Начало Контекст Пиян и неправоспособен шофьор е задържан в Монтанско, съобщиха от полицията
10863
България

Пиян и неправоспособен шофьор е задържан в Монтанско, съобщиха от полицията

Мъж на 35 години, който шофирал автомобил „Опел Мерива“, собственост на фирма, е задържан вчера в град Брусарци, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Монтана.Проверка с техническо средство е установила, че мъжът управлява след употреба на голямо количество алкохол - 1,88 промила в издишания въздух.

| 17 Август 2024, 14:14 ч.
Пиян и неправоспособен шофьор е задържан в Монтанско, съобщиха от полицията
Пиян и неправоспособен шофьор е задържан в Монтанско, съобщиха от полицията
Снимка © БТА

Мъж на 35 години, който шофирал автомобил „Опел Мерива“, собственост на фирма, е задържан вчера в град Брусарци, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Монтана.

Служебният кабинет прехвърли стадион "Георги Аспарухов" и комплекс "Герена" за безвъзмездно ползване на Столична община, съобщиха от правителствената пресслужба.

Решението е във връзка с направено искане от кмета на София и решение на Столичния общински съвет (СОС), с което се дава съгласие Общината да придобие безвъзмездно правото на собственост върху имотите.

На 25 април СОС одобри доклад относно безвъзмездно прехвърляне от държавата на Столична община на правото на собственост върху недвижими имоти в районите "Подуяне", "Красна поляна" и "Средец". В доклада беше предложено Столична община да стане собственик на комплекс "Герена" и стадионите "Георги Аспарухов", "Септември" и "Юнак".

Тогава от Министерство на младежта и спорта обявиха, че не са били уведомени от страна на Столична община за намеренията да придобие в собственост СК "Септември" и стадион "Юнак",

Интензивно е движението за товарни автомобили на някои от граничните пунктове с Румъния. Това съобщиха от Главна дирекция „Гранична полиция“ (ГДГП) на сайта си. Информацията за трафика по границите е към 6:00 часа.

На границата с Румъния трафикът на граничните контролно-пропускателни пунктове (ГКПП) „Оряхово“, „Никопол", „Кардам“ и „Дуранкулак" е интензивен на изход от страната за товарни автомобили.

Поради извършването на основния ремонт на българския участък на Дунав мост при Русе е въведена временна организация на движението, като трафикът се осъществява в една лента с пропускателен режим и се регулира със светофарна уредба. Освен ГКПП „Русе“, шофьорите в региона могат да се насочат и към ГКПП „Силистра“, ГКПП „Кардам“, ГКПП „Дуранкулак“, ГКПП „Кайнарджа“ и ГКПП

Възрастна жена от Балчик е станала жертва на телефонна измама. За това съобщават от пресцентъра на Областната дирекция на МВР - Добрич. Оттам допълват, че е установена самоличността на лицето, което е взело и пренася парите.

Сигналът за телефонната измама е получен вчера. Полицейските екипи, посетили потърпевшата, установили, че измамата е извършена чрез стационарния телефон на жената. На 80-годишната жена се обажда непознат мъж, който се представя за служител на криминална полиция. Чрез въвеждане в заблуждение мнимият полицай успява да убеди жената, че синът се нуждае от голяма сума пари и дрехи. Жената е събрала сумата от 15 630 лева и задно с малко дрехи ги слага в сак, който предава на непознат мъж, посетил адреса в Балчик. 

След незабавно предприетите оперативно- издирвателни мероприятия и процесуално следствени действия от служители на Районно управление на

Изпълнението на местните приходи в бюджета на Хасково за 2023 година е 100,59 процента, съобщиха от пресцентъра на общинската администрация. При заложени приходи от 37 944 465 лв. към края на четвъртото тримесечие на 2023 г. са отчетени 38 168 249 лв. Данните са изнесени днес по време на публично обсъждане на отчета за изпълнение на бюджета на общината за миналата година, което се проведе днес.  

От тях става ясно още, че към края на декември 2023 г. Община Хасково няма просрочени задължения и това е поредната година, която Хасково завършва без задължения и кредити, уточниха още от администрацията. Оттам припомниха, че до август месец миналата година Община Хасково е работила в условията на така наречения "удължителен закон", заради липсата на приет републикански бюджет от Народното събрание, и затова през първите осем месеца на годината местната администрация e продължава

С български народни танци беше отбелязана Европейската седмица на мобилността в Стара Загора. В рамките на почти половин час беше затворено възлово кръгово кръстовище в града. Ограничено беше движението между Професионалната гимназия по електротехника и технологии „Г. С. Раковски“ и Професионалната гимназия по електроника „Джон Атанасов“. 

Целта на организаторите от Европа Директно - Стара Загора и „Агенцията за регионално икономическо развитие“ (АРИР) – Стара Загора.

Във флашмоба участваха ансамбли и фолклорни клубове и школи – общинският фолклорен ансамбъл „Загоре“, професионалният фолклорен ансамбъл  „Загорче“, професионалните ансамбли „Орисия“ и „Нашенци“, танцовите школи „Фолклорна магия“ и „Веселие“.

„Хубаво е да използваме

Проверка с техническо средство е установила, че мъжът управлява след употреба на голямо количество алкохол - 1,88 промила в издишания въздух. Освен това шофьорът бил неправоспособен да управлява автомобил.

Нарушителят е задържан за денонощие, съставени са му два акта за отделните нарушения, образувано е досъдебно производство по член 243 от Наказателния кодекс. Направена е оценъчна експертиза на автомобила.

От полицейската дирекция в Монтана съобщиха , че малко повече от година от август 2023 година, когато влязоха в сила законовите промени за конфискация на автомобил, ако водачът шофира след употреба на алкохол над 1,2 промила и/или на наркотици, от пияни и дрогирани шофьори, в региона са иззети 71 автомобила, собственост на управлявалите ги водачи. Приблизително още толкова шофьори, направили същото нарушение, но не с личен автомобил, ще трябва да платят стойността му, след направена оценъчна експертиза, уточниха от дирекцията.

Три жалби и един протест са подадени срещу присъдата на Адриан Антонов, обвинен за катастрофата, при която загинаха Ани и Явор. Това съобщиха от съда.

На 4 юли Софийският градски съд осъди на девет години лишаване от свобода Адриан Антонов. След като на разпоредителното заседание той направи самопризнания и поиска процесът да се води по съкратен ред, а съдът се съгласи, присъдата на Антонов бе намалена с една трета. Така признатият за виновен бе осъден на шест години в затвора.

Два месеца по-късно пред апелативния съд вече са депозирани жалби от всички адвокати на пострадалите. Едните искат увеличаване на наказанието, а другите - втората инстанция да наложи най-тежката възможна присъда. 

Прокуратурата също не е съгласна с размера на наказанието. Държавното обвинение също иска по-тежко наказание, но и по-дълъг период, в който Антонов да бъде с отнета шофьорск

Софийската районна прокуратура привлече към наказателна отговорност трима души, нанесли телесни повреди на двама мъже пред заведение в ж. к. „Студентски град“, съобщиха от държавното обвинение. 

По-рано днес от МВР съобщиха, че са задържали четирима охранители в дискотека нанесли побой на двама мъже. Разследването е започнало след като на 23-ти юли от болница в Благоевград бил подаден сигнал за приет в тежко състояние мъж, който е претърпял коремна операция. Той е бил докаран от роднини, след като по техни думи е отказал хоспитализация в столична болница. От свидетелските показания криминалистите изяснили, че побоят се е случил след конфликт вътре в заведението.

От прокуратурата уточняват, че инцидентът пред дискотеката е станал около 04:00 часа. Единият обвиняем Н. С. ударил с крак в корема Г. С. и му причинил тежка телесна повреда, изразяваща се в разк

Служебният министър на иновациите и растежа Министър Росен Карадимов увери, че Централната избирателна комисия (ЦИК) има пълната подкрепа на Министерския съвет, така че продължаваме заедно да работим за организацията на изборите. Това каза на брифинг председателя на ЦИК Камелия Нейкова.

Служебният министър на иновациите и растежа Росен Карадимов е определен и за координатор на организационно-техническата подготовка на изборите от страна на правителството

Шестимата служебни министри, ръководещи отговорните ведомства за организационно-техническата подготовка на изборите, проведоха работна среща с ЦИК по-рано днес.

Жители и гости на Шумен са поканени да присъстват на мащабното събитие „Заедно под сферата“ на 23 септември, което ще се състои по случай шестия рожден ден на Младежката сфера, съобщиха от пресотдела на Община Шумен.

Програмата ще започне в 16:00 ч. с младежко изложение. В него ще участват неправителствените организации от Шумен, неформални групи и доброволчески инициативи от младежката академия „Доброволци в действие“, част от инициативата „Доброволчеството е СУПЕР ЯКО“. По време на изложението организациите ще представят на младите хора възможностите, които предлагат за включване в местните инициативи, добавят от местната администрация.

За повече информация за бъдещите проекти и събития на участниците са подготвени презентации и отделни щандове. Специален гост на събитието ще бъде президентът на Националния младежки форум - Атанас Ра

Езикът, който използват има само едно извинение - оставка на този министър, каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в парламента за вчерашното телевизионно интервю на вицепремиера и министър на транспорта на Република Северна Македония (РСМ) Александър Николоски. Ако не го направят - нито президент, нито министри, нито партии трябва да се виждат, да разговарят с тях, допълни Борисов и заяви, че ГЕРБ ще направи всичко необходимо ЕНП "да знае какво са говорили".

Явно с тези хора приятелски срещи, дори свързани с опера, не трябва да се правят, извън официалното, каза Борисов. Мисля, че те постъпиха подло с президента, с министрите, които се видяха с тях, добави той и отчете, че управляващите в Скопие са отскоро във властта и може би не са запознати с държавния протокол.

По думите на лидера на ГЕРБ, първо ние трябва да се постараем като държава да покажем стабилност, възможност д

Не пропускайте важните новини от деня. Последвайте ни в Google News Showcase
Бъдете информани с нашите тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-важните новини и събития от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
От МВнР изразиха категорично несъгласие с намесването на България в доставката на пратки с комуникационно оборудване за Ливан и Сирия
На среща в Министерството на външните работи (МВнР) с посланика на Унгария в София от българска страна бе изразено категорично несъгласие с намесването името на България в случая с ...
Шествие с реплики на исторически знамена премина през централните улици на Благоевград по повод Деня на независимостта на България
Шествие с реплики на исторически знамена премина през централните улици на Благоевград по повод Деня на независимостта на България, 22 септември. Повече от 120 участници от цялата ...
Варненци се включиха в кръводарителската акция „Аз вярвам и помагам“
Варненци се включиха активно в кръводарителската акция „Аз вярвам и помагам“, каза създателят на едноименната благотворителна кампания за събиране на капачки и стотинк ...
Прогноза за времето на 22 Септември (Неделя) и следващите дни
През нощта ще се изясни почти над цялата страна. По Черноморието ще духа слаб вятър от север-северозапад, а в останалите райони ще бъде почти тихо. Това съобщиха от Националния инс ...
Сградата на румънското посолство в София отвори врати за граждани в рамките на Европейските дни на наследството
Посолството на Румъния в София отвори врати за широката общественост, като за първи път се включи в поредицата от събития, посветени на Европейските дни на наследството – Соф ...
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Община Кочериново отбеляза своя 50-годишен юбилей
С богата и разнообразна програма Община Кочериново отбеляза 50 години от обявяването на Кочериново за град. Тържествен водосвет по повод юбилея на община Кочериново отслужиха Архим ...
Росица Кирова регистрира листата на ГЕРБ-СДС във Видин
Заместник-председателят на Народното събрание (НС) Росица Кирова, която е и водач на листата на коалиция ГЕРБ-СДС във Видин, регистрира осемте кандидати за народни представители от ...
От МВнР изразиха категорично несъгласие с намесването на България в доставката на пратки с комуникационно оборудване за Ливан и Сирия
На среща в Министерството на външните работи (МВнР) с посланика на Унгария в София от българска страна бе изразено категорично несъгласие с намесването името на България в случая с ...
Шествие с реплики на исторически знамена премина през централните улици на Благоевград по повод Деня на независимостта на България
Шествие с реплики на исторически знамена премина през централните улици на Благоевград по повод Деня на независимостта на България, 22 септември. Повече от 120 участници от цялата ...
ГЕРБ утвърди листите си с кандидатите за народни представители
Изпълнителната комисия на ГЕРБ утвърди имената на водачите и състава на листите с кандидатите за народни представители на коалиция ГЕРБ-СДС за предсрочните парламентарни избори на ...
Тикер в 20:38 ч.
С богата и разнообразна програма Община Кочериново отбеляза 50 години от обявява ...
Начало Контекст
10863
България

Пиян и неправоспособен шофьор е задържан в Монтанско, съобщиха от полицията

Мъж на 35 години, който шофирал автомобил „Опел Мерива“, собственост на фирма, е задържан вчера в град Брусарци, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Монтана.Проверка с техническо средство е установила, че мъжът управлява след употреба на голямо количество алкохол - 1,88 промила в издишания въздух.

| 17 Август 2024, 14:14 ч.
СЛУШАЙТЕ НОВИНАТА
Пиян и неправоспособен шофьор е задържан в Монтанско, съобщиха от полицията
Пиян и неправоспособен шофьор е задържан в Монтанско, съобщиха от полицията
Снимка © БТА

Мъж на 35 години, който шофирал автомобил „Опел Мерива“, собственост на фирма, е задържан вчера в град Брусарци, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Монтана.

Служебният кабинет прехвърли стадион "Георги Аспарухов" и комплекс "Герена" за безвъзмездно ползване на Столична община, съобщиха от правителствената пресслужба.

Решението е във връзка с направено искане от кмета на София и решение на Столичния общински съвет (СОС), с което се дава съгласие Общината да придобие безвъзмездно правото на собственост върху имотите.

На 25 април СОС одобри доклад относно безвъзмездно прехвърляне от държавата на Столична община на правото на собственост върху недвижими имоти в районите "Подуяне", "Красна поляна" и "Средец". В доклада беше предложено Столична община да стане собственик на комплекс "Герена" и стадионите "Георги Аспарухов", "Септември" и "Юнак".

Тогава от Министерство на младежта и спорта обявиха, че не са били уведомени от страна на Столична община за намеренията да придобие в собственост СК "Септември" и стадион "Юнак",

Интензивно е движението за товарни автомобили на някои от граничните пунктове с Румъния. Това съобщиха от Главна дирекция „Гранична полиция“ (ГДГП) на сайта си. Информацията за трафика по границите е към 6:00 часа.

На границата с Румъния трафикът на граничните контролно-пропускателни пунктове (ГКПП) „Оряхово“, „Никопол", „Кардам“ и „Дуранкулак" е интензивен на изход от страната за товарни автомобили.

Поради извършването на основния ремонт на българския участък на Дунав мост при Русе е въведена временна организация на движението, като трафикът се осъществява в една лента с пропускателен режим и се регулира със светофарна уредба. Освен ГКПП „Русе“, шофьорите в региона могат да се насочат и към ГКПП „Силистра“, ГКПП „Кардам“, ГКПП „Дуранкулак“, ГКПП „Кайнарджа“ и ГКПП

Възрастна жена от Балчик е станала жертва на телефонна измама. За това съобщават от пресцентъра на Областната дирекция на МВР - Добрич. Оттам допълват, че е установена самоличността на лицето, което е взело и пренася парите.

Сигналът за телефонната измама е получен вчера. Полицейските екипи, посетили потърпевшата, установили, че измамата е извършена чрез стационарния телефон на жената. На 80-годишната жена се обажда непознат мъж, който се представя за служител на криминална полиция. Чрез въвеждане в заблуждение мнимият полицай успява да убеди жената, че синът се нуждае от голяма сума пари и дрехи. Жената е събрала сумата от 15 630 лева и задно с малко дрехи ги слага в сак, който предава на непознат мъж, посетил адреса в Балчик. 

След незабавно предприетите оперативно- издирвателни мероприятия и процесуално следствени действия от служители на Районно управление на

Изпълнението на местните приходи в бюджета на Хасково за 2023 година е 100,59 процента, съобщиха от пресцентъра на общинската администрация. При заложени приходи от 37 944 465 лв. към края на четвъртото тримесечие на 2023 г. са отчетени 38 168 249 лв. Данните са изнесени днес по време на публично обсъждане на отчета за изпълнение на бюджета на общината за миналата година, което се проведе днес.  

От тях става ясно още, че към края на декември 2023 г. Община Хасково няма просрочени задължения и това е поредната година, която Хасково завършва без задължения и кредити, уточниха още от администрацията. Оттам припомниха, че до август месец миналата година Община Хасково е работила в условията на така наречения "удължителен закон", заради липсата на приет републикански бюджет от Народното събрание, и затова през първите осем месеца на годината местната администрация e продължава

С български народни танци беше отбелязана Европейската седмица на мобилността в Стара Загора. В рамките на почти половин час беше затворено възлово кръгово кръстовище в града. Ограничено беше движението между Професионалната гимназия по електротехника и технологии „Г. С. Раковски“ и Професионалната гимназия по електроника „Джон Атанасов“. 

Целта на организаторите от Европа Директно - Стара Загора и „Агенцията за регионално икономическо развитие“ (АРИР) – Стара Загора.

Във флашмоба участваха ансамбли и фолклорни клубове и школи – общинският фолклорен ансамбъл „Загоре“, професионалният фолклорен ансамбъл  „Загорче“, професионалните ансамбли „Орисия“ и „Нашенци“, танцовите школи „Фолклорна магия“ и „Веселие“.

„Хубаво е да използваме

Проверка с техническо средство е установила, че мъжът управлява след употреба на голямо количество алкохол - 1,88 промила в издишания въздух. Освен това шофьорът бил неправоспособен да управлява автомобил.

Нарушителят е задържан за денонощие, съставени са му два акта за отделните нарушения, образувано е досъдебно производство по член 243 от Наказателния кодекс. Направена е оценъчна експертиза на автомобила.

От полицейската дирекция в Монтана съобщиха , че малко повече от година от август 2023 година, когато влязоха в сила законовите промени за конфискация на автомобил, ако водачът шофира след употреба на алкохол над 1,2 промила и/или на наркотици, от пияни и дрогирани шофьори, в региона са иззети 71 автомобила, собственост на управлявалите ги водачи. Приблизително още толкова шофьори, направили същото нарушение, но не с личен автомобил, ще трябва да платят стойността му, след направена оценъчна експертиза, уточниха от дирекцията.

Три жалби и един протест са подадени срещу присъдата на Адриан Антонов, обвинен за катастрофата, при която загинаха Ани и Явор. Това съобщиха от съда.

На 4 юли Софийският градски съд осъди на девет години лишаване от свобода Адриан Антонов. След като на разпоредителното заседание той направи самопризнания и поиска процесът да се води по съкратен ред, а съдът се съгласи, присъдата на Антонов бе намалена с една трета. Така признатият за виновен бе осъден на шест години в затвора.

Два месеца по-късно пред апелативния съд вече са депозирани жалби от всички адвокати на пострадалите. Едните искат увеличаване на наказанието, а другите - втората инстанция да наложи най-тежката възможна присъда. 

Прокуратурата също не е съгласна с размера на наказанието. Държавното обвинение също иска по-тежко наказание, но и по-дълъг период, в който Антонов да бъде с отнета шофьорск

Софийската районна прокуратура привлече към наказателна отговорност трима души, нанесли телесни повреди на двама мъже пред заведение в ж. к. „Студентски град“, съобщиха от държавното обвинение. 

По-рано днес от МВР съобщиха, че са задържали четирима охранители в дискотека нанесли побой на двама мъже. Разследването е започнало след като на 23-ти юли от болница в Благоевград бил подаден сигнал за приет в тежко състояние мъж, който е претърпял коремна операция. Той е бил докаран от роднини, след като по техни думи е отказал хоспитализация в столична болница. От свидетелските показания криминалистите изяснили, че побоят се е случил след конфликт вътре в заведението.

От прокуратурата уточняват, че инцидентът пред дискотеката е станал около 04:00 часа. Единият обвиняем Н. С. ударил с крак в корема Г. С. и му причинил тежка телесна повреда, изразяваща се в разк

Служебният министър на иновациите и растежа Министър Росен Карадимов увери, че Централната избирателна комисия (ЦИК) има пълната подкрепа на Министерския съвет, така че продължаваме заедно да работим за организацията на изборите. Това каза на брифинг председателя на ЦИК Камелия Нейкова.

Служебният министър на иновациите и растежа Росен Карадимов е определен и за координатор на организационно-техническата подготовка на изборите от страна на правителството

Шестимата служебни министри, ръководещи отговорните ведомства за организационно-техническата подготовка на изборите, проведоха работна среща с ЦИК по-рано днес.

Жители и гости на Шумен са поканени да присъстват на мащабното събитие „Заедно под сферата“ на 23 септември, което ще се състои по случай шестия рожден ден на Младежката сфера, съобщиха от пресотдела на Община Шумен.

Програмата ще започне в 16:00 ч. с младежко изложение. В него ще участват неправителствените организации от Шумен, неформални групи и доброволчески инициативи от младежката академия „Доброволци в действие“, част от инициативата „Доброволчеството е СУПЕР ЯКО“. По време на изложението организациите ще представят на младите хора възможностите, които предлагат за включване в местните инициативи, добавят от местната администрация.

За повече информация за бъдещите проекти и събития на участниците са подготвени презентации и отделни щандове. Специален гост на събитието ще бъде президентът на Националния младежки форум - Атанас Ра

Езикът, който използват има само едно извинение - оставка на този министър, каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в парламента за вчерашното телевизионно интервю на вицепремиера и министър на транспорта на Република Северна Македония (РСМ) Александър Николоски. Ако не го направят - нито президент, нито министри, нито партии трябва да се виждат, да разговарят с тях, допълни Борисов и заяви, че ГЕРБ ще направи всичко необходимо ЕНП "да знае какво са говорили".

Явно с тези хора приятелски срещи, дори свързани с опера, не трябва да се правят, извън официалното, каза Борисов. Мисля, че те постъпиха подло с президента, с министрите, които се видяха с тях, добави той и отчете, че управляващите в Скопие са отскоро във властта и може би не са запознати с държавния протокол.

По думите на лидера на ГЕРБ, първо ние трябва да се постараем като държава да покажем стабилност, възможност д

Към първа страница Новини
Бъдете информани с нашите
тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-вълнуващите новини от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
КЪМ АБОНАМЕНТА
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
От МВнР изразиха категорично несъгласие с намесването на България в доставката на пратки с комуникационно оборудване за Ливан и Сирия
Шествие с реплики на исторически знамена премина през централните улици на Благоевград по повод Деня на независимостта на България
Варненци се включиха в кръводарителската акция „Аз вярвам и помагам“
Прогноза за времето на 22 Септември (Неделя) и следващите дни
Сградата на румънското посолство в София отвори врати за граждани в рамките на Европейските дни на наследството
Още от рубриката
ВРЕМЕ ЗА ЧЕТЕНЕ
   
Време за четене - месец Септември
Препоръчани заглавия
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
На преден план
Община Кочериново отбеляза своя 50-годишен юбилей
В детайли
Росица Кирова регистрира листата на ГЕРБ-СДС във Видин
Контекст
От МВнР изразиха категорично несъгласие с намесването на България в доставката на пратки с комуникационно оборудване за Ливан и Сирия
Контекст
Шествие с реплики на исторически знамена премина през централните улици на Благоевград по повод Деня на независимостта на България
В детайли
ГЕРБ утвърди листите си с кандидатите за народни представители
Местен фокус
Участък от пътя Русе - Бяла е затворен за движение заради задимяване от пожар в сухи треви и храсти
Основна линия
Спокоен е трафикът на граничен пункт "Кулата" на изход към този час и преминаването е без изчакване
Контекст
Варненци се включиха в кръводарителската акция „Аз вярвам и помагам“
В детайли
Община Пазарджик въведе единен телефонен номер за връзка, сигнали и достъп до услуги
На преден план
Обвинение за причиняване на смърт ще бъде повдигнато на 17-годишен младеж от Перник след побой над жена, заявиха от Областната прокуратура
Още новини
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни.
Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.

NRD24 © 2024 Всички права запазени. Програма на NRD. Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни. Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.


NRD24 © 2024 Всички права запазени.
Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.