Начало Контекст Служебният премиер Димитър Главчев присъства на храмовия празник на Троянския манастир
9877
България

Служебният премиер Димитър Главчев присъства на храмовия празник на Троянския манастир

Служебният премиер и министър на външните работи Димитър Главчев присъства на храмовия празник на Троянския манастир „Успение Богородично“.Той беше посрещнат от игумена на манастира Велички епископ Сионий и кмета на Троян Донка Михайлова.

| 15 Август 2024, 12:52 ч.
Служебният премиер Димитър Главчев присъства на храмовия празник на Троянския манастир
Служебният премиер Димитър Главчев присъства на храмовия празник на Троянския манастир
Снимка © БТА

Служебният премиер и министър на външните работи Димитър Главчев присъства на храмовия празник на Троянския манастир „Успение Богородично“. Той беше посрещнат от игумена на манастира Велички епископ Сионий и кмета на Троян Донка Михайлова.

Около 150 безработни участват днес в  „Обща трудова борса“, организирана от Дирекция „Бюро по труда“ (ДБТ), каза директорът Виолета Андреева По думите поканените отговарят на профила на работодателя и обявените работни места. В борсата нови работници и служители търсят 12 работодатели и социални партньори на ДБТ-Враца. 

Резултатите от инициативата ще бъдат обобщени по-късно, обясни Андреева и съобщи, че на 26 септември Дирекцията планира провеждането на още едно подобно събитие, с нови работодатели. „Целта е да има възможност търсещите работа да имат директен контакт с работодателите, на място да зададат своите въпроси, да научат условията, а и да разберат какви услуги предлага ДБТ“, коментира директорът.

Андреева обясни, че според законовите разпоредби, ако едно лице откаже подходяща работа, предложена му от „Бюрото

Средният добив при царевицата за зърно в област Добрич е 247,3 кг/дка. Той е най-висок в община Тервел, където земеделците прибират до 425 кг/дка, а най-нисък е в община Генерал Тошево - 190 кг/дка, съобщиха от Министерството на земеделието и храните. 

Средният добив от културата в община Добричка е 340 кг/дка, в община Добрич земеделците прибират по 250 кг/дка. При земеделските стопани в община Балчик добивът е 200 кг/дка, в Каварна – 270 кг/дка, в Шабла – 233,3 кг/дка, а в Крушари реколтират по 311,9 кг/дка. Към момента са реколтирани 125 350 дка, а засетите с царевица полета в област Добрич са 816 350 дка, посочват още от МЗХ.

През миналата стопанска година засетите площи с царевица за зърно са били 970 800 дка, а средният добив е бил 314,1 кг/дка. 

При маслодайния слънчоглед средният добив за областта е 177,3 кг/дка. Най-висок добив са по

Трафикът на товарни автомобили в района на Граничния контролно-пропускателен пункт (ГКПП) "Дунав мост" при Русе е интензивен. Опашката от камиони стига до кръговото кръстовище на булевард "България", . Основната част от тях изчакват в рамките на буферния паркинг. 

От граничния пункт уточниха, че през летния сезон организацията е била такава, за да се гарантира преминаването на интензивния трафик на леки автомобили през моста. След началото на учебната година в северната ни съседка на 9 септември обаче повече коли минават през съоръжението единствено през почивните дни. Затова сега се цели пропускане на повече камиони. 

През последното денонощие през моста в двете посоки са преминали общо 2320 товарни автомобила. 936 камиона са влезли в България, а 1384 са излезли. 

Припомняме, че на 10 юли започна основният ремонт на българския участък от Дунав мост

Окръжна прокуратура - Хасково повдигна обвинения на седем мъже за участието им в организирана престъпна група за продажба на стоки на световни търговски марки без съгласието на правопритежателите, съобщиха от пресцентъра на прокуратурата.

Според разследващите, мъжете, който са на възраст между 44 и 74 г., са поддържали канала от юли 2023 г. до настоящия момент. Те са действали на територията на област Хасково.

За престъплението, в което седмината са обвинени, е предвидено наказание „лишаване от свобода“ за повече от три години.

Контрабандният внос на стоки се е осъществявал през Граничния контролно–пропускателен пункт (ГКПП) “Капитан Андреево“ от няколко човека, които са установени в хода на разследването. Стоките са били разпространявани на територията на България, като до клиентите те са стигали чрез директни продажби с посредничест

Голяма част от град Вършец остава без вода днес и утре заради реконструкция на главен водопровод, съобщиха от местната общинска управа.

Подменят се около 20 метра от главния водопровод по бул. „България“. Улиците, на които ще бъде спряно водоподаването са „Д-р Елена Теодосиева“, „Алеко Константинов“, „Иван Вазов“, „Янко Сакъзов“, „Банкя“, „Александър Стамболийски“, „Тодорини кукли“, „Цар Иван Асен II”, „Цар Симеон“, „Цар Борис“, „Христо Смирненски“, „Климент Охридски“, ниските части на града от центъра към изхода за Монтана, както и високите части в района на климатичното училище.

Ремонтните дейности ще продължат до 20:00 часа на 19 септември. Община Вършец ще осигури вода за битови нужди на жителите за 36-те часа, п

Премиерът запали свещ пред чудотворната икона на Света Богородица Троеручица, която се пази в манастира. Малко по-късно, заедно със с представители на местната власт, монаси от манастира и миряни, дошли да се поклонят пред иконата, участва в тържествената лития, с която тя се пренася до местността Могилата, където се смята че е извършено първото чудо с нейна помощ.

 

Радвам се да споделя, че инициативата „Идеи за града“ предизвика силен интерес и удължихме срока за подаване на проекти до 30 октомври, написа кметът на София Васил Терзиев на страницата си във Фейсбук. 

Получихме много предложения, които показват колко активно софиянци искат да участват в подобряването на града и кварталите си, отбеляза столичният кмет. Той съобщи, че досега най-много от идеите са за реновиране на детски площадки, създаване на зони за спорт и отдих, засаждане на дървета и цветя в междублоковите пространства.

Имаме също интересни предложения за подобряване на пътната безопасност, написа кметът Терзиев. Не изпускайте шанса – подайте своя проект и нека заедно направим София по-добра, призовава столичани Васил Терзиев. 

Проектните предложения могат да бъдат изпращани на електронния адрес: idei-za-grada@sofia.bg, подадени н

Ресорът на Екатерина Захариева като еврокомисар е много перспективен. Това заяви служебният министър-председател Димитър Главчев в началото на днешното правителствено заседание, коментирайки ресора „Стартъпи, изследвания и иновации“, който бе отреден за българския еврокомисар Екатерина Захариева. 

„Изключително актуален ресор в Европейския съюз и България. Аз съм на мнение, че ресорът се определя от еврокомисаря, а не обратното. Аз съм убеден, че Екатерина Захариева ще докаже и този път възможностите си“, посочи Главчев. 

Той пожела успех при предстоящото съгласно процедурата изслушване пред Европейския парламент и съответните комисии. 

Вчера председателят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен представи проектоструктурата на новата Европейска комисия. 

В Плевен партиите и коалициите постигнаха съгласие за съставите на секционните избирателни комисии (СИК) за предстоящите на 27 октомври предсрочни парламентарни избори. Това стана по време на консултации, които се състояха в заседателната зала на Община Плевен в присъствието на кмета д-р Валентин Христов.

В консултациите участваха представители на парламентарно представените политически сили - коалиция ГЕРБ-СДС, коалиция "Продължаваме промяната – Демократична България", партия "Възраждане", ДПС, коалиция "БСП за България", партия "Има такъв народ". 

Направени бяха няколко корекции, които не касаят цялостното разпределение на квотите на партиите. Искам да благодаря на представителите на партиите за коректността, каза след края на консултациите секретарят на Община Плевен Соня Ганева. 

Общо СИК на територията на общината са 161. Предстои да се сформи

Авиокомпания „Райънеър“ (Ryanair) е превозила над 12 милиона пътници през летище София от 2016 г. насам, откакто извършва полети от и до българската столица. Това съобщиха от пресцентъра на летище София. 

„Райънеър“ изпълнява най-голямото си лятно разписание досега с четири базирани самолета и 40 маршрута, включително пет нови дестинации до Аликанте, Бристол, Копенхаген, Скиатос и Валенсия. Компанията инвестира сериозно в региона, включително в четирите си базирани в София самолета - инвестиция на стойност 400 млн. долара и подкрепа за над 1300 местни работни места, включително 120 високоплатени работни места в авиацията“, посочиха от столичния аеропорт.

Мениджърът на компанията за Централна и Източна Европа, и Прибалтика, Алисия Войчик-Голебиовска, заяви: „Радваме се, че отбелязваме над 12 милиона пътници на „Райънеър&ldquo

Софийската районна прокуратура привлече към наказателна отговорност трима души, нанесли телесни повреди на двама мъже пред заведение в ж. к. „Студентски град“, съобщиха от държавното обвинение. 

По-рано днес от МВР съобщиха, че са задържали четирима охранители в дискотека нанесли побой на двама мъже. Разследването е започнало след като на 23-ти юли от болница в Благоевград бил подаден сигнал за приет в тежко състояние мъж, който е претърпял коремна операция. Той е бил докаран от роднини, след като по техни думи е отказал хоспитализация в столична болница. От свидетелските показания криминалистите изяснили, че побоят се е случил след конфликт вътре в заведението.

От прокуратурата уточняват, че инцидентът пред дискотеката е станал около 04:00 часа. Единият обвиняем Н. С. ударил с крак в корема Г. С. и му причинил тежка телесна повреда, изразяваща се в разк

Не пропускайте важните новини от деня. Последвайте ни в Google News Showcase
Бъдете информани с нашите тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-важните новини и събития от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Жители на Свети Влас ще се съберат на протест пред сградата на Общинския съвет в Несебър в деня на редовното му заседание
Жители на квартал "Инцараки" в Свети Влас ще се съберат на протест пред сградата на Общинския съвет (ОбС) в Несебър в деня на редовното му заседание - 24 септември. Това съобщиха о ...
Няма данни за други количества от радиоактивното вещество америций 241, каза служебният министър на вътрешните работи Атанас Илков
Няма данни  за други количества америций 241, каза пред журналисти в Панагюрище служебният министър на вътрешните работи Атанас Илков. Припомняме, че при специализирана операц ...
Как живеят хората в боляровското село Воден два месеца след пожарите?
Изпепелени къщи, изпепелени надежди и живот във фургони – такава е картината в боляровското село Воден два месеца след опустошителните пожари. На площада са се събрали хората ...
Интензивен е трафикът на част от граничните пунктове с Румъния и Сърбия
На границата с Румъния трафикът на гранично контролно-пропускателен пункт (ГКПП) „Никопол“ и „Кардам“ е интензивен на изход за  товарни автомобили. На ...
Изстрел във въздуха е бил произведен при спор за паркомясто в София, един човек е откаран в болница
Изстрел във въздуха е бил произведен при спор за паркомясто между група мъже в София, съобщиха от МВР . Инцидентът е станал по-рано тази вечер на ул. „Българска морава“ ...
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Росица Кирова регистрира листата на ГЕРБ-СДС във Видин
Заместник-председателят на Народното събрание (НС) Росица Кирова, която е и водач на листата на коалиция ГЕРБ-СДС във Видин, регистрира осемте кандидати за народни представители от ...
От МВнР изразиха категорично несъгласие с намесването на България в доставката на пратки с комуникационно оборудване за Ливан и Сирия
На среща в Министерството на външните работи (МВнР) с посланика на Унгария в София от българска страна бе изразено категорично несъгласие с намесването името на България в случая с ...
Шествие с реплики на исторически знамена премина през централните улици на Благоевград по повод Деня на независимостта на България
Шествие с реплики на исторически знамена премина през централните улици на Благоевград по повод Деня на независимостта на България, 22 септември. Повече от 120 участници от цялата ...
ГЕРБ утвърди листите си с кандидатите за народни представители
Изпълнителната комисия на ГЕРБ утвърди имената на водачите и състава на листите с кандидатите за народни представители на коалиция ГЕРБ-СДС за предсрочните парламентарни избори на ...
Участък от пътя Русе - Бяла е затворен за движение заради задимяване от пожар в сухи треви и храсти
Участък от пътя Русе - Бяла, от изхода на крайдунавския град до разклона за село Иваново, е затворен за движение заради силно задимяване от пожар в сухи треви и храсти край пътното ...
Тикер в 20:17 ч.
Заместник-председателят на Народното събрание (НС) Росица Кирова, която е и вода ...
Начало Контекст
9877
България

Служебният премиер Димитър Главчев присъства на храмовия празник на Троянския манастир

Служебният премиер и министър на външните работи Димитър Главчев присъства на храмовия празник на Троянския манастир „Успение Богородично“.Той беше посрещнат от игумена на манастира Велички епископ Сионий и кмета на Троян Донка Михайлова.

| 15 Август 2024, 12:52 ч.
СЛУШАЙТЕ НОВИНАТА
Служебният премиер Димитър Главчев присъства на храмовия празник на Троянския манастир
Служебният премиер Димитър Главчев присъства на храмовия празник на Троянския манастир
Снимка © БТА

Служебният премиер и министър на външните работи Димитър Главчев присъства на храмовия празник на Троянския манастир „Успение Богородично“. Той беше посрещнат от игумена на манастира Велички епископ Сионий и кмета на Троян Донка Михайлова.

Около 150 безработни участват днес в  „Обща трудова борса“, организирана от Дирекция „Бюро по труда“ (ДБТ), каза директорът Виолета Андреева По думите поканените отговарят на профила на работодателя и обявените работни места. В борсата нови работници и служители търсят 12 работодатели и социални партньори на ДБТ-Враца. 

Резултатите от инициативата ще бъдат обобщени по-късно, обясни Андреева и съобщи, че на 26 септември Дирекцията планира провеждането на още едно подобно събитие, с нови работодатели. „Целта е да има възможност търсещите работа да имат директен контакт с работодателите, на място да зададат своите въпроси, да научат условията, а и да разберат какви услуги предлага ДБТ“, коментира директорът.

Андреева обясни, че според законовите разпоредби, ако едно лице откаже подходяща работа, предложена му от „Бюрото

Средният добив при царевицата за зърно в област Добрич е 247,3 кг/дка. Той е най-висок в община Тервел, където земеделците прибират до 425 кг/дка, а най-нисък е в община Генерал Тошево - 190 кг/дка, съобщиха от Министерството на земеделието и храните. 

Средният добив от културата в община Добричка е 340 кг/дка, в община Добрич земеделците прибират по 250 кг/дка. При земеделските стопани в община Балчик добивът е 200 кг/дка, в Каварна – 270 кг/дка, в Шабла – 233,3 кг/дка, а в Крушари реколтират по 311,9 кг/дка. Към момента са реколтирани 125 350 дка, а засетите с царевица полета в област Добрич са 816 350 дка, посочват още от МЗХ.

През миналата стопанска година засетите площи с царевица за зърно са били 970 800 дка, а средният добив е бил 314,1 кг/дка. 

При маслодайния слънчоглед средният добив за областта е 177,3 кг/дка. Най-висок добив са по

Трафикът на товарни автомобили в района на Граничния контролно-пропускателен пункт (ГКПП) "Дунав мост" при Русе е интензивен. Опашката от камиони стига до кръговото кръстовище на булевард "България", . Основната част от тях изчакват в рамките на буферния паркинг. 

От граничния пункт уточниха, че през летния сезон организацията е била такава, за да се гарантира преминаването на интензивния трафик на леки автомобили през моста. След началото на учебната година в северната ни съседка на 9 септември обаче повече коли минават през съоръжението единствено през почивните дни. Затова сега се цели пропускане на повече камиони. 

През последното денонощие през моста в двете посоки са преминали общо 2320 товарни автомобила. 936 камиона са влезли в България, а 1384 са излезли. 

Припомняме, че на 10 юли започна основният ремонт на българския участък от Дунав мост

Окръжна прокуратура - Хасково повдигна обвинения на седем мъже за участието им в организирана престъпна група за продажба на стоки на световни търговски марки без съгласието на правопритежателите, съобщиха от пресцентъра на прокуратурата.

Според разследващите, мъжете, който са на възраст между 44 и 74 г., са поддържали канала от юли 2023 г. до настоящия момент. Те са действали на територията на област Хасково.

За престъплението, в което седмината са обвинени, е предвидено наказание „лишаване от свобода“ за повече от три години.

Контрабандният внос на стоки се е осъществявал през Граничния контролно–пропускателен пункт (ГКПП) “Капитан Андреево“ от няколко човека, които са установени в хода на разследването. Стоките са били разпространявани на територията на България, като до клиентите те са стигали чрез директни продажби с посредничест

Голяма част от град Вършец остава без вода днес и утре заради реконструкция на главен водопровод, съобщиха от местната общинска управа.

Подменят се около 20 метра от главния водопровод по бул. „България“. Улиците, на които ще бъде спряно водоподаването са „Д-р Елена Теодосиева“, „Алеко Константинов“, „Иван Вазов“, „Янко Сакъзов“, „Банкя“, „Александър Стамболийски“, „Тодорини кукли“, „Цар Иван Асен II”, „Цар Симеон“, „Цар Борис“, „Христо Смирненски“, „Климент Охридски“, ниските части на града от центъра към изхода за Монтана, както и високите части в района на климатичното училище.

Ремонтните дейности ще продължат до 20:00 часа на 19 септември. Община Вършец ще осигури вода за битови нужди на жителите за 36-те часа, п

Премиерът запали свещ пред чудотворната икона на Света Богородица Троеручица, която се пази в манастира. Малко по-късно, заедно със с представители на местната власт, монаси от манастира и миряни, дошли да се поклонят пред иконата, участва в тържествената лития, с която тя се пренася до местността Могилата, където се смята че е извършено първото чудо с нейна помощ.

 

Радвам се да споделя, че инициативата „Идеи за града“ предизвика силен интерес и удължихме срока за подаване на проекти до 30 октомври, написа кметът на София Васил Терзиев на страницата си във Фейсбук. 

Получихме много предложения, които показват колко активно софиянци искат да участват в подобряването на града и кварталите си, отбеляза столичният кмет. Той съобщи, че досега най-много от идеите са за реновиране на детски площадки, създаване на зони за спорт и отдих, засаждане на дървета и цветя в междублоковите пространства.

Имаме също интересни предложения за подобряване на пътната безопасност, написа кметът Терзиев. Не изпускайте шанса – подайте своя проект и нека заедно направим София по-добра, призовава столичани Васил Терзиев. 

Проектните предложения могат да бъдат изпращани на електронния адрес: idei-za-grada@sofia.bg, подадени н

Ресорът на Екатерина Захариева като еврокомисар е много перспективен. Това заяви служебният министър-председател Димитър Главчев в началото на днешното правителствено заседание, коментирайки ресора „Стартъпи, изследвания и иновации“, който бе отреден за българския еврокомисар Екатерина Захариева. 

„Изключително актуален ресор в Европейския съюз и България. Аз съм на мнение, че ресорът се определя от еврокомисаря, а не обратното. Аз съм убеден, че Екатерина Захариева ще докаже и този път възможностите си“, посочи Главчев. 

Той пожела успех при предстоящото съгласно процедурата изслушване пред Европейския парламент и съответните комисии. 

Вчера председателят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен представи проектоструктурата на новата Европейска комисия. 

В Плевен партиите и коалициите постигнаха съгласие за съставите на секционните избирателни комисии (СИК) за предстоящите на 27 октомври предсрочни парламентарни избори. Това стана по време на консултации, които се състояха в заседателната зала на Община Плевен в присъствието на кмета д-р Валентин Христов.

В консултациите участваха представители на парламентарно представените политически сили - коалиция ГЕРБ-СДС, коалиция "Продължаваме промяната – Демократична България", партия "Възраждане", ДПС, коалиция "БСП за България", партия "Има такъв народ". 

Направени бяха няколко корекции, които не касаят цялостното разпределение на квотите на партиите. Искам да благодаря на представителите на партиите за коректността, каза след края на консултациите секретарят на Община Плевен Соня Ганева. 

Общо СИК на територията на общината са 161. Предстои да се сформи

Авиокомпания „Райънеър“ (Ryanair) е превозила над 12 милиона пътници през летище София от 2016 г. насам, откакто извършва полети от и до българската столица. Това съобщиха от пресцентъра на летище София. 

„Райънеър“ изпълнява най-голямото си лятно разписание досега с четири базирани самолета и 40 маршрута, включително пет нови дестинации до Аликанте, Бристол, Копенхаген, Скиатос и Валенсия. Компанията инвестира сериозно в региона, включително в четирите си базирани в София самолета - инвестиция на стойност 400 млн. долара и подкрепа за над 1300 местни работни места, включително 120 високоплатени работни места в авиацията“, посочиха от столичния аеропорт.

Мениджърът на компанията за Централна и Източна Европа, и Прибалтика, Алисия Войчик-Голебиовска, заяви: „Радваме се, че отбелязваме над 12 милиона пътници на „Райънеър&ldquo

Софийската районна прокуратура привлече към наказателна отговорност трима души, нанесли телесни повреди на двама мъже пред заведение в ж. к. „Студентски град“, съобщиха от държавното обвинение. 

По-рано днес от МВР съобщиха, че са задържали четирима охранители в дискотека нанесли побой на двама мъже. Разследването е започнало след като на 23-ти юли от болница в Благоевград бил подаден сигнал за приет в тежко състояние мъж, който е претърпял коремна операция. Той е бил докаран от роднини, след като по техни думи е отказал хоспитализация в столична болница. От свидетелските показания криминалистите изяснили, че побоят се е случил след конфликт вътре в заведението.

От прокуратурата уточняват, че инцидентът пред дискотеката е станал около 04:00 часа. Единият обвиняем Н. С. ударил с крак в корема Г. С. и му причинил тежка телесна повреда, изразяваща се в разк

Към първа страница Новини
Бъдете информани с нашите
тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-вълнуващите новини от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
КЪМ АБОНАМЕНТА
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Жители на Свети Влас ще се съберат на протест пред сградата на Общинския съвет в Несебър в деня на редовното му заседание
Няма данни за други количества от радиоактивното вещество америций 241, каза служебният министър на вътрешните работи Атанас Илков
Как живеят хората в боляровското село Воден два месеца след пожарите?
Интензивен е трафикът на част от граничните пунктове с Румъния и Сърбия
Изстрел във въздуха е бил произведен при спор за паркомясто в София, един човек е откаран в болница
Още от рубриката
ВРЕМЕ ЗА ЧЕТЕНЕ
   
Време за четене - месец Септември
Препоръчани заглавия
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
В детайли
Росица Кирова регистрира листата на ГЕРБ-СДС във Видин
Контекст
От МВнР изразиха категорично несъгласие с намесването на България в доставката на пратки с комуникационно оборудване за Ливан и Сирия
Контекст
Шествие с реплики на исторически знамена премина през централните улици на Благоевград по повод Деня на независимостта на България
В детайли
ГЕРБ утвърди листите си с кандидатите за народни представители
Местен фокус
Участък от пътя Русе - Бяла е затворен за движение заради задимяване от пожар в сухи треви и храсти
Основна линия
Спокоен е трафикът на граничен пункт "Кулата" на изход към този час и преминаването е без изчакване
Контекст
Варненци се включиха в кръводарителската акция „Аз вярвам и помагам“
В детайли
Община Пазарджик въведе единен телефонен номер за връзка, сигнали и достъп до услуги
На преден план
Обвинение за причиняване на смърт ще бъде повдигнато на 17-годишен младеж от Перник след побой над жена, заявиха от Областната прокуратура
Местен фокус
Интензивен е трафикът на пунктовете "Кулата" и "Маказа" на българо-гръцката граница, МВР препоръчва алтернативни маршрути
Още новини
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни.
Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.

NRD24 © 2024 Всички права запазени. Програма на NRD. Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни. Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.


NRD24 © 2024 Всички права запазени.
Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.