Начало Контекст Водени са разговори и бих приела да остана на поста, каза служебният министър д-р Галя Кондева
11531
България

Водени са разговори и бих приела да остана на поста, каза служебният министър д-р Галя Кондева

Водени са разговори в няколко срещи, на този етап обсъждаме започнали за решаване проблеми и ако кандидатът за премиер Горица Кожарева прецени и предложи да бъда част от бъдещия кабинет, аз, с ясното съзнание за отговорностите, които предстоят в нашия сектор, бих приела.Това каза пред журналисти служебният министър на здравеопазването д-р Галя Кондева.

| 15 Август 2024, 13:04 ч.
Водени са разговори и бих приела да остана на поста, каза служебният министър д-р Галя Кондева
Водени са разговори и бих приела да остана на поста, каза служебният министър д-р Галя Кондева
Снимка © Владимир Шоков / БТА

Водени са разговори в няколко срещи, на този етап обсъждаме започнали за решаване проблеми и ако кандидатът за премиер Горица Кожарева прецени и предложи да бъда част от бъдещия кабинет, аз, с ясното съзнание за отговорностите, които предстоят в нашия сектор, бих приела. Това каза пред журналисти служебният министър на здравеопазването д-р Галя Кондева.

Единайсет жени има в проектоструктурата на новата Европейска комисия, съобщи днес в Страсбург председателят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен. В проектосъстава на новата ЕК влиза и Екатерина Захариева, която ще отговаря за стартъпи, проучвания и иновации.

Ресорът, който България получи е един от ресорите на бъдещето. Той е изключително важен и в центъра на досегашната и на следващата комисия, отбеляза Екатерина Захариева. По думите в политическите насоки, които е дала в началото на мандата си Урсула Фон дер Лайен, специално място е отделено на иновациите, на изследванията. "Трябва да ги засилим, за да направим нашата икономика по-конкурентоспособна. Тоест, това е пряко свързано и с увеличаване на конкурентоспособността на ЕС и на европейската икономика", коментира още Захариева. 

Малко съм разочарована, защото очаквах някои от по-ресурсните ресори да пол

Националният съвет на БСП утвърди на свое заседание предизборната платформа и листите с кандидати за народни представители на коалиция „БСП - Обединена Левица” за парламентарните избори на 27 октомври, съобщиха от пресцентъра на БСП.

Изпълняващият функциите председател на БСП Атанас Зафиров ще води листата в т.нар. лидерски 25 МИР-София, а председателят на Младежкото обединение на БСП Габриел Вълков е начело в 23 МИР-София.

Заместник-председателят на 50-ото Народно събрание Драгомир Стойнев води две листи - в Разград и в Стара Загора, а председателят на парламентарната група на "БСП за България" Борислав Гуцанов - във Варна. 

Водачите на листите на КП „БСП-Обединена Левица” са както следва:

1 МИР Благоевград – Кирил Добрев;
2 МИР Бургас – Петър Кънев;
3 МИР Варна – Борислав Гуцанов;
4 МИР Велико

Мъж (32 г.) от Габрово е задържан във връзка с пожара край къмпинг "Каваци" в Созопол. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР-Бургас. Той е задържан за 24 часа.

Пожарът възникна около 14:30 ч. вчера. Огънят е обхванал близо 465 декара сухи треви и храсти, от които 50 декара смесена гора. Изгорели са още три бунгала, собственост на Ловно горско стопанство, сграда, ползвана за столова, разположена в близост до бунгалата, стопанска постройка в района на гробищния парк, както и покрива на новострояща се масивна къща, разположена под магазин "Лидл".

Огънят е потушен от девет противопожарни автомобила и над 20 огнеборци. Включили са се още общинска техника и доброволци.

Стойността на нанесените от пожара щети е в процес на изясняване. Работата по случая продължава.

Районният съд във Враца постанови днес да бъде взета най-тежката мярка за неотклонение „задържане под стража” спрямо мъж, обвинен за съучастие в телефонни измами, съобщиха от институцията. При постановяването на мярката, съдът е приел, че са налични всички законови предпоставки за това - налице е обосновано предположение за вероятната му съпричастност към деянията, съществува опасност той да се укрие и да извърши престъпление. Освен това Ю. В. е осъждан и настоящото деяние е извършено в изпитателния срок на предишно осъждане. То е за подпомагане на девет граждани на Сирия, които са били без документи за самоличност, да преминат в България в нарушение на закона.

Припомняме, че 29-годишният мъж първоначално бе задържан за 72 часа по искане на Районна прокуратура – Враца. Той е обвинен за това, че в периода от 5 септември до 8 септември т. г., в условията на прод

В авиобазата в Долна Митрополия бе отдадена последна почит към двамата загинали край Граф Игнатиево пилоти - подполковник Петко Димитров и капитан Венцислав Дункин. 

Сред присъстващите бяха президентът на България Румен Радев, служебният министър на отбраната Атанас Запрянов, началникът на отбраната адмирал Емил Ефтимов, висши офицери от Българската армия, военнослужещи и колеги, близки на загиналите пилоти, представители на местната власт. Медии не бяха допуснати до церемонията.

Искам да призова към българските военновъздушни сили и към българската армия да има повече внимание, да има една осъзната регулярна държавническа подкрепа, а не политически спекулации по принуда в резултат на избори или катастрофи. Това каза президентът Румен Радев пред журналисти след края на церемонията. 

Припомняме, че в петък миналата седмица, при по

Министър Кондева присъства на церемонията пред Военномедицинската академия за отдаване на почит към лекарите, полицаите, пожарникарите и гражданите, загинали по време на спасяването на човешки живот. Тя се състоя по-рано днес в присъствието на служебните министри на отбраната и на вътрешните работи – Атанас Запрянов и Калин Стоянов, както и на военнослужещи, медици и граждани.

Информация за изпълнението на решенията на Общинския съвет и приемане на отчета за касово изпълнение на бюджета на община Ново село за 2023 г. са две от деветте точки, които ще разглеждат днес от 10:30 часа общинските съветници. Това показва предварителният дневен ред на заседанието, публикуван на сайта на общинската администрация. 

Общинските съветници ще разгледат и предложения за откриване на процедура за продажба чрез публичен търг с явно наддаване на поземлени имоти, за определяне на пазарна оценка за отдаване под наем на части от покривното пространство на сграда за нуждите на мобилен оператор, както и предоставяне на полски пътища, общинска собственост, включени в доброволни споразумения на ползвателите на землищата на селата от общината за стопанската 2024-2025 година.

На заседанието ще бъде избрана и временна комисия, която да определи представител от Общин

Общинският съвет в Рудозем ще проведе днес извънредно заседание, на което ще бъде разгледан проект на предложение за актуализация на бюджета на общината за 2024 г., съобщиха от Общинската администрация.

Предложението се отнася за промени в капиталовата програма на общината, заяви кметът Недко Кулевски. Актуализацията предвижда пренасочване на средства от гласувани по-рано обекти, които не могат да бъдат завършени в първоначалния срок. Финансирането за тези обекти ще бъде прехвърлено за проектиране за улици и пътища в общината, съгласно внесеното проекторешение.

Днешното заседание на Общинския съвет започва в 18:30 часа. 

През следващото денонощие облачността ще бъде разкъсана, в следобедните часове предимно значителна. Главно в Предбалкана и планинските масиви в Югозападна България ще има слаби превалявания от дъжд, съобщиха от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ).

През нощта в по-голямата част от страната вятърът ще стихне, а през деня отново ще духа вятър от изток-североизток и ще бъде слаб до умерен. Минималните температури ще бъдат между 8° и 13°, по Черноморието: 14°-16°; в София - около 10°. Максималните температури - между 21° и 26°, в София - около 22°.

Атмосферното налягане ще е около средното за септември.                 
   
По Черноморието облачността ще е предимно значителна. Възможно е слаб дъжд да превали по южния участък на крайбрежието. Ще духа до у

В пристанище Бургас започна втората активация на Противоминната военноморска група в Черно море (MCM BLACK SEA) от 19 септември, съобщиха от Министерството на отбраната. Противоминната група беше сформирана от Военноморските сили (ВМС) на България, Румъния и Турция със задача гарантиране безопасността на морския трафик в Черно море и борба срещу заплахата от морски мини.

Военноморската група ще бъде в състав от четири плавателни съда - минен ловец „Акчай“ и спомагателен кораб „Гюнгюр Дурмуш“ от състава на ВМС на Турция, на борда на който ще е разположен плаващият щаб на операцията, минен ловец „Струма“ от състава на ВМС на България и базов миночистач „Аксанте“ от състава на ВМС на Румъния.

В началото на юли, на тържествената церемония, в присъствието на командирите на Военноморските сили на трите държави, бе дадено началото

Съдия Ани Захариева, председател на съдебния състав по делото за убийството на полицая Любомир Иванов, си направи отвод по искане на един от подсъдимите. Това е пореден, шести отвод по делото, което се гледа в Софийския градски съд.

Подсъдими по случая са Кристиан Илиев, обвинен като извършител и Боян Табаков – помагач. Иванов бе убит на 25 март 2022 г. в столичния ж.к. „Лозенец“ с два изстрела.

В днешното разпоредително заседание по делото не се явиха защитниците на единия подсъдим Боян Табаков. Също така съдът докладва, че дни след насрочване на заседанието е постъпила молба от Кристиан Илиев, с която се иска отвод на председателя на съдебния състав. Мотивът е, че според статия в медия съдия Захариева има лични отношения с адвокат Петър Чалъмов, който е защитник на пострадалите.

Съдия Захариева посочи, че познава във връзка с работата си както

Не пропускайте важните новини от деня. Последвайте ни в Google News Showcase
Бъдете информани с нашите тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-важните новини и събития от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Обвинение за причиняване на смърт ще бъде повдигнато на 17-годишен младеж от Перник след побой над жена, заявиха от Областната прокуратура
Обвинение за причиняване на смърт очаква 17-годишен младеж, затова че на 30 юли т.г. преби 56-годишна жена от същия град, каза говорителят на Областната прокуратура в Перник Албен ...
Български породи селскостопански животни бяха показани на Деветнадесетия национален събор за опазване на местните породи край Калофер
Стотици присъстваха на Деветнадесетия национален събор за опазване на местните български селскостопански породи животни, който се проведе днес в местността Паниците край Калофер. С ...
През последното денонощие са потушени 63 пожара
През последното денонощие са потушени 63 пожара. Това съобщиха на сайта си от Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“. При пожарите няма загинали ...
Нов парк за екстремни спортове бе открит в Ямбол
Атракционен парк за екстремни спортове бе открит тази вечер в Ямбол. Новата скейтърска площадка покрива 1206 квадратни метра от бивш запустял общински терен, в близост до парка на ...
Бъдещи партньорски инициативи обсъдиха кметът на Велико Търново и американският посланик
Бъдещи партньорски инициативи обсъдиха кметът на Велико Търново Даниел Панов и посланикът на САЩ в България Кенет Мертен. Това съобщиха от пресцентъра на Община Велико Търново. В х ...
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Росица Кирова регистрира листата на ГЕРБ-СДС във Видин
Заместник-председателят на Народното събрание (НС) Росица Кирова, която е и водач на листата на коалиция ГЕРБ-СДС във Видин, регистрира осемте кандидати за народни представители от ...
От МВнР изразиха категорично несъгласие с намесването на България в доставката на пратки с комуникационно оборудване за Ливан и Сирия
На среща в Министерството на външните работи (МВнР) с посланика на Унгария в София от българска страна бе изразено категорично несъгласие с намесването името на България в случая с ...
Шествие с реплики на исторически знамена премина през централните улици на Благоевград по повод Деня на независимостта на България
Шествие с реплики на исторически знамена премина през централните улици на Благоевград по повод Деня на независимостта на България, 22 септември. Повече от 120 участници от цялата ...
ГЕРБ утвърди листите си с кандидатите за народни представители
Изпълнителната комисия на ГЕРБ утвърди имената на водачите и състава на листите с кандидатите за народни представители на коалиция ГЕРБ-СДС за предсрочните парламентарни избори на ...
Участък от пътя Русе - Бяла е затворен за движение заради задимяване от пожар в сухи треви и храсти
Участък от пътя Русе - Бяла, от изхода на крайдунавския град до разклона за село Иваново, е затворен за движение заради силно задимяване от пожар в сухи треви и храсти край пътното ...
Тикер в 20:17 ч.
Заместник-председателят на Народното събрание (НС) Росица Кирова, която е и вода ...
Начало Контекст
11531
България

Водени са разговори и бих приела да остана на поста, каза служебният министър д-р Галя Кондева

Водени са разговори в няколко срещи, на този етап обсъждаме започнали за решаване проблеми и ако кандидатът за премиер Горица Кожарева прецени и предложи да бъда част от бъдещия кабинет, аз, с ясното съзнание за отговорностите, които предстоят в нашия сектор, бих приела.Това каза пред журналисти служебният министър на здравеопазването д-р Галя Кондева.

| 15 Август 2024, 13:04 ч.
СЛУШАЙТЕ НОВИНАТА
Водени са разговори и бих приела да остана на поста, каза служебният министър д-р Галя Кондева
Водени са разговори и бих приела да остана на поста, каза служебният министър д-р Галя Кондева
Снимка © Владимир Шоков / БТА

Водени са разговори в няколко срещи, на този етап обсъждаме започнали за решаване проблеми и ако кандидатът за премиер Горица Кожарева прецени и предложи да бъда част от бъдещия кабинет, аз, с ясното съзнание за отговорностите, които предстоят в нашия сектор, бих приела. Това каза пред журналисти служебният министър на здравеопазването д-р Галя Кондева.

Единайсет жени има в проектоструктурата на новата Европейска комисия, съобщи днес в Страсбург председателят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен. В проектосъстава на новата ЕК влиза и Екатерина Захариева, която ще отговаря за стартъпи, проучвания и иновации.

Ресорът, който България получи е един от ресорите на бъдещето. Той е изключително важен и в центъра на досегашната и на следващата комисия, отбеляза Екатерина Захариева. По думите в политическите насоки, които е дала в началото на мандата си Урсула Фон дер Лайен, специално място е отделено на иновациите, на изследванията. "Трябва да ги засилим, за да направим нашата икономика по-конкурентоспособна. Тоест, това е пряко свързано и с увеличаване на конкурентоспособността на ЕС и на европейската икономика", коментира още Захариева. 

Малко съм разочарована, защото очаквах някои от по-ресурсните ресори да пол

Националният съвет на БСП утвърди на свое заседание предизборната платформа и листите с кандидати за народни представители на коалиция „БСП - Обединена Левица” за парламентарните избори на 27 октомври, съобщиха от пресцентъра на БСП.

Изпълняващият функциите председател на БСП Атанас Зафиров ще води листата в т.нар. лидерски 25 МИР-София, а председателят на Младежкото обединение на БСП Габриел Вълков е начело в 23 МИР-София.

Заместник-председателят на 50-ото Народно събрание Драгомир Стойнев води две листи - в Разград и в Стара Загора, а председателят на парламентарната група на "БСП за България" Борислав Гуцанов - във Варна. 

Водачите на листите на КП „БСП-Обединена Левица” са както следва:

1 МИР Благоевград – Кирил Добрев;
2 МИР Бургас – Петър Кънев;
3 МИР Варна – Борислав Гуцанов;
4 МИР Велико

Мъж (32 г.) от Габрово е задържан във връзка с пожара край къмпинг "Каваци" в Созопол. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР-Бургас. Той е задържан за 24 часа.

Пожарът възникна около 14:30 ч. вчера. Огънят е обхванал близо 465 декара сухи треви и храсти, от които 50 декара смесена гора. Изгорели са още три бунгала, собственост на Ловно горско стопанство, сграда, ползвана за столова, разположена в близост до бунгалата, стопанска постройка в района на гробищния парк, както и покрива на новострояща се масивна къща, разположена под магазин "Лидл".

Огънят е потушен от девет противопожарни автомобила и над 20 огнеборци. Включили са се още общинска техника и доброволци.

Стойността на нанесените от пожара щети е в процес на изясняване. Работата по случая продължава.

Районният съд във Враца постанови днес да бъде взета най-тежката мярка за неотклонение „задържане под стража” спрямо мъж, обвинен за съучастие в телефонни измами, съобщиха от институцията. При постановяването на мярката, съдът е приел, че са налични всички законови предпоставки за това - налице е обосновано предположение за вероятната му съпричастност към деянията, съществува опасност той да се укрие и да извърши престъпление. Освен това Ю. В. е осъждан и настоящото деяние е извършено в изпитателния срок на предишно осъждане. То е за подпомагане на девет граждани на Сирия, които са били без документи за самоличност, да преминат в България в нарушение на закона.

Припомняме, че 29-годишният мъж първоначално бе задържан за 72 часа по искане на Районна прокуратура – Враца. Той е обвинен за това, че в периода от 5 септември до 8 септември т. г., в условията на прод

В авиобазата в Долна Митрополия бе отдадена последна почит към двамата загинали край Граф Игнатиево пилоти - подполковник Петко Димитров и капитан Венцислав Дункин. 

Сред присъстващите бяха президентът на България Румен Радев, служебният министър на отбраната Атанас Запрянов, началникът на отбраната адмирал Емил Ефтимов, висши офицери от Българската армия, военнослужещи и колеги, близки на загиналите пилоти, представители на местната власт. Медии не бяха допуснати до церемонията.

Искам да призова към българските военновъздушни сили и към българската армия да има повече внимание, да има една осъзната регулярна държавническа подкрепа, а не политически спекулации по принуда в резултат на избори или катастрофи. Това каза президентът Румен Радев пред журналисти след края на церемонията. 

Припомняме, че в петък миналата седмица, при по

Министър Кондева присъства на церемонията пред Военномедицинската академия за отдаване на почит към лекарите, полицаите, пожарникарите и гражданите, загинали по време на спасяването на човешки живот. Тя се състоя по-рано днес в присъствието на служебните министри на отбраната и на вътрешните работи – Атанас Запрянов и Калин Стоянов, както и на военнослужещи, медици и граждани.

Информация за изпълнението на решенията на Общинския съвет и приемане на отчета за касово изпълнение на бюджета на община Ново село за 2023 г. са две от деветте точки, които ще разглеждат днес от 10:30 часа общинските съветници. Това показва предварителният дневен ред на заседанието, публикуван на сайта на общинската администрация. 

Общинските съветници ще разгледат и предложения за откриване на процедура за продажба чрез публичен търг с явно наддаване на поземлени имоти, за определяне на пазарна оценка за отдаване под наем на части от покривното пространство на сграда за нуждите на мобилен оператор, както и предоставяне на полски пътища, общинска собственост, включени в доброволни споразумения на ползвателите на землищата на селата от общината за стопанската 2024-2025 година.

На заседанието ще бъде избрана и временна комисия, която да определи представител от Общин

Общинският съвет в Рудозем ще проведе днес извънредно заседание, на което ще бъде разгледан проект на предложение за актуализация на бюджета на общината за 2024 г., съобщиха от Общинската администрация.

Предложението се отнася за промени в капиталовата програма на общината, заяви кметът Недко Кулевски. Актуализацията предвижда пренасочване на средства от гласувани по-рано обекти, които не могат да бъдат завършени в първоначалния срок. Финансирането за тези обекти ще бъде прехвърлено за проектиране за улици и пътища в общината, съгласно внесеното проекторешение.

Днешното заседание на Общинския съвет започва в 18:30 часа. 

През следващото денонощие облачността ще бъде разкъсана, в следобедните часове предимно значителна. Главно в Предбалкана и планинските масиви в Югозападна България ще има слаби превалявания от дъжд, съобщиха от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ).

През нощта в по-голямата част от страната вятърът ще стихне, а през деня отново ще духа вятър от изток-североизток и ще бъде слаб до умерен. Минималните температури ще бъдат между 8° и 13°, по Черноморието: 14°-16°; в София - около 10°. Максималните температури - между 21° и 26°, в София - около 22°.

Атмосферното налягане ще е около средното за септември.                 
   
По Черноморието облачността ще е предимно значителна. Възможно е слаб дъжд да превали по южния участък на крайбрежието. Ще духа до у

В пристанище Бургас започна втората активация на Противоминната военноморска група в Черно море (MCM BLACK SEA) от 19 септември, съобщиха от Министерството на отбраната. Противоминната група беше сформирана от Военноморските сили (ВМС) на България, Румъния и Турция със задача гарантиране безопасността на морския трафик в Черно море и борба срещу заплахата от морски мини.

Военноморската група ще бъде в състав от четири плавателни съда - минен ловец „Акчай“ и спомагателен кораб „Гюнгюр Дурмуш“ от състава на ВМС на Турция, на борда на който ще е разположен плаващият щаб на операцията, минен ловец „Струма“ от състава на ВМС на България и базов миночистач „Аксанте“ от състава на ВМС на Румъния.

В началото на юли, на тържествената церемония, в присъствието на командирите на Военноморските сили на трите държави, бе дадено началото

Съдия Ани Захариева, председател на съдебния състав по делото за убийството на полицая Любомир Иванов, си направи отвод по искане на един от подсъдимите. Това е пореден, шести отвод по делото, което се гледа в Софийския градски съд.

Подсъдими по случая са Кристиан Илиев, обвинен като извършител и Боян Табаков – помагач. Иванов бе убит на 25 март 2022 г. в столичния ж.к. „Лозенец“ с два изстрела.

В днешното разпоредително заседание по делото не се явиха защитниците на единия подсъдим Боян Табаков. Също така съдът докладва, че дни след насрочване на заседанието е постъпила молба от Кристиан Илиев, с която се иска отвод на председателя на съдебния състав. Мотивът е, че според статия в медия съдия Захариева има лични отношения с адвокат Петър Чалъмов, който е защитник на пострадалите.

Съдия Захариева посочи, че познава във връзка с работата си както

Бъдете информани с нашите
тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-вълнуващите новини от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Обвинение за причиняване на смърт ще бъде повдигнато на 17-годишен младеж от Перник след побой над жена, заявиха от Областната прокуратура
Български породи селскостопански животни бяха показани на Деветнадесетия национален събор за опазване на местните породи край Калофер
През последното денонощие са потушени 63 пожара
Нов парк за екстремни спортове бе открит в Ямбол
Бъдещи партньорски инициативи обсъдиха кметът на Велико Търново и американският посланик
ВРЕМЕ ЗА ЧЕТЕНЕ
   
Време за четене - месец Септември
Препоръчани заглавия
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
В детайли
Росица Кирова регистрира листата на ГЕРБ-СДС във Видин
Контекст
От МВнР изразиха категорично несъгласие с намесването на България в доставката на пратки с комуникационно оборудване за Ливан и Сирия
Контекст
Шествие с реплики на исторически знамена премина през централните улици на Благоевград по повод Деня на независимостта на България
В детайли
ГЕРБ утвърди листите си с кандидатите за народни представители
Местен фокус
Участък от пътя Русе - Бяла е затворен за движение заради задимяване от пожар в сухи треви и храсти
Основна линия
Спокоен е трафикът на граничен пункт "Кулата" на изход към този час и преминаването е без изчакване
Контекст
Варненци се включиха в кръводарителската акция „Аз вярвам и помагам“
В детайли
Община Пазарджик въведе единен телефонен номер за връзка, сигнали и достъп до услуги
На преден план
Обвинение за причиняване на смърт ще бъде повдигнато на 17-годишен младеж от Перник след побой над жена, заявиха от Областната прокуратура
Местен фокус
Интензивен е трафикът на пунктовете "Кулата" и "Маказа" на българо-гръцката граница, МВР препоръчва алтернативни маршрути
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни.
Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.

NRD24 © 2024 Всички права запазени. Програма на NRD. Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни. Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.


NRD24 © 2024 Всички права запазени.
Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.