Начало Сфера Служебният премиер Димитър Главчев и областният управител на Плевен Николай Абрашев ще обсъдят утре безводието в областта
11935
България

Служебният премиер Димитър Главчев и областният управител на Плевен Николай Абрашев ще обсъдят утре безводието в областта

Служебният премиер Димитър Главчев и областният управител на Плевен Николай Абрашев ще се срещнат утре в Министерския съвет, съобщиха от правителствената пресслужбата.Двамата ще обсъдят темата с безводието и продължаващите усилия на институциите да се справят с този проблем.

| 29 Август 2024, 15:48 ч.
Служебният премиер Димитър Главчев и областният управител на Плевен Николай Абрашев ще обсъдят утре безводието в областта
Служебният премиер Димитър Главчев и областният управител на Плевен Николай Абрашев ще обсъдят утре безводието в областта
Снимка © Благой Кирилов / БТА

Служебният премиер Димитър Главчев и областният управител на Плевен Николай Абрашев ще се срещнат утре в Министерския съвет, съобщиха от правителствената пресслужбата. Двамата ще обсъдят темата с безводието и продължаващите усилия на институциите да се справят с този проблем. 

За да бъдат изчистени избирателните списъци от т.нар. мъртви души, е нужна законодателна промяна и воля на парламента, но това на този етап не е възможно, защото парламентът излиза във ваканция на 27 септември, каза във Велико Търново министърът на иновациите и растежа Росен Карадимов.

Той обясни, че в голяма степен констатираните случаи на регистрирани множество лица на един и същ адрес са заварени. Единият от тях датира от 1947 г., другият - от 70-те години на миналия век, но това не са аномалии, свързани с тези избори, защото до 2012 г. не е имало нормативна регулация за регистрация на един адрес, посочи той.

„Една от причините е, че в дадена махала има една законна постройка и всички се регистрират на нея, с годините се раждат деца, които логично се регистрират на този адрес, така се получават аномалии на един адрес да бъдат регистрирани 1500 души, но няма проц

Изпълнението на местните приходи в бюджета на Хасково за 2023 година е 100,59 процента, съобщиха от пресцентъра на общинската администрация. При заложени приходи от 37 944 465 лв. към края на четвъртото тримесечие на 2023 г. са отчетени 38 168 249 лв. Данните са изнесени днес по време на публично обсъждане на отчета за изпълнение на бюджета на общината за миналата година, което се проведе днес.  

От тях става ясно още, че към края на декември 2023 г. Община Хасково няма просрочени задължения и това е поредната година, която Хасково завършва без задължения и кредити, уточниха още от администрацията. Оттам припомниха, че до август месец миналата година Община Хасково е работила в условията на така наречения "удължителен закон", заради липсата на приет републикански бюджет от Народното събрание, и затова през първите осем месеца на годината местната администрация e продължава

При пожар в столичния кв. "Младост" 3 е загинал един човек, съобщиха от МВР.

Инцидентът е възникнал в апартамент на 18-ия етаж. Не се е наложила евакуация на хора от съседни жилища, допълниха от МВР.

Починалият е живеел сам, често е пушел и се предполага, че огън от цигара е причината за пожара, който се е прехвърлил на дивана.

Пламъците са били изгасени много бързо, казаха още от МВР.

Народното събрание ще разгледа на първо гласуване Законопроект за изменение и допълнение на Закона за насърчаване на инвестициите. Това предвижда първа точка от проектопрограмата за работа на депутатите, публикувана на интернет страницата на парламента.

Вносител на законопроекта е Министерският съвет.

Очаква се на първо гласуване да бъде обсъден и Законопроект за изменение и допълнение на Закона за туризма. В предложения дневен ред е и второто гласуване на Законопроект за изменение и допълнение на Търговския закон. Освен това се предлага да бъде разгледан законопроект за ратифициране на Споразумението относно Централноевропейската програма за обмен в университетското образование (CEEPUS IV), подписано в гр. Варшава, Полша, на 20 септември 2023 г., както и  проект на решение за закриване на специализирано частно висше училище с наименование „Европейско висше уч

Над 170 души от област Разград получиха достъп до правна помощ и базисни услуги по проект на Сдружение „Център съзидателно правосъдие“. Реализираните дейности по проекта „Бюро за граждански консултации“ бяха представени на брифинг от изпълнителния директор на сдружението Георги Милков.

Той обясни, че безплатните консултации са били в помощ на хората с ниски доходи и хора от малки населени места, които нямат възможност да заплащат за консултации по различни въпроси. През последните десет месеца екипът по проекта е посетил седем общини в област Разград. Проведени са повече от 20 безплатни приемни за хора от уязвими групи и са организирани седем информационни сесии. В резултат на мобилните приемни са подадени повече от 30 сигнала и са заведени шест съдебни дела в подкрепа на жени, деца, възрастни и хора с увреждания.

По думите на Милков в изпълнение

Два проекта за решаване на водната криза е инициирал областният управител на Плевен Николай Абрашев, стана известно по време на пресконференция на 13 август. Пред журналисти по повод обявения тогава воден режим в 15 населени места в Плевенска област, включително в областния град, Абрашев каза, че проблемите с безводието на Плевен са поне от последните 15-20 години.

Трябва в спешен порядък да предприемем нещо за проблема с безводието, посочи служебният премиер на правителствено заседание от 21 август. 

Продължава изпращането на бутилирана вода за питейни нужди от Държавния резерв на общини, засегнати от безводието. Общините Павликени, Смядово и Белене получиха вчера 133 000 литра бутилирана питейна вода. 

Автомагистрала "Хемус" е отворена, движението е възстановено, съобщиха от Областната дирекция на МВР - Шумен. Временна организация на движението беше въведена по-рано днес на 363-ия километър на автомагистрала „Хемус“ след катастрофа между два камиона.

Водач на товарен автомобил „Фолксваген“ със софийска регистрация се е движил от Варна към Шумен. На около 200 метра след бензиностанция, той е застигнал водач на тежкотоварен автомобил „МАН“ с варненска регистрация и го е ударил, след което в крайпътната канавка са се преобърнали двата камиона, съобщиха от полицията.

Както съобщихме, пътни полицаи от Нови пазар са тествали двамата шофьори на товарните автомобили за управление след употреба на алкохол и наркотични вещества. Водачът на камиона „Фолксваген“, на 24 години от Аксаково, е дал положителна на канабис проба. Пробите н

Безплатни скринингови прегледи за злокачествени новообразувания на маточната шийка ще има в Комплексния онкологичен център в Русе. Това съобщи управителят на лечебното заведение в крайдунавския град д-р Камен Кожухаров. 

Той информира, че началото на кампанията ще бъде поставено на 24-и септември и ще продължи до края на ноември тази година. Тя обхваща както здравноосигурени, така и здравнонеосигурени жени на възраст от 20 до 49 години.

Прегледите ще бъдат извършвани от акушер-гинеколог от Комплексния онкологичен център в Русе.

Правна възможност за бързо производство по ликвидация, прие парламентът с гласувания на второ четене общ законопроект за изменение и допълнение на Търговския закон. На първо четене бяха приети два законопроекта за промени в Търговския закон, с които освен възможност за ускорена ликвидация, се създава обща уредба на правилата за презгранично преобразуване на дружества. 

Според приетите текстове на второ четене от правната възможност за постигане на ускорена ликвидация могат да се възползват юридическа лица, които през последните 12 месеца нямат дейност, наети служители или регистрация по Закона за данък върху добавената стойност.

От бързо производство по ликвидация ще могат да се възползват дружества, които нямат задължения към държавата и общините, както и данъчни задължения и задължения за осигурителни вноски към Националната агенция по приходите.

Освен това

В петък в Министерството на електронното управление ще се теглят номерата на машините за гласуване, които предстои да бъдат удостоверени, съобщи преди началото на днешното правителствено заседание служебният министър-председател Димитър Главчев.

По традиция то ще бъде публично, прозрачно, за да покажем нашите намерения да изпълним всичките си задължения, посочи Главчев.

Изпратихме писмо до Централната избирателна комисия (ЦИК), с което направихме свои предложения, отбеляза премиерът и допълни, че като продължение на това действие в понеделник шестима от членовете на правителството, които имат касателство с изборния процес, бяха в ЦИК, където проведоха ползотворни разговори. Засвидетелствахме своето уважение към тях и желание за подобряване на изборния процес, тъй като основният организатор и орган, който провежда изборите е ЦИК, каза Главчев.

Той припомни, че орга

Полицейски служители подпомагат движението в районите около учебните заведения в Търговище и областта в деня на откриването на учебната година. Приоритетно се пропускат пешеходците, съобщиха от Областната дирекция (ОД) на МВР в Търговище.

От полицията напомнят на водачите, че съгласно Закона за движение по пътищата и правилника за приложението му не се допуска престоят и паркирането върху пешеходни пътеки и на по-малко от пет метра преди тях. При установяване на подобни нарушения униформените служители ще предприемат незабавно предвидените в същия закон мерки. На 16 септември – първият за новата учебна година ден, всички обозначени полицейски автомобили, движещи се в транспортния поток, ще бъдат с включена светлинна сигнализация.

По традиция от началото на септември е в ход акцията на „Пътна полиция“ „Децата тръгват на училище! Да ги пазим на пътя

Не пропускайте важните новини от деня. Последвайте ни в Google News Showcase
Бъдете информани с нашите тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-важните новини и събития от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Мнозинството от населението в Република Северна Македония има български произход, заявиха от „Възраждане“ по повод думи на вицепремиера на страната
Мнозинството от населението в Република Северна Македония има български произход, говори български език и принадлежи към българската култура - включително и министър Николоски, зая ...
Българският народ е построил чудесни неща в Браила, заяви кметът на румънския град Виорел Драгомир
Българският народ е построил чудесни неща в Браила, заяви кметът на румънския град Виорел Драгомир. Днес той беше домакин на част от инициативите за честване на 155-годишнината на ...
Седма точка от демокартата на Европейския цифров иновационен хъб АгроХъб.БГ отвори врати в село Мало Конаре
Нова седма демо точка на Европейския цифров иновационен хъб (ЕЦИХ) АгроХъб.БГ беше официално открита днес във фамилното стопанството на Десислава и Иван Кабурови "ДЕИВ-2007" в село ...
Паспортизацията на дърветата по троянската улица „Любен Каравелов“ е установила, че повече от половината дървета трябва да бъдат премахнати
Паспортизацията на дърветата по троянската улица „Любен Каравелов“ е установила, че повече от половината дървета трябва да бъдат премахнати, съобщи пред журналисти кмет ...
В общо 221 секции ще се гласува на предстоящите избори в Силистрeнско
В общо 221 секции ще гласуват имащите право на глас от област Силистра на изборите за народни представители, които ще се състоят на 27 октомври. В 175 от тях ще може да се гласува ...
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Върбица отбелязва тържествено 50 години от обявяването си за град
Върбица отбелязва тържествено 50 години от обявяването си за град. Днес беше открит и традиционният Върбишки панаир с шествие от местния площад, в близост до сградите на местното ч ...
Елена Йончева е предала в йеменския град Сана писмо от името на роднините на българските моряци от кораба "Галакси Лийдър"
Евродепутатът Елена Йончева е предала в йеменския град Сана писмо от името на роднините на българските моряци от кораба "Галакси Лийдър" с молба да им бъде позволено да се приберат ...
Възможностите за задълбочаване на икономическото и инвестиционно сътрудничество между България и Германия обсъдиха президентът Румен Радев и посланик Ирене Планк
Възможностите за задълбочаване на икономическото и инвестиционно сътрудничество между България и Германия обсъдиха президентът Румен Радев и германският посланик Ирене Планк, съобщ ...
Мъж на 51 г. е задържан от полицията в област Добрич заради намерени в негов имот наркотици
Мъж на 51 г. е задържан от полицията днес заради намерени в имот в с. Орляк, община Тервел, наркотици, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР в Добрич. Оттам допълва ...
В декларация учредители, основатели, доайени и бивши областни председатели на ДПС застанаха зад лидера Ахмед Доган
В декларация учредители, основатели, доайени и бивши областни председатели на ДПС застанаха зад лидера Ахмед Доган и Автентичното ДПС, съобщиха от „ДПС пресцентър“ на с ...
Тикер в 04:47 ч.
Върбица отбелязва тържествено 50 години от обявяването си за град. Днес беше отк ...
Начало Сфера
11935
България

Служебният премиер Димитър Главчев и областният управител на Плевен Николай Абрашев ще обсъдят утре безводието в областта

Служебният премиер Димитър Главчев и областният управител на Плевен Николай Абрашев ще се срещнат утре в Министерския съвет, съобщиха от правителствената пресслужбата.Двамата ще обсъдят темата с безводието и продължаващите усилия на институциите да се справят с този проблем.

| 29 Август 2024, 15:48 ч.
СЛУШАЙТЕ НОВИНАТА
Служебният премиер Димитър Главчев и областният управител на Плевен Николай Абрашев ще обсъдят утре безводието в областта
Служебният премиер Димитър Главчев и областният управител на Плевен Николай Абрашев ще обсъдят утре безводието в областта
Снимка © Благой Кирилов / БТА

Служебният премиер Димитър Главчев и областният управител на Плевен Николай Абрашев ще се срещнат утре в Министерския съвет, съобщиха от правителствената пресслужбата. Двамата ще обсъдят темата с безводието и продължаващите усилия на институциите да се справят с този проблем. 

За да бъдат изчистени избирателните списъци от т.нар. мъртви души, е нужна законодателна промяна и воля на парламента, но това на този етап не е възможно, защото парламентът излиза във ваканция на 27 септември, каза във Велико Търново министърът на иновациите и растежа Росен Карадимов.

Той обясни, че в голяма степен констатираните случаи на регистрирани множество лица на един и същ адрес са заварени. Единият от тях датира от 1947 г., другият - от 70-те години на миналия век, но това не са аномалии, свързани с тези избори, защото до 2012 г. не е имало нормативна регулация за регистрация на един адрес, посочи той.

„Една от причините е, че в дадена махала има една законна постройка и всички се регистрират на нея, с годините се раждат деца, които логично се регистрират на този адрес, така се получават аномалии на един адрес да бъдат регистрирани 1500 души, но няма проц

Изпълнението на местните приходи в бюджета на Хасково за 2023 година е 100,59 процента, съобщиха от пресцентъра на общинската администрация. При заложени приходи от 37 944 465 лв. към края на четвъртото тримесечие на 2023 г. са отчетени 38 168 249 лв. Данните са изнесени днес по време на публично обсъждане на отчета за изпълнение на бюджета на общината за миналата година, което се проведе днес.  

От тях става ясно още, че към края на декември 2023 г. Община Хасково няма просрочени задължения и това е поредната година, която Хасково завършва без задължения и кредити, уточниха още от администрацията. Оттам припомниха, че до август месец миналата година Община Хасково е работила в условията на така наречения "удължителен закон", заради липсата на приет републикански бюджет от Народното събрание, и затова през първите осем месеца на годината местната администрация e продължава

При пожар в столичния кв. "Младост" 3 е загинал един човек, съобщиха от МВР.

Инцидентът е възникнал в апартамент на 18-ия етаж. Не се е наложила евакуация на хора от съседни жилища, допълниха от МВР.

Починалият е живеел сам, често е пушел и се предполага, че огън от цигара е причината за пожара, който се е прехвърлил на дивана.

Пламъците са били изгасени много бързо, казаха още от МВР.

Народното събрание ще разгледа на първо гласуване Законопроект за изменение и допълнение на Закона за насърчаване на инвестициите. Това предвижда първа точка от проектопрограмата за работа на депутатите, публикувана на интернет страницата на парламента.

Вносител на законопроекта е Министерският съвет.

Очаква се на първо гласуване да бъде обсъден и Законопроект за изменение и допълнение на Закона за туризма. В предложения дневен ред е и второто гласуване на Законопроект за изменение и допълнение на Търговския закон. Освен това се предлага да бъде разгледан законопроект за ратифициране на Споразумението относно Централноевропейската програма за обмен в университетското образование (CEEPUS IV), подписано в гр. Варшава, Полша, на 20 септември 2023 г., както и  проект на решение за закриване на специализирано частно висше училище с наименование „Европейско висше уч

Над 170 души от област Разград получиха достъп до правна помощ и базисни услуги по проект на Сдружение „Център съзидателно правосъдие“. Реализираните дейности по проекта „Бюро за граждански консултации“ бяха представени на брифинг от изпълнителния директор на сдружението Георги Милков.

Той обясни, че безплатните консултации са били в помощ на хората с ниски доходи и хора от малки населени места, които нямат възможност да заплащат за консултации по различни въпроси. През последните десет месеца екипът по проекта е посетил седем общини в област Разград. Проведени са повече от 20 безплатни приемни за хора от уязвими групи и са организирани седем информационни сесии. В резултат на мобилните приемни са подадени повече от 30 сигнала и са заведени шест съдебни дела в подкрепа на жени, деца, възрастни и хора с увреждания.

По думите на Милков в изпълнение

Два проекта за решаване на водната криза е инициирал областният управител на Плевен Николай Абрашев, стана известно по време на пресконференция на 13 август. Пред журналисти по повод обявения тогава воден режим в 15 населени места в Плевенска област, включително в областния град, Абрашев каза, че проблемите с безводието на Плевен са поне от последните 15-20 години.

Трябва в спешен порядък да предприемем нещо за проблема с безводието, посочи служебният премиер на правителствено заседание от 21 август. 

Продължава изпращането на бутилирана вода за питейни нужди от Държавния резерв на общини, засегнати от безводието. Общините Павликени, Смядово и Белене получиха вчера 133 000 литра бутилирана питейна вода. 

Автомагистрала "Хемус" е отворена, движението е възстановено, съобщиха от Областната дирекция на МВР - Шумен. Временна организация на движението беше въведена по-рано днес на 363-ия километър на автомагистрала „Хемус“ след катастрофа между два камиона.

Водач на товарен автомобил „Фолксваген“ със софийска регистрация се е движил от Варна към Шумен. На около 200 метра след бензиностанция, той е застигнал водач на тежкотоварен автомобил „МАН“ с варненска регистрация и го е ударил, след което в крайпътната канавка са се преобърнали двата камиона, съобщиха от полицията.

Както съобщихме, пътни полицаи от Нови пазар са тествали двамата шофьори на товарните автомобили за управление след употреба на алкохол и наркотични вещества. Водачът на камиона „Фолксваген“, на 24 години от Аксаково, е дал положителна на канабис проба. Пробите н

Безплатни скринингови прегледи за злокачествени новообразувания на маточната шийка ще има в Комплексния онкологичен център в Русе. Това съобщи управителят на лечебното заведение в крайдунавския град д-р Камен Кожухаров. 

Той информира, че началото на кампанията ще бъде поставено на 24-и септември и ще продължи до края на ноември тази година. Тя обхваща както здравноосигурени, така и здравнонеосигурени жени на възраст от 20 до 49 години.

Прегледите ще бъдат извършвани от акушер-гинеколог от Комплексния онкологичен център в Русе.

Правна възможност за бързо производство по ликвидация, прие парламентът с гласувания на второ четене общ законопроект за изменение и допълнение на Търговския закон. На първо четене бяха приети два законопроекта за промени в Търговския закон, с които освен възможност за ускорена ликвидация, се създава обща уредба на правилата за презгранично преобразуване на дружества. 

Според приетите текстове на второ четене от правната възможност за постигане на ускорена ликвидация могат да се възползват юридическа лица, които през последните 12 месеца нямат дейност, наети служители или регистрация по Закона за данък върху добавената стойност.

От бързо производство по ликвидация ще могат да се възползват дружества, които нямат задължения към държавата и общините, както и данъчни задължения и задължения за осигурителни вноски към Националната агенция по приходите.

Освен това

В петък в Министерството на електронното управление ще се теглят номерата на машините за гласуване, които предстои да бъдат удостоверени, съобщи преди началото на днешното правителствено заседание служебният министър-председател Димитър Главчев.

По традиция то ще бъде публично, прозрачно, за да покажем нашите намерения да изпълним всичките си задължения, посочи Главчев.

Изпратихме писмо до Централната избирателна комисия (ЦИК), с което направихме свои предложения, отбеляза премиерът и допълни, че като продължение на това действие в понеделник шестима от членовете на правителството, които имат касателство с изборния процес, бяха в ЦИК, където проведоха ползотворни разговори. Засвидетелствахме своето уважение към тях и желание за подобряване на изборния процес, тъй като основният организатор и орган, който провежда изборите е ЦИК, каза Главчев.

Той припомни, че орга

Полицейски служители подпомагат движението в районите около учебните заведения в Търговище и областта в деня на откриването на учебната година. Приоритетно се пропускат пешеходците, съобщиха от Областната дирекция (ОД) на МВР в Търговище.

От полицията напомнят на водачите, че съгласно Закона за движение по пътищата и правилника за приложението му не се допуска престоят и паркирането върху пешеходни пътеки и на по-малко от пет метра преди тях. При установяване на подобни нарушения униформените служители ще предприемат незабавно предвидените в същия закон мерки. На 16 септември – първият за новата учебна година ден, всички обозначени полицейски автомобили, движещи се в транспортния поток, ще бъдат с включена светлинна сигнализация.

По традиция от началото на септември е в ход акцията на „Пътна полиция“ „Децата тръгват на училище! Да ги пазим на пътя

Към първа страница Новини
Бъдете информани с нашите
тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-вълнуващите новини от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
КЪМ АБОНАМЕНТА
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Мнозинството от населението в Република Северна Македония има български произход, заявиха от „Възраждане“ по повод думи на вицепремиера на страната
Българският народ е построил чудесни неща в Браила, заяви кметът на румънския град Виорел Драгомир
Седма точка от демокартата на Европейския цифров иновационен хъб АгроХъб.БГ отвори врати в село Мало Конаре
Паспортизацията на дърветата по троянската улица „Любен Каравелов“ е установила, че повече от половината дървета трябва да бъдат премахнати
В общо 221 секции ще се гласува на предстоящите избори в Силистрeнско
Още от рубриката
ВРЕМЕ ЗА ЧЕТЕНЕ
   
Време за четене - месец Септември
Препоръчани заглавия
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
В детайли
Върбица отбелязва тържествено 50 години от обявяването си за град
Местен фокус
Елена Йончева е предала в йеменския град Сана писмо от името на роднините на българските моряци от кораба "Галакси Лийдър"
Сфера
Възможностите за задълбочаване на икономическото и инвестиционно сътрудничество между България и Германия обсъдиха президентът Румен Радев и посланик Ирене Планк
Сфера
Мъж на 51 г. е задържан от полицията в област Добрич заради намерени в негов имот наркотици
В детайли
В декларация учредители, основатели, доайени и бивши областни председатели на ДПС застанаха зад лидера Ахмед Доган
Сфера
Иновативна технология помага на фермери да намалят потреблението на вода и торове и да повишат качеството на продукцията
В детайли
Евродепутатът Елена Йончева е в Йемен в опит да се срещне с българските моряци от кораба „Галакси лийдър“
Основна линия
Тринайсет нелегални мигранти, превозвани в два автомобила, са задържани в Бургас, водачите на колите са арестувани
Основна линия
Делегация от БАН, дипломати и българи, живеещи в Румъния, отбелязаха 155 години от създаването на Академията в Браила
Контекст
Проблемите на управлението на отпадъците обсъди на среща в Разград ръководството на РИОСВ Русе
Още новини
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни.
Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.

NRD24 © 2024 Всички права запазени. Програма на NRD. Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни. Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.


NRD24 © 2024 Всички права запазени.
Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.