Начало Сфера Жена с черепно-мозъчна травма в тежко състояние е транспортирана по спешност в УМБАЛ „Свети Георги“ в Пловдив с медицински хеликоптер
11487
България

Жена с черепно-мозъчна травма в тежко състояние е транспортирана по спешност в УМБАЛ „Свети Георги“ в Пловдив с медицински хеликоптер

Жена с черепно-мозъчна травма в тежко състояние е транспортирана по спешност с медицински хеликоптер в Университетската многопрофилна болница за активно лечение (УМБАЛ) „Свети Георги“ в Пловдив, съобщиха от лечебното заведение. Жената е превозена от Смолян, като полетът е продължил 22 минути.

| 24 Август 2024, 15:51 ч.
Жена с черепно-мозъчна травма в тежко състояние е транспортирана по спешност в УМБАЛ „Свети Георги“ в Пловдив с медицински хеликоптер
Жена с черепно-мозъчна травма в тежко състояние е транспортирана по спешност в УМБАЛ „Свети Георги“ в Пловдив с медицински хеликоптер
Снимка © DFA

Жена с черепно-мозъчна травма в тежко състояние е транспортирана по спешност с медицински хеликоптер в Университетската многопрофилна болница за активно лечение (УМБАЛ) „Свети Георги“ в Пловдив, съобщиха от лечебното заведение. Жената е превозена от Смолян, като полетът е продължил 22 минути. На място на болничното вертолетно летище на УМБАЛ "Свети Георги" е създадена незабавна организация.

При пожар в столичния кв. "Младост" 3 е загинал един човек, съобщиха от МВР.

Инцидентът е възникнал в апартамент на 18-ия етаж. Не се е наложила евакуация на хора от съседни жилища, допълниха от МВР.

Починалият е живеел сам, често е пушел и се предполага, че огън от цигара е причината за пожара, който се е прехвърлил на дивана.

Пламъците са били изгасени много бързо, казаха още от МВР.

Служебното правителството одобри на днешното си заседание допълнителни разходи по бюджета на Министерския съвет за 2024 г., съобщиха от пресслужбата на кабинета.

С проекта на постановление се предлага одобряването на допълнителни разходи по бюджета на Министерския съвет за 2024 г. по „Политика в областта на правото на вероизповедание“, бюджетна програма „Вероизповедания“, за капиталови разходи в размер на 928 188 лв., за Българската източноправославна епархия в Западна и Средна Европа, за реконструкция, ремонт и оборудване на храм „Св. Иван Рилски“, намиращ се в сградата на Българското посолство в Лондон, Великобритания.

През ноември 2023 г. започва работата по реконструкцията на храма, като преди това бяха предприети необходимите административни процедури към общината в район Кенсингтън, Лондон. След множество дейности по събаряне на

С тържествен ритуал ще започне празничният 22 септември в Плевен, когато ще се честват 116 години от обявяването на Независимостта на България. Това става известно от програмата с културни събития, публикувана на официалния сайт на Общината.

Ритуалът ще се състои пред паметната плоча срещу входа на Драматично-куклен театър "Иван Радоев" на площад "Стефан Стамболов" от 11:00 часа. Слово по повод годишнината от обявяването на Независимостта на България ще произнесе кметът д-р Валентин Христов. Ще бъдат поднесени венци и цветя в знак на признателност. Празникът ще продължи с концерт на Общинския духов оркестър с диригент Пламен Марков.

Припомняме, че паметният знак, пред който се провеждат честванията на 22 септември в Плевен, бе осветен на площад "Стефан Стамболов" по повод 100 години от обявяване на Независимостта на България. На монолитен блок от гранит е изобразен лъв,

По планините в момента е облачно и тихо, на места духа слаб вятър, съобщиха от Планинската спасителна служба (ПСС) на Българския Червен кръст (БЧК). По-късно във високите части се очаква да вали дъжд, който да премине в сняг.

Условията за туризъм ще са добри до обяд, посочиха от ПСС.

Според прогнозата на Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ) над планините облачността ще е значителна и на места ще превали слаб дъжд, по най-високите върхове на Рила и Пирин - слаб сняг. Ще духа слаб до умерен вятър в ниските части от север-североизток, а по билата от юг-югоизток. Максималната температура на височина 1200 метра около 16°, на 2000 метра - около 8°.     

  

Може би днес или утре ще бъде разчетена т.нар. черна кутия на падналия учебно-боен самолет L-39ZA, каза служебният премиер Димитър Главчев. Той отново изрази съболезнования към близките на загиналите двама пилоти.

Във връзка с трагичния инцидент на „Граф Игнатиево“ и дали трябва да има промени в командването на Военно-въздушните сили, Главчев заяви, че не може да каже дали трябва да има промени, или не, тъй като тече разследване. Той добави, че когато излязат резултатите от него, ще предприеме каквото е необходимо.

На въпрос дали се предвижда увеличение на бюджета на армията за следващата година служебният министър-председател отговори, че и в момента България изпълнява критерия на държава членка на НАТО и отделя 2% от брутния вътрешен продукт за отбранителните способности. Той допълни, че бюджетът показва политиките, които следва правителството, а настоящото

Пострадалата е посрещната от медицински екип и служители на болницата при стриктно спазване на единната инструкция за безопасност при приземяване на хеликоптер, уточняват от лечебното заведение. Пациентката е приета веднага в Клиниката по неврохирургия за спешна операция.

Това е поредната операция на медицинския хеликоптер за последното денонощие. Тази сутрин от Планинската спасителна служба съобщиха, че мъж, пострадал в района на Мальовица, е транспортиран с медицинския хеликоптер към София.

Два сигнала за младежи във видимо нетрезво състояние са приети днес в дежурната част на Районно управление - Шумен, съобщиха от Областната дирекция на МВР - Шумен. Единият сигнал е подаден от 15-годишен, който е съобщил за легнал пред заведение млад мъж. Извършена е проверка. Установено е, че се касае за пълнолетен на 18 години.

Вторият сигнал е за младеж във видимо нетрезво състояние, забелязан пред дискотека в областния град. Установено е, че младежът е на 15 години, като не е влизал в дискотеката, а се е придвижвал към нея.

В града има мобилни групи и екипи, които извършват проверки около и в заведения в Шумен. В тях са включени униформени и цивилни полицаи, поясняват от ОД на МВР - Шумен. Проверки ще има и около заведения, за които е постъпила информация, че тази вечер ще организират събирания с ученици и бъдещи абитуриенти.

Екипи на "Пътна полиция" ще извършв

Движението по централната улица в Троян ще бъде временно забранено на 20 септември във връзка с провеждането на Български фестивал на сливата, съобщават от  общинската администрация.

В интервала от 17:30 часа до 19:00 часа на 20 септември (петък) пътните превозни средства няма да могат да преминават в участъка от кръстовището на ул. „Васил Левски“ с ул. „Тома Хитров“ до кръстовището на ул. „Васил Левски“ с ул. „Симеон Велики“. Служители на полицията и общината ще указват обходен маршрут на движение. 

Движението по забранените участъци ще бъде възстановено непосредствено след преминаването на празничното дефиле  на участниците във фестивала.

Посетителите на събитието, придвижващи се с автомобили, ще бъдат насочвани към обособени паркинги. Няма да се допуска паркирането на превозни средства по тротоари,

Централната избирателна комисия (ЦИК) реши да заличи регистрацията на коалиция „Има смисъл“ за участие в изборите за народни представители на 27 октомври тази година. От коалицията не смятат да обжалват решението, става известно от публикация във Фейсбук на Виктория Василева, представляваща политическата формация.  

В решението на ЦИК се посочва, че след извършена проверка от Главна дирекция „Гражданска регистрация и административно обслужване“ (ГРАО) към Министерството на регионалното развитие и благоустройството (МРРБ) на списъка на избиратели, подкрепящи регистрацията на коалиция „Има смисъл“, се установява, че общият брой коректни записи са по-малко от 2500. При тези данни не са налице изискванията на Изборния кодекс и регистрацията на коалицията, извършена при условие на неприключила процедура, следва да се заличи, според решен

С церемония по награждаване пред зала "Арена Шумен" завърши Световното първенство по коло ориентиране, което се състоя в Шуменско от 9 до 15 септември. Заместник-кметът на община Шумен доц. Виктория Ковчазова, старши експертът по младежки дейности, спорт и туризъм в общинската администрация Даниел Даулов и организатори на състезанието наградиха участниците в различни категории на състезанието.

За първо място в генералното класиране на Световното първенство по коло ориентиране при мъжете и жените беше връчена награда от 1000 евро, за завършилите на второ и трето място място също бяха осигурени финансови награди.

Световното първенство по коло ориентиране е част от календара на Международната федерация по ориентиране. В него се включиха 185 състезатели от различни страни. Спортният клуб по ориентиране "НСА - СиВен" и Българската федерация по ориентиране са организатори на T

Пожарните екипи са потушили общо 54 пожара през изминалото денонощие. Пострадал е един човек. Това съобщиха на сайта си от Главна дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението“ (ГДПБЗН). 

Жена на 50 години е пострадала вчера при пожар в къща в село Бъдеще, община Стара Загора. Пожарът е загасен от  четирима служители от РСПБЗН – Стара Загора.   

Звената за ПБЗН са се отзовали на 89 сигнала за произшествия, се посочва още в съобщението. С преки материални щети през изминалото денонощие са станали 17 пожара.  Без нанесени материални щети са възникнали 37 пожара. 

Екипите на ПБЗП са извършили 32 спасителни дейности и помощни операции, от които - осем при катастрофи в транспортни средства и 24 техническа помощ.

Лъжливите повиквания са били три. 

Не пропускайте важните новини от деня. Последвайте ни в Google News Showcase
Бъдете информани с нашите тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-важните новини и събития от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Проблемите на управлението на отпадъците обсъди на среща в Разград ръководството на РИОСВ Русе
Директорът на Регионалната инспекция по околната среда и водите (РИОСВ) в Русе Дауд Ибрям и ръководителите на специализираните дирекции в екоинспекцията обсъдиха проблемите на упра ...
Създателите на Българското книжовно дружество са поставили основите на българската държавност още преди Освобождението, заяви посланикът на страната ни в Румъния Радко Влайков
Създателите на Българското книжовно дружество през 1869 година са поставили основите на първата институция на българската държавност още преди Освобождението. Това заяви посланикът ...
Служебно ще бъдат разпределени съставите на секционните избирателни комисии в община Монтана
В консултациите, свикани от кмета на Община Монтана, за разпределение на местата в секционните избирателни комисии (СИК), участваха шест парламентарно представени партии и коалиции ...
Подготовката на изборите върви по график, докладваха министри на служебния Димитър Главчев
Всички дейности, които са отговорност на правителството за подготовка на изборите, вървят по график. Това беше докладвано на свиканата от служебния премиер Димитър Главчев на регул ...
Пчеларството се превръща в скъпо хоби, каза председателят на браншови съюз в Кюстендилско
В Кюстендилско годината беше изключително тежка и за пчелите, и за пчеларите, каза в интервю Тихомир Стоицов, председател на Браншови пчеларски съюз "Пчела" - Кюстендил. По думите ...
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Върбица отбелязва тържествено 50 години от обявяването си за град
Върбица отбелязва тържествено 50 години от обявяването си за град. Днес беше открит и традиционният Върбишки панаир с шествие от местния площад, в близост до сградите на местното ч ...
Елена Йончева е предала в йеменския град Сана писмо от името на роднините на българските моряци от кораба "Галакси Лийдър"
Евродепутатът Елена Йончева е предала в йеменския град Сана писмо от името на роднините на българските моряци от кораба "Галакси Лийдър" с молба да им бъде позволено да се приберат ...
Възможностите за задълбочаване на икономическото и инвестиционно сътрудничество между България и Германия обсъдиха президентът Румен Радев и посланик Ирене Планк
Възможностите за задълбочаване на икономическото и инвестиционно сътрудничество между България и Германия обсъдиха президентът Румен Радев и германският посланик Ирене Планк, съобщ ...
Мъж на 51 г. е задържан от полицията в област Добрич заради намерени в негов имот наркотици
Мъж на 51 г. е задържан от полицията днес заради намерени в имот в с. Орляк, община Тервел, наркотици, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР в Добрич. Оттам допълва ...
В декларация учредители, основатели, доайени и бивши областни председатели на ДПС застанаха зад лидера Ахмед Доган
В декларация учредители, основатели, доайени и бивши областни председатели на ДПС застанаха зад лидера Ахмед Доган и Автентичното ДПС, съобщиха от „ДПС пресцентър“ на с ...
Тикер в 04:41 ч.
Върбица отбелязва тържествено 50 години от обявяването си за град. Днес беше отк ...
Начало Сфера
11487
България

Жена с черепно-мозъчна травма в тежко състояние е транспортирана по спешност в УМБАЛ „Свети Георги“ в Пловдив с медицински хеликоптер

Жена с черепно-мозъчна травма в тежко състояние е транспортирана по спешност с медицински хеликоптер в Университетската многопрофилна болница за активно лечение (УМБАЛ) „Свети Георги“ в Пловдив, съобщиха от лечебното заведение. Жената е превозена от Смолян, като полетът е продължил 22 минути.

| 24 Август 2024, 15:51 ч.
СЛУШАЙТЕ НОВИНАТА
Жена с черепно-мозъчна травма в тежко състояние е транспортирана по спешност в УМБАЛ „Свети Георги“ в Пловдив с медицински хеликоптер
Жена с черепно-мозъчна травма в тежко състояние е транспортирана по спешност в УМБАЛ „Свети Георги“ в Пловдив с медицински хеликоптер
Снимка © DFA

Жена с черепно-мозъчна травма в тежко състояние е транспортирана по спешност с медицински хеликоптер в Университетската многопрофилна болница за активно лечение (УМБАЛ) „Свети Георги“ в Пловдив, съобщиха от лечебното заведение. Жената е превозена от Смолян, като полетът е продължил 22 минути. На място на болничното вертолетно летище на УМБАЛ "Свети Георги" е създадена незабавна организация.

При пожар в столичния кв. "Младост" 3 е загинал един човек, съобщиха от МВР.

Инцидентът е възникнал в апартамент на 18-ия етаж. Не се е наложила евакуация на хора от съседни жилища, допълниха от МВР.

Починалият е живеел сам, често е пушел и се предполага, че огън от цигара е причината за пожара, който се е прехвърлил на дивана.

Пламъците са били изгасени много бързо, казаха още от МВР.

Служебното правителството одобри на днешното си заседание допълнителни разходи по бюджета на Министерския съвет за 2024 г., съобщиха от пресслужбата на кабинета.

С проекта на постановление се предлага одобряването на допълнителни разходи по бюджета на Министерския съвет за 2024 г. по „Политика в областта на правото на вероизповедание“, бюджетна програма „Вероизповедания“, за капиталови разходи в размер на 928 188 лв., за Българската източноправославна епархия в Западна и Средна Европа, за реконструкция, ремонт и оборудване на храм „Св. Иван Рилски“, намиращ се в сградата на Българското посолство в Лондон, Великобритания.

През ноември 2023 г. започва работата по реконструкцията на храма, като преди това бяха предприети необходимите административни процедури към общината в район Кенсингтън, Лондон. След множество дейности по събаряне на

С тържествен ритуал ще започне празничният 22 септември в Плевен, когато ще се честват 116 години от обявяването на Независимостта на България. Това става известно от програмата с културни събития, публикувана на официалния сайт на Общината.

Ритуалът ще се състои пред паметната плоча срещу входа на Драматично-куклен театър "Иван Радоев" на площад "Стефан Стамболов" от 11:00 часа. Слово по повод годишнината от обявяването на Независимостта на България ще произнесе кметът д-р Валентин Христов. Ще бъдат поднесени венци и цветя в знак на признателност. Празникът ще продължи с концерт на Общинския духов оркестър с диригент Пламен Марков.

Припомняме, че паметният знак, пред който се провеждат честванията на 22 септември в Плевен, бе осветен на площад "Стефан Стамболов" по повод 100 години от обявяване на Независимостта на България. На монолитен блок от гранит е изобразен лъв,

По планините в момента е облачно и тихо, на места духа слаб вятър, съобщиха от Планинската спасителна служба (ПСС) на Българския Червен кръст (БЧК). По-късно във високите части се очаква да вали дъжд, който да премине в сняг.

Условията за туризъм ще са добри до обяд, посочиха от ПСС.

Според прогнозата на Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ) над планините облачността ще е значителна и на места ще превали слаб дъжд, по най-високите върхове на Рила и Пирин - слаб сняг. Ще духа слаб до умерен вятър в ниските части от север-североизток, а по билата от юг-югоизток. Максималната температура на височина 1200 метра около 16°, на 2000 метра - около 8°.     

  

Може би днес или утре ще бъде разчетена т.нар. черна кутия на падналия учебно-боен самолет L-39ZA, каза служебният премиер Димитър Главчев. Той отново изрази съболезнования към близките на загиналите двама пилоти.

Във връзка с трагичния инцидент на „Граф Игнатиево“ и дали трябва да има промени в командването на Военно-въздушните сили, Главчев заяви, че не може да каже дали трябва да има промени, или не, тъй като тече разследване. Той добави, че когато излязат резултатите от него, ще предприеме каквото е необходимо.

На въпрос дали се предвижда увеличение на бюджета на армията за следващата година служебният министър-председател отговори, че и в момента България изпълнява критерия на държава членка на НАТО и отделя 2% от брутния вътрешен продукт за отбранителните способности. Той допълни, че бюджетът показва политиките, които следва правителството, а настоящото

Пострадалата е посрещната от медицински екип и служители на болницата при стриктно спазване на единната инструкция за безопасност при приземяване на хеликоптер, уточняват от лечебното заведение. Пациентката е приета веднага в Клиниката по неврохирургия за спешна операция.

Това е поредната операция на медицинския хеликоптер за последното денонощие. Тази сутрин от Планинската спасителна служба съобщиха, че мъж, пострадал в района на Мальовица, е транспортиран с медицинския хеликоптер към София.

Два сигнала за младежи във видимо нетрезво състояние са приети днес в дежурната част на Районно управление - Шумен, съобщиха от Областната дирекция на МВР - Шумен. Единият сигнал е подаден от 15-годишен, който е съобщил за легнал пред заведение млад мъж. Извършена е проверка. Установено е, че се касае за пълнолетен на 18 години.

Вторият сигнал е за младеж във видимо нетрезво състояние, забелязан пред дискотека в областния град. Установено е, че младежът е на 15 години, като не е влизал в дискотеката, а се е придвижвал към нея.

В града има мобилни групи и екипи, които извършват проверки около и в заведения в Шумен. В тях са включени униформени и цивилни полицаи, поясняват от ОД на МВР - Шумен. Проверки ще има и около заведения, за които е постъпила информация, че тази вечер ще организират събирания с ученици и бъдещи абитуриенти.

Екипи на "Пътна полиция" ще извършв

Движението по централната улица в Троян ще бъде временно забранено на 20 септември във връзка с провеждането на Български фестивал на сливата, съобщават от  общинската администрация.

В интервала от 17:30 часа до 19:00 часа на 20 септември (петък) пътните превозни средства няма да могат да преминават в участъка от кръстовището на ул. „Васил Левски“ с ул. „Тома Хитров“ до кръстовището на ул. „Васил Левски“ с ул. „Симеон Велики“. Служители на полицията и общината ще указват обходен маршрут на движение. 

Движението по забранените участъци ще бъде възстановено непосредствено след преминаването на празничното дефиле  на участниците във фестивала.

Посетителите на събитието, придвижващи се с автомобили, ще бъдат насочвани към обособени паркинги. Няма да се допуска паркирането на превозни средства по тротоари,

Централната избирателна комисия (ЦИК) реши да заличи регистрацията на коалиция „Има смисъл“ за участие в изборите за народни представители на 27 октомври тази година. От коалицията не смятат да обжалват решението, става известно от публикация във Фейсбук на Виктория Василева, представляваща политическата формация.  

В решението на ЦИК се посочва, че след извършена проверка от Главна дирекция „Гражданска регистрация и административно обслужване“ (ГРАО) към Министерството на регионалното развитие и благоустройството (МРРБ) на списъка на избиратели, подкрепящи регистрацията на коалиция „Има смисъл“, се установява, че общият брой коректни записи са по-малко от 2500. При тези данни не са налице изискванията на Изборния кодекс и регистрацията на коалицията, извършена при условие на неприключила процедура, следва да се заличи, според решен

С церемония по награждаване пред зала "Арена Шумен" завърши Световното първенство по коло ориентиране, което се състоя в Шуменско от 9 до 15 септември. Заместник-кметът на община Шумен доц. Виктория Ковчазова, старши експертът по младежки дейности, спорт и туризъм в общинската администрация Даниел Даулов и организатори на състезанието наградиха участниците в различни категории на състезанието.

За първо място в генералното класиране на Световното първенство по коло ориентиране при мъжете и жените беше връчена награда от 1000 евро, за завършилите на второ и трето място място също бяха осигурени финансови награди.

Световното първенство по коло ориентиране е част от календара на Международната федерация по ориентиране. В него се включиха 185 състезатели от различни страни. Спортният клуб по ориентиране "НСА - СиВен" и Българската федерация по ориентиране са организатори на T

Пожарните екипи са потушили общо 54 пожара през изминалото денонощие. Пострадал е един човек. Това съобщиха на сайта си от Главна дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението“ (ГДПБЗН). 

Жена на 50 години е пострадала вчера при пожар в къща в село Бъдеще, община Стара Загора. Пожарът е загасен от  четирима служители от РСПБЗН – Стара Загора.   

Звената за ПБЗН са се отзовали на 89 сигнала за произшествия, се посочва още в съобщението. С преки материални щети през изминалото денонощие са станали 17 пожара.  Без нанесени материални щети са възникнали 37 пожара. 

Екипите на ПБЗП са извършили 32 спасителни дейности и помощни операции, от които - осем при катастрофи в транспортни средства и 24 техническа помощ.

Лъжливите повиквания са били три. 

Към първа страница Новини
Бъдете информани с нашите
тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-вълнуващите новини от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
КЪМ АБОНАМЕНТА
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Проблемите на управлението на отпадъците обсъди на среща в Разград ръководството на РИОСВ Русе
Създателите на Българското книжовно дружество са поставили основите на българската държавност още преди Освобождението, заяви посланикът на страната ни в Румъния Радко Влайков
Служебно ще бъдат разпределени съставите на секционните избирателни комисии в община Монтана
Подготовката на изборите върви по график, докладваха министри на служебния Димитър Главчев
Пчеларството се превръща в скъпо хоби, каза председателят на браншови съюз в Кюстендилско
Още от рубриката
ВРЕМЕ ЗА ЧЕТЕНЕ
   
Време за четене - месец Септември
Препоръчани заглавия
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
В детайли
Върбица отбелязва тържествено 50 години от обявяването си за град
Местен фокус
Елена Йончева е предала в йеменския град Сана писмо от името на роднините на българските моряци от кораба "Галакси Лийдър"
Сфера
Възможностите за задълбочаване на икономическото и инвестиционно сътрудничество между България и Германия обсъдиха президентът Румен Радев и посланик Ирене Планк
Сфера
Мъж на 51 г. е задържан от полицията в област Добрич заради намерени в негов имот наркотици
В детайли
В декларация учредители, основатели, доайени и бивши областни председатели на ДПС застанаха зад лидера Ахмед Доган
Сфера
Иновативна технология помага на фермери да намалят потреблението на вода и торове и да повишат качеството на продукцията
В детайли
Евродепутатът Елена Йончева е в Йемен в опит да се срещне с българските моряци от кораба „Галакси лийдър“
Основна линия
Тринайсет нелегални мигранти, превозвани в два автомобила, са задържани в Бургас, водачите на колите са арестувани
Основна линия
Делегация от БАН, дипломати и българи, живеещи в Румъния, отбелязаха 155 години от създаването на Академията в Браила
Контекст
Проблемите на управлението на отпадъците обсъди на среща в Разград ръководството на РИОСВ Русе
Още новини
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни.
Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.

NRD24 © 2024 Всички права запазени. Програма на NRD. Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни. Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.


NRD24 © 2024 Всички права запазени.
Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.