Начало Контекст Жители на Павелско организират протест на 25 август срещу проблемите с водоснабдяването в селото
10067
България

Жители на Павелско организират протест на 25 август срещу проблемите с водоснабдяването в селото

Жители на Павелско информираха Община Чепеларе, че на 25 август ще проведат протест срещу сериозния воден проблем в селото.Това съобщиха от общинската администрация.

| 17 Август 2024, 10:29 ч.
Жители на Павелско организират протест на 25 август срещу проблемите с водоснабдяването в селото
Жители на Павелско организират протест на 25 август срещу проблемите с водоснабдяването в селото
Снимка © DFA

Жители на Павелско информираха Община Чепеларе, че на 25 август ще проведат протест срещу сериозния воден проблем в селото. Това съобщиха от общинската администрация. Протестът ще се състои на пътя Павелско – Асеновград.

След дълго пътуване от столицата Сана до пристанищния град Ходейда днес успях да се видя с двамата българи в Йемен, съобщи българският евродепутат Елена Йончева.

Те са се срещнали извън похитения на 19 ноември 2023 г. кораб „Галакси Лийдър“,  в помещение, избрано от хусите с оглед на сигурността, става ясно от съобщение, разпространено от нейния пресофис.

На срещата е присъствал високопоставен представител на хусите - йеменско движение, което пое през 2014 г. контрола върху обширна територия в Северен Йемен, включително столицата Сана, и изгради управленски структури там, докато признатото от международната общност правителство се установи в Аден, в южната част на страната. По думите той ги е уверил, че аргументите и призивите за уреждане на ситуацията, които Йончева е изтъкнала, "се чуват, приемат се сериозно и се обмисля скорошно освобождаване".

<

Депутатът от парламентарната група на "Продължаваме промяната - Демократична България" Мартин Димитров и евродепутатът Радан Кънев предупредиха на брифинг в парламента, че влизането на България в т.нар сухопътен Шенген може да бъде отложено заради спряна обществена поръчка за високотехнологично оборудване за границите ни – специални скенери и рентгени за по-добър контрол на пунктовете, както и че страната ни може да загуби безвъзмездното финансиране от Европейската комисия (ЕК) за това оборудване.

Изискването на ЕК е било да има прозрачна обществена поръчка, която, по думите на Димитров, е прекратена и се избира конкретна фирма, с която се извършва пряко договаряне. Според него това е огромна грешка, защото всички, които не искат България в „сухопътния Шенген“, сега имат формален довод да поискат отлагане.

Евродепутатът Радан Кънев каза, че публичната о

Жители на Свищов участваха в кампанията за сдвояване на здравното си досие с мобилното приложение „еЗдраве", организирана от Министерството на здравеопазването (МЗ) с цел популяризиране на  приложението. Те посетиха мобилния пункт пред сградата на Общината, който ще бъде на разположение на желаещите до 16:00 ч. днес. От услугата може да се възползва всеки гражданин с документ за самоличност - лична карта и таблет или телефон.

До момента експертите от Регионална здравна инспекция – Велико Търново съдействаха на над 80 души. Те заявиха, че процесът по сдвояване е безплатен и бърз, а чрез него човек има достъп до своето електронното пациентско досие винаги и по всяко време. Експертите посочиха още, че желаещите могат да се възползват от същата услуга и в офиса на здравната каса в болницата в Свищов, като условието е да нямат прекъснати здравни осигуровки.

Ч

Криминалисти от Районно управление - Шумен установиха и задържаха извършители на кражба на хранителни продукти от търговски обект в града на обща стойност около 9 000 лева, съобщиха от пресотдела на Областната дирекция (ОД) на МВР - Шумен.

Сигнал за кражбата е приет в полицейското управление в Шумен на 18 септември. Съобщено е, че за времето от 7 до 13 септември неизвестни като клиенти в търговски обект на ул.“ Ген. Скобелев“ извършили многократно кражба на продукти. След получения сигнал, криминалисти от полицейското управление в града са извършили множество оперативни действия, които са дали резултат, допълват от полицията.

Установени като извършители са двама мъже на 30 и 26 години от Карнобат. При претърсване в обитаваните от тях жилища в града са намерени и иззети множество хранителни и други продукти. Задържани са за срок до 24 часа в Районно управление

Млад мъж е загинал при пътен инцидент в омуртагското село Кестеново. Инцидентът е станал вчера около 18:50 часа до гробищния парк на населеното място, информират от Областната дирекция (ОД) на МВР в Търговище. 

Загиналият е 28-годишен от селото. При управлението на собствения си лек автомобил БМВ на участък с десен завой е изгубил контрол над управлението му. Колата се е блъснала челно в крайпътно дърво. Вследствие на удара автомобилът се е самозапалил. говорителят на дирекцията поясни, че колата е била с газова уредба. Мъжът е починал на място.

Образувано е досъдебно производство.

Припомняме, че това е поредната жертва по пътищата в областта от началото на годината. През пролетта мотоциклетист загина при пътен инцидент край Попово. По-късно през юли 61-годишна жена почина при катастрофа в Попово на изхода за село Медовина. Дни по-късно мъж на 65 години наме

Населението на Павелско негодува срещу въведения от вчера воден режим в селото. Питейната вода се спира от 10:00 ч. до 18:00 часа и от 22:00 ч. до 6:00 часа. Недостигът на вода в чепеларското село е свързан с остарял магистрален водопровод, за ремонта на който Община Чепеларе кандидатства за финансиране още от 2014 г., според информация от Общинската администрация. През тази година вече са одобрени средства за ремонт на водопровода - 7,5 млн. лв. от държавния бюджет по Инвестиционната програма за общински проекти. През 2022 г. е възложена актуализация на създадения преди години от Община Чепеларе работен проект „Рехабилитация на магистрален водопровод за водоснабдителна група Орехово – Малево – Хвойна – Павелско“. След актуализацията, през август т.г. е издадено строително разрешително за обекта и следват административните процедури около изпълнението на проекта и избор на изпълнител, уточняват от общинската администрация.  

Народното събрание ще разгледа на първо гласуване Законопроект за изменение и допълнение на Закона за насърчаване на инвестициите. Това предвижда първа точка от проектопрограмата за работа на депутатите, публикувана на интернет страницата на парламента.

Вносител на законопроекта е Министерският съвет.

Очаква се на първо гласуване да бъде обсъден и Законопроект за изменение и допълнение на Закона за туризма. В предложения дневен ред е и второто гласуване на Законопроект за изменение и допълнение на Търговския закон. Освен това се предлага да бъде разгледан законопроект за ратифициране на Споразумението относно Централноевропейската програма за обмен в университетското образование (CEEPUS IV), подписано в гр. Варшава, Полша, на 20 септември 2023 г., както и  проект на решение за закриване на специализирано частно висше училище с наименование „Европейско висше уч

Трафикът на граничния контролно-пропускателен пункт (ГКПП) "Кулата" е спокоен към този час. Няма колона от изчакващи автомобили, . 

През почивните дни миналата седмица на пункта също нямаше струпване на автомобили и преминаването бе без изчакване.

 

Правна възможност за бързо производство по ликвидация, прие парламентът с гласувания на второ четене общ законопроект за изменение и допълнение на Търговския закон. На първо четене бяха приети два законопроекта за промени в Търговския закон, с които освен възможност за ускорена ликвидация, се създава обща уредба на правилата за презгранично преобразуване на дружества. 

Според приетите текстове на второ четене от правната възможност за постигане на ускорена ликвидация могат да се възползват юридическа лица, които през последните 12 месеца нямат дейност, наети служители или регистрация по Закона за данък върху добавената стойност.

От бързо производство по ликвидация ще могат да се възползват дружества, които нямат задължения към държавата и общините, както и данъчни задължения и задължения за осигурителни вноски към Националната агенция по приходите.

Освен това

Ограничихме значително достъпа на коли в Борисовата градина, която е място за разходки, почивка и спорт. Това съобщи кметът на София Васил Терзиев на страницата си във Фейсбук.

Години наред жителите на София се оплакваха от хаоса с автомобилите в Борисова градина, но никой не ги чуваше. Ние сложихме край на този проблем, посочи кметът. Новите бариери на входовете разпознават номерата само на автомобили с издаден пропуск, каза Терзиев и подчерта, че строго се следи за нерегламентирано влизане и престой.

Васил Терзиев съобщи още, че е увеличена таксата за достъп на автомобили, обслужващи обекти в парка. Месечният абонамент вече е 300 лв., вместо досегашните 30 лв. Достъпът за зареждане е разрешен само между 23:00 и 08:00 ч. С тези мерки прекратихме дългогодишната практика на неконтролиран достъп, който застрашаваше сигурността на посетителите. Така върнахме парка на хората

Нарушения с усвояване на евросредства в два животновъдни обекта са установени при специализирана операция на територията на област Сливен, съобщиха от пресцентъра на полицията. 

В обект за отглеждане на овце в община Котел и в обект за отглеждане на едър рогат добитък в Новозагорско проверяващите са установили по-малък брой животни от заявените за подпомагане от ДФЗ по директни плащания за стопанската година. Образувани са досъдебни производства. 

В специализираната акция са участвали служители на сектор „Противодействие на икономическата престъпност“- Сливен, районните управления и участъци, служители на технически инспекторат при Областна дирекция държавен фонд "Земеделие"-Ямбол и Дирекция "Специализирани проверки и последващ контрол" при Държавен фонд "Земеделие"(ДФЗ)-София. 

Злоупотреби с европейски средства в животновъдни обекти в С

Не пропускайте важните новини от деня. Последвайте ни в Google News Showcase
Бъдете информани с нашите тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-важните новини и събития от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Участък от пътя Русе - Бяла е затворен за движение заради задимяване от пожар в сухи треви и храсти
Участък от пътя Русе - Бяла, от изхода на крайдунавския град до разклона за село Иваново, е затворен за движение заради силно задимяване от пожар в сухи треви и храсти край пътното ...
Интензивен е трафикът на пунктовете "Кулата" и "Маказа" на българо-гръцката граница, МВР препоръчва алтернативни маршрути
Интензивен е трафикът на някои от граничните контролно-пропускателни пунктове (ГКПП) на страната, съобщават от Главна дирекция „Гранична полиция“ на Министерството на в ...
В авиобазата в Долна Митрополия бе отдадена последна почит към загиналите пилоти подполковник Петко Димитров и капитан Венцислав Дункин
В авиобазата в Долна Митрополия бе отдадена последна почит към двамата загинали край Граф Игнатиево пилоти - подполковник Петко Димитров и капитан Венцислав Дункин.  Сред прис ...
Интензивен е трафикът на граничен пункт "Кулата" на изход, колоната от автомобили към 11:00 ч. е около 200 метра
Интензивен е трафикът на граничен пункт "Кулата" на изход, а колоната от изчакващи автомобили към 11:00 часа е около 200 метра, . За да преминат изчакват както леки автомобили, так ...
План за възстановяване на опожарените горски територии ще изготвят Министерство на земеделието и държавните горски предприятия
План за възстановяване на опожарените през 2024 г. горски територии ще изготвят до края на месец октомври Министерство на земеделието и храните (МЗХ) и държавните горски предприяти ...
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Росица Кирова регистрира листата на ГЕРБ-СДС във Видин
Заместник-председателят на Народното събрание (НС) Росица Кирова, която е и водач на листата на коалиция ГЕРБ-СДС във Видин, регистрира осемте кандидати за народни представители от ...
От МВнР изразиха категорично несъгласие с намесването на България в доставката на пратки с комуникационно оборудване за Ливан и Сирия
На среща в Министерството на външните работи (МВнР) с посланика на Унгария в София от българска страна бе изразено категорично несъгласие с намесването името на България в случая с ...
Шествие с реплики на исторически знамена премина през централните улици на Благоевград по повод Деня на независимостта на България
Шествие с реплики на исторически знамена премина през централните улици на Благоевград по повод Деня на независимостта на България, 22 септември. Повече от 120 участници от цялата ...
ГЕРБ утвърди листите си с кандидатите за народни представители
Изпълнителната комисия на ГЕРБ утвърди имената на водачите и състава на листите с кандидатите за народни представители на коалиция ГЕРБ-СДС за предсрочните парламентарни избори на ...
Участък от пътя Русе - Бяла е затворен за движение заради задимяване от пожар в сухи треви и храсти
Участък от пътя Русе - Бяла, от изхода на крайдунавския град до разклона за село Иваново, е затворен за движение заради силно задимяване от пожар в сухи треви и храсти край пътното ...
Тикер в 20:05 ч.
Заместник-председателят на Народното събрание (НС) Росица Кирова, която е и вода ...
Начало Контекст
10067
България

Жители на Павелско организират протест на 25 август срещу проблемите с водоснабдяването в селото

Жители на Павелско информираха Община Чепеларе, че на 25 август ще проведат протест срещу сериозния воден проблем в селото.Това съобщиха от общинската администрация.

| 17 Август 2024, 10:29 ч.
СЛУШАЙТЕ НОВИНАТА
Жители на Павелско организират протест на 25 август срещу проблемите с водоснабдяването в селото
Жители на Павелско организират протест на 25 август срещу проблемите с водоснабдяването в селото
Снимка © DFA

Жители на Павелско информираха Община Чепеларе, че на 25 август ще проведат протест срещу сериозния воден проблем в селото. Това съобщиха от общинската администрация. Протестът ще се състои на пътя Павелско – Асеновград.

След дълго пътуване от столицата Сана до пристанищния град Ходейда днес успях да се видя с двамата българи в Йемен, съобщи българският евродепутат Елена Йончева.

Те са се срещнали извън похитения на 19 ноември 2023 г. кораб „Галакси Лийдър“,  в помещение, избрано от хусите с оглед на сигурността, става ясно от съобщение, разпространено от нейния пресофис.

На срещата е присъствал високопоставен представител на хусите - йеменско движение, което пое през 2014 г. контрола върху обширна територия в Северен Йемен, включително столицата Сана, и изгради управленски структури там, докато признатото от международната общност правителство се установи в Аден, в южната част на страната. По думите той ги е уверил, че аргументите и призивите за уреждане на ситуацията, които Йончева е изтъкнала, "се чуват, приемат се сериозно и се обмисля скорошно освобождаване".

<

Депутатът от парламентарната група на "Продължаваме промяната - Демократична България" Мартин Димитров и евродепутатът Радан Кънев предупредиха на брифинг в парламента, че влизането на България в т.нар сухопътен Шенген може да бъде отложено заради спряна обществена поръчка за високотехнологично оборудване за границите ни – специални скенери и рентгени за по-добър контрол на пунктовете, както и че страната ни може да загуби безвъзмездното финансиране от Европейската комисия (ЕК) за това оборудване.

Изискването на ЕК е било да има прозрачна обществена поръчка, която, по думите на Димитров, е прекратена и се избира конкретна фирма, с която се извършва пряко договаряне. Според него това е огромна грешка, защото всички, които не искат България в „сухопътния Шенген“, сега имат формален довод да поискат отлагане.

Евродепутатът Радан Кънев каза, че публичната о

Жители на Свищов участваха в кампанията за сдвояване на здравното си досие с мобилното приложение „еЗдраве", организирана от Министерството на здравеопазването (МЗ) с цел популяризиране на  приложението. Те посетиха мобилния пункт пред сградата на Общината, който ще бъде на разположение на желаещите до 16:00 ч. днес. От услугата може да се възползва всеки гражданин с документ за самоличност - лична карта и таблет или телефон.

До момента експертите от Регионална здравна инспекция – Велико Търново съдействаха на над 80 души. Те заявиха, че процесът по сдвояване е безплатен и бърз, а чрез него човек има достъп до своето електронното пациентско досие винаги и по всяко време. Експертите посочиха още, че желаещите могат да се възползват от същата услуга и в офиса на здравната каса в болницата в Свищов, като условието е да нямат прекъснати здравни осигуровки.

Ч

Криминалисти от Районно управление - Шумен установиха и задържаха извършители на кражба на хранителни продукти от търговски обект в града на обща стойност около 9 000 лева, съобщиха от пресотдела на Областната дирекция (ОД) на МВР - Шумен.

Сигнал за кражбата е приет в полицейското управление в Шумен на 18 септември. Съобщено е, че за времето от 7 до 13 септември неизвестни като клиенти в търговски обект на ул.“ Ген. Скобелев“ извършили многократно кражба на продукти. След получения сигнал, криминалисти от полицейското управление в града са извършили множество оперативни действия, които са дали резултат, допълват от полицията.

Установени като извършители са двама мъже на 30 и 26 години от Карнобат. При претърсване в обитаваните от тях жилища в града са намерени и иззети множество хранителни и други продукти. Задържани са за срок до 24 часа в Районно управление

Млад мъж е загинал при пътен инцидент в омуртагското село Кестеново. Инцидентът е станал вчера около 18:50 часа до гробищния парк на населеното място, информират от Областната дирекция (ОД) на МВР в Търговище. 

Загиналият е 28-годишен от селото. При управлението на собствения си лек автомобил БМВ на участък с десен завой е изгубил контрол над управлението му. Колата се е блъснала челно в крайпътно дърво. Вследствие на удара автомобилът се е самозапалил. говорителят на дирекцията поясни, че колата е била с газова уредба. Мъжът е починал на място.

Образувано е досъдебно производство.

Припомняме, че това е поредната жертва по пътищата в областта от началото на годината. През пролетта мотоциклетист загина при пътен инцидент край Попово. По-късно през юли 61-годишна жена почина при катастрофа в Попово на изхода за село Медовина. Дни по-късно мъж на 65 години наме

Населението на Павелско негодува срещу въведения от вчера воден режим в селото. Питейната вода се спира от 10:00 ч. до 18:00 часа и от 22:00 ч. до 6:00 часа. Недостигът на вода в чепеларското село е свързан с остарял магистрален водопровод, за ремонта на който Община Чепеларе кандидатства за финансиране още от 2014 г., според информация от Общинската администрация. През тази година вече са одобрени средства за ремонт на водопровода - 7,5 млн. лв. от държавния бюджет по Инвестиционната програма за общински проекти. През 2022 г. е възложена актуализация на създадения преди години от Община Чепеларе работен проект „Рехабилитация на магистрален водопровод за водоснабдителна група Орехово – Малево – Хвойна – Павелско“. След актуализацията, през август т.г. е издадено строително разрешително за обекта и следват административните процедури около изпълнението на проекта и избор на изпълнител, уточняват от общинската администрация.  

Народното събрание ще разгледа на първо гласуване Законопроект за изменение и допълнение на Закона за насърчаване на инвестициите. Това предвижда първа точка от проектопрограмата за работа на депутатите, публикувана на интернет страницата на парламента.

Вносител на законопроекта е Министерският съвет.

Очаква се на първо гласуване да бъде обсъден и Законопроект за изменение и допълнение на Закона за туризма. В предложения дневен ред е и второто гласуване на Законопроект за изменение и допълнение на Търговския закон. Освен това се предлага да бъде разгледан законопроект за ратифициране на Споразумението относно Централноевропейската програма за обмен в университетското образование (CEEPUS IV), подписано в гр. Варшава, Полша, на 20 септември 2023 г., както и  проект на решение за закриване на специализирано частно висше училище с наименование „Европейско висше уч

Трафикът на граничния контролно-пропускателен пункт (ГКПП) "Кулата" е спокоен към този час. Няма колона от изчакващи автомобили, . 

През почивните дни миналата седмица на пункта също нямаше струпване на автомобили и преминаването бе без изчакване.

 

Правна възможност за бързо производство по ликвидация, прие парламентът с гласувания на второ четене общ законопроект за изменение и допълнение на Търговския закон. На първо четене бяха приети два законопроекта за промени в Търговския закон, с които освен възможност за ускорена ликвидация, се създава обща уредба на правилата за презгранично преобразуване на дружества. 

Според приетите текстове на второ четене от правната възможност за постигане на ускорена ликвидация могат да се възползват юридическа лица, които през последните 12 месеца нямат дейност, наети служители или регистрация по Закона за данък върху добавената стойност.

От бързо производство по ликвидация ще могат да се възползват дружества, които нямат задължения към държавата и общините, както и данъчни задължения и задължения за осигурителни вноски към Националната агенция по приходите.

Освен това

Ограничихме значително достъпа на коли в Борисовата градина, която е място за разходки, почивка и спорт. Това съобщи кметът на София Васил Терзиев на страницата си във Фейсбук.

Години наред жителите на София се оплакваха от хаоса с автомобилите в Борисова градина, но никой не ги чуваше. Ние сложихме край на този проблем, посочи кметът. Новите бариери на входовете разпознават номерата само на автомобили с издаден пропуск, каза Терзиев и подчерта, че строго се следи за нерегламентирано влизане и престой.

Васил Терзиев съобщи още, че е увеличена таксата за достъп на автомобили, обслужващи обекти в парка. Месечният абонамент вече е 300 лв., вместо досегашните 30 лв. Достъпът за зареждане е разрешен само между 23:00 и 08:00 ч. С тези мерки прекратихме дългогодишната практика на неконтролиран достъп, който застрашаваше сигурността на посетителите. Така върнахме парка на хората

Нарушения с усвояване на евросредства в два животновъдни обекта са установени при специализирана операция на територията на област Сливен, съобщиха от пресцентъра на полицията. 

В обект за отглеждане на овце в община Котел и в обект за отглеждане на едър рогат добитък в Новозагорско проверяващите са установили по-малък брой животни от заявените за подпомагане от ДФЗ по директни плащания за стопанската година. Образувани са досъдебни производства. 

В специализираната акция са участвали служители на сектор „Противодействие на икономическата престъпност“- Сливен, районните управления и участъци, служители на технически инспекторат при Областна дирекция държавен фонд "Земеделие"-Ямбол и Дирекция "Специализирани проверки и последващ контрол" при Държавен фонд "Земеделие"(ДФЗ)-София. 

Злоупотреби с европейски средства в животновъдни обекти в С

Към първа страница Новини
Бъдете информани с нашите
тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-вълнуващите новини от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
КЪМ АБОНАМЕНТА
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Участък от пътя Русе - Бяла е затворен за движение заради задимяване от пожар в сухи треви и храсти
Интензивен е трафикът на пунктовете "Кулата" и "Маказа" на българо-гръцката граница, МВР препоръчва алтернативни маршрути
В авиобазата в Долна Митрополия бе отдадена последна почит към загиналите пилоти подполковник Петко Димитров и капитан Венцислав Дункин
Интензивен е трафикът на граничен пункт "Кулата" на изход, колоната от автомобили към 11:00 ч. е около 200 метра
План за възстановяване на опожарените горски територии ще изготвят Министерство на земеделието и държавните горски предприятия
Още от рубриката
ВРЕМЕ ЗА ЧЕТЕНЕ
   
Време за четене - месец Септември
Препоръчани заглавия
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
В детайли
Росица Кирова регистрира листата на ГЕРБ-СДС във Видин
Контекст
От МВнР изразиха категорично несъгласие с намесването на България в доставката на пратки с комуникационно оборудване за Ливан и Сирия
Контекст
Шествие с реплики на исторически знамена премина през централните улици на Благоевград по повод Деня на независимостта на България
В детайли
ГЕРБ утвърди листите си с кандидатите за народни представители
Местен фокус
Участък от пътя Русе - Бяла е затворен за движение заради задимяване от пожар в сухи треви и храсти
Основна линия
Спокоен е трафикът на граничен пункт "Кулата" на изход към този час и преминаването е без изчакване
Контекст
Варненци се включиха в кръводарителската акция „Аз вярвам и помагам“
В детайли
Община Пазарджик въведе единен телефонен номер за връзка, сигнали и достъп до услуги
На преден план
Обвинение за причиняване на смърт ще бъде повдигнато на 17-годишен младеж от Перник след побой над жена, заявиха от Областната прокуратура
Местен фокус
Интензивен е трафикът на пунктовете "Кулата" и "Маказа" на българо-гръцката граница, МВР препоръчва алтернативни маршрути
Още новини
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни.
Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.

NRD24 © 2024 Всички права запазени. Програма на NRD. Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни. Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.


NRD24 © 2024 Всички права запазени.
Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.