Начало На преден план Водоподаването в община Челопеч ще бъде спирано всяка нощ за два часа
8947
България

Водоподаването в община Челопеч ще бъде спирано всяка нощ за два часа

По думите им във връзка с продължителното засушаване и липсата на достатъчно дебит към Пречиствателната станция за питейни води на община Челопеч се въвежда временно преустановяване на водоподаването за нуждите на населението.Кметът на община Челопеч Алекси Кесяков издаде заповед, с която забранява ползването на питейна вода за напояване, поливане на зелени площи, миене на улици, моторни превозни средства, балкони и др.

| 12 Август 2024, 20:07 ч.
Водоподаването в община Челопеч ще бъде спирано всяка нощ за два часа
Водоподаването в община Челопеч ще бъде спирано всяка нощ за два часа
Снимка © DFA

Водоподаването на община Челопеч ще бъде спирано всяка нощ в часовия интервал между 1:00 и 3:00 часа. Това съобщиха от общинската администрация на сайта си.

Община Елхово подаде всички постъпили проектни предложения за енергийно обновяване на общо 16 броя многофамилни жилищни сгради в града, съобщиха от местната администрация.

Кандидатстването е по процедурата, покриваща 100 процента от разходите за саниране чрез Фонда за справедлив преход.

Елхово, както и областният център Ямбол, са сред общо 36 общини в страната, които имаха възможност да се възползват от процедурата „Подкрепа за устойчиво енергийно обновяване на многофамилни жилищни сгради, включително справяне с енергийната бедност”. Тя бе обявена от Управляващия орган на Програма "Развитие на регионите" 2021-2027 г. през юни тази година, а срокът за кандидатстване изтича на 19 септември.

Специфичното при този вид подпомагане е, че освен предвидените строително-монтажни работи, се покриват и разходите по енергийно обследване, изготвяне на сертификат за

Няма данни  за други количества америций 241, каза пред журналисти в Панагюрище служебният министър на вътрешните работи Атанас Илков. Припомняме, че при специализирана операция на МВР, ДАНС и прокуратурата в Пловдив бяха открити 80 плочки с радиоактивното вещество.

Министърът уточни, че проведената акция е предотвратила  възможността част от веществото да бъде изнесено и насочено в друга посока. Илков увери, че няма опасност за живота и здравето на хората, които живеят в близост до мястото, където е съхранявано веществото. Той посочи също, че двама от задържаните остават в ареста, има повдигнати обвинения срещу тях. Те са криминално проявени с регистрирани престъпления срещу собствеността, уточни вътрешният министър.

Всичко е много специфично и не трябва да допускаме каквато и да била грешка в разследването, така че лицата да получат ефективно и високо наказан

В Плевен партиите и коалициите постигнаха съгласие за съставите на секционните избирателни комисии (СИК) за предстоящите на 27 октомври предсрочни парламентарни избори. Това стана по време на консултации, които се състояха в заседателната зала на Община Плевен в присъствието на кмета д-р Валентин Христов.

В консултациите участваха представители на парламентарно представените политически сили - коалиция ГЕРБ-СДС, коалиция "Продължаваме промяната – Демократична България", партия "Възраждане", ДПС, коалиция "БСП за България", партия "Има такъв народ". 

Направени бяха няколко корекции, които не касаят цялостното разпределение на квотите на партиите. Искам да благодаря на представителите на партиите за коректността, каза след края на консултациите секретарят на Община Плевен Соня Ганева. 

Общо СИК на територията на общината са 161. Предстои да се сформи

С урок по безопасност на движението и велопоход Община Бургас насърчава използването на електрически велосипеди като средство за придвижване. Дейностите са част от инициативата „Байк хъб Бургас“, която ще се състои на 20 септември в Експозиционен център „Флора“ по повод Европейската седмица на мобилността. Това съобщиха от пресцентъра на общинската администрация, която е организатор на събитието.

Кампанията с наслов „Споделени обществени пространство“ има за цел да насърчи обществото към толерантност и безопасност на пътя, за ограничаване на шума и замърсяването на въздуха в населените места, както и за по-добро качество на живота, посочиха от Общината.

Инициативата ще бъде открита на пространството пред Експоцентър „Флора“ с урок по безопасност на движението. Лектор ще бъде Марин Димитров от Областната дирекция на МВР в Бу

Учени от Института за космически изследвания и технологии (ИКИТ) към Българската академия на науките (БАН) пристигат в Пловдивския панаир, за да демонстрират цивилните приложения на въздушните роботи - дроновете. Това ще се случи от 25 до 28 септември в рамките на 78-ото издание на Международния технически панаир, съобщиха от Панаира.

Институтът за космически изследвания и технологии ще представи дронове за разнообразни граждански услуги. Експозицията от различни модели ще бъде разположена в Палата №3, Щанд №1. Посетителите ще могат да се запознаят с различни съвременни безпилотни авиационни системи и да обсъдят възможностите за производството и използването им. В специалната експозиция "Дроновете като услуга" ще се включат компании от 24 държави, съобщават организаторите. Основен акцент на изложението ще бъдат технологичните решения в различни сектори и браншове. 

По думите им във връзка с продължителното засушаване и липсата на достатъчно дебит към Пречиствателната станция за питейни води на община Челопеч се въвежда временно преустановяване на водоподаването за нуждите на населението. 

Кметът на община Челопеч Алекси Кесяков издаде заповед, с която забранява ползването на питейна вода за напояване, поливане на зелени площи, миене на улици, моторни превозни средства, балкони и др.

Общинските съветници в Руен ще разгледат отчета за касовото изпълнение на бюджета на общината и сметките за средства от Европейския съюз (ЕС) за 2023 г. Това съобщиха от Общинския съвет (ОбС). Четиринадесетото редовно заседание на ОбС-Руен ще се проведе днес, а началото му е в 12:00 часа. Общо шест точки включва предварително обявеният проект на дневен ред на заседанието.

Ще бъде направен отчет за дейността на ОбС и постоянните комисии към него от началото на мандата - от ноември 2023 до август т.г.

Премахване на храстова и горскодървесна растителност от гробищния парк в село Планиница, които застрашават сигурността и живота на гражданите и деформират с кореновата си система надгробните плочи и паметници, е друга точка от дневния ред.

Съветниците ще разгледат и предложение на кмета на община Руен Ахмед Мехмед относно сформирането на паралелки с ученици под минимал

Република Северна Македония (РСМ) да се извини на България и българите, написа Делян Пеевски. "След поредната скандална и недопустима арогантност, проявена от проруския режим на Мицкоски, РСМ трябва да получи категоричен отговор от българската държава", се казва в позиция, разпространена до медиите от „Пресцентър на ДПС“.  

"Посланикът на Република Северна Македония трябва да бъде незабавно отзован, докато България и българите не получат подобаващо извинение за обидите срещу българската държава и народ", се посочва още в позицията.  

Според председателя на парламентарната група на ДПС "трябва да се знае, че няма да търпим никой повече да си позволява подобно отношение".  

"Още по-малко представители на власт, претендираща, че държавата им, за която България направи толкова много като подкрепа през годините, има място в евр

Прокурорската колегия на Висшия съдебен съвет (ВСС) прие за сведение заявлението от Божидар Колев - адвокат от Софийска адвокатска колегия, с което се самопредлага за участие в процедурата за избор на главен прокурор, съобщиха от ВСС.

От институцията припомнят, че съгласно приетите правила предложения за кандидатури за главен прокурор могат да правят не по-малко от трима от членовете на Прокурорската колегия на Висшия съдебен съвет и министърът на правосъдието.

Също така отбелязват, че адвокат Колев е заявил желание да се кандидатира за главен прокурор и през 2023 г.

Припомняме, че на 12 септември Пленумът на Висшия съдебен съвет реши да възобнови процедурата за избор на главен прокурор, по предложение на Прокурорската колегия. Според приетия график изборът трябва да бъде проведен на 16 януари. 

Новите мерки на Българската народна банка (БНБ) за ипотечното кредитиране ще отдалечат във времето мечтите за собствен дом основно на хората с ниски доходи, но като цяло не се очаква да имат съществено отражение върху активността на пазара на недвижими имоти и на кредитирането в България. Това каза в интервю Александър Бочев, председател на Управителния съвет на Националното сдружение "Недвижими имоти" (НСНИ).

Миналата седмица Управителният съвет на БНБ прие новите мерки, които влизат в сила от 1 октомври, като те предвиждат съотношението между размера на кредита и стойността на обезпечението при отпускане да е в размер не по-висок от 85 на сто; съотношението между размера на текущите плащания във връзка с обслужването на дълга и месечния доход на кредитополучателя при отпускане да е в размер не по-висок от 50 на сто; максималният срок по договора за кредит да не е по-дълъг от

Засилен интерес към ваксинацията срещу COVID-19 отчитат от Регионалната здравна инспекция (РЗИ) в Ямбол. Най-често желаят да се ваксинират хората над 60-65 години. През следващата седмица имунизация ще се извършва в домове за стари хора в Ямбол и село Болярско, съобщи пред журналисти директорът на РЗИ д-р Радостина Калчева.

„До момента в нашия имунизационен кабинет са ваксинирани повече от 60 души, като само през вчерашния ден те са 32“, посочи д-р Калчева. В РЗИ – Ямбол са доставени 240 ваксини, при необходимост ще бъдат поръчани допълнителни количества. Ваксинацията е най-препоръчителна за хората над 60-годишна възраст, тези с хронични заболявания и бременните жени, припомни тя.

В Ямболска област заболелите от COVID-19 от началото на септември са 37, шестима от тях са били приети в болница. Шест са случаите при деца, като две от тях са бебета. „

Не пропускайте важните новини от деня. Последвайте ни в Google News Showcase
Бъдете информани с нашите тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-важните новини и събития от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Участък от пътя Русе - Бяла е затворен за движение заради задимяване от пожар в сухи треви и храсти
Участък от пътя Русе - Бяла, от изхода на крайдунавския град до разклона за село Иваново, е затворен за движение заради силно задимяване от пожар в сухи треви и храсти край пътното ...
Интензивен е трафикът на пунктовете "Кулата" и "Маказа" на българо-гръцката граница, МВР препоръчва алтернативни маршрути
Интензивен е трафикът на някои от граничните контролно-пропускателни пунктове (ГКПП) на страната, съобщават от Главна дирекция „Гранична полиция“ на Министерството на в ...
В авиобазата в Долна Митрополия бе отдадена последна почит към загиналите пилоти подполковник Петко Димитров и капитан Венцислав Дункин
В авиобазата в Долна Митрополия бе отдадена последна почит към двамата загинали край Граф Игнатиево пилоти - подполковник Петко Димитров и капитан Венцислав Дункин.  Сред прис ...
Интензивен е трафикът на граничен пункт "Кулата" на изход, колоната от автомобили към 11:00 ч. е около 200 метра
Интензивен е трафикът на граничен пункт "Кулата" на изход, а колоната от изчакващи автомобили към 11:00 часа е около 200 метра, . За да преминат изчакват както леки автомобили, так ...
План за възстановяване на опожарените горски територии ще изготвят Министерство на земеделието и държавните горски предприятия
План за възстановяване на опожарените през 2024 г. горски територии ще изготвят до края на месец октомври Министерство на земеделието и храните (МЗХ) и държавните горски предприяти ...
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Неслучайно брандът „самоковски картоф“ е най-известен в България, каза Иван Капитанов на Фестивала на картофа
Самоков е град с богата традиция и много култура. През 1835 година за първи път самоковец внася първата селскостопанска продукция като картофите и налага това нещо в България. Несл ...
Патриарх Даниил направи първа копка за изграждането на нов храм в Белоградчик
Българският патриарх Даниил направи първа копка за изграждането на нов храм-паметник „Св. първовърховни апостоли Петър и Павел“ в Белоградчик. Храмът ще бъде изграден в ...
Община Кочериново отбеляза своя 50-годишен юбилей
С богата и разнообразна програма Община Кочериново отбеляза 50 години от обявяването на Кочериново за град. Тържествен водосвет по повод юбилея на община Кочериново отслужиха Архим ...
Росица Кирова регистрира листата на ГЕРБ-СДС във Видин
Заместник-председателят на Народното събрание (НС) Росица Кирова, която е и водач на листата на коалиция ГЕРБ-СДС във Видин, регистрира осемте кандидати за народни представители от ...
От МВнР изразиха категорично несъгласие с намесването на България в доставката на пратки с комуникационно оборудване за Ливан и Сирия
На среща в Министерството на външните работи (МВнР) с посланика на Унгария в София от българска страна бе изразено категорично несъгласие с намесването името на България в случая с ...
Тикер в 01:39 ч.
Самоков е град с богата традиция и много култура. През 1835 година за първи път ...
Начало На преден план
8947
България

Водоподаването в община Челопеч ще бъде спирано всяка нощ за два часа

По думите им във връзка с продължителното засушаване и липсата на достатъчно дебит към Пречиствателната станция за питейни води на община Челопеч се въвежда временно преустановяване на водоподаването за нуждите на населението.Кметът на община Челопеч Алекси Кесяков издаде заповед, с която забранява ползването на питейна вода за напояване, поливане на зелени площи, миене на улици, моторни превозни средства, балкони и др.

| 12 Август 2024, 20:07 ч.
СЛУШАЙТЕ НОВИНАТА
Водоподаването в община Челопеч ще бъде спирано всяка нощ за два часа
Водоподаването в община Челопеч ще бъде спирано всяка нощ за два часа
Снимка © DFA

Водоподаването на община Челопеч ще бъде спирано всяка нощ в часовия интервал между 1:00 и 3:00 часа. Това съобщиха от общинската администрация на сайта си.

Община Елхово подаде всички постъпили проектни предложения за енергийно обновяване на общо 16 броя многофамилни жилищни сгради в града, съобщиха от местната администрация.

Кандидатстването е по процедурата, покриваща 100 процента от разходите за саниране чрез Фонда за справедлив преход.

Елхово, както и областният център Ямбол, са сред общо 36 общини в страната, които имаха възможност да се възползват от процедурата „Подкрепа за устойчиво енергийно обновяване на многофамилни жилищни сгради, включително справяне с енергийната бедност”. Тя бе обявена от Управляващия орган на Програма "Развитие на регионите" 2021-2027 г. през юни тази година, а срокът за кандидатстване изтича на 19 септември.

Специфичното при този вид подпомагане е, че освен предвидените строително-монтажни работи, се покриват и разходите по енергийно обследване, изготвяне на сертификат за

Няма данни  за други количества америций 241, каза пред журналисти в Панагюрище служебният министър на вътрешните работи Атанас Илков. Припомняме, че при специализирана операция на МВР, ДАНС и прокуратурата в Пловдив бяха открити 80 плочки с радиоактивното вещество.

Министърът уточни, че проведената акция е предотвратила  възможността част от веществото да бъде изнесено и насочено в друга посока. Илков увери, че няма опасност за живота и здравето на хората, които живеят в близост до мястото, където е съхранявано веществото. Той посочи също, че двама от задържаните остават в ареста, има повдигнати обвинения срещу тях. Те са криминално проявени с регистрирани престъпления срещу собствеността, уточни вътрешният министър.

Всичко е много специфично и не трябва да допускаме каквато и да била грешка в разследването, така че лицата да получат ефективно и високо наказан

В Плевен партиите и коалициите постигнаха съгласие за съставите на секционните избирателни комисии (СИК) за предстоящите на 27 октомври предсрочни парламентарни избори. Това стана по време на консултации, които се състояха в заседателната зала на Община Плевен в присъствието на кмета д-р Валентин Христов.

В консултациите участваха представители на парламентарно представените политически сили - коалиция ГЕРБ-СДС, коалиция "Продължаваме промяната – Демократична България", партия "Възраждане", ДПС, коалиция "БСП за България", партия "Има такъв народ". 

Направени бяха няколко корекции, които не касаят цялостното разпределение на квотите на партиите. Искам да благодаря на представителите на партиите за коректността, каза след края на консултациите секретарят на Община Плевен Соня Ганева. 

Общо СИК на територията на общината са 161. Предстои да се сформи

С урок по безопасност на движението и велопоход Община Бургас насърчава използването на електрически велосипеди като средство за придвижване. Дейностите са част от инициативата „Байк хъб Бургас“, която ще се състои на 20 септември в Експозиционен център „Флора“ по повод Европейската седмица на мобилността. Това съобщиха от пресцентъра на общинската администрация, която е организатор на събитието.

Кампанията с наслов „Споделени обществени пространство“ има за цел да насърчи обществото към толерантност и безопасност на пътя, за ограничаване на шума и замърсяването на въздуха в населените места, както и за по-добро качество на живота, посочиха от Общината.

Инициативата ще бъде открита на пространството пред Експоцентър „Флора“ с урок по безопасност на движението. Лектор ще бъде Марин Димитров от Областната дирекция на МВР в Бу

Учени от Института за космически изследвания и технологии (ИКИТ) към Българската академия на науките (БАН) пристигат в Пловдивския панаир, за да демонстрират цивилните приложения на въздушните роботи - дроновете. Това ще се случи от 25 до 28 септември в рамките на 78-ото издание на Международния технически панаир, съобщиха от Панаира.

Институтът за космически изследвания и технологии ще представи дронове за разнообразни граждански услуги. Експозицията от различни модели ще бъде разположена в Палата №3, Щанд №1. Посетителите ще могат да се запознаят с различни съвременни безпилотни авиационни системи и да обсъдят възможностите за производството и използването им. В специалната експозиция "Дроновете като услуга" ще се включат компании от 24 държави, съобщават организаторите. Основен акцент на изложението ще бъдат технологичните решения в различни сектори и браншове. 

По думите им във връзка с продължителното засушаване и липсата на достатъчно дебит към Пречиствателната станция за питейни води на община Челопеч се въвежда временно преустановяване на водоподаването за нуждите на населението. 

Кметът на община Челопеч Алекси Кесяков издаде заповед, с която забранява ползването на питейна вода за напояване, поливане на зелени площи, миене на улици, моторни превозни средства, балкони и др.

Общинските съветници в Руен ще разгледат отчета за касовото изпълнение на бюджета на общината и сметките за средства от Европейския съюз (ЕС) за 2023 г. Това съобщиха от Общинския съвет (ОбС). Четиринадесетото редовно заседание на ОбС-Руен ще се проведе днес, а началото му е в 12:00 часа. Общо шест точки включва предварително обявеният проект на дневен ред на заседанието.

Ще бъде направен отчет за дейността на ОбС и постоянните комисии към него от началото на мандата - от ноември 2023 до август т.г.

Премахване на храстова и горскодървесна растителност от гробищния парк в село Планиница, които застрашават сигурността и живота на гражданите и деформират с кореновата си система надгробните плочи и паметници, е друга точка от дневния ред.

Съветниците ще разгледат и предложение на кмета на община Руен Ахмед Мехмед относно сформирането на паралелки с ученици под минимал

Република Северна Македония (РСМ) да се извини на България и българите, написа Делян Пеевски. "След поредната скандална и недопустима арогантност, проявена от проруския режим на Мицкоски, РСМ трябва да получи категоричен отговор от българската държава", се казва в позиция, разпространена до медиите от „Пресцентър на ДПС“.  

"Посланикът на Република Северна Македония трябва да бъде незабавно отзован, докато България и българите не получат подобаващо извинение за обидите срещу българската държава и народ", се посочва още в позицията.  

Според председателя на парламентарната група на ДПС "трябва да се знае, че няма да търпим никой повече да си позволява подобно отношение".  

"Още по-малко представители на власт, претендираща, че държавата им, за която България направи толкова много като подкрепа през годините, има място в евр

Прокурорската колегия на Висшия съдебен съвет (ВСС) прие за сведение заявлението от Божидар Колев - адвокат от Софийска адвокатска колегия, с което се самопредлага за участие в процедурата за избор на главен прокурор, съобщиха от ВСС.

От институцията припомнят, че съгласно приетите правила предложения за кандидатури за главен прокурор могат да правят не по-малко от трима от членовете на Прокурорската колегия на Висшия съдебен съвет и министърът на правосъдието.

Също така отбелязват, че адвокат Колев е заявил желание да се кандидатира за главен прокурор и през 2023 г.

Припомняме, че на 12 септември Пленумът на Висшия съдебен съвет реши да възобнови процедурата за избор на главен прокурор, по предложение на Прокурорската колегия. Според приетия график изборът трябва да бъде проведен на 16 януари. 

Новите мерки на Българската народна банка (БНБ) за ипотечното кредитиране ще отдалечат във времето мечтите за собствен дом основно на хората с ниски доходи, но като цяло не се очаква да имат съществено отражение върху активността на пазара на недвижими имоти и на кредитирането в България. Това каза в интервю Александър Бочев, председател на Управителния съвет на Националното сдружение "Недвижими имоти" (НСНИ).

Миналата седмица Управителният съвет на БНБ прие новите мерки, които влизат в сила от 1 октомври, като те предвиждат съотношението между размера на кредита и стойността на обезпечението при отпускане да е в размер не по-висок от 85 на сто; съотношението между размера на текущите плащания във връзка с обслужването на дълга и месечния доход на кредитополучателя при отпускане да е в размер не по-висок от 50 на сто; максималният срок по договора за кредит да не е по-дълъг от

Засилен интерес към ваксинацията срещу COVID-19 отчитат от Регионалната здравна инспекция (РЗИ) в Ямбол. Най-често желаят да се ваксинират хората над 60-65 години. През следващата седмица имунизация ще се извършва в домове за стари хора в Ямбол и село Болярско, съобщи пред журналисти директорът на РЗИ д-р Радостина Калчева.

„До момента в нашия имунизационен кабинет са ваксинирани повече от 60 души, като само през вчерашния ден те са 32“, посочи д-р Калчева. В РЗИ – Ямбол са доставени 240 ваксини, при необходимост ще бъдат поръчани допълнителни количества. Ваксинацията е най-препоръчителна за хората над 60-годишна възраст, тези с хронични заболявания и бременните жени, припомни тя.

В Ямболска област заболелите от COVID-19 от началото на септември са 37, шестима от тях са били приети в болница. Шест са случаите при деца, като две от тях са бебета. „

Към първа страница Новини
Бъдете информани с нашите
тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-вълнуващите новини от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
КЪМ АБОНАМЕНТА
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Участък от пътя Русе - Бяла е затворен за движение заради задимяване от пожар в сухи треви и храсти
Интензивен е трафикът на пунктовете "Кулата" и "Маказа" на българо-гръцката граница, МВР препоръчва алтернативни маршрути
В авиобазата в Долна Митрополия бе отдадена последна почит към загиналите пилоти подполковник Петко Димитров и капитан Венцислав Дункин
Интензивен е трафикът на граничен пункт "Кулата" на изход, колоната от автомобили към 11:00 ч. е около 200 метра
План за възстановяване на опожарените горски територии ще изготвят Министерство на земеделието и държавните горски предприятия
Още от рубриката
ВРЕМЕ ЗА ЧЕТЕНЕ
   
Време за четене - месец Септември
Препоръчани заглавия
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Контекст
Неслучайно брандът „самоковски картоф“ е най-известен в България, каза Иван Капитанов на Фестивала на картофа
На преден план
Патриарх Даниил направи първа копка за изграждането на нов храм в Белоградчик
На преден план
Община Кочериново отбеляза своя 50-годишен юбилей
В детайли
Росица Кирова регистрира листата на ГЕРБ-СДС във Видин
Контекст
От МВнР изразиха категорично несъгласие с намесването на България в доставката на пратки с комуникационно оборудване за Ливан и Сирия
Контекст
Шествие с реплики на исторически знамена премина през централните улици на Благоевград по повод Деня на независимостта на България
В детайли
ГЕРБ утвърди листите си с кандидатите за народни представители
Местен фокус
Участък от пътя Русе - Бяла е затворен за движение заради задимяване от пожар в сухи треви и храсти
Основна линия
Спокоен е трафикът на граничен пункт "Кулата" на изход към този час и преминаването е без изчакване
Контекст
Варненци се включиха в кръводарителската акция „Аз вярвам и помагам“
Още новини
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни.
Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.

NRD24 © 2024 Всички права запазени. Програма на NRD. Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни. Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.


NRD24 © 2024 Всички права запазени.
Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.