Начало Контекст Пожар гори в труднодостъпна местност между селата Протопопинци и Репляна в община Чупрене
11555
България

Пожар гори в труднодостъпна местност между селата Протопопинци и Репляна в община Чупрене

Пожар гори в труднодостъпна местност между селата Протопопинци и Репляна, се съобщава във фейсбук страницата на община Чупрене.След получаване на сигнала съответните органи са били своевременно уведомени.

| 16 Август 2024, 17:07 ч.
Пожар гори в труднодостъпна местност между селата Протопопинци и Репляна в община Чупрене
Пожар гори в труднодостъпна местност между селата Протопопинци и Репляна в община Чупрене
Снимка © Община Чупрене

Пожар гори в труднодостъпна местност между селата Протопопинци и Репляна, се съобщава във фейсбук страницата на община Чупрене.

Общо осем моста са построени за две години след наводнението в карловските села Каравелово, Богдан, Слатина, Христо Даново и Войнягово. Това съобщиха от общинската администрация на Карлово.

Изградени са мостовете на централния площад над дере „Селска река“, на ул. "7-а" и на ул. "21-ва" над дере „Селска река“ и на ул. "24-та" над дере „Селска река“ в Богдан, на ул. „Георги Димитров“ в Каравелово. Възстановени са мостовите съоръжения при ул. "12-а" към гробищния парк, ул. "1-ва" в центъра и на общинския път при ул. "1-ва" на влизане в Слатина.

За всичките осем обекта, които вече са въведени в експлоатация, общинската администрация е изготвила технически проекти, провела е обществени поръчки за избор на изпълнители и след осигуреното финансиране от държавния бюджет е започнала строително-монтажните дейности.

В момента

Жив ябълков оцет, напитка "Комбуча" от чаена гъба, мед и пчелни продукти, вина, различни видове сирена и кашкавали, месни деликатеси се предлагат днес на първия фермерски пазар в Плевен. Той е разположен в района на Кооперативния пазар и в първото му издание участват 17 земеделски производители и фермери.

Идеята я реализирахме съвместно с общинска фирма "Тибор", като целта ни е да поканим наши местни производители да представят своите продукти. Смятам, че хората ще бъдат доволни да си купуват истинска храна, каза кметът на община Плевен д-р Валентин Христов, който посети пазара още при неговото откриване. Той посочи, че при интерес фермерски пазар ще се организира два пъти в месеца. 

Истинската храна има огромно значение за човешкия организъм. Нашите деди са яли истинска, естествена храна без консерванти и са били дълголетници. Това е и нашата цел – да каним н

Мотоциклетист на 20 години от Шумен е пострадал тежко при пътно произшествие вчера следобед, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция (ОД) на МВР - Шумен. Инцидентът е станал около 13:30 часа на шуменския булевард „Велики Преслав“. Младият мъж загубил контрол над управлявания от него мотоциклет „Сузуки“, излязъл вляво от пътното платно и се ударил в дърво. 

Той е бил откаран за преглед в шуменската болница, където е било установено, че има фрактура на четири ребра, контузия на бял дроб, фрактура на лопатка на лява ръка, след което е настанен за лечение, с опасност за живота, допълниха от пресцентъра на полицията в Шумен. 

Двама души са загинали, а 28 са пострадали при 24 тежки катастрофи в страната през изминалото денонощие, съобщиха от МВР на своя уебсайт по-рано днес. От началото на септември при 353 тежки пътнотранспортни п

Общинският съвет на Добрич ще разгледа 38 докладни записки на редовното си заседание днес. Това става ясно от публикувания на страницата на Община Добрич проект на дневен ред. 

Съветниците ще гласуват актуализацията на бюджета на общината за 2024 година и отчет на Програмата за капиталови разходи за 2023 година. Общинският съвет на Добрич ще решава и за обособяването на място, на което да бъде преместена дейността от централния кооперативен пазар, по време на реализирането на проекта за цялостната промяна на облика му.

В дневния ред влиза и докладна записка за разглеждане на Годишния обобщен доклад за резултатите от дейността на общинските публични предприятия за 2023 година. Пред съветниците ще бъдат представени и отчетите за дейностите на общинските предприятия. Общинските съветници ще гласуват създаването на маломерни паралелки в няколко училища в общин

Проблемът на Република Северна Македония (РСМ) не е с България, а да започне преговорната рамка, приета като заключение на Европейския съвет от всички страни членки. Това коментира пред журналисти държавният глава Румен Радев.

В петък на в страната бе президентът на РСМ Гордана Силяновска, която бе приета от държавния глава.

Очаквам този заявен стремеж за откритост, за конструктивизъм да бъде поет и от правителството на РСМ, каза Радев относно разговора му със Силяновска.

Нека да е ясно, това не беше нито държавно, нито работно посещение и аз се надявам, че в най-скоро време президентът на РСМ ще направи държавно посещение, което да е с всички официални церемонии по протокол и това ще допринесе и за нашите отношения, каза още Радев.

По думите му важно е какво ще направим оттук нататък да помогнем  на РСМ.

След получаване на сигнала съответните органи са били своевременно уведомени. Незабавно са свикани доброволните формирования, служители от общинската администрация, горското стопанство, както и местни доброволци. На място има над 50 души, които активно участват в овладяването на пожара. Работи се с тежка техника – мощни трактори, цистерни и джипове с цистерни. Пожарът е под контрол, като продължават действията по окончателното му овладяване, посочват от местната администрация.

Всички да бъдат внимателни и да спазват мерките за безопасност, призовават от община Чупрене.

От Областната дирекция на МВР във Видин съобщиха, че през изминалото денонощие в областта огнеборците са реагирали на три сигнала за пожари без материални загуби. Екипите са гасили запалени сухи треви в гр. Видин, с. Арчар и землището на с. Слана бара.

Заместник-кметът по транспорт на Пловдив Савина Петкова подаде оставка, съобщиха от Общинската администрация. Временно ресорът ще бъде поет от заместник-кмета по обществен ред и сигурност Ангел Славов.

Оставката й бе поискана миналата седмица от общинските съветници от сдружението "Браво, Пловдив", с които Петкова участва на местния вот и влезе в Общинския съвет. Причините, които изтъкнаха те, са несправяне с поверения ресор и съмнения за корупция.

Тогава Петкова коментира, че е изненадана от безпочвените обвинения и след разговор с кмета Костадин Димитров ще решат дали да остане на поста. 

При влизане в сила на новия механизъм, касаещ такса битови отпадъци, рискуваме от една несправедливост при определяне на такса битови отпадъци да минем към друга, която може да се окаже и по-голяма. Това каза на пресконференция Донка Михайлова, кмет на община Троян и заместник-председател на Управителния съвет на Националното сдружение на общините в Република България (НСОРБ).

Законът за местните данъци и такси и Законът за управление на отпадъците, които регламентират новия начин на изчисляване на такса битови отпадъци, се отлагат седем пъти, посочи тя.

Самият механизъм за определяне на таксата е доста сложен като методология и начин на определяне. Всяка българска община приема план-сметка „чистота“. Тя трябва да бъде обезпечена с такса битови отпадъци. Размерът е точно толкова, че да обезпечи нуждите на една община в трите компонента – поддържане на

Тринадесет работодатели участваха в обща трудова борса, която се състоя в Регионалния център за социална икономика в Ловеч. Това съобщи Ирина Митева, директор на Дирекция „Бюро по труда“ – Ловеч.

Шест от работодателите са от София, Плевен, Севлиево и Троян. Тяхната дейност е свързана с производство на конфекционирани текстилни изделия, без облекло; на апарати за управление и разпределение на електрическа енергия; на опаковки и домакинско стъкло; на производство и преработка на месо, без месо от домашни птици, леене на чугун и други.

Дванадесет работодатели заявиха потребности от персонал, като обявиха общо 44 броя работни места. Преобладаващата част от длъжностите са за машинни оператори (14) в производствени предприятия, добави Митева.

Трудовата борса посетиха 71 търсещи работа, от тях четирима младежи до 29-годишна възраст.

 

Мъж на 54 г. от Айтос е изписан от Университетската многопрофилна болница за активно лечение (УМБАЛ) в Бургас, след като беше хоспитализиран в реанимацията на болницата за месец с опасност за живота. Това съобщиха от пресцентъра на лечебното заведение.

Първоначално пациентът е бил приет в Многопрофилната болница за активно лечение в Айтос, но поради влошеното му здравословно състояние е транспортиран до Спешното отделение на бургаската болница. „Той вдигна температура, не можеше да диша. Беше посинял и неадекватен, затова по спешност го докарахме в УМБАЛ Бургас“, каза дъщерята на мъжа, цитирана от пресцентъра на болницата.

Мъжът страда от хронични белодробни и сърдечни заболявания. Подари уврежданията на белия дроб се преглежда при пулмолог и често постъпва за лечение в болницата, а в домашни условия се лекува с кислородотерапия.

В реанимация 54-годишн

От партия „Възраждане“ очакват да бъдат първа политическа сила в община Шумен на предстоящите парламентарни избори и да имат двама депутати от Шуменския избирателен район в парламента. Това казаха на пресконференция на тема “Актуална предизборна обстановка" в Националния пресклуб в Шумен народният представител от Шуменския избирателен район в 50-ото Народно събрание Веселин Вешев и Ивайло Обретенов – председател на групата на "Възраждане" в Общинския съвет в Шумен, който е и общински председател на партията. 

„До няколко дни „Възраждане“ ще регистрира листата си в Шумен за предстоящите парламентарни избори. Тя няма да има големи промени спрямо листата, която бе за предните избори. Очакванията ни са в община Шумен да сме първа политическа сила, тъй като в момента сме втори, с по-малко от хиляда гласа след ГЕРБ. Надяваме се, че има п

Не пропускайте важните новини от деня. Последвайте ни в Google News Showcase
Бъдете информани с нашите тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-важните новини и събития от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Варненци се включиха в кръводарителската акция „Аз вярвам и помагам“
Варненци се включиха активно в кръводарителската акция „Аз вярвам и помагам“, каза създателят на едноименната благотворителна кампания за събиране на капачки и стотинк ...
Прогноза за времето на 22 Септември (Неделя) и следващите дни
През нощта ще се изясни почти над цялата страна. По Черноморието ще духа слаб вятър от север-северозапад, а в останалите райони ще бъде почти тихо. Това съобщиха от Националния инс ...
Сградата на румънското посолство в София отвори врати за граждани в рамките на Европейските дни на наследството
Посолството на Румъния в София отвори врати за широката общественост, като за първи път се включи в поредицата от събития, посветени на Европейските дни на наследството – Соф ...
Искам да призова към българските Военновъздушни сили и към българската армия да има повече внимание, каза президентът Румен Радев
Искам да призова към българските Военновъздушни сили и към българската армия да има повече внимание, да има една осъзната регулярна държавническа подкрепа, а не политически спекула ...
Един човек е загинал, а 31 са пострадали при катастрофи в страната през изминалото денонощие
Един човек е загинал, а 31 души са пострадали при катастрофи в страната през изминалото денонощие. Това съобщиха от МВР на сайта си. Тежките катастрофи са общо 20.  В столицат ...
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Участък от пътя Русе - Бяла е затворен за движение заради задимяване от пожар в сухи треви и храсти
Участък от пътя Русе - Бяла, от изхода на крайдунавския град до разклона за село Иваново, е затворен за движение заради силно задимяване от пожар в сухи треви и храсти край пътното ...
Спокоен е трафикът на граничен пункт "Кулата" на изход към този час и преминаването е без изчакване
Спокоен е трафикът на граничен пункт "Кулата" на изход към този час и преминаването е без изчакване, . Преди обяд трафикът беше интензивен и имаше колона от изчакващи автомобили. В ...
Варненци се включиха в кръводарителската акция „Аз вярвам и помагам“
Варненци се включиха активно в кръводарителската акция „Аз вярвам и помагам“, каза създателят на едноименната благотворителна кампания за събиране на капачки и стотинк ...
Община Пазарджик въведе единен телефонен номер за връзка, сигнали и достъп до услуги
Община Пазарджик въведе единен номер за по-добре насочена комуникация, бърз достъп до услуги и подаване на сигнали за гражданите, съобщават от администрацията.  Телефонен номе ...
Обвинение за причиняване на смърт ще бъде повдигнато на 17-годишен младеж от Перник след побой над жена, заявиха от Областната прокуратура
Обвинение за причиняване на смърт очаква 17-годишен младеж, затова че на 30 юли т.г. преби 56-годишна жена от същия град, каза говорителят на Областната прокуратура в Перник Албен ...
Тикер в 17:49 ч.
Участък от пътя Русе - Бяла, от изхода на крайдунавския град до разклона за село ...
Начало Контекст
11555
България

Пожар гори в труднодостъпна местност между селата Протопопинци и Репляна в община Чупрене

Пожар гори в труднодостъпна местност между селата Протопопинци и Репляна, се съобщава във фейсбук страницата на община Чупрене.След получаване на сигнала съответните органи са били своевременно уведомени.

| 16 Август 2024, 17:07 ч.
СЛУШАЙТЕ НОВИНАТА
Пожар гори в труднодостъпна местност между селата Протопопинци и Репляна в община Чупрене
Пожар гори в труднодостъпна местност между селата Протопопинци и Репляна в община Чупрене
Снимка © Община Чупрене

Пожар гори в труднодостъпна местност между селата Протопопинци и Репляна, се съобщава във фейсбук страницата на община Чупрене.

Общо осем моста са построени за две години след наводнението в карловските села Каравелово, Богдан, Слатина, Христо Даново и Войнягово. Това съобщиха от общинската администрация на Карлово.

Изградени са мостовете на централния площад над дере „Селска река“, на ул. "7-а" и на ул. "21-ва" над дере „Селска река“ и на ул. "24-та" над дере „Селска река“ в Богдан, на ул. „Георги Димитров“ в Каравелово. Възстановени са мостовите съоръжения при ул. "12-а" към гробищния парк, ул. "1-ва" в центъра и на общинския път при ул. "1-ва" на влизане в Слатина.

За всичките осем обекта, които вече са въведени в експлоатация, общинската администрация е изготвила технически проекти, провела е обществени поръчки за избор на изпълнители и след осигуреното финансиране от държавния бюджет е започнала строително-монтажните дейности.

В момента

Жив ябълков оцет, напитка "Комбуча" от чаена гъба, мед и пчелни продукти, вина, различни видове сирена и кашкавали, месни деликатеси се предлагат днес на първия фермерски пазар в Плевен. Той е разположен в района на Кооперативния пазар и в първото му издание участват 17 земеделски производители и фермери.

Идеята я реализирахме съвместно с общинска фирма "Тибор", като целта ни е да поканим наши местни производители да представят своите продукти. Смятам, че хората ще бъдат доволни да си купуват истинска храна, каза кметът на община Плевен д-р Валентин Христов, който посети пазара още при неговото откриване. Той посочи, че при интерес фермерски пазар ще се организира два пъти в месеца. 

Истинската храна има огромно значение за човешкия организъм. Нашите деди са яли истинска, естествена храна без консерванти и са били дълголетници. Това е и нашата цел – да каним н

Мотоциклетист на 20 години от Шумен е пострадал тежко при пътно произшествие вчера следобед, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция (ОД) на МВР - Шумен. Инцидентът е станал около 13:30 часа на шуменския булевард „Велики Преслав“. Младият мъж загубил контрол над управлявания от него мотоциклет „Сузуки“, излязъл вляво от пътното платно и се ударил в дърво. 

Той е бил откаран за преглед в шуменската болница, където е било установено, че има фрактура на четири ребра, контузия на бял дроб, фрактура на лопатка на лява ръка, след което е настанен за лечение, с опасност за живота, допълниха от пресцентъра на полицията в Шумен. 

Двама души са загинали, а 28 са пострадали при 24 тежки катастрофи в страната през изминалото денонощие, съобщиха от МВР на своя уебсайт по-рано днес. От началото на септември при 353 тежки пътнотранспортни п

Общинският съвет на Добрич ще разгледа 38 докладни записки на редовното си заседание днес. Това става ясно от публикувания на страницата на Община Добрич проект на дневен ред. 

Съветниците ще гласуват актуализацията на бюджета на общината за 2024 година и отчет на Програмата за капиталови разходи за 2023 година. Общинският съвет на Добрич ще решава и за обособяването на място, на което да бъде преместена дейността от централния кооперативен пазар, по време на реализирането на проекта за цялостната промяна на облика му.

В дневния ред влиза и докладна записка за разглеждане на Годишния обобщен доклад за резултатите от дейността на общинските публични предприятия за 2023 година. Пред съветниците ще бъдат представени и отчетите за дейностите на общинските предприятия. Общинските съветници ще гласуват създаването на маломерни паралелки в няколко училища в общин

Проблемът на Република Северна Македония (РСМ) не е с България, а да започне преговорната рамка, приета като заключение на Европейския съвет от всички страни членки. Това коментира пред журналисти държавният глава Румен Радев.

В петък на в страната бе президентът на РСМ Гордана Силяновска, която бе приета от държавния глава.

Очаквам този заявен стремеж за откритост, за конструктивизъм да бъде поет и от правителството на РСМ, каза Радев относно разговора му със Силяновска.

Нека да е ясно, това не беше нито държавно, нито работно посещение и аз се надявам, че в най-скоро време президентът на РСМ ще направи държавно посещение, което да е с всички официални церемонии по протокол и това ще допринесе и за нашите отношения, каза още Радев.

По думите му важно е какво ще направим оттук нататък да помогнем  на РСМ.

След получаване на сигнала съответните органи са били своевременно уведомени. Незабавно са свикани доброволните формирования, служители от общинската администрация, горското стопанство, както и местни доброволци. На място има над 50 души, които активно участват в овладяването на пожара. Работи се с тежка техника – мощни трактори, цистерни и джипове с цистерни. Пожарът е под контрол, като продължават действията по окончателното му овладяване, посочват от местната администрация.

Всички да бъдат внимателни и да спазват мерките за безопасност, призовават от община Чупрене.

От Областната дирекция на МВР във Видин съобщиха, че през изминалото денонощие в областта огнеборците са реагирали на три сигнала за пожари без материални загуби. Екипите са гасили запалени сухи треви в гр. Видин, с. Арчар и землището на с. Слана бара.

Заместник-кметът по транспорт на Пловдив Савина Петкова подаде оставка, съобщиха от Общинската администрация. Временно ресорът ще бъде поет от заместник-кмета по обществен ред и сигурност Ангел Славов.

Оставката й бе поискана миналата седмица от общинските съветници от сдружението "Браво, Пловдив", с които Петкова участва на местния вот и влезе в Общинския съвет. Причините, които изтъкнаха те, са несправяне с поверения ресор и съмнения за корупция.

Тогава Петкова коментира, че е изненадана от безпочвените обвинения и след разговор с кмета Костадин Димитров ще решат дали да остане на поста. 

При влизане в сила на новия механизъм, касаещ такса битови отпадъци, рискуваме от една несправедливост при определяне на такса битови отпадъци да минем към друга, която може да се окаже и по-голяма. Това каза на пресконференция Донка Михайлова, кмет на община Троян и заместник-председател на Управителния съвет на Националното сдружение на общините в Република България (НСОРБ).

Законът за местните данъци и такси и Законът за управление на отпадъците, които регламентират новия начин на изчисляване на такса битови отпадъци, се отлагат седем пъти, посочи тя.

Самият механизъм за определяне на таксата е доста сложен като методология и начин на определяне. Всяка българска община приема план-сметка „чистота“. Тя трябва да бъде обезпечена с такса битови отпадъци. Размерът е точно толкова, че да обезпечи нуждите на една община в трите компонента – поддържане на

Тринадесет работодатели участваха в обща трудова борса, която се състоя в Регионалния център за социална икономика в Ловеч. Това съобщи Ирина Митева, директор на Дирекция „Бюро по труда“ – Ловеч.

Шест от работодателите са от София, Плевен, Севлиево и Троян. Тяхната дейност е свързана с производство на конфекционирани текстилни изделия, без облекло; на апарати за управление и разпределение на електрическа енергия; на опаковки и домакинско стъкло; на производство и преработка на месо, без месо от домашни птици, леене на чугун и други.

Дванадесет работодатели заявиха потребности от персонал, като обявиха общо 44 броя работни места. Преобладаващата част от длъжностите са за машинни оператори (14) в производствени предприятия, добави Митева.

Трудовата борса посетиха 71 търсещи работа, от тях четирима младежи до 29-годишна възраст.

 

Мъж на 54 г. от Айтос е изписан от Университетската многопрофилна болница за активно лечение (УМБАЛ) в Бургас, след като беше хоспитализиран в реанимацията на болницата за месец с опасност за живота. Това съобщиха от пресцентъра на лечебното заведение.

Първоначално пациентът е бил приет в Многопрофилната болница за активно лечение в Айтос, но поради влошеното му здравословно състояние е транспортиран до Спешното отделение на бургаската болница. „Той вдигна температура, не можеше да диша. Беше посинял и неадекватен, затова по спешност го докарахме в УМБАЛ Бургас“, каза дъщерята на мъжа, цитирана от пресцентъра на болницата.

Мъжът страда от хронични белодробни и сърдечни заболявания. Подари уврежданията на белия дроб се преглежда при пулмолог и често постъпва за лечение в болницата, а в домашни условия се лекува с кислородотерапия.

В реанимация 54-годишн

От партия „Възраждане“ очакват да бъдат първа политическа сила в община Шумен на предстоящите парламентарни избори и да имат двама депутати от Шуменския избирателен район в парламента. Това казаха на пресконференция на тема “Актуална предизборна обстановка" в Националния пресклуб в Шумен народният представител от Шуменския избирателен район в 50-ото Народно събрание Веселин Вешев и Ивайло Обретенов – председател на групата на "Възраждане" в Общинския съвет в Шумен, който е и общински председател на партията. 

„До няколко дни „Възраждане“ ще регистрира листата си в Шумен за предстоящите парламентарни избори. Тя няма да има големи промени спрямо листата, която бе за предните избори. Очакванията ни са в община Шумен да сме първа политическа сила, тъй като в момента сме втори, с по-малко от хиляда гласа след ГЕРБ. Надяваме се, че има п

Към първа страница Новини
Бъдете информани с нашите
тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-вълнуващите новини от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
КЪМ АБОНАМЕНТА
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Варненци се включиха в кръводарителската акция „Аз вярвам и помагам“
Прогноза за времето на 22 Септември (Неделя) и следващите дни
Сградата на румънското посолство в София отвори врати за граждани в рамките на Европейските дни на наследството
Искам да призова към българските Военновъздушни сили и към българската армия да има повече внимание, каза президентът Румен Радев
Един човек е загинал, а 31 са пострадали при катастрофи в страната през изминалото денонощие
Още от рубриката
ВРЕМЕ ЗА ЧЕТЕНЕ
   
Време за четене - месец Септември
Препоръчани заглавия
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Местен фокус
Участък от пътя Русе - Бяла е затворен за движение заради задимяване от пожар в сухи треви и храсти
Основна линия
Спокоен е трафикът на граничен пункт "Кулата" на изход към този час и преминаването е без изчакване
Контекст
Варненци се включиха в кръводарителската акция „Аз вярвам и помагам“
В детайли
Община Пазарджик въведе единен телефонен номер за връзка, сигнали и достъп до услуги
На преден план
Обвинение за причиняване на смърт ще бъде повдигнато на 17-годишен младеж от Перник след побой над жена, заявиха от Областната прокуратура
Местен фокус
Интензивен е трафикът на пунктовете "Кулата" и "Маказа" на българо-гръцката граница, МВР препоръчва алтернативни маршрути
На преден план
Български породи селскостопански животни бяха показани на Деветнадесетия национален събор за опазване на местните породи край Калофер
Контекст
Прогноза за времето на 22 Септември (Неделя) и следващите дни
Сфера
Жители на Свети Влас ще се съберат на протест пред сградата на Общинския съвет в Несебър в деня на редовното му заседание
Местен фокус
В авиобазата в Долна Митрополия бе отдадена последна почит към загиналите пилоти подполковник Петко Димитров и капитан Венцислав Дункин
Още новини
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни.
Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.

NRD24 © 2024 Всички права запазени. Програма на NRD. Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни. Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.


NRD24 © 2024 Всички права запазени.
Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.