Начало В детайли Евтим Милошев е номиниран за министър на туризма в проекта на служебен кабинет на Димитър Главчев
7481
България

Евтим Милошев е номиниран за министър на туризма в проекта на служебен кабинет на Димитър Главчев

Евтим Милошев е номиниран за министър на туризма в проекта на служебен кабинет с кандидат за премиер Димитър Главчев.Преди това той заемаше същия пост и в служебния кабинет на  Димитър Главчев.

| 26 Август 2024, 11:31 ч.
Евтим Милошев е номиниран за министър на туризма в проекта на служебен кабинет на Димитър Главчев
Евтим Милошев е номиниран за министър на туризма в проекта на служебен кабинет на Димитър Главчев
Снимка © Христо Касабов / БТА (ЕВ)

Евтим Милошев е номиниран за министър на туризма в проекта на служебен кабинет с кандидат за премиер Димитър Главчев.

България продължава да е на първо място в Европейския съюз по брой загинали на пътя на милион население. Водещите причини за тежки катастрофи с жертви остават несъобразената скорост и отнемането на предимство, коментира в Пловдив главен инспектор Йордан Милушев от отдел "Пътна полиция" при Главна дирекция "Национална полиция", който участва в Десетата юбилейна годишна конференция, посветена на пътната безопасност - „ВИЗИЯ 0“ - Нула жертви при пътнотранспортни произшествия. Статистиката показва, че до 31 август на територията на страната са възникнали 22 620 пътнотранспортни произшествия (ПТП), при които са загинали 298 души и са ранени 5962 участници в движението.

През 2023 г в ЕС средната смъртност по пътищата е 46 смъртни случая на милион жители. Норвегия е лидер сред страните с 20 смъртни случая на пътя на милион жители. След нея се нарежда Швеция с 22 смъртни сл

Като служебно правителство, няма да забавим нито един проект в областта за жп транспорта, който би допринесъл за преодоляване задръстванията по границите ни, увери служебният министър на транспорта Красимира Стоянова по време на изслушване в парламента. То бе по искане на „БСП за България“ във връзка със затрудненията при преминаването на границите с Гърция, Турция и Румъния и инициативата на Гърция и Турция за намиране на алтернативен транспортен коридор и заобикаляне на България.

Според левицата през последните 35 години не се прави нищо за жп превозите у нас.

Категорично не мога да се съглася с твърдението, че в последните години нищо не се прави за жп транспорта, заяви министърът. И подчерта, че България следва европейските директиви. Много са проектите, финансирани в жп транспорта, отбеляза Красимира Стоянова. Според нея балансът между железопътния

Служебното правителство одобри допълнителни разходи по бюджетите на Министерството на вътрешните работи (МВР) и Министерството на отбраната (МО) за 2024 г., съобщиха от пресслужбата на Министерския съвет.

Средствата са в размер на 15 млн. лв. и са за финансово обезпечаване на дейностите на МВР и МО в условията на засилен миграционен натиск за периода 1 януари – 31 май 2024 г.

От началото на годината до 9 септември са установени опити на 40 210 души да влязат в страната през българо-турска граница, посочи вчера служебният министър на вътрешните работи Атанас Илков в отговор на парламентарен въпрос от народния представител Калоян Методиев във връзка с приемането на България в Шенген и мигрантския натиск по българо-турската граница.

Към момента миграционният натиск на българо-турска граница е със 72% по-малък спрямо същия период на 2023 г. - 141 428 души, се до

Двойно ще бъде завишен контролът за неправомерно ползване на вода не за питейни, а за битови нужди. Това съобщи днес по време на среща с кметовете и кметските наместници от малките населени места в община Стара Загора инж. Румен Миланов, управител на "Водоснабдяване и канализация" ЕООД Стара Загора. Той посочи, че  ще бъдат създадени нови контролни групи, които ще извършват проверки. "Там, където случаите са най-драстични, ние сме наясно къде е това, ще бъдат монтирани водомерни шахти извън територията на имота и по този начин хипотезата с байпасите и незаконните отклонения ще бъде неутрализирана", обясни Миланов.

Той представи разработка на дружеството, която е била приета положително от "Български ВиК холдинг" ЕАД, и която гарантира доброто водоснабдяване в областта. ВиК Стара Загора е първото дружество в страната, което направи такава разработка. Тя гарантира хоризонт н

В общо 221 секции ще гласуват имащите право на глас от област Силистра на изборите за народни представители, които ще се състоят на 27 октомври. В 175 от тях ще може да се гласува с машини, съобщи на брифинг председателят на Районната избирателна комисия (РИК) – Силистра Константин Стоилов.

Той допълни още, че със заповеди на кметовете са образувани избирателните секции на територията на всяка община. Те са най много в Силистра – 92. Следват общините Дулово с 42 секции, Тутракан с 27, Главиница с 25, Кайнарджа и Ситово с по 13 и Алфатар с девет. Общият брой на членовете на комисиите ще е 1797.

В изборите за народни представители право на глас имат 113 232  избиратели от област Силистра. 

Въпреки, че изборите няма да са „две в едно“, както беше на 9 юни, от РИК – Силистра не очакват по-малко работа по време на предизборната к

Преди това той заемаше същия пост и в служебния кабинет на  Димитър Главчев.

За своята 20 годишна кариера Евтим Милошев, изминава пътя от репортер през редактор до сценарист и продуцент, се посочва на страницата на Нова телевизия.

Още като студент се явява на конкурс за предаването „Ку-ку", където през 1991 г. започва работа като репортер. Следват „Каналето", „Хъшове" и „Шоуто на Слави", а през 2004-а става продуцент на играта „Вот на доверие".         

След като напуска екипа на Слави Трифонов през 2007 г., заедно с Любо Нейков и Иван Спасов основават продуцентската компания Dream Team Productions, а през 2011-a заедно с тях и Габриел Георгиев и Dream Team FIlms. Оттогава екипът му работи по десетки телевизионни формати и сериали, сред които „Комиците“, „Дървото на живота“, „Сървайвър“, „Столичани в повече“, „Дяволското гърло” и още.

"Продължаваме промяната - Демократична България" (ПП-ДБ) обжалва отказа на Софийска градска прокуратура (СГП) да образува досъдебно производство за влиянието на Делян Пеевски върху прокуратурата, съобщиха от пресцентъра на коалицията. От там уточниха, че сигналът е поддаден от народните представители на ПП-ДБ през юли във връзка с изказани твърдения от членове и ръководството на „Движението за права и свободи” за нарушаване на независимостта на българската прокуратура и употребата за изпълнение на политически поръчки от страна на Пеевски срещу тях, чрез оказване на принуда, засягане на частната собственост и неприкосновеност на граждани и техните семейства. Сигналът бе изпратен и до главния прокурор, прокурорската колегия на Висшия съдебен съвет и Софийската градска прокуратура.

От коалицията добавиха, че по този начин на практика се е потвърдило това, срещу което

Загинал е един човек при пътнотранспортно произшествие на пътя Гоце Делчев – Гърмен тази нощ, съобщиха от Главната дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ - МВР на сайта си.

В 00:33 ч. в Регионалната дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението" в Благоевград е получено съобщение за възникнало пътнотранспортно произшествие на пътя Гоце Делчев – Гърмен. Загинал е мъж на 59 години. Пострадали са двама младежи на 17 и един на 13 години.

Произшествието е ликвидирано с един пожарен автомобил и един спасителен автомобил.

(следва)

Световният ден на сърцето – 29 септември, ще бъде отбелязан за втора поредна година в Троян. Това съобщи на пресконференция д-р Петьо Маринов, началник на отделението по хирургия в Многопрофилната болница за активно лечение (МБАЛ) - Троян и член на управителния съвет на Дружеството на кардиолозите в България.

Отбелязването на знаковата дата ще се осъществи в партньорство между МБАЛ – Троян, Община Троян и две големи троянски фирми. През последните години Денят на сърцето прераства в Седмица на сърцето, разказа д-р Маринов. 

В седмицата преди 29 септември ще бъдат изнесени две лекции, свързани със сърдечните заболявания, подготвени са и информационни материали за значимостта на сърдечно-съдовите заболявания и възможностите за тяхната превенция. Те ще се разпространяват във фирмите партньори и в информационните центрове на болницата и общината.

На 3

Парламентът отхвърли на първо четене предложените от „Има такъв народ“ промени в Закона за пряко участие на гражданите в държавната власт и местното самоуправление, които целяха да облекчат гражданите по отношение на провеждането на референдуми.

Законопроектът не получи подкрепа и при прегласуването. Измененията подкрепиха 81 народни представители, 30 бяха „против“, а 80 се въздържаха. 

От „Има такъв народ“ (ИТН) предлагаха да се въведе единен подход за определяне на минималния брой подписи за предложение за референдум и при двата вида референдуми – национални и местни. Предвиждаше се минимално необходимия брой подписи за предложение за произвеждане на референдуми, определен в закона, да не е твърдо число, както е сега за национален референдум – 200 хиляди или 400 хиляди граждани с избирателни права, а като съотношение

Политическите партии и коалиции постигнаха съгласие за съставите на секционните избирателни комисии (СИК) в община Враца за извънредните парламентарни избори на 27 октомври.

По време на днешната консултация, организирана в сградата на Община Враца, всички упълномощени представители на парламентарно представените партии и коалиции в 50-ото Народно събрание подкрепиха предложеното им предварително разпределение, посочвайки, че в него са спазени законовите разпоредби. Съгласие беше постигнато и по отношение на разпределението на членовете в допълнителните секционни комисии, които ще бъдат създадени, както и за тези с подвижните урни.  

В Община Враца ще има 105 СИК, от които 84 ще са с деветима членове, а останалите ще са с по седем. Общо в секционните комисии ще бъдат ангажирани 903-ма души. 

Не пропускайте важните новини от деня. Последвайте ни в Google News Showcase
Бъдете информани с нашите тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-важните новини и събития от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
В Долна Митрополия ще бъде отдадена последна почит към загиналите при инцидента край Граф Игнатиево пилоти - подполковник Петко Димитров и капитан Венцислав Дункин
В Долна Митрополия ще бъде отдадена последна почит към двамата загинали край Граф Игнатиево пилоти - подполковник Петко Димитров и капитан Венцислав Дункин, съобщиха от Министерств ...
Министър Атанас Илков ще открие в Панагюрище юбилейното издание на Националния конкурс „Пътен полицай на годината - 2024“
Служебният министър на вътрешните работи Атанас Илков ще открие 30-ото юбилейното издание на Националния конкурс „Пътен полицай на годината - 2024“, съобщиха от МВР. Съ ...
Фестивал на самоковския картоф започва в Самоков
Фестивалът на самоковския картоф започва в 11:00 часа днес на централния плод "Захарий Зограф" в Самоков, съобщиха от Община Самоков, които са организатори на събитието.  Ще и ...
Областен информационен център – Монтана започна годишната си информационна кампания в общините от областта
В периода от 19 септември до 4 октомври Областен информационен център (ОИЦ) – Монтана провежда цикъл от информационни срещи, съобщиха от ОИЦ - Монтана. Срещите са под формата ...
Варненци настояха Общината да създаде зоопатрули
Група варненци поискаха днес от Общината в града да бъдат създадени зоопатрули, които да следят за случаи на жестоко отношение към животните. По думите му заедно с Ина Маринова и т ...
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
В Долна Митрополия ще бъде отдадена последна почит към загиналите при инцидента край Граф Игнатиево пилоти - подполковник Петко Димитров и капитан Венцислав Дункин
В Долна Митрополия ще бъде отдадена последна почит към двамата загинали край Граф Игнатиево пилоти - подполковник Петко Димитров и капитан Венцислав Дункин, съобщиха от Министерств ...
Преди 60 години – в полунощ на 20 срещу 21 септември 1964 г.е обявена независимостта на Малта
В полунощ на 20 срещу 21 септември 1964 г. е обявена независимостта на Малта. От 1800 г. островът е протекторат на Великобритания, посочва отдел “Справочна” на . Малта ...
Министър Атанас Илков ще открие в Панагюрище юбилейното издание на Националния конкурс „Пътен полицай на годината - 2024“
Служебният министър на вътрешните работи Атанас Илков ще открие 30-ото юбилейното издание на Националния конкурс „Пътен полицай на годината - 2024“, съобщиха от МВР. Съ ...
За четвърта поредна година в тетевенското село Черни Вит се събират майстори на домашни сирена
Събитието се реализира със съдействието на Община Тетевен и кметството в село Черни Вит. Димитров разказа, че през целия ден ще има много презентации, демонстрации на направа ...
Фестивал на самоковския картоф започва в Самоков
Фестивалът на самоковския картоф започва в 11:00 часа днес на централния плод "Захарий Зограф" в Самоков, съобщиха от Община Самоков, които са организатори на събитието.  Ще и ...
Тикер в 07:26 ч.
В Долна Митрополия ще бъде отдадена последна почит към двамата загинали край Гра ...
Начало В детайли
7481
България

Евтим Милошев е номиниран за министър на туризма в проекта на служебен кабинет на Димитър Главчев

Евтим Милошев е номиниран за министър на туризма в проекта на служебен кабинет с кандидат за премиер Димитър Главчев.Преди това той заемаше същия пост и в служебния кабинет на  Димитър Главчев.

| 26 Август 2024, 11:31 ч.
СЛУШАЙТЕ НОВИНАТА
Евтим Милошев е номиниран за министър на туризма в проекта на служебен кабинет на Димитър Главчев
Евтим Милошев е номиниран за министър на туризма в проекта на служебен кабинет на Димитър Главчев
Снимка © Христо Касабов / БТА (ЕВ)

Евтим Милошев е номиниран за министър на туризма в проекта на служебен кабинет с кандидат за премиер Димитър Главчев.

България продължава да е на първо място в Европейския съюз по брой загинали на пътя на милион население. Водещите причини за тежки катастрофи с жертви остават несъобразената скорост и отнемането на предимство, коментира в Пловдив главен инспектор Йордан Милушев от отдел "Пътна полиция" при Главна дирекция "Национална полиция", който участва в Десетата юбилейна годишна конференция, посветена на пътната безопасност - „ВИЗИЯ 0“ - Нула жертви при пътнотранспортни произшествия. Статистиката показва, че до 31 август на територията на страната са възникнали 22 620 пътнотранспортни произшествия (ПТП), при които са загинали 298 души и са ранени 5962 участници в движението.

През 2023 г в ЕС средната смъртност по пътищата е 46 смъртни случая на милион жители. Норвегия е лидер сред страните с 20 смъртни случая на пътя на милион жители. След нея се нарежда Швеция с 22 смъртни сл

Като служебно правителство, няма да забавим нито един проект в областта за жп транспорта, който би допринесъл за преодоляване задръстванията по границите ни, увери служебният министър на транспорта Красимира Стоянова по време на изслушване в парламента. То бе по искане на „БСП за България“ във връзка със затрудненията при преминаването на границите с Гърция, Турция и Румъния и инициативата на Гърция и Турция за намиране на алтернативен транспортен коридор и заобикаляне на България.

Според левицата през последните 35 години не се прави нищо за жп превозите у нас.

Категорично не мога да се съглася с твърдението, че в последните години нищо не се прави за жп транспорта, заяви министърът. И подчерта, че България следва европейските директиви. Много са проектите, финансирани в жп транспорта, отбеляза Красимира Стоянова. Според нея балансът между железопътния

Служебното правителство одобри допълнителни разходи по бюджетите на Министерството на вътрешните работи (МВР) и Министерството на отбраната (МО) за 2024 г., съобщиха от пресслужбата на Министерския съвет.

Средствата са в размер на 15 млн. лв. и са за финансово обезпечаване на дейностите на МВР и МО в условията на засилен миграционен натиск за периода 1 януари – 31 май 2024 г.

От началото на годината до 9 септември са установени опити на 40 210 души да влязат в страната през българо-турска граница, посочи вчера служебният министър на вътрешните работи Атанас Илков в отговор на парламентарен въпрос от народния представител Калоян Методиев във връзка с приемането на България в Шенген и мигрантския натиск по българо-турската граница.

Към момента миграционният натиск на българо-турска граница е със 72% по-малък спрямо същия период на 2023 г. - 141 428 души, се до

Двойно ще бъде завишен контролът за неправомерно ползване на вода не за питейни, а за битови нужди. Това съобщи днес по време на среща с кметовете и кметските наместници от малките населени места в община Стара Загора инж. Румен Миланов, управител на "Водоснабдяване и канализация" ЕООД Стара Загора. Той посочи, че  ще бъдат създадени нови контролни групи, които ще извършват проверки. "Там, където случаите са най-драстични, ние сме наясно къде е това, ще бъдат монтирани водомерни шахти извън територията на имота и по този начин хипотезата с байпасите и незаконните отклонения ще бъде неутрализирана", обясни Миланов.

Той представи разработка на дружеството, която е била приета положително от "Български ВиК холдинг" ЕАД, и която гарантира доброто водоснабдяване в областта. ВиК Стара Загора е първото дружество в страната, което направи такава разработка. Тя гарантира хоризонт н

В общо 221 секции ще гласуват имащите право на глас от област Силистра на изборите за народни представители, които ще се състоят на 27 октомври. В 175 от тях ще може да се гласува с машини, съобщи на брифинг председателят на Районната избирателна комисия (РИК) – Силистра Константин Стоилов.

Той допълни още, че със заповеди на кметовете са образувани избирателните секции на територията на всяка община. Те са най много в Силистра – 92. Следват общините Дулово с 42 секции, Тутракан с 27, Главиница с 25, Кайнарджа и Ситово с по 13 и Алфатар с девет. Общият брой на членовете на комисиите ще е 1797.

В изборите за народни представители право на глас имат 113 232  избиратели от област Силистра. 

Въпреки, че изборите няма да са „две в едно“, както беше на 9 юни, от РИК – Силистра не очакват по-малко работа по време на предизборната к

Преди това той заемаше същия пост и в служебния кабинет на  Димитър Главчев.

За своята 20 годишна кариера Евтим Милошев, изминава пътя от репортер през редактор до сценарист и продуцент, се посочва на страницата на Нова телевизия.

Още като студент се явява на конкурс за предаването „Ку-ку", където през 1991 г. започва работа като репортер. Следват „Каналето", „Хъшове" и „Шоуто на Слави", а през 2004-а става продуцент на играта „Вот на доверие".         

След като напуска екипа на Слави Трифонов през 2007 г., заедно с Любо Нейков и Иван Спасов основават продуцентската компания Dream Team Productions, а през 2011-a заедно с тях и Габриел Георгиев и Dream Team FIlms. Оттогава екипът му работи по десетки телевизионни формати и сериали, сред които „Комиците“, „Дървото на живота“, „Сървайвър“, „Столичани в повече“, „Дяволското гърло” и още.

"Продължаваме промяната - Демократична България" (ПП-ДБ) обжалва отказа на Софийска градска прокуратура (СГП) да образува досъдебно производство за влиянието на Делян Пеевски върху прокуратурата, съобщиха от пресцентъра на коалицията. От там уточниха, че сигналът е поддаден от народните представители на ПП-ДБ през юли във връзка с изказани твърдения от членове и ръководството на „Движението за права и свободи” за нарушаване на независимостта на българската прокуратура и употребата за изпълнение на политически поръчки от страна на Пеевски срещу тях, чрез оказване на принуда, засягане на частната собственост и неприкосновеност на граждани и техните семейства. Сигналът бе изпратен и до главния прокурор, прокурорската колегия на Висшия съдебен съвет и Софийската градска прокуратура.

От коалицията добавиха, че по този начин на практика се е потвърдило това, срещу което

Загинал е един човек при пътнотранспортно произшествие на пътя Гоце Делчев – Гърмен тази нощ, съобщиха от Главната дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ - МВР на сайта си.

В 00:33 ч. в Регионалната дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението" в Благоевград е получено съобщение за възникнало пътнотранспортно произшествие на пътя Гоце Делчев – Гърмен. Загинал е мъж на 59 години. Пострадали са двама младежи на 17 и един на 13 години.

Произшествието е ликвидирано с един пожарен автомобил и един спасителен автомобил.

(следва)

Световният ден на сърцето – 29 септември, ще бъде отбелязан за втора поредна година в Троян. Това съобщи на пресконференция д-р Петьо Маринов, началник на отделението по хирургия в Многопрофилната болница за активно лечение (МБАЛ) - Троян и член на управителния съвет на Дружеството на кардиолозите в България.

Отбелязването на знаковата дата ще се осъществи в партньорство между МБАЛ – Троян, Община Троян и две големи троянски фирми. През последните години Денят на сърцето прераства в Седмица на сърцето, разказа д-р Маринов. 

В седмицата преди 29 септември ще бъдат изнесени две лекции, свързани със сърдечните заболявания, подготвени са и информационни материали за значимостта на сърдечно-съдовите заболявания и възможностите за тяхната превенция. Те ще се разпространяват във фирмите партньори и в информационните центрове на болницата и общината.

На 3

Парламентът отхвърли на първо четене предложените от „Има такъв народ“ промени в Закона за пряко участие на гражданите в държавната власт и местното самоуправление, които целяха да облекчат гражданите по отношение на провеждането на референдуми.

Законопроектът не получи подкрепа и при прегласуването. Измененията подкрепиха 81 народни представители, 30 бяха „против“, а 80 се въздържаха. 

От „Има такъв народ“ (ИТН) предлагаха да се въведе единен подход за определяне на минималния брой подписи за предложение за референдум и при двата вида референдуми – национални и местни. Предвиждаше се минимално необходимия брой подписи за предложение за произвеждане на референдуми, определен в закона, да не е твърдо число, както е сега за национален референдум – 200 хиляди или 400 хиляди граждани с избирателни права, а като съотношение

Политическите партии и коалиции постигнаха съгласие за съставите на секционните избирателни комисии (СИК) в община Враца за извънредните парламентарни избори на 27 октомври.

По време на днешната консултация, организирана в сградата на Община Враца, всички упълномощени представители на парламентарно представените партии и коалиции в 50-ото Народно събрание подкрепиха предложеното им предварително разпределение, посочвайки, че в него са спазени законовите разпоредби. Съгласие беше постигнато и по отношение на разпределението на членовете в допълнителните секционни комисии, които ще бъдат създадени, както и за тези с подвижните урни.  

В Община Враца ще има 105 СИК, от които 84 ще са с деветима членове, а останалите ще са с по седем. Общо в секционните комисии ще бъдат ангажирани 903-ма души. 

Към първа страница Новини
Бъдете информани с нашите
тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-вълнуващите новини от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
КЪМ АБОНАМЕНТА
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
В Долна Митрополия ще бъде отдадена последна почит към загиналите при инцидента край Граф Игнатиево пилоти - подполковник Петко Димитров и капитан Венцислав Дункин
Министър Атанас Илков ще открие в Панагюрище юбилейното издание на Националния конкурс „Пътен полицай на годината - 2024“
Фестивал на самоковския картоф започва в Самоков
Областен информационен център – Монтана започна годишната си информационна кампания в общините от областта
Варненци настояха Общината да създаде зоопатрули
Още от рубриката
ВРЕМЕ ЗА ЧЕТЕНЕ
   
Време за четене - месец Септември
Препоръчани заглавия
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
В детайли
В Долна Митрополия ще бъде отдадена последна почит към загиналите при инцидента край Граф Игнатиево пилоти - подполковник Петко Димитров и капитан Венцислав Дункин
Основна линия
Преди 60 години – в полунощ на 20 срещу 21 септември 1964 г.е обявена независимостта на Малта
В детайли
Министър Атанас Илков ще открие в Панагюрище юбилейното издание на Националния конкурс „Пътен полицай на годината - 2024“
Местен фокус
За четвърта поредна година в тетевенското село Черни Вит се събират майстори на домашни сирена
В детайли
Фестивал на самоковския картоф започва в Самоков
Местен фокус
Въвежда се временна организация на движението на автомагистрала "Хемус" на 349-ия км край Нови пазар след инцидент с моторист
Сфера
Изстрел във въздуха е бил произведен при спор за паркомясто в София, един човек е откаран в болница
Сфера
Служебният кабинет прехвърли стадион "Георги Аспарухов" и комплекс "Герена" за безвъзмездно ползване на Столична община
Сфера
Проверка ще установи какви са били действията на полицаите по случая с пребитата жена в с. Челопеч, съобщи министър Атанас Илков
Местен фокус
Консултативен кабинет за двойки с репродуктивни проблеми ще бъде разкрит в новия Медицински център в Царево
Още новини
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни.
Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.

NRD24 © 2024 Всички права запазени. Програма на NRD. Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни. Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.


NRD24 © 2024 Всички права запазени.
Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.