Начало Сфера Локализиран е пожарът избухнал вчера на територията на общините Брезник и Сливница
9622
България

Локализиран е пожарът избухнал вчера на територията на общините Брезник и Сливница

Локализиран е пожарът, който избухна вчера на територията на общините Брезник и Сливница, съобщиха от Югозадното държавно предприетие в Благоевград.Огънят се е разпрострял на голяма територия.

| 25 Август 2024, 11:28 ч.
Локализиран е пожарът избухнал вчера на територията на общините Брезник и Сливница
Локализиран е пожарът избухнал вчера на територията на общините Брезник и Сливница
Снимка © БТА

Локализиран е пожарът, който избухна вчера на територията на общините Брезник и Сливница, съобщиха от Югозадното държавно предприетие в Благоевград.  

Служебното правителство ще проведе днес редовното си седмично заседание, съобщиха от пресслужбата на Министерския съвет. 

Дневният ред на заседанието предвижда кабинетът да обсъди и приеме проект на решение за изменение на Програмата за компенсиране на разходите на небитови крайни клиенти за електрическа енергия за периода от 1 юли до 31 декември 2024 г., приета с Решение № 546 на Министерския съвет от 2024 г. Вносител на предложението е министърът на енергетиката. 

Очаква се правителството да обсъди още допълнителни разходи по бюджета на Министерския съвет за 2024 г., както и по бюджетите на няколко министерства -Министерството на външните работи, Министерството на вътрешните работи, Министерството на образованието и науката, Министерството на културата. Допълнителни трансфери по бюджетите на общините също се очаква да бъдат одобрени. 

Одобряване н

Централната избирателна комисия (ЦИК) взе решение на днешното си заседание да изпрати осем писма до компетентните районни прокуратури за сезиране с оглед налични данни за гласуване повече от един път на избиратели в изборите за Европейски парламент.

Според данните 54 души са гласували повече от един път. Направена е проверка и в Главна дирекция „Гражданска регистрация и административно обслужване“ по случая. 

Припомняме, че европейските избори се състояха между 6-и и 9 юни. В новия Европейски парламент има 720 депутати от 27-те страни членки на Европейския съюз, с 15 повече от предишния парламент. Разпределението отчита населението на страните, както и нуждата от минимално ниво на представителство на гражданите от по-малките страни. България запазва броя си евродепутати - 17.

„Възраждане“ ще се борят да са първа политическа сила в следващото 51-во Народно събрание (НС), каза в отговор на въпрос лидерът на партията Костадин Костадинов, след като представи пред медии водачите на листи за предстоящия на 27 октомври пореден предсрочен парламентарен вот.

Ако гледаме интереса на българските граждани, можем да разговаряме с всеки, що се отнася до доходи и сигурност, посочи Костадинов и допълни, че разговорите не са безпринципни – това министерство за нас, другото за вас, а политически. Можем да съставим правителство на база на националния интерес, каза Костадинов. Той отчете, че „Възраждане“ имат най-много допирни точки с БСП и „Има такъв народ“. По думите му най-голямото предизвикателство за формацията за предстоящия вот е да убедят българските граждани да излязат да гласуват. Кризата у нас не е политическа, не е

Паметта за Атанас Далчев винаги е била жива. Това заяви проф. Михаил Неделчев, преподавател и изследовател по теория и история на литературата в Нов български университет в София, който присъства на откриването на паметната плоча на братята Атанас и Любомир Далчеви в двора на Българското консулство в Солун, Гърция. Плочата е поставена по инициатива на консулството и . 

Като редактор в издателство “Български писател” през 1975 г. на двутомника със съчиненията на Атанас Далчев и автор и редактор на изследвания за поета, проф. Неделчев заяви, че много се вълнува от днешното събитие.  

Той определи Атанас Далчев като личност, която не е смеел да приближи, поради големия респект от него. 

Прекрасно е, че днес в Солун ни събира тази плоча. Прекрасно е, че събуждаме паметта за тези двама големи българи. Те са живели в Солун, отишли са в Царигра

На пътя между селата Самораново и Ресилово, община Дупница, 46-годишна жена е блъсната от автомобил, който е напуснал местопроизшествието, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция (ОД) на МВР - Кюстендил. 

Инцидентът е станал тази нощ. Пострадалата сама е подала сигнал на телефон 112, след това е била откарана с линейка в болницата в Дупница, където е била настанена със счупен глезен. Сутринта от болничното заведение са уведомили полицията, че жената е починала, казаха от ОД на МВР - Кюстендил.

След получения сигнал за инцидента в Районното управление в Дупница са предприети незабавни действия и причинителят на произшествието е установен и задържан. Той е на 26 години от Дупница и работи като шофьор на такси. Според първоначалната информация мъжът е блъснал пешеходката с таксиметровия автомобил. След инцидента се е прибрал и е сменил колата, като е изляз

Огънят се е разпрострял на голяма територия. Горели са предимно сухи треви и храсти в земеделски земи. Унищожени са около 50 декара държавни горски територии. 

Екипи на пожарната, горските стопанства и доброволци са на място, помагайки за пълното ликвидиране на огъня. Към момента няма опасност за живеешите в близките населени места и сградите в района.

Митническите служители на Граничния контролно-пропускателен пункт "Капитан Андреево" задържаха 19 208 кг. "марков" прах за пране при проверка на товарен автомобил, влизащ в страната от Турция, съобщиха от Регионалния пресцентър на митницата в Свиленград.

Товарът е установен във влекач с полуремарке с чужда регистрация на път от Турция за Албания. Водачът, албански гражданин, е представил пред митническите служители документи за превозваната стока – перилни препарати. Превозното средство е селектирано за щателна митническа проверка, при която в товарното помещение са установени 9604 опаковки по два кг. – общо 19 208 кг. прах за пране. Всички пакети са с логото на известна търговска марка.

В изпълнение на европейския регламент за защита на интелектуалната собственост перилните препарати са задържани. За случая е уведомен притежателят на търговската марка, който

За пръв път от създаваното си през 2008 година общинската фирма „Стройкомерс“ ЕООД в Минерални бани е на печалба. Днес на заседание на Общинския съвет трябва да бъде обсъден и гласуван отчетът на дружеството за миналата 2023 година, който показва чист приход от близо 16 000 лева, съобщи преди сесията председателят на органа на местното самоуправление Мехмед Лятиф.

Фирмата стопанисва обществената къпалня в курорта, която бе основно обновена по европейски проект за  363 574 евро по програмата Интеррег Гърция – България и към който общината добави и собствено финансиране за почти 100 000 лева. Създаденият за ползвателите комфорт и доказаната обществена полезност на банята с лечебна минерална вода доведоха до скок на посещенията, а оттам и на приходите, поясни Лятиф. Проверка това лято установи увеличаването на туристи не само от България, но и от чужбина.

Няма опасност България да бъде застигната от циклона, причиняващ опустошителни валежи и наводнения в Централна и Източна Европа. Това беше докладвано на служебния министър-председател Димитър Главчев на среща в Министерския съвет. Той свика работна среща в Министерския съвет заради бедственото положение в редица европейски региони, съобщиха от правителствената информационна служба. Ситуацията се следи всекидневно, беше докладвано на Главчев.

Във фокуса на срещата бяха също превантивните действия, които се правят планово по почистване на речни корита, отводнителни канали и възстановяване на диги. Служебният премиер поиска изготвяне на екшън план в аванс за справяне с бедствия. В тази връзка ще се изпратят писма до областните управители и кметовете за наличностите им като техника и материали за справяне с бедствени ситуации и за превенция.

Възможностите за финансиране на щ

Олимпийският шампион по борба - свободен стил от Париж 2024 Магомед Рамазанов стана почетен гражданин на Велико Търново на официална церемония днес. Неговият треньор Мирослав Колев получи наградата „Велико Търново“.

Решението за удостояването на Рамазанов с почетната титла бе взето на заседание на Общинския съвет на 29 август с пълно единодушие, каза председателят на Общинския съвет Венцислав Спирдонов. Почетните знаци на олимпийския шампион бяха връчени от кмета на Велико Търново Даниел Панов.

За мен е голяма чест да бъда почетен гражданин на Велико Търново – старата столица на България, каза след получаването на отличието Рамазанов. Той посочи, че амбициите му са да се посвети на интензивни състезания в подготовка за следващия олимпийски цикъл. „Искам да направя своя максимум и отново да спечеля злато на следващата олимпиада“, каза шампион

Двойно ще бъде завишен контролът за неправомерно ползване на вода не за питейни, а за битови нужди. Това съобщи днес по време на среща с кметовете и кметските наместници от малките населени места в община Стара Загора инж. Румен Миланов, управител на "Водоснабдяване и канализация" ЕООД Стара Загора. Той посочи, че  ще бъдат създадени нови контролни групи, които ще извършват проверки. "Там, където случаите са най-драстични, ние сме наясно къде е това, ще бъдат монтирани водомерни шахти извън територията на имота и по този начин хипотезата с байпасите и незаконните отклонения ще бъде неутрализирана", обясни Миланов.

Той представи разработка на дружеството, която е била приета положително от "Български ВиК холдинг" ЕАД, и която гарантира доброто водоснабдяване в областта. ВиК Стара Загора е първото дружество в страната, което направи такава разработка. Тя гарантира хоризонт н

Не пропускайте важните новини от деня. Последвайте ни в Google News Showcase
Бъдете информани с нашите тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-важните новини и събития от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Елена Йончева е предала в йеменския град Сана писмо от името на роднините на българските моряци от кораба "Галакси Лийдър"
Евродепутатът Елена Йончева е предала в йеменския град Сана писмо от името на роднините на българските моряци от кораба "Галакси Лийдър" с молба да им бъде позволено да се приберат ...
Очевидно това е поредната провокация на РСМ, целяща да разруши постигнатото до момента, коментира Даниел Митов думи на вицепремиера на РСМ за България
За такава обидна квалификация в една европейска държава се "взима главата" на министър веднага, хвърчат оставки, коментира пред журналисти зам.-председателят на ГЕРБ и бивш външен ...
Около 17% от кандидатите за работа в НСО стигат до назначаване, 50% отпадат още на медицинските прегледи, каза генерал-майор Емил Тонев
От кандидатите за работа в Националната служба за охрана (НСО) 17,5% успяват да бъдат назначени, а около 50% отпадат още на медицинските прегледи. Това каза в първото си интервю н ...
Ремонтът на Дунав мост се извършва в 400-метрова отсечка
С около 200 метра е удължен участъкът, който се ремонтира на Дунав мост при Русе. Въведената временна организация на движение на съоръжението е в същата лента, в която от 10-и юли ...
Община Несебър започва подготовка за строителство на социални жилища
Община Несебър започва подготовка за строителство на социални жилища. Вече е определен парцел, намиращ се на територията на курорта Слънчев бряг. Започва и процедура по изготвяне н ...
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Върбица отбелязва тържествено 50 години от обявяването си за град
Върбица отбелязва тържествено 50 години от обявяването си за град. Днес беше открит и традиционният Върбишки панаир с шествие от местния площад, в близост до сградите на местното ч ...
Елена Йончева е предала в йеменския град Сана писмо от името на роднините на българските моряци от кораба "Галакси Лийдър"
Евродепутатът Елена Йончева е предала в йеменския град Сана писмо от името на роднините на българските моряци от кораба "Галакси Лийдър" с молба да им бъде позволено да се приберат ...
Възможностите за задълбочаване на икономическото и инвестиционно сътрудничество между България и Германия обсъдиха президентът Румен Радев и посланик Ирене Планк
Възможностите за задълбочаване на икономическото и инвестиционно сътрудничество между България и Германия обсъдиха президентът Румен Радев и германският посланик Ирене Планк, съобщ ...
Мъж на 51 г. е задържан от полицията в област Добрич заради намерени в негов имот наркотици
Мъж на 51 г. е задържан от полицията днес заради намерени в имот в с. Орляк, община Тервел, наркотици, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР в Добрич. Оттам допълва ...
В декларация учредители, основатели, доайени и бивши областни председатели на ДПС застанаха зад лидера Ахмед Доган
В декларация учредители, основатели, доайени и бивши областни председатели на ДПС застанаха зад лидера Ахмед Доган и Автентичното ДПС, съобщиха от „ДПС пресцентър“ на с ...
Тикер в 04:45 ч.
Върбица отбелязва тържествено 50 години от обявяването си за град. Днес беше отк ...
Начало Сфера
9622
България

Локализиран е пожарът избухнал вчера на територията на общините Брезник и Сливница

Локализиран е пожарът, който избухна вчера на територията на общините Брезник и Сливница, съобщиха от Югозадното държавно предприетие в Благоевград.Огънят се е разпрострял на голяма територия.

| 25 Август 2024, 11:28 ч.
СЛУШАЙТЕ НОВИНАТА
Локализиран е пожарът избухнал вчера на територията на общините Брезник и Сливница
Локализиран е пожарът избухнал вчера на територията на общините Брезник и Сливница
Снимка © БТА

Локализиран е пожарът, който избухна вчера на територията на общините Брезник и Сливница, съобщиха от Югозадното държавно предприетие в Благоевград.  

Служебното правителство ще проведе днес редовното си седмично заседание, съобщиха от пресслужбата на Министерския съвет. 

Дневният ред на заседанието предвижда кабинетът да обсъди и приеме проект на решение за изменение на Програмата за компенсиране на разходите на небитови крайни клиенти за електрическа енергия за периода от 1 юли до 31 декември 2024 г., приета с Решение № 546 на Министерския съвет от 2024 г. Вносител на предложението е министърът на енергетиката. 

Очаква се правителството да обсъди още допълнителни разходи по бюджета на Министерския съвет за 2024 г., както и по бюджетите на няколко министерства -Министерството на външните работи, Министерството на вътрешните работи, Министерството на образованието и науката, Министерството на културата. Допълнителни трансфери по бюджетите на общините също се очаква да бъдат одобрени. 

Одобряване н

Централната избирателна комисия (ЦИК) взе решение на днешното си заседание да изпрати осем писма до компетентните районни прокуратури за сезиране с оглед налични данни за гласуване повече от един път на избиратели в изборите за Европейски парламент.

Според данните 54 души са гласували повече от един път. Направена е проверка и в Главна дирекция „Гражданска регистрация и административно обслужване“ по случая. 

Припомняме, че европейските избори се състояха между 6-и и 9 юни. В новия Европейски парламент има 720 депутати от 27-те страни членки на Европейския съюз, с 15 повече от предишния парламент. Разпределението отчита населението на страните, както и нуждата от минимално ниво на представителство на гражданите от по-малките страни. България запазва броя си евродепутати - 17.

„Възраждане“ ще се борят да са първа политическа сила в следващото 51-во Народно събрание (НС), каза в отговор на въпрос лидерът на партията Костадин Костадинов, след като представи пред медии водачите на листи за предстоящия на 27 октомври пореден предсрочен парламентарен вот.

Ако гледаме интереса на българските граждани, можем да разговаряме с всеки, що се отнася до доходи и сигурност, посочи Костадинов и допълни, че разговорите не са безпринципни – това министерство за нас, другото за вас, а политически. Можем да съставим правителство на база на националния интерес, каза Костадинов. Той отчете, че „Възраждане“ имат най-много допирни точки с БСП и „Има такъв народ“. По думите му най-голямото предизвикателство за формацията за предстоящия вот е да убедят българските граждани да излязат да гласуват. Кризата у нас не е политическа, не е

Паметта за Атанас Далчев винаги е била жива. Това заяви проф. Михаил Неделчев, преподавател и изследовател по теория и история на литературата в Нов български университет в София, който присъства на откриването на паметната плоча на братята Атанас и Любомир Далчеви в двора на Българското консулство в Солун, Гърция. Плочата е поставена по инициатива на консулството и . 

Като редактор в издателство “Български писател” през 1975 г. на двутомника със съчиненията на Атанас Далчев и автор и редактор на изследвания за поета, проф. Неделчев заяви, че много се вълнува от днешното събитие.  

Той определи Атанас Далчев като личност, която не е смеел да приближи, поради големия респект от него. 

Прекрасно е, че днес в Солун ни събира тази плоча. Прекрасно е, че събуждаме паметта за тези двама големи българи. Те са живели в Солун, отишли са в Царигра

На пътя между селата Самораново и Ресилово, община Дупница, 46-годишна жена е блъсната от автомобил, който е напуснал местопроизшествието, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция (ОД) на МВР - Кюстендил. 

Инцидентът е станал тази нощ. Пострадалата сама е подала сигнал на телефон 112, след това е била откарана с линейка в болницата в Дупница, където е била настанена със счупен глезен. Сутринта от болничното заведение са уведомили полицията, че жената е починала, казаха от ОД на МВР - Кюстендил.

След получения сигнал за инцидента в Районното управление в Дупница са предприети незабавни действия и причинителят на произшествието е установен и задържан. Той е на 26 години от Дупница и работи като шофьор на такси. Според първоначалната информация мъжът е блъснал пешеходката с таксиметровия автомобил. След инцидента се е прибрал и е сменил колата, като е изляз

Огънят се е разпрострял на голяма територия. Горели са предимно сухи треви и храсти в земеделски земи. Унищожени са около 50 декара държавни горски територии. 

Екипи на пожарната, горските стопанства и доброволци са на място, помагайки за пълното ликвидиране на огъня. Към момента няма опасност за живеешите в близките населени места и сградите в района.

Митническите служители на Граничния контролно-пропускателен пункт "Капитан Андреево" задържаха 19 208 кг. "марков" прах за пране при проверка на товарен автомобил, влизащ в страната от Турция, съобщиха от Регионалния пресцентър на митницата в Свиленград.

Товарът е установен във влекач с полуремарке с чужда регистрация на път от Турция за Албания. Водачът, албански гражданин, е представил пред митническите служители документи за превозваната стока – перилни препарати. Превозното средство е селектирано за щателна митническа проверка, при която в товарното помещение са установени 9604 опаковки по два кг. – общо 19 208 кг. прах за пране. Всички пакети са с логото на известна търговска марка.

В изпълнение на европейския регламент за защита на интелектуалната собственост перилните препарати са задържани. За случая е уведомен притежателят на търговската марка, който

За пръв път от създаваното си през 2008 година общинската фирма „Стройкомерс“ ЕООД в Минерални бани е на печалба. Днес на заседание на Общинския съвет трябва да бъде обсъден и гласуван отчетът на дружеството за миналата 2023 година, който показва чист приход от близо 16 000 лева, съобщи преди сесията председателят на органа на местното самоуправление Мехмед Лятиф.

Фирмата стопанисва обществената къпалня в курорта, която бе основно обновена по европейски проект за  363 574 евро по програмата Интеррег Гърция – България и към който общината добави и собствено финансиране за почти 100 000 лева. Създаденият за ползвателите комфорт и доказаната обществена полезност на банята с лечебна минерална вода доведоха до скок на посещенията, а оттам и на приходите, поясни Лятиф. Проверка това лято установи увеличаването на туристи не само от България, но и от чужбина.

Няма опасност България да бъде застигната от циклона, причиняващ опустошителни валежи и наводнения в Централна и Източна Европа. Това беше докладвано на служебния министър-председател Димитър Главчев на среща в Министерския съвет. Той свика работна среща в Министерския съвет заради бедственото положение в редица европейски региони, съобщиха от правителствената информационна служба. Ситуацията се следи всекидневно, беше докладвано на Главчев.

Във фокуса на срещата бяха също превантивните действия, които се правят планово по почистване на речни корита, отводнителни канали и възстановяване на диги. Служебният премиер поиска изготвяне на екшън план в аванс за справяне с бедствия. В тази връзка ще се изпратят писма до областните управители и кметовете за наличностите им като техника и материали за справяне с бедствени ситуации и за превенция.

Възможностите за финансиране на щ

Олимпийският шампион по борба - свободен стил от Париж 2024 Магомед Рамазанов стана почетен гражданин на Велико Търново на официална церемония днес. Неговият треньор Мирослав Колев получи наградата „Велико Търново“.

Решението за удостояването на Рамазанов с почетната титла бе взето на заседание на Общинския съвет на 29 август с пълно единодушие, каза председателят на Общинския съвет Венцислав Спирдонов. Почетните знаци на олимпийския шампион бяха връчени от кмета на Велико Търново Даниел Панов.

За мен е голяма чест да бъда почетен гражданин на Велико Търново – старата столица на България, каза след получаването на отличието Рамазанов. Той посочи, че амбициите му са да се посвети на интензивни състезания в подготовка за следващия олимпийски цикъл. „Искам да направя своя максимум и отново да спечеля злато на следващата олимпиада“, каза шампион

Двойно ще бъде завишен контролът за неправомерно ползване на вода не за питейни, а за битови нужди. Това съобщи днес по време на среща с кметовете и кметските наместници от малките населени места в община Стара Загора инж. Румен Миланов, управител на "Водоснабдяване и канализация" ЕООД Стара Загора. Той посочи, че  ще бъдат създадени нови контролни групи, които ще извършват проверки. "Там, където случаите са най-драстични, ние сме наясно къде е това, ще бъдат монтирани водомерни шахти извън територията на имота и по този начин хипотезата с байпасите и незаконните отклонения ще бъде неутрализирана", обясни Миланов.

Той представи разработка на дружеството, която е била приета положително от "Български ВиК холдинг" ЕАД, и която гарантира доброто водоснабдяване в областта. ВиК Стара Загора е първото дружество в страната, което направи такава разработка. Тя гарантира хоризонт н

Към първа страница Новини
Бъдете информани с нашите
тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-вълнуващите новини от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
КЪМ АБОНАМЕНТА
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Елена Йончева е предала в йеменския град Сана писмо от името на роднините на българските моряци от кораба "Галакси Лийдър"
Очевидно това е поредната провокация на РСМ, целяща да разруши постигнатото до момента, коментира Даниел Митов думи на вицепремиера на РСМ за България
Около 17% от кандидатите за работа в НСО стигат до назначаване, 50% отпадат още на медицинските прегледи, каза генерал-майор Емил Тонев
Ремонтът на Дунав мост се извършва в 400-метрова отсечка
Община Несебър започва подготовка за строителство на социални жилища
Още от рубриката
ВРЕМЕ ЗА ЧЕТЕНЕ
   
Време за четене - месец Септември
Препоръчани заглавия
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
В детайли
Върбица отбелязва тържествено 50 години от обявяването си за град
Местен фокус
Елена Йончева е предала в йеменския град Сана писмо от името на роднините на българските моряци от кораба "Галакси Лийдър"
Сфера
Възможностите за задълбочаване на икономическото и инвестиционно сътрудничество между България и Германия обсъдиха президентът Румен Радев и посланик Ирене Планк
Сфера
Мъж на 51 г. е задържан от полицията в област Добрич заради намерени в негов имот наркотици
В детайли
В декларация учредители, основатели, доайени и бивши областни председатели на ДПС застанаха зад лидера Ахмед Доган
Сфера
Иновативна технология помага на фермери да намалят потреблението на вода и торове и да повишат качеството на продукцията
В детайли
Евродепутатът Елена Йончева е в Йемен в опит да се срещне с българските моряци от кораба „Галакси лийдър“
Основна линия
Тринайсет нелегални мигранти, превозвани в два автомобила, са задържани в Бургас, водачите на колите са арестувани
Основна линия
Делегация от БАН, дипломати и българи, живеещи в Румъния, отбелязаха 155 години от създаването на Академията в Браила
Контекст
Проблемите на управлението на отпадъците обсъди на среща в Разград ръководството на РИОСВ Русе
Още новини
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни.
Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.

NRD24 © 2024 Всички права запазени. Програма на NRD. Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни. Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.


NRD24 © 2024 Всички права запазени.
Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.