Начало Контекст Стоки с логото на защитени марки, без документи от правопритежателя, са конфискувани в Димитровград
11337
България

Стоки с логото на защитени марки, без документи от правопритежателя, са конфискувани в Димитровград

Общо 575 артикула с лого и надпис на запазени търговски марки, без разрешение на правопритежателя им, са открити и иззети от полицаи от Районното управление на Димитровград, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция (ОД) на МВР в Хасково.Стоките имитации са засечени при проверка снощи около 22:30 часа на булевард „Димитър Благоев“ при проверка на лек автомобил.

| 16 Август 2024, 11:15 ч.
Стоки с логото на защитени марки, без документи от правопритежателя, са конфискувани в Димитровград
Стоки с логото на защитени марки, без документи от правопритежателя, са конфискувани в Димитровград
Снимка © ОДМВР - Хасково

Общо 575 артикула с лого и надпис на запазени търговски марки, без разрешение на правопритежателя им, са открити и иззети от полицаи от Районното управление на Димитровград, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция (ОД) на МВР в Хасково.

Този ден е наш професионален празник като общински съветници. За първи път го отбелязваме в така фрагментиран общински съвет, но въпреки различията си, доказахме, че можем да се обединим в името на важните за града решения. Това заяви в слово пред общинските съветници председателят на Столичния общински съвет (СОС) Цветомир Петров по време на тържествената сесия по повод 17 септември, празник на София.

В началото на заседанието общинските съветници почетоха с едноминутно мълчание паметта на загиналите офицери пилоти при инцидента на авиобаза "Граф Игнатиево" на 13 септември.

Петров заяви, че различните политически възгледи не са пречка, когато като приоритет стои общата кауза - развитието на София. Хората не се интересуват много от това кой общински съветник от коя партия е, те се интересуват от важните неща – да ползват удобен и редовен градски транспорт, да се ра

Върбица ще отбележи 50 години от обявяването си за град и ще открие традиционния есенен Върбишки панаир утре, каза кметът на община Върбица Мердин Байрям.

Той отбеляза, че датата, на която селището става град, е 7 септември, но този път юбилеят ще бъде отбелязан по време на панаира, който има голяма петдневна програма.

Панаирът ще бъде открит утре с шествие от площада пред сградата на Общината до панаирното градче, каза Байрям. Всеки ден има събития в програмата, в последния ден ще има конни надбягвания и народни борби.

В панаира във Върбица до 22 септември са включени концерти на Симона, Татяна, Амелия и Милен Радеви, както и на хип-хоп изпълнителя 100 кила. В неделя, 22 септември, ще има конни надбягвания с награден фонд по гари и народни борби с награден фонд по категории. Ще бъде организирана и среща между най-добрите борци.

На 18 септември ще има търж

Общо 27 доброволци – служители и подизпълнители от „АДМ Разград“, членове на семействата и приятели се включиха в кампанията на бТВ „Да изчистим България заедно“, съобщи административният секретар на предприятието Гюлчин Ахмедова.

Доброволците бяха разпределени в две групи и почистиха две предварително набелязани локации – едната на изхода на Разград към село Дянково, а втората – в близост до разклона за село Раковски. Събраните отпадъци са общо 180 чувала с обем 130 литра, 21 гуми и едрогабаритни отпадъци - тонколона, пластмасов стол, шкафчета от домашна секция, диван, телевизор, посочи Ахмедова. 

Тя допълни, че Комитетът по доброволчество към „АДМ Разград“, организирал почистването в двете локации, изразява благодарност за съдействието към Община Разград и готовност да участва в следващи акции „в общия с

Почетният председател на ДПС Ахмед Доган е в централата на партията, съобщи пресцентърът на ДПС във Фейсбук.

"Д-р Ахмед Доган е обратно в своя дом, централата на ДПС, топло посрещнат от нашите младежи", гласи съобщението.

Започва ремонт на емблематична вековна сграда в центъра на Търговище. Позната като Земеделската банка, сградата е строена в периода 1912 – 1915 година. В дейностите по възстановяване ще бъдат вложени близо 4 500 000 лева, обявиха на брифинг кметът на Търговище Дарин Димитров, директорът на дирекция „Устройство на територията и инфраструктура“ в Общината инж. Светлана Деянова и инж. Донче Райчева от фирмата изпълнител на ремонтните дейности - „Стройкомерс-ТТ“ - Търговище.

Пред журналисти кметът Димитров посочи, че идеята на общинското ръководство е сградата да бъде използвана за радостни събития и ритуали. Тя ще остане общинска собственост и ще се радваме нашите съграждани да се радват и да я посещават след успешния ремонт, каза той. Кметът връчи документите за откриване на строителната площадка на фирмата изпълнител.

Проектът цели възстано

Стоките имитации са засечени при проверка снощи около 22:30 часа на булевард „Димитър Благоев“ при проверка на лек автомобил. В колата, шофирана от 32-годишен мъж от Нова Загора, е пътувала и 51-годишна негова съгражданка. 

Ментетата са открити в багажното отделение на автомобила. Установено е, че двамата спътници са техни собственици. Те са предали товара с протокол на разследващите, уточняват от полицията.

Преди седмица различни стоки с логото на запазени марки бяха конфискувани от полицаи от ОДМВР в Хасково при съвместна проверка на икономическите полицаи, служители от Националната агенция по приходите (НАП) и Комисията за защита на потребителите (КЗП). Тогава от проверения търговски обект на улица "Мургаш" в Хасково, собственост на 34-годишен мъж, службите иззеха 532 артикула с лого и надпис на запазени търговски марки без разрешение на правопритежателя.

Последният случай пък на конфискувани стоки менте на територията на димитровградска община е от 2 август т.г., когато при проверка в село Радиево на лек автомобил, шофиран от 68-годишен мъж от Сливен, бяха намерени 601 текстилни артикула, маркирани с популярни брандове, за които не бяха представени документи за произход.

Първият основен ремонт на трета детска градина - сграда „Зорница“ в Хасково, чието здание е строено през 60-те години на миналия век, започна днес със символично откриване на строителната площадка.

Кметът на Община Хасково Станислав Дечев и директорът на „Зорница“ Красимира Стоева дадоха начало на изпълнението на проекта. По него освен модернизация, предстои и въвеждане на мерки за постигане на енергиен клас А на сградата.

Дейностите са финансирани с 1 728 960 лева. Сумата е осигурена от Националния план за възстановяване и устойчивост, процедура „Модернизация на образователната среда“, припомни кметът на Хасково.

Станислав Дечев благодари на екипа си, работил по изграждането на проекта. Според него ще се извърши преустройство на вътрешното пространство за обособяване на три градински групи със собствени гардеробни, складови и с

Контейнери за разделно събиране и дарение на текстилни продукти, годни за употреба, са поставени на две места в Търговище. Те са разположени на паркингите на големи търговски обекти в областния град по инициатива на Българския Червен кръст (БЧК).

Създадена е възможност за предаване на чисти текстилни продукти, включително и непотребни дрехи, част от които ще бъдат отчислени и ползвани при бедствени ситуации, каза директорът на БЧК в Търговище Ваня Борисова.

От организацията посочват, че за всеки килограм разделно събран текстил в контейнерите с логото на БЧК се генерира парично дарение за фонд „Бедствия, аварии и кризи“. С част от събраното се поддържа допълнителен кризисен резерв от сезонно подходящи сортирани дрехи за реагиране при бедствия и целево дарение на пострадали хора.

От Червенокръстката организация информират, че текстилната индустрия е на

Обществено обсъждане за параметрите на два кредита от фонд „Флаг“ за проект "Мобилност и зелен транспорт в общините Враца и Монтана" се проведе в Община Монтана.

На общественото обсъждане зам.-кметът Тихомир Антонов представи резюме на проекта и съобщи, че Община Монтана вече има договор за доставка на шест електрически автобуса и монтаж на осем зарядни станции за тях.

Проектът е част от Националния план за възстановяване и устойчивост и цели подкрепа на устойчивата градска мобилност и екосъобразния транспорт в региона. Той е с продължителност 24 месеца и е на обща стойност 11 113 229,97 лева за общините Враца и Монтана. За Община Монтана стойността на инвестицията е 4 703 290,26 лева, от които 3 520 197,23 лева е безвъзмездната финансова помощ и 1 183 093,03 лева са собствено финансиране.

Кредитите ще бъдат използвани за изпълнение на собственото фина

За забрана на строителство в централната градска част на Стара Загора се обявиха общинските съветници от групата на „Алтернативата на гражданите (ВМРО)" в Общинския съвет в града. На пресконференция председателят на местния парламент Ивета Лазарова заяви, че се наблюдава „непрестанната смяна на Общия устройствен план (ОУП), която касае град Стара Загора, а той е изграден с визия за развитието на нашия град с предвидените метри за строителство. Това нещо е крайно време да спре“, каза тя. Според нея Общинският съвет със свое решение трябва да забрани строителството в централна градска част в карето между бул. „Св. Патриарх Евтимий“ на изток до ул. „Отец Паисий“ на запад от ул. „Христо Ботев“ на юг до бул. „Ген. Столетов“ на север. 

„Всички ние, които живеем в града, виждаме, че градът се "задъхва". Проб

Със заповед на кмета на община Бяла Слатина инж. Иво Цветков са определени отговорници и срокове за преброяване на безстопанствените кучета, става известно от интернет страницата на администрацията. В документа е записано, че процесът ще продължи до 30 септември.

Двама експерти от администрацията ще отговарят за преброяването в Бяла Слатина, а в населените места грижа ще имат кметовете на кметства, казва кметът на общината в административния акт. 

Всяка община, в периода март – юни или септември – ноември, следва да организира преброяване на безстопанствените кучета и в срок до 20 дни след приключване на процеса да състави протокол, се казва в писмо на заместник-министъра на земеделието, изпратено през месец януари до Националното сдружение на общините в Република България. Преброяването започва с уведомление от министъра на земеделието, храните и

Не пропускайте важните новини от деня. Последвайте ни в Google News Showcase
Бъдете информани с нашите тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-важните новини и събития от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Спокоен е трафикът на граничен пункт "Кулата" на изход към този час и преминаването е без изчакване
Спокоен е трафикът на граничен пункт "Кулата" на изход към този час и преминаването е без изчакване, . Преди обяд трафикът беше интензивен и имаше колона от изчакващи автомобили. В ...
Росица Старчева е новият председател на Съюза на родопските хотелиери и ресторантьори
Росица Старчева е новият председател на Съюза на родопските хотелиери и ресторантьори (СРХР), съобщиха от сдружението. Тя застава начело на съюза след оттеглянето на дългогодишния ...
Условията за туризъм в планините са добри, съобщиха от Планинската спасителна служба
Условията за туризъм в планините са добри. Това съобщиха от Планинската спасителна служба (ПСС) към Българския Червен кръст. Температурите все още са около 5-6 градуса, а в в район ...
Преди 60 години – в полунощ на 20 срещу 21 септември 1964 г.е обявена независимостта на Малта
В полунощ на 20 срещу 21 септември 1964 г. е обявена независимостта на Малта. От 1800 г. островът е протекторат на Великобритания, посочва отдел “Справочна” на . Малта ...
Партиите и коалициите постигнаха съгласие за състава на местата в секционните избирателни комисии в община Самоков на изборите на 27 октомври
Политическите партии и коалиции постигнаха съгласие за разпределението на местата в секционните избирателни комисии в община Самоков за предстоящия вот на 27 октомври. Срещата се с ...
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Община Кочериново отбеляза своя 50-годишен юбилей
С богата и разнообразна програма Община Кочериново отбеляза 50 години от обявяването на Кочериново за град. Тържествен водосвет по повод юбилея на община Кочериново отслужиха Архим ...
Росица Кирова регистрира листата на ГЕРБ-СДС във Видин
Заместник-председателят на Народното събрание (НС) Росица Кирова, която е и водач на листата на коалиция ГЕРБ-СДС във Видин, регистрира осемте кандидати за народни представители от ...
От МВнР изразиха категорично несъгласие с намесването на България в доставката на пратки с комуникационно оборудване за Ливан и Сирия
На среща в Министерството на външните работи (МВнР) с посланика на Унгария в София от българска страна бе изразено категорично несъгласие с намесването името на България в случая с ...
Шествие с реплики на исторически знамена премина през централните улици на Благоевград по повод Деня на независимостта на България
Шествие с реплики на исторически знамена премина през централните улици на Благоевград по повод Деня на независимостта на България, 22 септември. Повече от 120 участници от цялата ...
ГЕРБ утвърди листите си с кандидатите за народни представители
Изпълнителната комисия на ГЕРБ утвърди имената на водачите и състава на листите с кандидатите за народни представители на коалиция ГЕРБ-СДС за предсрочните парламентарни избори на ...
Тикер в 20:34 ч.
С богата и разнообразна програма Община Кочериново отбеляза 50 години от обявява ...
Начало Контекст
11337
България

Стоки с логото на защитени марки, без документи от правопритежателя, са конфискувани в Димитровград

Общо 575 артикула с лого и надпис на запазени търговски марки, без разрешение на правопритежателя им, са открити и иззети от полицаи от Районното управление на Димитровград, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция (ОД) на МВР в Хасково.Стоките имитации са засечени при проверка снощи около 22:30 часа на булевард „Димитър Благоев“ при проверка на лек автомобил.

| 16 Август 2024, 11:15 ч.
СЛУШАЙТЕ НОВИНАТА
Стоки с логото на защитени марки, без документи от правопритежателя, са конфискувани в Димитровград
Стоки с логото на защитени марки, без документи от правопритежателя, са конфискувани в Димитровград
Снимка © ОДМВР - Хасково

Общо 575 артикула с лого и надпис на запазени търговски марки, без разрешение на правопритежателя им, са открити и иззети от полицаи от Районното управление на Димитровград, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция (ОД) на МВР в Хасково.

Този ден е наш професионален празник като общински съветници. За първи път го отбелязваме в така фрагментиран общински съвет, но въпреки различията си, доказахме, че можем да се обединим в името на важните за града решения. Това заяви в слово пред общинските съветници председателят на Столичния общински съвет (СОС) Цветомир Петров по време на тържествената сесия по повод 17 септември, празник на София.

В началото на заседанието общинските съветници почетоха с едноминутно мълчание паметта на загиналите офицери пилоти при инцидента на авиобаза "Граф Игнатиево" на 13 септември.

Петров заяви, че различните политически възгледи не са пречка, когато като приоритет стои общата кауза - развитието на София. Хората не се интересуват много от това кой общински съветник от коя партия е, те се интересуват от важните неща – да ползват удобен и редовен градски транспорт, да се ра

Върбица ще отбележи 50 години от обявяването си за град и ще открие традиционния есенен Върбишки панаир утре, каза кметът на община Върбица Мердин Байрям.

Той отбеляза, че датата, на която селището става град, е 7 септември, но този път юбилеят ще бъде отбелязан по време на панаира, който има голяма петдневна програма.

Панаирът ще бъде открит утре с шествие от площада пред сградата на Общината до панаирното градче, каза Байрям. Всеки ден има събития в програмата, в последния ден ще има конни надбягвания и народни борби.

В панаира във Върбица до 22 септември са включени концерти на Симона, Татяна, Амелия и Милен Радеви, както и на хип-хоп изпълнителя 100 кила. В неделя, 22 септември, ще има конни надбягвания с награден фонд по гари и народни борби с награден фонд по категории. Ще бъде организирана и среща между най-добрите борци.

На 18 септември ще има търж

Общо 27 доброволци – служители и подизпълнители от „АДМ Разград“, членове на семействата и приятели се включиха в кампанията на бТВ „Да изчистим България заедно“, съобщи административният секретар на предприятието Гюлчин Ахмедова.

Доброволците бяха разпределени в две групи и почистиха две предварително набелязани локации – едната на изхода на Разград към село Дянково, а втората – в близост до разклона за село Раковски. Събраните отпадъци са общо 180 чувала с обем 130 литра, 21 гуми и едрогабаритни отпадъци - тонколона, пластмасов стол, шкафчета от домашна секция, диван, телевизор, посочи Ахмедова. 

Тя допълни, че Комитетът по доброволчество към „АДМ Разград“, организирал почистването в двете локации, изразява благодарност за съдействието към Община Разград и готовност да участва в следващи акции „в общия с

Почетният председател на ДПС Ахмед Доган е в централата на партията, съобщи пресцентърът на ДПС във Фейсбук.

"Д-р Ахмед Доган е обратно в своя дом, централата на ДПС, топло посрещнат от нашите младежи", гласи съобщението.

Започва ремонт на емблематична вековна сграда в центъра на Търговище. Позната като Земеделската банка, сградата е строена в периода 1912 – 1915 година. В дейностите по възстановяване ще бъдат вложени близо 4 500 000 лева, обявиха на брифинг кметът на Търговище Дарин Димитров, директорът на дирекция „Устройство на територията и инфраструктура“ в Общината инж. Светлана Деянова и инж. Донче Райчева от фирмата изпълнител на ремонтните дейности - „Стройкомерс-ТТ“ - Търговище.

Пред журналисти кметът Димитров посочи, че идеята на общинското ръководство е сградата да бъде използвана за радостни събития и ритуали. Тя ще остане общинска собственост и ще се радваме нашите съграждани да се радват и да я посещават след успешния ремонт, каза той. Кметът връчи документите за откриване на строителната площадка на фирмата изпълнител.

Проектът цели възстано

Стоките имитации са засечени при проверка снощи около 22:30 часа на булевард „Димитър Благоев“ при проверка на лек автомобил. В колата, шофирана от 32-годишен мъж от Нова Загора, е пътувала и 51-годишна негова съгражданка. 

Ментетата са открити в багажното отделение на автомобила. Установено е, че двамата спътници са техни собственици. Те са предали товара с протокол на разследващите, уточняват от полицията.

Преди седмица различни стоки с логото на запазени марки бяха конфискувани от полицаи от ОДМВР в Хасково при съвместна проверка на икономическите полицаи, служители от Националната агенция по приходите (НАП) и Комисията за защита на потребителите (КЗП). Тогава от проверения търговски обект на улица "Мургаш" в Хасково, собственост на 34-годишен мъж, службите иззеха 532 артикула с лого и надпис на запазени търговски марки без разрешение на правопритежателя.

Последният случай пък на конфискувани стоки менте на територията на димитровградска община е от 2 август т.г., когато при проверка в село Радиево на лек автомобил, шофиран от 68-годишен мъж от Сливен, бяха намерени 601 текстилни артикула, маркирани с популярни брандове, за които не бяха представени документи за произход.

Първият основен ремонт на трета детска градина - сграда „Зорница“ в Хасково, чието здание е строено през 60-те години на миналия век, започна днес със символично откриване на строителната площадка.

Кметът на Община Хасково Станислав Дечев и директорът на „Зорница“ Красимира Стоева дадоха начало на изпълнението на проекта. По него освен модернизация, предстои и въвеждане на мерки за постигане на енергиен клас А на сградата.

Дейностите са финансирани с 1 728 960 лева. Сумата е осигурена от Националния план за възстановяване и устойчивост, процедура „Модернизация на образователната среда“, припомни кметът на Хасково.

Станислав Дечев благодари на екипа си, работил по изграждането на проекта. Според него ще се извърши преустройство на вътрешното пространство за обособяване на три градински групи със собствени гардеробни, складови и с

Контейнери за разделно събиране и дарение на текстилни продукти, годни за употреба, са поставени на две места в Търговище. Те са разположени на паркингите на големи търговски обекти в областния град по инициатива на Българския Червен кръст (БЧК).

Създадена е възможност за предаване на чисти текстилни продукти, включително и непотребни дрехи, част от които ще бъдат отчислени и ползвани при бедствени ситуации, каза директорът на БЧК в Търговище Ваня Борисова.

От организацията посочват, че за всеки килограм разделно събран текстил в контейнерите с логото на БЧК се генерира парично дарение за фонд „Бедствия, аварии и кризи“. С част от събраното се поддържа допълнителен кризисен резерв от сезонно подходящи сортирани дрехи за реагиране при бедствия и целево дарение на пострадали хора.

От Червенокръстката организация информират, че текстилната индустрия е на

Обществено обсъждане за параметрите на два кредита от фонд „Флаг“ за проект "Мобилност и зелен транспорт в общините Враца и Монтана" се проведе в Община Монтана.

На общественото обсъждане зам.-кметът Тихомир Антонов представи резюме на проекта и съобщи, че Община Монтана вече има договор за доставка на шест електрически автобуса и монтаж на осем зарядни станции за тях.

Проектът е част от Националния план за възстановяване и устойчивост и цели подкрепа на устойчивата градска мобилност и екосъобразния транспорт в региона. Той е с продължителност 24 месеца и е на обща стойност 11 113 229,97 лева за общините Враца и Монтана. За Община Монтана стойността на инвестицията е 4 703 290,26 лева, от които 3 520 197,23 лева е безвъзмездната финансова помощ и 1 183 093,03 лева са собствено финансиране.

Кредитите ще бъдат използвани за изпълнение на собственото фина

За забрана на строителство в централната градска част на Стара Загора се обявиха общинските съветници от групата на „Алтернативата на гражданите (ВМРО)" в Общинския съвет в града. На пресконференция председателят на местния парламент Ивета Лазарова заяви, че се наблюдава „непрестанната смяна на Общия устройствен план (ОУП), която касае град Стара Загора, а той е изграден с визия за развитието на нашия град с предвидените метри за строителство. Това нещо е крайно време да спре“, каза тя. Според нея Общинският съвет със свое решение трябва да забрани строителството в централна градска част в карето между бул. „Св. Патриарх Евтимий“ на изток до ул. „Отец Паисий“ на запад от ул. „Христо Ботев“ на юг до бул. „Ген. Столетов“ на север. 

„Всички ние, които живеем в града, виждаме, че градът се "задъхва". Проб

Със заповед на кмета на община Бяла Слатина инж. Иво Цветков са определени отговорници и срокове за преброяване на безстопанствените кучета, става известно от интернет страницата на администрацията. В документа е записано, че процесът ще продължи до 30 септември.

Двама експерти от администрацията ще отговарят за преброяването в Бяла Слатина, а в населените места грижа ще имат кметовете на кметства, казва кметът на общината в административния акт. 

Всяка община, в периода март – юни или септември – ноември, следва да организира преброяване на безстопанствените кучета и в срок до 20 дни след приключване на процеса да състави протокол, се казва в писмо на заместник-министъра на земеделието, изпратено през месец януари до Националното сдружение на общините в Република България. Преброяването започва с уведомление от министъра на земеделието, храните и

Към първа страница Новини
Бъдете информани с нашите
тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-вълнуващите новини от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
КЪМ АБОНАМЕНТА
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Спокоен е трафикът на граничен пункт "Кулата" на изход към този час и преминаването е без изчакване
Росица Старчева е новият председател на Съюза на родопските хотелиери и ресторантьори
Условията за туризъм в планините са добри, съобщиха от Планинската спасителна служба
Преди 60 години – в полунощ на 20 срещу 21 септември 1964 г.е обявена независимостта на Малта
Партиите и коалициите постигнаха съгласие за състава на местата в секционните избирателни комисии в община Самоков на изборите на 27 октомври
Още от рубриката
ВРЕМЕ ЗА ЧЕТЕНЕ
   
Време за четене - месец Септември
Препоръчани заглавия
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
На преден план
Община Кочериново отбеляза своя 50-годишен юбилей
В детайли
Росица Кирова регистрира листата на ГЕРБ-СДС във Видин
Контекст
От МВнР изразиха категорично несъгласие с намесването на България в доставката на пратки с комуникационно оборудване за Ливан и Сирия
Контекст
Шествие с реплики на исторически знамена премина през централните улици на Благоевград по повод Деня на независимостта на България
В детайли
ГЕРБ утвърди листите си с кандидатите за народни представители
Местен фокус
Участък от пътя Русе - Бяла е затворен за движение заради задимяване от пожар в сухи треви и храсти
Основна линия
Спокоен е трафикът на граничен пункт "Кулата" на изход към този час и преминаването е без изчакване
Контекст
Варненци се включиха в кръводарителската акция „Аз вярвам и помагам“
В детайли
Община Пазарджик въведе единен телефонен номер за връзка, сигнали и достъп до услуги
На преден план
Обвинение за причиняване на смърт ще бъде повдигнато на 17-годишен младеж от Перник след побой над жена, заявиха от Областната прокуратура
Още новини
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни.
Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.

NRD24 © 2024 Всички права запазени. Програма на NRD. Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни. Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.


NRD24 © 2024 Всички права запазени.
Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.