Начало Местен фокус Депутатите от парламентарната група на "Величие" предлагат проект за промени в Конституцията
7334
България

Депутатите от парламентарната група на "Величие" предлагат проект за промени в Конституцията

Депутатите от парламентарната група на "Величие" предлагат проект за промени в Конституцията.Това заяви на пресконференция Красимира Катинчарова, нечленуващ народен представител от разпадналата се в 50-ото Народно събрание парламентарна група на "Величие".

| 27 Август 2024, 12:49 ч.
Депутатите от парламентарната група на
Депутатите от парламентарната група на "Величие" предлагат проект за промени в Конституцията
Снимка © БТА

Депутатите от парламентарната група на "Величие" предлагат проект за промени в Конституцията. Това заяви на пресконференция Красимира Катинчарова, нечленуващ народен представител от разпадналата се в 50-ото Народно събрание парламентарна група на "Величие".

Целта на срещата е да бъдат елиминирани потенциални възможности за изкривяване на изборния процес. Това каза служебният премиер Димитър Главчев пред журналисти по повод работната среща на шестима служебни министри с Централната избирателна комисия (ЦИК), която предстои в 14:00 ч.

„Трябва да бъде подобрено взаимодействието на изпълнителната власт с ЦИК. Комисията е основният орган, който организира и провежда изборите, а изпълнителната власт и Министерският съвет в частност имат повече спомагателна и логистична роля. Искам да се засили ролята им, дотолкова, за да могат да бъдат предотвратени всякакви изкривявания на изборния процес“, аргументира се Главчев.

Сред предложенията, които служебните министри и представителите на ЦИК ще обсъждат днес, е и при необходимост да се осигурят експерти от държавната администрация със съответния професионален опит, които да

Върховният административен съд (ВАС) ще се произнесе в срок по три дела, образувани по жалби на политическа партия (ПП) ДПС срещу решения на ЦИК. Две от делата бяха разгледани от един съдебен състав, а третото - от друг.

Жалбите са подадени от адвокат Георги Атанасов, упълномощен от Джевдет Чакъров и представляващ ПП ДПС. По делата днес се явиха отново двамата адвокати Александър Ангелов и Страхил Панов, упълномощени от Делян Пеевски. Те поискаха оттегляне на жалбите или да бъде постановено, че решенията на ЦИК са правилни.

Първото дело е срещу решението на ЦИК, с което оставя без разглеждане заявления от ДПС относно участието и неучастието в коалиция „Движение за права и свободи – Ново начало“.

Второто дело е срещу решението на ЦИК, с което регистрира коалиция „Движение за права и свободи – Ново начало“ за участие в изборите з

Кампании за събиране на опасни битови отпадъци се организират в няколко общини в област Добрич през септември, съобщават от фирма "БалБок Инженеринг". Мобилен пункт ще има в община Тервел на 25 септември от 10:00 до 16:00 часа на паркинга, разположен между сградата на общината (ул. „Кирил и Методий“ № 8) и банка "ЦКБ".

Опасни отпадъци ще се събират в две села от община Добричка на 26 септември. В село Владимирово пунктът ще бъде разположен до сградата на кметството от 10:00 часа до 12:45 часа. В село Одринци мястото ще е също до кметството, но от 13:15 часа до 16:00 часа.

От фирмата ще приемат опасни отпадъци като уреди, съдържащи живак, лакове и бояджийски материали, домакински препарати и химикали, фармацевтични продукти (лекарства с изтекъл срок на годност).

Националната система за опасни битови отпадъци е зелена услуга на “БалБок Инженеринг&r

Полицаи във Видин разследват случай на нападение на автомобил в Брегово, на който са били забити две кирки, съобщиха от Областната дирекция на МВР във Видин.

Във вторник жена от граничния град е сигнализирала за забити две кирки – на предния капак и на тавана на лек автомобил „Хюндай“, паркиран на улицата пред дома . Оперативна група е извършила оглед на местопроизшествието. Изяснено било, че автомобилът е нает от София от фирма за коли под наем. Образувано е досъдебно производство за противозаконно повреждане на чужда движима вещ.

От дирекцията на полицията във Видин уточниха , че това е първи случай в областта за годината на подобно деяние. 

 

През нощта все още ще бъде предимно облачно, но само на отделни места в Южна България ще има превалявания. В Източна България ще духа слаб до умерен северен вятър. Минималните температури ще бъдат между 9° и 14°, в София - около 9°. Това съобщиха от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ).

Утре ще бъде без валежи. Облачността над по-голямата част от страната ще намалее до слънчево време. Облачно ще се задържи над Югоизточна България, но до полунощ и там облачността ще намалее. Ще духа слаб, в Източна България умерен североизточен вятър. Максималните температури ще бъдат между 20° и 25°, в София - около 20°.

По Черноморието ще има значителна облачност, но без валежи. След обяд по северното крайбрежие облачността ще намалее. Ще духа умерен североизточен вятър. Максималните температури ще са 22°-24°, близки до температурата н

Катинчарова се обърна към депутатите да положат подпис под предлагания проект за изменение на Конституцията. Досега подписи са положили шестима депутати, нечленуващи в парламентарна група, Катинчарова каза, че очаква подписите на още 54 депутати.

С проекта за промени в Конистутицята връщаме старото положение - от преди 23 декември 2023 г. Ние поемаме инициативата за поправка на стореното, заяви депутатът като имаше предвид орязаните президентски правомощия. 

 

За пръв път от създаваното си през 2008 година общинската фирма „Стройкомерс“ ЕООД в Минерални бани е на печалба. Днес на заседание на Общинския съвет трябва да бъде обсъден и гласуван отчетът на дружеството за миналата 2023 година, който показва чист приход от близо 16 000 лева, съобщи преди сесията председателят на органа на местното самоуправление Мехмед Лятиф.

Фирмата стопанисва обществената къпалня в курорта, която бе основно обновена по европейски проект за  363 574 евро по програмата Интеррег Гърция – България и към който общината добави и собствено финансиране за почти 100 000 лева. Създаденият за ползвателите комфорт и доказаната обществена полезност на банята с лечебна минерална вода доведоха до скок на посещенията, а оттам и на приходите, поясни Лятиф. Проверка това лято установи увеличаването на туристи не само от България, но и от чужбина.

Общият брой на нощувките през юли в област Хасково е 23 998, или с 23,5 на сто повече в сравнение със същия месец на предходната година. Приходите от нощувки през юли 2024 г. се увеличават с 26,9 процента в сравнение с юли 2023 г. и достигат 1,623 млн. лв., съобщиха от Териториално статистическо бюро - Юг. Общо 1,027 млн. лв. са от български граждани, а 596 500 лв. - от чужди граждани. Най-много са реализираните нощувки на чужди граждани от Турция - 49,0 процента.

През юли тази година броят на местата за настаняване в област Хасково са се е увеличил с 48,5 процента в сравнение със същия месец миналата година. Актуалният брой на стаите в тях е 1 846, а на леглата - 3 441, което е с 27,4 повече от 2023 година.

Преди няколко дни Националният статистически институт също отчете тенденцията за увеличаване на приходите от нощувки за месец юли т. г. в национален мащаб. Ръстът им

Митническите служители установиха над 504 000 заготовки за кутии за цигари и 120 бобини с лента коркофан - филтърна хартия за производство на цигари, с логото на известна марка цигари във влекач с хладилно полуремарке при проверка в района на граничния контролно-пропускателен пункт (ГКПП) „Дунав мост 2“ при Видин – Калафат, съобщиха от Агенция „Митници“.

На 13 септември е спрян за проверка влекач с хладилно полуремарке с водач – български гражданин, пътуващ към Централна Европа. За товара шофьорът е представил две международни товарителници, съгласно които превозва електрокомпоненти. Митническите служители съпроводили товарната композиция до халето на Митническо бюро -Видин за щателна митническа проверка. При извършения контрол се установява, че един палет с тегло 860 кг. съдържа 120 бобини и заготовки за кутии за цигари на известна марка циг

Съдът на Европейския съюз образува дело по преюдициалното запитване на Върховния административен (ВАС) съд по казуса с предсрочно освободения подуправител на Българската народна банка (БНБ) Андрей Гюров, съобщиха от ВАС.

Делото пред Съда на Европейския съюз е образувано в същия ден, в който са постъпили въпросите от българските върховни магистрати. ВАС поиска също така делото пред Съда на ЕС да се разглежда по реда на бързото производство.

Припомняме, че искането ВАС да направи преюдициално запитване към Съда на ЕС беше отправено от защитата на Гюров. ВАС реши да зададе осем въпроса, свързани с тълкуване на норми от Устава на Европейската система на централните банки, на Европейската централна банка и Договора за функциониране на ЕС.

На 27 юни Комисията за противодействие на корупцията уведоми БНБ за постановено решение, с което е установила несъвместимост по отно

Трафикът на товарни автомобили в района на Граничния контролно-пропускателен пункт (ГКПП) "Дунав мост" при Русе е интензивен. Опашката от камиони стига до кръговото кръстовище на булевард "България", . Основната част от тях изчакват в рамките на буферния паркинг. 

От граничния пункт уточниха, че през летния сезон организацията е била такава, за да се гарантира преминаването на интензивния трафик на леки автомобили през моста. След началото на учебната година в северната ни съседка на 9 септември обаче повече коли минават през съоръжението единствено през почивните дни. Затова сега се цели пропускане на повече камиони. 

През последното денонощие през моста в двете посоки са преминали общо 2320 товарни автомобила. 936 камиона са влезли в България, а 1384 са излезли. 

Припомняме, че на 10 юли започна основният ремонт на българския участък от Дунав мост

Не пропускайте важните новини от деня. Последвайте ни в Google News Showcase
Бъдете информани с нашите тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-важните новини и събития от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Изстрел във въздуха е бил произведен при спор за паркомясто в София, един човек е откаран в болница
Изстрел във въздуха е бил произведен при спор за паркомясто между група мъже в София, съобщиха от МВР . Инцидентът е станал по-рано тази вечер на ул. „Българска морава“ ...
Служебният кабинет прехвърли стадион "Георги Аспарухов" и комплекс "Герена" за безвъзмездно ползване на Столична община
Служебният кабинет прехвърли стадион "Георги Аспарухов" и комплекс "Герена" за безвъзмездно ползване на Столична община, съобщиха от правителствената пресслужба. Решението е във вр ...
Проверка ще установи какви са били действията на полицаите по случая с пребитата жена в с. Челопеч, съобщи министър Атанас Илков
Разпоредена е вътрешна проверка в Министерството на вътрешните работи (МВР), която трябва да установи как са действали полицаите по случая с пребитата жена в село Челопеч. Това каз ...
Чрез машинния вот нямаме възможността за невалидни бюлетини, каза служебният министър на електронното управление Валентин Мундров
Чрез машинния вот нямаме възможността за невалидни бюлетини, каза служебният министър на електронното управление Валентин Мундров в предаването „Още от деня“ по БНТ. Сп ...
Удължава се срокът на инициативата "Идеи за града" на Столичната община
Радвам се да споделя, че инициативата „Идеи за града“ предизвика силен интерес и удължихме срока за подаване на проекти до 30 октомври, написа кметът на София Васил Тер ...
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
За четвърта поредна година в тетевенското село Черни Вит се събират майстори на домашни сирена
Събитието се реализира със съдействието на Община Тетевен и кметството в село Черни Вит. Димитров разказа, че през целия ден ще има много презентации, демонстрации на направа ...
Фестивал на самоковския картоф започва в Самоков
Фестивалът на самоковския картоф започва в 11:00 часа днес на централния плод "Захарий Зограф" в Самоков, съобщиха от Община Самоков, които са организатори на събитието.  Ще и ...
Въвежда се временна организация на движението на автомагистрала "Хемус" на 349-ия км край Нови пазар след инцидент с моторист
Временна организация на движението се въвежда по автомагистрала "Хемус" на 349-ия км преди разклона за Нови пазар, съобщиха от Областната дирекция (ОД) на МВР - Шумен. Водач на мот ...
Изстрел във въздуха е бил произведен при спор за паркомясто в София, един човек е откаран в болница
Изстрел във въздуха е бил произведен при спор за паркомясто между група мъже в София, съобщиха от МВР . Инцидентът е станал по-рано тази вечер на ул. „Българска морава“ ...
Служебният кабинет прехвърли стадион "Георги Аспарухов" и комплекс "Герена" за безвъзмездно ползване на Столична община
Служебният кабинет прехвърли стадион "Георги Аспарухов" и комплекс "Герена" за безвъзмездно ползване на Столична община, съобщиха от правителствената пресслужба. Решението е във вр ...
Тикер в 06:02 ч.
Събитието се реализира със съдействието на Община Тетевен и кметството в се ...
Начало Местен фокус
7334
България

Депутатите от парламентарната група на "Величие" предлагат проект за промени в Конституцията

Депутатите от парламентарната група на "Величие" предлагат проект за промени в Конституцията.Това заяви на пресконференция Красимира Катинчарова, нечленуващ народен представител от разпадналата се в 50-ото Народно събрание парламентарна група на "Величие".

| 27 Август 2024, 12:49 ч.
СЛУШАЙТЕ НОВИНАТА
Депутатите от парламентарната група на
Депутатите от парламентарната група на "Величие" предлагат проект за промени в Конституцията
Снимка © БТА

Депутатите от парламентарната група на "Величие" предлагат проект за промени в Конституцията. Това заяви на пресконференция Красимира Катинчарова, нечленуващ народен представител от разпадналата се в 50-ото Народно събрание парламентарна група на "Величие".

Целта на срещата е да бъдат елиминирани потенциални възможности за изкривяване на изборния процес. Това каза служебният премиер Димитър Главчев пред журналисти по повод работната среща на шестима служебни министри с Централната избирателна комисия (ЦИК), която предстои в 14:00 ч.

„Трябва да бъде подобрено взаимодействието на изпълнителната власт с ЦИК. Комисията е основният орган, който организира и провежда изборите, а изпълнителната власт и Министерският съвет в частност имат повече спомагателна и логистична роля. Искам да се засили ролята им, дотолкова, за да могат да бъдат предотвратени всякакви изкривявания на изборния процес“, аргументира се Главчев.

Сред предложенията, които служебните министри и представителите на ЦИК ще обсъждат днес, е и при необходимост да се осигурят експерти от държавната администрация със съответния професионален опит, които да

Върховният административен съд (ВАС) ще се произнесе в срок по три дела, образувани по жалби на политическа партия (ПП) ДПС срещу решения на ЦИК. Две от делата бяха разгледани от един съдебен състав, а третото - от друг.

Жалбите са подадени от адвокат Георги Атанасов, упълномощен от Джевдет Чакъров и представляващ ПП ДПС. По делата днес се явиха отново двамата адвокати Александър Ангелов и Страхил Панов, упълномощени от Делян Пеевски. Те поискаха оттегляне на жалбите или да бъде постановено, че решенията на ЦИК са правилни.

Първото дело е срещу решението на ЦИК, с което оставя без разглеждане заявления от ДПС относно участието и неучастието в коалиция „Движение за права и свободи – Ново начало“.

Второто дело е срещу решението на ЦИК, с което регистрира коалиция „Движение за права и свободи – Ново начало“ за участие в изборите з

Кампании за събиране на опасни битови отпадъци се организират в няколко общини в област Добрич през септември, съобщават от фирма "БалБок Инженеринг". Мобилен пункт ще има в община Тервел на 25 септември от 10:00 до 16:00 часа на паркинга, разположен между сградата на общината (ул. „Кирил и Методий“ № 8) и банка "ЦКБ".

Опасни отпадъци ще се събират в две села от община Добричка на 26 септември. В село Владимирово пунктът ще бъде разположен до сградата на кметството от 10:00 часа до 12:45 часа. В село Одринци мястото ще е също до кметството, но от 13:15 часа до 16:00 часа.

От фирмата ще приемат опасни отпадъци като уреди, съдържащи живак, лакове и бояджийски материали, домакински препарати и химикали, фармацевтични продукти (лекарства с изтекъл срок на годност).

Националната система за опасни битови отпадъци е зелена услуга на “БалБок Инженеринг&r

Полицаи във Видин разследват случай на нападение на автомобил в Брегово, на който са били забити две кирки, съобщиха от Областната дирекция на МВР във Видин.

Във вторник жена от граничния град е сигнализирала за забити две кирки – на предния капак и на тавана на лек автомобил „Хюндай“, паркиран на улицата пред дома . Оперативна група е извършила оглед на местопроизшествието. Изяснено било, че автомобилът е нает от София от фирма за коли под наем. Образувано е досъдебно производство за противозаконно повреждане на чужда движима вещ.

От дирекцията на полицията във Видин уточниха , че това е първи случай в областта за годината на подобно деяние. 

 

През нощта все още ще бъде предимно облачно, но само на отделни места в Южна България ще има превалявания. В Източна България ще духа слаб до умерен северен вятър. Минималните температури ще бъдат между 9° и 14°, в София - около 9°. Това съобщиха от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ).

Утре ще бъде без валежи. Облачността над по-голямата част от страната ще намалее до слънчево време. Облачно ще се задържи над Югоизточна България, но до полунощ и там облачността ще намалее. Ще духа слаб, в Източна България умерен североизточен вятър. Максималните температури ще бъдат между 20° и 25°, в София - около 20°.

По Черноморието ще има значителна облачност, но без валежи. След обяд по северното крайбрежие облачността ще намалее. Ще духа умерен североизточен вятър. Максималните температури ще са 22°-24°, близки до температурата н

Катинчарова се обърна към депутатите да положат подпис под предлагания проект за изменение на Конституцията. Досега подписи са положили шестима депутати, нечленуващи в парламентарна група, Катинчарова каза, че очаква подписите на още 54 депутати.

С проекта за промени в Конистутицята връщаме старото положение - от преди 23 декември 2023 г. Ние поемаме инициативата за поправка на стореното, заяви депутатът като имаше предвид орязаните президентски правомощия. 

 

За пръв път от създаваното си през 2008 година общинската фирма „Стройкомерс“ ЕООД в Минерални бани е на печалба. Днес на заседание на Общинския съвет трябва да бъде обсъден и гласуван отчетът на дружеството за миналата 2023 година, който показва чист приход от близо 16 000 лева, съобщи преди сесията председателят на органа на местното самоуправление Мехмед Лятиф.

Фирмата стопанисва обществената къпалня в курорта, която бе основно обновена по европейски проект за  363 574 евро по програмата Интеррег Гърция – България и към който общината добави и собствено финансиране за почти 100 000 лева. Създаденият за ползвателите комфорт и доказаната обществена полезност на банята с лечебна минерална вода доведоха до скок на посещенията, а оттам и на приходите, поясни Лятиф. Проверка това лято установи увеличаването на туристи не само от България, но и от чужбина.

Общият брой на нощувките през юли в област Хасково е 23 998, или с 23,5 на сто повече в сравнение със същия месец на предходната година. Приходите от нощувки през юли 2024 г. се увеличават с 26,9 процента в сравнение с юли 2023 г. и достигат 1,623 млн. лв., съобщиха от Териториално статистическо бюро - Юг. Общо 1,027 млн. лв. са от български граждани, а 596 500 лв. - от чужди граждани. Най-много са реализираните нощувки на чужди граждани от Турция - 49,0 процента.

През юли тази година броят на местата за настаняване в област Хасково са се е увеличил с 48,5 процента в сравнение със същия месец миналата година. Актуалният брой на стаите в тях е 1 846, а на леглата - 3 441, което е с 27,4 повече от 2023 година.

Преди няколко дни Националният статистически институт също отчете тенденцията за увеличаване на приходите от нощувки за месец юли т. г. в национален мащаб. Ръстът им

Митническите служители установиха над 504 000 заготовки за кутии за цигари и 120 бобини с лента коркофан - филтърна хартия за производство на цигари, с логото на известна марка цигари във влекач с хладилно полуремарке при проверка в района на граничния контролно-пропускателен пункт (ГКПП) „Дунав мост 2“ при Видин – Калафат, съобщиха от Агенция „Митници“.

На 13 септември е спрян за проверка влекач с хладилно полуремарке с водач – български гражданин, пътуващ към Централна Европа. За товара шофьорът е представил две международни товарителници, съгласно които превозва електрокомпоненти. Митническите служители съпроводили товарната композиция до халето на Митническо бюро -Видин за щателна митническа проверка. При извършения контрол се установява, че един палет с тегло 860 кг. съдържа 120 бобини и заготовки за кутии за цигари на известна марка циг

Съдът на Европейския съюз образува дело по преюдициалното запитване на Върховния административен (ВАС) съд по казуса с предсрочно освободения подуправител на Българската народна банка (БНБ) Андрей Гюров, съобщиха от ВАС.

Делото пред Съда на Европейския съюз е образувано в същия ден, в който са постъпили въпросите от българските върховни магистрати. ВАС поиска също така делото пред Съда на ЕС да се разглежда по реда на бързото производство.

Припомняме, че искането ВАС да направи преюдициално запитване към Съда на ЕС беше отправено от защитата на Гюров. ВАС реши да зададе осем въпроса, свързани с тълкуване на норми от Устава на Европейската система на централните банки, на Европейската централна банка и Договора за функциониране на ЕС.

На 27 юни Комисията за противодействие на корупцията уведоми БНБ за постановено решение, с което е установила несъвместимост по отно

Трафикът на товарни автомобили в района на Граничния контролно-пропускателен пункт (ГКПП) "Дунав мост" при Русе е интензивен. Опашката от камиони стига до кръговото кръстовище на булевард "България", . Основната част от тях изчакват в рамките на буферния паркинг. 

От граничния пункт уточниха, че през летния сезон организацията е била такава, за да се гарантира преминаването на интензивния трафик на леки автомобили през моста. След началото на учебната година в северната ни съседка на 9 септември обаче повече коли минават през съоръжението единствено през почивните дни. Затова сега се цели пропускане на повече камиони. 

През последното денонощие през моста в двете посоки са преминали общо 2320 товарни автомобила. 936 камиона са влезли в България, а 1384 са излезли. 

Припомняме, че на 10 юли започна основният ремонт на българския участък от Дунав мост

Към първа страница Новини
Бъдете информани с нашите
тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-вълнуващите новини от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
КЪМ АБОНАМЕНТА
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Изстрел във въздуха е бил произведен при спор за паркомясто в София, един човек е откаран в болница
Служебният кабинет прехвърли стадион "Георги Аспарухов" и комплекс "Герена" за безвъзмездно ползване на Столична община
Проверка ще установи какви са били действията на полицаите по случая с пребитата жена в с. Челопеч, съобщи министър Атанас Илков
Чрез машинния вот нямаме възможността за невалидни бюлетини, каза служебният министър на електронното управление Валентин Мундров
Удължава се срокът на инициативата "Идеи за града" на Столичната община
Още от рубриката
ВРЕМЕ ЗА ЧЕТЕНЕ
   
Време за четене - месец Септември
Препоръчани заглавия
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Местен фокус
За четвърта поредна година в тетевенското село Черни Вит се събират майстори на домашни сирена
В детайли
Фестивал на самоковския картоф започва в Самоков
Местен фокус
Въвежда се временна организация на движението на автомагистрала "Хемус" на 349-ия км край Нови пазар след инцидент с моторист
Сфера
Изстрел във въздуха е бил произведен при спор за паркомясто в София, един човек е откаран в болница
Сфера
Служебният кабинет прехвърли стадион "Георги Аспарухов" и комплекс "Герена" за безвъзмездно ползване на Столична община
Сфера
Проверка ще установи какви са били действията на полицаите по случая с пребитата жена в с. Челопеч, съобщи министър Атанас Илков
Местен фокус
Консултативен кабинет за двойки с репродуктивни проблеми ще бъде разкрит в новия Медицински център в Царево
Контекст
Поредица от неизгодни за Община Кърджали договорни сделки е установила проверката на настоящия кмет Ерол Мюмюн, започната в началото на мандата на администрацията
Сфера
Чрез машинния вот нямаме възможността за невалидни бюлетини, каза служебният министър на електронното управление Валентин Мундров
На преден план
Нов парк за екстремни спортове бе открит в Ямбол
Още новини
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни.
Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.

NRD24 © 2024 Всички права запазени. Програма на NRD. Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни. Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.


NRD24 © 2024 Всички права запазени.
Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.