Начало Местен фокус Общо 183 пожара са потушени през изминалото денонощие
7834
България

Общо 183 пожара са потушени през изминалото денонощие

Общо 183 пожара са потушени през изминалото денонощие, съобщиха от Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ (ГДПБЗН) на своя уебсайт.При пожарите няма загинали и пострадали.

| 19 Август 2024, 07:19 ч.
Общо 183 пожара са потушени през изминалото денонощие
Общо 183 пожара са потушени през изминалото денонощие
Снимка © БТА

Общо 183 пожара са потушени през изминалото денонощие, съобщиха от Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ (ГДПБЗН) на своя уебсайт. При пожарите няма загинали и пострадали.

Съюзът на офицерите от резерва „Атлантик“ (СОР „Атлантик) организира конференция, посветена на 20 годишнината от членството на България в НАТО. 

Конференцията на тема „България 20 години в НАТО:  поуки и препоръки за следващите 20 години“ продължава днес до 18:00 часа в Централния военен клуб в София. 

В началото на конференцията с едноминутно мълчание бе почетена паметта на загиналите двама пилоти от 12-а авиобаза в Долна Митрополия  на 13 септември. 

„Изключително важно за Министерството на отбраната е, освен намирането на конкретните технологични решения, да бъде обяснявано пред обществото какво се случва, какви са нашите намерения, защо се предприемат едни или други действия, свързани с разходването на наистина немалък национален ресурс. Давам си сметка, че догонващото развитие ще бъде изключително т

През последните години се наблюдава увеличаване на тежките случаи на туберкулоза у нас, но въпреки това честотата на заболеваемост остава много ниска. Туберкулозата в България е почти заличена, но все още се среща. Заболелите през 2013 г. са били около 23 на 100 000 души население, а през 2023 г. техният брой вече е 13 на 100 хиляди. Това каза в интервю пулмологът д-р Евелина Трошанова, управител на Специализирана болница за активно лечение на пневмофтизиатрични заболявания (СБАЛПФЗ) в Бургас.

България е сред първите страни в света при понижаване тежестта на туберкулозата сред обществото, каза още тя. Честотата на заболеваемост от туберкулоза в Румъния е 120 на 100 000 души население, а в Грузия, Армения, Таджикистан и Узбекистан броят на заболелите е малко над 1000 на 100 000 души.

До този момент новооткритите случаи на туберкулоза в Бургаска област са 32, с 16 по-малк

Интензивен е трафикът на граничен пункт "Кулата" на изход, а колоната от изчакващи автомобили към 11:00 часа е около 200 метра, . За да преминат изчакват както леки автомобили, така и товарни. 

Вчера следобяд движението в района беше спокойно, а автомобилите преминаваха без изчакване.

За интензивен трафик на част от граничните пунктове с Румъния и Сърбия съобщиха тази сутрин и от Главната дирекция „Гранична полиция" - МВР. 

Общинският съвет (ОбС) в Руен не събра кворум за начало на 14-ото си редовно заседание след два неуспешни опита.

При първия опит за начало на заседанието в залата се регистрираха десет общински съветници от общо 29 – шест от „Движение за права и свободи“, трима от ГЕРБ и един от коалиция „Заедно за силна община“. За да бъде започнато заседанието са необходими 15 общински съветници.

„Не се събра кворум и след 15-те минути от обявения за начало час на заседанието“, каза председателят на ОбС в Руен Исмаил Осман и обяви следващата регистрация в 13:00 ч. „Ако и тогава нямаме кворум, отлагаме заседанието за неопределен период от време“, заяви Осман. По думите му останалите 19 общински съветници са на среща с кмета на община Руен Ахмед Мехмед, където обсъждат потенциалното искане на оставката на председателя на ОбС.

П

Надяваме се до 30 октомври да подготвим предложение за законодателно транспониране на директивата за адекватни минимални заплати в Европейския съюз (ЕС), каза служебният министър на труда и социалната политика Ивайло Иванов по време среща с национално представителните организации на синдикатите и на работодателите в Министерството на труда и социалната политика (МТСП), съобщиха от ведомството.

В дискусията участваха заместник-министрите Лазар Лазаров и Наталия Ефремова, както и експерти от министерството. 

Законодателното транспониране ще бъде обсъдено със социалните партньори в Националния съвет за тристранно сътрудничество и ще бъде внесено в Министерския съвет и Народното събрание, каза още служебния министър.

„МТСП счита, че за транспониране на директивата за адекватни минимални заплати в ЕС е необходимо в Кодекса на труда да се регламентират критер

За времето от 00:00 до 24:00 часа на 18 август пожарникарите са реагирали на 213 сигнала за произшествия.

С преки материални щети са възникнали 23 пожара, от които шест в жилищни сгради, един в промишлена сграда, пет – в спомагателни, временни или паянтови постройки, три - в транспортни средства, три - в горски масиви и пет други.

Без нанесени материални щети са възникнали 160 пожара, от които 108 в сухи треви, горска постеля и храсти.

Извършени са 25 спасителни дейности и помощни операции, от които 10 при катастрофи в транспортни средства.

В ГДПБЗН са регистрирани пет лъжливи повиквания.

"Продължаваме промяната - Демократична България" (ПП-ДБ) обжалва отказа на Софийска градска прокуратура (СГП) да образува досъдебно производство за влиянието на Делян Пеевски върху прокуратурата, съобщиха от пресцентъра на коалицията. От там уточниха, че сигналът е поддаден от народните представители на ПП-ДБ през юли във връзка с изказани твърдения от членове и ръководството на „Движението за права и свободи” за нарушаване на независимостта на българската прокуратура и употребата за изпълнение на политически поръчки от страна на Пеевски срещу тях, чрез оказване на принуда, засягане на частната собственост и неприкосновеност на граждани и техните семейства. Сигналът бе изпратен и до главния прокурор, прокурорската колегия на Висшия съдебен съвет и Софийската градска прокуратура.

От коалицията добавиха, че по този начин на практика се е потвърдило това, срещу което

Криминалисти от Районно управление - Шумен установиха и задържаха извършители на кражба на хранителни продукти от търговски обект в града на обща стойност около 9 000 лева, съобщиха от пресотдела на Областната дирекция (ОД) на МВР - Шумен.

Сигнал за кражбата е приет в полицейското управление в Шумен на 18 септември. Съобщено е, че за времето от 7 до 13 септември неизвестни като клиенти в търговски обект на ул.“ Ген. Скобелев“ извършили многократно кражба на продукти. След получения сигнал, криминалисти от полицейското управление в града са извършили множество оперативни действия, които са дали резултат, допълват от полицията.

Установени като извършители са двама мъже на 30 и 26 години от Карнобат. При претърсване в обитаваните от тях жилища в града са намерени и иззети множество хранителни и други продукти. Задържани са за срок до 24 часа в Районно управление

Политическите партии и коалиции постигнаха съгласие за разпределението на местата в секционните избирателни комисии в община Самоков за предстоящия вот на 27 октомври. Срещата се състоя в сградата на общинската администрация. 

В община Самоков общо 508 души ще са ангажирани в секционните избирателни комисии. В 30 от секциите членовете, включително и на ръководните позиции, ще бъдат девет, а в останалите ще бъдат по седем души. 

Коалиция „ГЕРБ – СДС“ ще има 64 ръководни позиции от тях 53 ще заемат председателско място, и 81 членове. Коалиция „Продължаваме промяната – Демократична България“ получава 38 ръководни позиции, шест от тях са за председател, а членовете им ще бъдат 48. ДПС получи 21 позиции, разделени между заместник-председател и секретар и 46 ще бъдат членовете. Едно председателско място получи „Възраждане&ldq

Новите мерки на Българската народна банка (БНБ) за ипотечното кредитиране ще отдалечат във времето мечтите за собствен дом основно на хората с ниски доходи, но като цяло не се очаква да имат съществено отражение върху активността на пазара на недвижими имоти и на кредитирането в България. Това каза в интервю Александър Бочев, председател на Управителния съвет на Националното сдружение "Недвижими имоти" (НСНИ).

Миналата седмица Управителният съвет на БНБ прие новите мерки, които влизат в сила от 1 октомври, като те предвиждат съотношението между размера на кредита и стойността на обезпечението при отпускане да е в размер не по-висок от 85 на сто; съотношението между размера на текущите плащания във връзка с обслужването на дълга и месечния доход на кредитополучателя при отпускане да е в размер не по-висок от 50 на сто; максималният срок по договора за кредит да не е по-дълъг от

Облачно е времето в планините, на места има слаб вятър. Прогнозата е за валежи, така че хората трябва да се съобразяват и да внимават, да са подготвени за ниска видимост и да не предприемат много дълги преходи. Това съобщиха от Планинската спасителна служба (ПСС) на Българския Червен кръст (БЧК). 

От службата казаха още, че няма инциденти с туристи.

Според прогнозата за времето на Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ) над планините днес облачността ще бъде значителна. Следобед на места в централните дялове на Стара планина и масивите на Югозападна България ще превали слаб дъжд, по най-високите върхове на Рила и Пирин - слаб сняг. В ниските части ще духа слаб до умерен вятър от изток-североизток, а по високите била и върхове той ще се ориентира от запад-северозапад и ще бъде до умерен. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около

Не пропускайте важните новини от деня. Последвайте ни в Google News Showcase
Бъдете информани с нашите тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-важните новини и събития от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Община Пазарджик въведе единен телефонен номер за връзка, сигнали и достъп до услуги
Община Пазарджик въведе единен номер за по-добре насочена комуникация, бърз достъп до услуги и подаване на сигнали за гражданите, съобщават от администрацията.  Телефонен номе ...
В Долна Митрополия ще бъде отдадена последна почит към загиналите при инцидента край Граф Игнатиево пилоти - подполковник Петко Димитров и капитан Венцислав Дункин
В Долна Митрополия ще бъде отдадена последна почит към двамата загинали край Граф Игнатиево пилоти - подполковник Петко Димитров и капитан Венцислав Дункин, съобщиха от Министерств ...
Министър Атанас Илков ще открие в Панагюрище юбилейното издание на Националния конкурс „Пътен полицай на годината - 2024“
Служебният министър на вътрешните работи Атанас Илков ще открие 30-ото юбилейното издание на Националния конкурс „Пътен полицай на годината - 2024“, съобщиха от МВР. Съ ...
Фестивал на самоковския картоф започва в Самоков
Фестивалът на самоковския картоф започва в 11:00 часа днес на централния плод "Захарий Зограф" в Самоков, съобщиха от Община Самоков, които са организатори на събитието.  Ще и ...
Областен информационен център – Монтана започна годишната си информационна кампания в общините от областта
В периода от 19 септември до 4 октомври Областен информационен център (ОИЦ) – Монтана провежда цикъл от информационни срещи, съобщиха от ОИЦ - Монтана. Срещите са под формата ...
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Община Пазарджик въведе единен телефонен номер за връзка, сигнали и достъп до услуги
Община Пазарджик въведе единен номер за по-добре насочена комуникация, бърз достъп до услуги и подаване на сигнали за гражданите, съобщават от администрацията.  Телефонен номе ...
Обвинение за причиняване на смърт ще бъде повдигнато на 17-годишен младеж от Перник след побой над жена, заявиха от Областната прокуратура
Обвинение за причиняване на смърт очаква 17-годишен младеж, затова че на 30 юли т.г. преби 56-годишна жена от същия град, каза говорителят на Областната прокуратура в Перник Албен ...
Интензивен е трафикът на пунктовете "Кулата" и "Маказа" на българо-гръцката граница, МВР препоръчва алтернативни маршрути
Интензивен е трафикът на някои от граничните контролно-пропускателни пунктове (ГКПП) на страната, съобщават от Главна дирекция „Гранична полиция“ на Министерството на в ...
Български породи селскостопански животни бяха показани на Деветнадесетия национален събор за опазване на местните породи край Калофер
Стотици присъстваха на Деветнадесетия национален събор за опазване на местните български селскостопански породи животни, който се проведе днес в местността Паниците край Калофер. С ...
Прогноза за времето на 22 Септември (Неделя) и следващите дни
През нощта ще се изясни почти над цялата страна. По Черноморието ще духа слаб вятър от север-северозапад, а в останалите райони ще бъде почти тихо. Това съобщиха от Националния инс ...
Тикер в 15:45 ч.
Община Пазарджик въведе единен номер за по-добре насочена комуникация, бърз дост ...
Начало Местен фокус
7834
България

Общо 183 пожара са потушени през изминалото денонощие

Общо 183 пожара са потушени през изминалото денонощие, съобщиха от Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ (ГДПБЗН) на своя уебсайт.При пожарите няма загинали и пострадали.

| 19 Август 2024, 07:19 ч.
СЛУШАЙТЕ НОВИНАТА
Общо 183 пожара са потушени през изминалото денонощие
Общо 183 пожара са потушени през изминалото денонощие
Снимка © БТА

Общо 183 пожара са потушени през изминалото денонощие, съобщиха от Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ (ГДПБЗН) на своя уебсайт. При пожарите няма загинали и пострадали.

Съюзът на офицерите от резерва „Атлантик“ (СОР „Атлантик) организира конференция, посветена на 20 годишнината от членството на България в НАТО. 

Конференцията на тема „България 20 години в НАТО:  поуки и препоръки за следващите 20 години“ продължава днес до 18:00 часа в Централния военен клуб в София. 

В началото на конференцията с едноминутно мълчание бе почетена паметта на загиналите двама пилоти от 12-а авиобаза в Долна Митрополия  на 13 септември. 

„Изключително важно за Министерството на отбраната е, освен намирането на конкретните технологични решения, да бъде обяснявано пред обществото какво се случва, какви са нашите намерения, защо се предприемат едни или други действия, свързани с разходването на наистина немалък национален ресурс. Давам си сметка, че догонващото развитие ще бъде изключително т

През последните години се наблюдава увеличаване на тежките случаи на туберкулоза у нас, но въпреки това честотата на заболеваемост остава много ниска. Туберкулозата в България е почти заличена, но все още се среща. Заболелите през 2013 г. са били около 23 на 100 000 души население, а през 2023 г. техният брой вече е 13 на 100 хиляди. Това каза в интервю пулмологът д-р Евелина Трошанова, управител на Специализирана болница за активно лечение на пневмофтизиатрични заболявания (СБАЛПФЗ) в Бургас.

България е сред първите страни в света при понижаване тежестта на туберкулозата сред обществото, каза още тя. Честотата на заболеваемост от туберкулоза в Румъния е 120 на 100 000 души население, а в Грузия, Армения, Таджикистан и Узбекистан броят на заболелите е малко над 1000 на 100 000 души.

До този момент новооткритите случаи на туберкулоза в Бургаска област са 32, с 16 по-малк

Интензивен е трафикът на граничен пункт "Кулата" на изход, а колоната от изчакващи автомобили към 11:00 часа е около 200 метра, . За да преминат изчакват както леки автомобили, така и товарни. 

Вчера следобяд движението в района беше спокойно, а автомобилите преминаваха без изчакване.

За интензивен трафик на част от граничните пунктове с Румъния и Сърбия съобщиха тази сутрин и от Главната дирекция „Гранична полиция" - МВР. 

Общинският съвет (ОбС) в Руен не събра кворум за начало на 14-ото си редовно заседание след два неуспешни опита.

При първия опит за начало на заседанието в залата се регистрираха десет общински съветници от общо 29 – шест от „Движение за права и свободи“, трима от ГЕРБ и един от коалиция „Заедно за силна община“. За да бъде започнато заседанието са необходими 15 общински съветници.

„Не се събра кворум и след 15-те минути от обявения за начало час на заседанието“, каза председателят на ОбС в Руен Исмаил Осман и обяви следващата регистрация в 13:00 ч. „Ако и тогава нямаме кворум, отлагаме заседанието за неопределен период от време“, заяви Осман. По думите му останалите 19 общински съветници са на среща с кмета на община Руен Ахмед Мехмед, където обсъждат потенциалното искане на оставката на председателя на ОбС.

П

Надяваме се до 30 октомври да подготвим предложение за законодателно транспониране на директивата за адекватни минимални заплати в Европейския съюз (ЕС), каза служебният министър на труда и социалната политика Ивайло Иванов по време среща с национално представителните организации на синдикатите и на работодателите в Министерството на труда и социалната политика (МТСП), съобщиха от ведомството.

В дискусията участваха заместник-министрите Лазар Лазаров и Наталия Ефремова, както и експерти от министерството. 

Законодателното транспониране ще бъде обсъдено със социалните партньори в Националния съвет за тристранно сътрудничество и ще бъде внесено в Министерския съвет и Народното събрание, каза още служебния министър.

„МТСП счита, че за транспониране на директивата за адекватни минимални заплати в ЕС е необходимо в Кодекса на труда да се регламентират критер

За времето от 00:00 до 24:00 часа на 18 август пожарникарите са реагирали на 213 сигнала за произшествия.

С преки материални щети са възникнали 23 пожара, от които шест в жилищни сгради, един в промишлена сграда, пет – в спомагателни, временни или паянтови постройки, три - в транспортни средства, три - в горски масиви и пет други.

Без нанесени материални щети са възникнали 160 пожара, от които 108 в сухи треви, горска постеля и храсти.

Извършени са 25 спасителни дейности и помощни операции, от които 10 при катастрофи в транспортни средства.

В ГДПБЗН са регистрирани пет лъжливи повиквания.

"Продължаваме промяната - Демократична България" (ПП-ДБ) обжалва отказа на Софийска градска прокуратура (СГП) да образува досъдебно производство за влиянието на Делян Пеевски върху прокуратурата, съобщиха от пресцентъра на коалицията. От там уточниха, че сигналът е поддаден от народните представители на ПП-ДБ през юли във връзка с изказани твърдения от членове и ръководството на „Движението за права и свободи” за нарушаване на независимостта на българската прокуратура и употребата за изпълнение на политически поръчки от страна на Пеевски срещу тях, чрез оказване на принуда, засягане на частната собственост и неприкосновеност на граждани и техните семейства. Сигналът бе изпратен и до главния прокурор, прокурорската колегия на Висшия съдебен съвет и Софийската градска прокуратура.

От коалицията добавиха, че по този начин на практика се е потвърдило това, срещу което

Криминалисти от Районно управление - Шумен установиха и задържаха извършители на кражба на хранителни продукти от търговски обект в града на обща стойност около 9 000 лева, съобщиха от пресотдела на Областната дирекция (ОД) на МВР - Шумен.

Сигнал за кражбата е приет в полицейското управление в Шумен на 18 септември. Съобщено е, че за времето от 7 до 13 септември неизвестни като клиенти в търговски обект на ул.“ Ген. Скобелев“ извършили многократно кражба на продукти. След получения сигнал, криминалисти от полицейското управление в града са извършили множество оперативни действия, които са дали резултат, допълват от полицията.

Установени като извършители са двама мъже на 30 и 26 години от Карнобат. При претърсване в обитаваните от тях жилища в града са намерени и иззети множество хранителни и други продукти. Задържани са за срок до 24 часа в Районно управление

Политическите партии и коалиции постигнаха съгласие за разпределението на местата в секционните избирателни комисии в община Самоков за предстоящия вот на 27 октомври. Срещата се състоя в сградата на общинската администрация. 

В община Самоков общо 508 души ще са ангажирани в секционните избирателни комисии. В 30 от секциите членовете, включително и на ръководните позиции, ще бъдат девет, а в останалите ще бъдат по седем души. 

Коалиция „ГЕРБ – СДС“ ще има 64 ръководни позиции от тях 53 ще заемат председателско място, и 81 членове. Коалиция „Продължаваме промяната – Демократична България“ получава 38 ръководни позиции, шест от тях са за председател, а членовете им ще бъдат 48. ДПС получи 21 позиции, разделени между заместник-председател и секретар и 46 ще бъдат членовете. Едно председателско място получи „Възраждане&ldq

Новите мерки на Българската народна банка (БНБ) за ипотечното кредитиране ще отдалечат във времето мечтите за собствен дом основно на хората с ниски доходи, но като цяло не се очаква да имат съществено отражение върху активността на пазара на недвижими имоти и на кредитирането в България. Това каза в интервю Александър Бочев, председател на Управителния съвет на Националното сдружение "Недвижими имоти" (НСНИ).

Миналата седмица Управителният съвет на БНБ прие новите мерки, които влизат в сила от 1 октомври, като те предвиждат съотношението между размера на кредита и стойността на обезпечението при отпускане да е в размер не по-висок от 85 на сто; съотношението между размера на текущите плащания във връзка с обслужването на дълга и месечния доход на кредитополучателя при отпускане да е в размер не по-висок от 50 на сто; максималният срок по договора за кредит да не е по-дълъг от

Облачно е времето в планините, на места има слаб вятър. Прогнозата е за валежи, така че хората трябва да се съобразяват и да внимават, да са подготвени за ниска видимост и да не предприемат много дълги преходи. Това съобщиха от Планинската спасителна служба (ПСС) на Българския Червен кръст (БЧК). 

От службата казаха още, че няма инциденти с туристи.

Според прогнозата за времето на Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ) над планините днес облачността ще бъде значителна. Следобед на места в централните дялове на Стара планина и масивите на Югозападна България ще превали слаб дъжд, по най-високите върхове на Рила и Пирин - слаб сняг. В ниските части ще духа слаб до умерен вятър от изток-североизток, а по високите била и върхове той ще се ориентира от запад-северозапад и ще бъде до умерен. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около

Към първа страница Новини
Бъдете информани с нашите
тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-вълнуващите новини от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
КЪМ АБОНАМЕНТА
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Община Пазарджик въведе единен телефонен номер за връзка, сигнали и достъп до услуги
В Долна Митрополия ще бъде отдадена последна почит към загиналите при инцидента край Граф Игнатиево пилоти - подполковник Петко Димитров и капитан Венцислав Дункин
Министър Атанас Илков ще открие в Панагюрище юбилейното издание на Националния конкурс „Пътен полицай на годината - 2024“
Фестивал на самоковския картоф започва в Самоков
Областен информационен център – Монтана започна годишната си информационна кампания в общините от областта
Още от рубриката
ВРЕМЕ ЗА ЧЕТЕНЕ
   
Време за четене - месец Септември
Препоръчани заглавия
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
В детайли
Община Пазарджик въведе единен телефонен номер за връзка, сигнали и достъп до услуги
На преден план
Обвинение за причиняване на смърт ще бъде повдигнато на 17-годишен младеж от Перник след побой над жена, заявиха от Областната прокуратура
Местен фокус
Интензивен е трафикът на пунктовете "Кулата" и "Маказа" на българо-гръцката граница, МВР препоръчва алтернативни маршрути
На преден план
Български породи селскостопански животни бяха показани на Деветнадесетия национален събор за опазване на местните породи край Калофер
Контекст
Прогноза за времето на 22 Септември (Неделя) и следващите дни
Сфера
Жители на Свети Влас ще се съберат на протест пред сградата на Общинския съвет в Несебър в деня на редовното му заседание
Местен фокус
В авиобазата в Долна Митрополия бе отдадена последна почит към загиналите пилоти подполковник Петко Димитров и капитан Венцислав Дункин
Контекст
Сградата на румънското посолство в София отвори врати за граждани в рамките на Европейските дни на наследството
Сфера
Няма данни за други количества от радиоактивното вещество америций 241, каза служебният министър на вътрешните работи Атанас Илков
Контекст
Искам да призова към българските Военновъздушни сили и към българската армия да има повече внимание, каза президентът Румен Радев
Още новини
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни.
Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.

NRD24 © 2024 Всички права запазени. Програма на NRD. Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни. Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.


NRD24 © 2024 Всички права запазени.
Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.