Начало Контекст Овладян е пожарът в подножието на връх Бакаджик край Ямбол, дежурни огнеборци остават на мястото
10840
България

Овладян е пожарът в подножието на връх Бакаджик край Ямбол, дежурни огнеборци остават на мястото

Овладяно е разпространението на пожара в подножието на връх Бакаджик край Ямбол. Дежурни екипи огнеборци остават на мястото и през нощта, заради опасността от разпалване на нови огнища, съобщи говорителят на Областната дирекция на МВР Татяна Павлова.Огънят тръгна в ранния следобед в сухи треви и храсти.

| 19 Август 2024, 20:19 ч.
Овладян е пожарът в подножието на връх Бакаджик край Ямбол, дежурни огнеборци остават на мястото
Овладян е пожарът в подножието на връх Бакаджик край Ямбол, дежурни огнеборци остават на мястото
Снимка © DFA

Овладяно е разпространението на пожара в подножието на връх Бакаджик край Ямбол. Дежурни екипи огнеборци остават на мястото и през нощта, заради опасността от разпалване на нови огнища, съобщи говорителят на Областната дирекция на МВР Татяна Павлова. 

В полунощ на 20 срещу 21 септември 1964 г. е обявена независимостта на Малта. От 1800 г. островът е протекторат на Великобритания, посочва отдел “Справочна” на .

Малта се намира в централната част на Средиземно море. Тя е малка, но стратегически важна група от острови. Архипелагът през своята дълга и бурна история е играл жизненоважна роля в борбите на редица сили за господство в Средиземно море и във взаимодействието между Европа и Африка и Близкия изток. В резултат на това малтийското общество е било оформено от векове на чуждо управление от различни сили, включително финикийците, римляните, гърците, арабите, норманите, сицилианците, швабите, арагонците, хоспиталиерите, французите и британците, отбелязва енциклопедия “Британика”.

След Втората световна война движението за самоуправление се засилва

Трафикът на товарни автомобили в района на Граничния контролно-пропускателен пункт (ГКПП) "Дунав мост" при Русе е интензивен. Опашката от камиони стига до кръговото кръстовище на булевард "България", . Основната част от тях изчакват в рамките на буферния паркинг. 

От граничния пункт уточниха, че през летния сезон организацията е била такава, за да се гарантира преминаването на интензивния трафик на леки автомобили през моста. След началото на учебната година в северната ни съседка на 9 септември обаче повече коли минават през съоръжението единствено през почивните дни. Затова сега се цели пропускане на повече камиони. 

През последното денонощие през моста в двете посоки са преминали общо 2320 товарни автомобила. 936 камиона са влезли в България, а 1384 са излезли. 

Припомняме, че на 10 юли започна основният ремонт на българския участък от Дунав мост

Приоритет за нашето правителство е въвеждането обратно в експлоатация на най-голямото хидросъоръжение на територията на Югоизточна Европа – помпено-акумулиращата водноелектрическа централа (ПАВЕЦ) "Чаира". Това заяви на брифинг в Министерския съвет служебният министър на енергетиката Владимир Малинов, който коментира започната от Националната електрическа компания (НЕК) обществената поръчка за модернизация и цялостна подмяна на първи и четвърти хидроагрегат на съоръжението. 

„Един изключително важен инвестиционен проект, чиято стойност се очаква да бъде около 220 млн. лева и който ще допринесе изключително много в няколко направления. Първо – по отношение на сигурността в електроенергийната система и възможността за париране на удара върху цените на електроенергията, както за бита, така и за бизнеса. На следващо място ще допринесе изключително много, след

Българският генерален консул в Чикаго Светослав Станков се срещна с трима рекордьори в спорта „суплес“, съобщи той . Сред тях е бил и перничанинът Николай Василев - създател на футболен клуб „Миньор“ - Чикаго, който от над 15 години живее в САЩ. Освен като създател на „Миньор“ той е учредител на още два футболни тима зад граница, носещи названията „Левски“ и „Велбъжд“.

Миналата година Василев стана световен шампион в този спорт, който има български корени. Създателят на суплес системата и българската торба (Bulgarian bag) е бившият борец Иван Раднев Иванов. От години той живее със семейството си в САЩ. През 2007 г. под негово ръководство националният отбор по класическа борба на САЩ завоюва единствената си отборна световна титла. А тренировъчните уреди и методики, които той патентова и разработва, навлизат във фитнес и

Пътните произшествия в страната през изминалото денонощие са 19, като в тях няма загинали хора, а 25 души са ранени, съобщиха от Министерството на вътрешните работи (МВР) на сайта си. 

От началото на месеца  инцидентите на пътя са 329, загиналите в тях са 18 души, 439 са ранени, сочат още данните на министерството.

При сравнение с реалните данни за загинали (374) през същия период на 2023 г., се отчитат 58 по-малко загинали участници в движението през 2024 г, посочват още от ведомството.

 

Огънят тръгна в ранния следобед в сухи треви и храсти. Заради силния и сменящ посоката си вятър се разпростря на голяма площ между селата Калчево, Победа и местността Бакаджик. Заради трудно проходимия терен, гасенето се извършваше основно на ръка. 

Няма опасност за близките села, както и за защитената местност в лесопарк "Бакаджик", която попада в "Натура 2000", увериха от полицията и кметът на община Тунджа Станчо Ставрев. От всички страни пламъците са обградени от широки просеки, направени от земеделска техника.

"Овладян е огънят, но може би ще продължи до късно вечерта да гори. Огънят е тръгнал от средата на едно сухо дере. Най-вероятно е умишлен палеж. Всичко е сухо, не сме излезли от опасната пожарна обстановка", коментира кметът на село Калчево Митко Димитров. 

Районна прокуратура – Видин приключи дело с осъдителна присъда за незаконно държане на акцизни стоки в големи размери, по което като обвиняем е бил привлечен гражданинът на Беларус М.Б, съобщиха от Апелативна прокуратура София.

С определение на съда му е наложено наказание две години „лишаване от свобода“ с 5-годишен изпитателен срок.

Обвиняемият се е признал за виновен за това, че на 12 август т.г. на граничния контролно-пропускателен пункт (ГКПП) „Дунав мост 2“ при Видин – Калафат като водач на товарна композиция е държал 37 500 кутии с цигари без български акцизен бандерол. Общата стойност на предмета на престъплението е в големи размери – 281 250 лева, като размерът на избегнатия и незаплатен акциз е 145 500 лева, уточниха от прокуратурата.

Припомняме, че от началото на годината на ГКПП „Дунав мост 2“ при В

Общинският съвет в Каолиново ще обсъжда актуализиране на бюджета и на инвестиционната програма на общината за 2024 г. на днешното си заседание, съобщи кметът на общината Нида Ахмедов. 

Дневният ред на заседанието включва още две точки - утвърждаване и дофинансиране на самостоятелни паралелки с пълняемост под задължителния минимум в училищата в селата Браничево и Тодор Икономово за учебната 2024- 2025 година, както и отдаване на помещение под наем, допълни Ахмедов. 

 

Градовете Шумен, Велики Преслав и Търговище ще бъдат без вода на 18 септември, сочат съобщения на сайтовете на водопреносните дружества в областните градове Шумен и Търговище.

Тогава ще бъде извършен вторият етап на изграждане на присъединителни връзки от съществуващия към новоизградения довеждащ водопровод за Шумен, изпълнен по инвестиционен проект, финансиран от Оперативна програма „Околна среда 2014-2020” на Европейския съюз, съфинансирана от Кохезионен фонд и Република България с местоположение язовир „Тича“, съобщиха от "Водоснабдяване и канализация" (ВиК) в Шумен на сайта си.

Присъединителните връзки ще бъдат изпълнени от фирмата-строител на Лот 1, в присъствието на представители на ВиК - Шумен. Едновременно с това ще бъдат извършени планови ремонти на проблемни участъци по водопроводната мрежа на Шумен, с които да бъде обезпечена безаварийн

Парламентът прие на първо четене промени в Закона за туризма, внесени от депутати от ГЕРБ-СДС, с които се уреждат критериите и реда за обявяване на национален курорт. Депутатите първо отхвърлиха законопроекта, а след проверка на кворума и прегласуване го приеха с 89 гласа „за“, три „против“ и 59 „въздържал се“.

Измененията предвиждат обявяването на национален курорт да става с решение на Министерския съвет по предложение на министъра на туризма. Заявлението за обявяване на национален курорт се подава от кмета на съответната община, на чиято територия попада курортът или части от него, след решение на общинския съвет. По този начин се дава възможност на местната власт да прецени в най-голяма степен интереса и нуждите на съответното населено място от обявяване на национален курорт, се посочва в мотивите към законопроекта. Вносителите отбел

Може би днес или утре ще бъде разчетена т.нар. черна кутия на падналия учебно-боен самолет L-39ZA, каза служебният премиер Димитър Главчев. Той отново изрази съболезнования към близките на загиналите двама пилоти.

Във връзка с трагичния инцидент на „Граф Игнатиево“ и дали трябва да има промени в командването на Военно-въздушните сили, Главчев заяви, че не може да каже дали трябва да има промени, или не, тъй като тече разследване. Той добави, че когато излязат резултатите от него, ще предприеме каквото е необходимо.

На въпрос дали се предвижда увеличение на бюджета на армията за следващата година служебният министър-председател отговори, че и в момента България изпълнява критерия на държава членка на НАТО и отделя 2% от брутния вътрешен продукт за отбранителните способности. Той допълни, че бюджетът показва политиките, които следва правителството, а настоящото

Не пропускайте важните новини от деня. Последвайте ни в Google News Showcase
Бъдете информани с нашите тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-важните новини и събития от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Български породи селскостопански животни бяха показани на Деветнадесетия национален събор за опазване на местните породи край Калофер
Стотици присъстваха на Деветнадесетия национален събор за опазване на местните български селскостопански породи животни, който се проведе днес в местността Паниците край Калофер. С ...
През последното денонощие са потушени 63 пожара
През последното денонощие са потушени 63 пожара. Това съобщиха на сайта си от Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“. При пожарите няма загинали ...
Нов парк за екстремни спортове бе открит в Ямбол
Атракционен парк за екстремни спортове бе открит тази вечер в Ямбол. Новата скейтърска площадка покрива 1206 квадратни метра от бивш запустял общински терен, в близост до парка на ...
Бъдещи партньорски инициативи обсъдиха кметът на Велико Търново и американският посланик
Бъдещи партньорски инициативи обсъдиха кметът на Велико Търново Даниел Панов и посланикът на САЩ в България Кенет Мертен. Това съобщиха от пресцентъра на Община Велико Търново. В х ...
Президентът Румен Радев ще участва в 79-ата сесия на Общото събрание на ООН от 24 до 26 септември
Президентът Румен Радев ще участва в 79-ата сесия на Общото събрание на ООН от 24 до 26 септември, съобщиха от прессекретариата на държавния глава. Радев ще ръководи българска ...
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Интензивен е трафикът на пунктовете "Кулата" и "Маказа" на българо-гръцката граница, МВР препоръчва алтернативни маршрути
Интензивен е трафикът на някои от граничните контролно-пропускателни пунктове (ГКПП) на страната, съобщават от Главна дирекция „Гранична полиция“ на Министерството на в ...
Български породи селскостопански животни бяха показани на Деветнадесетия национален събор за опазване на местните породи край Калофер
Стотици присъстваха на Деветнадесетия национален събор за опазване на местните български селскостопански породи животни, който се проведе днес в местността Паниците край Калофер. С ...
Прогноза за времето на 22 Септември (Неделя) и следващите дни
През нощта ще се изясни почти над цялата страна. По Черноморието ще духа слаб вятър от север-северозапад, а в останалите райони ще бъде почти тихо. Това съобщиха от Националния инс ...
Жители на Свети Влас ще се съберат на протест пред сградата на Общинския съвет в Несебър в деня на редовното му заседание
Жители на квартал "Инцараки" в Свети Влас ще се съберат на протест пред сградата на Общинския съвет (ОбС) в Несебър в деня на редовното му заседание - 24 септември. Това съобщиха о ...
В авиобазата в Долна Митрополия бе отдадена последна почит към загиналите пилоти подполковник Петко Димитров и капитан Венцислав Дункин
В авиобазата в Долна Митрополия бе отдадена последна почит към двамата загинали край Граф Игнатиево пилоти - подполковник Петко Димитров и капитан Венцислав Дункин.  Сред прис ...
Тикер в 14:50 ч.
Интензивен е трафикът на някои от граничните контролно-пропускателни пунктове (Г ...
Начало Контекст
10840
България

Овладян е пожарът в подножието на връх Бакаджик край Ямбол, дежурни огнеборци остават на мястото

Овладяно е разпространението на пожара в подножието на връх Бакаджик край Ямбол. Дежурни екипи огнеборци остават на мястото и през нощта, заради опасността от разпалване на нови огнища, съобщи говорителят на Областната дирекция на МВР Татяна Павлова.Огънят тръгна в ранния следобед в сухи треви и храсти.

| 19 Август 2024, 20:19 ч.
СЛУШАЙТЕ НОВИНАТА
Овладян е пожарът в подножието на връх Бакаджик край Ямбол, дежурни огнеборци остават на мястото
Овладян е пожарът в подножието на връх Бакаджик край Ямбол, дежурни огнеборци остават на мястото
Снимка © DFA

Овладяно е разпространението на пожара в подножието на връх Бакаджик край Ямбол. Дежурни екипи огнеборци остават на мястото и през нощта, заради опасността от разпалване на нови огнища, съобщи говорителят на Областната дирекция на МВР Татяна Павлова. 

В полунощ на 20 срещу 21 септември 1964 г. е обявена независимостта на Малта. От 1800 г. островът е протекторат на Великобритания, посочва отдел “Справочна” на .

Малта се намира в централната част на Средиземно море. Тя е малка, но стратегически важна група от острови. Архипелагът през своята дълга и бурна история е играл жизненоважна роля в борбите на редица сили за господство в Средиземно море и във взаимодействието между Европа и Африка и Близкия изток. В резултат на това малтийското общество е било оформено от векове на чуждо управление от различни сили, включително финикийците, римляните, гърците, арабите, норманите, сицилианците, швабите, арагонците, хоспиталиерите, французите и британците, отбелязва енциклопедия “Британика”.

След Втората световна война движението за самоуправление се засилва

Трафикът на товарни автомобили в района на Граничния контролно-пропускателен пункт (ГКПП) "Дунав мост" при Русе е интензивен. Опашката от камиони стига до кръговото кръстовище на булевард "България", . Основната част от тях изчакват в рамките на буферния паркинг. 

От граничния пункт уточниха, че през летния сезон организацията е била такава, за да се гарантира преминаването на интензивния трафик на леки автомобили през моста. След началото на учебната година в северната ни съседка на 9 септември обаче повече коли минават през съоръжението единствено през почивните дни. Затова сега се цели пропускане на повече камиони. 

През последното денонощие през моста в двете посоки са преминали общо 2320 товарни автомобила. 936 камиона са влезли в България, а 1384 са излезли. 

Припомняме, че на 10 юли започна основният ремонт на българския участък от Дунав мост

Приоритет за нашето правителство е въвеждането обратно в експлоатация на най-голямото хидросъоръжение на територията на Югоизточна Европа – помпено-акумулиращата водноелектрическа централа (ПАВЕЦ) "Чаира". Това заяви на брифинг в Министерския съвет служебният министър на енергетиката Владимир Малинов, който коментира започната от Националната електрическа компания (НЕК) обществената поръчка за модернизация и цялостна подмяна на първи и четвърти хидроагрегат на съоръжението. 

„Един изключително важен инвестиционен проект, чиято стойност се очаква да бъде около 220 млн. лева и който ще допринесе изключително много в няколко направления. Първо – по отношение на сигурността в електроенергийната система и възможността за париране на удара върху цените на електроенергията, както за бита, така и за бизнеса. На следващо място ще допринесе изключително много, след

Българският генерален консул в Чикаго Светослав Станков се срещна с трима рекордьори в спорта „суплес“, съобщи той . Сред тях е бил и перничанинът Николай Василев - създател на футболен клуб „Миньор“ - Чикаго, който от над 15 години живее в САЩ. Освен като създател на „Миньор“ той е учредител на още два футболни тима зад граница, носещи названията „Левски“ и „Велбъжд“.

Миналата година Василев стана световен шампион в този спорт, който има български корени. Създателят на суплес системата и българската торба (Bulgarian bag) е бившият борец Иван Раднев Иванов. От години той живее със семейството си в САЩ. През 2007 г. под негово ръководство националният отбор по класическа борба на САЩ завоюва единствената си отборна световна титла. А тренировъчните уреди и методики, които той патентова и разработва, навлизат във фитнес и

Пътните произшествия в страната през изминалото денонощие са 19, като в тях няма загинали хора, а 25 души са ранени, съобщиха от Министерството на вътрешните работи (МВР) на сайта си. 

От началото на месеца  инцидентите на пътя са 329, загиналите в тях са 18 души, 439 са ранени, сочат още данните на министерството.

При сравнение с реалните данни за загинали (374) през същия период на 2023 г., се отчитат 58 по-малко загинали участници в движението през 2024 г, посочват още от ведомството.

 

Огънят тръгна в ранния следобед в сухи треви и храсти. Заради силния и сменящ посоката си вятър се разпростря на голяма площ между селата Калчево, Победа и местността Бакаджик. Заради трудно проходимия терен, гасенето се извършваше основно на ръка. 

Няма опасност за близките села, както и за защитената местност в лесопарк "Бакаджик", която попада в "Натура 2000", увериха от полицията и кметът на община Тунджа Станчо Ставрев. От всички страни пламъците са обградени от широки просеки, направени от земеделска техника.

"Овладян е огънят, но може би ще продължи до късно вечерта да гори. Огънят е тръгнал от средата на едно сухо дере. Най-вероятно е умишлен палеж. Всичко е сухо, не сме излезли от опасната пожарна обстановка", коментира кметът на село Калчево Митко Димитров. 

Районна прокуратура – Видин приключи дело с осъдителна присъда за незаконно държане на акцизни стоки в големи размери, по което като обвиняем е бил привлечен гражданинът на Беларус М.Б, съобщиха от Апелативна прокуратура София.

С определение на съда му е наложено наказание две години „лишаване от свобода“ с 5-годишен изпитателен срок.

Обвиняемият се е признал за виновен за това, че на 12 август т.г. на граничния контролно-пропускателен пункт (ГКПП) „Дунав мост 2“ при Видин – Калафат като водач на товарна композиция е държал 37 500 кутии с цигари без български акцизен бандерол. Общата стойност на предмета на престъплението е в големи размери – 281 250 лева, като размерът на избегнатия и незаплатен акциз е 145 500 лева, уточниха от прокуратурата.

Припомняме, че от началото на годината на ГКПП „Дунав мост 2“ при В

Общинският съвет в Каолиново ще обсъжда актуализиране на бюджета и на инвестиционната програма на общината за 2024 г. на днешното си заседание, съобщи кметът на общината Нида Ахмедов. 

Дневният ред на заседанието включва още две точки - утвърждаване и дофинансиране на самостоятелни паралелки с пълняемост под задължителния минимум в училищата в селата Браничево и Тодор Икономово за учебната 2024- 2025 година, както и отдаване на помещение под наем, допълни Ахмедов. 

 

Градовете Шумен, Велики Преслав и Търговище ще бъдат без вода на 18 септември, сочат съобщения на сайтовете на водопреносните дружества в областните градове Шумен и Търговище.

Тогава ще бъде извършен вторият етап на изграждане на присъединителни връзки от съществуващия към новоизградения довеждащ водопровод за Шумен, изпълнен по инвестиционен проект, финансиран от Оперативна програма „Околна среда 2014-2020” на Европейския съюз, съфинансирана от Кохезионен фонд и Република България с местоположение язовир „Тича“, съобщиха от "Водоснабдяване и канализация" (ВиК) в Шумен на сайта си.

Присъединителните връзки ще бъдат изпълнени от фирмата-строител на Лот 1, в присъствието на представители на ВиК - Шумен. Едновременно с това ще бъдат извършени планови ремонти на проблемни участъци по водопроводната мрежа на Шумен, с които да бъде обезпечена безаварийн

Парламентът прие на първо четене промени в Закона за туризма, внесени от депутати от ГЕРБ-СДС, с които се уреждат критериите и реда за обявяване на национален курорт. Депутатите първо отхвърлиха законопроекта, а след проверка на кворума и прегласуване го приеха с 89 гласа „за“, три „против“ и 59 „въздържал се“.

Измененията предвиждат обявяването на национален курорт да става с решение на Министерския съвет по предложение на министъра на туризма. Заявлението за обявяване на национален курорт се подава от кмета на съответната община, на чиято територия попада курортът или части от него, след решение на общинския съвет. По този начин се дава възможност на местната власт да прецени в най-голяма степен интереса и нуждите на съответното населено място от обявяване на национален курорт, се посочва в мотивите към законопроекта. Вносителите отбел

Може би днес или утре ще бъде разчетена т.нар. черна кутия на падналия учебно-боен самолет L-39ZA, каза служебният премиер Димитър Главчев. Той отново изрази съболезнования към близките на загиналите двама пилоти.

Във връзка с трагичния инцидент на „Граф Игнатиево“ и дали трябва да има промени в командването на Военно-въздушните сили, Главчев заяви, че не може да каже дали трябва да има промени, или не, тъй като тече разследване. Той добави, че когато излязат резултатите от него, ще предприеме каквото е необходимо.

На въпрос дали се предвижда увеличение на бюджета на армията за следващата година служебният министър-председател отговори, че и в момента България изпълнява критерия на държава членка на НАТО и отделя 2% от брутния вътрешен продукт за отбранителните способности. Той допълни, че бюджетът показва политиките, които следва правителството, а настоящото

Бъдете информани с нашите
тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-вълнуващите новини от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Български породи селскостопански животни бяха показани на Деветнадесетия национален събор за опазване на местните породи край Калофер
През последното денонощие са потушени 63 пожара
Нов парк за екстремни спортове бе открит в Ямбол
Бъдещи партньорски инициативи обсъдиха кметът на Велико Търново и американският посланик
Президентът Румен Радев ще участва в 79-ата сесия на Общото събрание на ООН от 24 до 26 септември
ВРЕМЕ ЗА ЧЕТЕНЕ
   
Време за четене - месец Септември
Препоръчани заглавия
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Местен фокус
Интензивен е трафикът на пунктовете "Кулата" и "Маказа" на българо-гръцката граница, МВР препоръчва алтернативни маршрути
На преден план
Български породи селскостопански животни бяха показани на Деветнадесетия национален събор за опазване на местните породи край Калофер
Контекст
Прогноза за времето на 22 Септември (Неделя) и следващите дни
Сфера
Жители на Свети Влас ще се съберат на протест пред сградата на Общинския съвет в Несебър в деня на редовното му заседание
Местен фокус
В авиобазата в Долна Митрополия бе отдадена последна почит към загиналите пилоти подполковник Петко Димитров и капитан Венцислав Дункин
Контекст
Сградата на румънското посолство в София отвори врати за граждани в рамките на Европейските дни на наследството
Сфера
Няма данни за други количества от радиоактивното вещество америций 241, каза служебният министър на вътрешните работи Атанас Илков
Контекст
Искам да призова към българските Военновъздушни сили и към българската армия да има повече внимание, каза президентът Румен Радев
Основна линия
Росица Старчева е новият председател на Съюза на родопските хотелиери и ресторантьори
Местен фокус
Интензивен е трафикът на граничен пункт "Кулата" на изход, колоната от автомобили към 11:00 ч. е около 200 метра
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни.
Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.

NRD24 © 2024 Всички права запазени. Програма на NRD. Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни. Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.


NRD24 © 2024 Всички права запазени.
Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.