Начало Сфера Полицията в Сливен иззе четири електрически тротинетки и велосипед при поредна акция в пешеходната зона на града
7516
България

Полицията в Сливен иззе четири електрически тротинетки и велосипед при поредна акция в пешеходната зона на града

Полицията в Сливен иззе четири електрически тротинетки и велосипед при поредна акция в пешеходната зона на града. Съставени са актове на родителите на четирима непълнолетни, управлявали тротинетките по бул. „Цар Освободител“, в нарушение на Наредбата за обществения ред на Община Сливен, както и акт на велосипедист, съобщи регионалният говорител на МВР Първолета Мандинска.Акцията е реализирана от 19:00 до 03:00 часа през почивните дни на територията на града. В хода са извършени проверки на заведения, игрални зали и други обекти, съвместно със служители на Регионалната здравна инспекция.

| 27 Август 2024, 12:58 ч.
Полицията в Сливен иззе четири електрически тротинетки и велосипед при поредна акция в пешеходната зона на града
Полицията в Сливен иззе четири електрически тротинетки и велосипед при поредна акция в пешеходната зона на града
Снимка © БТА

Полицията в Сливен иззе четири електрически тротинетки и велосипед при поредна акция в пешеходната зона на града. Съставени са актове на родителите на четирима непълнолетни, управлявали тротинетките по бул. „Цар Освободител“, в нарушение на Наредбата за обществения ред на Община Сливен, както и акт на велосипедист, съобщи регионалният говорител на МВР Първолета Мандинска.

Може би днес или утре ще бъде разчетена т.нар. черна кутия на падналия учебно-боен самолет L-39ZA, каза служебният премиер Димитър Главчев. Той отново изрази съболезнования към близките на загиналите двама пилоти.

Във връзка с трагичния инцидент на „Граф Игнатиево“ и дали трябва да има промени в командването на Военно-въздушните сили, Главчев заяви, че не може да каже дали трябва да има промени, или не, тъй като тече разследване. Той добави, че когато излязат резултатите от него, ще предприеме каквото е необходимо.

На въпрос дали се предвижда увеличение на бюджета на армията за следващата година служебният министър-председател отговори, че и в момента България изпълнява критерия на държава членка на НАТО и отделя 2% от брутния вътрешен продукт за отбранителните способности. Той допълни, че бюджетът показва политиките, които следва правителството, а настоящото

Традиционният кулинарен фестивал „Гозбите на Добруджа“ ще се състои на 5 октомври в силистренското село Сребърна, съобщиха от Община Силистра. Организатор на проявата е Народно читалище “Възраждане – 1940” в Сребърна под патронажа на кмета на Силистра Александър Сабанов.

Всяка година в атрактивното кулинарно събитие вземат участие читалища от цяла Добруджа, пенсионерски клубове, неформални групи и индивидуални любители - кулинари. 

Програмата включва конкурси за добруджански ястия – супи, основни и десерти. Ще бъдат оценявани и етновизиите на щандовете на участниците. Ще се проведат и творчески работилници. Ястията ще се оценяват в категории супи, основни ястия и десерт от жури с председател етнологът д-р Йордан Касабов.

Отличените участници ще бъдат наградени с грамоти и предметни награди.

По традиция във фести

Общо осем моста са построени за две години след наводнението в карловските села Каравелово, Богдан, Слатина, Христо Даново и Войнягово. Това съобщиха от общинската администрация на Карлово.

Изградени са мостовете на централния площад над дере „Селска река“, на ул. "7-а" и на ул. "21-ва" над дере „Селска река“ и на ул. "24-та" над дере „Селска река“ в Богдан, на ул. „Георги Димитров“ в Каравелово. Възстановени са мостовите съоръжения при ул. "12-а" към гробищния парк, ул. "1-ва" в центъра и на общинския път при ул. "1-ва" на влизане в Слатина.

За всичките осем обекта, които вече са въведени в експлоатация, общинската администрация е изготвила технически проекти, провела е обществени поръчки за избор на изпълнители и след осигуреното финансиране от държавния бюджет е започнала строително-монтажните дейности.

В момента

„Възраждане“ ще се борят да са първа политическа сила в следващото 51-во Народно събрание (НС), каза в отговор на въпрос лидерът на партията Костадин Костадинов, след като представи пред медии водачите на листи за предстоящия на 27 октомври пореден предсрочен парламентарен вот.

Ако гледаме интереса на българските граждани, можем да разговаряме с всеки, що се отнася до доходи и сигурност, посочи Костадинов и допълни, че разговорите не са безпринципни – това министерство за нас, другото за вас, а политически. Можем да съставим правителство на база на националния интерес, каза Костадинов. Той отчете, че „Възраждане“ имат най-много допирни точки с БСП и „Има такъв народ“. По думите му най-голямото предизвикателство за формацията за предстоящия вот е да убедят българските граждани да излязат да гласуват. Кризата у нас не е политическа, не е

Предстои поставянето на 12 нови камери за следене на скоростта на автомобилите в София, съобщи общинският съветник Борис Бонев от "Продължаваме промяната - Демократична България" ("Спаси София") на пресконференция в Столичната община, заедно със заместник-кмета по транспорт Илиян Павлов и общинските съветници Симеон Ставрев и Димитър Петров. На нея беше представен отчет за свършеното за транспорта на София от новото ръководство на Общината, както и какво предстои. 

София един от градовете с най-висок пътен травматизъм, посочи Бонев. По думите му, много често подобряването на пътната безопасност е свързана с мерки, които не са особено популярни - като изграждането на "острови", които стесняват пътните платна и затормозяват движението на автомобилите. Това обаче означава по-ниска скорост и съответно - по-нисък риск от пътен травматизъм, подчерта Борис Бонев.

Той каза,

Акцията е реализирана от 19:00 до 03:00 часа през почивните дни на територията на града. В хода са извършени проверки на заведения, игрални зали и други обекти, съвместно със служители на Регионалната здравна инспекция. Установени са трима непълнолетни без възрастен придружител в нощни заведения. На родителите са съставени актове. 

Обезпечаване на сигурността на децата на обществени места през летния сезон, ограничаване на противообществените прояви и престъпления от и срещу малолетни и непълнолетни е целта на специализираната полицейска операция. Здравните инспектори са съставили шест акта за тютюнопушене в затворени помещения. 

Както съобщихме, от края на месец април т. г. са приети промени в Наредбата за обществения ред на територията на Община Сливен, според които органите на МВР и упълномощените общински органи имат правото да задържат, като доказателствен материал, велосипедите и индивидуални електрически превозни средства (електрически тротинетки, електрически триколки и др.). Предвидена е санкция от 200 до 500 лв. и отнемане на превозното средство. 

Депутатите решиха, че Антон Славчев, изпълняващ длъжността председател на антикорупционната комисия, ако иска, може да вземе думата по време на дебата за неговото отстраняване от поста. Решението бе гласувано със 163 гласа „за“ и 16 – „против“. 

Преди това въпроси към него от парламентарната трибуна отправи депутатът от ДПС Хамид Хамид. Според него Славчев трябва да обясни "има ли в Република България недосегаеми лица, ще бъдат ли те разпитани или имат мощни ортаци". В началото на дискусията Хамид посочи, че от "Продължаваме промяната - Демократична България" (ПП-ДБ) искат да отстранят Славчев, за да го "инсталират" в Софийска градска прокуратура (СГП), където той вече бил спечелил конкурс с тяхна помощ. "Искат да го инсталират в СГП, защото там им трябва прокурор, защото половината им банда е за прокурор“, каза Хамид. Депутатъ

Получаваме десетки, да не кажа стотици, сигнали от нашите структури по места, че се готви масово контролиран вот в област Плевен. Това съобщи на пресконференция в Националния пресклуб в Плевен народният представител от партия "Възраждане" Кирил Тодоров. 

"Възраждане" ще води позитивна предизборна кампания, в която ще призоваваме хората да гласуват, каза Тодоров. Според него именно високата избирателна активност може да противодейства на контролирания и купен вот. Той посочи, че при предишни избори от партията са подавали сигнали за съмнения за контролиран вот. Лично аз съм подавал сигнал на предишните избори през юни за село Мечка, каза Тодоров. Има десетки сигнали от наши структури по места. Затова единственото решение е да се излезе и да се гласува масово, добави депутатът.

На днешната пресконференция от партия "Възраждане" представиха листата си с кандидати за на

Временна организация на движението се въвежда по автомагистрала "Хемус" на 349-ия км преди разклона за Нови пазар, съобщиха от Областната дирекция (ОД) на МВР - Шумен.

Водач на мотоциклет при движение на мокра настилка е загубил контрол и е паднал на пътното платно. Бил е ударен от лек автомобил "Ситроен". Пострадалият е откаран за преглед в шуменската болница, където са установени множество наранявания, допълниха от полицията.

Извършва се оглед на мястото на произшествието. Към момента участъкът от 349 км до 361 км на магистрала "Хемус" е затворен. Въведен е обходен маршрут, съобщиха от ОД на МВР - Шумен.

Както съобщихме, временна организация на движението беше въведена по автомагистрала „Хемус“ на 363-ия километър, след възникнало пътнотранспортно произшествие на 18 септември.

Временна организация на движението ще бъде въведена в Шумен от 27 до 29 септември заради провеждане на Международния фестивал „Доблест и слава“, съобщиха от пресцент на Община Шумен.

За времето от 13:00 до 18:30 часа на 27 септември ще бъде спряно движението на моторни превозни средства по бул. „Славянски“ в участъка от кръстовището с ул. „Карел Шкорпил“ до кръстовището с ул. „Адам Мицкевич“. Във връзка с официалното откриване на фестивала паркингът пред Община Шумен следва да бъде освободен от автомобили в зоната от пешеходната пътека пред ДКТ „Васил Друмев“ до Военния клуб, като ограничението е в сила от 13:00 до 18:30 часа на 27 септември, допълват от местната администрация.

От 27 до 29 септември се въвежда еднопосочно движение по панорамния път „1300 години България“ от паметника „Създатели

Поради обилни валежи и наводнения в страната обработката и доставката на пратките се извършват с голямо закъснение, уведомява пощенският оператор на Австрия, съобщиха от "Български пощи".

При промяна на ситуацията, информация ще бъде публикувана на сайта на „Български пощи“.

След наводненията в Австрия в резултат на бурята "Борис" отпреди дни вече е възстановено движението на влакове по направлението Виена – Залцбург – Мюнхен. Трафикът по тези дестинации ще бъде по-ограничен от нормалното, тъй като все още са възможни проблеми заради придошли води и свлачища по трасето. Големите дъждове във Виена причиниха транспортни проблеми и в австрийската столица, които бяха напълно отстранени и масовият градски транспорт в двумилионния град, включително метрото, възобновиха пълноценно работата си.

Не пропускайте важните новини от деня. Последвайте ни в Google News Showcase
Бъдете информани с нашите тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-важните новини и събития от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Изстрел във въздуха е бил произведен при спор за паркомясто в София, един човек е откаран в болница
Изстрел във въздуха е бил произведен при спор за паркомясто между група мъже в София, съобщиха от МВР . Инцидентът е станал по-рано тази вечер на ул. „Българска морава“ ...
Служебният кабинет прехвърли стадион "Георги Аспарухов" и комплекс "Герена" за безвъзмездно ползване на Столична община
Служебният кабинет прехвърли стадион "Георги Аспарухов" и комплекс "Герена" за безвъзмездно ползване на Столична община, съобщиха от правителствената пресслужба. Решението е във вр ...
Проверка ще установи какви са били действията на полицаите по случая с пребитата жена в с. Челопеч, съобщи министър Атанас Илков
Разпоредена е вътрешна проверка в Министерството на вътрешните работи (МВР), която трябва да установи как са действали полицаите по случая с пребитата жена в село Челопеч. Това каз ...
Чрез машинния вот нямаме възможността за невалидни бюлетини, каза служебният министър на електронното управление Валентин Мундров
Чрез машинния вот нямаме възможността за невалидни бюлетини, каза служебният министър на електронното управление Валентин Мундров в предаването „Още от деня“ по БНТ. Сп ...
Удължава се срокът на инициативата "Идеи за града" на Столичната община
Радвам се да споделя, че инициативата „Идеи за града“ предизвика силен интерес и удължихме срока за подаване на проекти до 30 октомври, написа кметът на София Васил Тер ...
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Фестивал на самоковския картоф започва в Самоков
Фестивалът на самоковския картоф започва в 11:00 часа днес на централния плод "Захарий Зограф" в Самоков, съобщиха от Община Самоков, които са организатори на събитието.  Ще и ...
Въвежда се временна организация на движението на автомагистрала "Хемус" на 349-ия км край Нови пазар след инцидент с моторист
Временна организация на движението се въвежда по автомагистрала "Хемус" на 349-ия км преди разклона за Нови пазар, съобщиха от Областната дирекция (ОД) на МВР - Шумен. Водач на мот ...
Изстрел във въздуха е бил произведен при спор за паркомясто в София, един човек е откаран в болница
Изстрел във въздуха е бил произведен при спор за паркомясто между група мъже в София, съобщиха от МВР . Инцидентът е станал по-рано тази вечер на ул. „Българска морава“ ...
Служебният кабинет прехвърли стадион "Георги Аспарухов" и комплекс "Герена" за безвъзмездно ползване на Столична община
Служебният кабинет прехвърли стадион "Георги Аспарухов" и комплекс "Герена" за безвъзмездно ползване на Столична община, съобщиха от правителствената пресслужба. Решението е във вр ...
Проверка ще установи какви са били действията на полицаите по случая с пребитата жена в с. Челопеч, съобщи министър Атанас Илков
Разпоредена е вътрешна проверка в Министерството на вътрешните работи (МВР), която трябва да установи как са действали полицаите по случая с пребитата жена в село Челопеч. Това каз ...
Тикер в 05:58 ч.
Фестивалът на самоковския картоф започва в 11:00 часа днес на централния плод "З ...
Начало Сфера
7516
България

Полицията в Сливен иззе четири електрически тротинетки и велосипед при поредна акция в пешеходната зона на града

Полицията в Сливен иззе четири електрически тротинетки и велосипед при поредна акция в пешеходната зона на града. Съставени са актове на родителите на четирима непълнолетни, управлявали тротинетките по бул. „Цар Освободител“, в нарушение на Наредбата за обществения ред на Община Сливен, както и акт на велосипедист, съобщи регионалният говорител на МВР Първолета Мандинска.Акцията е реализирана от 19:00 до 03:00 часа през почивните дни на територията на града. В хода са извършени проверки на заведения, игрални зали и други обекти, съвместно със служители на Регионалната здравна инспекция.

| 27 Август 2024, 12:58 ч.
СЛУШАЙТЕ НОВИНАТА
Полицията в Сливен иззе четири електрически тротинетки и велосипед при поредна акция в пешеходната зона на града
Полицията в Сливен иззе четири електрически тротинетки и велосипед при поредна акция в пешеходната зона на града
Снимка © БТА

Полицията в Сливен иззе четири електрически тротинетки и велосипед при поредна акция в пешеходната зона на града. Съставени са актове на родителите на четирима непълнолетни, управлявали тротинетките по бул. „Цар Освободител“, в нарушение на Наредбата за обществения ред на Община Сливен, както и акт на велосипедист, съобщи регионалният говорител на МВР Първолета Мандинска.

Може би днес или утре ще бъде разчетена т.нар. черна кутия на падналия учебно-боен самолет L-39ZA, каза служебният премиер Димитър Главчев. Той отново изрази съболезнования към близките на загиналите двама пилоти.

Във връзка с трагичния инцидент на „Граф Игнатиево“ и дали трябва да има промени в командването на Военно-въздушните сили, Главчев заяви, че не може да каже дали трябва да има промени, или не, тъй като тече разследване. Той добави, че когато излязат резултатите от него, ще предприеме каквото е необходимо.

На въпрос дали се предвижда увеличение на бюджета на армията за следващата година служебният министър-председател отговори, че и в момента България изпълнява критерия на държава членка на НАТО и отделя 2% от брутния вътрешен продукт за отбранителните способности. Той допълни, че бюджетът показва политиките, които следва правителството, а настоящото

Традиционният кулинарен фестивал „Гозбите на Добруджа“ ще се състои на 5 октомври в силистренското село Сребърна, съобщиха от Община Силистра. Организатор на проявата е Народно читалище “Възраждане – 1940” в Сребърна под патронажа на кмета на Силистра Александър Сабанов.

Всяка година в атрактивното кулинарно събитие вземат участие читалища от цяла Добруджа, пенсионерски клубове, неформални групи и индивидуални любители - кулинари. 

Програмата включва конкурси за добруджански ястия – супи, основни и десерти. Ще бъдат оценявани и етновизиите на щандовете на участниците. Ще се проведат и творчески работилници. Ястията ще се оценяват в категории супи, основни ястия и десерт от жури с председател етнологът д-р Йордан Касабов.

Отличените участници ще бъдат наградени с грамоти и предметни награди.

По традиция във фести

Общо осем моста са построени за две години след наводнението в карловските села Каравелово, Богдан, Слатина, Христо Даново и Войнягово. Това съобщиха от общинската администрация на Карлово.

Изградени са мостовете на централния площад над дере „Селска река“, на ул. "7-а" и на ул. "21-ва" над дере „Селска река“ и на ул. "24-та" над дере „Селска река“ в Богдан, на ул. „Георги Димитров“ в Каравелово. Възстановени са мостовите съоръжения при ул. "12-а" към гробищния парк, ул. "1-ва" в центъра и на общинския път при ул. "1-ва" на влизане в Слатина.

За всичките осем обекта, които вече са въведени в експлоатация, общинската администрация е изготвила технически проекти, провела е обществени поръчки за избор на изпълнители и след осигуреното финансиране от държавния бюджет е започнала строително-монтажните дейности.

В момента

„Възраждане“ ще се борят да са първа политическа сила в следващото 51-во Народно събрание (НС), каза в отговор на въпрос лидерът на партията Костадин Костадинов, след като представи пред медии водачите на листи за предстоящия на 27 октомври пореден предсрочен парламентарен вот.

Ако гледаме интереса на българските граждани, можем да разговаряме с всеки, що се отнася до доходи и сигурност, посочи Костадинов и допълни, че разговорите не са безпринципни – това министерство за нас, другото за вас, а политически. Можем да съставим правителство на база на националния интерес, каза Костадинов. Той отчете, че „Възраждане“ имат най-много допирни точки с БСП и „Има такъв народ“. По думите му най-голямото предизвикателство за формацията за предстоящия вот е да убедят българските граждани да излязат да гласуват. Кризата у нас не е политическа, не е

Предстои поставянето на 12 нови камери за следене на скоростта на автомобилите в София, съобщи общинският съветник Борис Бонев от "Продължаваме промяната - Демократична България" ("Спаси София") на пресконференция в Столичната община, заедно със заместник-кмета по транспорт Илиян Павлов и общинските съветници Симеон Ставрев и Димитър Петров. На нея беше представен отчет за свършеното за транспорта на София от новото ръководство на Общината, както и какво предстои. 

София един от градовете с най-висок пътен травматизъм, посочи Бонев. По думите му, много често подобряването на пътната безопасност е свързана с мерки, които не са особено популярни - като изграждането на "острови", които стесняват пътните платна и затормозяват движението на автомобилите. Това обаче означава по-ниска скорост и съответно - по-нисък риск от пътен травматизъм, подчерта Борис Бонев.

Той каза,

Акцията е реализирана от 19:00 до 03:00 часа през почивните дни на територията на града. В хода са извършени проверки на заведения, игрални зали и други обекти, съвместно със служители на Регионалната здравна инспекция. Установени са трима непълнолетни без възрастен придружител в нощни заведения. На родителите са съставени актове. 

Обезпечаване на сигурността на децата на обществени места през летния сезон, ограничаване на противообществените прояви и престъпления от и срещу малолетни и непълнолетни е целта на специализираната полицейска операция. Здравните инспектори са съставили шест акта за тютюнопушене в затворени помещения. 

Както съобщихме, от края на месец април т. г. са приети промени в Наредбата за обществения ред на територията на Община Сливен, според които органите на МВР и упълномощените общински органи имат правото да задържат, като доказателствен материал, велосипедите и индивидуални електрически превозни средства (електрически тротинетки, електрически триколки и др.). Предвидена е санкция от 200 до 500 лв. и отнемане на превозното средство. 

Депутатите решиха, че Антон Славчев, изпълняващ длъжността председател на антикорупционната комисия, ако иска, може да вземе думата по време на дебата за неговото отстраняване от поста. Решението бе гласувано със 163 гласа „за“ и 16 – „против“. 

Преди това въпроси към него от парламентарната трибуна отправи депутатът от ДПС Хамид Хамид. Според него Славчев трябва да обясни "има ли в Република България недосегаеми лица, ще бъдат ли те разпитани или имат мощни ортаци". В началото на дискусията Хамид посочи, че от "Продължаваме промяната - Демократична България" (ПП-ДБ) искат да отстранят Славчев, за да го "инсталират" в Софийска градска прокуратура (СГП), където той вече бил спечелил конкурс с тяхна помощ. "Искат да го инсталират в СГП, защото там им трябва прокурор, защото половината им банда е за прокурор“, каза Хамид. Депутатъ

Получаваме десетки, да не кажа стотици, сигнали от нашите структури по места, че се готви масово контролиран вот в област Плевен. Това съобщи на пресконференция в Националния пресклуб в Плевен народният представител от партия "Възраждане" Кирил Тодоров. 

"Възраждане" ще води позитивна предизборна кампания, в която ще призоваваме хората да гласуват, каза Тодоров. Според него именно високата избирателна активност може да противодейства на контролирания и купен вот. Той посочи, че при предишни избори от партията са подавали сигнали за съмнения за контролиран вот. Лично аз съм подавал сигнал на предишните избори през юни за село Мечка, каза Тодоров. Има десетки сигнали от наши структури по места. Затова единственото решение е да се излезе и да се гласува масово, добави депутатът.

На днешната пресконференция от партия "Възраждане" представиха листата си с кандидати за на

Временна организация на движението се въвежда по автомагистрала "Хемус" на 349-ия км преди разклона за Нови пазар, съобщиха от Областната дирекция (ОД) на МВР - Шумен.

Водач на мотоциклет при движение на мокра настилка е загубил контрол и е паднал на пътното платно. Бил е ударен от лек автомобил "Ситроен". Пострадалият е откаран за преглед в шуменската болница, където са установени множество наранявания, допълниха от полицията.

Извършва се оглед на мястото на произшествието. Към момента участъкът от 349 км до 361 км на магистрала "Хемус" е затворен. Въведен е обходен маршрут, съобщиха от ОД на МВР - Шумен.

Както съобщихме, временна организация на движението беше въведена по автомагистрала „Хемус“ на 363-ия километър, след възникнало пътнотранспортно произшествие на 18 септември.

Временна организация на движението ще бъде въведена в Шумен от 27 до 29 септември заради провеждане на Международния фестивал „Доблест и слава“, съобщиха от пресцент на Община Шумен.

За времето от 13:00 до 18:30 часа на 27 септември ще бъде спряно движението на моторни превозни средства по бул. „Славянски“ в участъка от кръстовището с ул. „Карел Шкорпил“ до кръстовището с ул. „Адам Мицкевич“. Във връзка с официалното откриване на фестивала паркингът пред Община Шумен следва да бъде освободен от автомобили в зоната от пешеходната пътека пред ДКТ „Васил Друмев“ до Военния клуб, като ограничението е в сила от 13:00 до 18:30 часа на 27 септември, допълват от местната администрация.

От 27 до 29 септември се въвежда еднопосочно движение по панорамния път „1300 години България“ от паметника „Създатели

Поради обилни валежи и наводнения в страната обработката и доставката на пратките се извършват с голямо закъснение, уведомява пощенският оператор на Австрия, съобщиха от "Български пощи".

При промяна на ситуацията, информация ще бъде публикувана на сайта на „Български пощи“.

След наводненията в Австрия в резултат на бурята "Борис" отпреди дни вече е възстановено движението на влакове по направлението Виена – Залцбург – Мюнхен. Трафикът по тези дестинации ще бъде по-ограничен от нормалното, тъй като все още са възможни проблеми заради придошли води и свлачища по трасето. Големите дъждове във Виена причиниха транспортни проблеми и в австрийската столица, които бяха напълно отстранени и масовият градски транспорт в двумилионния град, включително метрото, възобновиха пълноценно работата си.

Към първа страница Новини
Бъдете информани с нашите
тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-вълнуващите новини от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
КЪМ АБОНАМЕНТА
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Изстрел във въздуха е бил произведен при спор за паркомясто в София, един човек е откаран в болница
Служебният кабинет прехвърли стадион "Георги Аспарухов" и комплекс "Герена" за безвъзмездно ползване на Столична община
Проверка ще установи какви са били действията на полицаите по случая с пребитата жена в с. Челопеч, съобщи министър Атанас Илков
Чрез машинния вот нямаме възможността за невалидни бюлетини, каза служебният министър на електронното управление Валентин Мундров
Удължава се срокът на инициативата "Идеи за града" на Столичната община
Още от рубриката
ВРЕМЕ ЗА ЧЕТЕНЕ
   
Време за четене - месец Септември
Препоръчани заглавия
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
В детайли
Фестивал на самоковския картоф започва в Самоков
Местен фокус
Въвежда се временна организация на движението на автомагистрала "Хемус" на 349-ия км край Нови пазар след инцидент с моторист
Сфера
Изстрел във въздуха е бил произведен при спор за паркомясто в София, един човек е откаран в болница
Сфера
Служебният кабинет прехвърли стадион "Георги Аспарухов" и комплекс "Герена" за безвъзмездно ползване на Столична община
Сфера
Проверка ще установи какви са били действията на полицаите по случая с пребитата жена в с. Челопеч, съобщи министър Атанас Илков
Местен фокус
Консултативен кабинет за двойки с репродуктивни проблеми ще бъде разкрит в новия Медицински център в Царево
Контекст
Поредица от неизгодни за Община Кърджали договорни сделки е установила проверката на настоящия кмет Ерол Мюмюн, започната в началото на мандата на администрацията
Сфера
Чрез машинния вот нямаме възможността за невалидни бюлетини, каза служебният министър на електронното управление Валентин Мундров
На преден план
Нов парк за екстремни спортове бе открит в Ямбол
Основна линия
Партиите и коалициите постигнаха съгласие за състава на местата в секционните избирателни комисии в община Самоков на изборите на 27 октомври
Още новини
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни.
Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.

NRD24 © 2024 Всички права запазени. Програма на NRD. Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни. Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.


NRD24 © 2024 Всички права запазени.
Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.