Начало Местен фокус Държавният глава Румен Радев определя Димитър Главчев за кандидат за служебен министър-председател
11797
България

Държавният глава Румен Радев определя Димитър Главчев за кандидат за служебен министър-председател

В продължение на конституционната процедура по назначаване на служебно правителство президентът Румен Радев определя Димитър Главчев за кандидат за служебен министър-председател.В изпълнение на процедурата вчера държавният глава проведе разговори с определените в чл. 99, ал. 5 от Конституцията лица, които могат да бъдат назначени за служебен министър-председател.

| 22 Август 2024, 10:11 ч.
Държавният глава Румен Радев определя Димитър Главчев за кандидат за служебен министър-председател
Държавният глава Румен Радев определя Димитър Главчев за кандидат за служебен министър-председател
Снимка © DFA

В продължение на конституционната процедура по назначаване на служебно правителство президентът Румен Радев определя Димитър Главчев за кандидат за служебен министър-председател. В изпълнение на процедурата вчера държавният глава проведе разговори с определените в чл. 99, ал. 5 от Конституцията лица, които могат да бъдат назначени за служебен министър-председател. Това съобщи прессекретариатът на президента.

Митническите инспектори установиха и задържаха над 154 660 британски и шотландски лири при проверка на товарен автомобил в района на граничния контролно-пропускателен пункт (ГКПП) „Дунав мост 2“ при Видин – Калафат, съобщиха от Агенция „Митници“.

На 15 септември митническите служители спират за проверка товарен автомобил, натоварен с текстилни изделия от Германия към Турция и управляван от турски гражданин. Водачът заявява, че няма нищо за деклариране. Товарната композиция е съпроводена до Митническо бюро - Видин за извършване на щателна митническа проверка, при която в конструктивна кухина на кабината на влекача са установени 37 вакуум пликове с недекларирана валута на обща стойност 154 660 британски и шотландски лири. Паричните средства са задържани и е образувано досъдебно производство.

Това е трети случай за малко повече от месец на задъ

Установени и задържани са помагачи в две телефонни измами, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР в Шумен. 

Вчера, малко преди 12:00 часа, на стационарен телефон на 77-годишна жена в село Дибич се обадил непознат, който се представил за служител на електроразпределителното дружество. Съобщил , че има неплатени сметки. Последвало второ обаждане от непознат, който излъгал, че е полицай. Той настоявал жената да предаде исканата сума, за да помогне на полицията измамникът да бъде задържан. Жената предала 10 000 лева. 

В хода на проведени оперативни действия, криминалисти от Шумен стигнали на 53-годишен мъж от Нови пазар. Установен бил автомобилът, с който се придвижвал и малко след 20:30 часа снощи бил спрян за проверка, а водачът, 53-годишен мъж - задържан. В него била намерена парична сума, по негови данни,  дадена му като „хонорар&ldquo

Парламентарно представените политически партии и коалиции в Русе се споразумяха за разпределение на ръководните позиции в секционните комисии за вота на 27 октомври. Това се случи по време на свиканите консултации от кмета на крайдунавската община Пенчо Милков. 

Всички предложиха пропорционално разпределение на предоставените им ръководни места в секционните избирателни комисии. Така коалицията ГЕРБ – СДС ще има по 70 председатели, заместник-председатели и секретари, както и 363 членове. Коалицията „Продължаваме Промяната – Демократична България“ ще има по 41 председатели, заместник-председатели и секретари, както и 206 членове. При партия „Възраждане“ разпределението е по 40 председатели, заместник-председатели и секретари и 200 членове. ДПС ще разполага с 23 председатели, 23 заместник-председатели, 23 секретари и 141 членове. Коалиция

Светослав Иванов е кандидатът на партия „Има такъв народ“ (ИТН) за кмет на варненския район „Приморски“, съобщи днес на пресконференция в Националния пресклуб в крайморския град народният представител Ивайло Костадинов. В район „Одесос“, където на 20 октомври също ще се проведат частични местни избори, формацията ще подкрепи кандидата за кмет, издигнат от „Възраждане“.

Ивайло Костадинов подчерта, че договореното сътрудничество между двете политически сили е валидно само за местния вот, не и за парламентарния.

Този път имаме шанс да променим нещата и във Варна, и в страната, но е необходимо избирателната активност да бъде висока, каза още Костадинов. Той и колегите му посочиха, че имат много предложения за подобряване на ситуацията в крайморския град, като подчертаха, че администрацията не се справя с проблемите със сметопоч

За нови опити за телефонни измами сигнализират от Областната дирекция на МВР - Добрич. Само снощи са били регистрирани четири опита в Балчик, Добрич и Каварна, допълват от полицията. Измамниците се представят за служители на комуналните дружества, като казват, че трябва да отстраняват аварии, след което следват и заплахи към хората. Но сценариите се менят според случая, така че хората трябва да са бдителни, предупреждават от полицията.  

От ОД на МВР - Добрич препоръчва на възрастните хора, които са потенциални потърпевши, да потърсят обратна връзка с роднините си или направо да звъннат на телефон 112, след като получат съмнително обаждане. Сред препоръките са и да не дават пари и да не правят парични преводи на напълно непознати хора. Важно е да се посочи и, че полицията не иска пари за залавяне на телефонни измамници.  

През месец юли на територията на о

Днес от 12:00 часа държавният глава ще приеме кандидата за служебен министър-председател в президентската институция, за да му възложи да предложи състав на служебно правителство.

Вчера президентът Румен Радев разговаря с определените по Конституцията лица, които могат да бъдат назначени за служебен министър-председател.

Фармацевтите са готови на протест заради приетите преди дни на първо четене промени в Закона за лекарствените продукти в хуманната медицина. Това съобщават от Българския фармацевтичен съюз (БФС). В промените се посочва, че държавата ще финансира аптеки, включително и денонощни, или продажбата на лекарства чрез автомати в населени места, за които е установен недостиг на аптеки. На 12 септември депутатите приеха на първо четене предложените промени.

По време на среща, състояла се на 14 септември, представители на всички централни органи на БФС, председателите на регионалните фармацевтични колегии, представители на Асоциацията на собствениците на аптеки, на Националната аптечна камара, на Инициативен комитет от магистър-фармацевти и на Национална аптечна браншова организация „са изразили възмущението си от дискусията в пленарната зала“, както и сериозното си притеснени

Служебният министър на отбраната Атанас Запрянов ще участва в срещата на министрите на отбраната на страните от формата „Букурещ 9“ (Б-9), която ще се състои днес в Букурещ, Румъния. Това съобщи пресцентърът на Министерството на отбраната (МО).

Б-9 е многостранен формат за консултации и диалог по въпроси на сигурността, в който участват 9 страни членки от източния фланг на НАТО – България, Естония, Латвия, Литва, Полша, Румъния, Словакия, Унгария и Чехия. Форматът за политически диалог бе създаден в Букурещ през ноември 2015 г. в отговор на предизвикателствата пред сигурността в региона след анексирането на Крим от Русия. Девет страни членки на НАТО от Централна и Източна Европа, които са били част от бившия Съветски съюз или от ръководения от СССР Варшавски договор, се включиха в този формат, създаден по инициатива на президентите на Румъния и Полша – К

Условията в планините днес могат да се определят като подходящи за туризъм, но да се има предвид, че температурите са по-скоро зимни, отколкото летни. Това съобщиха от Планинската спасителна служба (ПСС) на Българския Червен кръст (БЧК). 

Температурите в планинските райони варират между 1 и 10 градуса, като е  облачно с преминаваща мъгла на много места.

Няма инциденти с туристи, допълниха от ПСС.

Прогнозата на Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ) сочи, че на места днес главно в централните райони ще има валежи от дъжд. Сутринта в котловините и низините ще се образува мъгла. Ще духа слаб до умерен вятър от запад-северозапад. Минималните температури ще са между 6° и 11°, в София - около 7°. 

Над планините облачността ще е значителна и на отделни места ще превали дъжд, над 2000 метра - слаб сняг. Ще духа до умере

Двамата пилоти - Петко Димитров и Венцислав Дункин, загинали в петък при катастрофата на учебно-боен самолет L-39ZA, са повишени посмъртно във военно звание. Това съобщи Министерството на отбраната на своята интернет страница.

На 13-и септември при подготовка за демонстративен полет на авиобаза "Граф Игнатиево" катастрофира учебно-боен самолет L-39 ZA. Загинаха двамата пилоти от 12-а авиационна база в Долна Митрополия.

Те са повишени посмъртно със заповед на служебния министър на отбраната Атанас Запрянов.

Майор Петко Димитров Димитров – началник на служба „Планиране и отчитане на летателната дейност“ в отделение „Летателно-тактическа подготовка“ на военно формирование 52090 - Долна Митрополия, е повишен във военно звание „подполковник“.

Старши лейтенант Венцислав Атанасов Дункин – младши експерт III степен в

През следващото денонощие облачността над по-голямата част от страната ще е значителна. Валежи ще има главно в следобедните часове в Югозападна България и на отделни места в североизточните райони.

През нощта ще е почти тихо, а през деня ще духа слаб източен, в Източна България – до умерен северен вятър. Минималните температури ще са между 9° и 14°, максималните – предимно между 20° и 25°. В София минимална – около 12°, максимална – около 20°.

По Черноморието облачността ще е променлива, често значителна. Вечерта на отделни места ще има превалявания от дъжд. Ще духа до умерен северен вятър. Максималните температури ще са 22°-25°, близки до температурата на морската вода. Вълнението на морето ще е 2-3 бала, през нощта срещу петък ще започне да се усилва.

В планините ще преобладава облачно време. Валежи от дъжд

Не пропускайте важните новини от деня. Последвайте ни в Google News Showcase
Бъдете информани с нашите тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-важните новини и събития от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
През последното денонощие са потушени 63 пожара
През последното денонощие са потушени 63 пожара. Това съобщиха на сайта си от Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“. При пожарите няма загинали ...
Нов парк за екстремни спортове бе открит в Ямбол
Атракционен парк за екстремни спортове бе открит тази вечер в Ямбол. Новата скейтърска площадка покрива 1206 квадратни метра от бивш запустял общински терен, в близост до парка на ...
Бъдещи партньорски инициативи обсъдиха кметът на Велико Търново и американският посланик
Бъдещи партньорски инициативи обсъдиха кметът на Велико Търново Даниел Панов и посланикът на САЩ в България Кенет Мертен. Това съобщиха от пресцентъра на Община Велико Търново. В х ...
Президентът Румен Радев ще участва в 79-ата сесия на Общото събрание на ООН от 24 до 26 септември
Президентът Румен Радев ще участва в 79-ата сесия на Общото събрание на ООН от 24 до 26 септември, съобщиха от прессекретариата на държавния глава. Радев ще ръководи българска ...
Политици и институции да се обединим за пресичане антибългарската кампания на политици от РСМ, написа Делян Пеевски
Всички български политици и институции трябва да се обединим, за да пресечем антибългарската кампания на политици от Република Северна Македония (РСМ), написа председателят на парл ...
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Росица Старчева е новият председател на Съюза на родопските хотелиери и ресторантьори
Росица Старчева е новият председател на Съюза на родопските хотелиери и ресторантьори (СРХР), съобщиха от сдружението. Тя застава начело на съюза след оттеглянето на дългогодишния ...
Интензивен е трафикът на граничен пункт "Кулата" на изход, колоната от автомобили към 11:00 ч. е около 200 метра
Интензивен е трафикът на граничен пункт "Кулата" на изход, а колоната от изчакващи автомобили към 11:00 часа е около 200 метра, . За да преминат изчакват както леки автомобили, так ...
План за възстановяване на опожарените горски територии ще изготвят Министерство на земеделието и държавните горски предприятия
План за възстановяване на опожарените през 2024 г. горски територии ще изготвят до края на месец октомври Министерство на земеделието и храните (МЗХ) и държавните горски предприяти ...
Условията за туризъм в планините са добри, съобщиха от Планинската спасителна служба
Условията за туризъм в планините са добри. Това съобщиха от Планинската спасителна служба (ПСС) към Българския Червен кръст. Температурите все още са около 5-6 градуса, а в в район ...
Един човек е загинал, а 31 са пострадали при катастрофи в страната през изминалото денонощие
Един човек е загинал, а 31 души са пострадали при катастрофи в страната през изминалото денонощие. Това съобщиха от МВР на сайта си. Тежките катастрофи са общо 20.  В столицат ...
Тикер в 11:29 ч.
Росица Старчева е новият председател на Съюза на родопските хотелиери и ресторан ...
Начало Местен фокус
11797
България

Държавният глава Румен Радев определя Димитър Главчев за кандидат за служебен министър-председател

В продължение на конституционната процедура по назначаване на служебно правителство президентът Румен Радев определя Димитър Главчев за кандидат за служебен министър-председател.В изпълнение на процедурата вчера държавният глава проведе разговори с определените в чл. 99, ал. 5 от Конституцията лица, които могат да бъдат назначени за служебен министър-председател.

| 22 Август 2024, 10:11 ч.
СЛУШАЙТЕ НОВИНАТА
Държавният глава Румен Радев определя Димитър Главчев за кандидат за служебен министър-председател
Държавният глава Румен Радев определя Димитър Главчев за кандидат за служебен министър-председател
Снимка © DFA

В продължение на конституционната процедура по назначаване на служебно правителство президентът Румен Радев определя Димитър Главчев за кандидат за служебен министър-председател. В изпълнение на процедурата вчера държавният глава проведе разговори с определените в чл. 99, ал. 5 от Конституцията лица, които могат да бъдат назначени за служебен министър-председател. Това съобщи прессекретариатът на президента.

Митническите инспектори установиха и задържаха над 154 660 британски и шотландски лири при проверка на товарен автомобил в района на граничния контролно-пропускателен пункт (ГКПП) „Дунав мост 2“ при Видин – Калафат, съобщиха от Агенция „Митници“.

На 15 септември митническите служители спират за проверка товарен автомобил, натоварен с текстилни изделия от Германия към Турция и управляван от турски гражданин. Водачът заявява, че няма нищо за деклариране. Товарната композиция е съпроводена до Митническо бюро - Видин за извършване на щателна митническа проверка, при която в конструктивна кухина на кабината на влекача са установени 37 вакуум пликове с недекларирана валута на обща стойност 154 660 британски и шотландски лири. Паричните средства са задържани и е образувано досъдебно производство.

Това е трети случай за малко повече от месец на задъ

Установени и задържани са помагачи в две телефонни измами, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР в Шумен. 

Вчера, малко преди 12:00 часа, на стационарен телефон на 77-годишна жена в село Дибич се обадил непознат, който се представил за служител на електроразпределителното дружество. Съобщил , че има неплатени сметки. Последвало второ обаждане от непознат, който излъгал, че е полицай. Той настоявал жената да предаде исканата сума, за да помогне на полицията измамникът да бъде задържан. Жената предала 10 000 лева. 

В хода на проведени оперативни действия, криминалисти от Шумен стигнали на 53-годишен мъж от Нови пазар. Установен бил автомобилът, с който се придвижвал и малко след 20:30 часа снощи бил спрян за проверка, а водачът, 53-годишен мъж - задържан. В него била намерена парична сума, по негови данни,  дадена му като „хонорар&ldquo

Парламентарно представените политически партии и коалиции в Русе се споразумяха за разпределение на ръководните позиции в секционните комисии за вота на 27 октомври. Това се случи по време на свиканите консултации от кмета на крайдунавската община Пенчо Милков. 

Всички предложиха пропорционално разпределение на предоставените им ръководни места в секционните избирателни комисии. Така коалицията ГЕРБ – СДС ще има по 70 председатели, заместник-председатели и секретари, както и 363 членове. Коалицията „Продължаваме Промяната – Демократична България“ ще има по 41 председатели, заместник-председатели и секретари, както и 206 членове. При партия „Възраждане“ разпределението е по 40 председатели, заместник-председатели и секретари и 200 членове. ДПС ще разполага с 23 председатели, 23 заместник-председатели, 23 секретари и 141 членове. Коалиция

Светослав Иванов е кандидатът на партия „Има такъв народ“ (ИТН) за кмет на варненския район „Приморски“, съобщи днес на пресконференция в Националния пресклуб в крайморския град народният представител Ивайло Костадинов. В район „Одесос“, където на 20 октомври също ще се проведат частични местни избори, формацията ще подкрепи кандидата за кмет, издигнат от „Възраждане“.

Ивайло Костадинов подчерта, че договореното сътрудничество между двете политически сили е валидно само за местния вот, не и за парламентарния.

Този път имаме шанс да променим нещата и във Варна, и в страната, но е необходимо избирателната активност да бъде висока, каза още Костадинов. Той и колегите му посочиха, че имат много предложения за подобряване на ситуацията в крайморския град, като подчертаха, че администрацията не се справя с проблемите със сметопоч

За нови опити за телефонни измами сигнализират от Областната дирекция на МВР - Добрич. Само снощи са били регистрирани четири опита в Балчик, Добрич и Каварна, допълват от полицията. Измамниците се представят за служители на комуналните дружества, като казват, че трябва да отстраняват аварии, след което следват и заплахи към хората. Но сценариите се менят според случая, така че хората трябва да са бдителни, предупреждават от полицията.  

От ОД на МВР - Добрич препоръчва на възрастните хора, които са потенциални потърпевши, да потърсят обратна връзка с роднините си или направо да звъннат на телефон 112, след като получат съмнително обаждане. Сред препоръките са и да не дават пари и да не правят парични преводи на напълно непознати хора. Важно е да се посочи и, че полицията не иска пари за залавяне на телефонни измамници.  

През месец юли на територията на о

Днес от 12:00 часа държавният глава ще приеме кандидата за служебен министър-председател в президентската институция, за да му възложи да предложи състав на служебно правителство.

Вчера президентът Румен Радев разговаря с определените по Конституцията лица, които могат да бъдат назначени за служебен министър-председател.

Фармацевтите са готови на протест заради приетите преди дни на първо четене промени в Закона за лекарствените продукти в хуманната медицина. Това съобщават от Българския фармацевтичен съюз (БФС). В промените се посочва, че държавата ще финансира аптеки, включително и денонощни, или продажбата на лекарства чрез автомати в населени места, за които е установен недостиг на аптеки. На 12 септември депутатите приеха на първо четене предложените промени.

По време на среща, състояла се на 14 септември, представители на всички централни органи на БФС, председателите на регионалните фармацевтични колегии, представители на Асоциацията на собствениците на аптеки, на Националната аптечна камара, на Инициативен комитет от магистър-фармацевти и на Национална аптечна браншова организация „са изразили възмущението си от дискусията в пленарната зала“, както и сериозното си притеснени

Служебният министър на отбраната Атанас Запрянов ще участва в срещата на министрите на отбраната на страните от формата „Букурещ 9“ (Б-9), която ще се състои днес в Букурещ, Румъния. Това съобщи пресцентърът на Министерството на отбраната (МО).

Б-9 е многостранен формат за консултации и диалог по въпроси на сигурността, в който участват 9 страни членки от източния фланг на НАТО – България, Естония, Латвия, Литва, Полша, Румъния, Словакия, Унгария и Чехия. Форматът за политически диалог бе създаден в Букурещ през ноември 2015 г. в отговор на предизвикателствата пред сигурността в региона след анексирането на Крим от Русия. Девет страни членки на НАТО от Централна и Източна Европа, които са били част от бившия Съветски съюз или от ръководения от СССР Варшавски договор, се включиха в този формат, създаден по инициатива на президентите на Румъния и Полша – К

Условията в планините днес могат да се определят като подходящи за туризъм, но да се има предвид, че температурите са по-скоро зимни, отколкото летни. Това съобщиха от Планинската спасителна служба (ПСС) на Българския Червен кръст (БЧК). 

Температурите в планинските райони варират между 1 и 10 градуса, като е  облачно с преминаваща мъгла на много места.

Няма инциденти с туристи, допълниха от ПСС.

Прогнозата на Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ) сочи, че на места днес главно в централните райони ще има валежи от дъжд. Сутринта в котловините и низините ще се образува мъгла. Ще духа слаб до умерен вятър от запад-северозапад. Минималните температури ще са между 6° и 11°, в София - около 7°. 

Над планините облачността ще е значителна и на отделни места ще превали дъжд, над 2000 метра - слаб сняг. Ще духа до умере

Двамата пилоти - Петко Димитров и Венцислав Дункин, загинали в петък при катастрофата на учебно-боен самолет L-39ZA, са повишени посмъртно във военно звание. Това съобщи Министерството на отбраната на своята интернет страница.

На 13-и септември при подготовка за демонстративен полет на авиобаза "Граф Игнатиево" катастрофира учебно-боен самолет L-39 ZA. Загинаха двамата пилоти от 12-а авиационна база в Долна Митрополия.

Те са повишени посмъртно със заповед на служебния министър на отбраната Атанас Запрянов.

Майор Петко Димитров Димитров – началник на служба „Планиране и отчитане на летателната дейност“ в отделение „Летателно-тактическа подготовка“ на военно формирование 52090 - Долна Митрополия, е повишен във военно звание „подполковник“.

Старши лейтенант Венцислав Атанасов Дункин – младши експерт III степен в

През следващото денонощие облачността над по-голямата част от страната ще е значителна. Валежи ще има главно в следобедните часове в Югозападна България и на отделни места в североизточните райони.

През нощта ще е почти тихо, а през деня ще духа слаб източен, в Източна България – до умерен северен вятър. Минималните температури ще са между 9° и 14°, максималните – предимно между 20° и 25°. В София минимална – около 12°, максимална – около 20°.

По Черноморието облачността ще е променлива, често значителна. Вечерта на отделни места ще има превалявания от дъжд. Ще духа до умерен северен вятър. Максималните температури ще са 22°-25°, близки до температурата на морската вода. Вълнението на морето ще е 2-3 бала, през нощта срещу петък ще започне да се усилва.

В планините ще преобладава облачно време. Валежи от дъжд

Към първа страница Новини
Бъдете информани с нашите
тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-вълнуващите новини от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
КЪМ АБОНАМЕНТА
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
През последното денонощие са потушени 63 пожара
Нов парк за екстремни спортове бе открит в Ямбол
Бъдещи партньорски инициативи обсъдиха кметът на Велико Търново и американският посланик
Президентът Румен Радев ще участва в 79-ата сесия на Общото събрание на ООН от 24 до 26 септември
Политици и институции да се обединим за пресичане антибългарската кампания на политици от РСМ, написа Делян Пеевски
Още от рубриката
ВРЕМЕ ЗА ЧЕТЕНЕ
   
Време за четене - месец Септември
Препоръчани заглавия
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Основна линия
Росица Старчева е новият председател на Съюза на родопските хотелиери и ресторантьори
Местен фокус
Интензивен е трафикът на граничен пункт "Кулата" на изход, колоната от автомобили към 11:00 ч. е около 200 метра
Местен фокус
План за възстановяване на опожарените горски територии ще изготвят Министерство на земеделието и държавните горски предприятия
Основна линия
Условията за туризъм в планините са добри, съобщиха от Планинската спасителна служба
Контекст
Един човек е загинал, а 31 са пострадали при катастрофи в страната през изминалото денонощие
Сфера
Как живеят хората в боляровското село Воден два месеца след пожарите?
На преден план
През последното денонощие са потушени 63 пожара
Сфера
Интензивен е трафикът на част от граничните пунктове с Румъния и Сърбия
Местен фокус
Деветнадесетгодишен младеж загина при катастрофа край Сливен
Местен фокус
България ще участва утре в Срещата на върха за бъдещето в централата на ООН
Още новини
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни.
Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.

NRD24 © 2024 Всички права запазени. Програма на NRD. Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни. Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.


NRD24 © 2024 Всички права запазени.
Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.