Начало Контекст Депутатите излизат във ваканция от 17 август, вероятно ще се съберат извънредно следващия вторник заради клетвата на служебния кабинет
11664
България

Депутатите излизат във ваканция от 17 август, вероятно ще се съберат извънредно следващия вторник заради клетвата на служебния кабинет

Приключи последното заседание на Народното събрание, преди лятната ваканция на депутатите.Според приетото от тях  решение Народното събрание ще е във ваканция от 17 до 31 август.

| 16 Август 2024, 14:00 ч.
Депутатите излизат във ваканция от 17 август, вероятно ще се съберат извънредно следващия вторник заради клетвата на служебния кабинет
Депутатите излизат във ваканция от 17 август, вероятно ще се съберат извънредно следващия вторник заради клетвата на служебния кабинет
Снимка © Благой Кирилов

Приключи последното заседание на Народното събрание, преди лятната ваканция на депутатите. Според приетото от тях  решение Народното събрание ще е във ваканция от 17 до 31 август.

Има ли опасност за здравето на хората, ако бъдат поставени вендинг автомати за лекарства, и каква е ползата от тях, коментираха пред медиите в парламента Андрей Чорбанов от "Има такъв народ", Маргарита Генчева от "Възраждане" и Александър Симидчиев от "Продължаваме промяната-Демократична България". Миналата седмица в пленарната зала бяха приети на първо четене промени, предложени от "Възраждане", в Закона за лекарствените продукти в хуманната медицина.  С измененията се създава правна възможност в населени места, в които има установен недостиг на аптеки, да бъдат поставени автомати за продажба на лекарствени продукти, съобразно регулацията на действащата нормативна уредба. 

Фармацевти веднага реагираха. Инициативният комитет на магистър-фармацевтите в позиция до медиите обяви, че смята автоматизираната система за продажба на лекарства за опасна. 

Страховет

През изминалата нощ в Кюстендил е задържан 54-годишен мъж, който чрез телефон 112 е подал сигнал, че възнамерява да задейства взривно устройство в жилището си, което се намира в центъра на града, съобщават от полицията.

При претърсването на апартамента взривни вещества не са открити.

Мъжът е бил във видимо нетрезво състояние, допълват от пресцентъра на полицията. По случая е образувано досъдебно производство и е уведомен дежурен прокурор.

Трафикът на граничните контролно-пропускателни пунктове (ГКПП) "Оряхово", "Никопол", ``Кардам`` и "Дуранкулак" с Румъния е интензивен на изход за товарни автомобили. Това съобщиха на сайта си от Главната дирекция "Гранична полиция" - МВР. Информацията е към 6:00 ч.

Поради извършване на основен ремонт на българския участък на Дунав мост при Русе е въведена временна организация на движението и трафикът се осъществява в една лента с пропускателен режим и се регулира със светофар. С около 200 метра е удължен участъкът на Дунав мост в ремонт и се работи в отсечка с дължина повече от 400 метра, съобщиха вчера от Агенция "Пътна инфраструктура" (АПИ).

Трафикът на границите с Гърция, Република Сърбия, Република Северна Македония и Република Турция е нормален на всички ГКПП. 

Жители и гости на Шумен са поканени да присъстват на мащабното събитие „Заедно под сферата“ на 23 септември, което ще се състои по случай шестия рожден ден на Младежката сфера, съобщиха от пресотдела на Община Шумен.

Програмата ще започне в 16:00 ч. с младежко изложение. В него ще участват неправителствените организации от Шумен, неформални групи и доброволчески инициативи от младежката академия „Доброволци в действие“, част от инициативата „Доброволчеството е СУПЕР ЯКО“. По време на изложението организациите ще представят на младите хора възможностите, които предлагат за включване в местните инициативи, добавят от местната администрация.

За повече информация за бъдещите проекти и събития на участниците са подготвени презентации и отделни щандове. Специален гост на събитието ще бъде президентът на Националния младежки форум - Атанас Ра

Във Видин се провежда трудова борса, чиято цел е осъществяване на контакти на търсещите работа с работодатели. Това каза Иван Иванов - директор на дирекция „Бюро по труда“ в дунавския град.

Задачата е да бъдат намерени подходящи безработни за обявени от работодателите длъжности и след това да насочим за последващо събеседване и евентуално сключване на трудови договори, допълни Иванов. Подобни инициативи са полезни, защото се осъществява трудово посредничество на терен. Утре, 19 септември, трудова борса ще се проведе и в град Белоградчик, уточни директорът.

На събитието присъстват работодатели от различни сфери - ресторантьорство, производство на облекла, от транспортния сектор, монтаж на дограма и други. 

В плана за дейността на Агенцията по заетостта за 2024 г. е посочено, че провеждането на общи и специализирани трудови борси е сред основни дей

В края на днешния пленарен ден, преди да удари звънеца, председателстващият заседанието Йордан Цонев обяви, че следващото редовно заседание на парламента ще е на 4 септември от 9:00 часа. Той направи уговорката, че вероятно ще има извънредно заседание във вторник – 20 август, за клетва на новия служебен кабинет, ако президентът издаде указ за това.

Преди това Цонев изчете ръководствата на парламентарните групи за приятелство.

Възможно е новото ляво обединение да не получи мандат в област Плевен на предстоящите извънредни парламентарни избори на 27 октомври. Това коментира днес на пресконференция в Националния пресклуб на в Плевен Румен Петков, председател на партия АБВ. 

Причината, която беше посочена от Петков и от другия участник в пресконференцията – областният координатор на "Левицата" Иван Мандински, е липсата на диалог на местно ниво. Мандински обясни, че до момента от БСП в Плевен не са потърсени за разговори по повод предстоящото подреждане на листите с кандидати за народни представители. 

"До този момент в област Плевен не са водени разговори за обединени общи действия. Ние от "Левицата" многократно сме заявявали своите препоръки и предложения към националното ръководство на партията, но до този момент не виждаме необходимите стъпки за постигане на с

Върбица отбелязва тържествено 50 години от обявяването си за град. Днес беше открит и традиционният Върбишки панаир с шествие от местния площад, в близост до сградите на местното читалище и общинска администрация, до панаирното градче.

По-рано днес се състоя и тържествена сесия на Общинския съвет във Върбица. 

На заседанието присъстват кметът на общината Мердин Байрям, 16 от общо 17 общински съветници, почетните граждани на Върбица проф. Русанка Петрова и Йордан Йорданов, кметове на всички населени места в общината, представители на общинската администрация и гости, съобщи в началото на тържествената сесия председателят на Общинския съвет Кадир Хасан и обяви, че в дневния ред има две точки - приветствия по случай 50 години от обявяването на Върбица за град и връчване на званието "Почетен гражданин на Върбица" на бившия кмет на турската община Сакария Екрем Юдже.

През последните години се наблюдава увеличаване на тежките случаи на туберкулоза у нас, но въпреки това честотата на заболеваемост остава много ниска. Туберкулозата в България е почти заличена, но все още се среща. Заболелите през 2013 г. са били около 23 на 100 000 души население, а през 2023 г. техният брой вече е 13 на 100 хиляди. Това каза в интервю пулмологът д-р Евелина Трошанова, управител на Специализирана болница за активно лечение на пневмофтизиатрични заболявания (СБАЛПФЗ) в Бургас.

България е сред първите страни в света при понижаване тежестта на туберкулозата сред обществото, каза още тя. Честотата на заболеваемост от туберкулоза в Румъния е 120 на 100 000 души население, а в Грузия, Армения, Таджикистан и Узбекистан броят на заболелите е малко над 1000 на 100 000 души.

До този момент новооткритите случаи на туберкулоза в Бургаска област са 32, с 16 по-малк

Млад мъж е загинал при пътен инцидент в омуртагското село Кестеново. Инцидентът е станал вчера около 18:50 часа до гробищния парк на населеното място, информират от Областната дирекция (ОД) на МВР в Търговище. 

Загиналият е 28-годишен от селото. При управлението на собствения си лек автомобил БМВ на участък с десен завой е изгубил контрол над управлението му. Колата се е блъснала челно в крайпътно дърво. Вследствие на удара автомобилът се е самозапалил. говорителят на дирекцията поясни, че колата е била с газова уредба. Мъжът е починал на място.

Образувано е досъдебно производство.

Припомняме, че това е поредната жертва по пътищата в областта от началото на годината. През пролетта мотоциклетист загина при пътен инцидент край Попово. По-късно през юли 61-годишна жена почина при катастрофа в Попово на изхода за село Медовина. Дни по-късно мъж на 65 години наме

Аз лично съм малко разочарована, защото очаквах някои от по-ресурсните ресори да получи България. Това заяви пред журналисти вицепрезидентът Илияна Йотова, която коментира предложения ресор за българския еврокомисар Екатерина Захариева – стартъпи, изследвания и иновации. 

„Искам да пожелая много успех на Екатерина Захариева. Изпитът пред Европейския парламент и съответните комисии никак няма да бъде лесен“, посочи Йотова.  

„Не поста прави човека, а човекът прави поста. Разчитам, че тя ще има много добри взаимоотношения със своя румънски колега, която очевидно ще бъде шапката над българския ресор, както и с поне трима-четирима еврокомисари, в чиито ресори има съприкосновение с портфолиото, което получи България“, каза още вицепрезидентът. 

Илияна Йотова посочи, че се е надявала страната ни да получи ресор регионална и к

Не пропускайте важните новини от деня. Последвайте ни в Google News Showcase
Бъдете информани с нашите тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-важните новини и събития от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Обвинение за причиняване на смърт ще бъде повдигнато на 17-годишен младеж от Перник след побой над жена, заявиха от Областната прокуратура
Обвинение за причиняване на смърт очаква 17-годишен младеж, затова че на 30 юли т.г. преби 56-годишна жена от същия град, каза говорителят на Областната прокуратура в Перник Албен ...
Български породи селскостопански животни бяха показани на Деветнадесетия национален събор за опазване на местните породи край Калофер
Стотици присъстваха на Деветнадесетия национален събор за опазване на местните български селскостопански породи животни, който се проведе днес в местността Паниците край Калофер. С ...
През последното денонощие са потушени 63 пожара
През последното денонощие са потушени 63 пожара. Това съобщиха на сайта си от Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“. При пожарите няма загинали ...
Нов парк за екстремни спортове бе открит в Ямбол
Атракционен парк за екстремни спортове бе открит тази вечер в Ямбол. Новата скейтърска площадка покрива 1206 квадратни метра от бивш запустял общински терен, в близост до парка на ...
Бъдещи партньорски инициативи обсъдиха кметът на Велико Търново и американският посланик
Бъдещи партньорски инициативи обсъдиха кметът на Велико Търново Даниел Панов и посланикът на САЩ в България Кенет Мертен. Това съобщиха от пресцентъра на Община Велико Търново. В х ...
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Участък от пътя Русе - Бяла е затворен за движение заради задимяване от пожар в сухи треви и храсти
Участък от пътя Русе - Бяла, от изхода на крайдунавския град до разклона за село Иваново, е затворен за движение заради силно задимяване от пожар в сухи треви и храсти край пътното ...
Спокоен е трафикът на граничен пункт "Кулата" на изход към този час и преминаването е без изчакване
Спокоен е трафикът на граничен пункт "Кулата" на изход към този час и преминаването е без изчакване, . Преди обяд трафикът беше интензивен и имаше колона от изчакващи автомобили. В ...
Варненци се включиха в кръводарителската акция „Аз вярвам и помагам“
Варненци се включиха активно в кръводарителската акция „Аз вярвам и помагам“, каза създателят на едноименната благотворителна кампания за събиране на капачки и стотинк ...
Община Пазарджик въведе единен телефонен номер за връзка, сигнали и достъп до услуги
Община Пазарджик въведе единен номер за по-добре насочена комуникация, бърз достъп до услуги и подаване на сигнали за гражданите, съобщават от администрацията.  Телефонен номе ...
Обвинение за причиняване на смърт ще бъде повдигнато на 17-годишен младеж от Перник след побой над жена, заявиха от Областната прокуратура
Обвинение за причиняване на смърт очаква 17-годишен младеж, затова че на 30 юли т.г. преби 56-годишна жена от същия град, каза говорителят на Областната прокуратура в Перник Албен ...
Тикер в 17:53 ч.
Участък от пътя Русе - Бяла, от изхода на крайдунавския град до разклона за село ...
Начало Контекст
11664
България

Депутатите излизат във ваканция от 17 август, вероятно ще се съберат извънредно следващия вторник заради клетвата на служебния кабинет

Приключи последното заседание на Народното събрание, преди лятната ваканция на депутатите.Според приетото от тях  решение Народното събрание ще е във ваканция от 17 до 31 август.

| 16 Август 2024, 14:00 ч.
СЛУШАЙТЕ НОВИНАТА
Депутатите излизат във ваканция от 17 август, вероятно ще се съберат извънредно следващия вторник заради клетвата на служебния кабинет
Депутатите излизат във ваканция от 17 август, вероятно ще се съберат извънредно следващия вторник заради клетвата на служебния кабинет
Снимка © Благой Кирилов

Приключи последното заседание на Народното събрание, преди лятната ваканция на депутатите. Според приетото от тях  решение Народното събрание ще е във ваканция от 17 до 31 август.

Има ли опасност за здравето на хората, ако бъдат поставени вендинг автомати за лекарства, и каква е ползата от тях, коментираха пред медиите в парламента Андрей Чорбанов от "Има такъв народ", Маргарита Генчева от "Възраждане" и Александър Симидчиев от "Продължаваме промяната-Демократична България". Миналата седмица в пленарната зала бяха приети на първо четене промени, предложени от "Възраждане", в Закона за лекарствените продукти в хуманната медицина.  С измененията се създава правна възможност в населени места, в които има установен недостиг на аптеки, да бъдат поставени автомати за продажба на лекарствени продукти, съобразно регулацията на действащата нормативна уредба. 

Фармацевти веднага реагираха. Инициативният комитет на магистър-фармацевтите в позиция до медиите обяви, че смята автоматизираната система за продажба на лекарства за опасна. 

Страховет

През изминалата нощ в Кюстендил е задържан 54-годишен мъж, който чрез телефон 112 е подал сигнал, че възнамерява да задейства взривно устройство в жилището си, което се намира в центъра на града, съобщават от полицията.

При претърсването на апартамента взривни вещества не са открити.

Мъжът е бил във видимо нетрезво състояние, допълват от пресцентъра на полицията. По случая е образувано досъдебно производство и е уведомен дежурен прокурор.

Трафикът на граничните контролно-пропускателни пунктове (ГКПП) "Оряхово", "Никопол", ``Кардам`` и "Дуранкулак" с Румъния е интензивен на изход за товарни автомобили. Това съобщиха на сайта си от Главната дирекция "Гранична полиция" - МВР. Информацията е към 6:00 ч.

Поради извършване на основен ремонт на българския участък на Дунав мост при Русе е въведена временна организация на движението и трафикът се осъществява в една лента с пропускателен режим и се регулира със светофар. С около 200 метра е удължен участъкът на Дунав мост в ремонт и се работи в отсечка с дължина повече от 400 метра, съобщиха вчера от Агенция "Пътна инфраструктура" (АПИ).

Трафикът на границите с Гърция, Република Сърбия, Република Северна Македония и Република Турция е нормален на всички ГКПП. 

Жители и гости на Шумен са поканени да присъстват на мащабното събитие „Заедно под сферата“ на 23 септември, което ще се състои по случай шестия рожден ден на Младежката сфера, съобщиха от пресотдела на Община Шумен.

Програмата ще започне в 16:00 ч. с младежко изложение. В него ще участват неправителствените организации от Шумен, неформални групи и доброволчески инициативи от младежката академия „Доброволци в действие“, част от инициативата „Доброволчеството е СУПЕР ЯКО“. По време на изложението организациите ще представят на младите хора възможностите, които предлагат за включване в местните инициативи, добавят от местната администрация.

За повече информация за бъдещите проекти и събития на участниците са подготвени презентации и отделни щандове. Специален гост на събитието ще бъде президентът на Националния младежки форум - Атанас Ра

Във Видин се провежда трудова борса, чиято цел е осъществяване на контакти на търсещите работа с работодатели. Това каза Иван Иванов - директор на дирекция „Бюро по труда“ в дунавския град.

Задачата е да бъдат намерени подходящи безработни за обявени от работодателите длъжности и след това да насочим за последващо събеседване и евентуално сключване на трудови договори, допълни Иванов. Подобни инициативи са полезни, защото се осъществява трудово посредничество на терен. Утре, 19 септември, трудова борса ще се проведе и в град Белоградчик, уточни директорът.

На събитието присъстват работодатели от различни сфери - ресторантьорство, производство на облекла, от транспортния сектор, монтаж на дограма и други. 

В плана за дейността на Агенцията по заетостта за 2024 г. е посочено, че провеждането на общи и специализирани трудови борси е сред основни дей

В края на днешния пленарен ден, преди да удари звънеца, председателстващият заседанието Йордан Цонев обяви, че следващото редовно заседание на парламента ще е на 4 септември от 9:00 часа. Той направи уговорката, че вероятно ще има извънредно заседание във вторник – 20 август, за клетва на новия служебен кабинет, ако президентът издаде указ за това.

Преди това Цонев изчете ръководствата на парламентарните групи за приятелство.

Възможно е новото ляво обединение да не получи мандат в област Плевен на предстоящите извънредни парламентарни избори на 27 октомври. Това коментира днес на пресконференция в Националния пресклуб на в Плевен Румен Петков, председател на партия АБВ. 

Причината, която беше посочена от Петков и от другия участник в пресконференцията – областният координатор на "Левицата" Иван Мандински, е липсата на диалог на местно ниво. Мандински обясни, че до момента от БСП в Плевен не са потърсени за разговори по повод предстоящото подреждане на листите с кандидати за народни представители. 

"До този момент в област Плевен не са водени разговори за обединени общи действия. Ние от "Левицата" многократно сме заявявали своите препоръки и предложения към националното ръководство на партията, но до този момент не виждаме необходимите стъпки за постигане на с

Върбица отбелязва тържествено 50 години от обявяването си за град. Днес беше открит и традиционният Върбишки панаир с шествие от местния площад, в близост до сградите на местното читалище и общинска администрация, до панаирното градче.

По-рано днес се състоя и тържествена сесия на Общинския съвет във Върбица. 

На заседанието присъстват кметът на общината Мердин Байрям, 16 от общо 17 общински съветници, почетните граждани на Върбица проф. Русанка Петрова и Йордан Йорданов, кметове на всички населени места в общината, представители на общинската администрация и гости, съобщи в началото на тържествената сесия председателят на Общинския съвет Кадир Хасан и обяви, че в дневния ред има две точки - приветствия по случай 50 години от обявяването на Върбица за град и връчване на званието "Почетен гражданин на Върбица" на бившия кмет на турската община Сакария Екрем Юдже.

През последните години се наблюдава увеличаване на тежките случаи на туберкулоза у нас, но въпреки това честотата на заболеваемост остава много ниска. Туберкулозата в България е почти заличена, но все още се среща. Заболелите през 2013 г. са били около 23 на 100 000 души население, а през 2023 г. техният брой вече е 13 на 100 хиляди. Това каза в интервю пулмологът д-р Евелина Трошанова, управител на Специализирана болница за активно лечение на пневмофтизиатрични заболявания (СБАЛПФЗ) в Бургас.

България е сред първите страни в света при понижаване тежестта на туберкулозата сред обществото, каза още тя. Честотата на заболеваемост от туберкулоза в Румъния е 120 на 100 000 души население, а в Грузия, Армения, Таджикистан и Узбекистан броят на заболелите е малко над 1000 на 100 000 души.

До този момент новооткритите случаи на туберкулоза в Бургаска област са 32, с 16 по-малк

Млад мъж е загинал при пътен инцидент в омуртагското село Кестеново. Инцидентът е станал вчера около 18:50 часа до гробищния парк на населеното място, информират от Областната дирекция (ОД) на МВР в Търговище. 

Загиналият е 28-годишен от селото. При управлението на собствения си лек автомобил БМВ на участък с десен завой е изгубил контрол над управлението му. Колата се е блъснала челно в крайпътно дърво. Вследствие на удара автомобилът се е самозапалил. говорителят на дирекцията поясни, че колата е била с газова уредба. Мъжът е починал на място.

Образувано е досъдебно производство.

Припомняме, че това е поредната жертва по пътищата в областта от началото на годината. През пролетта мотоциклетист загина при пътен инцидент край Попово. По-късно през юли 61-годишна жена почина при катастрофа в Попово на изхода за село Медовина. Дни по-късно мъж на 65 години наме

Аз лично съм малко разочарована, защото очаквах някои от по-ресурсните ресори да получи България. Това заяви пред журналисти вицепрезидентът Илияна Йотова, която коментира предложения ресор за българския еврокомисар Екатерина Захариева – стартъпи, изследвания и иновации. 

„Искам да пожелая много успех на Екатерина Захариева. Изпитът пред Европейския парламент и съответните комисии никак няма да бъде лесен“, посочи Йотова.  

„Не поста прави човека, а човекът прави поста. Разчитам, че тя ще има много добри взаимоотношения със своя румънски колега, която очевидно ще бъде шапката над българския ресор, както и с поне трима-четирима еврокомисари, в чиито ресори има съприкосновение с портфолиото, което получи България“, каза още вицепрезидентът. 

Илияна Йотова посочи, че се е надявала страната ни да получи ресор регионална и к

Към първа страница Новини
Бъдете информани с нашите
тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-вълнуващите новини от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
КЪМ АБОНАМЕНТА
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Обвинение за причиняване на смърт ще бъде повдигнато на 17-годишен младеж от Перник след побой над жена, заявиха от Областната прокуратура
Български породи селскостопански животни бяха показани на Деветнадесетия национален събор за опазване на местните породи край Калофер
През последното денонощие са потушени 63 пожара
Нов парк за екстремни спортове бе открит в Ямбол
Бъдещи партньорски инициативи обсъдиха кметът на Велико Търново и американският посланик
Още от рубриката
ВРЕМЕ ЗА ЧЕТЕНЕ
   
Време за четене - месец Септември
Препоръчани заглавия
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Местен фокус
Участък от пътя Русе - Бяла е затворен за движение заради задимяване от пожар в сухи треви и храсти
Основна линия
Спокоен е трафикът на граничен пункт "Кулата" на изход към този час и преминаването е без изчакване
Контекст
Варненци се включиха в кръводарителската акция „Аз вярвам и помагам“
В детайли
Община Пазарджик въведе единен телефонен номер за връзка, сигнали и достъп до услуги
На преден план
Обвинение за причиняване на смърт ще бъде повдигнато на 17-годишен младеж от Перник след побой над жена, заявиха от Областната прокуратура
Местен фокус
Интензивен е трафикът на пунктовете "Кулата" и "Маказа" на българо-гръцката граница, МВР препоръчва алтернативни маршрути
На преден план
Български породи селскостопански животни бяха показани на Деветнадесетия национален събор за опазване на местните породи край Калофер
Контекст
Прогноза за времето на 22 Септември (Неделя) и следващите дни
Сфера
Жители на Свети Влас ще се съберат на протест пред сградата на Общинския съвет в Несебър в деня на редовното му заседание
Местен фокус
В авиобазата в Долна Митрополия бе отдадена последна почит към загиналите пилоти подполковник Петко Димитров и капитан Венцислав Дункин
Още новини
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни.
Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.

NRD24 © 2024 Всички права запазени. Програма на NRD. Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни. Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.


NRD24 © 2024 Всички права запазени.
Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.