Начало Сфера Пожарът в пограничните райони на Ямболско е под контрол, продължават усилията за потушаването му, каза областният управител
11977
България

Пожарът в пограничните райони на Ямболско е под контрол, продължават усилията за потушаването му, каза областният управител

Пожарът в района на село Крайново, община Болярово, е под контрол, макар все още да не е напълно овладян, съобщи областният управител на Ямбол Николай Костадинов.Работи се от всички страни на фронт от 500 метра. Няма опасност за жителите на близкото населено място, потвърди Костадинов.

| 23 Август 2024, 13:12 ч.
Пожарът в пограничните райони на Ямболско е под контрол, продължават усилията за потушаването му, каза областният управител
Пожарът в пограничните райони на Ямболско е под контрол, продължават усилията за потушаването му, каза областният управител
Снимка © БТА

Пожарът в района на село Крайново, община Болярово, е под контрол, макар все още да не е напълно овладян, съобщи областният управител на Ямбол Николай Костадинов. Работи се от всички страни на фронт от 500 метра. Няма опасност за жителите на близкото населено място, потвърди Костадинов.

Общинските съветници в Камено отхвърлиха искането на фирмата концесионер на кариерата в село Полски извор "Минерал Процесинг" ООД за разширяване на територията за добив на инертни материали. Решението бе взето единодушно с 16 гласа на общинска сесия днес. Междувременно има и подписка от жителите на селото, че не одобряват искането. Установени са и редица нарушения от страна на концесионера за нерегламентирано изхвърляне на мъртва почва върху земя - публична общинска собственост и пасища, заяви председателят на Общинския съвет в Камено Радослав Балтаджиев. Отделно от това е констатирано, че вече се изземва пясък от съседен парцел, от който най-вероятно няма издадено разрешение за извършване на такава дейност, посочи той. Глоба до 10 000 лв. за нерегламентираните дейности може да наложи Общинската администрация в Камено, стана известн по време на заседанието.

За нарушенията са по

Държавният глава Румен Радев връща за ново обсъждане в Народното събрание промени в Гражданския процесуален кодекс, направени чрез Преходните и заключителни разпоредби в Закона за изменения и допълнения на Закона за адвокатурата, съобщиха от прессекретариата на президента.

На 11 септември Народното събрание прие изменения в Закона за адвокатурата, с които измени и Гражданския процесуален кодекс, и Данъчно-осигурителния процесуален кодекс. Съществено бе променен правният режим, свързан с фигурата на особения представител. Парламентът иззе от съда правомощието по определяне на възнагражденията на особените представители и ги възложи на местните адвокатски съвети, посочват от прессекретариата.

Според държавния глава това влиза в остро противоречие с правото на Европейския съюз, което забранява сдружения на доставчиците на определени услуги да определят сами цените им. Прези

Жена на 26 години от град Чипровци е загинала на място след удар с автомобил в дърво край село Бели Мел, община Чипровци, област Монтана, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

На 19 септември около 16:00 часа, по време на пътуването си от Чипровци към Монтана, поради несъобразена скорост, след завой, жената изгубила контрол върху автомобила си. Той излязъл от пътното платно, ударил се в крайпътно дърво и навлязъл в земеделска площ. Вследствие на удара жената е починала на място.

Тялото на починалата е транспортирано в Многопрофилната болница за активно лечение „Стамен Илиев“ в Монтана за извършване на аутопсия. Причините за възникналото пътнотранспортно произшествие се изясняват. По случая е образувано досъдебно производство.

От началото 2024 година до момента на територията на област Монтана са регистрирани 148 тежки пътнотранспортни произшествия, п

Националната служба за охрана (НСО) въвежда ограничения за полетите с дронове над Велико Търново на 22 септември, съобщиха от пресцентъра на Община Велико Търново.

Със заповед на началника на НСО генерал-майор Емил Тонев за гарантиране на мерките за сигурност по време на националните чествания на Независимостта на България, за времето от 7:00 до 13:00 ч. и от 17:00 до 22:00 ч. се забранява използването на безпилотни летателни апарати – дронове, с център площад „Цар Асен“.

Главната дирекция „Гражданска въздухоплавателна администрация“ следва да наложи забрана за всички видове безпилотни летателни средства, планери, аеростати и пилотирани въздухоплавателни средства, с изключение на излитащите и кацащите самолети от и на Летище Горна Оряховица. 

НСО въвежда мерки и за гражданите, които желаят да присъстват, на кулминацията на търже

Общинският съвет в Свищов гласува на днешното извънредно заседание точката „Изработване на Проект за изменение на Подробен устройствен план (ПУП) – План за регулация (ПР) за изменение на уличната регулация в участъка от осова точка 972 до осова точка 623, по действащия регулационен план на гр. Свищов“. Това беше и единствената точка в дневния ред на общинските съветници. 

Изменението е във връзка с изготвен технически проект за основен ремонт на ул. „33-ти Свищовски полк“, част от трасето на Републикански път II-52. Точката бе приета с 28 гласа „за“, без „против“ и „въздържали се“.

Проектът предвижда изграждане на две нови кръгови кръстовища по ул. „33-ти Свищовски полк“, възстановяване и подобряване на транспортно-експлоатационните качества в разглеждания уличен участък, подобряване на но

Овладяването на огнената стихия продължава втори ден. Пожарът лумна в следобедните часове вчера в пресечена местност между селата Голям Дервент в община Елхово и село Крайново, Боляровско.

На място продължават да работят 12 пожарни екипи до окончателното потушаване на огъня. Обстановката се следи, заради силния вятър.

Припомняме, че новото огнище в пограничните райони обхвана площ от хиляда декара широколистна гора, сухи треви и храсти. Няма риск за близките населени места, както и за прехвърляне на държавната граница.

Тържествена сесия на Общинския съвет и концерт-спектакъл ще се състоят в град Каспичан, съобщи Милена Йовева, експерт "Връзки с обществеността" в Община Каспичан. Събитията са във връзка с празничната седмица по случай 60 години от обявяването на Каспичан за град.

Тържествената сесия на Общинския съвет ще започне от 16:30 часа в зала 105 на Народно читалище "Пробуда - 1928". В дневния ред са включени слово на председателя на Общинския съвет Тодор Тодоров, приветствие на кмета на община Каспичан Златин Ценков и приветствия от официални гости.

По-късно, от 19:00 часа, в читалището предстои концерт-спектакъл, в който ще участва Преслава Пейчева, една от финалистките в Music Idol, както и Петър Ивайлов Петров, млад талант от вокално студио "Звездици". За финал ще имаме празнична торта, празнична заря и празнично хоро, добавиха от местната администрация.

Откриването н

Изпълнителна агенция „Морска администрация“ (ИАМА) проведе днес учение за действия в реално време след сблъсък на туристическо корабче и малък търговски кораб.

Според сценария на учението, в района на нос Галата, туристическо корабче с 40 души на борда, което извършва рутинен курс, в резултат на повреда на малък търговски кораб, се сблъсква с него, разказа главният директор на Главна дирекция "Аварийно-спасителна дейност" към ИАМА Румен Николов. В резултат на сблъсъка повреди има както на търговския кораб, така и на атракционното корабче, обясни той.

Учението е свързано с изпълнението на Националния план за търсене и спасяване в Българския морски отговорен район за търсене и спасяване, каза Николов и уточни, че след дълги години очакване планът вече е факт и днес се прави първа реализация. Идеята е да направим всичко така, че да бъде в максимално близко

Състезателките от пернишкия боксов клуб Миньор Антонина Борисова и Виктория Павлова спечелиха златни медали в категориите си на Държавното лично-отборно първенство за младежи и девойки в Плевен. Това съобщи треньорът им Далия Райчева.

Шампионатът започна на 17 септември и ще приключи утре. Развоят ще определи крайното класиране в отборното първенство за тази година.

Клуб Миньор е представен от Борисова в категория до 57 килограма и от Павлова в тегловата категория до 54 килограма във възрастовата група девойки до 18 години. 

"Виктория Павлова изигра две срещи, като и двете бяха с отказване на противничките от Сливен и Русе в първи рунд", допълни наставника Райчева.

Антонина Борисова направи тежък мач срещу боксьорката от Първенец.

"Имаха сериозен сблъсък, в който нашето момиче победи противничката си с 5:0 съдийски гласа“, коментира още тр

Всички дейности, които са отговорност на правителството за подготовка на изборите, вървят по график. Това беше докладвано на свиканата от служебния премиер Димитър Главчев на регулярна среща във връзка организацията на предстоящите на 27 октомври избори, съобщиха от пресслужбата на кабинета.

На срещата е станало ясно, че продължават срещите на министъра на иновациите и растежа Росен Карадимов с областните управители по региони, като предстоят разговори във Велико Търново и Варна. В петък публично ще бъдат изтеглени номерата на машините, които ще минат удостоверяване на типа на техническите устройства на машинното гласуване. По график вървят и дейностите за осигуряване на видеонаблюдението в реално време и видеозаснемането след края на изборния ден в секционните избирателни комисии.

Министърът на електронното управление Валентин Мундров изтъкна твърдия ангажимент на минис

Парламентарната комисия по културата и медиите не прие на първо четене законопроекта за регистрация на чуждестранните агенти. На днешното заседание „За“ гласуваха двама народни представители, „Против“ – шестима. Двама дадоха вот „Въздържал се“.

Законопроектът е внесен от Костадин Костадинов от „Въздраждане“ и група народни представители. 

(следва)

Не пропускайте важните новини от деня. Последвайте ни в Google News Showcase
Бъдете информани с нашите тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-важните новини и събития от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Как живеят хората в боляровското село Воден два месеца след пожарите?
Изпепелени къщи, изпепелени надежди и живот във фургони – такава е картината в боляровското село Воден два месеца след опустошителните пожари. На площада са се събрали хората ...
Интензивен е трафикът на част от граничните пунктове с Румъния и Сърбия
На границата с Румъния трафикът на гранично контролно-пропускателен пункт (ГКПП) „Никопол“ и „Кардам“ е интензивен на изход за  товарни автомобили. На ...
Изстрел във въздуха е бил произведен при спор за паркомясто в София, един човек е откаран в болница
Изстрел във въздуха е бил произведен при спор за паркомясто между група мъже в София, съобщиха от МВР . Инцидентът е станал по-рано тази вечер на ул. „Българска морава“ ...
Служебният кабинет прехвърли стадион "Георги Аспарухов" и комплекс "Герена" за безвъзмездно ползване на Столична община
Служебният кабинет прехвърли стадион "Георги Аспарухов" и комплекс "Герена" за безвъзмездно ползване на Столична община, съобщиха от правителствената пресслужба. Решението е във вр ...
Проверка ще установи какви са били действията на полицаите по случая с пребитата жена в с. Челопеч, съобщи министър Атанас Илков
Разпоредена е вътрешна проверка в Министерството на вътрешните работи (МВР), която трябва да установи как са действали полицаите по случая с пребитата жена в село Челопеч. Това каз ...
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Как живеят хората в боляровското село Воден два месеца след пожарите?
Изпепелени къщи, изпепелени надежди и живот във фургони – такава е картината в боляровското село Воден два месеца след опустошителните пожари. На площада са се събрали хората ...
През последното денонощие са потушени 63 пожара
През последното денонощие са потушени 63 пожара. Това съобщиха на сайта си от Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“. При пожарите няма загинали ...
Интензивен е трафикът на част от граничните пунктове с Румъния и Сърбия
На границата с Румъния трафикът на гранично контролно-пропускателен пункт (ГКПП) „Никопол“ и „Кардам“ е интензивен на изход за  товарни автомобили. На ...
Деветнадесетгодишен младеж загина при катастрофа край Сливен
Деветнадесетгодишен младеж загина при катастрофа край Сливен, съобщиха от пресцентъра на областната полиция. Пътният инцидент е станал около 19:10 часа снощи (20 септември) на изхо ...
България ще участва утре в Срещата на върха за бъдещето в централата на ООН
Срещата на върха за бъдещето, която се провежда в рамките на 79-ата годишна сесия на Общото събрание на ООН, започва утре в централата на световната организация в Ню Йорк. Българск ...
Тикер в 09:39 ч.
Изпепелени къщи, изпепелени надежди и живот във фургони – такава е картина ...
Начало Сфера
11977
България

Пожарът в пограничните райони на Ямболско е под контрол, продължават усилията за потушаването му, каза областният управител

Пожарът в района на село Крайново, община Болярово, е под контрол, макар все още да не е напълно овладян, съобщи областният управител на Ямбол Николай Костадинов.Работи се от всички страни на фронт от 500 метра. Няма опасност за жителите на близкото населено място, потвърди Костадинов.

| 23 Август 2024, 13:12 ч.
СЛУШАЙТЕ НОВИНАТА
Пожарът в пограничните райони на Ямболско е под контрол, продължават усилията за потушаването му, каза областният управител
Пожарът в пограничните райони на Ямболско е под контрол, продължават усилията за потушаването му, каза областният управител
Снимка © БТА

Пожарът в района на село Крайново, община Болярово, е под контрол, макар все още да не е напълно овладян, съобщи областният управител на Ямбол Николай Костадинов. Работи се от всички страни на фронт от 500 метра. Няма опасност за жителите на близкото населено място, потвърди Костадинов.

Общинските съветници в Камено отхвърлиха искането на фирмата концесионер на кариерата в село Полски извор "Минерал Процесинг" ООД за разширяване на територията за добив на инертни материали. Решението бе взето единодушно с 16 гласа на общинска сесия днес. Междувременно има и подписка от жителите на селото, че не одобряват искането. Установени са и редица нарушения от страна на концесионера за нерегламентирано изхвърляне на мъртва почва върху земя - публична общинска собственост и пасища, заяви председателят на Общинския съвет в Камено Радослав Балтаджиев. Отделно от това е констатирано, че вече се изземва пясък от съседен парцел, от който най-вероятно няма издадено разрешение за извършване на такава дейност, посочи той. Глоба до 10 000 лв. за нерегламентираните дейности може да наложи Общинската администрация в Камено, стана известн по време на заседанието.

За нарушенията са по

Държавният глава Румен Радев връща за ново обсъждане в Народното събрание промени в Гражданския процесуален кодекс, направени чрез Преходните и заключителни разпоредби в Закона за изменения и допълнения на Закона за адвокатурата, съобщиха от прессекретариата на президента.

На 11 септември Народното събрание прие изменения в Закона за адвокатурата, с които измени и Гражданския процесуален кодекс, и Данъчно-осигурителния процесуален кодекс. Съществено бе променен правният режим, свързан с фигурата на особения представител. Парламентът иззе от съда правомощието по определяне на възнагражденията на особените представители и ги възложи на местните адвокатски съвети, посочват от прессекретариата.

Според държавния глава това влиза в остро противоречие с правото на Европейския съюз, което забранява сдружения на доставчиците на определени услуги да определят сами цените им. Прези

Жена на 26 години от град Чипровци е загинала на място след удар с автомобил в дърво край село Бели Мел, община Чипровци, област Монтана, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

На 19 септември около 16:00 часа, по време на пътуването си от Чипровци към Монтана, поради несъобразена скорост, след завой, жената изгубила контрол върху автомобила си. Той излязъл от пътното платно, ударил се в крайпътно дърво и навлязъл в земеделска площ. Вследствие на удара жената е починала на място.

Тялото на починалата е транспортирано в Многопрофилната болница за активно лечение „Стамен Илиев“ в Монтана за извършване на аутопсия. Причините за възникналото пътнотранспортно произшествие се изясняват. По случая е образувано досъдебно производство.

От началото 2024 година до момента на територията на област Монтана са регистрирани 148 тежки пътнотранспортни произшествия, п

Националната служба за охрана (НСО) въвежда ограничения за полетите с дронове над Велико Търново на 22 септември, съобщиха от пресцентъра на Община Велико Търново.

Със заповед на началника на НСО генерал-майор Емил Тонев за гарантиране на мерките за сигурност по време на националните чествания на Независимостта на България, за времето от 7:00 до 13:00 ч. и от 17:00 до 22:00 ч. се забранява използването на безпилотни летателни апарати – дронове, с център площад „Цар Асен“.

Главната дирекция „Гражданска въздухоплавателна администрация“ следва да наложи забрана за всички видове безпилотни летателни средства, планери, аеростати и пилотирани въздухоплавателни средства, с изключение на излитащите и кацащите самолети от и на Летище Горна Оряховица. 

НСО въвежда мерки и за гражданите, които желаят да присъстват, на кулминацията на търже

Общинският съвет в Свищов гласува на днешното извънредно заседание точката „Изработване на Проект за изменение на Подробен устройствен план (ПУП) – План за регулация (ПР) за изменение на уличната регулация в участъка от осова точка 972 до осова точка 623, по действащия регулационен план на гр. Свищов“. Това беше и единствената точка в дневния ред на общинските съветници. 

Изменението е във връзка с изготвен технически проект за основен ремонт на ул. „33-ти Свищовски полк“, част от трасето на Републикански път II-52. Точката бе приета с 28 гласа „за“, без „против“ и „въздържали се“.

Проектът предвижда изграждане на две нови кръгови кръстовища по ул. „33-ти Свищовски полк“, възстановяване и подобряване на транспортно-експлоатационните качества в разглеждания уличен участък, подобряване на но

Овладяването на огнената стихия продължава втори ден. Пожарът лумна в следобедните часове вчера в пресечена местност между селата Голям Дервент в община Елхово и село Крайново, Боляровско.

На място продължават да работят 12 пожарни екипи до окончателното потушаване на огъня. Обстановката се следи, заради силния вятър.

Припомняме, че новото огнище в пограничните райони обхвана площ от хиляда декара широколистна гора, сухи треви и храсти. Няма риск за близките населени места, както и за прехвърляне на държавната граница.

Тържествена сесия на Общинския съвет и концерт-спектакъл ще се състоят в град Каспичан, съобщи Милена Йовева, експерт "Връзки с обществеността" в Община Каспичан. Събитията са във връзка с празничната седмица по случай 60 години от обявяването на Каспичан за град.

Тържествената сесия на Общинския съвет ще започне от 16:30 часа в зала 105 на Народно читалище "Пробуда - 1928". В дневния ред са включени слово на председателя на Общинския съвет Тодор Тодоров, приветствие на кмета на община Каспичан Златин Ценков и приветствия от официални гости.

По-късно, от 19:00 часа, в читалището предстои концерт-спектакъл, в който ще участва Преслава Пейчева, една от финалистките в Music Idol, както и Петър Ивайлов Петров, млад талант от вокално студио "Звездици". За финал ще имаме празнична торта, празнична заря и празнично хоро, добавиха от местната администрация.

Откриването н

Изпълнителна агенция „Морска администрация“ (ИАМА) проведе днес учение за действия в реално време след сблъсък на туристическо корабче и малък търговски кораб.

Според сценария на учението, в района на нос Галата, туристическо корабче с 40 души на борда, което извършва рутинен курс, в резултат на повреда на малък търговски кораб, се сблъсква с него, разказа главният директор на Главна дирекция "Аварийно-спасителна дейност" към ИАМА Румен Николов. В резултат на сблъсъка повреди има както на търговския кораб, така и на атракционното корабче, обясни той.

Учението е свързано с изпълнението на Националния план за търсене и спасяване в Българския морски отговорен район за търсене и спасяване, каза Николов и уточни, че след дълги години очакване планът вече е факт и днес се прави първа реализация. Идеята е да направим всичко така, че да бъде в максимално близко

Състезателките от пернишкия боксов клуб Миньор Антонина Борисова и Виктория Павлова спечелиха златни медали в категориите си на Държавното лично-отборно първенство за младежи и девойки в Плевен. Това съобщи треньорът им Далия Райчева.

Шампионатът започна на 17 септември и ще приключи утре. Развоят ще определи крайното класиране в отборното първенство за тази година.

Клуб Миньор е представен от Борисова в категория до 57 килограма и от Павлова в тегловата категория до 54 килограма във възрастовата група девойки до 18 години. 

"Виктория Павлова изигра две срещи, като и двете бяха с отказване на противничките от Сливен и Русе в първи рунд", допълни наставника Райчева.

Антонина Борисова направи тежък мач срещу боксьорката от Първенец.

"Имаха сериозен сблъсък, в който нашето момиче победи противничката си с 5:0 съдийски гласа“, коментира още тр

Всички дейности, които са отговорност на правителството за подготовка на изборите, вървят по график. Това беше докладвано на свиканата от служебния премиер Димитър Главчев на регулярна среща във връзка организацията на предстоящите на 27 октомври избори, съобщиха от пресслужбата на кабинета.

На срещата е станало ясно, че продължават срещите на министъра на иновациите и растежа Росен Карадимов с областните управители по региони, като предстоят разговори във Велико Търново и Варна. В петък публично ще бъдат изтеглени номерата на машините, които ще минат удостоверяване на типа на техническите устройства на машинното гласуване. По график вървят и дейностите за осигуряване на видеонаблюдението в реално време и видеозаснемането след края на изборния ден в секционните избирателни комисии.

Министърът на електронното управление Валентин Мундров изтъкна твърдия ангажимент на минис

Парламентарната комисия по културата и медиите не прие на първо четене законопроекта за регистрация на чуждестранните агенти. На днешното заседание „За“ гласуваха двама народни представители, „Против“ – шестима. Двама дадоха вот „Въздържал се“.

Законопроектът е внесен от Костадин Костадинов от „Въздраждане“ и група народни представители. 

(следва)

Към първа страница Новини
Бъдете информани с нашите
тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-вълнуващите новини от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
КЪМ АБОНАМЕНТА
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Как живеят хората в боляровското село Воден два месеца след пожарите?
Интензивен е трафикът на част от граничните пунктове с Румъния и Сърбия
Изстрел във въздуха е бил произведен при спор за паркомясто в София, един човек е откаран в болница
Служебният кабинет прехвърли стадион "Георги Аспарухов" и комплекс "Герена" за безвъзмездно ползване на Столична община
Проверка ще установи какви са били действията на полицаите по случая с пребитата жена в с. Челопеч, съобщи министър Атанас Илков
Още от рубриката
ВРЕМЕ ЗА ЧЕТЕНЕ
   
Време за четене - месец Септември
Препоръчани заглавия
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Сфера
Как живеят хората в боляровското село Воден два месеца след пожарите?
На преден план
През последното денонощие са потушени 63 пожара
Сфера
Интензивен е трафикът на част от граничните пунктове с Румъния и Сърбия
Местен фокус
Деветнадесетгодишен младеж загина при катастрофа край Сливен
Местен фокус
България ще участва утре в Срещата на върха за бъдещето в централата на ООН
В детайли
В Долна Митрополия ще бъде отдадена последна почит към загиналите при инцидента край Граф Игнатиево пилоти - подполковник Петко Димитров и капитан Венцислав Дункин
Основна линия
Преди 60 години – в полунощ на 20 срещу 21 септември 1964 г.е обявена независимостта на Малта
В детайли
Министър Атанас Илков ще открие в Панагюрище юбилейното издание на Националния конкурс „Пътен полицай на годината - 2024“
Местен фокус
За четвърта поредна година в тетевенското село Черни Вит се събират майстори на домашни сирена
В детайли
Фестивал на самоковския картоф започва в Самоков
Още новини
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни.
Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.

NRD24 © 2024 Всички права запазени. Програма на NRD. Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни. Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.


NRD24 © 2024 Всички права запазени.
Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.