Начало Сфера Мъж на 23 години е предизвикал вчерашната верижна катастрофа в Перник, съобщиха от полицията
11400
България

Мъж на 23 години е предизвикал вчерашната верижна катастрофа в Перник, съобщиха от полицията

Мъж на 23 години е предизвикал вчерашната верижна катастрофа в Перник, съобщиха от Областната дирекция (ОД) на МВР в Перник.Оттам поясниха, че пристигналите на място полицаи са установили, че единият от участниците в инцидента е с положителна проба за канабис.

| 29 Август 2024, 15:06 ч.
Мъж на 23 години е предизвикал вчерашната верижна катастрофа в Перник, съобщиха от полицията
Мъж на 23 години е предизвикал вчерашната верижна катастрофа в Перник, съобщиха от полицията
Снимка © БТА

Мъж на 23 години е предизвикал вчерашната верижна катастрофа в Перник, съобщиха от Областната дирекция (ОД) на МВР в Перник.

Сградата на бившето Основно училище „Никола Вапцаров“ в кърджалийския квартал „Веселчане“, затворено в края на 90-те години на миналия век, е в процес на разрушаване, като предстои да бъде съборена и сградата на недостроеното училище в кв. „Възрожденци“. Пред журналисти на работната площадка кметът Ерол Мюмюн каза, че на мястото на освободените терени няма да „изникнат“ нови кооперации. 

„На мястото на училището ще бъде изграден модерен парк със съвременни съоръжения за различните възрасти. Ще има игрище за малките деца. Тоест, ангажиментите, които сме поели в началото на мандата, ги изпълняваме стъпка по стъпка. Както обещахме, във всеки един квартал ще има повече зелени площи, детски площадки, игрища, за да може нашите деца и жители да имат място за отдих“, коментира кметът. 

Той подчерта, че Кърджал

Новите мерки на Българската народна банка (БНБ) за ипотечното кредитиране ще отдалечат във времето мечтите за собствен дом основно на хората с ниски доходи, но като цяло не се очаква да имат съществено отражение върху активността на пазара на недвижими имоти и на кредитирането в България. Това каза в интервю Александър Бочев, председател на Управителния съвет на Националното сдружение "Недвижими имоти" (НСНИ).

Миналата седмица Управителният съвет на БНБ прие новите мерки, които влизат в сила от 1 октомври, като те предвиждат съотношението между размера на кредита и стойността на обезпечението при отпускане да е в размер не по-висок от 85 на сто; съотношението между размера на текущите плащания във връзка с обслужването на дълга и месечния доход на кредитополучателя при отпускане да е в размер не по-висок от 50 на сто; максималният срок по договора за кредит да не е по-дълъг от

Неправоспособна 26-годишна шуменка, шофирала автомобил „Мерцедес“, се удари с управляваната от нея лека кола в крайпътно дърво около 20:00 часа снощи по пътя от село Новосел към Шумен, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР. 

Жената е загубила контрол над автомобила на влизане в града поради движение с несъобразена скорост. След като леката кола се е ударила в дървото, се е запалила и изгоряла, отбелязаха от пресцентъра на полицията в Шумен. 

От там уточняват, че 31-годишен местен жител, пътник в автомобила, е откаран за преглед в шуменската болница, където са установени множество фрактури на кости и луксации на десния му крак. 

Образувано е досъдебно производство, допълват от пресцентъра на Областната дирекция на МВР. 

Временна организация на движението е въведена на 363-тия километър на автомагистрала „

С български народни танци беше отбелязана Европейската седмица на мобилността в Стара Загора. В рамките на почти половин час беше затворено възлово кръгово кръстовище в града. Ограничено беше движението между Професионалната гимназия по електротехника и технологии „Г. С. Раковски“ и Професионалната гимназия по електроника „Джон Атанасов“. 

Целта на организаторите от Европа Директно - Стара Загора и „Агенцията за регионално икономическо развитие“ (АРИР) – Стара Загора.

Във флашмоба участваха ансамбли и фолклорни клубове и школи – общинският фолклорен ансамбъл „Загоре“, професионалният фолклорен ансамбъл  „Загорче“, професионалните ансамбли „Орисия“ и „Нашенци“, танцовите школи „Фолклорна магия“ и „Веселие“.

„Хубаво е да използваме

Първият основен ремонт на трета детска градина - сграда „Зорница“ в Хасково, чието здание е строено през 60-те години на миналия век, започна днес със символично откриване на строителната площадка.

Кметът на Община Хасково Станислав Дечев и директорът на „Зорница“ Красимира Стоева дадоха начало на изпълнението на проекта. По него освен модернизация, предстои и въвеждане на мерки за постигане на енергиен клас А на сградата.

Дейностите са финансирани с 1 728 960 лева. Сумата е осигурена от Националния план за възстановяване и устойчивост, процедура „Модернизация на образователната среда“, припомни кметът на Хасково.

Станислав Дечев благодари на екипа си, работил по изграждането на проекта. Според него ще се извърши преустройство на вътрешното пространство за обособяване на три градински групи със собствени гардеробни, складови и с

Оттам поясниха, че пристигналите на място полицаи са установили, че единият от участниците в инцидента е с положителна проба за канабис. Той е дал кръвна проба за химичен анализ и срещу него е започнато бързо производство. 

Инцидентът стана вчера на ул. „Св.св. Кирил и Методий“. Удариха се три автомобила. В една от колите е пътувало 15-годишно дете, което се е ударило в предното стъкло. Прегледано е в болнично заведение и е освободено без наранявания. При катастрофата няма други пострадали.

Община Перник ще отбележи Деня на независимостта - 22 септември с културна програма, съобщиха от местната администрация.

От 11:00 ч. пред паметника на Кракра Пернишки, граждани и общественици ще поднесат цветя и венци, а минути след това пред Двореца на културата ще се състои ритуал по издигане на националното знаме.

Празненствата ще продължат с концерт на Духовия оркестър под ръководството на диригента Трифон Трифонов. Със свои изпълнения присъстващите ще поздрави и Ансамбъла за народни песни и танци „Граовска младост“.

Денят на независимостта е една от най-важните и ярки дати в българската история. След обявяването му България получава дипломатическата подкрепа на Австро-Унгария. На 3 март 1909 г. в Санкт Петербург е подписан Руско-турски протокол, с който се уреждат финансовите въпроси на България, възникнали след обявяването на независимостта, инфо

Областният управител на Велико Търново Ивайло Здравков и директорът на полицията в старата столица старши комисар  Димитър Машов обсъдиха подготовката на предстоящите парламентарни избори, съобщиха от пресцентъра на областната администрация. 

Срещата бе инициирана от областния управител, като целта му бе да провери на какъв етап е процесът по организация на вота. Старши комисар Машов увери, че подготовката вече е започнала и протича нормално. “Основната ни цел е да организираме провеждането на честни и прозрачни избори”, припомни областният управител. В отговор директорът на полицията обобщи, че неговите служители ще гарантират това. Той допълни също, че сигурността на целия процес ще бъде обезпечена от екипите на Областна дирекция (ОД) на МВР. “В Дирекцията създадохме и специален щаб във връзка с организацията на процеса, който ръководя лично. Такив

Интензивен е трафикът на граничните контролно-пропускателни пунктове (ГКПП) "Видин" и "Кардам" на границата с Румъния на изход за товарни и леки автомобили, съобщиха от Главна дирекция "Гранична полиция" на МВР на сайта си.

От "Гранична полиция" препоръчват да се използват алтернативни маршрути. Те припомнят, че на ГКПП ``Оряхово`` от 9 септември поради ниското ниво на река Дунав фериботната платформа преустанови работа.

Поради извършване на основен ремонт на българския участък на Дунав мост при Русе е въведена временна организация на движение, като трафикът се осъществява в една лента с пропускателен режим и се регулира със светофарна уредба. Освен ГКПП "Русе", шофьорите в региона могат да се насочат и към ГКПП "Силистра", ГКПП "Кардам", ГКПП "Дуранкулак", ГКПП "Кайнарджа" и ГКПП "Крушари". Последните два са с работно време от 8:00 до 20:00 часа всеки ден, през тях не с

Народното събрание ще обсъди на първо гласуване законопроект за изменение и допълнение на Закона за насърчаване на инвестициите.

Вносител на измененията е Министерският съвет.

В мотивите към законопроекта се изтъква, че с промените се въвеждат мерки по прилагането на европейски регламент за обявяване на някои категории помощи за съвместими с вътрешния пазар. Вносителите посочват, че във връзка с получено становище на Българската агенция за инвестиции, законопроектът е прецизиран, като в текстовете се регламентират приложимите за всеки приоритетен инвестиционен проект изисквания относно инвестициите в дълготрайни материални и нематериални активи и осигуряването на заетост.

Специфицирани са изискванията относно изграждането на индустриални зони и индустриални паркове, технологични паркове, както и изграждане или разширяване на производствени и складови бази с необхо

Изпълнението на местните приходи в бюджета на Хасково за 2023 година е 100,59 процента, съобщиха от пресцентъра на общинската администрация. При заложени приходи от 37 944 465 лв. към края на четвъртото тримесечие на 2023 г. са отчетени 38 168 249 лв. Данните са изнесени днес по време на публично обсъждане на отчета за изпълнение на бюджета на общината за миналата година, което се проведе днес.  

От тях става ясно още, че към края на декември 2023 г. Община Хасково няма просрочени задължения и това е поредната година, която Хасково завършва без задължения и кредити, уточниха още от администрацията. Оттам припомниха, че до август месец миналата година Община Хасково е работила в условията на така наречения "удължителен закон", заради липсата на приет републикански бюджет от Народното събрание, и затова през първите осем месеца на годината местната администрация e продължава

Не пропускайте важните новини от деня. Последвайте ни в Google News Showcase
Бъдете информани с нашите тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-важните новини и събития от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Възможностите за задълбочаване на икономическото и инвестиционно сътрудничество между България и Германия обсъдиха президентът Румен Радев и посланик Ирене Планк
Възможностите за задълбочаване на икономическото и инвестиционно сътрудничество между България и Германия обсъдиха президентът Румен Радев и германският посланик Ирене Планк, съобщ ...
Мъж на 51 г. е задържан от полицията в област Добрич заради намерени в негов имот наркотици
Мъж на 51 г. е задържан от полицията днес заради намерени в имот в с. Орляк, община Тервел, наркотици, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР в Добрич. Оттам допълва ...
Иновативна технология помага на фермери да намалят потреблението на вода и торове и да повишат качеството на продукцията
Високотехнологични системи ще помогнат на земеделските производители да намалят разходите за вода и торове при храненето на растенията. Технологията беше представена днес по време ...
Община Монтана ще изтегли кредит за екологичен градски транспорт
Обществено обсъждане за параметрите на два кредита от фонд „Флаг“ за проект "Мобилност и зелен транспорт в общините Враца и Монтана" се проведе в Община Монтана. На общ ...
Прокуратурата в Смолян измени от „домашен арест“ в „подписка“ мярката на обвинен в убийство на съселянин
Окръжна прокуратура - Смолян измени мярката от „домашен арест“ в „подписка“ на 72-годишен Кирил Пенчев, привлечен като обвиняем за убийство на съселянин, ка ...
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Върбица отбелязва тържествено 50 години от обявяването си за град
Върбица отбелязва тържествено 50 години от обявяването си за град. Днес беше открит и традиционният Върбишки панаир с шествие от местния площад, в близост до сградите на местното ч ...
Елена Йончева е предала в йеменския град Сана писмо от името на роднините на българските моряци от кораба "Галакси Лийдър"
Евродепутатът Елена Йончева е предала в йеменския град Сана писмо от името на роднините на българските моряци от кораба "Галакси Лийдър" с молба да им бъде позволено да се приберат ...
Възможностите за задълбочаване на икономическото и инвестиционно сътрудничество между България и Германия обсъдиха президентът Румен Радев и посланик Ирене Планк
Възможностите за задълбочаване на икономическото и инвестиционно сътрудничество между България и Германия обсъдиха президентът Румен Радев и германският посланик Ирене Планк, съобщ ...
Мъж на 51 г. е задържан от полицията в област Добрич заради намерени в негов имот наркотици
Мъж на 51 г. е задържан от полицията днес заради намерени в имот в с. Орляк, община Тервел, наркотици, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР в Добрич. Оттам допълва ...
В декларация учредители, основатели, доайени и бивши областни председатели на ДПС застанаха зад лидера Ахмед Доган
В декларация учредители, основатели, доайени и бивши областни председатели на ДПС застанаха зад лидера Ахмед Доган и Автентичното ДПС, съобщиха от „ДПС пресцентър“ на с ...
Тикер в 04:07 ч.
Върбица отбелязва тържествено 50 години от обявяването си за град. Днес беше отк ...
Начало Сфера
11400
България

Мъж на 23 години е предизвикал вчерашната верижна катастрофа в Перник, съобщиха от полицията

Мъж на 23 години е предизвикал вчерашната верижна катастрофа в Перник, съобщиха от Областната дирекция (ОД) на МВР в Перник.Оттам поясниха, че пристигналите на място полицаи са установили, че единият от участниците в инцидента е с положителна проба за канабис.

| 29 Август 2024, 15:06 ч.
СЛУШАЙТЕ НОВИНАТА
Мъж на 23 години е предизвикал вчерашната верижна катастрофа в Перник, съобщиха от полицията
Мъж на 23 години е предизвикал вчерашната верижна катастрофа в Перник, съобщиха от полицията
Снимка © БТА

Мъж на 23 години е предизвикал вчерашната верижна катастрофа в Перник, съобщиха от Областната дирекция (ОД) на МВР в Перник.

Сградата на бившето Основно училище „Никола Вапцаров“ в кърджалийския квартал „Веселчане“, затворено в края на 90-те години на миналия век, е в процес на разрушаване, като предстои да бъде съборена и сградата на недостроеното училище в кв. „Възрожденци“. Пред журналисти на работната площадка кметът Ерол Мюмюн каза, че на мястото на освободените терени няма да „изникнат“ нови кооперации. 

„На мястото на училището ще бъде изграден модерен парк със съвременни съоръжения за различните възрасти. Ще има игрище за малките деца. Тоест, ангажиментите, които сме поели в началото на мандата, ги изпълняваме стъпка по стъпка. Както обещахме, във всеки един квартал ще има повече зелени площи, детски площадки, игрища, за да може нашите деца и жители да имат място за отдих“, коментира кметът. 

Той подчерта, че Кърджал

Новите мерки на Българската народна банка (БНБ) за ипотечното кредитиране ще отдалечат във времето мечтите за собствен дом основно на хората с ниски доходи, но като цяло не се очаква да имат съществено отражение върху активността на пазара на недвижими имоти и на кредитирането в България. Това каза в интервю Александър Бочев, председател на Управителния съвет на Националното сдружение "Недвижими имоти" (НСНИ).

Миналата седмица Управителният съвет на БНБ прие новите мерки, които влизат в сила от 1 октомври, като те предвиждат съотношението между размера на кредита и стойността на обезпечението при отпускане да е в размер не по-висок от 85 на сто; съотношението между размера на текущите плащания във връзка с обслужването на дълга и месечния доход на кредитополучателя при отпускане да е в размер не по-висок от 50 на сто; максималният срок по договора за кредит да не е по-дълъг от

Неправоспособна 26-годишна шуменка, шофирала автомобил „Мерцедес“, се удари с управляваната от нея лека кола в крайпътно дърво около 20:00 часа снощи по пътя от село Новосел към Шумен, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР. 

Жената е загубила контрол над автомобила на влизане в града поради движение с несъобразена скорост. След като леката кола се е ударила в дървото, се е запалила и изгоряла, отбелязаха от пресцентъра на полицията в Шумен. 

От там уточняват, че 31-годишен местен жител, пътник в автомобила, е откаран за преглед в шуменската болница, където са установени множество фрактури на кости и луксации на десния му крак. 

Образувано е досъдебно производство, допълват от пресцентъра на Областната дирекция на МВР. 

Временна организация на движението е въведена на 363-тия километър на автомагистрала „

С български народни танци беше отбелязана Европейската седмица на мобилността в Стара Загора. В рамките на почти половин час беше затворено възлово кръгово кръстовище в града. Ограничено беше движението между Професионалната гимназия по електротехника и технологии „Г. С. Раковски“ и Професионалната гимназия по електроника „Джон Атанасов“. 

Целта на организаторите от Европа Директно - Стара Загора и „Агенцията за регионално икономическо развитие“ (АРИР) – Стара Загора.

Във флашмоба участваха ансамбли и фолклорни клубове и школи – общинският фолклорен ансамбъл „Загоре“, професионалният фолклорен ансамбъл  „Загорче“, професионалните ансамбли „Орисия“ и „Нашенци“, танцовите школи „Фолклорна магия“ и „Веселие“.

„Хубаво е да използваме

Първият основен ремонт на трета детска градина - сграда „Зорница“ в Хасково, чието здание е строено през 60-те години на миналия век, започна днес със символично откриване на строителната площадка.

Кметът на Община Хасково Станислав Дечев и директорът на „Зорница“ Красимира Стоева дадоха начало на изпълнението на проекта. По него освен модернизация, предстои и въвеждане на мерки за постигане на енергиен клас А на сградата.

Дейностите са финансирани с 1 728 960 лева. Сумата е осигурена от Националния план за възстановяване и устойчивост, процедура „Модернизация на образователната среда“, припомни кметът на Хасково.

Станислав Дечев благодари на екипа си, работил по изграждането на проекта. Според него ще се извърши преустройство на вътрешното пространство за обособяване на три градински групи със собствени гардеробни, складови и с

Оттам поясниха, че пристигналите на място полицаи са установили, че единият от участниците в инцидента е с положителна проба за канабис. Той е дал кръвна проба за химичен анализ и срещу него е започнато бързо производство. 

Инцидентът стана вчера на ул. „Св.св. Кирил и Методий“. Удариха се три автомобила. В една от колите е пътувало 15-годишно дете, което се е ударило в предното стъкло. Прегледано е в болнично заведение и е освободено без наранявания. При катастрофата няма други пострадали.

Община Перник ще отбележи Деня на независимостта - 22 септември с културна програма, съобщиха от местната администрация.

От 11:00 ч. пред паметника на Кракра Пернишки, граждани и общественици ще поднесат цветя и венци, а минути след това пред Двореца на културата ще се състои ритуал по издигане на националното знаме.

Празненствата ще продължат с концерт на Духовия оркестър под ръководството на диригента Трифон Трифонов. Със свои изпълнения присъстващите ще поздрави и Ансамбъла за народни песни и танци „Граовска младост“.

Денят на независимостта е една от най-важните и ярки дати в българската история. След обявяването му България получава дипломатическата подкрепа на Австро-Унгария. На 3 март 1909 г. в Санкт Петербург е подписан Руско-турски протокол, с който се уреждат финансовите въпроси на България, възникнали след обявяването на независимостта, инфо

Областният управител на Велико Търново Ивайло Здравков и директорът на полицията в старата столица старши комисар  Димитър Машов обсъдиха подготовката на предстоящите парламентарни избори, съобщиха от пресцентъра на областната администрация. 

Срещата бе инициирана от областния управител, като целта му бе да провери на какъв етап е процесът по организация на вота. Старши комисар Машов увери, че подготовката вече е започнала и протича нормално. “Основната ни цел е да организираме провеждането на честни и прозрачни избори”, припомни областният управител. В отговор директорът на полицията обобщи, че неговите служители ще гарантират това. Той допълни също, че сигурността на целия процес ще бъде обезпечена от екипите на Областна дирекция (ОД) на МВР. “В Дирекцията създадохме и специален щаб във връзка с организацията на процеса, който ръководя лично. Такив

Интензивен е трафикът на граничните контролно-пропускателни пунктове (ГКПП) "Видин" и "Кардам" на границата с Румъния на изход за товарни и леки автомобили, съобщиха от Главна дирекция "Гранична полиция" на МВР на сайта си.

От "Гранична полиция" препоръчват да се използват алтернативни маршрути. Те припомнят, че на ГКПП ``Оряхово`` от 9 септември поради ниското ниво на река Дунав фериботната платформа преустанови работа.

Поради извършване на основен ремонт на българския участък на Дунав мост при Русе е въведена временна организация на движение, като трафикът се осъществява в една лента с пропускателен режим и се регулира със светофарна уредба. Освен ГКПП "Русе", шофьорите в региона могат да се насочат и към ГКПП "Силистра", ГКПП "Кардам", ГКПП "Дуранкулак", ГКПП "Кайнарджа" и ГКПП "Крушари". Последните два са с работно време от 8:00 до 20:00 часа всеки ден, през тях не с

Народното събрание ще обсъди на първо гласуване законопроект за изменение и допълнение на Закона за насърчаване на инвестициите.

Вносител на измененията е Министерският съвет.

В мотивите към законопроекта се изтъква, че с промените се въвеждат мерки по прилагането на европейски регламент за обявяване на някои категории помощи за съвместими с вътрешния пазар. Вносителите посочват, че във връзка с получено становище на Българската агенция за инвестиции, законопроектът е прецизиран, като в текстовете се регламентират приложимите за всеки приоритетен инвестиционен проект изисквания относно инвестициите в дълготрайни материални и нематериални активи и осигуряването на заетост.

Специфицирани са изискванията относно изграждането на индустриални зони и индустриални паркове, технологични паркове, както и изграждане или разширяване на производствени и складови бази с необхо

Изпълнението на местните приходи в бюджета на Хасково за 2023 година е 100,59 процента, съобщиха от пресцентъра на общинската администрация. При заложени приходи от 37 944 465 лв. към края на четвъртото тримесечие на 2023 г. са отчетени 38 168 249 лв. Данните са изнесени днес по време на публично обсъждане на отчета за изпълнение на бюджета на общината за миналата година, което се проведе днес.  

От тях става ясно още, че към края на декември 2023 г. Община Хасково няма просрочени задължения и това е поредната година, която Хасково завършва без задължения и кредити, уточниха още от администрацията. Оттам припомниха, че до август месец миналата година Община Хасково е работила в условията на така наречения "удължителен закон", заради липсата на приет републикански бюджет от Народното събрание, и затова през първите осем месеца на годината местната администрация e продължава

Към първа страница Новини
Бъдете информани с нашите
тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-вълнуващите новини от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
КЪМ АБОНАМЕНТА
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Възможностите за задълбочаване на икономическото и инвестиционно сътрудничество между България и Германия обсъдиха президентът Румен Радев и посланик Ирене Планк
Мъж на 51 г. е задържан от полицията в област Добрич заради намерени в негов имот наркотици
Иновативна технология помага на фермери да намалят потреблението на вода и торове и да повишат качеството на продукцията
Община Монтана ще изтегли кредит за екологичен градски транспорт
Прокуратурата в Смолян измени от „домашен арест“ в „подписка“ мярката на обвинен в убийство на съселянин
Още от рубриката
ВРЕМЕ ЗА ЧЕТЕНЕ
   
Време за четене - месец Септември
Препоръчани заглавия
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
В детайли
Върбица отбелязва тържествено 50 години от обявяването си за град
Местен фокус
Елена Йончева е предала в йеменския град Сана писмо от името на роднините на българските моряци от кораба "Галакси Лийдър"
Сфера
Възможностите за задълбочаване на икономическото и инвестиционно сътрудничество между България и Германия обсъдиха президентът Румен Радев и посланик Ирене Планк
Сфера
Мъж на 51 г. е задържан от полицията в област Добрич заради намерени в негов имот наркотици
В детайли
В декларация учредители, основатели, доайени и бивши областни председатели на ДПС застанаха зад лидера Ахмед Доган
Сфера
Иновативна технология помага на фермери да намалят потреблението на вода и торове и да повишат качеството на продукцията
В детайли
Евродепутатът Елена Йончева е в Йемен в опит да се срещне с българските моряци от кораба „Галакси лийдър“
Основна линия
Тринайсет нелегални мигранти, превозвани в два автомобила, са задържани в Бургас, водачите на колите са арестувани
Основна линия
Делегация от БАН, дипломати и българи, живеещи в Румъния, отбелязаха 155 години от създаването на Академията в Браила
Контекст
Проблемите на управлението на отпадъците обсъди на среща в Разград ръководството на РИОСВ Русе
Още новини
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни.
Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.

NRD24 © 2024 Всички права запазени. Програма на NRD. Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни. Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.


NRD24 © 2024 Всички права запазени.
Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.