Начало Сфера Двама души са загинали, а 17 са ранени при катастрофи през последното денонощие, съобщиха от МВР
7530
България

Двама души са загинали, а 17 са ранени при катастрофи през последното денонощие, съобщиха от МВР

В София са регистрирани едно тежко и 23 леки пътнотранспортни произшествия, при които един човек е пострадал.От началото на месеца са станали 646 катастрофи с 43-ма загинали и 858 ранени.

| 28 Август 2024, 09:12 ч.
Двама души са загинали, а 17 са ранени при катастрофи през последното денонощие, съобщиха от МВР
Двама души са загинали, а 17 са ранени при катастрофи през последното денонощие, съобщиха от МВР
Снимка © БТА

Двама души са загинали, а 17 са ранени при 16 тежки катастрофи през последното денонощие, съобщиха от МВР на сайта си.

Партиите в Добрич постигнаха пълно съгласие за разпределението на членовете на секционните избирателни комисии (СИК). Предстои протокол от проведените консултации, включително и списъците с лицата, предложени от политическите сили за състав на СИК и подвижна комисия, да бъде изпратен в Районната избирателна комисия, каза секретарят на Община Добрич Калина Георгиева.

На консултациите в бизнес залата на Община Добрич присъстваха представители на всички парламентарно представени политически сили - коалиция ГЕРБ-СДС, коалиция „Продължаваме промяната – Демократична България“, партия „Възраждане“, партия ДПС, коалиция „БСП за България“, партия „Има такъв народ“. На консултациите имаше представители на ДПС от двете страни, които представиха списъци с кандидати за членове на секционните комисии. РИК ще трябва да се произнесе кои ще

От 12:00 ч. днес до 12:00 ч. на 18 септември (сряда) се ограничава движението в тръбата в посока Перник на тунела „Мало Бучино“ на автомагистрала  „Струма“ за монтаж на носещи конструкции за осветлението, съобщиха от Агенция „Пътна инфраструктура“ (АПИ). 

Трафикът ще преминава двупосочно в тръбата на тунела за София, а скоростта се ограничава до 50 км/час.  Необходимо е шофьорите да се движат с повишено внимание и да следват стриктно създадената организация на движение.

АПИ апелира шофьорите да спазват правилата за движение и да не предприемат рискови изпреварвания, с които застрашават безопасността на всички останали пътуващи. Да не се използват аварийните ленти по автомагистралите за по-бързо придвижване при натоварен трафик, посочват от АПИ. По този начин се възпрепятства преминаването на превозните средства със специ

Общинският съвет (ОбС) – Мизия заседава днес, при първоначален дневен ред от девет точки, което е видно от публикуваните материали на сайта на администрацията.

Съветниците ще разгледат отчета на бюджета на общината за 2023 г., ще се запознаят с информация за изпълнението на финансовата рамка за първото полугодие на настоящата година, ще обсъдят бюджетна прогноза за 2025 - 2028 година. 

ОбС в Мизия ще коментира и предложение на кмета Валя Берчева за обезпечаване на учебния процес в четирите учебни заведения на територията на общината и съществуването на 15 маломерни паралелки, чрез дофинансиране на делегираните от държавата дейности със собствени средства.

На редовното заседание, което ще се състои от 10:00 ч. в залата на ОбС, ще бъдат обсъдени още устройствени въпроси и две точки, включени в предстоящото на 7 октомври заседание на Асоциацията на ВиК.

В общо 234 секции ще гласуват имащите право на глас от област Видин на предстоящите избори за народни представители на 27 октомври. Това става известно от решение на Районната избирателна комисия (РИК) – Видин за формиране на единните номера на избирателните секции в пети изборен район, публикувано на сайта на комисията.

Със заповеди на кметовете са образувани избирателните секции на територията на всяка община. В най-много секции ще се гласува във Видин – 120, в Белоградчик - 18 секции, в Бойница – пет, в Брегово - 12, в Грамада – в девет, в Димово –24, в Кула –12, в Макреш и Ново село –  по седем, в Ружинци и Чупрене – по десет.

РИК – Видин е определила броя членове на секционните избирателни комисии (СИК), като в секциите с до 500 избиратели включително комисиите ще бъдат от седем членове, а тези с над 500 изб

"Дни на отворените бутилки" ще има във Винпром - Троян от 21 до 23 септември, съобщи на пресконференция Михал Капоун, изпълнителен директор на фирмата за спиртни напитки.

Инициативата е във връзка с Български фестивал на сливата - 2024, на който предприятието е традиционен партньор. 

Фирмата ще отвори врати за посетителите на фестивала, които желаят да се запознаят с начина, по който се произвежда един от най-емблематичните за този край продукти – троянската сливова ракия. Те ще могат да опитат най-добрите селекции от троянска сливова ракия на фирмата, да се насладят на различни сливови продукти и да научат повече за процеса на производство.

Екскурзиите ще се провеждат четири пъти дневно. Осигурен е безплатен транспорт с автобус от центъра на Троян и обратно. За всички посетители над 18 години са подготвени специални изненади. 

По време на ф

В София са регистрирани едно тежко и 23 леки пътнотранспортни произшествия, при които един човек е пострадал.

От началото на месеца са станали 646 катастрофи с 43-ма загинали и 858 ранени.

От началото на годината са регистрирани 4647 тежки пътнотранспортни произшествия, при които живота си са загубили 291 души, а пострадалите са 5812.

При сравнение с реалните данни за загиналите през същия период на 2023 г. се отчитат  51 по-малко загинали участници в движението по пътищата през настоящата година, съобщиха още от МВР.

Работна среща за водоснабдяването на община Трявна инициира областният управител Мария Башева във връзка с искане на кмета на общината за осигуряване на финансов ресурс за актуализация на съществуващите проекти и довършване строителството на язовир „Нейковци“ и Пречиствателната станция за питейни води (ПСПВ). Това съобщиха от Областна администрация – Габрово. Целта на срещата е била да се обсъдят краткосрочни и дългосрочни мерки, насочени към подобряване на водоснабдяването на община Трявна и да се предприемат конкретни действия за реализирането им.

Като краткосрочна и наложителна мярка, е разгледана възможността за подмяна на довеждащ водопровод Гръбчево – Трявна, за което вече са предвидени 29 000 лева от държавния бюджет за изготвяне на технически проект. Приоритетно ще се търсят пари за изпълнението му, тъй като загубите по водопровода са значителни,

Група варненци поискаха днес от Общината в града да бъдат създадени зоопатрули, които да следят за случаи на жестоко отношение към животните. По думите му заедно с Ина Маринова и техни съмишленици те са излезли на своеобразен протест пред Общината днес и са се срещнали с кмета Благомир Коцев.

Зоопатрулите може да бъдат и от доброволци, допълни Курдов. Според него има много варненци, които биха се включили в инициативата. Идеята е патрулите да следят за инциденти и да сигнализират полицията, която да предприема бързо необходимите мерки. По думите на Курдов кметската администрация би могла да съдейства активно за разкриването на нарушителите чрез поставените видеокамери в града.

В групите в социалните мрежи има много сигнали за жестоко отношение към животните в различни части на Варна, обърна внимание Стефан Курдов и добави, че има случаи на стрелба срещу бездомни котки с

През нощта над по-голямата част от страната облачността временно ще се разкъса и намалее, по-значителна ще се задържи над югоизточните райони, където все още на изолирани места ще превалява дъжд. През втората половина от нощта от югозапад ще започне ново заоблачаване, съобщиха от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ).

Вятърът ще отслабне, в Западна България и ще стихне, и там в котловините към сутринта ще се образува мъгла.

Минималните температури ще бъдат между 6° и 11°, по-високи по Черноморието - 15°-18°; в София около 7°.

Утре над по-голямата част от страната облачността ще е значителна, разкъсвания и повече слънчеви часове ще има по поречието на Дунав и в Североизточна България. На отделни места в Южна България ще превали слаб дъжд. Вятърът ще се ориентира от изток-североизток, ще е слаб, в източните райони - до умерен о

На границата с Румъния трафикът на гранично контролно-пропускателен пункт (ГКПП) "Никопол" и ``Кардам`` е интензивен на изход за товарни автомобили. Трафикът на изход за леки автомобили е интензивен и на граничния пункт с Гърция "Кулата". Това съобщиха на сайта си от Главната дирекция "Гранична полиция" - МВР. Информацията е към 06:00 часа.

Поради извършване на основен ремонт на българския участък на Дунав мост при Русе е въведена временна организация на движение, като трафикът се осъществява в една лента с пропускателен режим и се регулира със светофарна уредба.

Във връзка със значително увеличените преминавания през пунктовете „Кулата“ и „Маказа“ на големия брой румънски туристи, пътуващи към и от Гърция, от "Гранична полиция" препоръчват използването на алтернативни пунктове на българо-гръцката граница, които са с по-ниска натовареност и позвол

Общинската собственост ще бъде акцент в днешното седмо редовно заседание на Общинския съвет в Ивайловград, съобщи председателят на органа на местното самоуправление Богдана Богданова.

В дневния ред са включени 18 докладни, като по-голямата част от тях засягат именно както отчети, така и разпоредителни действия с общинската собственост и промяна на Наредбата за придобиване, управление и разпореждане с общинско имущество, става известно от докладните, публикувани на сайта на Общинския съвет. 

Тринайсетимата общински съветници в органа на местната власт ще трябва да обсъдят и гласуват отчет за изпълнението на бюджета на общината за миналата година, който вече е преминал и през обществено обсъждане, както и доклад за състоянието на общинския дълг.

Не пропускайте важните новини от деня. Последвайте ни в Google News Showcase
Бъдете информани с нашите тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-важните новини и събития от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Нов парк за екстремни спортове бе открит в Ямбол
Атракционен парк за екстремни спортове бе открит тази вечер в Ямбол. Новата скейтърска площадка покрива 1206 квадратни метра от бивш запустял общински терен, в близост до парка на ...
Бъдещи партньорски инициативи обсъдиха кметът на Велико Търново и американският посланик
Бъдещи партньорски инициативи обсъдиха кметът на Велико Търново Даниел Панов и посланикът на САЩ в България Кенет Мертен. Това съобщиха от пресцентъра на Община Велико Търново. В х ...
Президентът Румен Радев ще участва в 79-ата сесия на Общото събрание на ООН от 24 до 26 септември
Президентът Румен Радев ще участва в 79-ата сесия на Общото събрание на ООН от 24 до 26 септември, съобщиха от прессекретариата на държавния глава. Радев ще ръководи българска ...
Политици и институции да се обединим за пресичане антибългарската кампания на политици от РСМ, написа Делян Пеевски
Всички български политици и институции трябва да се обединим, за да пресечем антибългарската кампания на политици от Република Северна Македония (РСМ), написа председателят на парл ...
В Кюстендил ще отбележат Празника на плодородието
Изложение на художествено аранжирани щандове с плодове и зеленчуци, арт ателиета, кулинарни демонстрации, работилници за деца, детски музикален фестивал, улица на занаятите и конце ...
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Фестивал на самоковския картоф започва в Самоков
Фестивалът на самоковския картоф започва в 11:00 часа днес на централния плод "Захарий Зограф" в Самоков, съобщиха от Община Самоков, които са организатори на събитието.  Ще и ...
Въвежда се временна организация на движението на автомагистрала "Хемус" на 349-ия км край Нови пазар след инцидент с моторист
Временна организация на движението се въвежда по автомагистрала "Хемус" на 349-ия км преди разклона за Нови пазар, съобщиха от Областната дирекция (ОД) на МВР - Шумен. Водач на мот ...
Изстрел във въздуха е бил произведен при спор за паркомясто в София, един човек е откаран в болница
Изстрел във въздуха е бил произведен при спор за паркомясто между група мъже в София, съобщиха от МВР . Инцидентът е станал по-рано тази вечер на ул. „Българска морава“ ...
Служебният кабинет прехвърли стадион "Георги Аспарухов" и комплекс "Герена" за безвъзмездно ползване на Столична община
Служебният кабинет прехвърли стадион "Георги Аспарухов" и комплекс "Герена" за безвъзмездно ползване на Столична община, съобщиха от правителствената пресслужба. Решението е във вр ...
Проверка ще установи какви са били действията на полицаите по случая с пребитата жена в с. Челопеч, съобщи министър Атанас Илков
Разпоредена е вътрешна проверка в Министерството на вътрешните работи (МВР), която трябва да установи как са действали полицаите по случая с пребитата жена в село Челопеч. Това каз ...
Тикер в 05:54 ч.
Фестивалът на самоковския картоф започва в 11:00 часа днес на централния плод "З ...
Начало Сфера
7530
България

Двама души са загинали, а 17 са ранени при катастрофи през последното денонощие, съобщиха от МВР

В София са регистрирани едно тежко и 23 леки пътнотранспортни произшествия, при които един човек е пострадал.От началото на месеца са станали 646 катастрофи с 43-ма загинали и 858 ранени.

| 28 Август 2024, 09:12 ч.
СЛУШАЙТЕ НОВИНАТА
Двама души са загинали, а 17 са ранени при катастрофи през последното денонощие, съобщиха от МВР
Двама души са загинали, а 17 са ранени при катастрофи през последното денонощие, съобщиха от МВР
Снимка © БТА

Двама души са загинали, а 17 са ранени при 16 тежки катастрофи през последното денонощие, съобщиха от МВР на сайта си.

Партиите в Добрич постигнаха пълно съгласие за разпределението на членовете на секционните избирателни комисии (СИК). Предстои протокол от проведените консултации, включително и списъците с лицата, предложени от политическите сили за състав на СИК и подвижна комисия, да бъде изпратен в Районната избирателна комисия, каза секретарят на Община Добрич Калина Георгиева.

На консултациите в бизнес залата на Община Добрич присъстваха представители на всички парламентарно представени политически сили - коалиция ГЕРБ-СДС, коалиция „Продължаваме промяната – Демократична България“, партия „Възраждане“, партия ДПС, коалиция „БСП за България“, партия „Има такъв народ“. На консултациите имаше представители на ДПС от двете страни, които представиха списъци с кандидати за членове на секционните комисии. РИК ще трябва да се произнесе кои ще

От 12:00 ч. днес до 12:00 ч. на 18 септември (сряда) се ограничава движението в тръбата в посока Перник на тунела „Мало Бучино“ на автомагистрала  „Струма“ за монтаж на носещи конструкции за осветлението, съобщиха от Агенция „Пътна инфраструктура“ (АПИ). 

Трафикът ще преминава двупосочно в тръбата на тунела за София, а скоростта се ограничава до 50 км/час.  Необходимо е шофьорите да се движат с повишено внимание и да следват стриктно създадената организация на движение.

АПИ апелира шофьорите да спазват правилата за движение и да не предприемат рискови изпреварвания, с които застрашават безопасността на всички останали пътуващи. Да не се използват аварийните ленти по автомагистралите за по-бързо придвижване при натоварен трафик, посочват от АПИ. По този начин се възпрепятства преминаването на превозните средства със специ

Общинският съвет (ОбС) – Мизия заседава днес, при първоначален дневен ред от девет точки, което е видно от публикуваните материали на сайта на администрацията.

Съветниците ще разгледат отчета на бюджета на общината за 2023 г., ще се запознаят с информация за изпълнението на финансовата рамка за първото полугодие на настоящата година, ще обсъдят бюджетна прогноза за 2025 - 2028 година. 

ОбС в Мизия ще коментира и предложение на кмета Валя Берчева за обезпечаване на учебния процес в четирите учебни заведения на територията на общината и съществуването на 15 маломерни паралелки, чрез дофинансиране на делегираните от държавата дейности със собствени средства.

На редовното заседание, което ще се състои от 10:00 ч. в залата на ОбС, ще бъдат обсъдени още устройствени въпроси и две точки, включени в предстоящото на 7 октомври заседание на Асоциацията на ВиК.

В общо 234 секции ще гласуват имащите право на глас от област Видин на предстоящите избори за народни представители на 27 октомври. Това става известно от решение на Районната избирателна комисия (РИК) – Видин за формиране на единните номера на избирателните секции в пети изборен район, публикувано на сайта на комисията.

Със заповеди на кметовете са образувани избирателните секции на територията на всяка община. В най-много секции ще се гласува във Видин – 120, в Белоградчик - 18 секции, в Бойница – пет, в Брегово - 12, в Грамада – в девет, в Димово –24, в Кула –12, в Макреш и Ново село –  по седем, в Ружинци и Чупрене – по десет.

РИК – Видин е определила броя членове на секционните избирателни комисии (СИК), като в секциите с до 500 избиратели включително комисиите ще бъдат от седем членове, а тези с над 500 изб

"Дни на отворените бутилки" ще има във Винпром - Троян от 21 до 23 септември, съобщи на пресконференция Михал Капоун, изпълнителен директор на фирмата за спиртни напитки.

Инициативата е във връзка с Български фестивал на сливата - 2024, на който предприятието е традиционен партньор. 

Фирмата ще отвори врати за посетителите на фестивала, които желаят да се запознаят с начина, по който се произвежда един от най-емблематичните за този край продукти – троянската сливова ракия. Те ще могат да опитат най-добрите селекции от троянска сливова ракия на фирмата, да се насладят на различни сливови продукти и да научат повече за процеса на производство.

Екскурзиите ще се провеждат четири пъти дневно. Осигурен е безплатен транспорт с автобус от центъра на Троян и обратно. За всички посетители над 18 години са подготвени специални изненади. 

По време на ф

В София са регистрирани едно тежко и 23 леки пътнотранспортни произшествия, при които един човек е пострадал.

От началото на месеца са станали 646 катастрофи с 43-ма загинали и 858 ранени.

От началото на годината са регистрирани 4647 тежки пътнотранспортни произшествия, при които живота си са загубили 291 души, а пострадалите са 5812.

При сравнение с реалните данни за загиналите през същия период на 2023 г. се отчитат  51 по-малко загинали участници в движението по пътищата през настоящата година, съобщиха още от МВР.

Работна среща за водоснабдяването на община Трявна инициира областният управител Мария Башева във връзка с искане на кмета на общината за осигуряване на финансов ресурс за актуализация на съществуващите проекти и довършване строителството на язовир „Нейковци“ и Пречиствателната станция за питейни води (ПСПВ). Това съобщиха от Областна администрация – Габрово. Целта на срещата е била да се обсъдят краткосрочни и дългосрочни мерки, насочени към подобряване на водоснабдяването на община Трявна и да се предприемат конкретни действия за реализирането им.

Като краткосрочна и наложителна мярка, е разгледана възможността за подмяна на довеждащ водопровод Гръбчево – Трявна, за което вече са предвидени 29 000 лева от държавния бюджет за изготвяне на технически проект. Приоритетно ще се търсят пари за изпълнението му, тъй като загубите по водопровода са значителни,

Група варненци поискаха днес от Общината в града да бъдат създадени зоопатрули, които да следят за случаи на жестоко отношение към животните. По думите му заедно с Ина Маринова и техни съмишленици те са излезли на своеобразен протест пред Общината днес и са се срещнали с кмета Благомир Коцев.

Зоопатрулите може да бъдат и от доброволци, допълни Курдов. Според него има много варненци, които биха се включили в инициативата. Идеята е патрулите да следят за инциденти и да сигнализират полицията, която да предприема бързо необходимите мерки. По думите на Курдов кметската администрация би могла да съдейства активно за разкриването на нарушителите чрез поставените видеокамери в града.

В групите в социалните мрежи има много сигнали за жестоко отношение към животните в различни части на Варна, обърна внимание Стефан Курдов и добави, че има случаи на стрелба срещу бездомни котки с

През нощта над по-голямата част от страната облачността временно ще се разкъса и намалее, по-значителна ще се задържи над югоизточните райони, където все още на изолирани места ще превалява дъжд. През втората половина от нощта от югозапад ще започне ново заоблачаване, съобщиха от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ).

Вятърът ще отслабне, в Западна България и ще стихне, и там в котловините към сутринта ще се образува мъгла.

Минималните температури ще бъдат между 6° и 11°, по-високи по Черноморието - 15°-18°; в София около 7°.

Утре над по-голямата част от страната облачността ще е значителна, разкъсвания и повече слънчеви часове ще има по поречието на Дунав и в Североизточна България. На отделни места в Южна България ще превали слаб дъжд. Вятърът ще се ориентира от изток-североизток, ще е слаб, в източните райони - до умерен о

На границата с Румъния трафикът на гранично контролно-пропускателен пункт (ГКПП) "Никопол" и ``Кардам`` е интензивен на изход за товарни автомобили. Трафикът на изход за леки автомобили е интензивен и на граничния пункт с Гърция "Кулата". Това съобщиха на сайта си от Главната дирекция "Гранична полиция" - МВР. Информацията е към 06:00 часа.

Поради извършване на основен ремонт на българския участък на Дунав мост при Русе е въведена временна организация на движение, като трафикът се осъществява в една лента с пропускателен режим и се регулира със светофарна уредба.

Във връзка със значително увеличените преминавания през пунктовете „Кулата“ и „Маказа“ на големия брой румънски туристи, пътуващи към и от Гърция, от "Гранична полиция" препоръчват използването на алтернативни пунктове на българо-гръцката граница, които са с по-ниска натовареност и позвол

Общинската собственост ще бъде акцент в днешното седмо редовно заседание на Общинския съвет в Ивайловград, съобщи председателят на органа на местното самоуправление Богдана Богданова.

В дневния ред са включени 18 докладни, като по-голямата част от тях засягат именно както отчети, така и разпоредителни действия с общинската собственост и промяна на Наредбата за придобиване, управление и разпореждане с общинско имущество, става известно от докладните, публикувани на сайта на Общинския съвет. 

Тринайсетимата общински съветници в органа на местната власт ще трябва да обсъдят и гласуват отчет за изпълнението на бюджета на общината за миналата година, който вече е преминал и през обществено обсъждане, както и доклад за състоянието на общинския дълг.

Към първа страница Новини
Бъдете информани с нашите
тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-вълнуващите новини от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
КЪМ АБОНАМЕНТА
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Нов парк за екстремни спортове бе открит в Ямбол
Бъдещи партньорски инициативи обсъдиха кметът на Велико Търново и американският посланик
Президентът Румен Радев ще участва в 79-ата сесия на Общото събрание на ООН от 24 до 26 септември
Политици и институции да се обединим за пресичане антибългарската кампания на политици от РСМ, написа Делян Пеевски
В Кюстендил ще отбележат Празника на плодородието
Още от рубриката
ВРЕМЕ ЗА ЧЕТЕНЕ
   
Време за четене - месец Септември
Препоръчани заглавия
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
В детайли
Фестивал на самоковския картоф започва в Самоков
Местен фокус
Въвежда се временна организация на движението на автомагистрала "Хемус" на 349-ия км край Нови пазар след инцидент с моторист
Сфера
Изстрел във въздуха е бил произведен при спор за паркомясто в София, един човек е откаран в болница
Сфера
Служебният кабинет прехвърли стадион "Георги Аспарухов" и комплекс "Герена" за безвъзмездно ползване на Столична община
Сфера
Проверка ще установи какви са били действията на полицаите по случая с пребитата жена в с. Челопеч, съобщи министър Атанас Илков
Местен фокус
Консултативен кабинет за двойки с репродуктивни проблеми ще бъде разкрит в новия Медицински център в Царево
Контекст
Поредица от неизгодни за Община Кърджали договорни сделки е установила проверката на настоящия кмет Ерол Мюмюн, започната в началото на мандата на администрацията
Сфера
Чрез машинния вот нямаме възможността за невалидни бюлетини, каза служебният министър на електронното управление Валентин Мундров
На преден план
Нов парк за екстремни спортове бе открит в Ямбол
Основна линия
Партиите и коалициите постигнаха съгласие за състава на местата в секционните избирателни комисии в община Самоков на изборите на 27 октомври
Още новини
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни.
Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.

NRD24 © 2024 Всички права запазени. Програма на NRD. Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни. Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.


NRD24 © 2024 Всички права запазени.
Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.