Начало На преден план Мъж бе осъден на доживотен затвор за убийство на негов познат в сливенското село Бяла
11350
България

Мъж бе осъден на доживотен затвор за убийство на негов познат в сливенското село Бяла

Мъж бе осъден на доживотен затвор за убийство на негов познат в сливенското село Бяла, съобщиха от Окръжна прокуратура-Сливен.Престъплението е извършено на 27 юни 2023 година в село Бяла, при условията на опасен рецидив.

| 14 Август 2024, 17:08 ч.
Мъж бе осъден на доживотен затвор за убийство на негов познат в сливенското село Бяла
Мъж бе осъден на доживотен затвор за убийство на негов познат в сливенското село Бяла
Снимка © БТА

Мъж бе осъден на доживотен затвор за убийство на негов познат в сливенското село Бяла, съобщиха от Окръжна прокуратура-Сливен. Обвиняемият с инициали Й.Й. е осъден за убийство, осъществено с особена жестокост и по особено мъчителен за убития начин.

Българският народ е построил чудесни неща в Браила, заяви кметът на румънския град Виорел Драгомир. Днес той беше домакин на част от инициативите за честване на 155-годишнината на Българската академия на науките. 

В църквата "Възнесение Господне" в Браила архиепископът на Долен Дунав негово преосвещенство Касиан и представителят на Българската патриаршия в Букурещ протойерей Кирил Синев отслужиха молебен на румънски и български език, положени бяха венци на плочата в двора на храма, където през 1869 г. е създаден предшественикът на Академията - Българското книжовно дружество. Сред присъстващите бяха представители на БАН, посланикът на България в северната ни съседка Радко Влайков, генералният директор на Кирил Вълчев, представители на Асоциацията на българите в Браила „Христо Ботев“, на местната община и на Румънската академия (РА), с която вчера в Букурещ БАН

Трафикът на граничните контролно-пропускателни пунктове (ГКПП) "Оряхово", "Никопол", ``Кардам`` и "Дуранкулак" с Румъния е интензивен на изход за товарни автомобили. Това съобщиха на сайта си от Главната дирекция "Гранична полиция" - МВР. Информацията е към 6:00 ч.

Поради извършване на основен ремонт на българския участък на Дунав мост при Русе е въведена временна организация на движението и трафикът се осъществява в една лента с пропускателен режим и се регулира със светофар. С около 200 метра е удължен участъкът на Дунав мост в ремонт и се работи в отсечка с дължина повече от 400 метра, съобщиха вчера от Агенция "Пътна инфраструктура" (АПИ).

Трафикът на границите с Гърция, Република Сърбия, Република Северна Македония и Република Турция е нормален на всички ГКПП. 

Общинският съвет в Грамада подкрепи предложението на кмета на общината Милчо Башев за придобиване на поземлен имот в общинския център с площ 5888 кв. метра. Теренът ще бъде използван за ежегодните панаирни дни.

Закупуването ще бъде финансирано с актуализиране на програмата за капиталовите разходи за 2024 г., като отпадне придобиването на горски мулчер. С тези средства се предвижда да се закупи имотът, както и двигател за сметосъбирачната машина на Общината. 

Съветниците приеха единодушно и годишния отчет за изпълнението на бюджета на Общината за 2023 година. Изпълнението на разходната част на бюджета е 5,1 млн. лв., за делегираните от държавата дейности - 2,8 млн. лв., а за местни дейности – 2,2 млн. лева. Държавните дейности са дофинансирани с местни приходи в размер на 27 366 лв., докладва председателят на Общинския съвет Владимир Цеков.

За заседаниет

Пешеходец е пострадал при пътен инцидент в Свищов, съобщиха от пресцентъра на полицията във Велико Търново. 

Оттам информираха, че инцидентът е станал вчера в 05:35 ч. на кръстовище в крайдунавския град. При мокра пътна настилка лек автомобил, управляван от 27-годишен мъж, удря пресичащ 62-годишен мъж. 

Пострадалият е с черепно-мозъчна травма, насочен е за лечение към болница в Плевен, където е приет с опасност за живота.   

В Районно управление - Свищов е образувано досъдебно производство по чл. 343, ал.1, буква б от Наказателния кодекс, допълниха от полицията.

В края на месец юни 31-годишна пешеходка пострада при пътен инцидент в Свищов. При движение на обособен паркинг 50-годишен местен жител е ударил последователно пешеходката. Седмица по-рано автомобил блъсна и уби на място пешеходка във Велико Търново.

Условията за туризъм в планините са добри. Това съобщиха от Планинската спасителна служба (ПСС) към Българския Червен кръст. Температурите все още са около 5-6 градуса, а в в района на връх Ботев духа умерен вятър. Днес в планините не се очакват превалявания, добавиха от ПСС. 

Съоръженията във всички планински курорти работят. 

Според прогнозата на Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ) над планините днес облачността ще се разкъсва и намалява. Все още над Родопите и Странджа ще бъде значителна. Ще духа умерен североизточен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще бъде около 16°, на 2000 метра – около 8°.

Престъплението е извършено на 27 юни 2023 година в село Бяла, при условията на опасен рецидив. По време на разследването е установено, че подсъдимият и пострадалият са се познавали. В деня на убийството те са се намирали в къщата на на Й.Й. Между двамата мъже е възникнал спор, при който на Й.Й. е взел брадва, с която нанесъл десет удара в главата и тялото на пострадалия.

Присъдата на Окръжен съд-Сливен може да бъде обжалвана пред Апелативен съд-Бургас.

Припомняме, че през 2022 г. Сливенският съд постанови доживотна присъда за мъж, който направи опит да убие с нож 66-годишен мъж и уби 39-годишния му син, заради неуредени финансови взаимоотношения.

 

Бъдещи партньорски инициативи обсъдиха кметът на Велико Търново Даниел Панов и посланикът на САЩ в България Кенет Мертен. Това съобщиха от пресцентъра на Община Велико Търново.

В хода на разговорите са били обсъдени бъдещи партньорски инициативи както между Община Велико Търново и американското посолство, така и между Националното сдружение на общините в Република България и дипломатическата мисия на САЩ у нас. 

Разговорът е обхванал теми за сътрудничество по въпроси, засягащи борбата с безводието и управлението на водите, управлението на отпадъците и системите за разделно събиране, както и умните решенията в градското управление. 

Със съдействието на Търговския отдел на американското посолство, кметове и представители на местната власт са посетили изложение, посветено на темата за управление отпадъците в Лас Вегас. Планира се и участие на български пред

Днес не празнуваме само града, в който живеем, но и ценностите, които той олицетворява – надежда, вяра, любов и мъдрост. Тези добродетели са основата, върху която градим бъдещето на София. Това заяви кметът на София Васил Терзиев в словото си по време на церемонията по издигане знамето на столицата, която се състоя на площад "Свети Александър Невски" по повод Деня на София - 17 септември в присъствието на президента на България Румен Радев и вицепрезидента Илияна Йотова.

Днес Православната църква почита светите великомъченици Надежда, Вяра, Любов и майка им София. На този ден градът, приел името на храма „Света София“ – Божията премъдрост, отбелязва своя празник.

Пред официалните гости на площада и гражданите Васил Терзиев заяви, че София е град с хилядолетна история, преживял много изпитания, но винаги се е възраждал по-силен, по-мъдър и по-готов

В Гулянци днес продължават честванията по повод 50 години от обявяване на селището за град. В близост до Средно училище "Христо Смирненски" тържествено бе открита алея на името на Веска Радулова – кметът, при който Гулянци става град. По протежението на алеята са монтирани пейки за отдих и са поставени табла, които разказват за миналото на Гулянци и представят неговото настояще. 

"Радулова е кмет в периода 1971 – 1979 г. Тогава Гулянци е в период на бурно развитие и градеж, но най-вълнуващото събитие е обявяването на населеното място за град през 1974 г. Като кмет тя прочита указа пред стотиците свои съграждани на площада", припомни пред събралото се множество Надя Любенова, главен специалист "Образование, здравеопазване и социални дейности" в местната администрация. "В годините на управление на Веска Радулова са построени сградата на читалището, детската гради

Първият основен ремонт на трета детска градина - сграда „Зорница“ в Хасково, чието здание е строено през 60-те години на миналия век, започна днес със символично откриване на строителната площадка.

Кметът на Община Хасково Станислав Дечев и директорът на „Зорница“ Красимира Стоева дадоха начало на изпълнението на проекта. По него освен модернизация, предстои и въвеждане на мерки за постигане на енергиен клас А на сградата.

Дейностите са финансирани с 1 728 960 лева. Сумата е осигурена от Националния план за възстановяване и устойчивост, процедура „Модернизация на образователната среда“, припомни кметът на Хасково.

Станислав Дечев благодари на екипа си, работил по изграждането на проекта. Според него ще се извърши преустройство на вътрешното пространство за обособяване на три градински групи със собствени гардеробни, складови и с

Временна комисия за проверка на факти и обстоятелства за корупционни практики и системна злоупотреба със служебно положение, извършвани в ущърб на гражданите и бизнеса, както и облагодетелстване на свързани дружества с кмета на Община Доспат - Елин Радев, приключи днес работа без да приеме доклад за дейността си. Причината е, че срокът на работа на комисията е изтекъл на 16 септември, стана ясно от писмо на председателя на парламента Рая Назарян до председателя на комисията Александър Вълчев („Има такъв народ“). На днешното заседание нямаше и кворум – от 12 членове в залата присъстваха само петима депутати. 

Всяка една парламентарна група е получила проекта на доклад и има право да постъпи както реши, обясни Александър Вълчев. Той информира колегите си, че като председател на комисията е изпратил писмо до Рая Назарян, с което моли да го уведоми кога прикл

Не пропускайте важните новини от деня. Последвайте ни в Google News Showcase
Бъдете информани с нашите тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-важните новини и събития от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Жители на Свети Влас ще се съберат на протест пред сградата на Общинския съвет в Несебър в деня на редовното му заседание
Жители на квартал "Инцараки" в Свети Влас ще се съберат на протест пред сградата на Общинския съвет (ОбС) в Несебър в деня на редовното му заседание - 24 септември. Това съобщиха о ...
Няма данни за други количества от радиоактивното вещество америций 241, каза служебният министър на вътрешните работи Атанас Илков
Няма данни  за други количества америций 241, каза пред журналисти в Панагюрище служебният министър на вътрешните работи Атанас Илков. Припомняме, че при специализирана операц ...
Как живеят хората в боляровското село Воден два месеца след пожарите?
Изпепелени къщи, изпепелени надежди и живот във фургони – такава е картината в боляровското село Воден два месеца след опустошителните пожари. На площада са се събрали хората ...
Интензивен е трафикът на част от граничните пунктове с Румъния и Сърбия
На границата с Румъния трафикът на гранично контролно-пропускателен пункт (ГКПП) „Никопол“ и „Кардам“ е интензивен на изход за  товарни автомобили. На ...
Изстрел във въздуха е бил произведен при спор за паркомясто в София, един човек е откаран в болница
Изстрел във въздуха е бил произведен при спор за паркомясто между група мъже в София, съобщиха от МВР . Инцидентът е станал по-рано тази вечер на ул. „Българска морава“ ...
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Неслучайно брандът „самоковски картоф“ е най-известен в България, каза Иван Капитанов на Фестивала на картофа
Самоков е град с богата традиция и много култура. През 1835 година за първи път самоковец внася първата селскостопанска продукция като картофите и налага това нещо в България. Несл ...
Патриарх Даниил направи първа копка за изграждането на нов храм в Белоградчик
Българският патриарх Даниил направи първа копка за изграждането на нов храм-паметник „Св. първовърховни апостоли Петър и Павел“ в Белоградчик. Храмът ще бъде изграден в ...
Община Кочериново отбеляза своя 50-годишен юбилей
С богата и разнообразна програма Община Кочериново отбеляза 50 години от обявяването на Кочериново за град. Тържествен водосвет по повод юбилея на община Кочериново отслужиха Архим ...
Росица Кирова регистрира листата на ГЕРБ-СДС във Видин
Заместник-председателят на Народното събрание (НС) Росица Кирова, която е и водач на листата на коалиция ГЕРБ-СДС във Видин, регистрира осемте кандидати за народни представители от ...
От МВнР изразиха категорично несъгласие с намесването на България в доставката на пратки с комуникационно оборудване за Ливан и Сирия
На среща в Министерството на външните работи (МВнР) с посланика на Унгария в София от българска страна бе изразено категорично несъгласие с намесването името на България в случая с ...
Тикер в 22:57 ч.
Самоков е град с богата традиция и много култура. През 1835 година за първи път ...
Начало На преден план
11350
България

Мъж бе осъден на доживотен затвор за убийство на негов познат в сливенското село Бяла

Мъж бе осъден на доживотен затвор за убийство на негов познат в сливенското село Бяла, съобщиха от Окръжна прокуратура-Сливен.Престъплението е извършено на 27 юни 2023 година в село Бяла, при условията на опасен рецидив.

| 14 Август 2024, 17:08 ч.
СЛУШАЙТЕ НОВИНАТА
Мъж бе осъден на доживотен затвор за убийство на негов познат в сливенското село Бяла
Мъж бе осъден на доживотен затвор за убийство на негов познат в сливенското село Бяла
Снимка © БТА

Мъж бе осъден на доживотен затвор за убийство на негов познат в сливенското село Бяла, съобщиха от Окръжна прокуратура-Сливен. Обвиняемият с инициали Й.Й. е осъден за убийство, осъществено с особена жестокост и по особено мъчителен за убития начин.

Българският народ е построил чудесни неща в Браила, заяви кметът на румънския град Виорел Драгомир. Днес той беше домакин на част от инициативите за честване на 155-годишнината на Българската академия на науките. 

В църквата "Възнесение Господне" в Браила архиепископът на Долен Дунав негово преосвещенство Касиан и представителят на Българската патриаршия в Букурещ протойерей Кирил Синев отслужиха молебен на румънски и български език, положени бяха венци на плочата в двора на храма, където през 1869 г. е създаден предшественикът на Академията - Българското книжовно дружество. Сред присъстващите бяха представители на БАН, посланикът на България в северната ни съседка Радко Влайков, генералният директор на Кирил Вълчев, представители на Асоциацията на българите в Браила „Христо Ботев“, на местната община и на Румънската академия (РА), с която вчера в Букурещ БАН

Трафикът на граничните контролно-пропускателни пунктове (ГКПП) "Оряхово", "Никопол", ``Кардам`` и "Дуранкулак" с Румъния е интензивен на изход за товарни автомобили. Това съобщиха на сайта си от Главната дирекция "Гранична полиция" - МВР. Информацията е към 6:00 ч.

Поради извършване на основен ремонт на българския участък на Дунав мост при Русе е въведена временна организация на движението и трафикът се осъществява в една лента с пропускателен режим и се регулира със светофар. С около 200 метра е удължен участъкът на Дунав мост в ремонт и се работи в отсечка с дължина повече от 400 метра, съобщиха вчера от Агенция "Пътна инфраструктура" (АПИ).

Трафикът на границите с Гърция, Република Сърбия, Република Северна Македония и Република Турция е нормален на всички ГКПП. 

Общинският съвет в Грамада подкрепи предложението на кмета на общината Милчо Башев за придобиване на поземлен имот в общинския център с площ 5888 кв. метра. Теренът ще бъде използван за ежегодните панаирни дни.

Закупуването ще бъде финансирано с актуализиране на програмата за капиталовите разходи за 2024 г., като отпадне придобиването на горски мулчер. С тези средства се предвижда да се закупи имотът, както и двигател за сметосъбирачната машина на Общината. 

Съветниците приеха единодушно и годишния отчет за изпълнението на бюджета на Общината за 2023 година. Изпълнението на разходната част на бюджета е 5,1 млн. лв., за делегираните от държавата дейности - 2,8 млн. лв., а за местни дейности – 2,2 млн. лева. Държавните дейности са дофинансирани с местни приходи в размер на 27 366 лв., докладва председателят на Общинския съвет Владимир Цеков.

За заседаниет

Пешеходец е пострадал при пътен инцидент в Свищов, съобщиха от пресцентъра на полицията във Велико Търново. 

Оттам информираха, че инцидентът е станал вчера в 05:35 ч. на кръстовище в крайдунавския град. При мокра пътна настилка лек автомобил, управляван от 27-годишен мъж, удря пресичащ 62-годишен мъж. 

Пострадалият е с черепно-мозъчна травма, насочен е за лечение към болница в Плевен, където е приет с опасност за живота.   

В Районно управление - Свищов е образувано досъдебно производство по чл. 343, ал.1, буква б от Наказателния кодекс, допълниха от полицията.

В края на месец юни 31-годишна пешеходка пострада при пътен инцидент в Свищов. При движение на обособен паркинг 50-годишен местен жител е ударил последователно пешеходката. Седмица по-рано автомобил блъсна и уби на място пешеходка във Велико Търново.

Условията за туризъм в планините са добри. Това съобщиха от Планинската спасителна служба (ПСС) към Българския Червен кръст. Температурите все още са около 5-6 градуса, а в в района на връх Ботев духа умерен вятър. Днес в планините не се очакват превалявания, добавиха от ПСС. 

Съоръженията във всички планински курорти работят. 

Според прогнозата на Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ) над планините днес облачността ще се разкъсва и намалява. Все още над Родопите и Странджа ще бъде значителна. Ще духа умерен североизточен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще бъде около 16°, на 2000 метра – около 8°.

Престъплението е извършено на 27 юни 2023 година в село Бяла, при условията на опасен рецидив. По време на разследването е установено, че подсъдимият и пострадалият са се познавали. В деня на убийството те са се намирали в къщата на на Й.Й. Между двамата мъже е възникнал спор, при който на Й.Й. е взел брадва, с която нанесъл десет удара в главата и тялото на пострадалия.

Присъдата на Окръжен съд-Сливен може да бъде обжалвана пред Апелативен съд-Бургас.

Припомняме, че през 2022 г. Сливенският съд постанови доживотна присъда за мъж, който направи опит да убие с нож 66-годишен мъж и уби 39-годишния му син, заради неуредени финансови взаимоотношения.

 

Бъдещи партньорски инициативи обсъдиха кметът на Велико Търново Даниел Панов и посланикът на САЩ в България Кенет Мертен. Това съобщиха от пресцентъра на Община Велико Търново.

В хода на разговорите са били обсъдени бъдещи партньорски инициативи както между Община Велико Търново и американското посолство, така и между Националното сдружение на общините в Република България и дипломатическата мисия на САЩ у нас. 

Разговорът е обхванал теми за сътрудничество по въпроси, засягащи борбата с безводието и управлението на водите, управлението на отпадъците и системите за разделно събиране, както и умните решенията в градското управление. 

Със съдействието на Търговския отдел на американското посолство, кметове и представители на местната власт са посетили изложение, посветено на темата за управление отпадъците в Лас Вегас. Планира се и участие на български пред

Днес не празнуваме само града, в който живеем, но и ценностите, които той олицетворява – надежда, вяра, любов и мъдрост. Тези добродетели са основата, върху която градим бъдещето на София. Това заяви кметът на София Васил Терзиев в словото си по време на церемонията по издигане знамето на столицата, която се състоя на площад "Свети Александър Невски" по повод Деня на София - 17 септември в присъствието на президента на България Румен Радев и вицепрезидента Илияна Йотова.

Днес Православната църква почита светите великомъченици Надежда, Вяра, Любов и майка им София. На този ден градът, приел името на храма „Света София“ – Божията премъдрост, отбелязва своя празник.

Пред официалните гости на площада и гражданите Васил Терзиев заяви, че София е град с хилядолетна история, преживял много изпитания, но винаги се е възраждал по-силен, по-мъдър и по-готов

В Гулянци днес продължават честванията по повод 50 години от обявяване на селището за град. В близост до Средно училище "Христо Смирненски" тържествено бе открита алея на името на Веска Радулова – кметът, при който Гулянци става град. По протежението на алеята са монтирани пейки за отдих и са поставени табла, които разказват за миналото на Гулянци и представят неговото настояще. 

"Радулова е кмет в периода 1971 – 1979 г. Тогава Гулянци е в период на бурно развитие и градеж, но най-вълнуващото събитие е обявяването на населеното място за град през 1974 г. Като кмет тя прочита указа пред стотиците свои съграждани на площада", припомни пред събралото се множество Надя Любенова, главен специалист "Образование, здравеопазване и социални дейности" в местната администрация. "В годините на управление на Веска Радулова са построени сградата на читалището, детската гради

Първият основен ремонт на трета детска градина - сграда „Зорница“ в Хасково, чието здание е строено през 60-те години на миналия век, започна днес със символично откриване на строителната площадка.

Кметът на Община Хасково Станислав Дечев и директорът на „Зорница“ Красимира Стоева дадоха начало на изпълнението на проекта. По него освен модернизация, предстои и въвеждане на мерки за постигане на енергиен клас А на сградата.

Дейностите са финансирани с 1 728 960 лева. Сумата е осигурена от Националния план за възстановяване и устойчивост, процедура „Модернизация на образователната среда“, припомни кметът на Хасково.

Станислав Дечев благодари на екипа си, работил по изграждането на проекта. Според него ще се извърши преустройство на вътрешното пространство за обособяване на три градински групи със собствени гардеробни, складови и с

Временна комисия за проверка на факти и обстоятелства за корупционни практики и системна злоупотреба със служебно положение, извършвани в ущърб на гражданите и бизнеса, както и облагодетелстване на свързани дружества с кмета на Община Доспат - Елин Радев, приключи днес работа без да приеме доклад за дейността си. Причината е, че срокът на работа на комисията е изтекъл на 16 септември, стана ясно от писмо на председателя на парламента Рая Назарян до председателя на комисията Александър Вълчев („Има такъв народ“). На днешното заседание нямаше и кворум – от 12 членове в залата присъстваха само петима депутати. 

Всяка една парламентарна група е получила проекта на доклад и има право да постъпи както реши, обясни Александър Вълчев. Той информира колегите си, че като председател на комисията е изпратил писмо до Рая Назарян, с което моли да го уведоми кога прикл

Към първа страница Новини
Бъдете информани с нашите
тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-вълнуващите новини от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
КЪМ АБОНАМЕНТА
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Жители на Свети Влас ще се съберат на протест пред сградата на Общинския съвет в Несебър в деня на редовното му заседание
Няма данни за други количества от радиоактивното вещество америций 241, каза служебният министър на вътрешните работи Атанас Илков
Как живеят хората в боляровското село Воден два месеца след пожарите?
Интензивен е трафикът на част от граничните пунктове с Румъния и Сърбия
Изстрел във въздуха е бил произведен при спор за паркомясто в София, един човек е откаран в болница
Още от рубриката
ВРЕМЕ ЗА ЧЕТЕНЕ
   
Време за четене - месец Септември
Препоръчани заглавия
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Контекст
Неслучайно брандът „самоковски картоф“ е най-известен в България, каза Иван Капитанов на Фестивала на картофа
На преден план
Патриарх Даниил направи първа копка за изграждането на нов храм в Белоградчик
На преден план
Община Кочериново отбеляза своя 50-годишен юбилей
В детайли
Росица Кирова регистрира листата на ГЕРБ-СДС във Видин
Контекст
От МВнР изразиха категорично несъгласие с намесването на България в доставката на пратки с комуникационно оборудване за Ливан и Сирия
Контекст
Шествие с реплики на исторически знамена премина през централните улици на Благоевград по повод Деня на независимостта на България
В детайли
ГЕРБ утвърди листите си с кандидатите за народни представители
Местен фокус
Участък от пътя Русе - Бяла е затворен за движение заради задимяване от пожар в сухи треви и храсти
Основна линия
Спокоен е трафикът на граничен пункт "Кулата" на изход към този час и преминаването е без изчакване
Контекст
Варненци се включиха в кръводарителската акция „Аз вярвам и помагам“
Още новини
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни.
Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.

NRD24 © 2024 Всички права запазени. Програма на NRD. Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни. Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.


NRD24 © 2024 Всички права запазени.
Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.