Начало На преден план Локализиран е пожар на депото на Враца и Мездра, предизвикан от високите температури
8705
България

Локализиран е пожар на депото на Враца и Мездра, предизвикан от високите температури

Системите за сигурност на сметището са се включили минути след 18:00 часа. Пожарът не е на голям периметър и е локализиран веднага, посочиха от Общината.В момента екипи на противопожарната служба продължават да потушават пламъци, а тлеещите участъци се засипват с пръст със специализирана техника на депото.

| 13 Август 2024, 21:49 ч.
Локализиран е пожар на депото на Враца и Мездра, предизвикан от високите температури
Локализиран е пожар на депото на Враца и Мездра, предизвикан от високите температури
Снимка © Община Враца

Екстремно високите температури са предизвикали пожар в регионалното депо на Враца и Мездра, съобщиха от Община Враца. Няма опасност за живеещите в района на село Косталево, където се намира сметището и града.  

Състезателките от пернишкия боксов клуб Миньор Антонина Борисова и Виктория Павлова спечелиха златни медали в категориите си на Държавното лично-отборно първенство за младежи и девойки в Плевен. Това съобщи треньорът им Далия Райчева.

Шампионатът започна на 17 септември и ще приключи утре. Развоят ще определи крайното класиране в отборното първенство за тази година.

Клуб Миньор е представен от Борисова в категория до 57 килограма и от Павлова в тегловата категория до 54 килограма във възрастовата група девойки до 18 години. 

"Виктория Павлова изигра две срещи, като и двете бяха с отказване на противничките от Сливен и Русе в първи рунд", допълни наставника Райчева.

Антонина Борисова направи тежък мач срещу боксьорката от Първенец.

"Имаха сериозен сблъсък, в който нашето момиче победи противничката си с 5:0 съдийски гласа“, коментира още тр

Министерството на околната среда и водите (МОСВ), като партньор на инициативата, ще продължи да насърчава и подкрепя общините в изпълнението на политиките и проектите за устойчиво развитие на общинската екологична инфраструктура и подобряване на качеството на живот в общините. Това каза служебният министър на околната среда и водите Петър Димитров на пресконференция във Френския институт в България за конкурса "ЕкоОбщина".

Конкурсът "ЕкоОбщина" се превърна в традиция и днес поставяме началото с изключително важна за третирането и рециклирането на отпадъците по начин, който е здравословен за околната среда и обществото, каза още Петър Димитров.

Министърът изрази благодарност към партньорите в инициативата и заяви готовност МОСВ да сътрудничи, така че съвместно да допринесат за решаване на предизвикателствата.

Посолството на Франция в България и Френският институт в

"Продължаваме промяната - Дeмократична България" (ПП-ДБ) отново ще предложат възнаграждението за особените представители, предвидени в Закона за адвокатурата, да се определя от съда в рамките на Наредбата за адвокатските възнаграждения, а местните адвокатски съвети да определят единствено конкретния особен представител. Това съобщиха от пресцентъра на коалицията. 

Предложението от ПП-ДБ ще внесат при повторното разглеждане на законопроекта, който бе върнат с наложеното от президента Румен Радев вето. Съществено бе променен правният режим, свързан с фигурата на особения представител. Парламентът иззе от съда правомощието по определяне на възнагражденията на особените представители и ги възложи на местните адвокатски съвети, обясниха мотивите за ветото от прессекретариата на държавния глава. Според него това влиза в остро противоречие с правото на Европейския съюз,

Общинският съвет (ОбС) в Руен не събра кворум за начало на 14-ото си редовно заседание след два неуспешни опита.

При първия опит за начало на заседанието в залата се регистрираха десет общински съветници от общо 29 – шест от „Движение за права и свободи“, трима от ГЕРБ и един от коалиция „Заедно за силна община“. За да бъде започнато заседанието са необходими 15 общински съветници.

„Не се събра кворум и след 15-те минути от обявения за начало час на заседанието“, каза председателят на ОбС в Руен Исмаил Осман и обяви следващата регистрация в 13:00 ч. „Ако и тогава нямаме кворум, отлагаме заседанието за неопределен период от време“, заяви Осман. По думите му останалите 19 общински съветници са на среща с кмета на община Руен Ахмед Мехмед, където обсъждат потенциалното искане на оставката на председателя на ОбС.

П

Фонд „Социална закрила“ (ФСЗ) към Министерството на труда и социалната политика (МТСП) подкрепи с общо 32 500 лева 13 домакинства от Община Болярово, чиито домове пострадаха при пожарите през юли, съобщиха от министерството.

Помощ за обзавеждане в максималния размер от 2500 лв. са получили десет семейства от село Воден и три от село Крайново. На всички пострадали е отпусната и еднократната помощ в максимален размер от 1578 лв. за покриване на инцидентно възникнали потребности.

Средствата от Фонд „Социална закрила“ могат да бъдат използвани само за ново оборудване и обзавеждане, когато то е било унищожено в резултат на бедствие, припомнят от ведомството.

От началото на 2024 г. са подадени 35 заявления за еднократна помощ от ФСЗ. Отпуснати са общо над 70 600 лв. на 31 домакинства, пострадали при бедствията в общините Царево, Самоков, Велики П

Системите за сигурност на сметището са се включили минути след 18:00 часа. Пожарът не е на голям периметър и е локализиран веднага, посочиха от Общината. 

В момента екипи на противопожарната служба продължават да потушават пламъци, а тлеещите участъци се засипват с пръст със специализирана техника на депото.

От Общината уверяват, че периметърът е обезопасен и изолиран, и няма опасност пламъците да се разраснат. В района е осигурено постоянно захранване на пожарните водоноски, а в следващите 24 часа на терен ще има постоянно присъствие на екипи от местната администрация, Регионалното депо и „Пожарна безопасност и защита на населението“.

 

Служебният кабинет прехвърли стадион "Георги Аспарухов" и комплекс "Герена" за безвъзмездно ползване на Столична община, съобщиха от правителствената пресслужба.

Решението е във връзка с направено искане от кмета на София и решение на Столичния общински съвет (СОС), с което се дава съгласие Общината да придобие безвъзмездно правото на собственост върху имотите.

На 25 април СОС одобри доклад относно безвъзмездно прехвърляне от държавата на Столична община на правото на собственост върху недвижими имоти в районите "Подуяне", "Красна поляна" и "Средец". В доклада беше предложено Столична община да стане собственик на комплекс "Герена" и стадионите "Георги Аспарухов", "Септември" и "Юнак".

Тогава от Министерство на младежта и спорта обявиха, че не са били уведомени от страна на Столична община за намеренията да придобие в собственост СК "Септември" и стадион "Юнак",

В общо 234 секции ще гласуват имащите право на глас от област Видин на предстоящите избори за народни представители на 27 октомври. Това става известно от решение на Районната избирателна комисия (РИК) – Видин за формиране на единните номера на избирателните секции в пети изборен район, публикувано на сайта на комисията.

Със заповеди на кметовете са образувани избирателните секции на територията на всяка община. В най-много секции ще се гласува във Видин – 120, в Белоградчик - 18 секции, в Бойница – пет, в Брегово - 12, в Грамада – в девет, в Димово –24, в Кула –12, в Макреш и Ново село –  по седем, в Ружинци и Чупрене – по десет.

РИК – Видин е определила броя членове на секционните избирателни комисии (СИК), като в секциите с до 500 избиратели включително комисиите ще бъдат от седем членове, а тези с над 500 изб

Общинските съветници в Руен ще разгледат отчета за касовото изпълнение на бюджета на общината и сметките за средства от Европейския съюз (ЕС) за 2023 г. Това съобщиха от Общинския съвет (ОбС). Четиринадесетото редовно заседание на ОбС-Руен ще се проведе днес, а началото му е в 12:00 часа. Общо шест точки включва предварително обявеният проект на дневен ред на заседанието.

Ще бъде направен отчет за дейността на ОбС и постоянните комисии към него от началото на мандата - от ноември 2023 до август т.г.

Премахване на храстова и горскодървесна растителност от гробищния парк в село Планиница, които застрашават сигурността и живота на гражданите и деформират с кореновата си система надгробните плочи и паметници, е друга точка от дневния ред.

Съветниците ще разгледат и предложение на кмета на община Руен Ахмед Мехмед относно сформирането на паралелки с ученици под минимал

Депутатите задължиха Министерския съвет да изготви доклад за изпълнението на решенията на Народното събрание, свързани с бъдещето на комплекса „Марица-изток“, след гласувания, по предложение на „Възраждане“, проект на решение за задължаване на Министерския съвет да изготви Доклад във връзка с изпълнението на решения на Народното събрание, свързани с бъдещето на комплекса „Марица-изток”.

Решението бе подкрепено със 152 гласа „за“, нула – „против“ и три – „въздържал се“.

Така Министерският съвет е задължен да изготви и внесе в Народното събрание доклад за всички планирани, предприети и извършени действия по изпълнението на решения на парламента, свързани с бъдещето на комплекса „Марица-изток", в срок до десет дни от приемането на решението. 

Остават броени дни до началото на Втория регионален конгрес - изложение на Международната пътна федерация "Европа и Централна Азия" и 17-ата Национална конференция по транспортна инфраструктура "Future Roads: Innovate, Invest, Achieve Zero", съобщиха от Международен панаир Пловдив, където ще се проведе събитието. От 24 до 27 септември са предвидени презентации, дискусии по актуални теми и срещи за установяване на контакти в областта на мобилността и инфраструктурата. Участие ще вземат уствърдени учени, експерти и бизнес организации, които ще представят на присъстващите модерни решения по важните и критични въпроси, свързани с транспорта, пътищата и безопасността по тях. 

Паралелно с деловия форум ще се проведе изложение, което ще покаже най-добрите иновативни компании в световен мащаб. Към момента участие са заявили лидери в пътното строителство, за специализирани софтуерн

Не пропускайте важните новини от деня. Последвайте ни в Google News Showcase
Бъдете информани с нашите тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-важните новини и събития от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Росица Кирова регистрира листата на ГЕРБ-СДС във Видин
Заместник-председателят на Народното събрание (НС) Росица Кирова, която е и водач на листата на коалиция ГЕРБ-СДС във Видин, регистрира осемте кандидати за народни представители от ...
ГЕРБ утвърди листите си с кандидатите за народни представители
Изпълнителната комисия на ГЕРБ утвърди имената на водачите и състава на листите с кандидатите за народни представители на коалиция ГЕРБ-СДС за предсрочните парламентарни избори на ...
Община Пазарджик въведе единен телефонен номер за връзка, сигнали и достъп до услуги
Община Пазарджик въведе единен номер за по-добре насочена комуникация, бърз достъп до услуги и подаване на сигнали за гражданите, съобщават от администрацията.  Телефонен номе ...
В Долна Митрополия ще бъде отдадена последна почит към загиналите при инцидента край Граф Игнатиево пилоти - подполковник Петко Димитров и капитан Венцислав Дункин
В Долна Митрополия ще бъде отдадена последна почит към двамата загинали край Граф Игнатиево пилоти - подполковник Петко Димитров и капитан Венцислав Дункин, съобщиха от Министерств ...
Министър Атанас Илков ще открие в Панагюрище юбилейното издание на Националния конкурс „Пътен полицай на годината - 2024“
Служебният министър на вътрешните работи Атанас Илков ще открие 30-ото юбилейното издание на Националния конкурс „Пътен полицай на годината - 2024“, съобщиха от МВР. Съ ...
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Неслучайно брандът „самоковски картоф“ е най-известен в България, каза Иван Капитанов на Фестивала на картофа
Самоков е град с богата традиция и много култура. През 1835 година за първи път самоковец внася първата селскостопанска продукция като картофите и налага това нещо в България. Несл ...
Патриарх Даниил направи първа копка за изграждането на нов храм в Белоградчик
Българският патриарх Даниил направи първа копка за изграждането на нов храм-паметник „Св. първовърховни апостоли Петър и Павел“ в Белоградчик. Храмът ще бъде изграден в ...
Община Кочериново отбеляза своя 50-годишен юбилей
С богата и разнообразна програма Община Кочериново отбеляза 50 години от обявяването на Кочериново за град. Тържествен водосвет по повод юбилея на община Кочериново отслужиха Архим ...
Росица Кирова регистрира листата на ГЕРБ-СДС във Видин
Заместник-председателят на Народното събрание (НС) Росица Кирова, която е и водач на листата на коалиция ГЕРБ-СДС във Видин, регистрира осемте кандидати за народни представители от ...
От МВнР изразиха категорично несъгласие с намесването на България в доставката на пратки с комуникационно оборудване за Ливан и Сирия
На среща в Министерството на външните работи (МВнР) с посланика на Унгария в София от българска страна бе изразено категорично несъгласие с намесването името на България в случая с ...
Тикер в 23:35 ч.
Самоков е град с богата традиция и много култура. През 1835 година за първи път ...
Начало На преден план
8705
България

Локализиран е пожар на депото на Враца и Мездра, предизвикан от високите температури

Системите за сигурност на сметището са се включили минути след 18:00 часа. Пожарът не е на голям периметър и е локализиран веднага, посочиха от Общината.В момента екипи на противопожарната служба продължават да потушават пламъци, а тлеещите участъци се засипват с пръст със специализирана техника на депото.

| 13 Август 2024, 21:49 ч.
СЛУШАЙТЕ НОВИНАТА
Локализиран е пожар на депото на Враца и Мездра, предизвикан от високите температури
Локализиран е пожар на депото на Враца и Мездра, предизвикан от високите температури
Снимка © Община Враца

Екстремно високите температури са предизвикали пожар в регионалното депо на Враца и Мездра, съобщиха от Община Враца. Няма опасност за живеещите в района на село Косталево, където се намира сметището и града.  

Състезателките от пернишкия боксов клуб Миньор Антонина Борисова и Виктория Павлова спечелиха златни медали в категориите си на Държавното лично-отборно първенство за младежи и девойки в Плевен. Това съобщи треньорът им Далия Райчева.

Шампионатът започна на 17 септември и ще приключи утре. Развоят ще определи крайното класиране в отборното първенство за тази година.

Клуб Миньор е представен от Борисова в категория до 57 килограма и от Павлова в тегловата категория до 54 килограма във възрастовата група девойки до 18 години. 

"Виктория Павлова изигра две срещи, като и двете бяха с отказване на противничките от Сливен и Русе в първи рунд", допълни наставника Райчева.

Антонина Борисова направи тежък мач срещу боксьорката от Първенец.

"Имаха сериозен сблъсък, в който нашето момиче победи противничката си с 5:0 съдийски гласа“, коментира още тр

Министерството на околната среда и водите (МОСВ), като партньор на инициативата, ще продължи да насърчава и подкрепя общините в изпълнението на политиките и проектите за устойчиво развитие на общинската екологична инфраструктура и подобряване на качеството на живот в общините. Това каза служебният министър на околната среда и водите Петър Димитров на пресконференция във Френския институт в България за конкурса "ЕкоОбщина".

Конкурсът "ЕкоОбщина" се превърна в традиция и днес поставяме началото с изключително важна за третирането и рециклирането на отпадъците по начин, който е здравословен за околната среда и обществото, каза още Петър Димитров.

Министърът изрази благодарност към партньорите в инициативата и заяви готовност МОСВ да сътрудничи, така че съвместно да допринесат за решаване на предизвикателствата.

Посолството на Франция в България и Френският институт в

"Продължаваме промяната - Дeмократична България" (ПП-ДБ) отново ще предложат възнаграждението за особените представители, предвидени в Закона за адвокатурата, да се определя от съда в рамките на Наредбата за адвокатските възнаграждения, а местните адвокатски съвети да определят единствено конкретния особен представител. Това съобщиха от пресцентъра на коалицията. 

Предложението от ПП-ДБ ще внесат при повторното разглеждане на законопроекта, който бе върнат с наложеното от президента Румен Радев вето. Съществено бе променен правният режим, свързан с фигурата на особения представител. Парламентът иззе от съда правомощието по определяне на възнагражденията на особените представители и ги възложи на местните адвокатски съвети, обясниха мотивите за ветото от прессекретариата на държавния глава. Според него това влиза в остро противоречие с правото на Европейския съюз,

Общинският съвет (ОбС) в Руен не събра кворум за начало на 14-ото си редовно заседание след два неуспешни опита.

При първия опит за начало на заседанието в залата се регистрираха десет общински съветници от общо 29 – шест от „Движение за права и свободи“, трима от ГЕРБ и един от коалиция „Заедно за силна община“. За да бъде започнато заседанието са необходими 15 общински съветници.

„Не се събра кворум и след 15-те минути от обявения за начало час на заседанието“, каза председателят на ОбС в Руен Исмаил Осман и обяви следващата регистрация в 13:00 ч. „Ако и тогава нямаме кворум, отлагаме заседанието за неопределен период от време“, заяви Осман. По думите му останалите 19 общински съветници са на среща с кмета на община Руен Ахмед Мехмед, където обсъждат потенциалното искане на оставката на председателя на ОбС.

П

Фонд „Социална закрила“ (ФСЗ) към Министерството на труда и социалната политика (МТСП) подкрепи с общо 32 500 лева 13 домакинства от Община Болярово, чиито домове пострадаха при пожарите през юли, съобщиха от министерството.

Помощ за обзавеждане в максималния размер от 2500 лв. са получили десет семейства от село Воден и три от село Крайново. На всички пострадали е отпусната и еднократната помощ в максимален размер от 1578 лв. за покриване на инцидентно възникнали потребности.

Средствата от Фонд „Социална закрила“ могат да бъдат използвани само за ново оборудване и обзавеждане, когато то е било унищожено в резултат на бедствие, припомнят от ведомството.

От началото на 2024 г. са подадени 35 заявления за еднократна помощ от ФСЗ. Отпуснати са общо над 70 600 лв. на 31 домакинства, пострадали при бедствията в общините Царево, Самоков, Велики П

Системите за сигурност на сметището са се включили минути след 18:00 часа. Пожарът не е на голям периметър и е локализиран веднага, посочиха от Общината. 

В момента екипи на противопожарната служба продължават да потушават пламъци, а тлеещите участъци се засипват с пръст със специализирана техника на депото.

От Общината уверяват, че периметърът е обезопасен и изолиран, и няма опасност пламъците да се разраснат. В района е осигурено постоянно захранване на пожарните водоноски, а в следващите 24 часа на терен ще има постоянно присъствие на екипи от местната администрация, Регионалното депо и „Пожарна безопасност и защита на населението“.

 

Служебният кабинет прехвърли стадион "Георги Аспарухов" и комплекс "Герена" за безвъзмездно ползване на Столична община, съобщиха от правителствената пресслужба.

Решението е във връзка с направено искане от кмета на София и решение на Столичния общински съвет (СОС), с което се дава съгласие Общината да придобие безвъзмездно правото на собственост върху имотите.

На 25 април СОС одобри доклад относно безвъзмездно прехвърляне от държавата на Столична община на правото на собственост върху недвижими имоти в районите "Подуяне", "Красна поляна" и "Средец". В доклада беше предложено Столична община да стане собственик на комплекс "Герена" и стадионите "Георги Аспарухов", "Септември" и "Юнак".

Тогава от Министерство на младежта и спорта обявиха, че не са били уведомени от страна на Столична община за намеренията да придобие в собственост СК "Септември" и стадион "Юнак",

В общо 234 секции ще гласуват имащите право на глас от област Видин на предстоящите избори за народни представители на 27 октомври. Това става известно от решение на Районната избирателна комисия (РИК) – Видин за формиране на единните номера на избирателните секции в пети изборен район, публикувано на сайта на комисията.

Със заповеди на кметовете са образувани избирателните секции на територията на всяка община. В най-много секции ще се гласува във Видин – 120, в Белоградчик - 18 секции, в Бойница – пет, в Брегово - 12, в Грамада – в девет, в Димово –24, в Кула –12, в Макреш и Ново село –  по седем, в Ружинци и Чупрене – по десет.

РИК – Видин е определила броя членове на секционните избирателни комисии (СИК), като в секциите с до 500 избиратели включително комисиите ще бъдат от седем членове, а тези с над 500 изб

Общинските съветници в Руен ще разгледат отчета за касовото изпълнение на бюджета на общината и сметките за средства от Европейския съюз (ЕС) за 2023 г. Това съобщиха от Общинския съвет (ОбС). Четиринадесетото редовно заседание на ОбС-Руен ще се проведе днес, а началото му е в 12:00 часа. Общо шест точки включва предварително обявеният проект на дневен ред на заседанието.

Ще бъде направен отчет за дейността на ОбС и постоянните комисии към него от началото на мандата - от ноември 2023 до август т.г.

Премахване на храстова и горскодървесна растителност от гробищния парк в село Планиница, които застрашават сигурността и живота на гражданите и деформират с кореновата си система надгробните плочи и паметници, е друга точка от дневния ред.

Съветниците ще разгледат и предложение на кмета на община Руен Ахмед Мехмед относно сформирането на паралелки с ученици под минимал

Депутатите задължиха Министерския съвет да изготви доклад за изпълнението на решенията на Народното събрание, свързани с бъдещето на комплекса „Марица-изток“, след гласувания, по предложение на „Възраждане“, проект на решение за задължаване на Министерския съвет да изготви Доклад във връзка с изпълнението на решения на Народното събрание, свързани с бъдещето на комплекса „Марица-изток”.

Решението бе подкрепено със 152 гласа „за“, нула – „против“ и три – „въздържал се“.

Така Министерският съвет е задължен да изготви и внесе в Народното събрание доклад за всички планирани, предприети и извършени действия по изпълнението на решения на парламента, свързани с бъдещето на комплекса „Марица-изток", в срок до десет дни от приемането на решението. 

Остават броени дни до началото на Втория регионален конгрес - изложение на Международната пътна федерация "Европа и Централна Азия" и 17-ата Национална конференция по транспортна инфраструктура "Future Roads: Innovate, Invest, Achieve Zero", съобщиха от Международен панаир Пловдив, където ще се проведе събитието. От 24 до 27 септември са предвидени презентации, дискусии по актуални теми и срещи за установяване на контакти в областта на мобилността и инфраструктурата. Участие ще вземат уствърдени учени, експерти и бизнес организации, които ще представят на присъстващите модерни решения по важните и критични въпроси, свързани с транспорта, пътищата и безопасността по тях. 

Паралелно с деловия форум ще се проведе изложение, което ще покаже най-добрите иновативни компании в световен мащаб. Към момента участие са заявили лидери в пътното строителство, за специализирани софтуерн

Към първа страница Новини
Бъдете информани с нашите
тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-вълнуващите новини от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
КЪМ АБОНАМЕНТА
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Росица Кирова регистрира листата на ГЕРБ-СДС във Видин
ГЕРБ утвърди листите си с кандидатите за народни представители
Община Пазарджик въведе единен телефонен номер за връзка, сигнали и достъп до услуги
В Долна Митрополия ще бъде отдадена последна почит към загиналите при инцидента край Граф Игнатиево пилоти - подполковник Петко Димитров и капитан Венцислав Дункин
Министър Атанас Илков ще открие в Панагюрище юбилейното издание на Националния конкурс „Пътен полицай на годината - 2024“
Още от рубриката
ВРЕМЕ ЗА ЧЕТЕНЕ
   
Време за четене - месец Септември
Препоръчани заглавия
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Контекст
Неслучайно брандът „самоковски картоф“ е най-известен в България, каза Иван Капитанов на Фестивала на картофа
На преден план
Патриарх Даниил направи първа копка за изграждането на нов храм в Белоградчик
На преден план
Община Кочериново отбеляза своя 50-годишен юбилей
В детайли
Росица Кирова регистрира листата на ГЕРБ-СДС във Видин
Контекст
От МВнР изразиха категорично несъгласие с намесването на България в доставката на пратки с комуникационно оборудване за Ливан и Сирия
Контекст
Шествие с реплики на исторически знамена премина през централните улици на Благоевград по повод Деня на независимостта на България
В детайли
ГЕРБ утвърди листите си с кандидатите за народни представители
Местен фокус
Участък от пътя Русе - Бяла е затворен за движение заради задимяване от пожар в сухи треви и храсти
Основна линия
Спокоен е трафикът на граничен пункт "Кулата" на изход към този час и преминаването е без изчакване
Контекст
Варненци се включиха в кръводарителската акция „Аз вярвам и помагам“
Още новини
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни.
Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.

NRD24 © 2024 Всички права запазени. Програма на NRD. Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни. Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.


NRD24 © 2024 Всички права запазени.
Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.