Начало Местен фокус Мотоциклетист е загинал при пътен инцидент на околовръстния път на Казанлък
9562
България

Мотоциклетист е загинал при пътен инцидент на околовръстния път на Казанлък

Мотоциклетист на 46 години е загинал при пътнотранспортно произшествие в Казанлък, съобщават от пресцентъра на Областната дирекция на МВР в Стара Загора.По първоначална информация мотоциклетът, управляван от загиналия, е катастрофирал самостоятелно.

| 19 Август 2024, 11:28 ч.
Мотоциклетист е загинал при пътен инцидент на околовръстния път на Казанлък
Мотоциклетист е загинал при пътен инцидент на околовръстния път на Казанлък
Снимка © DFA

Мотоциклетист на 46 години е загинал при пътнотранспортно произшествие в Казанлък, съобщават от пресцентъра на Областната дирекция на МВР в Стара Загора. То е настъпило на околовръстния път около 10:30 часа вчера. 

За изминалите 24 часа са ликвидирани 51 пожара, един човек е пострадал. Това съобщиха от Главната дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ (ПБЗН) - МВР, на  сайта си. Данните са към 6:00 ч.

През изминалото денонощие звената на ПБЗН са реагирали на 83 сигнала за произшествия. С преки материални щети са възникнали 13 пожара, от които четири - в жилищни сгради, два - в спомагателни, временни или паянтови постройки, два - в транспортни средства, два в съоръжения на открито и три други.

Без нанесени материални щети са възникнали 38 пожара, от които 15 са в сухи треви, горска постеля и храсти, два - в стърнища, 17 - в отпадъци и четири други.

Спасителните дейности и помощни операции са 26 броя, от които пет - при катастрофи в транспортни средства, една - при инциденти с опасни вещества, 19 - техническа помощ и една - за оказване на помощ н

Мъж на 72 години е станал жертва на телефонна измама, съобщиха от Областната дирекция (ОД) на МВР в Силистра.

Вчера той получил обаждане на домашния си телефон от непознат, който се представил за полицейски служител и поискал съдействие за залавяне на телефонни измамници. Мнимият полицай поискал мъжът да хвърли от терасата на апартамента си всички налични пари, като обещал, че ще му бъдат върнати, след като измамниците бъдат заловени.

Така мъжът опаковал 34 000 лв., 6000 долара и 1020 евро и ги хвърлил на улицата. Часове по-късно, когато разбрал, че е измамен, съобщил в полицията. По случая е образувано досъдебно производство.

В началото на седмицата от ОД на МВР разпространиха съобщение, с което предупредиха, че се активизират опитите за телефонни измами в района. За пореден път от полицията предупредиха, гражданите да не се доверяват на непознати, които им искат

Възможностите за задълбочаване на икономическото и инвестиционно сътрудничество между България и Германия обсъдиха президентът Румен Радев и германският посланик Ирене Планк, съобщиха от прессекретариата на държавния глава. 

Президентът Радев подчерта, че Германия е ключов икономически партньор за страната ни, а показател за интереса на германския бизнес към България е увеличаващият се двустранен стокообмен, който се равнява на 12 млрд. евро годишно, се посочва в съобщението. 

Във фокуса на разговора бяха също така предизвикателствата пред европейската икономика, последствията от военните конфликти в съседни на Европа региони, прекъснатите вериги на доставки и други. 

Обща беше позицията, че бизнесът в Европа очаква по-предвидима среда, както и сигурни доставки на енергийни ресурси на достъпни цени и устойчива енергия, от които зависи в дългосрочен

Близо 90% от пациентските организации не се чувстват адекватно представени като общност от пациенти при взимането на управленски решения в областта на здравеопазването. Това показват данните от онлайн анкета сред 50 адресата, от които 18 са активно действащи пациентски организации, каза пред журналисти Лидия Витанова, заместник-председател на Национален алианс „Редки Болести България".

Витанова участва в среща с представители на медиите на тема „Защо неадекватната регулация в пациентския сектор води до пропуснати обществени ползи?“. Всички анкетирани са отговорили утвърдително на въпрос дали биха искали да участват активно в процеса на взимане на решения в областта на здравеопазването. На въпрос дали нормативната рамка, регулираща представителността на пациентските организации, се нуждае от промяна, 83,3% от участниците в анкетата отговарят утвърдително, а 11%

Двойно ще бъде завишен контролът за неправомерно ползване на вода не за питейни, а за битови нужди. Това съобщи днес по време на среща с кметовете и кметските наместници от малките населени места в община Стара Загора инж. Румен Миланов, управител на "Водоснабдяване и канализация" ЕООД Стара Загора. Той посочи, че  ще бъдат създадени нови контролни групи, които ще извършват проверки. "Там, където случаите са най-драстични, ние сме наясно къде е това, ще бъдат монтирани водомерни шахти извън територията на имота и по този начин хипотезата с байпасите и незаконните отклонения ще бъде неутрализирана", обясни Миланов.

Той представи разработка на дружеството, която е била приета положително от "Български ВиК холдинг" ЕАД, и която гарантира доброто водоснабдяване в областта. ВиК Стара Загора е първото дружество в страната, което направи такава разработка. Тя гарантира хоризонт н

По първоначална информация мотоциклетът, управляван от загиналия, е катастрофирал самостоятелно. В Районното управление в Казанлък е образувано досъдебно производство. Работата по случая продължава под надзора на Окръжната прокуратура в Стара Загора.

Припомняме, че през юли м.г. моторист загина при пътен инцидент на околовръстния път на Казанлък, а в края на юни т.г. мотоциклетист изгуби живота си при катастрофа на Подбалканския път между Казанлък и Дунавци. 

Двама души са загинали, а 47 са ранени при 23 пътни произшествия в страната през изминалото денонощие, съобщиха по-рано от МВР. 

Окончателният състав и водачите на листи на коалиция „БСП - Обединена Левица“ за предстоящите парламентарни избори ще станат ясни до края на седмицата. Това съобщи изпълняващият функциите председател на БСП Атанас Зафиров на пресконференция в централата на партията. 

Той посочи, че процесът по структуриране на лявото обединение продължава активно и вече са на етап финализиране на предизборната програма и на кандидатдепутатските листи.

Мая Манолова, председател на партия „Изправи се, България“, каза, че няма да участва в листите на „БСП - Обединена Левица“ за предстоящия вот. Няма да бъда нито водач на листа, нито ще участвам в листа на лявото обединение, заяви тя. 

Манолова посочи, че "Изправи се, България" участва в това обединение, за да върне доверието в левицата, да се направи силно представителството в следващия

На две четения на извънредно заседание парламентът отложи с една година влизането в сила на новия механизъм за изчисляване на таксата за битови отпадъци („замърсителят плаща“). Това стана с промени в Закона за местните данъци и такси, внесени от Николай Нанков, Теменужка Петкова и Александър Ненков от ГЕРБ-СДС. При второто гласуване поправките бяха приети анблок със 161 гласа „за“, двама – „против“ и четирима „въздържал се“.

Отменените днес текстове предвиждаха от 1 януари 2025 г. да се премине към новия механизъм за формиране на таксата за битови отпадъци за понасяне на разходите от причинителя или притежателя на отпадъците.

От 1 януари догодина при действащите текстове таксата би поскъпнала между три и десет пъти във всяка българска община, обясни миналата седмица пред медии един от вносителите – Николай Нанко

Община Попово започна работа по изпълнението на проект, свързан с реализацията на мерки за предотвратяване на наводнения от река Поповска. Дейностите започнаха, след като Общината сключи споразумение с Министерството на регионалното развитие и благоустройството и бе одобрена за финансиране от държавния бюджет за 2024 г., информират от общинската администрация. 

Община Попово е сключила договор с фирмата изпълнител на строително-монтажните работи. Стойността на проекта е общо 3 073 100 лева. Крайният срок за изпълнението му е 31 декември 2026 година. 

Извършват се изкопни работи по корекцията на коритото на реката и почистване на терена около него в района на ул. „Аспарух“. Впоследствие предстои изграждане на бетонни укрепителни стени и облицовки в участъка до ул. „Раковска“, посочват от администрацията. 

Проектът е един от ше

Момче на 14 години е настанено в болница с различни наранявания след като е било намерено да лежи на спирка в Стара Загора. Това съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР. Сигнал за инцидента е получен вчера малко преди 16:00 часа на спешния телефон 112. 

На място незабавно е изпратен полицейски екип, който е установил пострадалия тийнейджър. Той е бил откаран за лечение в медицинско заведение. Към момента момчето е без опасност за живота. 

В резултат на проведените оперативно-издирвателни мероприятия на полицейските служители като извършител на деянието е установено 15-годишно момче, което е задържано за срок до 24 часа. Образувано е досъдебно производство.

Припомняме, че през миналата седмица момче на 14 години пострада в Стара Загора, като при спречкване между младежи му беше нанесена порезна рана на ръката. 

Листа от 14 кандидати за народни представители от партия „Възраждане“ в 19-и Многомандатен избирателен район – Русе обяви на пресконференция в Националния пресклуб в града депутатът от политическата формация адв. Златан Златанов.

Председателят на Русенската адвокатска колегия Златанов отбеляза, че за седми път през последните три години той е водач на листата на политическа партия „Възраждане“ в крайдунавския град.

Втори в листата е Георги Георгиев, който беше представен от Златанов, като юрист с половинвековен юридически стаж, в т.ч. и като председател на Районния съд и окръжен съдия в Русе. Бил е част и от Комисията за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно придобито имущество, както и общински съветник. На трето място в листата е Виолета Красимирова, която е майка на три деца и е инженер по съдебно-експертен инженеринг.

Не пропускайте важните новини от деня. Последвайте ни в Google News Showcase
Бъдете информани с нашите тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-важните новини и събития от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Интензивен е трафикът на пунктовете "Кулата" и "Маказа" на българо-гръцката граница, МВР препоръчва алтернативни маршрути
Интензивен е трафикът на някои от граничните контролно-пропускателни пунктове (ГКПП) на страната, съобщават от Главна дирекция „Гранична полиция“ на Министерството на в ...
В авиобазата в Долна Митрополия бе отдадена последна почит към загиналите пилоти подполковник Петко Димитров и капитан Венцислав Дункин
В авиобазата в Долна Митрополия бе отдадена последна почит към двамата загинали край Граф Игнатиево пилоти - подполковник Петко Димитров и капитан Венцислав Дункин.  Сред прис ...
Интензивен е трафикът на граничен пункт "Кулата" на изход, колоната от автомобили към 11:00 ч. е около 200 метра
Интензивен е трафикът на граничен пункт "Кулата" на изход, а колоната от изчакващи автомобили към 11:00 часа е около 200 метра, . За да преминат изчакват както леки автомобили, так ...
План за възстановяване на опожарените горски територии ще изготвят Министерство на земеделието и държавните горски предприятия
План за възстановяване на опожарените през 2024 г. горски територии ще изготвят до края на месец октомври Министерство на земеделието и храните (МЗХ) и държавните горски предприяти ...
Деветнадесетгодишен младеж загина при катастрофа край Сливен
Деветнадесетгодишен младеж загина при катастрофа край Сливен, съобщиха от пресцентъра на областната полиция. Пътният инцидент е станал около 19:10 часа снощи (20 септември) на изхо ...
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Община Пазарджик въведе единен телефонен номер за връзка, сигнали и достъп до услуги
Община Пазарджик въведе единен номер за по-добре насочена комуникация, бърз достъп до услуги и подаване на сигнали за гражданите, съобщават от администрацията.  Телефонен номе ...
Обвинение за причиняване на смърт ще бъде повдигнато на 17-годишен младеж от Перник след побой над жена, заявиха от Областната прокуратура
Обвинение за причиняване на смърт очаква 17-годишен младеж, затова че на 30 юли т.г. преби 56-годишна жена от същия град, каза говорителят на Областната прокуратура в Перник Албен ...
Интензивен е трафикът на пунктовете "Кулата" и "Маказа" на българо-гръцката граница, МВР препоръчва алтернативни маршрути
Интензивен е трафикът на някои от граничните контролно-пропускателни пунктове (ГКПП) на страната, съобщават от Главна дирекция „Гранична полиция“ на Министерството на в ...
Български породи селскостопански животни бяха показани на Деветнадесетия национален събор за опазване на местните породи край Калофер
Стотици присъстваха на Деветнадесетия национален събор за опазване на местните български селскостопански породи животни, който се проведе днес в местността Паниците край Калофер. С ...
Прогноза за времето на 22 Септември (Неделя) и следващите дни
През нощта ще се изясни почти над цялата страна. По Черноморието ще духа слаб вятър от север-северозапад, а в останалите райони ще бъде почти тихо. Това съобщиха от Националния инс ...
Тикер в 15:52 ч.
Община Пазарджик въведе единен номер за по-добре насочена комуникация, бърз дост ...
Начало Местен фокус
9562
България

Мотоциклетист е загинал при пътен инцидент на околовръстния път на Казанлък

Мотоциклетист на 46 години е загинал при пътнотранспортно произшествие в Казанлък, съобщават от пресцентъра на Областната дирекция на МВР в Стара Загора.По първоначална информация мотоциклетът, управляван от загиналия, е катастрофирал самостоятелно.

| 19 Август 2024, 11:28 ч.
СЛУШАЙТЕ НОВИНАТА
Мотоциклетист е загинал при пътен инцидент на околовръстния път на Казанлък
Мотоциклетист е загинал при пътен инцидент на околовръстния път на Казанлък
Снимка © DFA

Мотоциклетист на 46 години е загинал при пътнотранспортно произшествие в Казанлък, съобщават от пресцентъра на Областната дирекция на МВР в Стара Загора. То е настъпило на околовръстния път около 10:30 часа вчера. 

За изминалите 24 часа са ликвидирани 51 пожара, един човек е пострадал. Това съобщиха от Главната дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ (ПБЗН) - МВР, на  сайта си. Данните са към 6:00 ч.

През изминалото денонощие звената на ПБЗН са реагирали на 83 сигнала за произшествия. С преки материални щети са възникнали 13 пожара, от които четири - в жилищни сгради, два - в спомагателни, временни или паянтови постройки, два - в транспортни средства, два в съоръжения на открито и три други.

Без нанесени материални щети са възникнали 38 пожара, от които 15 са в сухи треви, горска постеля и храсти, два - в стърнища, 17 - в отпадъци и четири други.

Спасителните дейности и помощни операции са 26 броя, от които пет - при катастрофи в транспортни средства, една - при инциденти с опасни вещества, 19 - техническа помощ и една - за оказване на помощ н

Мъж на 72 години е станал жертва на телефонна измама, съобщиха от Областната дирекция (ОД) на МВР в Силистра.

Вчера той получил обаждане на домашния си телефон от непознат, който се представил за полицейски служител и поискал съдействие за залавяне на телефонни измамници. Мнимият полицай поискал мъжът да хвърли от терасата на апартамента си всички налични пари, като обещал, че ще му бъдат върнати, след като измамниците бъдат заловени.

Така мъжът опаковал 34 000 лв., 6000 долара и 1020 евро и ги хвърлил на улицата. Часове по-късно, когато разбрал, че е измамен, съобщил в полицията. По случая е образувано досъдебно производство.

В началото на седмицата от ОД на МВР разпространиха съобщение, с което предупредиха, че се активизират опитите за телефонни измами в района. За пореден път от полицията предупредиха, гражданите да не се доверяват на непознати, които им искат

Възможностите за задълбочаване на икономическото и инвестиционно сътрудничество между България и Германия обсъдиха президентът Румен Радев и германският посланик Ирене Планк, съобщиха от прессекретариата на държавния глава. 

Президентът Радев подчерта, че Германия е ключов икономически партньор за страната ни, а показател за интереса на германския бизнес към България е увеличаващият се двустранен стокообмен, който се равнява на 12 млрд. евро годишно, се посочва в съобщението. 

Във фокуса на разговора бяха също така предизвикателствата пред европейската икономика, последствията от военните конфликти в съседни на Европа региони, прекъснатите вериги на доставки и други. 

Обща беше позицията, че бизнесът в Европа очаква по-предвидима среда, както и сигурни доставки на енергийни ресурси на достъпни цени и устойчива енергия, от които зависи в дългосрочен

Близо 90% от пациентските организации не се чувстват адекватно представени като общност от пациенти при взимането на управленски решения в областта на здравеопазването. Това показват данните от онлайн анкета сред 50 адресата, от които 18 са активно действащи пациентски организации, каза пред журналисти Лидия Витанова, заместник-председател на Национален алианс „Редки Болести България".

Витанова участва в среща с представители на медиите на тема „Защо неадекватната регулация в пациентския сектор води до пропуснати обществени ползи?“. Всички анкетирани са отговорили утвърдително на въпрос дали биха искали да участват активно в процеса на взимане на решения в областта на здравеопазването. На въпрос дали нормативната рамка, регулираща представителността на пациентските организации, се нуждае от промяна, 83,3% от участниците в анкетата отговарят утвърдително, а 11%

Двойно ще бъде завишен контролът за неправомерно ползване на вода не за питейни, а за битови нужди. Това съобщи днес по време на среща с кметовете и кметските наместници от малките населени места в община Стара Загора инж. Румен Миланов, управител на "Водоснабдяване и канализация" ЕООД Стара Загора. Той посочи, че  ще бъдат създадени нови контролни групи, които ще извършват проверки. "Там, където случаите са най-драстични, ние сме наясно къде е това, ще бъдат монтирани водомерни шахти извън територията на имота и по този начин хипотезата с байпасите и незаконните отклонения ще бъде неутрализирана", обясни Миланов.

Той представи разработка на дружеството, която е била приета положително от "Български ВиК холдинг" ЕАД, и която гарантира доброто водоснабдяване в областта. ВиК Стара Загора е първото дружество в страната, което направи такава разработка. Тя гарантира хоризонт н

По първоначална информация мотоциклетът, управляван от загиналия, е катастрофирал самостоятелно. В Районното управление в Казанлък е образувано досъдебно производство. Работата по случая продължава под надзора на Окръжната прокуратура в Стара Загора.

Припомняме, че през юли м.г. моторист загина при пътен инцидент на околовръстния път на Казанлък, а в края на юни т.г. мотоциклетист изгуби живота си при катастрофа на Подбалканския път между Казанлък и Дунавци. 

Двама души са загинали, а 47 са ранени при 23 пътни произшествия в страната през изминалото денонощие, съобщиха по-рано от МВР. 

Окончателният състав и водачите на листи на коалиция „БСП - Обединена Левица“ за предстоящите парламентарни избори ще станат ясни до края на седмицата. Това съобщи изпълняващият функциите председател на БСП Атанас Зафиров на пресконференция в централата на партията. 

Той посочи, че процесът по структуриране на лявото обединение продължава активно и вече са на етап финализиране на предизборната програма и на кандидатдепутатските листи.

Мая Манолова, председател на партия „Изправи се, България“, каза, че няма да участва в листите на „БСП - Обединена Левица“ за предстоящия вот. Няма да бъда нито водач на листа, нито ще участвам в листа на лявото обединение, заяви тя. 

Манолова посочи, че "Изправи се, България" участва в това обединение, за да върне доверието в левицата, да се направи силно представителството в следващия

На две четения на извънредно заседание парламентът отложи с една година влизането в сила на новия механизъм за изчисляване на таксата за битови отпадъци („замърсителят плаща“). Това стана с промени в Закона за местните данъци и такси, внесени от Николай Нанков, Теменужка Петкова и Александър Ненков от ГЕРБ-СДС. При второто гласуване поправките бяха приети анблок със 161 гласа „за“, двама – „против“ и четирима „въздържал се“.

Отменените днес текстове предвиждаха от 1 януари 2025 г. да се премине към новия механизъм за формиране на таксата за битови отпадъци за понасяне на разходите от причинителя или притежателя на отпадъците.

От 1 януари догодина при действащите текстове таксата би поскъпнала между три и десет пъти във всяка българска община, обясни миналата седмица пред медии един от вносителите – Николай Нанко

Община Попово започна работа по изпълнението на проект, свързан с реализацията на мерки за предотвратяване на наводнения от река Поповска. Дейностите започнаха, след като Общината сключи споразумение с Министерството на регионалното развитие и благоустройството и бе одобрена за финансиране от държавния бюджет за 2024 г., информират от общинската администрация. 

Община Попово е сключила договор с фирмата изпълнител на строително-монтажните работи. Стойността на проекта е общо 3 073 100 лева. Крайният срок за изпълнението му е 31 декември 2026 година. 

Извършват се изкопни работи по корекцията на коритото на реката и почистване на терена около него в района на ул. „Аспарух“. Впоследствие предстои изграждане на бетонни укрепителни стени и облицовки в участъка до ул. „Раковска“, посочват от администрацията. 

Проектът е един от ше

Момче на 14 години е настанено в болница с различни наранявания след като е било намерено да лежи на спирка в Стара Загора. Това съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР. Сигнал за инцидента е получен вчера малко преди 16:00 часа на спешния телефон 112. 

На място незабавно е изпратен полицейски екип, който е установил пострадалия тийнейджър. Той е бил откаран за лечение в медицинско заведение. Към момента момчето е без опасност за живота. 

В резултат на проведените оперативно-издирвателни мероприятия на полицейските служители като извършител на деянието е установено 15-годишно момче, което е задържано за срок до 24 часа. Образувано е досъдебно производство.

Припомняме, че през миналата седмица момче на 14 години пострада в Стара Загора, като при спречкване между младежи му беше нанесена порезна рана на ръката. 

Листа от 14 кандидати за народни представители от партия „Възраждане“ в 19-и Многомандатен избирателен район – Русе обяви на пресконференция в Националния пресклуб в града депутатът от политическата формация адв. Златан Златанов.

Председателят на Русенската адвокатска колегия Златанов отбеляза, че за седми път през последните три години той е водач на листата на политическа партия „Възраждане“ в крайдунавския град.

Втори в листата е Георги Георгиев, който беше представен от Златанов, като юрист с половинвековен юридически стаж, в т.ч. и като председател на Районния съд и окръжен съдия в Русе. Бил е част и от Комисията за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно придобито имущество, както и общински съветник. На трето място в листата е Виолета Красимирова, която е майка на три деца и е инженер по съдебно-експертен инженеринг.

Към първа страница Новини
Бъдете информани с нашите
тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-вълнуващите новини от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
КЪМ АБОНАМЕНТА
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Интензивен е трафикът на пунктовете "Кулата" и "Маказа" на българо-гръцката граница, МВР препоръчва алтернативни маршрути
В авиобазата в Долна Митрополия бе отдадена последна почит към загиналите пилоти подполковник Петко Димитров и капитан Венцислав Дункин
Интензивен е трафикът на граничен пункт "Кулата" на изход, колоната от автомобили към 11:00 ч. е около 200 метра
План за възстановяване на опожарените горски територии ще изготвят Министерство на земеделието и държавните горски предприятия
Деветнадесетгодишен младеж загина при катастрофа край Сливен
Още от рубриката
ВРЕМЕ ЗА ЧЕТЕНЕ
   
Време за четене - месец Септември
Препоръчани заглавия
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
В детайли
Община Пазарджик въведе единен телефонен номер за връзка, сигнали и достъп до услуги
На преден план
Обвинение за причиняване на смърт ще бъде повдигнато на 17-годишен младеж от Перник след побой над жена, заявиха от Областната прокуратура
Местен фокус
Интензивен е трафикът на пунктовете "Кулата" и "Маказа" на българо-гръцката граница, МВР препоръчва алтернативни маршрути
На преден план
Български породи селскостопански животни бяха показани на Деветнадесетия национален събор за опазване на местните породи край Калофер
Контекст
Прогноза за времето на 22 Септември (Неделя) и следващите дни
Сфера
Жители на Свети Влас ще се съберат на протест пред сградата на Общинския съвет в Несебър в деня на редовното му заседание
Местен фокус
В авиобазата в Долна Митрополия бе отдадена последна почит към загиналите пилоти подполковник Петко Димитров и капитан Венцислав Дункин
Контекст
Сградата на румънското посолство в София отвори врати за граждани в рамките на Европейските дни на наследството
Сфера
Няма данни за други количества от радиоактивното вещество америций 241, каза служебният министър на вътрешните работи Атанас Илков
Контекст
Искам да призова към българските Военновъздушни сили и към българската армия да има повече внимание, каза президентът Румен Радев
Още новини
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни.
Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.

NRD24 © 2024 Всички права запазени. Програма на NRD. Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни. Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.


NRD24 © 2024 Всички права запазени.
Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.