Начало На преден план Обвиняем за блудство с малолетни е предаден на съд от Окръжна прокуратура - Благоеград
9216
България

Обвиняем за блудство с малолетни е предаден на съд от Окръжна прокуратура - Благоеград

Окръжна прокуратура – Благоевград предаде на съд В.Я., на 61 години, по обвинение за блудство с малолетни, съобщиха от прокуратурата.През 2022 година К.С. се сприятелил с колегата си В.Я. Запознал го със съпругата си и нейните малолетни деца – син и дъщеря.

| 19 Август 2024, 17:16 ч.
Обвиняем за блудство с малолетни е предаден на съд от Окръжна прокуратура - Благоеград
Обвиняем за блудство с малолетни е предаден на съд от Окръжна прокуратура - Благоеград
Снимка © БТА

Окръжна прокуратура – Благоевград предаде на съд В.Я., на 61 години, по обвинение за блудство с малолетни, съобщиха от прокуратурата. 

От 20 до 22 септември платформата за събития и креативни решения „Sтетика” гостува в град Белоградчик. Повече от 20 занаятчии, творци и производители участват в инициативата „На базар сме!" В Белоградчик", каза организаторът Белла Антова.

По думите повечето участници са нови, като някои от тях идват за първи път със своите произведения в Северозападна България. 

Всички посетители имат възможност да разгледат и си закупят различни изделия, дрехи, бижута, нови артикули с шевици, играчки, сувенири, декорации за дома, а също мед, вино, сладкиши, ръкоделия, натурална козметика.

„На базар сме! В Белоградчик” се организира за втора поредна година със съдействието на Община Белоградчик.

Жители на Свищов участваха в кампанията за сдвояване на здравното си досие с мобилното приложение „еЗдраве", организирана от Министерството на здравеопазването (МЗ) с цел популяризиране на  приложението. Те посетиха мобилния пункт пред сградата на Общината, който ще бъде на разположение на желаещите до 16:00 ч. днес. От услугата може да се възползва всеки гражданин с документ за самоличност - лична карта и таблет или телефон.

До момента експертите от Регионална здравна инспекция – Велико Търново съдействаха на над 80 души. Те заявиха, че процесът по сдвояване е безплатен и бърз, а чрез него човек има достъп до своето електронното пациентско досие винаги и по всяко време. Експертите посочиха още, че желаещите могат да се възползват от същата услуга и в офиса на здравната каса в болницата в Свищов, като условието е да нямат прекъснати здравни осигуровки.

Ч

Възможностите за задълбочаване на икономическото и инвестиционно сътрудничество между България и Германия обсъдиха президентът Румен Радев и германският посланик Ирене Планк, съобщиха от прессекретариата на държавния глава. 

Президентът Радев подчерта, че Германия е ключов икономически партньор за страната ни, а показател за интереса на германския бизнес към България е увеличаващият се двустранен стокообмен, който се равнява на 12 млрд. евро годишно, се посочва в съобщението. 

Във фокуса на разговора бяха също така предизвикателствата пред европейската икономика, последствията от военните конфликти в съседни на Европа региони, прекъснатите вериги на доставки и други. 

Обща беше позицията, че бизнесът в Европа очаква по-предвидима среда, както и сигурни доставки на енергийни ресурси на достъпни цени и устойчива енергия, от които зависи в дългосрочен

Националният съвет за тристранно сътрудничество (НСТС) ще проведе днес заседание, на което ще бъде обсъден проект на постановление на Министерския съвет (МС) за определяне размера на линията на бедност за страната за 2025 г., внесен от министъра на труда и социалната политика. Това съобщиха от правителствената пресслужба.

Кабинетът предлага от 1 януари 2025 година линията на бедност да е 638 лева. За тази година тя е 526 лв. 

От КНСБ смятат, че линията на бедност за следващата година трябва да е 667 лв., а не 638 лв. В позиция, публикувана на сайта на конфедерацията, се посочва, че синдикатът не приема подхода за определянето на размера на линията на бедност и няма да подкрепи така предложения проект на постановление на МС.

КНСБ настоява методиката за определяне на линията на бедност сериозно да се прецизира, като се дефинират минималните потребности, ко

Група варненци поискаха днес от Общината в града да бъдат създадени зоопатрули, които да следят за случаи на жестоко отношение към животните. По думите му заедно с Ина Маринова и техни съмишленици те са излезли на своеобразен протест пред Общината днес и са се срещнали с кмета Благомир Коцев.

Зоопатрулите може да бъдат и от доброволци, допълни Курдов. Според него има много варненци, които биха се включили в инициативата. Идеята е патрулите да следят за инциденти и да сигнализират полицията, която да предприема бързо необходимите мерки. По думите на Курдов кметската администрация би могла да съдейства активно за разкриването на нарушителите чрез поставените видеокамери в града.

В групите в социалните мрежи има много сигнали за жестоко отношение към животните в различни части на Варна, обърна внимание Стефан Курдов и добави, че има случаи на стрелба срещу бездомни котки с

През 2022 година К.С. се сприятелил с колегата си В.Я. Запознал го със съпругата си и нейните малолетни деца – син и дъщеря. Новият приятел често оставал да нощува в дома на семейството на приятеля си. Бидейки комбинативен, постепенно се сближил с децата, възползвайки се от тяхната наивност. С времето мъжът спечелил доверието на К.С. и съпругата му, като им предложил дори да се грижи за децата, когато те работели нощна смяна, и те се съгласили, посочват прокуратурата.  

В периода от ноември 2023 година до 9 декември 2023 година, оставайки насаме с децата, В.Я. неколкократно извършил блудствени действия с тях, удовлетворявайки половото си желание.

 До разкриване на престъпното деяние се стигнало в хода на разследване на постъпил сигнал за извършени престъпни действия от В.Я. спрямо половата неприкосновеност на непълнолетно момиче и задържането на извършителя от органите на МВР.

Тогава при извършения оглед на мобилния му телефон били открити множество снимки и видеозаписи с участието на лица, видимо изглеждащи като малолетни и непълнолетни, спрямо които обвиняемият извършвал блудствени действия или съвкупления. На част от снимките били заснети блудствени действия спрямо малолетните деца на семейството на приятеля му К.С, информират от Окръжната прокуратура. 

Оттам посочват, че по образуваното досъдебно производство е била назначена и извършена съдебно психолого-психиатрична – сексологична експертиза на извършителя. В заключението вещото лице е посочило, че са налице данни за отклонения в сексуалността на В.Я., разстройство на половото влечение - педофилия.

Светослав Иванов е кандидатът на партия „Има такъв народ“ (ИТН) за кмет на варненския район „Приморски“, съобщи днес на пресконференция в Националния пресклуб в крайморския град народният представител Ивайло Костадинов. В район „Одесос“, където на 20 октомври също ще се проведат частични местни избори, формацията ще подкрепи кандидата за кмет, издигнат от „Възраждане“.

Ивайло Костадинов подчерта, че договореното сътрудничество между двете политически сили е валидно само за местния вот, не и за парламентарния.

Този път имаме шанс да променим нещата и във Варна, и в страната, но е необходимо избирателната активност да бъде висока, каза още Костадинов. Той и колегите му посочиха, че имат много предложения за подобряване на ситуацията в крайморския град, като подчертаха, че администрацията не се справя с проблемите със сметопоч

Почетният председател на ДПС Ахмед Доган е в централата на партията, съобщи пресцентърът на ДПС във Фейсбук.

"Д-р Ахмед Доган е обратно в своя дом, централата на ДПС, топло посрещнат от нашите младежи", гласи съобщението.

Листите ще се редят от колективните органи на партията, каза пред журналисти нечленуващият в парламентарна група депутат Валентин Тончев, който подкрепя почетния председател на ДПС Ахмед Доган, на влизане в централата на партията. Така той отговори на въпроса дали почетният председател Ахмед Доган ще е този, който ще определя кандидатите на формацията за предстоящите избори на 27 октомври.

„Листите ще се редят от колективните органи на партията, нещо, за което Делян Пеевски и групата около него бяха изключени, защото унищожиха колективните органи на партията“, каза Тончев.

Той допълни, че от структурите на ДПС искали Ахмед Доган да води абсолютно всички листи, но по закон това няма как да се получи.

Според Валентин Тончев, от ДПС нееднократно са казвали, че Ахмед Доган се връща в политиката и най-естественото е той да си е на работното място и да упраж

Депутатът от парламентарната група на "Продължаваме промяната - Демократична България" Мартин Димитров и евродепутатът Радан Кънев предупредиха на брифинг в парламента, че влизането на България в т.нар сухопътен Шенген може да бъде отложено заради спряна обществена поръчка за високотехнологично оборудване за границите ни – специални скенери и рентгени за по-добър контрол на пунктовете, както и че страната ни може да загуби безвъзмездното финансиране от Европейската комисия (ЕК) за това оборудване.

Изискването на ЕК е било да има прозрачна обществена поръчка, която, по думите на Димитров, е прекратена и се избира конкретна фирма, с която се извършва пряко договаряне. Според него това е огромна грешка, защото всички, които не искат България в „сухопътния Шенген“, сега имат формален довод да поискат отлагане.

Евродепутатът Радан Кънев каза, че публичната о

През нощта над по-голямата част от страната облачността временно ще се разкъса и намалее, по-значителна ще се задържи над югоизточните райони, където все още на изолирани места ще превалява дъжд. През втората половина от нощта от югозапад ще започне ново заоблачаване, съобщиха от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ).

Вятърът ще отслабне, в Западна България и ще стихне, и там в котловините към сутринта ще се образува мъгла.

Минималните температури ще бъдат между 6° и 11°, по-високи по Черноморието - 15°-18°; в София около 7°.

Утре над по-голямата част от страната облачността ще е значителна, разкъсвания и повече слънчеви часове ще има по поречието на Дунав и в Североизточна България. На отделни места в Южна България ще превали слаб дъжд. Вятърът ще се ориентира от изток-североизток, ще е слаб, в източните райони - до умерен о

Понастоящем обвиняемият В.Я. е с мярка за неотклонение „задържане под стража“. Предстои делото да продължи в съда, информират още от Окръжна прокуратура – Благоевград. 

В средата на 2022 година трима обвиняеми бяха предадени на съд от Окръжна прокуратура – Благоевград за блудство с малолетни момичета. 

През януари тази година състав на Окръжен съд – Хасково взе мярка за неотклонение "задържане под стража" спрямо българския гражданин за блудство с две малолетни момичета в Димитровград. 

Не пропускайте важните новини от деня. Последвайте ни в Google News Showcase
Бъдете информани с нашите тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-важните новини и събития от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
В Долна Митрополия ще бъде отдадена последна почит към загиналите при инцидента край Граф Игнатиево пилоти - подполковник Петко Димитров и капитан Венцислав Дункин
В Долна Митрополия ще бъде отдадена последна почит към двамата загинали край Граф Игнатиево пилоти - подполковник Петко Димитров и капитан Венцислав Дункин, съобщиха от Министерств ...
Министър Атанас Илков ще открие в Панагюрище юбилейното издание на Националния конкурс „Пътен полицай на годината - 2024“
Служебният министър на вътрешните работи Атанас Илков ще открие 30-ото юбилейното издание на Националния конкурс „Пътен полицай на годината - 2024“, съобщиха от МВР. Съ ...
Фестивал на самоковския картоф започва в Самоков
Фестивалът на самоковския картоф започва в 11:00 часа днес на централния плод "Захарий Зограф" в Самоков, съобщиха от Община Самоков, които са организатори на събитието.  Ще и ...
Областен информационен център – Монтана започна годишната си информационна кампания в общините от областта
В периода от 19 септември до 4 октомври Областен информационен център (ОИЦ) – Монтана провежда цикъл от информационни срещи, съобщиха от ОИЦ - Монтана. Срещите са под формата ...
Варненци настояха Общината да създаде зоопатрули
Група варненци поискаха днес от Общината в града да бъдат създадени зоопатрули, които да следят за случаи на жестоко отношение към животните. По думите му заедно с Ина Маринова и т ...
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Обвинение за причиняване на смърт ще бъде повдигнато на 17-годишен младеж от Перник след побой над жена, заявиха от Областната прокуратура
Обвинение за причиняване на смърт очаква 17-годишен младеж, затова че на 30 юли т.г. преби 56-годишна жена от същия град, каза говорителят на Областната прокуратура в Перник Албен ...
Интензивен е трафикът на пунктовете "Кулата" и "Маказа" на българо-гръцката граница, МВР препоръчва алтернативни маршрути
Интензивен е трафикът на някои от граничните контролно-пропускателни пунктове (ГКПП) на страната, съобщават от Главна дирекция „Гранична полиция“ на Министерството на в ...
Български породи селскостопански животни бяха показани на Деветнадесетия национален събор за опазване на местните породи край Калофер
Стотици присъстваха на Деветнадесетия национален събор за опазване на местните български селскостопански породи животни, който се проведе днес в местността Паниците край Калофер. С ...
Прогноза за времето на 22 Септември (Неделя) и следващите дни
През нощта ще се изясни почти над цялата страна. По Черноморието ще духа слаб вятър от север-северозапад, а в останалите райони ще бъде почти тихо. Това съобщиха от Националния инс ...
Жители на Свети Влас ще се съберат на протест пред сградата на Общинския съвет в Несебър в деня на редовното му заседание
Жители на квартал "Инцараки" в Свети Влас ще се съберат на протест пред сградата на Общинския съвет (ОбС) в Несебър в деня на редовното му заседание - 24 септември. Това съобщиха о ...
Тикер в 15:31 ч.
Обвинение за причиняване на смърт очаква 17-годишен младеж, затова че на 30 юли ...
Начало На преден план
9216
България

Обвиняем за блудство с малолетни е предаден на съд от Окръжна прокуратура - Благоеград

Окръжна прокуратура – Благоевград предаде на съд В.Я., на 61 години, по обвинение за блудство с малолетни, съобщиха от прокуратурата.През 2022 година К.С. се сприятелил с колегата си В.Я. Запознал го със съпругата си и нейните малолетни деца – син и дъщеря.

| 19 Август 2024, 17:16 ч.
СЛУШАЙТЕ НОВИНАТА
Обвиняем за блудство с малолетни е предаден на съд от Окръжна прокуратура - Благоеград
Обвиняем за блудство с малолетни е предаден на съд от Окръжна прокуратура - Благоеград
Снимка © БТА

Окръжна прокуратура – Благоевград предаде на съд В.Я., на 61 години, по обвинение за блудство с малолетни, съобщиха от прокуратурата. 

От 20 до 22 септември платформата за събития и креативни решения „Sтетика” гостува в град Белоградчик. Повече от 20 занаятчии, творци и производители участват в инициативата „На базар сме!" В Белоградчик", каза организаторът Белла Антова.

По думите повечето участници са нови, като някои от тях идват за първи път със своите произведения в Северозападна България. 

Всички посетители имат възможност да разгледат и си закупят различни изделия, дрехи, бижута, нови артикули с шевици, играчки, сувенири, декорации за дома, а също мед, вино, сладкиши, ръкоделия, натурална козметика.

„На базар сме! В Белоградчик” се организира за втора поредна година със съдействието на Община Белоградчик.

Жители на Свищов участваха в кампанията за сдвояване на здравното си досие с мобилното приложение „еЗдраве", организирана от Министерството на здравеопазването (МЗ) с цел популяризиране на  приложението. Те посетиха мобилния пункт пред сградата на Общината, който ще бъде на разположение на желаещите до 16:00 ч. днес. От услугата може да се възползва всеки гражданин с документ за самоличност - лична карта и таблет или телефон.

До момента експертите от Регионална здравна инспекция – Велико Търново съдействаха на над 80 души. Те заявиха, че процесът по сдвояване е безплатен и бърз, а чрез него човек има достъп до своето електронното пациентско досие винаги и по всяко време. Експертите посочиха още, че желаещите могат да се възползват от същата услуга и в офиса на здравната каса в болницата в Свищов, като условието е да нямат прекъснати здравни осигуровки.

Ч

Възможностите за задълбочаване на икономическото и инвестиционно сътрудничество между България и Германия обсъдиха президентът Румен Радев и германският посланик Ирене Планк, съобщиха от прессекретариата на държавния глава. 

Президентът Радев подчерта, че Германия е ключов икономически партньор за страната ни, а показател за интереса на германския бизнес към България е увеличаващият се двустранен стокообмен, който се равнява на 12 млрд. евро годишно, се посочва в съобщението. 

Във фокуса на разговора бяха също така предизвикателствата пред европейската икономика, последствията от военните конфликти в съседни на Европа региони, прекъснатите вериги на доставки и други. 

Обща беше позицията, че бизнесът в Европа очаква по-предвидима среда, както и сигурни доставки на енергийни ресурси на достъпни цени и устойчива енергия, от които зависи в дългосрочен

Националният съвет за тристранно сътрудничество (НСТС) ще проведе днес заседание, на което ще бъде обсъден проект на постановление на Министерския съвет (МС) за определяне размера на линията на бедност за страната за 2025 г., внесен от министъра на труда и социалната политика. Това съобщиха от правителствената пресслужба.

Кабинетът предлага от 1 януари 2025 година линията на бедност да е 638 лева. За тази година тя е 526 лв. 

От КНСБ смятат, че линията на бедност за следващата година трябва да е 667 лв., а не 638 лв. В позиция, публикувана на сайта на конфедерацията, се посочва, че синдикатът не приема подхода за определянето на размера на линията на бедност и няма да подкрепи така предложения проект на постановление на МС.

КНСБ настоява методиката за определяне на линията на бедност сериозно да се прецизира, като се дефинират минималните потребности, ко

Група варненци поискаха днес от Общината в града да бъдат създадени зоопатрули, които да следят за случаи на жестоко отношение към животните. По думите му заедно с Ина Маринова и техни съмишленици те са излезли на своеобразен протест пред Общината днес и са се срещнали с кмета Благомир Коцев.

Зоопатрулите може да бъдат и от доброволци, допълни Курдов. Според него има много варненци, които биха се включили в инициативата. Идеята е патрулите да следят за инциденти и да сигнализират полицията, която да предприема бързо необходимите мерки. По думите на Курдов кметската администрация би могла да съдейства активно за разкриването на нарушителите чрез поставените видеокамери в града.

В групите в социалните мрежи има много сигнали за жестоко отношение към животните в различни части на Варна, обърна внимание Стефан Курдов и добави, че има случаи на стрелба срещу бездомни котки с

През 2022 година К.С. се сприятелил с колегата си В.Я. Запознал го със съпругата си и нейните малолетни деца – син и дъщеря. Новият приятел често оставал да нощува в дома на семейството на приятеля си. Бидейки комбинативен, постепенно се сближил с децата, възползвайки се от тяхната наивност. С времето мъжът спечелил доверието на К.С. и съпругата му, като им предложил дори да се грижи за децата, когато те работели нощна смяна, и те се съгласили, посочват прокуратурата.  

В периода от ноември 2023 година до 9 декември 2023 година, оставайки насаме с децата, В.Я. неколкократно извършил блудствени действия с тях, удовлетворявайки половото си желание.

 До разкриване на престъпното деяние се стигнало в хода на разследване на постъпил сигнал за извършени престъпни действия от В.Я. спрямо половата неприкосновеност на непълнолетно момиче и задържането на извършителя от органите на МВР.

Тогава при извършения оглед на мобилния му телефон били открити множество снимки и видеозаписи с участието на лица, видимо изглеждащи като малолетни и непълнолетни, спрямо които обвиняемият извършвал блудствени действия или съвкупления. На част от снимките били заснети блудствени действия спрямо малолетните деца на семейството на приятеля му К.С, информират от Окръжната прокуратура. 

Оттам посочват, че по образуваното досъдебно производство е била назначена и извършена съдебно психолого-психиатрична – сексологична експертиза на извършителя. В заключението вещото лице е посочило, че са налице данни за отклонения в сексуалността на В.Я., разстройство на половото влечение - педофилия.

Светослав Иванов е кандидатът на партия „Има такъв народ“ (ИТН) за кмет на варненския район „Приморски“, съобщи днес на пресконференция в Националния пресклуб в крайморския град народният представител Ивайло Костадинов. В район „Одесос“, където на 20 октомври също ще се проведат частични местни избори, формацията ще подкрепи кандидата за кмет, издигнат от „Възраждане“.

Ивайло Костадинов подчерта, че договореното сътрудничество между двете политически сили е валидно само за местния вот, не и за парламентарния.

Този път имаме шанс да променим нещата и във Варна, и в страната, но е необходимо избирателната активност да бъде висока, каза още Костадинов. Той и колегите му посочиха, че имат много предложения за подобряване на ситуацията в крайморския град, като подчертаха, че администрацията не се справя с проблемите със сметопоч

Почетният председател на ДПС Ахмед Доган е в централата на партията, съобщи пресцентърът на ДПС във Фейсбук.

"Д-р Ахмед Доган е обратно в своя дом, централата на ДПС, топло посрещнат от нашите младежи", гласи съобщението.

Листите ще се редят от колективните органи на партията, каза пред журналисти нечленуващият в парламентарна група депутат Валентин Тончев, който подкрепя почетния председател на ДПС Ахмед Доган, на влизане в централата на партията. Така той отговори на въпроса дали почетният председател Ахмед Доган ще е този, който ще определя кандидатите на формацията за предстоящите избори на 27 октомври.

„Листите ще се редят от колективните органи на партията, нещо, за което Делян Пеевски и групата около него бяха изключени, защото унищожиха колективните органи на партията“, каза Тончев.

Той допълни, че от структурите на ДПС искали Ахмед Доган да води абсолютно всички листи, но по закон това няма как да се получи.

Според Валентин Тончев, от ДПС нееднократно са казвали, че Ахмед Доган се връща в политиката и най-естественото е той да си е на работното място и да упраж

Депутатът от парламентарната група на "Продължаваме промяната - Демократична България" Мартин Димитров и евродепутатът Радан Кънев предупредиха на брифинг в парламента, че влизането на България в т.нар сухопътен Шенген може да бъде отложено заради спряна обществена поръчка за високотехнологично оборудване за границите ни – специални скенери и рентгени за по-добър контрол на пунктовете, както и че страната ни може да загуби безвъзмездното финансиране от Европейската комисия (ЕК) за това оборудване.

Изискването на ЕК е било да има прозрачна обществена поръчка, която, по думите на Димитров, е прекратена и се избира конкретна фирма, с която се извършва пряко договаряне. Според него това е огромна грешка, защото всички, които не искат България в „сухопътния Шенген“, сега имат формален довод да поискат отлагане.

Евродепутатът Радан Кънев каза, че публичната о

През нощта над по-голямата част от страната облачността временно ще се разкъса и намалее, по-значителна ще се задържи над югоизточните райони, където все още на изолирани места ще превалява дъжд. През втората половина от нощта от югозапад ще започне ново заоблачаване, съобщиха от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ).

Вятърът ще отслабне, в Западна България и ще стихне, и там в котловините към сутринта ще се образува мъгла.

Минималните температури ще бъдат между 6° и 11°, по-високи по Черноморието - 15°-18°; в София около 7°.

Утре над по-голямата част от страната облачността ще е значителна, разкъсвания и повече слънчеви часове ще има по поречието на Дунав и в Североизточна България. На отделни места в Южна България ще превали слаб дъжд. Вятърът ще се ориентира от изток-североизток, ще е слаб, в източните райони - до умерен о

Понастоящем обвиняемият В.Я. е с мярка за неотклонение „задържане под стража“. Предстои делото да продължи в съда, информират още от Окръжна прокуратура – Благоевград. 

В средата на 2022 година трима обвиняеми бяха предадени на съд от Окръжна прокуратура – Благоевград за блудство с малолетни момичета. 

През януари тази година състав на Окръжен съд – Хасково взе мярка за неотклонение "задържане под стража" спрямо българския гражданин за блудство с две малолетни момичета в Димитровград. 

Към първа страница Новини
Бъдете информани с нашите
тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-вълнуващите новини от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
КЪМ АБОНАМЕНТА
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
В Долна Митрополия ще бъде отдадена последна почит към загиналите при инцидента край Граф Игнатиево пилоти - подполковник Петко Димитров и капитан Венцислав Дункин
Министър Атанас Илков ще открие в Панагюрище юбилейното издание на Националния конкурс „Пътен полицай на годината - 2024“
Фестивал на самоковския картоф започва в Самоков
Областен информационен център – Монтана започна годишната си информационна кампания в общините от областта
Варненци настояха Общината да създаде зоопатрули
Още от рубриката
ВРЕМЕ ЗА ЧЕТЕНЕ
   
Време за четене - месец Септември
Препоръчани заглавия
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
На преден план
Обвинение за причиняване на смърт ще бъде повдигнато на 17-годишен младеж от Перник след побой над жена, заявиха от Областната прокуратура
Местен фокус
Интензивен е трафикът на пунктовете "Кулата" и "Маказа" на българо-гръцката граница, МВР препоръчва алтернативни маршрути
На преден план
Български породи селскостопански животни бяха показани на Деветнадесетия национален събор за опазване на местните породи край Калофер
Контекст
Прогноза за времето на 22 Септември (Неделя) и следващите дни
Сфера
Жители на Свети Влас ще се съберат на протест пред сградата на Общинския съвет в Несебър в деня на редовното му заседание
Местен фокус
В авиобазата в Долна Митрополия бе отдадена последна почит към загиналите пилоти подполковник Петко Димитров и капитан Венцислав Дункин
Контекст
Сградата на румънското посолство в София отвори врати за граждани в рамките на Европейските дни на наследството
Сфера
Няма данни за други количества от радиоактивното вещество америций 241, каза служебният министър на вътрешните работи Атанас Илков
Контекст
Искам да призова към българските Военновъздушни сили и към българската армия да има повече внимание, каза президентът Румен Радев
Основна линия
Росица Старчева е новият председател на Съюза на родопските хотелиери и ресторантьори
Още новини
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни.
Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.

NRD24 © 2024 Всички права запазени. Програма на NRD. Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни. Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.


NRD24 © 2024 Всички права запазени.
Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.