Начало На преден план Четири пожара в Ямболско потушиха огнеборците през последното денонощие
7136
България

Четири пожара в Ямболско потушиха огнеборците през последното денонощие

През изминалите 24 часа са възникнали три пожара в сухи треви - в землищата на град Стралджа, елховското село Гранитово и село Мамарчево в община Болярово.Край село Изгрев в община Елхово са горели отпадъци.

| 13 Август 2024, 12:54 ч.
Четири пожара в Ямболско потушиха огнеборците през последното денонощие
Четири пожара в Ямболско потушиха огнеборците през последното денонощие
Снимка © Община Болярово

Четири пожара в Ямболско потушиха огнеборците за последното денонощие, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР.

На днешното си заседание общинските съветници гласуваха предсрочното освобождаване на заместник-председателя на Общински съвет. Точката бе добавена и гласувана като допълнителна в дневния ред на заседанието. 

Мотивът за внасянето бе, че натовареността на местния орган през последните девет месеца не показва необходимостта от заместник-председател, както и че с наличието му значително се натоварва бюджета на общината. 

Предложението предизвика дебати още по време на гласуването на самия дневен ред на заседанието, като имаше изказвания то да бъде гласувано след изборите, за да се избегне съмнение за политизиране. Заемащата длъжността – Бедрие Газиюмер заяви, че не е съгласна с посочените мотиви. По думите мотивите за премахване на поста са чисто политически „заради проблемите на Движението за права и свободи, и заради моята ясна позиция“ каза

Потушени са 69 пожара за последното денонощие в страната. Това съобщиха от Главна дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението" (ГДПБЗН) на сайта си. При един от тях загина мъж на 65 години.

Мъж на 35 години пострада при пожар в Пазарджик, избухнал в цех за преработка на тонер касети. 

С преки материални щети са възникнали 22 пожара, от които 11 в жилищни сгради, един в промишлени сгради и шест в транспортни средства. Без нанесени материални щети са възникнали 47 пожара, от които 20 в сухи треви, горска постеля и храсти, 23 в отпадъци и други.

Екипите на пожарната са участвали в 35 спасителни дейности и помощни операции. Реагирали са на 106 сигнала за произшествия. 

Лъжливите повиквания са две.

 

На днешното заседание на Общинския съвет осем от десет присъстващи съветници гласуваха с „въздържал се“ и така отчетът на бюджета на община Ново село за 2023 г. не беше приет. Според общинския съветник Антоанетка Станева има много неточности, както и некоректно отнасяне на разходи по параграфи.

Общинските съветници подкрепиха предложения за откриване на процедура за продажба чрез публичен търг с явно наддаване на поземлени имоти в Ново село; за продажба на имот в село Винарово; за определяне на пазарна оценка за отдаване под наем на части от покривното пространство на сграда за нуждите на мобилен оператор, както и предоставяне на полски пътища, общинска собственост, включени в доброволни споразумения на ползвателите на землищата на селата от общината за стопанската 2024-2025 година. 

На заседанието беше избрана и временна комисия, която да определи предс

Изразявам своето силно безпокойство, че Областна администрация - Добрич, определени икономически кръгове и институции целенасочено оказват административен натиск за възпрепятстване провеждането на местен референдум. Това заявява в позиция, разпратена до медиите, кметът на община Добричка Соня Георгиева. 

"В качеството си на кмет и жител на Община Добричка се обръщам към широката общественост, провокирана от тревожната ситуация, която се създаде след решението на Добрички общински съвет за произвеждане на референдум на 27 октомври 2024 година", посочва още Георгиева. 

По думите й позицията на Областният управител Румен Русев е странна. "Той първо върна решението за преразглеждане, а след това депозира жалба до Административен съд-Добрич. Най-общо казано, неговите мотиви подлагат под съмнение грамотността и информираността на жителите на община Добричка. Същеврем

Подготовката за изборите на 27 октомври тече нормално и съгласно сроковете в хронограмата и Изборния кодекс. Това каза на брифинг Росица Матева, заместник-председател и говорител на Централната избирателна комисия (ЦИК). 

„Финално регистрираните за участие в изборите са 24 партии и девет коалиции“, съобщи тя. „Регистрацията на една коалиция беше заличена, след като пристигна подписката от Главна дирекция „Гражданска регистрация и административно обслужване“ и стана ясно, че по-малко от 2500 избиратели са подкрепили тази подписка“, уточни Матева. 

Тя припомни, че се състоя среща между представители на ЦИК и шестима министри от служебното правителство, пряко отговарящи за изборите по смисъла на Изборния кодекс, на която са били обсъдени всички важни въпроси. 

Росица Матева посочи също, че от 19 септември всички граж

През изминалите 24 часа са възникнали три пожара в сухи треви - в землищата на град Стралджа, елховското село Гранитово и село Мамарчево в община Болярово. Край село Изгрев в община Елхово са горели отпадъци.

Рискът от възникване на пожари в региона остава екстремно висок. Причината са високите температури, сухата растителност и липсата на влага в почвените слоеве, предупреждават от противопожарната служба.

Припомняме, че голям пожар в крайграничната община Болярово преди по-малко от месец изпепели 13 къщи в селата Воден и Крайново. Борбата със стихията продължи една седмица.

Само преди дни пожар пламна в община Елхово, между селата Лесово и Гранитово, а месец по-рано голям пожар горя между Мелница и Гранитово.
 

Няма данни  за други количества америций 241, каза пред журналисти в Панагюрище служебният министър на вътрешните работи Атанас Илков. Припомняме, че при специализирана операция на МВР, ДАНС и прокуратурата в Пловдив бяха открити 80 плочки с радиоактивното вещество.

Министърът уточни, че проведената акция е предотвратила  възможността част от веществото да бъде изнесено и насочено в друга посока. Илков увери, че няма опасност за живота и здравето на хората, които живеят в близост до мястото, където е съхранявано веществото. Той посочи също, че двама от задържаните остават в ареста, има повдигнати обвинения срещу тях. Те са криминално проявени с регистрирани престъпления срещу собствеността, уточни вътрешният министър.

Всичко е много специфично и не трябва да допускаме каквато и да била грешка в разследването, така че лицата да получат ефективно и високо наказан

Посолството на Румъния в София отвори врати за широката общественост, като за първи път се включи в поредицата от събития, посветени на Европейските дни на наследството – София 2024. „Денят на отворите врати“ започна в 10:00 ч. и ще продължи до 15:00 ч. днес. 

„Изключително много се радваме, че за първи път днес успяваме да организираме „Ден на отворените врати“ в посолството на Румъния в София. Влязохме в сътрудничество със Столична община, в рамките на инициативата „Европейски дни на наследството“. Инициатива, провеждаща се под високия патронаж на Съвета на Европа. Много хора, с които разговарях, най-вече живеещи в този район на града, ми споделиха колко би им било интересно да видят тази монументална сграда не само отвън, но и отвътре“, каза Бръндуша Йоана Предеску, извънреден и пълномощен посланик на Румъния в Бълг

Поредна трудова борса, целяща среща между безработни и работодатели, организира дирекция "Бюро по труда" в Стара Загора в партньорство с местната администрация. Това съобщиха от пресцентъра на Агенцията по заетостта. Тя ще се проведе на 25 септември от 10,00 часа в общинската спортна зала "Иван Вазов". По време на нея всички търсещи работа- безработни, заети, желаещи да сменят работното си място или учащи, които желаят да работят, ще имат възможността да разговарят с представители на фирми, предлагащи възможност за реализация. 

По данни на "Бюро по труда" Стара Загора през месец юли т.г. в област Стара Загора на работа са постъпили 505 безработни лица. От тях с посредничеството на структурите на Агенция по заетостта са устроени общо 435 лица.

106 от общо постъпилите на работа са с работническа специалност, 152 са от на специалистите и 247 са безработни лица без квал

Служебното правителство ще проведе днес редовното си седмично заседание, съобщиха от пресслужбата на Министерския съвет. 

Дневният ред на заседанието предвижда кабинетът да обсъди и приеме проект на решение за изменение на Програмата за компенсиране на разходите на небитови крайни клиенти за електрическа енергия за периода от 1 юли до 31 декември 2024 г., приета с Решение № 546 на Министерския съвет от 2024 г. Вносител на предложението е министърът на енергетиката. 

Очаква се правителството да обсъди още допълнителни разходи по бюджета на Министерския съвет за 2024 г., както и по бюджетите на няколко министерства -Министерството на външните работи, Министерството на вътрешните работи, Министерството на образованието и науката, Министерството на културата. Допълнителни трансфери по бюджетите на общините също се очаква да бъдат одобрени. 

Одобряване н

Общинският съвет на Добрич ще разгледа 38 докладни записки на редовното си заседание днес. Това става ясно от публикувания на страницата на Община Добрич проект на дневен ред. 

Съветниците ще гласуват актуализацията на бюджета на общината за 2024 година и отчет на Програмата за капиталови разходи за 2023 година. Общинският съвет на Добрич ще решава и за обособяването на място, на което да бъде преместена дейността от централния кооперативен пазар, по време на реализирането на проекта за цялостната промяна на облика му.

В дневния ред влиза и докладна записка за разглеждане на Годишния обобщен доклад за резултатите от дейността на общинските публични предприятия за 2023 година. Пред съветниците ще бъдат представени и отчетите за дейностите на общинските предприятия. Общинските съветници ще гласуват създаването на маломерни паралелки в няколко училища в общин

Не пропускайте важните новини от деня. Последвайте ни в Google News Showcase
Бъдете информани с нашите тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-важните новини и събития от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Росица Кирова регистрира листата на ГЕРБ-СДС във Видин
Заместник-председателят на Народното събрание (НС) Росица Кирова, която е и водач на листата на коалиция ГЕРБ-СДС във Видин, регистрира осемте кандидати за народни представители от ...
ГЕРБ утвърди листите си с кандидатите за народни представители
Изпълнителната комисия на ГЕРБ утвърди имената на водачите и състава на листите с кандидатите за народни представители на коалиция ГЕРБ-СДС за предсрочните парламентарни избори на ...
Община Пазарджик въведе единен телефонен номер за връзка, сигнали и достъп до услуги
Община Пазарджик въведе единен номер за по-добре насочена комуникация, бърз достъп до услуги и подаване на сигнали за гражданите, съобщават от администрацията.  Телефонен номе ...
В Долна Митрополия ще бъде отдадена последна почит към загиналите при инцидента край Граф Игнатиево пилоти - подполковник Петко Димитров и капитан Венцислав Дункин
В Долна Митрополия ще бъде отдадена последна почит към двамата загинали край Граф Игнатиево пилоти - подполковник Петко Димитров и капитан Венцислав Дункин, съобщиха от Министерств ...
Министър Атанас Илков ще открие в Панагюрище юбилейното издание на Националния конкурс „Пътен полицай на годината - 2024“
Служебният министър на вътрешните работи Атанас Илков ще открие 30-ото юбилейното издание на Националния конкурс „Пътен полицай на годината - 2024“, съобщиха от МВР. Съ ...
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Неслучайно брандът „самоковски картоф“ е най-известен в България, каза Иван Капитанов на Фестивала на картофа
Самоков е град с богата традиция и много култура. През 1835 година за първи път самоковец внася първата селскостопанска продукция като картофите и налага това нещо в България. Несл ...
Патриарх Даниил направи първа копка за изграждането на нов храм в Белоградчик
Българският патриарх Даниил направи първа копка за изграждането на нов храм-паметник „Св. първовърховни апостоли Петър и Павел“ в Белоградчик. Храмът ще бъде изграден в ...
Община Кочериново отбеляза своя 50-годишен юбилей
С богата и разнообразна програма Община Кочериново отбеляза 50 години от обявяването на Кочериново за град. Тържествен водосвет по повод юбилея на община Кочериново отслужиха Архим ...
Росица Кирова регистрира листата на ГЕРБ-СДС във Видин
Заместник-председателят на Народното събрание (НС) Росица Кирова, която е и водач на листата на коалиция ГЕРБ-СДС във Видин, регистрира осемте кандидати за народни представители от ...
От МВнР изразиха категорично несъгласие с намесването на България в доставката на пратки с комуникационно оборудване за Ливан и Сирия
На среща в Министерството на външните работи (МВнР) с посланика на Унгария в София от българска страна бе изразено категорично несъгласие с намесването името на България в случая с ...
Тикер в 01:55 ч.
Самоков е град с богата традиция и много култура. През 1835 година за първи път ...
Начало На преден план
7136
България

Четири пожара в Ямболско потушиха огнеборците през последното денонощие

През изминалите 24 часа са възникнали три пожара в сухи треви - в землищата на град Стралджа, елховското село Гранитово и село Мамарчево в община Болярово.Край село Изгрев в община Елхово са горели отпадъци.

| 13 Август 2024, 12:54 ч.
СЛУШАЙТЕ НОВИНАТА
Четири пожара в Ямболско потушиха огнеборците през последното денонощие
Четири пожара в Ямболско потушиха огнеборците през последното денонощие
Снимка © Община Болярово

Четири пожара в Ямболско потушиха огнеборците за последното денонощие, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР.

На днешното си заседание общинските съветници гласуваха предсрочното освобождаване на заместник-председателя на Общински съвет. Точката бе добавена и гласувана като допълнителна в дневния ред на заседанието. 

Мотивът за внасянето бе, че натовареността на местния орган през последните девет месеца не показва необходимостта от заместник-председател, както и че с наличието му значително се натоварва бюджета на общината. 

Предложението предизвика дебати още по време на гласуването на самия дневен ред на заседанието, като имаше изказвания то да бъде гласувано след изборите, за да се избегне съмнение за политизиране. Заемащата длъжността – Бедрие Газиюмер заяви, че не е съгласна с посочените мотиви. По думите мотивите за премахване на поста са чисто политически „заради проблемите на Движението за права и свободи, и заради моята ясна позиция“ каза

Потушени са 69 пожара за последното денонощие в страната. Това съобщиха от Главна дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението" (ГДПБЗН) на сайта си. При един от тях загина мъж на 65 години.

Мъж на 35 години пострада при пожар в Пазарджик, избухнал в цех за преработка на тонер касети. 

С преки материални щети са възникнали 22 пожара, от които 11 в жилищни сгради, един в промишлени сгради и шест в транспортни средства. Без нанесени материални щети са възникнали 47 пожара, от които 20 в сухи треви, горска постеля и храсти, 23 в отпадъци и други.

Екипите на пожарната са участвали в 35 спасителни дейности и помощни операции. Реагирали са на 106 сигнала за произшествия. 

Лъжливите повиквания са две.

 

На днешното заседание на Общинския съвет осем от десет присъстващи съветници гласуваха с „въздържал се“ и така отчетът на бюджета на община Ново село за 2023 г. не беше приет. Според общинския съветник Антоанетка Станева има много неточности, както и некоректно отнасяне на разходи по параграфи.

Общинските съветници подкрепиха предложения за откриване на процедура за продажба чрез публичен търг с явно наддаване на поземлени имоти в Ново село; за продажба на имот в село Винарово; за определяне на пазарна оценка за отдаване под наем на части от покривното пространство на сграда за нуждите на мобилен оператор, както и предоставяне на полски пътища, общинска собственост, включени в доброволни споразумения на ползвателите на землищата на селата от общината за стопанската 2024-2025 година. 

На заседанието беше избрана и временна комисия, която да определи предс

Изразявам своето силно безпокойство, че Областна администрация - Добрич, определени икономически кръгове и институции целенасочено оказват административен натиск за възпрепятстване провеждането на местен референдум. Това заявява в позиция, разпратена до медиите, кметът на община Добричка Соня Георгиева. 

"В качеството си на кмет и жител на Община Добричка се обръщам към широката общественост, провокирана от тревожната ситуация, която се създаде след решението на Добрички общински съвет за произвеждане на референдум на 27 октомври 2024 година", посочва още Георгиева. 

По думите й позицията на Областният управител Румен Русев е странна. "Той първо върна решението за преразглеждане, а след това депозира жалба до Административен съд-Добрич. Най-общо казано, неговите мотиви подлагат под съмнение грамотността и информираността на жителите на община Добричка. Същеврем

Подготовката за изборите на 27 октомври тече нормално и съгласно сроковете в хронограмата и Изборния кодекс. Това каза на брифинг Росица Матева, заместник-председател и говорител на Централната избирателна комисия (ЦИК). 

„Финално регистрираните за участие в изборите са 24 партии и девет коалиции“, съобщи тя. „Регистрацията на една коалиция беше заличена, след като пристигна подписката от Главна дирекция „Гражданска регистрация и административно обслужване“ и стана ясно, че по-малко от 2500 избиратели са подкрепили тази подписка“, уточни Матева. 

Тя припомни, че се състоя среща между представители на ЦИК и шестима министри от служебното правителство, пряко отговарящи за изборите по смисъла на Изборния кодекс, на която са били обсъдени всички важни въпроси. 

Росица Матева посочи също, че от 19 септември всички граж

През изминалите 24 часа са възникнали три пожара в сухи треви - в землищата на град Стралджа, елховското село Гранитово и село Мамарчево в община Болярово. Край село Изгрев в община Елхово са горели отпадъци.

Рискът от възникване на пожари в региона остава екстремно висок. Причината са високите температури, сухата растителност и липсата на влага в почвените слоеве, предупреждават от противопожарната служба.

Припомняме, че голям пожар в крайграничната община Болярово преди по-малко от месец изпепели 13 къщи в селата Воден и Крайново. Борбата със стихията продължи една седмица.

Само преди дни пожар пламна в община Елхово, между селата Лесово и Гранитово, а месец по-рано голям пожар горя между Мелница и Гранитово.
 

Няма данни  за други количества америций 241, каза пред журналисти в Панагюрище служебният министър на вътрешните работи Атанас Илков. Припомняме, че при специализирана операция на МВР, ДАНС и прокуратурата в Пловдив бяха открити 80 плочки с радиоактивното вещество.

Министърът уточни, че проведената акция е предотвратила  възможността част от веществото да бъде изнесено и насочено в друга посока. Илков увери, че няма опасност за живота и здравето на хората, които живеят в близост до мястото, където е съхранявано веществото. Той посочи също, че двама от задържаните остават в ареста, има повдигнати обвинения срещу тях. Те са криминално проявени с регистрирани престъпления срещу собствеността, уточни вътрешният министър.

Всичко е много специфично и не трябва да допускаме каквато и да била грешка в разследването, така че лицата да получат ефективно и високо наказан

Посолството на Румъния в София отвори врати за широката общественост, като за първи път се включи в поредицата от събития, посветени на Европейските дни на наследството – София 2024. „Денят на отворите врати“ започна в 10:00 ч. и ще продължи до 15:00 ч. днес. 

„Изключително много се радваме, че за първи път днес успяваме да организираме „Ден на отворените врати“ в посолството на Румъния в София. Влязохме в сътрудничество със Столична община, в рамките на инициативата „Европейски дни на наследството“. Инициатива, провеждаща се под високия патронаж на Съвета на Европа. Много хора, с които разговарях, най-вече живеещи в този район на града, ми споделиха колко би им било интересно да видят тази монументална сграда не само отвън, но и отвътре“, каза Бръндуша Йоана Предеску, извънреден и пълномощен посланик на Румъния в Бълг

Поредна трудова борса, целяща среща между безработни и работодатели, организира дирекция "Бюро по труда" в Стара Загора в партньорство с местната администрация. Това съобщиха от пресцентъра на Агенцията по заетостта. Тя ще се проведе на 25 септември от 10,00 часа в общинската спортна зала "Иван Вазов". По време на нея всички търсещи работа- безработни, заети, желаещи да сменят работното си място или учащи, които желаят да работят, ще имат възможността да разговарят с представители на фирми, предлагащи възможност за реализация. 

По данни на "Бюро по труда" Стара Загора през месец юли т.г. в област Стара Загора на работа са постъпили 505 безработни лица. От тях с посредничеството на структурите на Агенция по заетостта са устроени общо 435 лица.

106 от общо постъпилите на работа са с работническа специалност, 152 са от на специалистите и 247 са безработни лица без квал

Служебното правителство ще проведе днес редовното си седмично заседание, съобщиха от пресслужбата на Министерския съвет. 

Дневният ред на заседанието предвижда кабинетът да обсъди и приеме проект на решение за изменение на Програмата за компенсиране на разходите на небитови крайни клиенти за електрическа енергия за периода от 1 юли до 31 декември 2024 г., приета с Решение № 546 на Министерския съвет от 2024 г. Вносител на предложението е министърът на енергетиката. 

Очаква се правителството да обсъди още допълнителни разходи по бюджета на Министерския съвет за 2024 г., както и по бюджетите на няколко министерства -Министерството на външните работи, Министерството на вътрешните работи, Министерството на образованието и науката, Министерството на културата. Допълнителни трансфери по бюджетите на общините също се очаква да бъдат одобрени. 

Одобряване н

Общинският съвет на Добрич ще разгледа 38 докладни записки на редовното си заседание днес. Това става ясно от публикувания на страницата на Община Добрич проект на дневен ред. 

Съветниците ще гласуват актуализацията на бюджета на общината за 2024 година и отчет на Програмата за капиталови разходи за 2023 година. Общинският съвет на Добрич ще решава и за обособяването на място, на което да бъде преместена дейността от централния кооперативен пазар, по време на реализирането на проекта за цялостната промяна на облика му.

В дневния ред влиза и докладна записка за разглеждане на Годишния обобщен доклад за резултатите от дейността на общинските публични предприятия за 2023 година. Пред съветниците ще бъдат представени и отчетите за дейностите на общинските предприятия. Общинските съветници ще гласуват създаването на маломерни паралелки в няколко училища в общин

Към първа страница Новини
Бъдете информани с нашите
тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-вълнуващите новини от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
КЪМ АБОНАМЕНТА
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Росица Кирова регистрира листата на ГЕРБ-СДС във Видин
ГЕРБ утвърди листите си с кандидатите за народни представители
Община Пазарджик въведе единен телефонен номер за връзка, сигнали и достъп до услуги
В Долна Митрополия ще бъде отдадена последна почит към загиналите при инцидента край Граф Игнатиево пилоти - подполковник Петко Димитров и капитан Венцислав Дункин
Министър Атанас Илков ще открие в Панагюрище юбилейното издание на Националния конкурс „Пътен полицай на годината - 2024“
Още от рубриката
ВРЕМЕ ЗА ЧЕТЕНЕ
   
Време за четене - месец Септември
Препоръчани заглавия
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Контекст
Неслучайно брандът „самоковски картоф“ е най-известен в България, каза Иван Капитанов на Фестивала на картофа
На преден план
Патриарх Даниил направи първа копка за изграждането на нов храм в Белоградчик
На преден план
Община Кочериново отбеляза своя 50-годишен юбилей
В детайли
Росица Кирова регистрира листата на ГЕРБ-СДС във Видин
Контекст
От МВнР изразиха категорично несъгласие с намесването на България в доставката на пратки с комуникационно оборудване за Ливан и Сирия
Контекст
Шествие с реплики на исторически знамена премина през централните улици на Благоевград по повод Деня на независимостта на България
В детайли
ГЕРБ утвърди листите си с кандидатите за народни представители
Местен фокус
Участък от пътя Русе - Бяла е затворен за движение заради задимяване от пожар в сухи треви и храсти
Основна линия
Спокоен е трафикът на граничен пункт "Кулата" на изход към този час и преминаването е без изчакване
Контекст
Варненци се включиха в кръводарителската акция „Аз вярвам и помагам“
Още новини
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни.
Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.

NRD24 © 2024 Всички права запазени. Програма на NRD. Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни. Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.


NRD24 © 2024 Всички права запазени.
Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.