Начало Сфера Доброволци се събират на пожара до село Каменар, за да не допуснат огънят да стигне до вилната зона
8700
България

Доброволци се събират на пожара до село Каменар, за да не допуснат огънят да стигне до вилната зона

На мястото са три противопожарни екипа, в гасенето помагат и служители на горското стопанство.В гасенето на другия пожар в района на помпената станция са се включили багери, за да не достигне огънят до оранжериите в близост.

| 26 Август 2024, 20:31 ч.
Доброволци се събират на пожара до село Каменар, за да не допуснат огънят да стигне до вилната зона
Доброволци се събират на пожара до село Каменар, за да не допуснат огънят да стигне до вилната зона
Снимка © БТА

На пожара в гората до село Каменар Каменар се събират доброволци, за да не допусне огънят да стигне до вилната зона, съобщиха от полицията във Варна.

Националната служба за охрана (НСО) въвежда ограничения за полетите с дронове над Велико Търново на 22 септември, съобщиха от пресцентъра на Община Велико Търново.

Със заповед на началника на НСО генерал-майор Емил Тонев за гарантиране на мерките за сигурност по време на националните чествания на Независимостта на България, за времето от 7:00 до 13:00 ч. и от 17:00 до 22:00 ч. се забранява използването на безпилотни летателни апарати – дронове, с център площад „Цар Асен“.

Главната дирекция „Гражданска въздухоплавателна администрация“ следва да наложи забрана за всички видове безпилотни летателни средства, планери, аеростати и пилотирани въздухоплавателни средства, с изключение на излитащите и кацащите самолети от и на Летище Горна Оряховица. 

НСО въвежда мерки и за гражданите, които желаят да присъстват, на кулминацията на търже

Два сигнала за младежи във видимо нетрезво състояние са приети днес в дежурната част на Районно управление - Шумен, съобщиха от Областната дирекция на МВР - Шумен. Единият сигнал е подаден от 15-годишен, който е съобщил за легнал пред заведение млад мъж. Извършена е проверка. Установено е, че се касае за пълнолетен на 18 години.

Вторият сигнал е за младеж във видимо нетрезво състояние, забелязан пред дискотека в областния град. Установено е, че младежът е на 15 години, като не е влизал в дискотеката, а се е придвижвал към нея.

В града има мобилни групи и екипи, които извършват проверки около и в заведения в Шумен. В тях са включени униформени и цивилни полицаи, поясняват от ОД на МВР - Шумен. Проверки ще има и около заведения, за които е постъпила информация, че тази вечер ще организират събирания с ученици и бъдещи абитуриенти.

Екипи на "Пътна полиция" ще извършв

В Плевен ще се състои за първи път фермерски пазар. Той ще бъде разположен в района на Кооперативния пазар този петък. Организатор е Община Плевен, съвместно с общинската фирма "Тибор" ЕАД и със съдействието на социалната платформа "Фермерски пазар ОТ БГ", съобщават от местната администрация.

Пазарът ще представя продукция на фермери, земеделски производители и занаятчии от региона и страната. Участниците ще са 17, като за пазара през октомври очакваме повече, тъй като някои от земеделските производители и фермерите ще се включат в празници, организирани в други населени места тези дни, каза Ива Елмазова от рекламна агенция "Елмазови", създател на "Фермерски пазар ОТ БГ". На първия фермерски пазар в Плевен ще бъдат предложени мляко и млечни продукти, пчелен мед, масло от бял трън, билкови продукти, вино от изба, която на Пловдивския панаир тази година е взела четири медала и д

По предложение на парламентарната група на „Възраждане“ депутатите ще обсъдят като първа точка днес проект за решение за задължаване на Министерския съвет да изготви доклад във връзка с изпълнението на решения на Народното събрание свързани с бъдещето на комплекса „Марица-изток“.

Преди това депутатите гласуваха предложения дневен ред, който предвиждаше проекторешението да бъде обсъдено утре, като точка втора от дневния ред. Предложението на „Възраждане“ точката да стане първа в дневния ред за днес бе подкрепено със 133 гласа „за“, двама гласуваха –„против“ и 34- ма с „въздържал се“. Депутатите гласуваха още отпадане от дневния ред на предложения като първа точка за днес законопроект за изменение и допълнение на Закона за насърчаване на инвестициите със 181 гласа „за“, един – „п

Община Кочериново ще отбележи своя 50-годишен юбилей с тържествена програма на 20 и 21 септември, каза кметът Станислав Горов.

Той допълни, че се очаква президентът Румен Радев да присъства на празненствата в съботния ден. Сред поканените гости са областният управител Александър Пандурски и представители на Неврокопска и Софийска митрополии.

По думите на Горов програмата ще бъде богата и разнообразна. В първия ден от празненствата ще участват детски градини, училища и читалищни групи и фолк изпълнители.

Гвардейският представителен духов оркестър и Представителният ансамбъл на въоръжените сили ще се включат с концерт на 21 септември.

И в двата дни празненствата ще започват в 19:00 часа. 

На мястото са три противопожарни екипа, в гасенето помагат и служители на горското стопанство.

В гасенето на другия пожар в района на помпената станция са се включили багери, за да не достигне огънят до оранжериите в близост. Там също са изпратени няколко екипа на пожарната.

Ресорът на Екатерина Захариева като еврокомисар е много перспективен. Това заяви служебният министър-председател Димитър Главчев в началото на днешното правителствено заседание, коментирайки ресора „Стартъпи, изследвания и иновации“, който бе отреден за българския еврокомисар Екатерина Захариева. 

„Изключително актуален ресор в Европейския съюз и България. Аз съм на мнение, че ресорът се определя от еврокомисаря, а не обратното. Аз съм убеден, че Екатерина Захариева ще докаже и този път възможностите си“, посочи Главчев. 

Той пожела успех при предстоящото съгласно процедурата изслушване пред Европейския парламент и съответните комисии. 

Вчера председателят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен представи проектоструктурата на новата Европейска комисия. 

От Областната дирекция на МВР (ОД на МВР) в Кюстендил са създали организация за недопускане на нарушения и пътни инциденти по време на почивните дни и тържествата по случай Независимостта на България, информират от пресцентъра на полицията. Засилено полицейско присъствие ще има в населените места, където се организират празници, туристическите обекти и по пътищата. От полицията очакват засилен трафик по автомагистрала „Струма“ и главните пътища в първия и последния почивен ден. 

"По пътищата и населените места в област Кюстендил ще има достатъчно полицейски служители, които да обезпечат сигурността на хората", каза говорителят на ОД на МВР Катя Табачка.

Предвидени са специализирани полицейски операции, свързани с недопускане на водачи, употребили алкохол и/или наркотични вещества, превишаване не скоростта и контрол на двуколесните пътни превозни средств

Троен състав на Окръжен съд – Враца потвърди определението на Районен съд – Враца, с което спрямо английския гражданин М. Ф. е взета най-тежката мярка за неотклонение „задържане под стража“, съобщиха от съдебната институция. Мъжът е обвинен за нанасяне на лека телесна повреда в условията на домашно насилие на литовска гражданка.

Съдът е оставил без уважение внесената жалба от обвиняемия с искане да му бъде постановена по-лека мярка. 

Въззивният съд е приел, че е правилна преценката на първоинстанционния съд и всички събрани до момента доказателства сочат М. Ф. като съпричастен към деянието, в което е обвинен. Според тройния състав на Врачанския окръжен съд са налице и двете алтернативни опасности - обвиняемият да се укрие и да извърши престъпление. От събраните доказателства е видно, че М.Ф. е чужд гражданин, на страна извън ЕС - Кралство Вел

Добри са условията за туризъм в планините, но терените са мокри и хлъзгави от дъждовете, на което трябва да се обръща внимание. Това казаха от Планинската спасителна служба (ПСС) на Българския Червен кръст (БЧК).

Времето е ясно е, ако изключим Родопите, където е облачно. Има слаб вятър във високите части, добавиха от ПСС.

Няма регистрирани инциденти с туристи през изминалото денонощие.

В планините ще преобладава облачно време, съобщиха от Националния институт по метеорология и хидрология. Валежи от дъжд ще има главно в югозападната част от страната, на повече места – в следобедните часове. По най-високите върхове на Рила и Пирин ще превалява предимно сняг. Вятърът ще бъде слаб до умерен от източната четвърт. Максималната температура на 1200 метра ще бъде около 16°, на 2000 метра – около 8°.

Сдружение с нестопанска цел (СНЦ) „Бъдеще за Силистра“ и местния футболен клуб „Доростол“ организират благотворителен футболен турнир за деца, съобщиха от сдружението. Инициативата е насрочена за 23 септември и ще се осъществи със съдействието на Община Силистра.

В надпреварата ще участват отборите на „Доростол“, „Добруджа“ от Добрич и „Спартак“, и „Одесос“ от Варна. Те ще бъдат представени от деца, родени през 2013-а, 2014-а и 2015 година. Специални гости на турнира ще бъдат легендите на българския футбол Чавдар Цветков и Емил Костадинов.

По време на събитието ще има и базар за рекламни материали на Футболен клуб „Доростол“ и фен артикули – екипи, тениски, чаши, ключодържатели. Със събраните от продажбата им средства ще бъде подпомогната детско-юношеската школа на силистренския фу

Не пропускайте важните новини от деня. Последвайте ни в Google News Showcase
Бъдете информани с нашите тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-важните новини и събития от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Изстрел във въздуха е бил произведен при спор за паркомясто в София, един човек е откаран в болница
Изстрел във въздуха е бил произведен при спор за паркомясто между група мъже в София, съобщиха от МВР . Инцидентът е станал по-рано тази вечер на ул. „Българска морава“ ...
Служебният кабинет прехвърли стадион "Георги Аспарухов" и комплекс "Герена" за безвъзмездно ползване на Столична община
Служебният кабинет прехвърли стадион "Георги Аспарухов" и комплекс "Герена" за безвъзмездно ползване на Столична община, съобщиха от правителствената пресслужба. Решението е във вр ...
Проверка ще установи какви са били действията на полицаите по случая с пребитата жена в с. Челопеч, съобщи министър Атанас Илков
Разпоредена е вътрешна проверка в Министерството на вътрешните работи (МВР), която трябва да установи как са действали полицаите по случая с пребитата жена в село Челопеч. Това каз ...
Чрез машинния вот нямаме възможността за невалидни бюлетини, каза служебният министър на електронното управление Валентин Мундров
Чрез машинния вот нямаме възможността за невалидни бюлетини, каза служебният министър на електронното управление Валентин Мундров в предаването „Още от деня“ по БНТ. Сп ...
Удължава се срокът на инициативата "Идеи за града" на Столичната община
Радвам се да споделя, че инициативата „Идеи за града“ предизвика силен интерес и удължихме срока за подаване на проекти до 30 октомври, написа кметът на София Васил Тер ...
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Фестивал на самоковския картоф започва в Самоков
Фестивалът на самоковския картоф започва в 11:00 часа днес на централния плод "Захарий Зограф" в Самоков, съобщиха от Община Самоков, които са организатори на събитието.  Ще и ...
Въвежда се временна организация на движението на автомагистрала "Хемус" на 349-ия км край Нови пазар след инцидент с моторист
Временна организация на движението се въвежда по автомагистрала "Хемус" на 349-ия км преди разклона за Нови пазар, съобщиха от Областната дирекция (ОД) на МВР - Шумен. Водач на мот ...
Изстрел във въздуха е бил произведен при спор за паркомясто в София, един човек е откаран в болница
Изстрел във въздуха е бил произведен при спор за паркомясто между група мъже в София, съобщиха от МВР . Инцидентът е станал по-рано тази вечер на ул. „Българска морава“ ...
Служебният кабинет прехвърли стадион "Георги Аспарухов" и комплекс "Герена" за безвъзмездно ползване на Столична община
Служебният кабинет прехвърли стадион "Георги Аспарухов" и комплекс "Герена" за безвъзмездно ползване на Столична община, съобщиха от правителствената пресслужба. Решението е във вр ...
Проверка ще установи какви са били действията на полицаите по случая с пребитата жена в с. Челопеч, съобщи министър Атанас Илков
Разпоредена е вътрешна проверка в Министерството на вътрешните работи (МВР), която трябва да установи как са действали полицаите по случая с пребитата жена в село Челопеч. Това каз ...
Тикер в 05:39 ч.
Фестивалът на самоковския картоф започва в 11:00 часа днес на централния плод "З ...
Начало Сфера
8700
България

Доброволци се събират на пожара до село Каменар, за да не допуснат огънят да стигне до вилната зона

На мястото са три противопожарни екипа, в гасенето помагат и служители на горското стопанство.В гасенето на другия пожар в района на помпената станция са се включили багери, за да не достигне огънят до оранжериите в близост.

| 26 Август 2024, 20:31 ч.
СЛУШАЙТЕ НОВИНАТА
Доброволци се събират на пожара до село Каменар, за да не допуснат огънят да стигне до вилната зона
Доброволци се събират на пожара до село Каменар, за да не допуснат огънят да стигне до вилната зона
Снимка © БТА

На пожара в гората до село Каменар Каменар се събират доброволци, за да не допусне огънят да стигне до вилната зона, съобщиха от полицията във Варна.

Националната служба за охрана (НСО) въвежда ограничения за полетите с дронове над Велико Търново на 22 септември, съобщиха от пресцентъра на Община Велико Търново.

Със заповед на началника на НСО генерал-майор Емил Тонев за гарантиране на мерките за сигурност по време на националните чествания на Независимостта на България, за времето от 7:00 до 13:00 ч. и от 17:00 до 22:00 ч. се забранява използването на безпилотни летателни апарати – дронове, с център площад „Цар Асен“.

Главната дирекция „Гражданска въздухоплавателна администрация“ следва да наложи забрана за всички видове безпилотни летателни средства, планери, аеростати и пилотирани въздухоплавателни средства, с изключение на излитащите и кацащите самолети от и на Летище Горна Оряховица. 

НСО въвежда мерки и за гражданите, които желаят да присъстват, на кулминацията на търже

Два сигнала за младежи във видимо нетрезво състояние са приети днес в дежурната част на Районно управление - Шумен, съобщиха от Областната дирекция на МВР - Шумен. Единият сигнал е подаден от 15-годишен, който е съобщил за легнал пред заведение млад мъж. Извършена е проверка. Установено е, че се касае за пълнолетен на 18 години.

Вторият сигнал е за младеж във видимо нетрезво състояние, забелязан пред дискотека в областния град. Установено е, че младежът е на 15 години, като не е влизал в дискотеката, а се е придвижвал към нея.

В града има мобилни групи и екипи, които извършват проверки около и в заведения в Шумен. В тях са включени униформени и цивилни полицаи, поясняват от ОД на МВР - Шумен. Проверки ще има и около заведения, за които е постъпила информация, че тази вечер ще организират събирания с ученици и бъдещи абитуриенти.

Екипи на "Пътна полиция" ще извършв

В Плевен ще се състои за първи път фермерски пазар. Той ще бъде разположен в района на Кооперативния пазар този петък. Организатор е Община Плевен, съвместно с общинската фирма "Тибор" ЕАД и със съдействието на социалната платформа "Фермерски пазар ОТ БГ", съобщават от местната администрация.

Пазарът ще представя продукция на фермери, земеделски производители и занаятчии от региона и страната. Участниците ще са 17, като за пазара през октомври очакваме повече, тъй като някои от земеделските производители и фермерите ще се включат в празници, организирани в други населени места тези дни, каза Ива Елмазова от рекламна агенция "Елмазови", създател на "Фермерски пазар ОТ БГ". На първия фермерски пазар в Плевен ще бъдат предложени мляко и млечни продукти, пчелен мед, масло от бял трън, билкови продукти, вино от изба, която на Пловдивския панаир тази година е взела четири медала и д

По предложение на парламентарната група на „Възраждане“ депутатите ще обсъдят като първа точка днес проект за решение за задължаване на Министерския съвет да изготви доклад във връзка с изпълнението на решения на Народното събрание свързани с бъдещето на комплекса „Марица-изток“.

Преди това депутатите гласуваха предложения дневен ред, който предвиждаше проекторешението да бъде обсъдено утре, като точка втора от дневния ред. Предложението на „Възраждане“ точката да стане първа в дневния ред за днес бе подкрепено със 133 гласа „за“, двама гласуваха –„против“ и 34- ма с „въздържал се“. Депутатите гласуваха още отпадане от дневния ред на предложения като първа точка за днес законопроект за изменение и допълнение на Закона за насърчаване на инвестициите със 181 гласа „за“, един – „п

Община Кочериново ще отбележи своя 50-годишен юбилей с тържествена програма на 20 и 21 септември, каза кметът Станислав Горов.

Той допълни, че се очаква президентът Румен Радев да присъства на празненствата в съботния ден. Сред поканените гости са областният управител Александър Пандурски и представители на Неврокопска и Софийска митрополии.

По думите на Горов програмата ще бъде богата и разнообразна. В първия ден от празненствата ще участват детски градини, училища и читалищни групи и фолк изпълнители.

Гвардейският представителен духов оркестър и Представителният ансамбъл на въоръжените сили ще се включат с концерт на 21 септември.

И в двата дни празненствата ще започват в 19:00 часа. 

На мястото са три противопожарни екипа, в гасенето помагат и служители на горското стопанство.

В гасенето на другия пожар в района на помпената станция са се включили багери, за да не достигне огънят до оранжериите в близост. Там също са изпратени няколко екипа на пожарната.

Ресорът на Екатерина Захариева като еврокомисар е много перспективен. Това заяви служебният министър-председател Димитър Главчев в началото на днешното правителствено заседание, коментирайки ресора „Стартъпи, изследвания и иновации“, който бе отреден за българския еврокомисар Екатерина Захариева. 

„Изключително актуален ресор в Европейския съюз и България. Аз съм на мнение, че ресорът се определя от еврокомисаря, а не обратното. Аз съм убеден, че Екатерина Захариева ще докаже и този път възможностите си“, посочи Главчев. 

Той пожела успех при предстоящото съгласно процедурата изслушване пред Европейския парламент и съответните комисии. 

Вчера председателят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен представи проектоструктурата на новата Европейска комисия. 

От Областната дирекция на МВР (ОД на МВР) в Кюстендил са създали организация за недопускане на нарушения и пътни инциденти по време на почивните дни и тържествата по случай Независимостта на България, информират от пресцентъра на полицията. Засилено полицейско присъствие ще има в населените места, където се организират празници, туристическите обекти и по пътищата. От полицията очакват засилен трафик по автомагистрала „Струма“ и главните пътища в първия и последния почивен ден. 

"По пътищата и населените места в област Кюстендил ще има достатъчно полицейски служители, които да обезпечат сигурността на хората", каза говорителят на ОД на МВР Катя Табачка.

Предвидени са специализирани полицейски операции, свързани с недопускане на водачи, употребили алкохол и/или наркотични вещества, превишаване не скоростта и контрол на двуколесните пътни превозни средств

Троен състав на Окръжен съд – Враца потвърди определението на Районен съд – Враца, с което спрямо английския гражданин М. Ф. е взета най-тежката мярка за неотклонение „задържане под стража“, съобщиха от съдебната институция. Мъжът е обвинен за нанасяне на лека телесна повреда в условията на домашно насилие на литовска гражданка.

Съдът е оставил без уважение внесената жалба от обвиняемия с искане да му бъде постановена по-лека мярка. 

Въззивният съд е приел, че е правилна преценката на първоинстанционния съд и всички събрани до момента доказателства сочат М. Ф. като съпричастен към деянието, в което е обвинен. Според тройния състав на Врачанския окръжен съд са налице и двете алтернативни опасности - обвиняемият да се укрие и да извърши престъпление. От събраните доказателства е видно, че М.Ф. е чужд гражданин, на страна извън ЕС - Кралство Вел

Добри са условията за туризъм в планините, но терените са мокри и хлъзгави от дъждовете, на което трябва да се обръща внимание. Това казаха от Планинската спасителна служба (ПСС) на Българския Червен кръст (БЧК).

Времето е ясно е, ако изключим Родопите, където е облачно. Има слаб вятър във високите части, добавиха от ПСС.

Няма регистрирани инциденти с туристи през изминалото денонощие.

В планините ще преобладава облачно време, съобщиха от Националния институт по метеорология и хидрология. Валежи от дъжд ще има главно в югозападната част от страната, на повече места – в следобедните часове. По най-високите върхове на Рила и Пирин ще превалява предимно сняг. Вятърът ще бъде слаб до умерен от източната четвърт. Максималната температура на 1200 метра ще бъде около 16°, на 2000 метра – около 8°.

Сдружение с нестопанска цел (СНЦ) „Бъдеще за Силистра“ и местния футболен клуб „Доростол“ организират благотворителен футболен турнир за деца, съобщиха от сдружението. Инициативата е насрочена за 23 септември и ще се осъществи със съдействието на Община Силистра.

В надпреварата ще участват отборите на „Доростол“, „Добруджа“ от Добрич и „Спартак“, и „Одесос“ от Варна. Те ще бъдат представени от деца, родени през 2013-а, 2014-а и 2015 година. Специални гости на турнира ще бъдат легендите на българския футбол Чавдар Цветков и Емил Костадинов.

По време на събитието ще има и базар за рекламни материали на Футболен клуб „Доростол“ и фен артикули – екипи, тениски, чаши, ключодържатели. Със събраните от продажбата им средства ще бъде подпомогната детско-юношеската школа на силистренския фу

Към първа страница Новини
Бъдете информани с нашите
тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-вълнуващите новини от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
КЪМ АБОНАМЕНТА
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Изстрел във въздуха е бил произведен при спор за паркомясто в София, един човек е откаран в болница
Служебният кабинет прехвърли стадион "Георги Аспарухов" и комплекс "Герена" за безвъзмездно ползване на Столична община
Проверка ще установи какви са били действията на полицаите по случая с пребитата жена в с. Челопеч, съобщи министър Атанас Илков
Чрез машинния вот нямаме възможността за невалидни бюлетини, каза служебният министър на електронното управление Валентин Мундров
Удължава се срокът на инициативата "Идеи за града" на Столичната община
Още от рубриката
ВРЕМЕ ЗА ЧЕТЕНЕ
   
Време за четене - месец Септември
Препоръчани заглавия
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
В детайли
Фестивал на самоковския картоф започва в Самоков
Местен фокус
Въвежда се временна организация на движението на автомагистрала "Хемус" на 349-ия км край Нови пазар след инцидент с моторист
Сфера
Изстрел във въздуха е бил произведен при спор за паркомясто в София, един човек е откаран в болница
Сфера
Служебният кабинет прехвърли стадион "Георги Аспарухов" и комплекс "Герена" за безвъзмездно ползване на Столична община
Сфера
Проверка ще установи какви са били действията на полицаите по случая с пребитата жена в с. Челопеч, съобщи министър Атанас Илков
Местен фокус
Консултативен кабинет за двойки с репродуктивни проблеми ще бъде разкрит в новия Медицински център в Царево
Контекст
Поредица от неизгодни за Община Кърджали договорни сделки е установила проверката на настоящия кмет Ерол Мюмюн, започната в началото на мандата на администрацията
Сфера
Чрез машинния вот нямаме възможността за невалидни бюлетини, каза служебният министър на електронното управление Валентин Мундров
На преден план
Нов парк за екстремни спортове бе открит в Ямбол
Основна линия
Партиите и коалициите постигнаха съгласие за състава на местата в секционните избирателни комисии в община Самоков на изборите на 27 октомври
Още новини
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни.
Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.

NRD24 © 2024 Всички права запазени. Програма на NRD. Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни. Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.


NRD24 © 2024 Всички права запазени.
Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.