Начало Сфера Ивайло Иванов е номиниран за министър на труда и социалната политика в проекта за служебен кабинет на Димитър Главчев
7587
България

Ивайло Иванов е номиниран за министър на труда и социалната политика в проекта за служебен кабинет на Димитър Главчев

Ивайло Иванов е номиниран за министър на труда и социалната политика в проекта за служебен кабинет с кандидат за премиер Димитър Главчев.И досега той заемаше същия пост в служебния кабинет на Димитър Главчев.

| 26 Август 2024, 10:28 ч.
Ивайло Иванов е номиниран за министър на труда и социалната политика в проекта за служебен кабинет на Димитър Главчев
Ивайло Иванов е номиниран за министър на труда и социалната политика в проекта за служебен кабинет на Димитър Главчев
Снимка © Христо Касабов / БТА (ПК)

Ивайло Иванов е номиниран за министър на труда и социалната политика в проекта за служебен кабинет с кандидат за премиер Димитър Главчев.

Автомобил е катастрофирал и се е ударил в стълб на бул. "Ботевградско шосе" в София, съобщиха от Столичната дирекция на вътрешните работи (СДВР).

Инцидентът е станал около 8:10 часа. Шофьорът е леко пострадал и ще бъде прегледан в болница.

На място движението е затруднено и се регулира от "Пътна полиция".

 

Този ден е наш професионален празник като общински съветници. За първи път го отбелязваме в така фрагментиран общински съвет, но въпреки различията си, доказахме, че можем да се обединим в името на важните за града решения. Това заяви в слово пред общинските съветници председателят на Столичния общински съвет (СОС) Цветомир Петров по време на тържествената сесия по повод 17 септември, празник на София.

В началото на заседанието общинските съветници почетоха с едноминутно мълчание паметта на загиналите офицери пилоти при инцидента на авиобаза "Граф Игнатиево" на 13 септември.

Петров заяви, че различните политически възгледи не са пречка, когато като приоритет стои общата кауза - развитието на София. Хората не се интересуват много от това кой общински съветник от коя партия е, те се интересуват от важните неща – да ползват удобен и редовен градски транспорт, да се ра

Знанието е сила, която може да отвори всички врати и да преодолее всяка една бариера. Това заяви заместник-председателят на Народното събрание (НС) Росица Кирова на тържеството по повод откриването на новата учебна година в Профилираната природо-математическа гимназия „Екзарх Антим I“ във Видин. 

Водосвет отслужи българският патриарх Даниил в съслужение с духовници от Видинска епархия.

По думите на Росица Кирова първият учебен звънец е ново начало за всеки един ученик.

Всяко ваше усилие, скъпи ученици, е нещо, което правите за самите вас. Правите го не за да се докажете, че можете - на преподаватели, родители, близки или семейство. Правите го, за да бъдете себе си по пътя на изпитанията, състезанията и утвърждаването. Знанието е пътят към успеха. Учете старателно, уважавайте своите учители, бъдете добри приятели на своите съученици. Повярвайте, че

Директорът на Регионалната инспекция по околната среда и водите (РИОСВ) в Русе Дауд Ибрям и ръководителите на специализираните дирекции в екоинспекцията обсъдиха проблемите на управлението на отпадъците в сградата на Община Разград, съобщиха от пресцентъра на инспекцията. Конкретният повод е изградената Клетка 3 и инсталацията за предварително третиране на смесени битови отпадъци към Регионалното депо (РД) за неопасни отпадъци за общините Разград, Кубрат, Исперих, Завет, Самуил, Лозница и Цар Калоян.

Към момента капацитетът на двете клетки на РД - Разград е запълнен, като предстои въвеждане в експлоатация на новата клетка. В ход е и процедура за избор на оператор на сепариращата и компостираща инсталация. За инсталациите на РД-Разград е в сила ново Комплексно разрешително, с което е разрешен общ капацитет на депото 1 281 551 т., за сепариращата инсталация - 40 000 т. на година,

През следващото денонощие облачността над по-голямата част от страната ще е значителна. Валежи ще има главно в следобедните часове в Югозападна България и на отделни места в североизточните райони.

През нощта ще е почти тихо, а през деня ще духа слаб източен, в Източна България – до умерен северен вятър. Минималните температури ще са между 9° и 14°, максималните – предимно между 20° и 25°. В София минимална – около 12°, максимална – около 20°.

По Черноморието облачността ще е променлива, често значителна. Вечерта на отделни места ще има превалявания от дъжд. Ще духа до умерен северен вятър. Максималните температури ще са 22°-25°, близки до температурата на морската вода. Вълнението на морето ще е 2-3 бала, през нощта срещу петък ще започне да се усилва.

В планините ще преобладава облачно време. Валежи от дъжд

И досега той заемаше същия пост в служебния кабинет на Димитър Главчев.

Ивайло Иванов е роден на 21 февруари 1967 г. в Тетевен. Завършил е висше икономическо образование в Стопанската академия „Димитър Ценов“ в гр. Свищов с магистърска степен по финанси и кредит през 1993 г. През 2008 г. се дипломира като магистър по право в Югозападния университет „Неофит Рилски“ в гр. Благоевград, се посочва в сайта на НОИ.

В периода 2003-2016 г. работи в Агенцията за социално подпомагане, като до септември 2009 г. е заместник-изпълнителен директор, а след това е назначен за изпълнителен директор.

От юни 2016 г. до септември 2017 г. заема поста заместник-министър на труда и социалната политика и отговаря за политиките за защита при безработица, насърчаване на заетостта, пазара на труда, трудовата миграция и свободното движение на работници, трудово право, обществено осигуряване, безопасност и здраве при работа и социалната сигурност. Наблюдава и координира дейността на Агенция по заетостта и Изпълнителна агенция „Главна инспекция по труда“.

Има дългогодишен професионален опит и в сферата на застраховането.

Под надзора на Военно-окръжната прокуратура в Пловдив продължават следствените действия по разследване и установяване на причините за катастрофата на учебно-боен самолет L-39 ZA в авиобаза „Граф Игнатиево“, при която вчера загинаха двама военни пилоти. Назначена е съдебно-медицинска експертиза, съобщиха от прокуратурата. 

При извършен оглед на местопроизшествието е открита и иззета т.нар. черна кутия на самолета, която е предоставена за изготвянето на експертиза. Иззета е цялата документация, свързана с планирането и осъществяването на полета, както от авиобаза „Граф Игнатиево“, така и от базата в Долна Митрополия. Към материалите по досъдебното производство са приобщени и видеозаписи, които показват движението на учебно-бойния самолет непосредствено преди катастрофата. 

Продължават разпитите на свидетели и на длъжностни лица от Въоръжен

Мотоциклетист на 20 години от Шумен е пострадал тежко при пътно произшествие вчера следобед, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция (ОД) на МВР - Шумен. Инцидентът е станал около 13:30 часа на шуменския булевард „Велики Преслав“. Младият мъж загубил контрол над управлявания от него мотоциклет „Сузуки“, излязъл вляво от пътното платно и се ударил в дърво. 

Той е бил откаран за преглед в шуменската болница, където е било установено, че има фрактура на четири ребра, контузия на бял дроб, фрактура на лопатка на лява ръка, след което е настанен за лечение, с опасност за живота, допълниха от пресцентъра на полицията в Шумен. 

Двама души са загинали, а 28 са пострадали при 24 тежки катастрофи в страната през изминалото денонощие, съобщиха от МВР на своя уебсайт по-рано днес. От началото на септември при 353 тежки пътнотранспортни п

Неврохирургът проф. д-р Явор Енчев бе отличен със званието "Почетен гражданин на Силистра". Това стана на тържествено заседание по повод празника на Силистра на Общинския съвет в сградата на художествената галерия в града, в което участваха и гостуващи делегации от побратимени със Силистра градове от чужбина. 

Проф. Явор Енчев бе номиниран за званието ръководството на Народно читалище „Родолюбие 2006“ в село Айдемир. В мотивите се посочва, че проф. Енчев е спасил хиляди човешки животи. Той е университетски преподавател, известен е с многократната си финансова подкрепа за различни културни и социални организации, както и за участията на ученици в различни конкурси, олимпиади и състезания.

По време на празничната сесия бе връчена и наградата "Студент на годината", която по традиция се връчва на най-изявения студент от региона. Тази година неин носител стан

Създателите на Българското книжовно дружество през 1869 година са поставили основите на първата институция на българската държавност още преди Освобождението. Това заяви посланикът на страната ни в Румъния Радко Влайков по време на честванията в Браила на 155-годишнината на Българската академия на науките (БАН), която е правоприемник на Книжовното дружество.

Влайков припомни, че само година по-късно е основана и Българската екзархия. Той благодари на архиепископа на Долен Дунав Касиан, катo определи отслужения от него заедно с представителя на Българската патриаршия протойерей Кирил Синев молебен в църквата „Възнесение Господне“ на румънски и български език като изключително емоционален.

„С Вашите мъдри слова ни пренесохте през атмосферата на тези 155 години. Особено, когато заедно пеехте, ние чувахме общия глас на българи и румънци. Това още повече ни

Сирийски гражданин е с опасност за живота, след като е бил наръган с нож от свой сънародник в Харманли, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР в Хасково.

Сигналът за пострадал 24-годишен сириец е подаден вчера, в 15:10 часа, в Районното управление от местната "Спешна помощ". Между него и задържания за нападението е възникнал скандал в района на местния пазар, прераснал в сбиване, при което пострадалият е получил рана в областта на гърба с остър предмет. След преглед, той е транспортиран в болница, в Пловдив с опасност за живота. Нападателят е задържан до 24 часа по заведеното досъдебно производство, допълниха от полицията.

Последният случай на пострадал при побой сирийски гражданин в Харманли е от 12 януари т.г., когато 20-годишен получи наранявания. Жителите на града периодично организират протести срещу местния Регистрационно-приемателен център (РПЦ) за

На 19 септември 2017 г. е избран от Народното събрание за управител на Националния осигурителен институт.

Не пропускайте важните новини от деня. Последвайте ни в Google News Showcase
Бъдете информани с нашите тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-важните новини и събития от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Проблемите на управлението на отпадъците обсъди на среща в Разград ръководството на РИОСВ Русе
Директорът на Регионалната инспекция по околната среда и водите (РИОСВ) в Русе Дауд Ибрям и ръководителите на специализираните дирекции в екоинспекцията обсъдиха проблемите на упра ...
Създателите на Българското книжовно дружество са поставили основите на българската държавност още преди Освобождението, заяви посланикът на страната ни в Румъния Радко Влайков
Създателите на Българското книжовно дружество през 1869 година са поставили основите на първата институция на българската държавност още преди Освобождението. Това заяви посланикът ...
Служебно ще бъдат разпределени съставите на секционните избирателни комисии в община Монтана
В консултациите, свикани от кмета на Община Монтана, за разпределение на местата в секционните избирателни комисии (СИК), участваха шест парламентарно представени партии и коалиции ...
Подготовката на изборите върви по график, докладваха министри на служебния Димитър Главчев
Всички дейности, които са отговорност на правителството за подготовка на изборите, вървят по график. Това беше докладвано на свиканата от служебния премиер Димитър Главчев на регул ...
Пчеларството се превръща в скъпо хоби, каза председателят на браншови съюз в Кюстендилско
В Кюстендилско годината беше изключително тежка и за пчелите, и за пчеларите, каза в интервю Тихомир Стоицов, председател на Браншови пчеларски съюз "Пчела" - Кюстендил. По думите ...
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Върбица отбелязва тържествено 50 години от обявяването си за град
Върбица отбелязва тържествено 50 години от обявяването си за град. Днес беше открит и традиционният Върбишки панаир с шествие от местния площад, в близост до сградите на местното ч ...
Елена Йончева е предала в йеменския град Сана писмо от името на роднините на българските моряци от кораба "Галакси Лийдър"
Евродепутатът Елена Йончева е предала в йеменския град Сана писмо от името на роднините на българските моряци от кораба "Галакси Лийдър" с молба да им бъде позволено да се приберат ...
Възможностите за задълбочаване на икономическото и инвестиционно сътрудничество между България и Германия обсъдиха президентът Румен Радев и посланик Ирене Планк
Възможностите за задълбочаване на икономическото и инвестиционно сътрудничество между България и Германия обсъдиха президентът Румен Радев и германският посланик Ирене Планк, съобщ ...
Мъж на 51 г. е задържан от полицията в област Добрич заради намерени в негов имот наркотици
Мъж на 51 г. е задържан от полицията днес заради намерени в имот в с. Орляк, община Тервел, наркотици, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР в Добрич. Оттам допълва ...
В декларация учредители, основатели, доайени и бивши областни председатели на ДПС застанаха зад лидера Ахмед Доган
В декларация учредители, основатели, доайени и бивши областни председатели на ДПС застанаха зад лидера Ахмед Доган и Автентичното ДПС, съобщиха от „ДПС пресцентър“ на с ...
Тикер в 04:47 ч.
Върбица отбелязва тържествено 50 години от обявяването си за град. Днес беше отк ...
Начало Сфера
7587
България

Ивайло Иванов е номиниран за министър на труда и социалната политика в проекта за служебен кабинет на Димитър Главчев

Ивайло Иванов е номиниран за министър на труда и социалната политика в проекта за служебен кабинет с кандидат за премиер Димитър Главчев.И досега той заемаше същия пост в служебния кабинет на Димитър Главчев.

| 26 Август 2024, 10:28 ч.
СЛУШАЙТЕ НОВИНАТА
Ивайло Иванов е номиниран за министър на труда и социалната политика в проекта за служебен кабинет на Димитър Главчев
Ивайло Иванов е номиниран за министър на труда и социалната политика в проекта за служебен кабинет на Димитър Главчев
Снимка © Христо Касабов / БТА (ПК)

Ивайло Иванов е номиниран за министър на труда и социалната политика в проекта за служебен кабинет с кандидат за премиер Димитър Главчев.

Автомобил е катастрофирал и се е ударил в стълб на бул. "Ботевградско шосе" в София, съобщиха от Столичната дирекция на вътрешните работи (СДВР).

Инцидентът е станал около 8:10 часа. Шофьорът е леко пострадал и ще бъде прегледан в болница.

На място движението е затруднено и се регулира от "Пътна полиция".

 

Този ден е наш професионален празник като общински съветници. За първи път го отбелязваме в така фрагментиран общински съвет, но въпреки различията си, доказахме, че можем да се обединим в името на важните за града решения. Това заяви в слово пред общинските съветници председателят на Столичния общински съвет (СОС) Цветомир Петров по време на тържествената сесия по повод 17 септември, празник на София.

В началото на заседанието общинските съветници почетоха с едноминутно мълчание паметта на загиналите офицери пилоти при инцидента на авиобаза "Граф Игнатиево" на 13 септември.

Петров заяви, че различните политически възгледи не са пречка, когато като приоритет стои общата кауза - развитието на София. Хората не се интересуват много от това кой общински съветник от коя партия е, те се интересуват от важните неща – да ползват удобен и редовен градски транспорт, да се ра

Знанието е сила, която може да отвори всички врати и да преодолее всяка една бариера. Това заяви заместник-председателят на Народното събрание (НС) Росица Кирова на тържеството по повод откриването на новата учебна година в Профилираната природо-математическа гимназия „Екзарх Антим I“ във Видин. 

Водосвет отслужи българският патриарх Даниил в съслужение с духовници от Видинска епархия.

По думите на Росица Кирова първият учебен звънец е ново начало за всеки един ученик.

Всяко ваше усилие, скъпи ученици, е нещо, което правите за самите вас. Правите го не за да се докажете, че можете - на преподаватели, родители, близки или семейство. Правите го, за да бъдете себе си по пътя на изпитанията, състезанията и утвърждаването. Знанието е пътят към успеха. Учете старателно, уважавайте своите учители, бъдете добри приятели на своите съученици. Повярвайте, че

Директорът на Регионалната инспекция по околната среда и водите (РИОСВ) в Русе Дауд Ибрям и ръководителите на специализираните дирекции в екоинспекцията обсъдиха проблемите на управлението на отпадъците в сградата на Община Разград, съобщиха от пресцентъра на инспекцията. Конкретният повод е изградената Клетка 3 и инсталацията за предварително третиране на смесени битови отпадъци към Регионалното депо (РД) за неопасни отпадъци за общините Разград, Кубрат, Исперих, Завет, Самуил, Лозница и Цар Калоян.

Към момента капацитетът на двете клетки на РД - Разград е запълнен, като предстои въвеждане в експлоатация на новата клетка. В ход е и процедура за избор на оператор на сепариращата и компостираща инсталация. За инсталациите на РД-Разград е в сила ново Комплексно разрешително, с което е разрешен общ капацитет на депото 1 281 551 т., за сепариращата инсталация - 40 000 т. на година,

През следващото денонощие облачността над по-голямата част от страната ще е значителна. Валежи ще има главно в следобедните часове в Югозападна България и на отделни места в североизточните райони.

През нощта ще е почти тихо, а през деня ще духа слаб източен, в Източна България – до умерен северен вятър. Минималните температури ще са между 9° и 14°, максималните – предимно между 20° и 25°. В София минимална – около 12°, максимална – около 20°.

По Черноморието облачността ще е променлива, често значителна. Вечерта на отделни места ще има превалявания от дъжд. Ще духа до умерен северен вятър. Максималните температури ще са 22°-25°, близки до температурата на морската вода. Вълнението на морето ще е 2-3 бала, през нощта срещу петък ще започне да се усилва.

В планините ще преобладава облачно време. Валежи от дъжд

И досега той заемаше същия пост в служебния кабинет на Димитър Главчев.

Ивайло Иванов е роден на 21 февруари 1967 г. в Тетевен. Завършил е висше икономическо образование в Стопанската академия „Димитър Ценов“ в гр. Свищов с магистърска степен по финанси и кредит през 1993 г. През 2008 г. се дипломира като магистър по право в Югозападния университет „Неофит Рилски“ в гр. Благоевград, се посочва в сайта на НОИ.

В периода 2003-2016 г. работи в Агенцията за социално подпомагане, като до септември 2009 г. е заместник-изпълнителен директор, а след това е назначен за изпълнителен директор.

От юни 2016 г. до септември 2017 г. заема поста заместник-министър на труда и социалната политика и отговаря за политиките за защита при безработица, насърчаване на заетостта, пазара на труда, трудовата миграция и свободното движение на работници, трудово право, обществено осигуряване, безопасност и здраве при работа и социалната сигурност. Наблюдава и координира дейността на Агенция по заетостта и Изпълнителна агенция „Главна инспекция по труда“.

Има дългогодишен професионален опит и в сферата на застраховането.

Под надзора на Военно-окръжната прокуратура в Пловдив продължават следствените действия по разследване и установяване на причините за катастрофата на учебно-боен самолет L-39 ZA в авиобаза „Граф Игнатиево“, при която вчера загинаха двама военни пилоти. Назначена е съдебно-медицинска експертиза, съобщиха от прокуратурата. 

При извършен оглед на местопроизшествието е открита и иззета т.нар. черна кутия на самолета, която е предоставена за изготвянето на експертиза. Иззета е цялата документация, свързана с планирането и осъществяването на полета, както от авиобаза „Граф Игнатиево“, така и от базата в Долна Митрополия. Към материалите по досъдебното производство са приобщени и видеозаписи, които показват движението на учебно-бойния самолет непосредствено преди катастрофата. 

Продължават разпитите на свидетели и на длъжностни лица от Въоръжен

Мотоциклетист на 20 години от Шумен е пострадал тежко при пътно произшествие вчера следобед, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция (ОД) на МВР - Шумен. Инцидентът е станал около 13:30 часа на шуменския булевард „Велики Преслав“. Младият мъж загубил контрол над управлявания от него мотоциклет „Сузуки“, излязъл вляво от пътното платно и се ударил в дърво. 

Той е бил откаран за преглед в шуменската болница, където е било установено, че има фрактура на четири ребра, контузия на бял дроб, фрактура на лопатка на лява ръка, след което е настанен за лечение, с опасност за живота, допълниха от пресцентъра на полицията в Шумен. 

Двама души са загинали, а 28 са пострадали при 24 тежки катастрофи в страната през изминалото денонощие, съобщиха от МВР на своя уебсайт по-рано днес. От началото на септември при 353 тежки пътнотранспортни п

Неврохирургът проф. д-р Явор Енчев бе отличен със званието "Почетен гражданин на Силистра". Това стана на тържествено заседание по повод празника на Силистра на Общинския съвет в сградата на художествената галерия в града, в което участваха и гостуващи делегации от побратимени със Силистра градове от чужбина. 

Проф. Явор Енчев бе номиниран за званието ръководството на Народно читалище „Родолюбие 2006“ в село Айдемир. В мотивите се посочва, че проф. Енчев е спасил хиляди човешки животи. Той е университетски преподавател, известен е с многократната си финансова подкрепа за различни културни и социални организации, както и за участията на ученици в различни конкурси, олимпиади и състезания.

По време на празничната сесия бе връчена и наградата "Студент на годината", която по традиция се връчва на най-изявения студент от региона. Тази година неин носител стан

Създателите на Българското книжовно дружество през 1869 година са поставили основите на първата институция на българската държавност още преди Освобождението. Това заяви посланикът на страната ни в Румъния Радко Влайков по време на честванията в Браила на 155-годишнината на Българската академия на науките (БАН), която е правоприемник на Книжовното дружество.

Влайков припомни, че само година по-късно е основана и Българската екзархия. Той благодари на архиепископа на Долен Дунав Касиан, катo определи отслужения от него заедно с представителя на Българската патриаршия протойерей Кирил Синев молебен в църквата „Възнесение Господне“ на румънски и български език като изключително емоционален.

„С Вашите мъдри слова ни пренесохте през атмосферата на тези 155 години. Особено, когато заедно пеехте, ние чувахме общия глас на българи и румънци. Това още повече ни

Сирийски гражданин е с опасност за живота, след като е бил наръган с нож от свой сънародник в Харманли, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР в Хасково.

Сигналът за пострадал 24-годишен сириец е подаден вчера, в 15:10 часа, в Районното управление от местната "Спешна помощ". Между него и задържания за нападението е възникнал скандал в района на местния пазар, прераснал в сбиване, при което пострадалият е получил рана в областта на гърба с остър предмет. След преглед, той е транспортиран в болница, в Пловдив с опасност за живота. Нападателят е задържан до 24 часа по заведеното досъдебно производство, допълниха от полицията.

Последният случай на пострадал при побой сирийски гражданин в Харманли е от 12 януари т.г., когато 20-годишен получи наранявания. Жителите на града периодично организират протести срещу местния Регистрационно-приемателен център (РПЦ) за

На 19 септември 2017 г. е избран от Народното събрание за управител на Националния осигурителен институт.

Към първа страница Новини
Бъдете информани с нашите
тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-вълнуващите новини от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
КЪМ АБОНАМЕНТА
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Проблемите на управлението на отпадъците обсъди на среща в Разград ръководството на РИОСВ Русе
Създателите на Българското книжовно дружество са поставили основите на българската държавност още преди Освобождението, заяви посланикът на страната ни в Румъния Радко Влайков
Служебно ще бъдат разпределени съставите на секционните избирателни комисии в община Монтана
Подготовката на изборите върви по график, докладваха министри на служебния Димитър Главчев
Пчеларството се превръща в скъпо хоби, каза председателят на браншови съюз в Кюстендилско
Още от рубриката
ВРЕМЕ ЗА ЧЕТЕНЕ
   
Време за четене - месец Септември
Препоръчани заглавия
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
В детайли
Върбица отбелязва тържествено 50 години от обявяването си за град
Местен фокус
Елена Йончева е предала в йеменския град Сана писмо от името на роднините на българските моряци от кораба "Галакси Лийдър"
Сфера
Възможностите за задълбочаване на икономическото и инвестиционно сътрудничество между България и Германия обсъдиха президентът Румен Радев и посланик Ирене Планк
Сфера
Мъж на 51 г. е задържан от полицията в област Добрич заради намерени в негов имот наркотици
В детайли
В декларация учредители, основатели, доайени и бивши областни председатели на ДПС застанаха зад лидера Ахмед Доган
Сфера
Иновативна технология помага на фермери да намалят потреблението на вода и торове и да повишат качеството на продукцията
В детайли
Евродепутатът Елена Йончева е в Йемен в опит да се срещне с българските моряци от кораба „Галакси лийдър“
Основна линия
Тринайсет нелегални мигранти, превозвани в два автомобила, са задържани в Бургас, водачите на колите са арестувани
Основна линия
Делегация от БАН, дипломати и българи, живеещи в Румъния, отбелязаха 155 години от създаването на Академията в Браила
Контекст
Проблемите на управлението на отпадъците обсъди на среща в Разград ръководството на РИОСВ Русе
Още новини
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни.
Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.

NRD24 © 2024 Всички права запазени. Програма на NRD. Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни. Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.


NRD24 © 2024 Всички права запазени.
Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.