Начало Основна линия Около километър е опашката от камиони в района на "Дунав мост" при Русе
11934
България

Около километър е опашката от камиони в района на "Дунав мост" при Русе

Останалите тежкотоварни автомобили изчакват основно в зоната на буферния паркинг.От граничния пункт информираха, че за последното денонощие през съоръжението са преминали в двете посоки общо 2600 товарни автомобила.

| 22 Август 2024, 12:14 ч.
Около километър е опашката от камиони в района на
Около километър е опашката от камиони в района на "Дунав мост" при Русе
Снимка © БТА

Около километър е опашката от камиони в района на граничния контролно-пропускателен пункт (ГКПП) "Дунав мост" при Русе днес по обед, .

Започнала е подготовката за 11-ото издание на националния туристически поход „По стъпките на Самуиловите воини“ и вече са изпратени официални покани към всички училища в региона. Всяка година в първата неделя на октомври стотици извървяват пътя от Национален парк-музей „Самуилова крепост“ до с. Ключ, а походът се организира от сдружението „Млад планинар“ в Петрич, каза ръководителят на сдружението Гергана Сандъкчиева. 

Маршрутът върви успоредно на крепостната стена, някога изградена от войската на цар Самуил, за да спре навлизането на византийците и превземането на българските територии. Той е с дължина близо шест километра, но по него няма стръмни или трудни участъци. Миналата година в похода се включиха над 700 човека, като най-малките участници бяха едногодишни деца, а най-възрастният беше на 77 години.

Тази година походът е п

Около 150 безработни участват днес в  „Обща трудова борса“, организирана от Дирекция „Бюро по труда“ (ДБТ), каза директорът Виолета Андреева По думите поканените отговарят на профила на работодателя и обявените работни места. В борсата нови работници и служители търсят 12 работодатели и социални партньори на ДБТ-Враца. 

Резултатите от инициативата ще бъдат обобщени по-късно, обясни Андреева и съобщи, че на 26 септември Дирекцията планира провеждането на още едно подобно събитие, с нови работодатели. „Целта е да има възможност търсещите работа да имат директен контакт с работодателите, на място да зададат своите въпроси, да научат условията, а и да разберат какви услуги предлага ДБТ“, коментира директорът.

Андреева обясни, че според законовите разпоредби, ако едно лице откаже подходяща работа, предложена му от „Бюрото

Парламентът отхвърли на първо четене предложените от „Има такъв народ“ промени в Закона за пряко участие на гражданите в държавната власт и местното самоуправление, които целяха да облекчат гражданите по отношение на провеждането на референдуми.

Законопроектът не получи подкрепа и при прегласуването. Измененията подкрепиха 81 народни представители, 30 бяха „против“, а 80 се въздържаха. 

От „Има такъв народ“ (ИТН) предлагаха да се въведе единен подход за определяне на минималния брой подписи за предложение за референдум и при двата вида референдуми – национални и местни. Предвиждаше се минимално необходимия брой подписи за предложение за произвеждане на референдуми, определен в закона, да не е твърдо число, както е сега за национален референдум – 200 хиляди или 400 хиляди граждани с избирателни права, а като съотношение

"Продължаваме промяната - Дeмократична България" (ПП-ДБ) отново ще предложат възнаграждението за особените представители, предвидени в Закона за адвокатурата, да се определя от съда в рамките на Наредбата за адвокатските възнаграждения, а местните адвокатски съвети да определят единствено конкретния особен представител. Това съобщиха от пресцентъра на коалицията. 

Предложението от ПП-ДБ ще внесат при повторното разглеждане на законопроекта, който бе върнат с наложеното от президента Румен Радев вето. Съществено бе променен правният режим, свързан с фигурата на особения представител. Парламентът иззе от съда правомощието по определяне на възнагражденията на особените представители и ги възложи на местните адвокатски съвети, обясниха мотивите за ветото от прессекретариата на държавния глава. Според него това влиза в остро противоречие с правото на Европейския съюз,

Митнически служители са задържали 277 200 къса недекларирани цигари при две проверки в района на граничния контролно-пропускателен пункт (ГКПП) „Дунав мост 2“ при Видин - Калафат, съобщиха от Агенция „Митници“.

Рано сутринта на 17 септември митничари спират за проверка товарен автомобил, управляван от водач с българско гражданство. Автомобилът превозвал хладилници за Белгия. Рентгеновият контрол на пътния състав и стоките в товарното помещение показал зона с различна плътност. При щателната проверка митническите инспектори открили общо 12 900 кутии (258 000 къса) цигари с български акцизен бандерол на известни марки, укрити под превозваните хладилници. Тютюневите изделия са иззети, като за нарушението е съставен акт на шофьора по Закона за акцизите и данъчните складове (ЗАДС).

При друг случай от 16 септември митническите служители проверили товаре

Останалите тежкотоварни автомобили изчакват основно в зоната на буферния паркинг. Времето за престой там е около 15 часа. 

От граничния пункт информираха, че за последното денонощие през съоръжението са преминали в двете посоки общо 2600 товарни автомобила. От тях 1236 са влезли в България, а от страната са излезли 1364.

Трафикът на леки автомобили е интензивен в посока Румъния. Шофьорите изчакват десетина минути, за да преминат по моста днес по обед. От граничния пункт коментираха, че се очаква в следобедните часове движението на коли да се засили. 

Припомняме, че на 10-и юли т. г. бе поставено началото на основния ремонт на българския участък на 70-годишното съоръжение. По тази причина в естакадната част на моста движението в продължение на 200 метра се извършва само в едната лента. Служители на "Гранична полиция" регулират движението на превозните средства в района на строително-монтажните дейности.

Граничните власти призовават шофьорите да спазват забраната за изпреварване по мостовото съоръжение и да изпълняват разпорежданията на служителите, които регулират движението.

За 17-и път Велико Търново ще бъде домакин на Международния фестивал на военните духови оркестри, съобщиха организаторите от Община Велико Търново. Тази година във фестивала ще участват Оркестърът на военноморските сили на Румъния, Гвардейският представителен духов оркестър на България и Фестивалният военен оркестър „Маестро Николай Косев”, който е съставен от формациите на Националния военен университет – Велико Търново и Втора тунджанска механизирана бригада – Стара Загора.

Дефилето с участниците във фестивала ще започне та 21 септември от 16:30 часа на главната улица в града. По традиция на фестивала ще бъде връчена и почетната статуетка на името на маестро Николай Косев и Валери Вълев, които са учредители на фондация „Международен фестивал на военните оркестри“.

Музикантите ще бъдат част от шествието, което ще премине от площада пр

Мъж на 30 години е задържан за шофиране след употреба на алкохол в Дулово. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР в Силистра.

Той е бил спрян за полицейска проверка снощи, тестван е с дрегер, който отчел 2.16 промила алкохол в издишания въздух. Мъжът е отказал да даде кръвна проба и е задържан за срок до 24 часа в полицейското управление.

По случая е започнало досъдебно производство.

По данни на Областната дирекция на МВР през миналата година в региона са установени 209 случая на управление на моторни превозни средства след употреба на алкохол, от тях 124 - с концентрация до 1,2 промила, а 85 - с концентрация над 1,2 промила. Случаите на шофиране под въздействие на наркотици през годината са били 74.

Ремонтираният път между селата Долна Рикса, Клисурица и Славотин в община Монтана, бе тържествено открит с водосвет. Обновеният участък свързва два републикански пътя – Е 79 и северния път Монтана – Видин. Стойността на ремонта е 9 752 000 лева, а ремонтираната отсечка е с дължина 8,7 километра.

„Честит празник Вяра, Надежда и Любов на всички християни, на всички българи и на всички, които сме днес тук на храм „Свети Василий“ в Клисурица. Използваме този ден, за да отбележим откриването на първия от осемте проекта от Инвестиционната програма на българските общини. За пръв път се прави подобна голяма инвестиция за четвъртокласна пътна мрежа. Това беше най-лошата отсечка в общината. Асфалтът беше пропаднал, а основата на пътя беше изключително лоша. В тежките зими тук беше непроходимо заради навявания, имаше десетки извънредни ситуации. Вярвам, че то

Сигнали за опити за телефонни измами в Шумен и село Дибич са приети в дежурната оперативна част на Областната дирекция на МВР - Шумен.

Непознати са се представили за служители на електроразпределителното дружество, като по стационарни телефони са съобщили за задължения за електроенергия. Веднага след това е последвало обаждане от непознат мъж, който се е представил за полицейски служител и е заявил, че става дума за измама. Помолил е хората да им съдействат, за да задържат измамниците, като за целта е трябвало да предадат исканите пари, за да задържат измамниците на място, поясняват от полицията.

От пресцентъра на Областната дирекция на МВР съветват гражданите да не предоставят своите лични данни, както припомнят, че няма практика служителите на електроразпределителното дружество да посещават домовете и да искат парични суми от своите клиенти.

Полицията няма практ

Жители и гости на Шумен са поканени да присъстват на мащабното събитие „Заедно под сферата“ на 23 септември, което ще се състои по случай шестия рожден ден на Младежката сфера, съобщиха от пресотдела на Община Шумен.

Програмата ще започне в 16:00 ч. с младежко изложение. В него ще участват неправителствените организации от Шумен, неформални групи и доброволчески инициативи от младежката академия „Доброволци в действие“, част от инициативата „Доброволчеството е СУПЕР ЯКО“. По време на изложението организациите ще представят на младите хора възможностите, които предлагат за включване в местните инициативи, добавят от местната администрация.

За повече информация за бъдещите проекти и събития на участниците са подготвени презентации и отделни щандове. Специален гост на събитието ще бъде президентът на Националния младежки форум - Атанас Ра

Не пропускайте важните новини от деня. Последвайте ни в Google News Showcase
Бъдете информани с нашите тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-важните новини и събития от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
В Долна Митрополия ще бъде отдадена последна почит към загиналите при инцидента край Граф Игнатиево пилоти - подполковник Петко Димитров и капитан Венцислав Дункин
В Долна Митрополия ще бъде отдадена последна почит към двамата загинали край Граф Игнатиево пилоти - подполковник Петко Димитров и капитан Венцислав Дункин, съобщиха от Министерств ...
Министър Атанас Илков ще открие в Панагюрище юбилейното издание на Националния конкурс „Пътен полицай на годината - 2024“
Служебният министър на вътрешните работи Атанас Илков ще открие 30-ото юбилейното издание на Националния конкурс „Пътен полицай на годината - 2024“, съобщиха от МВР. Съ ...
Фестивал на самоковския картоф започва в Самоков
Фестивалът на самоковския картоф започва в 11:00 часа днес на централния плод "Захарий Зограф" в Самоков, съобщиха от Община Самоков, които са организатори на събитието.  Ще и ...
Областен информационен център – Монтана започна годишната си информационна кампания в общините от областта
В периода от 19 септември до 4 октомври Областен информационен център (ОИЦ) – Монтана провежда цикъл от информационни срещи, съобщиха от ОИЦ - Монтана. Срещите са под формата ...
Варненци настояха Общината да създаде зоопатрули
Група варненци поискаха днес от Общината в града да бъдат създадени зоопатрули, които да следят за случаи на жестоко отношение към животните. По думите му заедно с Ина Маринова и т ...
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Интензивен е трафикът на граничен пункт "Кулата" на изход, колоната от автомобили към 11:00 ч. е около 200 метра
Интензивен е трафикът на граничен пункт "Кулата" на изход, а колоната от изчакващи автомобили към 11:00 часа е около 200 метра, . За да преминат изчакват както леки автомобили, так ...
План за възстановяване на опожарените горски територии ще изготвят Министерство на земеделието и държавните горски предприятия
План за възстановяване на опожарените през 2024 г. горски територии ще изготвят до края на месец октомври Министерство на земеделието и храните (МЗХ) и държавните горски предприяти ...
Условията за туризъм в планините са добри, съобщиха от Планинската спасителна служба
Условията за туризъм в планините са добри. Това съобщиха от Планинската спасителна служба (ПСС) към Българския Червен кръст. Температурите все още са около 5-6 градуса, а в в район ...
Един човек е загинал, а 31 са пострадали при катастрофи в страната през изминалото денонощие
Един човек е загинал, а 31 души са пострадали при катастрофи в страната през изминалото денонощие. Това съобщиха от МВР на сайта си. Тежките катастрофи са общо 20.  В столицат ...
Как живеят хората в боляровското село Воден два месеца след пожарите?
Изпепелени къщи, изпепелени надежди и живот във фургони – такава е картината в боляровското село Воден два месеца след опустошителните пожари. На площада са се събрали хората ...
Тикер в 11:27 ч.
Интензивен е трафикът на граничен пункт "Кулата" на изход, а колоната от изчаква ...
Начало Основна линия
11934
България

Около километър е опашката от камиони в района на "Дунав мост" при Русе

Останалите тежкотоварни автомобили изчакват основно в зоната на буферния паркинг.От граничния пункт информираха, че за последното денонощие през съоръжението са преминали в двете посоки общо 2600 товарни автомобила.

| 22 Август 2024, 12:14 ч.
СЛУШАЙТЕ НОВИНАТА
Около километър е опашката от камиони в района на
Около километър е опашката от камиони в района на "Дунав мост" при Русе
Снимка © БТА

Около километър е опашката от камиони в района на граничния контролно-пропускателен пункт (ГКПП) "Дунав мост" при Русе днес по обед, .

Започнала е подготовката за 11-ото издание на националния туристически поход „По стъпките на Самуиловите воини“ и вече са изпратени официални покани към всички училища в региона. Всяка година в първата неделя на октомври стотици извървяват пътя от Национален парк-музей „Самуилова крепост“ до с. Ключ, а походът се организира от сдружението „Млад планинар“ в Петрич, каза ръководителят на сдружението Гергана Сандъкчиева. 

Маршрутът върви успоредно на крепостната стена, някога изградена от войската на цар Самуил, за да спре навлизането на византийците и превземането на българските територии. Той е с дължина близо шест километра, но по него няма стръмни или трудни участъци. Миналата година в похода се включиха над 700 човека, като най-малките участници бяха едногодишни деца, а най-възрастният беше на 77 години.

Тази година походът е п

Около 150 безработни участват днес в  „Обща трудова борса“, организирана от Дирекция „Бюро по труда“ (ДБТ), каза директорът Виолета Андреева По думите поканените отговарят на профила на работодателя и обявените работни места. В борсата нови работници и служители търсят 12 работодатели и социални партньори на ДБТ-Враца. 

Резултатите от инициативата ще бъдат обобщени по-късно, обясни Андреева и съобщи, че на 26 септември Дирекцията планира провеждането на още едно подобно събитие, с нови работодатели. „Целта е да има възможност търсещите работа да имат директен контакт с работодателите, на място да зададат своите въпроси, да научат условията, а и да разберат какви услуги предлага ДБТ“, коментира директорът.

Андреева обясни, че според законовите разпоредби, ако едно лице откаже подходяща работа, предложена му от „Бюрото

Парламентът отхвърли на първо четене предложените от „Има такъв народ“ промени в Закона за пряко участие на гражданите в държавната власт и местното самоуправление, които целяха да облекчат гражданите по отношение на провеждането на референдуми.

Законопроектът не получи подкрепа и при прегласуването. Измененията подкрепиха 81 народни представители, 30 бяха „против“, а 80 се въздържаха. 

От „Има такъв народ“ (ИТН) предлагаха да се въведе единен подход за определяне на минималния брой подписи за предложение за референдум и при двата вида референдуми – национални и местни. Предвиждаше се минимално необходимия брой подписи за предложение за произвеждане на референдуми, определен в закона, да не е твърдо число, както е сега за национален референдум – 200 хиляди или 400 хиляди граждани с избирателни права, а като съотношение

"Продължаваме промяната - Дeмократична България" (ПП-ДБ) отново ще предложат възнаграждението за особените представители, предвидени в Закона за адвокатурата, да се определя от съда в рамките на Наредбата за адвокатските възнаграждения, а местните адвокатски съвети да определят единствено конкретния особен представител. Това съобщиха от пресцентъра на коалицията. 

Предложението от ПП-ДБ ще внесат при повторното разглеждане на законопроекта, който бе върнат с наложеното от президента Румен Радев вето. Съществено бе променен правният режим, свързан с фигурата на особения представител. Парламентът иззе от съда правомощието по определяне на възнагражденията на особените представители и ги възложи на местните адвокатски съвети, обясниха мотивите за ветото от прессекретариата на държавния глава. Според него това влиза в остро противоречие с правото на Европейския съюз,

Митнически служители са задържали 277 200 къса недекларирани цигари при две проверки в района на граничния контролно-пропускателен пункт (ГКПП) „Дунав мост 2“ при Видин - Калафат, съобщиха от Агенция „Митници“.

Рано сутринта на 17 септември митничари спират за проверка товарен автомобил, управляван от водач с българско гражданство. Автомобилът превозвал хладилници за Белгия. Рентгеновият контрол на пътния състав и стоките в товарното помещение показал зона с различна плътност. При щателната проверка митническите инспектори открили общо 12 900 кутии (258 000 къса) цигари с български акцизен бандерол на известни марки, укрити под превозваните хладилници. Тютюневите изделия са иззети, като за нарушението е съставен акт на шофьора по Закона за акцизите и данъчните складове (ЗАДС).

При друг случай от 16 септември митническите служители проверили товаре

Останалите тежкотоварни автомобили изчакват основно в зоната на буферния паркинг. Времето за престой там е около 15 часа. 

От граничния пункт информираха, че за последното денонощие през съоръжението са преминали в двете посоки общо 2600 товарни автомобила. От тях 1236 са влезли в България, а от страната са излезли 1364.

Трафикът на леки автомобили е интензивен в посока Румъния. Шофьорите изчакват десетина минути, за да преминат по моста днес по обед. От граничния пункт коментираха, че се очаква в следобедните часове движението на коли да се засили. 

Припомняме, че на 10-и юли т. г. бе поставено началото на основния ремонт на българския участък на 70-годишното съоръжение. По тази причина в естакадната част на моста движението в продължение на 200 метра се извършва само в едната лента. Служители на "Гранична полиция" регулират движението на превозните средства в района на строително-монтажните дейности.

Граничните власти призовават шофьорите да спазват забраната за изпреварване по мостовото съоръжение и да изпълняват разпорежданията на служителите, които регулират движението.

За 17-и път Велико Търново ще бъде домакин на Международния фестивал на военните духови оркестри, съобщиха организаторите от Община Велико Търново. Тази година във фестивала ще участват Оркестърът на военноморските сили на Румъния, Гвардейският представителен духов оркестър на България и Фестивалният военен оркестър „Маестро Николай Косев”, който е съставен от формациите на Националния военен университет – Велико Търново и Втора тунджанска механизирана бригада – Стара Загора.

Дефилето с участниците във фестивала ще започне та 21 септември от 16:30 часа на главната улица в града. По традиция на фестивала ще бъде връчена и почетната статуетка на името на маестро Николай Косев и Валери Вълев, които са учредители на фондация „Международен фестивал на военните оркестри“.

Музикантите ще бъдат част от шествието, което ще премине от площада пр

Мъж на 30 години е задържан за шофиране след употреба на алкохол в Дулово. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР в Силистра.

Той е бил спрян за полицейска проверка снощи, тестван е с дрегер, който отчел 2.16 промила алкохол в издишания въздух. Мъжът е отказал да даде кръвна проба и е задържан за срок до 24 часа в полицейското управление.

По случая е започнало досъдебно производство.

По данни на Областната дирекция на МВР през миналата година в региона са установени 209 случая на управление на моторни превозни средства след употреба на алкохол, от тях 124 - с концентрация до 1,2 промила, а 85 - с концентрация над 1,2 промила. Случаите на шофиране под въздействие на наркотици през годината са били 74.

Ремонтираният път между селата Долна Рикса, Клисурица и Славотин в община Монтана, бе тържествено открит с водосвет. Обновеният участък свързва два републикански пътя – Е 79 и северния път Монтана – Видин. Стойността на ремонта е 9 752 000 лева, а ремонтираната отсечка е с дължина 8,7 километра.

„Честит празник Вяра, Надежда и Любов на всички християни, на всички българи и на всички, които сме днес тук на храм „Свети Василий“ в Клисурица. Използваме този ден, за да отбележим откриването на първия от осемте проекта от Инвестиционната програма на българските общини. За пръв път се прави подобна голяма инвестиция за четвъртокласна пътна мрежа. Това беше най-лошата отсечка в общината. Асфалтът беше пропаднал, а основата на пътя беше изключително лоша. В тежките зими тук беше непроходимо заради навявания, имаше десетки извънредни ситуации. Вярвам, че то

Сигнали за опити за телефонни измами в Шумен и село Дибич са приети в дежурната оперативна част на Областната дирекция на МВР - Шумен.

Непознати са се представили за служители на електроразпределителното дружество, като по стационарни телефони са съобщили за задължения за електроенергия. Веднага след това е последвало обаждане от непознат мъж, който се е представил за полицейски служител и е заявил, че става дума за измама. Помолил е хората да им съдействат, за да задържат измамниците, като за целта е трябвало да предадат исканите пари, за да задържат измамниците на място, поясняват от полицията.

От пресцентъра на Областната дирекция на МВР съветват гражданите да не предоставят своите лични данни, както припомнят, че няма практика служителите на електроразпределителното дружество да посещават домовете и да искат парични суми от своите клиенти.

Полицията няма практ

Жители и гости на Шумен са поканени да присъстват на мащабното събитие „Заедно под сферата“ на 23 септември, което ще се състои по случай шестия рожден ден на Младежката сфера, съобщиха от пресотдела на Община Шумен.

Програмата ще започне в 16:00 ч. с младежко изложение. В него ще участват неправителствените организации от Шумен, неформални групи и доброволчески инициативи от младежката академия „Доброволци в действие“, част от инициативата „Доброволчеството е СУПЕР ЯКО“. По време на изложението организациите ще представят на младите хора възможностите, които предлагат за включване в местните инициативи, добавят от местната администрация.

За повече информация за бъдещите проекти и събития на участниците са подготвени презентации и отделни щандове. Специален гост на събитието ще бъде президентът на Националния младежки форум - Атанас Ра

Към първа страница Новини
Бъдете информани с нашите
тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-вълнуващите новини от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
КЪМ АБОНАМЕНТА
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
В Долна Митрополия ще бъде отдадена последна почит към загиналите при инцидента край Граф Игнатиево пилоти - подполковник Петко Димитров и капитан Венцислав Дункин
Министър Атанас Илков ще открие в Панагюрище юбилейното издание на Националния конкурс „Пътен полицай на годината - 2024“
Фестивал на самоковския картоф започва в Самоков
Областен информационен център – Монтана започна годишната си информационна кампания в общините от областта
Варненци настояха Общината да създаде зоопатрули
Още от рубриката
ВРЕМЕ ЗА ЧЕТЕНЕ
   
Време за четене - месец Септември
Препоръчани заглавия
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Местен фокус
Интензивен е трафикът на граничен пункт "Кулата" на изход, колоната от автомобили към 11:00 ч. е около 200 метра
Местен фокус
План за възстановяване на опожарените горски територии ще изготвят Министерство на земеделието и държавните горски предприятия
Основна линия
Условията за туризъм в планините са добри, съобщиха от Планинската спасителна служба
Контекст
Един човек е загинал, а 31 са пострадали при катастрофи в страната през изминалото денонощие
Сфера
Как живеят хората в боляровското село Воден два месеца след пожарите?
На преден план
През последното денонощие са потушени 63 пожара
Сфера
Интензивен е трафикът на част от граничните пунктове с Румъния и Сърбия
Местен фокус
Деветнадесетгодишен младеж загина при катастрофа край Сливен
Местен фокус
България ще участва утре в Срещата на върха за бъдещето в централата на ООН
В детайли
В Долна Митрополия ще бъде отдадена последна почит към загиналите при инцидента край Граф Игнатиево пилоти - подполковник Петко Димитров и капитан Венцислав Дункин
Още новини
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни.
Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.

NRD24 © 2024 Всички права запазени. Програма на NRD. Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни. Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.


NRD24 © 2024 Всички права запазени.
Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.