Начало Местен фокус През последното денонощие четирима души са загинали, а 34-ма са ранени при катастрофи в страната
8108
България

През последното денонощие четирима души са загинали, а 34-ма са ранени при катастрофи в страната

От началото на месеца са станали 630 катастрофи с 40 загинали и 842-ма ранени. 

| 27 Август 2024, 07:50 ч.
През последното денонощие четирима души са загинали, а 34-ма са ранени при катастрофи в страната
През последното денонощие четирима души са загинали, а 34-ма са ранени при катастрофи в страната
Снимка © БТА

През последното денонощие четирима души са загинали, а 34-ма са ранени при 28 тежки катастрофи в страната, съобщиха от МВР.

Две нови дружества под шапката на Министерството на енергетиката, отпадане на вече заложени проекти в Националния план за възстановяване и устойчивост (НПВУ) и пренасочване на такива в предлаганата нова глава “РиПауърИЮ“ (RePowerEU), предвиждаща инвестиции в критична електропреносна инфраструктура и енергийна ефективност на обществени и частни сгради. Така накратко могат да се опишат промените, с които служебният министър на енергетиката Владимир Малинов запозна днес народните представители на извънредното заседание на Народното събрание относно изготвените промени в НПВУ. 

Сред предвидените нови инвестиции, както в Националния план за възстановяване и устойчивост (НПВУ), така и в подготвяната нова глава в НПВУ "РиПауърИЮ" (RePowerEU), Малинов открои предвиждана инвестиция за възстановяване на нарушени терени в трите въглищни региона на Стара Загора, Кюстендил

При влизане в сила на новия механизъм, касаещ такса битови отпадъци, рискуваме от една несправедливост при определяне на такса битови отпадъци да минем към друга, която може да се окаже и по-голяма. Това каза на пресконференция Донка Михайлова, кмет на община Троян и заместник-председател на Управителния съвет на Националното сдружение на общините в Република България (НСОРБ).

Законът за местните данъци и такси и Законът за управление на отпадъците, които регламентират новия начин на изчисляване на такса битови отпадъци, се отлагат седем пъти, посочи тя.

Самият механизъм за определяне на таксата е доста сложен като методология и начин на определяне. Всяка българска община приема план-сметка „чистота“. Тя трябва да бъде обезпечена с такса битови отпадъци. Размерът е точно толкова, че да обезпечи нуждите на една община в трите компонента – поддържане на

Община Перник ще отбележи Деня на независимостта - 22 септември с културна програма, съобщиха от местната администрация.

От 11:00 ч. пред паметника на Кракра Пернишки, граждани и общественици ще поднесат цветя и венци, а минути след това пред Двореца на културата ще се състои ритуал по издигане на националното знаме.

Празненствата ще продължат с концерт на Духовия оркестър под ръководството на диригента Трифон Трифонов. Със свои изпълнения присъстващите ще поздрави и Ансамбъла за народни песни и танци „Граовска младост“.

Денят на независимостта е една от най-важните и ярки дати в българската история. След обявяването му България получава дипломатическата подкрепа на Австро-Унгария. На 3 март 1909 г. в Санкт Петербург е подписан Руско-турски протокол, с който се уреждат финансовите въпроси на България, възникнали след обявяването на независимостта, инфо

Срещу инсталирането на вендинг машини за продажба на лекарства се обявиха от Асоциацията на студентите по фармация. В позицията, разпространена от Управителния съвет на асоциацията, се казва, че предложението не само застрашава здравето на пациентите, но и обезценява значението на тяхното дългогодишно обучение и професионална квалификация, което струва на държавата 50 хиляди лева.

Настояваме проектозаконът за поставяне на вендинг машини за продажба на лекарства да бъде незабавно оттеглен, пишат още студентите по фармация. Според тях този подход е крайно опасен, както за здравето на пациентите, така и за развитието на фармацевтичната професия. "Здравето на хората е ценност, която изисква компетентност, отговорност и грижа – качества, които вендинг машините никога не могат да заменят", посочват от асоциацията. 

Инсталирането на вендинг машини за продажба на ле

За забрана на строителство в централната градска част на Стара Загора се обявиха общинските съветници от групата на „Алтернативата на гражданите (ВМРО)" в Общинския съвет в града. На пресконференция председателят на местния парламент Ивета Лазарова заяви, че се наблюдава „непрестанната смяна на Общия устройствен план (ОУП), която касае град Стара Загора, а той е изграден с визия за развитието на нашия град с предвидените метри за строителство. Това нещо е крайно време да спре“, каза тя. Според нея Общинският съвет със свое решение трябва да забрани строителството в централна градска част в карето между бул. „Св. Патриарх Евтимий“ на изток до ул. „Отец Паисий“ на запад от ул. „Христо Ботев“ на юг до бул. „Ген. Столетов“ на север. 

„Всички ние, които живеем в града, виждаме, че градът се "задъхва". Проб

В София са регистрирани четири тежки и 33 леки пътнотранспортни произшествия, при които са пострадали четирима души.

От началото на месеца са станали 630 катастрофи с 40 загинали и 842-ма ранени.

От началото на годината са регистрирани 4631 пътнотранспортни произшествия, при които живота си са загубили 288 души, а пострадалите са 5796.

При сравнение с реалните данни за загиналите през същия период на 2023 г. се отчитат 52-ма по-малко загинали участници в движението по пътищата през 2024 г.

 

Софийската районна прокуратура привлече към наказателна отговорност трима души, нанесли телесни повреди на двама мъже пред заведение в ж. к. „Студентски град“, съобщиха от държавното обвинение. 

По-рано днес от МВР съобщиха, че са задържали четирима охранители в дискотека нанесли побой на двама мъже. Разследването е започнало след като на 23-ти юли от болница в Благоевград бил подаден сигнал за приет в тежко състояние мъж, който е претърпял коремна операция. Той е бил докаран от роднини, след като по техни думи е отказал хоспитализация в столична болница. От свидетелските показания криминалистите изяснили, че побоят се е случил след конфликт вътре в заведението.

От прокуратурата уточняват, че инцидентът пред дискотеката е станал около 04:00 часа. Единият обвиняем Н. С. ударил с крак в корема Г. С. и му причинил тежка телесна повреда, изразяваща се в разк

Личен състав и военна техника от Въоръжените сили на Република Полша ще преминат по републиканската пътна инфраструктура на 18 септември 2024 г. от гранично контролно-пропускателен пункт (ГКПП) "Видин" през София до ГКПП "Кулата" във връзка с участието им в учението на НАТО „Ramstein Flag - 24“. Автоколоната ще премине обратно по същия маршрут на 15 октомври 2024 г. Това съобщи пресцентърът на Министерството на отбраната.

Полски военнослужещи с техника ще транспортират материални ресурси на 19 септември 2024 г. от ГКПП "Видин" до ГКПП „Капитан Андреево“. Обратното им придвижване по републиканската пътна инфраструктура ще бъде на 23 септември 2024 г.

Автоколоните ще бъдат ескортирани от екипи на служба „Военна полиция“.

Министерството на отбраната съобщава периодично за подобни придвижвания на военнослужещи или техника. 

Над 160 български организации изпращат Отворено писмо до множество европейски институции заради изменения в Закона за предучилищното и училищно образование и т. нар. законопроект за чуждестранните агенти, съобщиха от Национална мрежа за децата. Според организацията чрез законовите промени се „заплашват демокрацията, свободата на словото и човешките права“. 

В писмото се посочва, че новите текстове в Закона за предучилищното и училищно образование нарушават Конвенцията на ООН за правата на детето, на Конституцията на Република България, на Европейската конвенция за защита на правата на човека и основните свободи, на правото на ЕС и българското национално право, в т.ч. на Закона за защита от дискриминация. 

В изложението се споменава и за публичното оповестяване от „Възраждане” на имената на български учители, изразили гражданската си пози

Безработицата през август е 5,3 %, съобщиха от Агенцията по заетостта. В края на месеца регистрираните в бюрата по труда безработни са 150 709, а започналите работа - 11 523 души. Работа чрез подкрепата на бюрата по труда са започнали и 383 пенсионери, учащи и заети лица.

В резултат от работата на ромските и младежките медиатори, както и на трудовите посредници в бюрата по труда, през август са активирани над 3200 неактивни на пазара на труда лица.

Представителите на рисковите групи, намерили своята трудова реализация през миналия месец чрез субсидирани работни места, са 2040, допълниха от агенцията. От тях 1231 са започнали работа по програми и мерки за заетост, финансирани от държавния бюджет, а 809 - по проекти на програма „Развитие на човешките ресурси” 2021 – 2027 г., съфинансирана от Европейския социален фонд плюс. През август са издадени над 12 5

Съвместни екипи на полицейското управление в Септември и жандармеристи от Пловдив поемат охраната на лозовите масиви в Пазарджишко като част от предприетите мерки за опазване на селскостопанската продукция, съобщи говорителят на Областната дирекция на МВР в Пазарджик Мирослав Стоянов. Той припомни, че това е ефективна практика, доказала се в годините като мярка срещу посегателствата върху реколтата.

Охранителните екипи създават условия за нормалното и спокойно прибиране на лозята в районите на градовете Септември, Белово, Ветрен, селата Бошуля, Виноградец, Карабунар, Аканджиево, Мененкьово. Ще бъдат проверявани засилено зоните около насажденията, обособените пунктове за изкупуване на готовата продукция, превозните средства и техните товари през деня и нощта.

От полицията призовават гражданите да спазват стриктно разпорежданията на униформените служители и задължително да

Не пропускайте важните новини от деня. Последвайте ни в Google News Showcase
Бъдете информани с нашите тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-важните новини и събития от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Поредица от неизгодни за Община Кърджали договорни сделки е установила проверката на настоящия кмет Ерол Мюмюн, започната в началото на мандата на администрацията
На нарочна пресконференция кметът на Кърджали Ерол Мюмюн оповести част от резултатите от направената от екипа му цялостна проверка на състоянието на Община Кърджали, обявена и запо ...
Представители на Търговище донесоха награди от Фестивала за хора в неравностойно положение в Медовина
Представители на Търговище донесоха награди от Фестивал за хора в неравностойно положение в поповското село Медовина. Отличия са спечелили потребители от Комплекса за социално разв ...
Националният съвет на БСП утвърди листите на коалиция „БСП-Обединена Левица" за парламентарните избори на 27 октомври
Националният съвет на БСП утвърди на свое заседание предизборната платформа и листите с кандидати за народни представители на коалиция „БСП - Обединена Левица” за парла ...
Ивана Томова от Козлодуй стана шампионка по бокс в тежка категория при девойки до 18 години на Държавното първенство
Ивана Томова от Козлодуй стана за пети път шампионка по бокс в тежка категория при девойките до 18 години на Държавното лично първенство за младежи и девойки, проведено в Плевен от ...
Засилен интерес към ваксинирането срещу COVID-19 отчитат от РЗИ – Ямбол
Засилен интерес към ваксинацията срещу COVID-19 отчитат от Регионалната здравна инспекция (РЗИ) в Ямбол. Най-често желаят да се ваксинират хората над 60-65 години. През следващата ...
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
За четвърта поредна година в тетевенското село Черни Вит се събират майстори на домашни сирена
Събитието се реализира със съдействието на Община Тетевен и кметството в село Черни Вит. Димитров разказа, че през целия ден ще има много презентации, демонстрации на направа ...
Фестивал на самоковския картоф започва в Самоков
Фестивалът на самоковския картоф започва в 11:00 часа днес на централния плод "Захарий Зограф" в Самоков, съобщиха от Община Самоков, които са организатори на събитието.  Ще и ...
Въвежда се временна организация на движението на автомагистрала "Хемус" на 349-ия км край Нови пазар след инцидент с моторист
Временна организация на движението се въвежда по автомагистрала "Хемус" на 349-ия км преди разклона за Нови пазар, съобщиха от Областната дирекция (ОД) на МВР - Шумен. Водач на мот ...
Изстрел във въздуха е бил произведен при спор за паркомясто в София, един човек е откаран в болница
Изстрел във въздуха е бил произведен при спор за паркомясто между група мъже в София, съобщиха от МВР . Инцидентът е станал по-рано тази вечер на ул. „Българска морава“ ...
Служебният кабинет прехвърли стадион "Георги Аспарухов" и комплекс "Герена" за безвъзмездно ползване на Столична община
Служебният кабинет прехвърли стадион "Георги Аспарухов" и комплекс "Герена" за безвъзмездно ползване на Столична община, съобщиха от правителствената пресслужба. Решението е във вр ...
Тикер в 06:14 ч.
Събитието се реализира със съдействието на Община Тетевен и кметството в се ...
Начало Местен фокус
8108
България

През последното денонощие четирима души са загинали, а 34-ма са ранени при катастрофи в страната

От началото на месеца са станали 630 катастрофи с 40 загинали и 842-ма ранени. 

| 27 Август 2024, 07:50 ч.
СЛУШАЙТЕ НОВИНАТА
През последното денонощие четирима души са загинали, а 34-ма са ранени при катастрофи в страната
През последното денонощие четирима души са загинали, а 34-ма са ранени при катастрофи в страната
Снимка © БТА

През последното денонощие четирима души са загинали, а 34-ма са ранени при 28 тежки катастрофи в страната, съобщиха от МВР.

Две нови дружества под шапката на Министерството на енергетиката, отпадане на вече заложени проекти в Националния план за възстановяване и устойчивост (НПВУ) и пренасочване на такива в предлаганата нова глава “РиПауърИЮ“ (RePowerEU), предвиждаща инвестиции в критична електропреносна инфраструктура и енергийна ефективност на обществени и частни сгради. Така накратко могат да се опишат промените, с които служебният министър на енергетиката Владимир Малинов запозна днес народните представители на извънредното заседание на Народното събрание относно изготвените промени в НПВУ. 

Сред предвидените нови инвестиции, както в Националния план за възстановяване и устойчивост (НПВУ), така и в подготвяната нова глава в НПВУ "РиПауърИЮ" (RePowerEU), Малинов открои предвиждана инвестиция за възстановяване на нарушени терени в трите въглищни региона на Стара Загора, Кюстендил

При влизане в сила на новия механизъм, касаещ такса битови отпадъци, рискуваме от една несправедливост при определяне на такса битови отпадъци да минем към друга, която може да се окаже и по-голяма. Това каза на пресконференция Донка Михайлова, кмет на община Троян и заместник-председател на Управителния съвет на Националното сдружение на общините в Република България (НСОРБ).

Законът за местните данъци и такси и Законът за управление на отпадъците, които регламентират новия начин на изчисляване на такса битови отпадъци, се отлагат седем пъти, посочи тя.

Самият механизъм за определяне на таксата е доста сложен като методология и начин на определяне. Всяка българска община приема план-сметка „чистота“. Тя трябва да бъде обезпечена с такса битови отпадъци. Размерът е точно толкова, че да обезпечи нуждите на една община в трите компонента – поддържане на

Община Перник ще отбележи Деня на независимостта - 22 септември с културна програма, съобщиха от местната администрация.

От 11:00 ч. пред паметника на Кракра Пернишки, граждани и общественици ще поднесат цветя и венци, а минути след това пред Двореца на културата ще се състои ритуал по издигане на националното знаме.

Празненствата ще продължат с концерт на Духовия оркестър под ръководството на диригента Трифон Трифонов. Със свои изпълнения присъстващите ще поздрави и Ансамбъла за народни песни и танци „Граовска младост“.

Денят на независимостта е една от най-важните и ярки дати в българската история. След обявяването му България получава дипломатическата подкрепа на Австро-Унгария. На 3 март 1909 г. в Санкт Петербург е подписан Руско-турски протокол, с който се уреждат финансовите въпроси на България, възникнали след обявяването на независимостта, инфо

Срещу инсталирането на вендинг машини за продажба на лекарства се обявиха от Асоциацията на студентите по фармация. В позицията, разпространена от Управителния съвет на асоциацията, се казва, че предложението не само застрашава здравето на пациентите, но и обезценява значението на тяхното дългогодишно обучение и професионална квалификация, което струва на държавата 50 хиляди лева.

Настояваме проектозаконът за поставяне на вендинг машини за продажба на лекарства да бъде незабавно оттеглен, пишат още студентите по фармация. Според тях този подход е крайно опасен, както за здравето на пациентите, така и за развитието на фармацевтичната професия. "Здравето на хората е ценност, която изисква компетентност, отговорност и грижа – качества, които вендинг машините никога не могат да заменят", посочват от асоциацията. 

Инсталирането на вендинг машини за продажба на ле

За забрана на строителство в централната градска част на Стара Загора се обявиха общинските съветници от групата на „Алтернативата на гражданите (ВМРО)" в Общинския съвет в града. На пресконференция председателят на местния парламент Ивета Лазарова заяви, че се наблюдава „непрестанната смяна на Общия устройствен план (ОУП), която касае град Стара Загора, а той е изграден с визия за развитието на нашия град с предвидените метри за строителство. Това нещо е крайно време да спре“, каза тя. Според нея Общинският съвет със свое решение трябва да забрани строителството в централна градска част в карето между бул. „Св. Патриарх Евтимий“ на изток до ул. „Отец Паисий“ на запад от ул. „Христо Ботев“ на юг до бул. „Ген. Столетов“ на север. 

„Всички ние, които живеем в града, виждаме, че градът се "задъхва". Проб

В София са регистрирани четири тежки и 33 леки пътнотранспортни произшествия, при които са пострадали четирима души.

От началото на месеца са станали 630 катастрофи с 40 загинали и 842-ма ранени.

От началото на годината са регистрирани 4631 пътнотранспортни произшествия, при които живота си са загубили 288 души, а пострадалите са 5796.

При сравнение с реалните данни за загиналите през същия период на 2023 г. се отчитат 52-ма по-малко загинали участници в движението по пътищата през 2024 г.

 

Софийската районна прокуратура привлече към наказателна отговорност трима души, нанесли телесни повреди на двама мъже пред заведение в ж. к. „Студентски град“, съобщиха от държавното обвинение. 

По-рано днес от МВР съобщиха, че са задържали четирима охранители в дискотека нанесли побой на двама мъже. Разследването е започнало след като на 23-ти юли от болница в Благоевград бил подаден сигнал за приет в тежко състояние мъж, който е претърпял коремна операция. Той е бил докаран от роднини, след като по техни думи е отказал хоспитализация в столична болница. От свидетелските показания криминалистите изяснили, че побоят се е случил след конфликт вътре в заведението.

От прокуратурата уточняват, че инцидентът пред дискотеката е станал около 04:00 часа. Единият обвиняем Н. С. ударил с крак в корема Г. С. и му причинил тежка телесна повреда, изразяваща се в разк

Личен състав и военна техника от Въоръжените сили на Република Полша ще преминат по републиканската пътна инфраструктура на 18 септември 2024 г. от гранично контролно-пропускателен пункт (ГКПП) "Видин" през София до ГКПП "Кулата" във връзка с участието им в учението на НАТО „Ramstein Flag - 24“. Автоколоната ще премине обратно по същия маршрут на 15 октомври 2024 г. Това съобщи пресцентърът на Министерството на отбраната.

Полски военнослужещи с техника ще транспортират материални ресурси на 19 септември 2024 г. от ГКПП "Видин" до ГКПП „Капитан Андреево“. Обратното им придвижване по републиканската пътна инфраструктура ще бъде на 23 септември 2024 г.

Автоколоните ще бъдат ескортирани от екипи на служба „Военна полиция“.

Министерството на отбраната съобщава периодично за подобни придвижвания на военнослужещи или техника. 

Над 160 български организации изпращат Отворено писмо до множество европейски институции заради изменения в Закона за предучилищното и училищно образование и т. нар. законопроект за чуждестранните агенти, съобщиха от Национална мрежа за децата. Според организацията чрез законовите промени се „заплашват демокрацията, свободата на словото и човешките права“. 

В писмото се посочва, че новите текстове в Закона за предучилищното и училищно образование нарушават Конвенцията на ООН за правата на детето, на Конституцията на Република България, на Европейската конвенция за защита на правата на човека и основните свободи, на правото на ЕС и българското национално право, в т.ч. на Закона за защита от дискриминация. 

В изложението се споменава и за публичното оповестяване от „Възраждане” на имената на български учители, изразили гражданската си пози

Безработицата през август е 5,3 %, съобщиха от Агенцията по заетостта. В края на месеца регистрираните в бюрата по труда безработни са 150 709, а започналите работа - 11 523 души. Работа чрез подкрепата на бюрата по труда са започнали и 383 пенсионери, учащи и заети лица.

В резултат от работата на ромските и младежките медиатори, както и на трудовите посредници в бюрата по труда, през август са активирани над 3200 неактивни на пазара на труда лица.

Представителите на рисковите групи, намерили своята трудова реализация през миналия месец чрез субсидирани работни места, са 2040, допълниха от агенцията. От тях 1231 са започнали работа по програми и мерки за заетост, финансирани от държавния бюджет, а 809 - по проекти на програма „Развитие на човешките ресурси” 2021 – 2027 г., съфинансирана от Европейския социален фонд плюс. През август са издадени над 12 5

Съвместни екипи на полицейското управление в Септември и жандармеристи от Пловдив поемат охраната на лозовите масиви в Пазарджишко като част от предприетите мерки за опазване на селскостопанската продукция, съобщи говорителят на Областната дирекция на МВР в Пазарджик Мирослав Стоянов. Той припомни, че това е ефективна практика, доказала се в годините като мярка срещу посегателствата върху реколтата.

Охранителните екипи създават условия за нормалното и спокойно прибиране на лозята в районите на градовете Септември, Белово, Ветрен, селата Бошуля, Виноградец, Карабунар, Аканджиево, Мененкьово. Ще бъдат проверявани засилено зоните около насажденията, обособените пунктове за изкупуване на готовата продукция, превозните средства и техните товари през деня и нощта.

От полицията призовават гражданите да спазват стриктно разпорежданията на униформените служители и задължително да

Към първа страница Новини
Бъдете информани с нашите
тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-вълнуващите новини от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
КЪМ АБОНАМЕНТА
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Поредица от неизгодни за Община Кърджали договорни сделки е установила проверката на настоящия кмет Ерол Мюмюн, започната в началото на мандата на администрацията
Представители на Търговище донесоха награди от Фестивала за хора в неравностойно положение в Медовина
Националният съвет на БСП утвърди листите на коалиция „БСП-Обединена Левица" за парламентарните избори на 27 октомври
Ивана Томова от Козлодуй стана шампионка по бокс в тежка категория при девойки до 18 години на Държавното първенство
Засилен интерес към ваксинирането срещу COVID-19 отчитат от РЗИ – Ямбол
Още от рубриката
ВРЕМЕ ЗА ЧЕТЕНЕ
   
Време за четене - месец Септември
Препоръчани заглавия
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Местен фокус
За четвърта поредна година в тетевенското село Черни Вит се събират майстори на домашни сирена
В детайли
Фестивал на самоковския картоф започва в Самоков
Местен фокус
Въвежда се временна организация на движението на автомагистрала "Хемус" на 349-ия км край Нови пазар след инцидент с моторист
Сфера
Изстрел във въздуха е бил произведен при спор за паркомясто в София, един човек е откаран в болница
Сфера
Служебният кабинет прехвърли стадион "Георги Аспарухов" и комплекс "Герена" за безвъзмездно ползване на Столична община
Сфера
Проверка ще установи какви са били действията на полицаите по случая с пребитата жена в с. Челопеч, съобщи министър Атанас Илков
Местен фокус
Консултативен кабинет за двойки с репродуктивни проблеми ще бъде разкрит в новия Медицински център в Царево
Контекст
Поредица от неизгодни за Община Кърджали договорни сделки е установила проверката на настоящия кмет Ерол Мюмюн, започната в началото на мандата на администрацията
Сфера
Чрез машинния вот нямаме възможността за невалидни бюлетини, каза служебният министър на електронното управление Валентин Мундров
На преден план
Нов парк за екстремни спортове бе открит в Ямбол
Още новини
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни.
Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.

NRD24 © 2024 Всички права запазени. Програма на NRD. Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни. Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.


NRD24 © 2024 Всички права запазени.
Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.