Начало Контекст Кирил Петков носи най-голямата вина Пеевски да е на власт, Борисов да е "изпран", да няма парламент и да няма правителство, каза Тошко Йорданов
11970
България

Кирил Петков носи най-голямата вина Пеевски да е на власт, Борисов да е "изпран", да няма парламент и да няма правителство, каза Тошко Йорданов

Кирил Петков носи най-голямата вина Пеевски да е на власт, Борисов да е "изпран", да няма парламент и да няма правителство.Това каза пред журналисти председателят на парламентарната група на „Има такъв народ“ Тошко Йорданов.

| 15 Август 2024, 17:35 ч.
Кирил Петков носи най-голямата вина Пеевски да е на власт, Борисов да е
Кирил Петков носи най-голямата вина Пеевски да е на власт, Борисов да е "изпран", да няма парламент и да няма правителство, каза Тошко Йорданов
Снимка © Милена Стойкова / БТА

Кирил Петков носи най-голямата вина Пеевски да е на власт, Борисов да е "изпран", да няма парламент и да няма правителство. Това каза пред журналисти председателят на парламентарната група на „Има такъв народ“ Тошко Йорданов.

Традиционният кулинарен фестивал „Гозбите на Добруджа“ ще се състои на 5 октомври в силистренското село Сребърна, съобщиха от Община Силистра. Организатор на проявата е Народно читалище “Възраждане – 1940” в Сребърна под патронажа на кмета на Силистра Александър Сабанов.

Всяка година в атрактивното кулинарно събитие вземат участие читалища от цяла Добруджа, пенсионерски клубове, неформални групи и индивидуални любители - кулинари. 

Програмата включва конкурси за добруджански ястия – супи, основни и десерти. Ще бъдат оценявани и етновизиите на щандовете на участниците. Ще се проведат и творчески работилници. Ястията ще се оценяват в категории супи, основни ястия и десерт от жури с председател етнологът д-р Йордан Касабов.

Отличените участници ще бъдат наградени с грамоти и предметни награди.

По традиция във фести

Общо 3371 нарушения са установени от Дирекция "Инспекция по труда" в Разград за първите осем месеца на годината, съобщи Йоана Монева – изпълняващ длъжността директор в Дирекция „Инспекция по труда – Разград“. Тя посочи, че 1235 нарушения са свързани с осъществяването на трудовите правоотношения. По осигуряването на здравословни и безопасни условия на труд са установени 2136 нарушения. Установените нарушения по заплащането на труда са 49. През периода инспекторите по труда са установили 45 работещи без трудов договор. За периода са съставени 166 акта за установяване на административни нарушения. Издадените наказателни постановления са 160.  

За първите осем месеца от годината Дирекция „Инспекция по труда“ в Разград е извършила 686 проверки. Проверените предприятия от инспекторите по труда в област Разград са 563.  

Йоана Моне

В активния туристически сезон наблюдавахме изключително динамичен трафик, всички контролно-пропускателни пунктове (КПП) работеха в пълен обем, нямаше служители, които да почиват. Това заяви служебният министър на вътрешните работи Атанас Илков по време на изслушване в парламента относно затрудненията при преминаването на границите ни с Гърция, Турция и Румъния.

Той посочи, че през активния туристически сезон е въвеждан и облекчен режим на проверка. 

Вътрешният министър посочи, че са направили всичко, което е зависело от МВР, така че да облекчат трафика, но инфраструктурата не може да поеме този огромен брой от тежкотоварни и леки автомобили в активния туристически сезон. Той посочи, че много граждани са пътували за Република Турция и после са се връщали, и това е създало изключително голямо затруднение на границите. 

При настоящата инфраструктура ня

Министерството на околната среда и водите (МОСВ), като партньор на инициативата, ще продължи да насърчава и подкрепя общините в изпълнението на политиките и проектите за устойчиво развитие на общинската екологична инфраструктура и подобряване на качеството на живот в общините. Това каза служебният министър на околната среда и водите Петър Димитров на пресконференция във Френския институт в България за конкурса "ЕкоОбщина".

Конкурсът "ЕкоОбщина" се превърна в традиция и днес поставяме началото с изключително важна за третирането и рециклирането на отпадъците по начин, който е здравословен за околната среда и обществото, каза още Петър Димитров.

Министърът изрази благодарност към партньорите в инициативата и заяви готовност МОСВ да сътрудничи, така че съвместно да допринесат за решаване на предизвикателствата.

Посолството на Франция в България и Френският институт в

Има надграждане в различни елементи от процеса по подготовка на изборите и то в частта, за която отговаря изпълнителната власт, заяви служебният министър-председател Димитър Главчев в Министерството на електронното управление, където се провежда процедура по тегленето на номерата на машините за гласуване, които ще бъдат удостоверявани за съответствие на предстоящите предсрочни парламентарни избори.

Тегленето на номерата на случаен принцип е публично и се извършва в присъствието на служебния министър-председател Димитър Главчев и министъра на електронното управление Валентин Мундров.

По думите на премиера надграждането е в областта на това, че в залата за удостоверяването вече ще има и звук. На следващия етап също ще има възможност да се следи в реално време какво се случва, пак със звук. Полагат се усилия да бъдат привлечени още експерти, които да участват в процеса на у

По думите му, Кирил Петков провали възможността да има правителство без ГЕРБ и ДПС. Можеше да има два вида правителство с третия мандат. Всички партии без ГЕРБ и ДПС, но за да не се случи това, проблемът се казва Кирил Петков, каза Йорданов. Можеше да има и друго правителство, там пък проблемът се казва Бойко Борисов, коментира той. Сега ще ходим на избори и вместо да приемем нещо полезно, реват за Плана за възстановяване и устойчивост, каза още Йорданов и посочи, че заради този план ще трябва да бъдат уволнени хората, работещи в Маришкия басейн.

Ако им е интересен Цветан Василев, да влязат в телевизия „Седем осми“ и да чуят интервютата му, допълни Йорданов. 

В отговор на въпрос, че искането за изслушване на Цветан Василев е от страна на „Възраждане“, Йорданов каза, че и те могат да погледнат интервютата на Василев. 

Йорданов коментира днешното заседание на депутатите. Днес наблюдавахте показателен за глупостта на голяма част от депутатите парламентарен ден. Три часа загубихме заради нездравия разум на „Продължаваме промяната“, които три часа правиха парламента на маймуни заради представителите на политическите партии в делегациите към ЕС, при положение, че изискаха хиляда закона да има в зала, после блокираха кворума, след което не се е разгледал нито един от внесените законопроекти, нито са били изслушани поканените министри по проблемите, свързани със сушата, коментира Йорданов. Наблюдавате как парламентът е блокиран заради нездравата глупотевина на хората от "Продължаваме промяната", които, тъй като нищо не могат да направят, правят комисия, каза още той. 

Според Йорданов „Възраждане“ и „Продължаваме промяната“ са блокирали днес парламентарната дейност. Включително и БСП, които от 19 човека, в зала са били четирима, каза още той.

Мъж на 54 г. от Айтос е изписан от Университетската многопрофилна болница за активно лечение (УМБАЛ) в Бургас, след като беше хоспитализиран в реанимацията на болницата за месец с опасност за живота. Това съобщиха от пресцентъра на лечебното заведение.

Първоначално пациентът е бил приет в Многопрофилната болница за активно лечение в Айтос, но поради влошеното му здравословно състояние е транспортиран до Спешното отделение на бургаската болница. „Той вдигна температура, не можеше да диша. Беше посинял и неадекватен, затова по спешност го докарахме в УМБАЛ Бургас“, каза дъщерята на мъжа, цитирана от пресцентъра на болницата.

Мъжът страда от хронични белодробни и сърдечни заболявания. Подари уврежданията на белия дроб се преглежда при пулмолог и често постъпва за лечение в болницата, а в домашни условия се лекува с кислородотерапия.

В реанимация 54-годишн

Утвърдените избирателни секции в община Разград са общо 71, включително секции в разградската болница и Районна служба „Изпълнение на наказанията“, както и три подвижни секционни комисии. Това съобщиха от общинската администрация. С Решение №21/16.09.2024 г. на РИК - Разград е определен броят на членовете на всяка Секционна избирателна комисия (СИК), както и разпределението на местата в комисиите и техните ръководства между партиите и коалициите на територията на община Разград, посочиха от институцията. Общият брой на членовете на 71 секционни комисии е 605.

Консултациите за назначаване на съставите на секционните избирателни комисии на територията на Община Разград ще се проведат на 20 септември, петък в сградата на Община Разград. Поканата за участие в консултациите е отправена от кмета Добрин Добрев към представители на парламентарно представените партии и коали

Президентът Румен Радев и вицепрезидентът Илияна Йотова ще участват в отбелязването на празника на София от 11:30 часа на площад „Свети Александър Невски”, съобщиха от прессекретариата на държавния глава.

В рамките на събитието президентът ще приеме почетния караул, след което Негово Светейшество българският патриарх Даниил ще отслужи тържествен водосвет, ще бъде извършен и ритуал по издигането на българския национален флаг, допълват от президентството.

На 17 септември Православната църква почита светите великомъченици Надежда, Вяра, Любов и майка им София. На този ден градът, приел името на храма „Света София“ – Божията премъдрост, отбелязва своя празник, съобщават от Столичната община.

В присъствието на кмета на София Васил Терзиев от 10:00 ч. ще се проведе тържественото заседание на Столичния общински съвет, на което изявени лично

Хора с увреждания от Търговище участваха в демонстративно занятие по пътна безопасност. Инициативата бе в рамките на Седмицата за пътна безопасност (16-22 септември), организирана от Европейската мрежа на службите на пътната полиция ROADPOL. Домакин на събитието бе Комплексът за социално развитие „Вижън“ в Търговище, информират от Областната дирекция (ОД) на МВР. 

Срещата започна с кратка беседа за основните правила за безопасност, които е необходимо да спазват пешеходците като участници в уличното движение. Тези правила бяха представени пред потребителите на социалните услуги, предлагани от центъра, от служители в сектор „Пътна полиция“ на областната дирекция. Коментирана бе безалтернативността за спазване на сигналите на светофарната уредба, както и за правилното преминаване от пешеходци през кръстовища, които не са снабдени с такава, посочиха от

През територията на България не са реализирани митнически операции с комуникационно оборудване (пейджъри). Това съобщиха от Държавна агенция "Национална сигурност" (ДАНС) във връзка с медийни публикации, в които се твърди, че регистрирана в България фирма е доставила на ливанската организация „Хизбула“ визираните стоки, взривени на територията на Ливан и Сирия. 

От агенцията допълват, че не са извършвани и митнически операции към посочените в медии чуждестранни дружества.

В съобщението е допълнено, че ДАНС извършва съвместни проверки с Националната агенция за приходите и Министерството на вътрешните работи по отношение на съпричастност на регистрираното в България дружество към доставка на комуникационно оборудване за ливанската организация „Хизбула“.

При две вълни от експлозии на безжични комуникационни устройства в Ливан и Сирия 

Не пропускайте важните новини от деня. Последвайте ни в Google News Showcase
Бъдете информани с нашите тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-важните новини и събития от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Община Кочериново отбеляза своя 50-годишен юбилей
С богата и разнообразна програма Община Кочериново отбеляза 50 години от обявяването на Кочериново за град. Тържествен водосвет по повод юбилея на община Кочериново отслужиха Архим ...
Обвинение за причиняване на смърт ще бъде повдигнато на 17-годишен младеж от Перник след побой над жена, заявиха от Областната прокуратура
Обвинение за причиняване на смърт очаква 17-годишен младеж, затова че на 30 юли т.г. преби 56-годишна жена от същия град, каза говорителят на Областната прокуратура в Перник Албен ...
Български породи селскостопански животни бяха показани на Деветнадесетия национален събор за опазване на местните породи край Калофер
Стотици присъстваха на Деветнадесетия национален събор за опазване на местните български селскостопански породи животни, който се проведе днес в местността Паниците край Калофер. С ...
През последното денонощие са потушени 63 пожара
През последното денонощие са потушени 63 пожара. Това съобщиха на сайта си от Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“. При пожарите няма загинали ...
Нов парк за екстремни спортове бе открит в Ямбол
Атракционен парк за екстремни спортове бе открит тази вечер в Ямбол. Новата скейтърска площадка покрива 1206 квадратни метра от бивш запустял общински терен, в близост до парка на ...
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Община Кочериново отбеляза своя 50-годишен юбилей
С богата и разнообразна програма Община Кочериново отбеляза 50 години от обявяването на Кочериново за град. Тържествен водосвет по повод юбилея на община Кочериново отслужиха Архим ...
Росица Кирова регистрира листата на ГЕРБ-СДС във Видин
Заместник-председателят на Народното събрание (НС) Росица Кирова, която е и водач на листата на коалиция ГЕРБ-СДС във Видин, регистрира осемте кандидати за народни представители от ...
От МВнР изразиха категорично несъгласие с намесването на България в доставката на пратки с комуникационно оборудване за Ливан и Сирия
На среща в Министерството на външните работи (МВнР) с посланика на Унгария в София от българска страна бе изразено категорично несъгласие с намесването името на България в случая с ...
Шествие с реплики на исторически знамена премина през централните улици на Благоевград по повод Деня на независимостта на България
Шествие с реплики на исторически знамена премина през централните улици на Благоевград по повод Деня на независимостта на България, 22 септември. Повече от 120 участници от цялата ...
ГЕРБ утвърди листите си с кандидатите за народни представители
Изпълнителната комисия на ГЕРБ утвърди имената на водачите и състава на листите с кандидатите за народни представители на коалиция ГЕРБ-СДС за предсрочните парламентарни избори на ...
Тикер в 20:31 ч.
С богата и разнообразна програма Община Кочериново отбеляза 50 години от обявява ...
Начало Контекст
11970
България

Кирил Петков носи най-голямата вина Пеевски да е на власт, Борисов да е "изпран", да няма парламент и да няма правителство, каза Тошко Йорданов

Кирил Петков носи най-голямата вина Пеевски да е на власт, Борисов да е "изпран", да няма парламент и да няма правителство.Това каза пред журналисти председателят на парламентарната група на „Има такъв народ“ Тошко Йорданов.

| 15 Август 2024, 17:35 ч.
СЛУШАЙТЕ НОВИНАТА
Кирил Петков носи най-голямата вина Пеевски да е на власт, Борисов да е
Кирил Петков носи най-голямата вина Пеевски да е на власт, Борисов да е "изпран", да няма парламент и да няма правителство, каза Тошко Йорданов
Снимка © Милена Стойкова / БТА

Кирил Петков носи най-голямата вина Пеевски да е на власт, Борисов да е "изпран", да няма парламент и да няма правителство. Това каза пред журналисти председателят на парламентарната група на „Има такъв народ“ Тошко Йорданов.

Традиционният кулинарен фестивал „Гозбите на Добруджа“ ще се състои на 5 октомври в силистренското село Сребърна, съобщиха от Община Силистра. Организатор на проявата е Народно читалище “Възраждане – 1940” в Сребърна под патронажа на кмета на Силистра Александър Сабанов.

Всяка година в атрактивното кулинарно събитие вземат участие читалища от цяла Добруджа, пенсионерски клубове, неформални групи и индивидуални любители - кулинари. 

Програмата включва конкурси за добруджански ястия – супи, основни и десерти. Ще бъдат оценявани и етновизиите на щандовете на участниците. Ще се проведат и творчески работилници. Ястията ще се оценяват в категории супи, основни ястия и десерт от жури с председател етнологът д-р Йордан Касабов.

Отличените участници ще бъдат наградени с грамоти и предметни награди.

По традиция във фести

Общо 3371 нарушения са установени от Дирекция "Инспекция по труда" в Разград за първите осем месеца на годината, съобщи Йоана Монева – изпълняващ длъжността директор в Дирекция „Инспекция по труда – Разград“. Тя посочи, че 1235 нарушения са свързани с осъществяването на трудовите правоотношения. По осигуряването на здравословни и безопасни условия на труд са установени 2136 нарушения. Установените нарушения по заплащането на труда са 49. През периода инспекторите по труда са установили 45 работещи без трудов договор. За периода са съставени 166 акта за установяване на административни нарушения. Издадените наказателни постановления са 160.  

За първите осем месеца от годината Дирекция „Инспекция по труда“ в Разград е извършила 686 проверки. Проверените предприятия от инспекторите по труда в област Разград са 563.  

Йоана Моне

В активния туристически сезон наблюдавахме изключително динамичен трафик, всички контролно-пропускателни пунктове (КПП) работеха в пълен обем, нямаше служители, които да почиват. Това заяви служебният министър на вътрешните работи Атанас Илков по време на изслушване в парламента относно затрудненията при преминаването на границите ни с Гърция, Турция и Румъния.

Той посочи, че през активния туристически сезон е въвеждан и облекчен режим на проверка. 

Вътрешният министър посочи, че са направили всичко, което е зависело от МВР, така че да облекчат трафика, но инфраструктурата не може да поеме този огромен брой от тежкотоварни и леки автомобили в активния туристически сезон. Той посочи, че много граждани са пътували за Република Турция и после са се връщали, и това е създало изключително голямо затруднение на границите. 

При настоящата инфраструктура ня

Министерството на околната среда и водите (МОСВ), като партньор на инициативата, ще продължи да насърчава и подкрепя общините в изпълнението на политиките и проектите за устойчиво развитие на общинската екологична инфраструктура и подобряване на качеството на живот в общините. Това каза служебният министър на околната среда и водите Петър Димитров на пресконференция във Френския институт в България за конкурса "ЕкоОбщина".

Конкурсът "ЕкоОбщина" се превърна в традиция и днес поставяме началото с изключително важна за третирането и рециклирането на отпадъците по начин, който е здравословен за околната среда и обществото, каза още Петър Димитров.

Министърът изрази благодарност към партньорите в инициативата и заяви готовност МОСВ да сътрудничи, така че съвместно да допринесат за решаване на предизвикателствата.

Посолството на Франция в България и Френският институт в

Има надграждане в различни елементи от процеса по подготовка на изборите и то в частта, за която отговаря изпълнителната власт, заяви служебният министър-председател Димитър Главчев в Министерството на електронното управление, където се провежда процедура по тегленето на номерата на машините за гласуване, които ще бъдат удостоверявани за съответствие на предстоящите предсрочни парламентарни избори.

Тегленето на номерата на случаен принцип е публично и се извършва в присъствието на служебния министър-председател Димитър Главчев и министъра на електронното управление Валентин Мундров.

По думите на премиера надграждането е в областта на това, че в залата за удостоверяването вече ще има и звук. На следващия етап също ще има възможност да се следи в реално време какво се случва, пак със звук. Полагат се усилия да бъдат привлечени още експерти, които да участват в процеса на у

По думите му, Кирил Петков провали възможността да има правителство без ГЕРБ и ДПС. Можеше да има два вида правителство с третия мандат. Всички партии без ГЕРБ и ДПС, но за да не се случи това, проблемът се казва Кирил Петков, каза Йорданов. Можеше да има и друго правителство, там пък проблемът се казва Бойко Борисов, коментира той. Сега ще ходим на избори и вместо да приемем нещо полезно, реват за Плана за възстановяване и устойчивост, каза още Йорданов и посочи, че заради този план ще трябва да бъдат уволнени хората, работещи в Маришкия басейн.

Ако им е интересен Цветан Василев, да влязат в телевизия „Седем осми“ и да чуят интервютата му, допълни Йорданов. 

В отговор на въпрос, че искането за изслушване на Цветан Василев е от страна на „Възраждане“, Йорданов каза, че и те могат да погледнат интервютата на Василев. 

Йорданов коментира днешното заседание на депутатите. Днес наблюдавахте показателен за глупостта на голяма част от депутатите парламентарен ден. Три часа загубихме заради нездравия разум на „Продължаваме промяната“, които три часа правиха парламента на маймуни заради представителите на политическите партии в делегациите към ЕС, при положение, че изискаха хиляда закона да има в зала, после блокираха кворума, след което не се е разгледал нито един от внесените законопроекти, нито са били изслушани поканените министри по проблемите, свързани със сушата, коментира Йорданов. Наблюдавате как парламентът е блокиран заради нездравата глупотевина на хората от "Продължаваме промяната", които, тъй като нищо не могат да направят, правят комисия, каза още той. 

Според Йорданов „Възраждане“ и „Продължаваме промяната“ са блокирали днес парламентарната дейност. Включително и БСП, които от 19 човека, в зала са били четирима, каза още той.

Мъж на 54 г. от Айтос е изписан от Университетската многопрофилна болница за активно лечение (УМБАЛ) в Бургас, след като беше хоспитализиран в реанимацията на болницата за месец с опасност за живота. Това съобщиха от пресцентъра на лечебното заведение.

Първоначално пациентът е бил приет в Многопрофилната болница за активно лечение в Айтос, но поради влошеното му здравословно състояние е транспортиран до Спешното отделение на бургаската болница. „Той вдигна температура, не можеше да диша. Беше посинял и неадекватен, затова по спешност го докарахме в УМБАЛ Бургас“, каза дъщерята на мъжа, цитирана от пресцентъра на болницата.

Мъжът страда от хронични белодробни и сърдечни заболявания. Подари уврежданията на белия дроб се преглежда при пулмолог и често постъпва за лечение в болницата, а в домашни условия се лекува с кислородотерапия.

В реанимация 54-годишн

Утвърдените избирателни секции в община Разград са общо 71, включително секции в разградската болница и Районна служба „Изпълнение на наказанията“, както и три подвижни секционни комисии. Това съобщиха от общинската администрация. С Решение №21/16.09.2024 г. на РИК - Разград е определен броят на членовете на всяка Секционна избирателна комисия (СИК), както и разпределението на местата в комисиите и техните ръководства между партиите и коалициите на територията на община Разград, посочиха от институцията. Общият брой на членовете на 71 секционни комисии е 605.

Консултациите за назначаване на съставите на секционните избирателни комисии на територията на Община Разград ще се проведат на 20 септември, петък в сградата на Община Разград. Поканата за участие в консултациите е отправена от кмета Добрин Добрев към представители на парламентарно представените партии и коали

Президентът Румен Радев и вицепрезидентът Илияна Йотова ще участват в отбелязването на празника на София от 11:30 часа на площад „Свети Александър Невски”, съобщиха от прессекретариата на държавния глава.

В рамките на събитието президентът ще приеме почетния караул, след което Негово Светейшество българският патриарх Даниил ще отслужи тържествен водосвет, ще бъде извършен и ритуал по издигането на българския национален флаг, допълват от президентството.

На 17 септември Православната църква почита светите великомъченици Надежда, Вяра, Любов и майка им София. На този ден градът, приел името на храма „Света София“ – Божията премъдрост, отбелязва своя празник, съобщават от Столичната община.

В присъствието на кмета на София Васил Терзиев от 10:00 ч. ще се проведе тържественото заседание на Столичния общински съвет, на което изявени лично

Хора с увреждания от Търговище участваха в демонстративно занятие по пътна безопасност. Инициативата бе в рамките на Седмицата за пътна безопасност (16-22 септември), организирана от Европейската мрежа на службите на пътната полиция ROADPOL. Домакин на събитието бе Комплексът за социално развитие „Вижън“ в Търговище, информират от Областната дирекция (ОД) на МВР. 

Срещата започна с кратка беседа за основните правила за безопасност, които е необходимо да спазват пешеходците като участници в уличното движение. Тези правила бяха представени пред потребителите на социалните услуги, предлагани от центъра, от служители в сектор „Пътна полиция“ на областната дирекция. Коментирана бе безалтернативността за спазване на сигналите на светофарната уредба, както и за правилното преминаване от пешеходци през кръстовища, които не са снабдени с такава, посочиха от

През територията на България не са реализирани митнически операции с комуникационно оборудване (пейджъри). Това съобщиха от Държавна агенция "Национална сигурност" (ДАНС) във връзка с медийни публикации, в които се твърди, че регистрирана в България фирма е доставила на ливанската организация „Хизбула“ визираните стоки, взривени на територията на Ливан и Сирия. 

От агенцията допълват, че не са извършвани и митнически операции към посочените в медии чуждестранни дружества.

В съобщението е допълнено, че ДАНС извършва съвместни проверки с Националната агенция за приходите и Министерството на вътрешните работи по отношение на съпричастност на регистрираното в България дружество към доставка на комуникационно оборудване за ливанската организация „Хизбула“.

При две вълни от експлозии на безжични комуникационни устройства в Ливан и Сирия 

Към първа страница Новини
Бъдете информани с нашите
тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-вълнуващите новини от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
КЪМ АБОНАМЕНТА
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Община Кочериново отбеляза своя 50-годишен юбилей
Обвинение за причиняване на смърт ще бъде повдигнато на 17-годишен младеж от Перник след побой над жена, заявиха от Областната прокуратура
Български породи селскостопански животни бяха показани на Деветнадесетия национален събор за опазване на местните породи край Калофер
През последното денонощие са потушени 63 пожара
Нов парк за екстремни спортове бе открит в Ямбол
Още от рубриката
ВРЕМЕ ЗА ЧЕТЕНЕ
   
Време за четене - месец Септември
Препоръчани заглавия
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
На преден план
Община Кочериново отбеляза своя 50-годишен юбилей
В детайли
Росица Кирова регистрира листата на ГЕРБ-СДС във Видин
Контекст
От МВнР изразиха категорично несъгласие с намесването на България в доставката на пратки с комуникационно оборудване за Ливан и Сирия
Контекст
Шествие с реплики на исторически знамена премина през централните улици на Благоевград по повод Деня на независимостта на България
В детайли
ГЕРБ утвърди листите си с кандидатите за народни представители
Местен фокус
Участък от пътя Русе - Бяла е затворен за движение заради задимяване от пожар в сухи треви и храсти
Основна линия
Спокоен е трафикът на граничен пункт "Кулата" на изход към този час и преминаването е без изчакване
Контекст
Варненци се включиха в кръводарителската акция „Аз вярвам и помагам“
В детайли
Община Пазарджик въведе единен телефонен номер за връзка, сигнали и достъп до услуги
На преден план
Обвинение за причиняване на смърт ще бъде повдигнато на 17-годишен младеж от Перник след побой над жена, заявиха от Областната прокуратура
Още новини
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни.
Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.

NRD24 © 2024 Всички права запазени. Програма на NRD. Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни. Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.


NRD24 © 2024 Всички права запазени.
Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.