Начало Контекст С вой на сирени на линейки и поднасяне на венци беше почетена паметта на загиналите при спасяване на човешки живот
11553
България

С вой на сирени на линейки и поднасяне на венци беше почетена паметта на загиналите при спасяване на човешки живот

Над 120 лекари и медицински сестри са загубили живота си, спасявайки друг живот, а в годините на ковид пандемията още над 100 медици починаха, каза пред журналисти началникът на ВМА ген. Венцислав Мутафчийски.

| 15 Август 2024, 13:10 ч.
С вой на сирени на линейки и поднасяне на венци беше почетена паметта на загиналите при спасяване на човешки живот
С вой на сирени на линейки и поднасяне на венци беше почетена паметта на загиналите при спасяване на човешки живот
Снимка © Владимир Шоков / БТА

С вой на сирени на линейки и поднасяне на венци пред Военномедицинската академия (ВМА) в София беше отбелязан днешният Ден на спасението и отдадена почит към лекари, полицаи, пожарникари, граждани, загинали по време на спасяване на човешки живот.

Служебният министър на транспорта и съобщенията Красимира Стоянова подписа протокола за увеличение на капитала на „Български пощи“ ЕАД с 50 млн. лева, съобщиха от пресслужбата на министерството. 

Това е много важна стъпка за оздравяването, подобряване на ликвидността и платежоспособността на компанията. С увеличаването на капитала „Български пощи“ ЕАД престава да бъде предприятие в затруднено положение и ще има възможността да получава от държавния бюджет действително доказаните разходи за изпълнението на възложените универсална пощенска услуга и услугата по изплащането на пенсии чрез пощенски станции. Получаването на реалния размер на компенсациите за извършваните услуги и осигуряването на капитал за реализиране на планираните инвестиции от „Български пощи“ ЕАД ще доведе до чувствително повишаване качеството на предоставяните от дружест

Чрез машинния вот нямаме възможността за невалидни бюлетини, каза служебният министър на електронното управление Валентин Мундров в предаването „Още от деня“ по БНТ.

Според Мундров всяка бюлетина, излязла от машината, съответно е валидна, след като бъде пусната в урната. Той изрази и увереност, че вотът с машина не може да се манипулира и една от целите на Министерството на електронното управление е да се повиши доверието в машинното гласуване.

Точно поради тази причина, всичко, което правим, е открито и пред очите на всеки един гражданин, допълни Мундров.

Според служебния министър няма как да се повтори скандалът с машините, който избухна преди местни избори през октомври 2023 година. Затова и до машините, които ще бъдат удостоверени за вота на 27 октомври няма да има достъп, освен във времето, в което ще се тестват.

От думите му стана ясно, че

Ръст с 20 процента на гостите от Скандинавия отчитат в края на активния летен туристически сезон от ваканционно селище "Албена". Резултатите са на база данни от преходната година. За това съобщават от администрацията на "Албена". 

Оттам допълват, че комплексът посреща туристи от северните държави в партньорство с най-големия туристически оператор в региона Nordic Leisure Travel Group, който оперира в Швеция, Норвегия, Дания и Финландия, и разполага със собствена чартърна авиокомпания. В офертите му влизат общо шест от хотелите в "Албена", отговарящи на високите стандарти на туроператора за устойчивост Travel with care. 

"Удовлетворени сме, че резултатите, които постигаме по отношение на нашата "Зелена мисия", се оценяват от скандинавските гости. Тези пазари са изключително чувствителни що се отнася до опазването на околната среда във всеки аспект на човешкия жи

Потушени са 69 пожара за последното денонощие в страната. Това съобщиха от Главна дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението" (ГДПБЗН) на сайта си. При един от тях загина мъж на 65 години.

Мъж на 35 години пострада при пожар в Пазарджик, избухнал в цех за преработка на тонер касети. 

С преки материални щети са възникнали 22 пожара, от които 11 в жилищни сгради, един в промишлени сгради и шест в транспортни средства. Без нанесени материални щети са възникнали 47 пожара, от които 20 в сухи треви, горска постеля и храсти, 23 в отпадъци и други.

Екипите на пожарната са участвали в 35 спасителни дейности и помощни операции. Реагирали са на 106 сигнала за произшествия. 

Лъжливите повиквания са две.

 

Над 160 български организации изпращат Отворено писмо до множество европейски институции заради изменения в Закона за предучилищното и училищно образование и т. нар. законопроект за чуждестранните агенти, съобщиха от Национална мрежа за децата. Според организацията чрез законовите промени се „заплашват демокрацията, свободата на словото и човешките права“. 

В писмото се посочва, че новите текстове в Закона за предучилищното и училищно образование нарушават Конвенцията на ООН за правата на детето, на Конституцията на Република България, на Европейската конвенция за защита на правата на човека и основните свободи, на правото на ЕС и българското национално право, в т.ч. на Закона за защита от дискриминация. 

В изложението се споменава и за публичното оповестяване от „Възраждане” на имената на български учители, изразили гражданската си пози

На церемонията присъстваха служебните министри на отбраната, на вътрешните работи и на здравеопазването - Атанас Запрянов, Калин Стоянов и д-р Галя Кондева, началникът на отбраната адмирал Емил Ефтимов, ръководството на Военната академия "Г. С. Раковски", ръководството на Военномедицинската академия, на Българския лекарски съюз и др.

Над 120 лекари и медицински сестри са загубили живота си, спасявайки друг живот, а в годините на ковид пандемията още над 100 медици починаха, каза пред журналисти началникът на ВМА ген. Венцислав Мутафчийски.

Под ръководството на Окръжна прокуратура - Кюстендил се водят действията по разследване по образувано досъдебно производство за извършено престъпление по чл. 343, ал. 3,“б”, във връзка с чл. 342, ал. 1, пр. 3 от Наказателния кодекс, пише в прессъобщение от прокуратурата. Случаят е от ранната сутрин на 16 септември.

На път между селата Ресилово и Самораново, община Дупница, водачът на лек автомобил “Шевролет”, 26-годишният Д. З., предизвикал пътнотранспортно произшествие, вследствие на което е причинена смъртта на 49-годишна жена. Извършителят на деянието избягал от местопроизшествието. В хода на разследването той е бил установен и задържан.

С постановление на Окръжна прокуратура - Кюстендил лицето е привлечено в качеството на обвиняем. Установено е, че престъпното деяние е извършено след употреба на наркотично вещество - канабис. Обвиняемият

Окръжна прокуратура - Смолян измени мярката от „домашен арест“ в „подписка“ на 72-годишен Кирил Пенчев, привлечен като обвиняем за убийство на съселянин, каза окръжният прокурор Недко Симов, който е и наблюдаващ досъдебното производство.

Припомняме, че инцидентът, при който загина 78-годишният Бойко Младенов от неделинското село Кочани, стана на 1 март, след спор за имот и прераснал в сбиване между двамата възрастни мъже.

Недко Симов уточни, че промяната на мярката е във връзка с подадена молба от обвиняемия. Прокурорът е преценил, че съобразявайки всички обстоятелства, в това число и влошено здравословно състояние, както и необходимост от посещение на болнични заведения, мярката трябва да бъде изменена. 

На Районното управление на МВР в Златоград е възложено да контролират изпълнението на мярката „подписка“ по постоянния

Пожарните екипи са потушили общо 54 пожара през изминалото денонощие. Пострадал е един човек. Това съобщиха на сайта си от Главна дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението“ (ГДПБЗН). 

Жена на 50 години е пострадала вчера при пожар в къща в село Бъдеще, община Стара Загора. Пожарът е загасен от  четирима служители от РСПБЗН – Стара Загора.   

Звената за ПБЗН са се отзовали на 89 сигнала за произшествия, се посочва още в съобщението. С преки материални щети през изминалото денонощие са станали 17 пожара.  Без нанесени материални щети са възникнали 37 пожара. 

Екипите на ПБЗП са извършили 32 спасителни дейности и помощни операции, от които - осем при катастрофи в транспортни средства и 24 техническа помощ.

Лъжливите повиквания са били три. 

Имаме уверението от печатницата на Българската народна банка (БНБ), че доставената от тях хартия отговоря на изискванията. Това заяви на брифинг Росица Матева, заместник-председател и говорител на Централната избирателна комисия (ЦИК), която отговори на въпрос за доставяната хартия за машините за гласуване. 

„След промени в Изборния кодекс през декември 2022 г. е възложено на печатницата на Българската народна банка (БНБ) да доставя специализирана хартия, на която да поставя допълнителна защита, и която да се използва за гласуването на машини“, припомни тя. Росица Матева подчерта, че ЦИК е изискала и получила от „Сиела Норма“ като доставчик на машините, както и от „Смартматик“ като производител, изискванията за хартията, с която работят машините. Тези изисквания са изпратени незабавно на печатницата на БНБ, посочи тя. 

За да

Общинският съвет (ОбС) на Камено ще заседава днес от 10:00 часа. В дневния ред са предвидени 21 докладни записки, внесени за разглеждане от кмета на общината Жельо Вардунски. Това става известно от покана, публикувана в официалния сайт на Общината.

Съветниците ще обсъждат предложение за поемане на пътните разходи и средствата за процедури на деца със специални образователни потребности. 

В дневния ред е включена и докладна за извършване на промяна в представения разчет за финансиране на капиталовите разходи за 2024 година.

Съветниците ще определят начална тръжна цена за отдаване под наем на лекарски кабинети, публична общинска собственост, в селата Тръстиково и Константиново. 

Именуване на улици в с. Черни връх също е в дневния ред. 

Съветниците ще дискутират и по докладна записка относно изработване на подробен устройствен план на нов

Не пропускайте важните новини от деня. Последвайте ни в Google News Showcase
Бъдете информани с нашите тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-важните новини и събития от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
От МВнР изразиха категорично несъгласие с намесването на България в доставката на пратки с комуникационно оборудване за Ливан и Сирия
На среща в Министерството на външните работи (МВнР) с посланика на Унгария в София от българска страна бе изразено категорично несъгласие с намесването името на България в случая с ...
Шествие с реплики на исторически знамена премина през централните улици на Благоевград по повод Деня на независимостта на България
Шествие с реплики на исторически знамена премина през централните улици на Благоевград по повод Деня на независимостта на България, 22 септември. Повече от 120 участници от цялата ...
Варненци се включиха в кръводарителската акция „Аз вярвам и помагам“
Варненци се включиха активно в кръводарителската акция „Аз вярвам и помагам“, каза създателят на едноименната благотворителна кампания за събиране на капачки и стотинк ...
Прогноза за времето на 22 Септември (Неделя) и следващите дни
През нощта ще се изясни почти над цялата страна. По Черноморието ще духа слаб вятър от север-северозапад, а в останалите райони ще бъде почти тихо. Това съобщиха от Националния инс ...
Сградата на румънското посолство в София отвори врати за граждани в рамките на Европейските дни на наследството
Посолството на Румъния в София отвори врати за широката общественост, като за първи път се включи в поредицата от събития, посветени на Европейските дни на наследството – Соф ...
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Росица Кирова регистрира листата на ГЕРБ-СДС във Видин
Заместник-председателят на Народното събрание (НС) Росица Кирова, която е и водач на листата на коалиция ГЕРБ-СДС във Видин, регистрира осемте кандидати за народни представители от ...
От МВнР изразиха категорично несъгласие с намесването на България в доставката на пратки с комуникационно оборудване за Ливан и Сирия
На среща в Министерството на външните работи (МВнР) с посланика на Унгария в София от българска страна бе изразено категорично несъгласие с намесването името на България в случая с ...
Шествие с реплики на исторически знамена премина през централните улици на Благоевград по повод Деня на независимостта на България
Шествие с реплики на исторически знамена премина през централните улици на Благоевград по повод Деня на независимостта на България, 22 септември. Повече от 120 участници от цялата ...
ГЕРБ утвърди листите си с кандидатите за народни представители
Изпълнителната комисия на ГЕРБ утвърди имената на водачите и състава на листите с кандидатите за народни представители на коалиция ГЕРБ-СДС за предсрочните парламентарни избори на ...
Участък от пътя Русе - Бяла е затворен за движение заради задимяване от пожар в сухи треви и храсти
Участък от пътя Русе - Бяла, от изхода на крайдунавския град до разклона за село Иваново, е затворен за движение заради силно задимяване от пожар в сухи треви и храсти край пътното ...
Тикер в 20:11 ч.
Заместник-председателят на Народното събрание (НС) Росица Кирова, която е и вода ...
Начало Контекст
11553
България

С вой на сирени на линейки и поднасяне на венци беше почетена паметта на загиналите при спасяване на човешки живот

Над 120 лекари и медицински сестри са загубили живота си, спасявайки друг живот, а в годините на ковид пандемията още над 100 медици починаха, каза пред журналисти началникът на ВМА ген. Венцислав Мутафчийски.

| 15 Август 2024, 13:10 ч.
СЛУШАЙТЕ НОВИНАТА
С вой на сирени на линейки и поднасяне на венци беше почетена паметта на загиналите при спасяване на човешки живот
С вой на сирени на линейки и поднасяне на венци беше почетена паметта на загиналите при спасяване на човешки живот
Снимка © Владимир Шоков / БТА

С вой на сирени на линейки и поднасяне на венци пред Военномедицинската академия (ВМА) в София беше отбелязан днешният Ден на спасението и отдадена почит към лекари, полицаи, пожарникари, граждани, загинали по време на спасяване на човешки живот.

Служебният министър на транспорта и съобщенията Красимира Стоянова подписа протокола за увеличение на капитала на „Български пощи“ ЕАД с 50 млн. лева, съобщиха от пресслужбата на министерството. 

Това е много важна стъпка за оздравяването, подобряване на ликвидността и платежоспособността на компанията. С увеличаването на капитала „Български пощи“ ЕАД престава да бъде предприятие в затруднено положение и ще има възможността да получава от държавния бюджет действително доказаните разходи за изпълнението на възложените универсална пощенска услуга и услугата по изплащането на пенсии чрез пощенски станции. Получаването на реалния размер на компенсациите за извършваните услуги и осигуряването на капитал за реализиране на планираните инвестиции от „Български пощи“ ЕАД ще доведе до чувствително повишаване качеството на предоставяните от дружест

Чрез машинния вот нямаме възможността за невалидни бюлетини, каза служебният министър на електронното управление Валентин Мундров в предаването „Още от деня“ по БНТ.

Според Мундров всяка бюлетина, излязла от машината, съответно е валидна, след като бъде пусната в урната. Той изрази и увереност, че вотът с машина не може да се манипулира и една от целите на Министерството на електронното управление е да се повиши доверието в машинното гласуване.

Точно поради тази причина, всичко, което правим, е открито и пред очите на всеки един гражданин, допълни Мундров.

Според служебния министър няма как да се повтори скандалът с машините, който избухна преди местни избори през октомври 2023 година. Затова и до машините, които ще бъдат удостоверени за вота на 27 октомври няма да има достъп, освен във времето, в което ще се тестват.

От думите му стана ясно, че

Ръст с 20 процента на гостите от Скандинавия отчитат в края на активния летен туристически сезон от ваканционно селище "Албена". Резултатите са на база данни от преходната година. За това съобщават от администрацията на "Албена". 

Оттам допълват, че комплексът посреща туристи от северните държави в партньорство с най-големия туристически оператор в региона Nordic Leisure Travel Group, който оперира в Швеция, Норвегия, Дания и Финландия, и разполага със собствена чартърна авиокомпания. В офертите му влизат общо шест от хотелите в "Албена", отговарящи на високите стандарти на туроператора за устойчивост Travel with care. 

"Удовлетворени сме, че резултатите, които постигаме по отношение на нашата "Зелена мисия", се оценяват от скандинавските гости. Тези пазари са изключително чувствителни що се отнася до опазването на околната среда във всеки аспект на човешкия жи

Потушени са 69 пожара за последното денонощие в страната. Това съобщиха от Главна дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението" (ГДПБЗН) на сайта си. При един от тях загина мъж на 65 години.

Мъж на 35 години пострада при пожар в Пазарджик, избухнал в цех за преработка на тонер касети. 

С преки материални щети са възникнали 22 пожара, от които 11 в жилищни сгради, един в промишлени сгради и шест в транспортни средства. Без нанесени материални щети са възникнали 47 пожара, от които 20 в сухи треви, горска постеля и храсти, 23 в отпадъци и други.

Екипите на пожарната са участвали в 35 спасителни дейности и помощни операции. Реагирали са на 106 сигнала за произшествия. 

Лъжливите повиквания са две.

 

Над 160 български организации изпращат Отворено писмо до множество европейски институции заради изменения в Закона за предучилищното и училищно образование и т. нар. законопроект за чуждестранните агенти, съобщиха от Национална мрежа за децата. Според организацията чрез законовите промени се „заплашват демокрацията, свободата на словото и човешките права“. 

В писмото се посочва, че новите текстове в Закона за предучилищното и училищно образование нарушават Конвенцията на ООН за правата на детето, на Конституцията на Република България, на Европейската конвенция за защита на правата на човека и основните свободи, на правото на ЕС и българското национално право, в т.ч. на Закона за защита от дискриминация. 

В изложението се споменава и за публичното оповестяване от „Възраждане” на имената на български учители, изразили гражданската си пози

На церемонията присъстваха служебните министри на отбраната, на вътрешните работи и на здравеопазването - Атанас Запрянов, Калин Стоянов и д-р Галя Кондева, началникът на отбраната адмирал Емил Ефтимов, ръководството на Военната академия "Г. С. Раковски", ръководството на Военномедицинската академия, на Българския лекарски съюз и др.

Над 120 лекари и медицински сестри са загубили живота си, спасявайки друг живот, а в годините на ковид пандемията още над 100 медици починаха, каза пред журналисти началникът на ВМА ген. Венцислав Мутафчийски.

Под ръководството на Окръжна прокуратура - Кюстендил се водят действията по разследване по образувано досъдебно производство за извършено престъпление по чл. 343, ал. 3,“б”, във връзка с чл. 342, ал. 1, пр. 3 от Наказателния кодекс, пише в прессъобщение от прокуратурата. Случаят е от ранната сутрин на 16 септември.

На път между селата Ресилово и Самораново, община Дупница, водачът на лек автомобил “Шевролет”, 26-годишният Д. З., предизвикал пътнотранспортно произшествие, вследствие на което е причинена смъртта на 49-годишна жена. Извършителят на деянието избягал от местопроизшествието. В хода на разследването той е бил установен и задържан.

С постановление на Окръжна прокуратура - Кюстендил лицето е привлечено в качеството на обвиняем. Установено е, че престъпното деяние е извършено след употреба на наркотично вещество - канабис. Обвиняемият

Окръжна прокуратура - Смолян измени мярката от „домашен арест“ в „подписка“ на 72-годишен Кирил Пенчев, привлечен като обвиняем за убийство на съселянин, каза окръжният прокурор Недко Симов, който е и наблюдаващ досъдебното производство.

Припомняме, че инцидентът, при който загина 78-годишният Бойко Младенов от неделинското село Кочани, стана на 1 март, след спор за имот и прераснал в сбиване между двамата възрастни мъже.

Недко Симов уточни, че промяната на мярката е във връзка с подадена молба от обвиняемия. Прокурорът е преценил, че съобразявайки всички обстоятелства, в това число и влошено здравословно състояние, както и необходимост от посещение на болнични заведения, мярката трябва да бъде изменена. 

На Районното управление на МВР в Златоград е възложено да контролират изпълнението на мярката „подписка“ по постоянния

Пожарните екипи са потушили общо 54 пожара през изминалото денонощие. Пострадал е един човек. Това съобщиха на сайта си от Главна дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението“ (ГДПБЗН). 

Жена на 50 години е пострадала вчера при пожар в къща в село Бъдеще, община Стара Загора. Пожарът е загасен от  четирима служители от РСПБЗН – Стара Загора.   

Звената за ПБЗН са се отзовали на 89 сигнала за произшествия, се посочва още в съобщението. С преки материални щети през изминалото денонощие са станали 17 пожара.  Без нанесени материални щети са възникнали 37 пожара. 

Екипите на ПБЗП са извършили 32 спасителни дейности и помощни операции, от които - осем при катастрофи в транспортни средства и 24 техническа помощ.

Лъжливите повиквания са били три. 

Имаме уверението от печатницата на Българската народна банка (БНБ), че доставената от тях хартия отговоря на изискванията. Това заяви на брифинг Росица Матева, заместник-председател и говорител на Централната избирателна комисия (ЦИК), която отговори на въпрос за доставяната хартия за машините за гласуване. 

„След промени в Изборния кодекс през декември 2022 г. е възложено на печатницата на Българската народна банка (БНБ) да доставя специализирана хартия, на която да поставя допълнителна защита, и която да се използва за гласуването на машини“, припомни тя. Росица Матева подчерта, че ЦИК е изискала и получила от „Сиела Норма“ като доставчик на машините, както и от „Смартматик“ като производител, изискванията за хартията, с която работят машините. Тези изисквания са изпратени незабавно на печатницата на БНБ, посочи тя. 

За да

Общинският съвет (ОбС) на Камено ще заседава днес от 10:00 часа. В дневния ред са предвидени 21 докладни записки, внесени за разглеждане от кмета на общината Жельо Вардунски. Това става известно от покана, публикувана в официалния сайт на Общината.

Съветниците ще обсъждат предложение за поемане на пътните разходи и средствата за процедури на деца със специални образователни потребности. 

В дневния ред е включена и докладна за извършване на промяна в представения разчет за финансиране на капиталовите разходи за 2024 година.

Съветниците ще определят начална тръжна цена за отдаване под наем на лекарски кабинети, публична общинска собственост, в селата Тръстиково и Константиново. 

Именуване на улици в с. Черни връх също е в дневния ред. 

Съветниците ще дискутират и по докладна записка относно изработване на подробен устройствен план на нов

Към първа страница Новини
Бъдете информани с нашите
тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-вълнуващите новини от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
КЪМ АБОНАМЕНТА
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
От МВнР изразиха категорично несъгласие с намесването на България в доставката на пратки с комуникационно оборудване за Ливан и Сирия
Шествие с реплики на исторически знамена премина през централните улици на Благоевград по повод Деня на независимостта на България
Варненци се включиха в кръводарителската акция „Аз вярвам и помагам“
Прогноза за времето на 22 Септември (Неделя) и следващите дни
Сградата на румънското посолство в София отвори врати за граждани в рамките на Европейските дни на наследството
Още от рубриката
ВРЕМЕ ЗА ЧЕТЕНЕ
   
Време за четене - месец Септември
Препоръчани заглавия
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
В детайли
Росица Кирова регистрира листата на ГЕРБ-СДС във Видин
Контекст
От МВнР изразиха категорично несъгласие с намесването на България в доставката на пратки с комуникационно оборудване за Ливан и Сирия
Контекст
Шествие с реплики на исторически знамена премина през централните улици на Благоевград по повод Деня на независимостта на България
В детайли
ГЕРБ утвърди листите си с кандидатите за народни представители
Местен фокус
Участък от пътя Русе - Бяла е затворен за движение заради задимяване от пожар в сухи треви и храсти
Основна линия
Спокоен е трафикът на граничен пункт "Кулата" на изход към този час и преминаването е без изчакване
Контекст
Варненци се включиха в кръводарителската акция „Аз вярвам и помагам“
В детайли
Община Пазарджик въведе единен телефонен номер за връзка, сигнали и достъп до услуги
На преден план
Обвинение за причиняване на смърт ще бъде повдигнато на 17-годишен младеж от Перник след побой над жена, заявиха от Областната прокуратура
Местен фокус
Интензивен е трафикът на пунктовете "Кулата" и "Маказа" на българо-гръцката граница, МВР препоръчва алтернативни маршрути
Още новини
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни.
Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.

NRD24 © 2024 Всички права запазени. Програма на NRD. Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни. Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.


NRD24 © 2024 Всички права запазени.
Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.