Начало Сфера Нов съдия встъпи в длъжност в Районния съд в Силистра
12257
България

Нов съдия встъпи в длъжност в Районния съд в Силистра

Съдия Филип Матев официално встъпи в длъжност „Районен съдия“ в Силистренския районен съд. Това съобщиха от пресслужбата на институцията.Най-новият магистрат в състава на съда е назначен с решение на Съдийската колегия на Висшия съдебен съвет от 25 юни, след спечелен конкурс.

| 21 Август 2024, 14:59 ч.
Нов съдия встъпи в длъжност в Районния съд в Силистра
Нов съдия встъпи в длъжност в Районния съд в Силистра
Снимка © Окръжен съд - Силистра

Съдия Филип Матев официално встъпи в длъжност „Районен съдия“ в Силистренския районен съд. Това съобщиха от пресслужбата на институцията.

През последното денонощие са потушени 63 пожара. Това съобщиха на сайта си от Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“. При пожарите няма загинали и пострадали хора.

Преки материални щети са нанесени от 15 пожара, от които осем са в жилищни сгради; един - в промишлени сгради; един - в спомагателни, временни или паянтови постройки; три -  в транспортни средства; един -  в съоръжения на открито и др.

Без нанесени материални щети са възникнали 48 пожара в сухи треви, горска постеля и храсти, в стърнища, при отпадъци, в готварски уреди и комини и др.

Извършени са 28 спасителни дейности и помощни операции, от които седем при катастрофи в транспортни средства; две - при инциденти с опасни вещества; една – при битови или промишлени инциденти.

От началото на годината до 9 септември са установени опити на 40 210 души да влязат в страната през българо-турска граница, посочи служебният министър на вътрешните работи Атанас Илков в отговор на парламентарен въпрос от народния представител Калоян Методиев във връзка с приемането на България в Шенген и мигрантския натиск по българо-турската граница.

В отговора е допълнено, че към момента миграционният натиск на българо-турска граница е със 72% по-малък спрямо същия период на 2023 г. - 141 428 души.

Българските гранични власти са задържали 1666 граждани на трети страни при опит да влязат нелегално в страната. След като са установили наличието на български патрули и постове по линията на границата, 38 457 души самостоятелно са се завърнали във вътрешността на Турция. От турските гранични власти са задържани 87 лица, посочи министър Илков.

През септември 2024 г. з

Едва два процента от населението нямат достъп до аптека на територията на общината, в която живее. Това каза пред журналисти магистър-фармацевтът Димитър Маринов, председател на Българския фармацевтичен съюз. Представители на Българския фармацевтичен съюз (БФС), на Асоциацията на собствениците на аптеки (АСА), на Националната аптечна камара (НАК), на Инициативния комитет от магистър-фармацевти (ИКМФ) и на Националната аптечна браншова организация (НАБО) изразиха пред журналисти единодушното си мнение против приетите на първо четене в пленарна зала промени, според които ще бъде възможна продажбата на лекарства чрез автомати, разположени извън аптеки.

Аптеките в България са 3266, посочи Маринов. По думите му в ЕС на 4122 души има една аптека, което означава, че в страната ни аптеките на глава от населението са близо два пъти повече.

С промяна в Закона за здравното осигуряв

Възстановено е движението на пътя Ловеч – Микре, в участъка Соколово – Изворче, където по-рано днес стана катастрофа с пострадали, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Ловеч.

Инцидентът е станал малко след 11:00 часа. Ударили са се два насрещно движещи се автомобила. Пострадали са водачите им – на 73 и 51 години. В тежко състояние е и 54-годишна жена, която е транспортирана за лечение в плевенска болница. Заедно с нея в автомобила е бил и 19-годишен мъж, който е в добро състояние.

Причините за катастрофата се изясняват.

 

Мъж на 77 години от село Мездрея в община Берковица е дал 7500 лева на измамник, който дошъл в дома му, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Монтана.

Към 15:30 часа вчера на домашния телефон на жертвата се обадил непознат мъж, който се представил за д-р Здравков. Той му съобщил, че в дома на дъщеря му е гръмнал бойлер, тя е получила наранявания на очите и за да не ослепее трябва да бъде направена спешна платена операция в лечебно заведение. Следвайки получените указания по телефона, възрастният човек събрал сумата от 7500 лева, сложил ги в хартиен плик и ги предал на непознат мъж, който дошъл на вратата на къщата му в Мездрея. Два часа след това опитал да се свърже с мнимия доктор и след като не успял – позвънил в полицията и разбрал, че е измамен. 

По случая е образувано досъдебно производство по член 209 от Наказателния кодекс, извършен е оглед на място

Най-новият магистрат в състава на съда е назначен с решение на Съдийската колегия на Висшия съдебен съвет от 25 юни, след спечелен конкурс.

Съдия Матев е завършил специалност „Право“ в Русенския университет „Ангел Кънчев“ през 2002 година, а от август 2003 година практикува като адвокат в Адвокатска колегия – Русе. Има юридически стаж над 20 години, специализира в областта на гражданското право.

Предишното назначение на съдия в Силистра е от април 2023 година. Тогава положи клетва и встъпи в длъжност в местния Окръжен Съд Люба Стоилкова.

Листите ще се редят от колективните органи на партията, каза пред журналисти нечленуващият в парламентарна група депутат Валентин Тончев, който подкрепя почетния председател на ДПС Ахмед Доган, на влизане в централата на партията. Така той отговори на въпроса дали почетният председател Ахмед Доган ще е този, който ще определя кандидатите на формацията за предстоящите избори на 27 октомври.

„Листите ще се редят от колективните органи на партията, нещо, за което Делян Пеевски и групата около него бяха изключени, защото унищожиха колективните органи на партията“, каза Тончев.

Той допълни, че от структурите на ДПС искали Ахмед Доган да води абсолютно всички листи, но по закон това няма как да се получи.

Според Валентин Тончев, от ДПС нееднократно са казвали, че Ахмед Доган се връща в политиката и най-естественото е той да си е на работното място и да упраж

Доста скромен и постен ресор за България. За жалост от БСП предупреждавахме, че може да се стигне до подобна ситуация и се оказахме прави. Това коментира пред журналисти Борислав Гуцанов, председател на ПГ на "БСП за България" относно ресора, определен за Екатерина Захариева като еврокомисар. 

Това, което ни притеснява, е че г-жа Захариева е по-скоро специалист като бивш министър в областта на правото и външните работи. Сега предстои представяне пред парламента, което също буди притеснение. В крайна сметка говорим за представянето на България, добави той.

Ние лично се надявахме на енергетика и смятаме, че за страната ни това подхождаше. Виждаме, че Урсула фон дер Лайен е дала доста добри възможности на Румъния, където ще имат втори човек в комисията като вицепрезидент. Отново България е поставена в много неблагоприятна ситуация, а и с този ресор ние сме на последно

В активния туристически сезон наблюдавахме изключително динамичен трафик, всички контролно-пропускателни пунктове (КПП) работеха в пълен обем, нямаше служители, които да почиват. Това заяви служебният министър на вътрешните работи Атанас Илков по време на изслушване в парламента относно затрудненията при преминаването на границите ни с Гърция, Турция и Румъния.

Той посочи, че през активния туристически сезон е въвеждан и облекчен режим на проверка. 

Вътрешният министър посочи, че са направили всичко, което е зависело от МВР, така че да облекчат трафика, но инфраструктурата не може да поеме този огромен брой от тежкотоварни и леки автомобили в активния туристически сезон. Той посочи, че много граждани са пътували за Република Турция и после са се връщали, и това е създало изключително голямо затруднение на границите. 

При настоящата инфраструктура ня

Посолството на Румъния в София отвори врати за широката общественост, като за първи път се включи в поредицата от събития, посветени на Европейските дни на наследството – София 2024. „Денят на отворите врати“ започна в 10:00 ч. и ще продължи до 15:00 ч. днес. 

„Изключително много се радваме, че за първи път днес успяваме да организираме „Ден на отворените врати“ в посолството на Румъния в София. Влязохме в сътрудничество със Столична община, в рамките на инициативата „Европейски дни на наследството“. Инициатива, провеждаща се под високия патронаж на Съвета на Европа. Много хора, с които разговарях, най-вече живеещи в този район на града, ми споделиха колко би им било интересно да видят тази монументална сграда не само отвън, но и отвътре“, каза Бръндуша Йоана Предеску, извънреден и пълномощен посланик на Румъния в Бълг

Регионална среща на социално отговорните работодатели ще се състои в Шумен на 9 октомври. Тя ще бъде на адрес бул. "Ришки Проход" 193. Срещата се организира от списание "Enterprise" и Националната асоциация на социално отговорните работодатели (НАСОР). 

На срещата ще се обсъждат теми, свързани с корпоративната социална отговорност, партньорството на бизнеса с институциите и обществото, възможности и потребности на хората с увреждания, съвременни модели на приобщаваща заетост, заяви Надя Гогова от сп. "Enterprise".

Тя поясни, че инициативата е от началото на годината. Първата регионална среща на социално отноговорните работодатели е проведена в Пловдив, а следващите са се състояли в Бургас и Стара Загора. "Предстоят срещите в Шумен на 9 октомври и във Велико Търново на 30 октомври", добави Гогова. Тя допълни, че се планира регионалните срещи да продължат и през 2025

Не пропускайте важните новини от деня. Последвайте ни в Google News Showcase
Бъдете информани с нашите тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-важните новини и събития от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Няма данни за други количества от радиоактивното вещество америций 241, каза служебният министър на вътрешните работи Атанас Илков
Няма данни  за други количества америций 241, каза пред журналисти в Панагюрище служебният министър на вътрешните работи Атанас Илков. Припомняме, че при специализирана операц ...
Как живеят хората в боляровското село Воден два месеца след пожарите?
Изпепелени къщи, изпепелени надежди и живот във фургони – такава е картината в боляровското село Воден два месеца след опустошителните пожари. На площада са се събрали хората ...
Интензивен е трафикът на част от граничните пунктове с Румъния и Сърбия
На границата с Румъния трафикът на гранично контролно-пропускателен пункт (ГКПП) „Никопол“ и „Кардам“ е интензивен на изход за  товарни автомобили. На ...
Изстрел във въздуха е бил произведен при спор за паркомясто в София, един човек е откаран в болница
Изстрел във въздуха е бил произведен при спор за паркомясто между група мъже в София, съобщиха от МВР . Инцидентът е станал по-рано тази вечер на ул. „Българска морава“ ...
Служебният кабинет прехвърли стадион "Георги Аспарухов" и комплекс "Герена" за безвъзмездно ползване на Столична община
Служебният кабинет прехвърли стадион "Георги Аспарухов" и комплекс "Герена" за безвъзмездно ползване на Столична община, съобщиха от правителствената пресслужба. Решението е във вр ...
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
В авиобазата в Долна Митрополия бе отдадена последна почит към загиналите пилоти подполковник Петко Димитров и капитан Венцислав Дункин
В авиобазата в Долна Митрополия бе отдадена последна почит към двамата загинали край Граф Игнатиево пилоти - подполковник Петко Димитров и капитан Венцислав Дункин.  Сред прис ...
Сградата на румънското посолство в София отвори врати за граждани в рамките на Европейските дни на наследството
Посолството на Румъния в София отвори врати за широката общественост, като за първи път се включи в поредицата от събития, посветени на Европейските дни на наследството – Соф ...
Няма данни за други количества от радиоактивното вещество америций 241, каза служебният министър на вътрешните работи Атанас Илков
Няма данни  за други количества америций 241, каза пред журналисти в Панагюрище служебният министър на вътрешните работи Атанас Илков. Припомняме, че при специализирана операц ...
Искам да призова към българските Военновъздушни сили и към българската армия да има повече внимание, каза президентът Румен Радев
Искам да призова към българските Военновъздушни сили и към българската армия да има повече внимание, да има една осъзната регулярна държавническа подкрепа, а не политически спекула ...
Росица Старчева е новият председател на Съюза на родопските хотелиери и ресторантьори
Росица Старчева е новият председател на Съюза на родопските хотелиери и ресторантьори (СРХР), съобщиха от сдружението. Тя застава начело на съюза след оттеглянето на дългогодишния ...
Тикер в 12:35 ч.
В авиобазата в Долна Митрополия бе отдадена последна почит към двамата загинали ...
Начало Сфера
12257
България

Нов съдия встъпи в длъжност в Районния съд в Силистра

Съдия Филип Матев официално встъпи в длъжност „Районен съдия“ в Силистренския районен съд. Това съобщиха от пресслужбата на институцията.Най-новият магистрат в състава на съда е назначен с решение на Съдийската колегия на Висшия съдебен съвет от 25 юни, след спечелен конкурс.

| 21 Август 2024, 14:59 ч.
СЛУШАЙТЕ НОВИНАТА
Нов съдия встъпи в длъжност в Районния съд в Силистра
Нов съдия встъпи в длъжност в Районния съд в Силистра
Снимка © Окръжен съд - Силистра

Съдия Филип Матев официално встъпи в длъжност „Районен съдия“ в Силистренския районен съд. Това съобщиха от пресслужбата на институцията.

През последното денонощие са потушени 63 пожара. Това съобщиха на сайта си от Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“. При пожарите няма загинали и пострадали хора.

Преки материални щети са нанесени от 15 пожара, от които осем са в жилищни сгради; един - в промишлени сгради; един - в спомагателни, временни или паянтови постройки; три -  в транспортни средства; един -  в съоръжения на открито и др.

Без нанесени материални щети са възникнали 48 пожара в сухи треви, горска постеля и храсти, в стърнища, при отпадъци, в готварски уреди и комини и др.

Извършени са 28 спасителни дейности и помощни операции, от които седем при катастрофи в транспортни средства; две - при инциденти с опасни вещества; една – при битови или промишлени инциденти.

От началото на годината до 9 септември са установени опити на 40 210 души да влязат в страната през българо-турска граница, посочи служебният министър на вътрешните работи Атанас Илков в отговор на парламентарен въпрос от народния представител Калоян Методиев във връзка с приемането на България в Шенген и мигрантския натиск по българо-турската граница.

В отговора е допълнено, че към момента миграционният натиск на българо-турска граница е със 72% по-малък спрямо същия период на 2023 г. - 141 428 души.

Българските гранични власти са задържали 1666 граждани на трети страни при опит да влязат нелегално в страната. След като са установили наличието на български патрули и постове по линията на границата, 38 457 души самостоятелно са се завърнали във вътрешността на Турция. От турските гранични власти са задържани 87 лица, посочи министър Илков.

През септември 2024 г. з

Едва два процента от населението нямат достъп до аптека на територията на общината, в която живее. Това каза пред журналисти магистър-фармацевтът Димитър Маринов, председател на Българския фармацевтичен съюз. Представители на Българския фармацевтичен съюз (БФС), на Асоциацията на собствениците на аптеки (АСА), на Националната аптечна камара (НАК), на Инициативния комитет от магистър-фармацевти (ИКМФ) и на Националната аптечна браншова организация (НАБО) изразиха пред журналисти единодушното си мнение против приетите на първо четене в пленарна зала промени, според които ще бъде възможна продажбата на лекарства чрез автомати, разположени извън аптеки.

Аптеките в България са 3266, посочи Маринов. По думите му в ЕС на 4122 души има една аптека, което означава, че в страната ни аптеките на глава от населението са близо два пъти повече.

С промяна в Закона за здравното осигуряв

Възстановено е движението на пътя Ловеч – Микре, в участъка Соколово – Изворче, където по-рано днес стана катастрофа с пострадали, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Ловеч.

Инцидентът е станал малко след 11:00 часа. Ударили са се два насрещно движещи се автомобила. Пострадали са водачите им – на 73 и 51 години. В тежко състояние е и 54-годишна жена, която е транспортирана за лечение в плевенска болница. Заедно с нея в автомобила е бил и 19-годишен мъж, който е в добро състояние.

Причините за катастрофата се изясняват.

 

Мъж на 77 години от село Мездрея в община Берковица е дал 7500 лева на измамник, който дошъл в дома му, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Монтана.

Към 15:30 часа вчера на домашния телефон на жертвата се обадил непознат мъж, който се представил за д-р Здравков. Той му съобщил, че в дома на дъщеря му е гръмнал бойлер, тя е получила наранявания на очите и за да не ослепее трябва да бъде направена спешна платена операция в лечебно заведение. Следвайки получените указания по телефона, възрастният човек събрал сумата от 7500 лева, сложил ги в хартиен плик и ги предал на непознат мъж, който дошъл на вратата на къщата му в Мездрея. Два часа след това опитал да се свърже с мнимия доктор и след като не успял – позвънил в полицията и разбрал, че е измамен. 

По случая е образувано досъдебно производство по член 209 от Наказателния кодекс, извършен е оглед на място

Най-новият магистрат в състава на съда е назначен с решение на Съдийската колегия на Висшия съдебен съвет от 25 юни, след спечелен конкурс.

Съдия Матев е завършил специалност „Право“ в Русенския университет „Ангел Кънчев“ през 2002 година, а от август 2003 година практикува като адвокат в Адвокатска колегия – Русе. Има юридически стаж над 20 години, специализира в областта на гражданското право.

Предишното назначение на съдия в Силистра е от април 2023 година. Тогава положи клетва и встъпи в длъжност в местния Окръжен Съд Люба Стоилкова.

Листите ще се редят от колективните органи на партията, каза пред журналисти нечленуващият в парламентарна група депутат Валентин Тончев, който подкрепя почетния председател на ДПС Ахмед Доган, на влизане в централата на партията. Така той отговори на въпроса дали почетният председател Ахмед Доган ще е този, който ще определя кандидатите на формацията за предстоящите избори на 27 октомври.

„Листите ще се редят от колективните органи на партията, нещо, за което Делян Пеевски и групата около него бяха изключени, защото унищожиха колективните органи на партията“, каза Тончев.

Той допълни, че от структурите на ДПС искали Ахмед Доган да води абсолютно всички листи, но по закон това няма как да се получи.

Според Валентин Тончев, от ДПС нееднократно са казвали, че Ахмед Доган се връща в политиката и най-естественото е той да си е на работното място и да упраж

Доста скромен и постен ресор за България. За жалост от БСП предупреждавахме, че може да се стигне до подобна ситуация и се оказахме прави. Това коментира пред журналисти Борислав Гуцанов, председател на ПГ на "БСП за България" относно ресора, определен за Екатерина Захариева като еврокомисар. 

Това, което ни притеснява, е че г-жа Захариева е по-скоро специалист като бивш министър в областта на правото и външните работи. Сега предстои представяне пред парламента, което също буди притеснение. В крайна сметка говорим за представянето на България, добави той.

Ние лично се надявахме на енергетика и смятаме, че за страната ни това подхождаше. Виждаме, че Урсула фон дер Лайен е дала доста добри възможности на Румъния, където ще имат втори човек в комисията като вицепрезидент. Отново България е поставена в много неблагоприятна ситуация, а и с този ресор ние сме на последно

В активния туристически сезон наблюдавахме изключително динамичен трафик, всички контролно-пропускателни пунктове (КПП) работеха в пълен обем, нямаше служители, които да почиват. Това заяви служебният министър на вътрешните работи Атанас Илков по време на изслушване в парламента относно затрудненията при преминаването на границите ни с Гърция, Турция и Румъния.

Той посочи, че през активния туристически сезон е въвеждан и облекчен режим на проверка. 

Вътрешният министър посочи, че са направили всичко, което е зависело от МВР, така че да облекчат трафика, но инфраструктурата не може да поеме този огромен брой от тежкотоварни и леки автомобили в активния туристически сезон. Той посочи, че много граждани са пътували за Република Турция и после са се връщали, и това е създало изключително голямо затруднение на границите. 

При настоящата инфраструктура ня

Посолството на Румъния в София отвори врати за широката общественост, като за първи път се включи в поредицата от събития, посветени на Европейските дни на наследството – София 2024. „Денят на отворите врати“ започна в 10:00 ч. и ще продължи до 15:00 ч. днес. 

„Изключително много се радваме, че за първи път днес успяваме да организираме „Ден на отворените врати“ в посолството на Румъния в София. Влязохме в сътрудничество със Столична община, в рамките на инициативата „Европейски дни на наследството“. Инициатива, провеждаща се под високия патронаж на Съвета на Европа. Много хора, с които разговарях, най-вече живеещи в този район на града, ми споделиха колко би им било интересно да видят тази монументална сграда не само отвън, но и отвътре“, каза Бръндуша Йоана Предеску, извънреден и пълномощен посланик на Румъния в Бълг

Регионална среща на социално отговорните работодатели ще се състои в Шумен на 9 октомври. Тя ще бъде на адрес бул. "Ришки Проход" 193. Срещата се организира от списание "Enterprise" и Националната асоциация на социално отговорните работодатели (НАСОР). 

На срещата ще се обсъждат теми, свързани с корпоративната социална отговорност, партньорството на бизнеса с институциите и обществото, възможности и потребности на хората с увреждания, съвременни модели на приобщаваща заетост, заяви Надя Гогова от сп. "Enterprise".

Тя поясни, че инициативата е от началото на годината. Първата регионална среща на социално отноговорните работодатели е проведена в Пловдив, а следващите са се състояли в Бургас и Стара Загора. "Предстоят срещите в Шумен на 9 октомври и във Велико Търново на 30 октомври", добави Гогова. Тя допълни, че се планира регионалните срещи да продължат и през 2025

Към първа страница Новини
Бъдете информани с нашите
тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-вълнуващите новини от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
КЪМ АБОНАМЕНТА
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Няма данни за други количества от радиоактивното вещество америций 241, каза служебният министър на вътрешните работи Атанас Илков
Как живеят хората в боляровското село Воден два месеца след пожарите?
Интензивен е трафикът на част от граничните пунктове с Румъния и Сърбия
Изстрел във въздуха е бил произведен при спор за паркомясто в София, един човек е откаран в болница
Служебният кабинет прехвърли стадион "Георги Аспарухов" и комплекс "Герена" за безвъзмездно ползване на Столична община
Още от рубриката
ВРЕМЕ ЗА ЧЕТЕНЕ
   
Време за четене - месец Септември
Препоръчани заглавия
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Местен фокус
В авиобазата в Долна Митрополия бе отдадена последна почит към загиналите пилоти подполковник Петко Димитров и капитан Венцислав Дункин
Контекст
Сградата на румънското посолство в София отвори врати за граждани в рамките на Европейските дни на наследството
Сфера
Няма данни за други количества от радиоактивното вещество америций 241, каза служебният министър на вътрешните работи Атанас Илков
Контекст
Искам да призова към българските Военновъздушни сили и към българската армия да има повече внимание, каза президентът Румен Радев
Основна линия
Росица Старчева е новият председател на Съюза на родопските хотелиери и ресторантьори
Местен фокус
Интензивен е трафикът на граничен пункт "Кулата" на изход, колоната от автомобили към 11:00 ч. е около 200 метра
Местен фокус
План за възстановяване на опожарените горски територии ще изготвят Министерство на земеделието и държавните горски предприятия
Основна линия
Условията за туризъм в планините са добри, съобщиха от Планинската спасителна служба
Контекст
Един човек е загинал, а 31 са пострадали при катастрофи в страната през изминалото денонощие
Сфера
Как живеят хората в боляровското село Воден два месеца след пожарите?
Още новини
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни.
Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.

NRD24 © 2024 Всички права запазени. Програма на NRD. Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни. Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.


NRD24 © 2024 Всички права запазени.
Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.