Начало В детайли Полицаи разкриха ферма за канабис край любимецкото село Георги Добрево
7435
България

Полицаи разкриха ферма за канабис край любимецкото село Георги Добрево

Полицаи разкриха ферма за канабис край любимецкото село Георги Добрево при проверка в 9:00 часа вчера в землището на село, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР в Хасково.В гориста местност те са намерели 17 канабисови растения с общо тегло 70 кг с размери 3,2-4,2 метра, за които видимо са полагани грижи. Установена е изградена поливна система със захранване от соларен панел и таймер, стартиращ системата.

| 26 Август 2024, 10:03 ч.
Полицаи разкриха ферма за канабис край любимецкото село Георги Добрево
Полицаи разкриха ферма за канабис край любимецкото село Георги Добрево
Снимка © БТА

Полицаи разкриха ферма за канабис край любимецкото село Георги Добрево при проверка в 9:00 часа вчера в землището на село, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР в Хасково.

"Продължаваме промяната - Дeмократична България" (ПП-ДБ) отново ще предложат възнаграждението за особените представители, предвидени в Закона за адвокатурата, да се определя от съда в рамките на Наредбата за адвокатските възнаграждения, а местните адвокатски съвети да определят единствено конкретния особен представител. Това съобщиха от пресцентъра на коалицията. 

Предложението от ПП-ДБ ще внесат при повторното разглеждане на законопроекта, който бе върнат с наложеното от президента Румен Радев вето. Съществено бе променен правният режим, свързан с фигурата на особения представител. Парламентът иззе от съда правомощието по определяне на възнагражденията на особените представители и ги възложи на местните адвокатски съвети, обясниха мотивите за ветото от прессекретариата на държавния глава. Според него това влиза в остро противоречие с правото на Европейския съюз,

Момче на 14 години е настанено в болница с различни наранявания след като е било намерено да лежи на спирка в Стара Загора. Това съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР. Сигнал за инцидента е получен вчера малко преди 16:00 часа на спешния телефон 112. 

На място незабавно е изпратен полицейски екип, който е установил пострадалия тийнейджър. Той е бил откаран за лечение в медицинско заведение. Към момента момчето е без опасност за живота. 

В резултат на проведените оперативно-издирвателни мероприятия на полицейските служители като извършител на деянието е установено 15-годишно момче, което е задържано за срок до 24 часа. Образувано е досъдебно производство.

Припомняме, че през миналата седмица момче на 14 години пострада в Стара Загора, като при спречкване между младежи му беше нанесена порезна рана на ръката. 

Евродепутатът Елена Йончева е предала в йеменския град Сана писмо от името на роднините на българските моряци от кораба "Галакси Лийдър" с молба да им бъде позволено да се приберат при семействата си. Това съобщи Йончева на своята страница във Фейсбук и публикува снимки от срещата.

По-рано днес тя написа, че се намира в Йемен в опит да се срещне с българите от товарния кораб - капитана Любомир Чанев и старши помощник-капитана Данаил Веселинов. Двамата, заедно с екипажа на плавателния съд, са при хусите от 19 ноември 2023 г., посочва евродепутатът.

„В Йемен бях посрещната с изключително уважение. Проведох среща с министъра на външните работи на Сана Jamal Amer, както и с неговия заместник Abdul Wahed Abu Rass. В разговорите с тях изтъкнах, че България е признала Палестинската държава още през 1988 г. Свидетелство за добрите отношения между двата народа е и фактът, ч

Депутатите приеха на първо и второ четене промените в Закона за държавния бюджет за 2024 г., свързани с актуализация в Инвестиционната програма за общински проекти. Точката бе включена в седмичната програма за работа на Народното събрание в началото на пленарното заседание и бе разгледана на първо, а след това и на второ четене.  На първо четене законопроектът за изменение и допълнение на Закона за държавния бюджет бе гласуван със 151 гласа "за" и един - "въздържал се". Промените в Инвестиционната програма за общинските проекти бяха разгледани вчера на заседание на парламентарната Комисия по бюджет и финанси. Вносител на законопроекта е Министерският съвет. 

Промените предвиждат намаление на прогнозния бюджет за общинските проекти за настоящата година с 37 милиона лева и увеличение на бюджета по Инвестиционната програма, предвидена до декември 2026 г., с над 1 милиард

Политическите партии и коалиции постигнаха съгласие за съставите на секционните избирателни комисии (СИК) в община Враца за извънредните парламентарни избори на 27 октомври.

По време на днешната консултация, организирана в сградата на Община Враца, всички упълномощени представители на парламентарно представените партии и коалиции в 50-ото Народно събрание подкрепиха предложеното им предварително разпределение, посочвайки, че в него са спазени законовите разпоредби. Съгласие беше постигнато и по отношение на разпределението на членовете в допълнителните секционни комисии, които ще бъдат създадени, както и за тези с подвижните урни.  

В Община Враца ще има 105 СИК, от които 84 ще са с деветима членове, а останалите ще са с по седем. Общо в секционните комисии ще бъдат ангажирани 903-ма души. 

В гориста местност те са намерели 17 канабисови растения с общо тегло 70 кг с размери 3,2-4,2 метра, за които видимо са полагани грижи. Установена е изградена поливна система със захранване от соларен панел и таймер, стартиращ системата. Открити са още торове и материали, необходими за отглеждането на растенията. Изградено е и видеонаблюдение.

На място е задържан 47-годишен мъж, който признал за действията си, и негов съселянин на 36 г., съпричастен към същата дейност. Работата по образуваното досъдебно производство продължава.

Последно в региона стопанство за отглеждане на наркотични растения бе разкрито в село Николово, община Хасково, в края на миналата година. Тогава от два адреса на 42-годишен криминално проявен мъж бяха иззети над 5 кг марихуана, а в двора на единия от имотите имаше и канабисови растения.  

По инициатива на Българската педиатрична асоциация (БПА) в курортен комплекс Боровец се провежда XVI Национален конгрес по педиатрия с международно участие. Конгресът бе открит от председателя на Управителния съвет на БПА проф. Иван Литвиненко. 

Проф. Литвиненко поздрави присъстващите и пожела успех на всички водещи. Той заяви, че това е най-голямото събитие за гилдията и в програмата всеки присъстващ може да намери нещо за себе си. Има гости от Германия, Израел, Белгия и други държави, отчете Литвиненко и добави, че в рамките на конгреса ще има и Общо събрание на БПА.

Научният форум в областта на педиатрията се провежда от 1963 година на всеки три години. Традиционно събитието събира над 500 делегати – педиатри, общопрактикуващи лекари, колеги от всички специалности, свързани с педиатрията, и специалисти по здравни грижи от детските клиники и отделения в цяла

Архив на данните от измервателния пункт на "Линамар Лайт Металс Русе" ЕООД може да се изиска при следващо издаване на разрешителното им за дейност. Това каза служебният министър на околната среда и водите Петър Димитров по време на парламентарния контрол в отговор на въпрос за архив на данните от пункт за собствен непрекъснат мониторинг на "Линамар Лайт Металс Русе" ЕООД, който да бъде и публичен в сайта на Регионалната инспекция по околната среда и водите - Русе.

Данните за качеството на въздуха в Русе се получават от автоматичната измервателна станция "Възраждане", като те са достъпни и за населението, посочи министър Димитров. Пунктът за собствен мониторинг на "Линамар Лайт Металс Русе" е изграден в съответствие със заложените изисквания и целта му е изследване на разпространението на органичните вещества, специфични за производствената дейност, водещо до усещане за мир

Млад мъж е задържан за 72 часа във Враца, заради незаконно държане на високорисково наркотично вещество с цел разпространение, съобщиха от Апелативна прокуратура (АП) – София. От там уточняват, че действията на Окръжна прокуратура – Враца са по образувано досъдебно производство за извършено престъпление по чл. 354а, ал. 1, изр. 1, пр. 4 от Наказателния кодекс. 

При претърсване на обитавания от 28-годишния мъж апартамент на ул. „Кръстьо Българията“ в областния град са открити и иззети 43 полиетиленови плика, съдържащи суха зелено-кафява листна маса. Направеният полеви тест на веществото е посочил кетамин.

По делото са събрани достатъчно доказателства за виновността на обвиняемия В.И., а искането на прокуратурата е спрямо обвиняемия да бъде взета мярка за неотклонение „задържане под стража“. Предстои съдът да се произнесе. Според пр

Пътната инфраструктура е в добро състояние, но правилата за движение не се спазват от шофьорите. Статистиката за тази година показва именно това, че жертвите, за съжаление, са преди всичко от неспазване на правилата. Това каза служебният министър на регионалното развитие и благоустройството Виолета Коритарова - Касабова при откриването на Десетата юбилейна годишна конференция, посветена на пътната безопасност - „ВИЗИЯ 0“ - Нула жертви при пътнотранспортни произшествия днес в Пловдив. Конференцията е организирана от Сдружение „Българска браншова асоциация пътна безопасност”.

Където пътната инфраструктура е поставила ограничения в скоростта, нека се спазват, призова служебният министър. Тя даде за пример пътя Асеновград - Кърджали, който е в добро експлоатационно състояние, но въпреки това там има много пътнотранспортни произшествия. "Те се обуславят само

Представители на община Мездра участваха в отбелязването на 20-ата годишнина от възобновяването на църквата в село Звонци, в Западните покрайнини, център на българското национално малцинство в община Бабушница, Република Сърбия. Това съобщиха от общинска администрация и припомниха, че родолюбивото начинание по възстановяването на църквата „Св. Илия“ е осъществено и с подкрепата на мездренската община.

След десетилетия разруха храмът е възстановен през периода 2004-2005 г. с дарение от строителни материали, осигурено след благотворителна акция, организирана от Община Мездра и Общинския съвет (ОбС) в Мездра. Христолюбивото дело е подкрепено финансово от 15 мездренски бизнесмени. Съграденият през 1895-1896 г. храм е преосветен на 17 септември 2005 г. - празникът на Св. мъченци София, Вяра, Надежда и Любов, в присъствието на официални гости от България, сред които и пре

Не пропускайте важните новини от деня. Последвайте ни в Google News Showcase
Бъдете информани с нашите тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-важните новини и събития от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Изстрел във въздуха е бил произведен при спор за паркомясто в София, един човек е откаран в болница
Изстрел във въздуха е бил произведен при спор за паркомясто между група мъже в София, съобщиха от МВР . Инцидентът е станал по-рано тази вечер на ул. „Българска морава“ ...
Служебният кабинет прехвърли стадион "Георги Аспарухов" и комплекс "Герена" за безвъзмездно ползване на Столична община
Служебният кабинет прехвърли стадион "Георги Аспарухов" и комплекс "Герена" за безвъзмездно ползване на Столична община, съобщиха от правителствената пресслужба. Решението е във вр ...
Проверка ще установи какви са били действията на полицаите по случая с пребитата жена в с. Челопеч, съобщи министър Атанас Илков
Разпоредена е вътрешна проверка в Министерството на вътрешните работи (МВР), която трябва да установи как са действали полицаите по случая с пребитата жена в село Челопеч. Това каз ...
Чрез машинния вот нямаме възможността за невалидни бюлетини, каза служебният министър на електронното управление Валентин Мундров
Чрез машинния вот нямаме възможността за невалидни бюлетини, каза служебният министър на електронното управление Валентин Мундров в предаването „Още от деня“ по БНТ. Сп ...
Удължава се срокът на инициативата "Идеи за града" на Столичната община
Радвам се да споделя, че инициативата „Идеи за града“ предизвика силен интерес и удължихме срока за подаване на проекти до 30 октомври, написа кметът на София Васил Тер ...
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Деветнадесетгодишен младеж загина при катастрофа край Сливен
Деветнадесетгодишен младеж загина при катастрофа край Сливен, съобщиха от пресцентъра на областната полиция. Пътният инцидент е станал около 19:10 часа снощи (20 септември) на изхо ...
България ще участва утре в Срещата на върха за бъдещето в централата на ООН
Срещата на върха за бъдещето, която се провежда в рамките на 79-ата годишна сесия на Общото събрание на ООН, започва утре в централата на световната организация в Ню Йорк. Българск ...
В Долна Митрополия ще бъде отдадена последна почит към загиналите при инцидента край Граф Игнатиево пилоти - подполковник Петко Димитров и капитан Венцислав Дункин
В Долна Митрополия ще бъде отдадена последна почит към двамата загинали край Граф Игнатиево пилоти - подполковник Петко Димитров и капитан Венцислав Дункин, съобщиха от Министерств ...
Преди 60 години – в полунощ на 20 срещу 21 септември 1964 г.е обявена независимостта на Малта
В полунощ на 20 срещу 21 септември 1964 г. е обявена независимостта на Малта. От 1800 г. островът е протекторат на Великобритания, посочва отдел “Справочна” на . Малта ...
Министър Атанас Илков ще открие в Панагюрище юбилейното издание на Националния конкурс „Пътен полицай на годината - 2024“
Служебният министър на вътрешните работи Атанас Илков ще открие 30-ото юбилейното издание на Националния конкурс „Пътен полицай на годината - 2024“, съобщиха от МВР. Съ ...
Тикер в 08:27 ч.
Деветнадесетгодишен младеж загина при катастрофа край Сливен, съобщиха от пресце ...
Начало В детайли
7435
България

Полицаи разкриха ферма за канабис край любимецкото село Георги Добрево

Полицаи разкриха ферма за канабис край любимецкото село Георги Добрево при проверка в 9:00 часа вчера в землището на село, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР в Хасково.В гориста местност те са намерели 17 канабисови растения с общо тегло 70 кг с размери 3,2-4,2 метра, за които видимо са полагани грижи. Установена е изградена поливна система със захранване от соларен панел и таймер, стартиращ системата.

| 26 Август 2024, 10:03 ч.
СЛУШАЙТЕ НОВИНАТА
Полицаи разкриха ферма за канабис край любимецкото село Георги Добрево
Полицаи разкриха ферма за канабис край любимецкото село Георги Добрево
Снимка © БТА

Полицаи разкриха ферма за канабис край любимецкото село Георги Добрево при проверка в 9:00 часа вчера в землището на село, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР в Хасково.

"Продължаваме промяната - Дeмократична България" (ПП-ДБ) отново ще предложат възнаграждението за особените представители, предвидени в Закона за адвокатурата, да се определя от съда в рамките на Наредбата за адвокатските възнаграждения, а местните адвокатски съвети да определят единствено конкретния особен представител. Това съобщиха от пресцентъра на коалицията. 

Предложението от ПП-ДБ ще внесат при повторното разглеждане на законопроекта, който бе върнат с наложеното от президента Румен Радев вето. Съществено бе променен правният режим, свързан с фигурата на особения представител. Парламентът иззе от съда правомощието по определяне на възнагражденията на особените представители и ги възложи на местните адвокатски съвети, обясниха мотивите за ветото от прессекретариата на държавния глава. Според него това влиза в остро противоречие с правото на Европейския съюз,

Момче на 14 години е настанено в болница с различни наранявания след като е било намерено да лежи на спирка в Стара Загора. Това съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР. Сигнал за инцидента е получен вчера малко преди 16:00 часа на спешния телефон 112. 

На място незабавно е изпратен полицейски екип, който е установил пострадалия тийнейджър. Той е бил откаран за лечение в медицинско заведение. Към момента момчето е без опасност за живота. 

В резултат на проведените оперативно-издирвателни мероприятия на полицейските служители като извършител на деянието е установено 15-годишно момче, което е задържано за срок до 24 часа. Образувано е досъдебно производство.

Припомняме, че през миналата седмица момче на 14 години пострада в Стара Загора, като при спречкване между младежи му беше нанесена порезна рана на ръката. 

Евродепутатът Елена Йончева е предала в йеменския град Сана писмо от името на роднините на българските моряци от кораба "Галакси Лийдър" с молба да им бъде позволено да се приберат при семействата си. Това съобщи Йончева на своята страница във Фейсбук и публикува снимки от срещата.

По-рано днес тя написа, че се намира в Йемен в опит да се срещне с българите от товарния кораб - капитана Любомир Чанев и старши помощник-капитана Данаил Веселинов. Двамата, заедно с екипажа на плавателния съд, са при хусите от 19 ноември 2023 г., посочва евродепутатът.

„В Йемен бях посрещната с изключително уважение. Проведох среща с министъра на външните работи на Сана Jamal Amer, както и с неговия заместник Abdul Wahed Abu Rass. В разговорите с тях изтъкнах, че България е признала Палестинската държава още през 1988 г. Свидетелство за добрите отношения между двата народа е и фактът, ч

Депутатите приеха на първо и второ четене промените в Закона за държавния бюджет за 2024 г., свързани с актуализация в Инвестиционната програма за общински проекти. Точката бе включена в седмичната програма за работа на Народното събрание в началото на пленарното заседание и бе разгледана на първо, а след това и на второ четене.  На първо четене законопроектът за изменение и допълнение на Закона за държавния бюджет бе гласуван със 151 гласа "за" и един - "въздържал се". Промените в Инвестиционната програма за общинските проекти бяха разгледани вчера на заседание на парламентарната Комисия по бюджет и финанси. Вносител на законопроекта е Министерският съвет. 

Промените предвиждат намаление на прогнозния бюджет за общинските проекти за настоящата година с 37 милиона лева и увеличение на бюджета по Инвестиционната програма, предвидена до декември 2026 г., с над 1 милиард

Политическите партии и коалиции постигнаха съгласие за съставите на секционните избирателни комисии (СИК) в община Враца за извънредните парламентарни избори на 27 октомври.

По време на днешната консултация, организирана в сградата на Община Враца, всички упълномощени представители на парламентарно представените партии и коалиции в 50-ото Народно събрание подкрепиха предложеното им предварително разпределение, посочвайки, че в него са спазени законовите разпоредби. Съгласие беше постигнато и по отношение на разпределението на членовете в допълнителните секционни комисии, които ще бъдат създадени, както и за тези с подвижните урни.  

В Община Враца ще има 105 СИК, от които 84 ще са с деветима членове, а останалите ще са с по седем. Общо в секционните комисии ще бъдат ангажирани 903-ма души. 

В гориста местност те са намерели 17 канабисови растения с общо тегло 70 кг с размери 3,2-4,2 метра, за които видимо са полагани грижи. Установена е изградена поливна система със захранване от соларен панел и таймер, стартиращ системата. Открити са още торове и материали, необходими за отглеждането на растенията. Изградено е и видеонаблюдение.

На място е задържан 47-годишен мъж, който признал за действията си, и негов съселянин на 36 г., съпричастен към същата дейност. Работата по образуваното досъдебно производство продължава.

Последно в региона стопанство за отглеждане на наркотични растения бе разкрито в село Николово, община Хасково, в края на миналата година. Тогава от два адреса на 42-годишен криминално проявен мъж бяха иззети над 5 кг марихуана, а в двора на единия от имотите имаше и канабисови растения.  

По инициатива на Българската педиатрична асоциация (БПА) в курортен комплекс Боровец се провежда XVI Национален конгрес по педиатрия с международно участие. Конгресът бе открит от председателя на Управителния съвет на БПА проф. Иван Литвиненко. 

Проф. Литвиненко поздрави присъстващите и пожела успех на всички водещи. Той заяви, че това е най-голямото събитие за гилдията и в програмата всеки присъстващ може да намери нещо за себе си. Има гости от Германия, Израел, Белгия и други държави, отчете Литвиненко и добави, че в рамките на конгреса ще има и Общо събрание на БПА.

Научният форум в областта на педиатрията се провежда от 1963 година на всеки три години. Традиционно събитието събира над 500 делегати – педиатри, общопрактикуващи лекари, колеги от всички специалности, свързани с педиатрията, и специалисти по здравни грижи от детските клиники и отделения в цяла

Архив на данните от измервателния пункт на "Линамар Лайт Металс Русе" ЕООД може да се изиска при следващо издаване на разрешителното им за дейност. Това каза служебният министър на околната среда и водите Петър Димитров по време на парламентарния контрол в отговор на въпрос за архив на данните от пункт за собствен непрекъснат мониторинг на "Линамар Лайт Металс Русе" ЕООД, който да бъде и публичен в сайта на Регионалната инспекция по околната среда и водите - Русе.

Данните за качеството на въздуха в Русе се получават от автоматичната измервателна станция "Възраждане", като те са достъпни и за населението, посочи министър Димитров. Пунктът за собствен мониторинг на "Линамар Лайт Металс Русе" е изграден в съответствие със заложените изисквания и целта му е изследване на разпространението на органичните вещества, специфични за производствената дейност, водещо до усещане за мир

Млад мъж е задържан за 72 часа във Враца, заради незаконно държане на високорисково наркотично вещество с цел разпространение, съобщиха от Апелативна прокуратура (АП) – София. От там уточняват, че действията на Окръжна прокуратура – Враца са по образувано досъдебно производство за извършено престъпление по чл. 354а, ал. 1, изр. 1, пр. 4 от Наказателния кодекс. 

При претърсване на обитавания от 28-годишния мъж апартамент на ул. „Кръстьо Българията“ в областния град са открити и иззети 43 полиетиленови плика, съдържащи суха зелено-кафява листна маса. Направеният полеви тест на веществото е посочил кетамин.

По делото са събрани достатъчно доказателства за виновността на обвиняемия В.И., а искането на прокуратурата е спрямо обвиняемия да бъде взета мярка за неотклонение „задържане под стража“. Предстои съдът да се произнесе. Според пр

Пътната инфраструктура е в добро състояние, но правилата за движение не се спазват от шофьорите. Статистиката за тази година показва именно това, че жертвите, за съжаление, са преди всичко от неспазване на правилата. Това каза служебният министър на регионалното развитие и благоустройството Виолета Коритарова - Касабова при откриването на Десетата юбилейна годишна конференция, посветена на пътната безопасност - „ВИЗИЯ 0“ - Нула жертви при пътнотранспортни произшествия днес в Пловдив. Конференцията е организирана от Сдружение „Българска браншова асоциация пътна безопасност”.

Където пътната инфраструктура е поставила ограничения в скоростта, нека се спазват, призова служебният министър. Тя даде за пример пътя Асеновград - Кърджали, който е в добро експлоатационно състояние, но въпреки това там има много пътнотранспортни произшествия. "Те се обуславят само

Представители на община Мездра участваха в отбелязването на 20-ата годишнина от възобновяването на църквата в село Звонци, в Западните покрайнини, център на българското национално малцинство в община Бабушница, Република Сърбия. Това съобщиха от общинска администрация и припомниха, че родолюбивото начинание по възстановяването на църквата „Св. Илия“ е осъществено и с подкрепата на мездренската община.

След десетилетия разруха храмът е възстановен през периода 2004-2005 г. с дарение от строителни материали, осигурено след благотворителна акция, организирана от Община Мездра и Общинския съвет (ОбС) в Мездра. Христолюбивото дело е подкрепено финансово от 15 мездренски бизнесмени. Съграденият през 1895-1896 г. храм е преосветен на 17 септември 2005 г. - празникът на Св. мъченци София, Вяра, Надежда и Любов, в присъствието на официални гости от България, сред които и пре

Към първа страница Новини
Бъдете информани с нашите
тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-вълнуващите новини от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
КЪМ АБОНАМЕНТА
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Изстрел във въздуха е бил произведен при спор за паркомясто в София, един човек е откаран в болница
Служебният кабинет прехвърли стадион "Георги Аспарухов" и комплекс "Герена" за безвъзмездно ползване на Столична община
Проверка ще установи какви са били действията на полицаите по случая с пребитата жена в с. Челопеч, съобщи министър Атанас Илков
Чрез машинния вот нямаме възможността за невалидни бюлетини, каза служебният министър на електронното управление Валентин Мундров
Удължава се срокът на инициативата "Идеи за града" на Столичната община
Още от рубриката
ВРЕМЕ ЗА ЧЕТЕНЕ
   
Време за четене - месец Септември
Препоръчани заглавия
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Местен фокус
Деветнадесетгодишен младеж загина при катастрофа край Сливен
Местен фокус
България ще участва утре в Срещата на върха за бъдещето в централата на ООН
В детайли
В Долна Митрополия ще бъде отдадена последна почит към загиналите при инцидента край Граф Игнатиево пилоти - подполковник Петко Димитров и капитан Венцислав Дункин
Основна линия
Преди 60 години – в полунощ на 20 срещу 21 септември 1964 г.е обявена независимостта на Малта
В детайли
Министър Атанас Илков ще открие в Панагюрище юбилейното издание на Националния конкурс „Пътен полицай на годината - 2024“
Местен фокус
За четвърта поредна година в тетевенското село Черни Вит се събират майстори на домашни сирена
В детайли
Фестивал на самоковския картоф започва в Самоков
Местен фокус
Въвежда се временна организация на движението на автомагистрала "Хемус" на 349-ия км край Нови пазар след инцидент с моторист
Сфера
Изстрел във въздуха е бил произведен при спор за паркомясто в София, един човек е откаран в болница
Сфера
Служебният кабинет прехвърли стадион "Георги Аспарухов" и комплекс "Герена" за безвъзмездно ползване на Столична община
Още новини
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни.
Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.

NRD24 © 2024 Всички права запазени. Програма на NRD. Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни. Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.


NRD24 © 2024 Всички права запазени.
Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.