Начало Сфера Лоши са условията за туризъм по планините, съобщиха от Планинската спасителна служба при БЧК
12211
България

Лоши са условията за туризъм по планините, съобщиха от Планинската спасителна служба при БЧК

Над планините ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност, съобщиха от Националния институт по метеорология и хидрология.Ще има краткотрайни валежи и гръмотевици.

| 30 Август 2024, 09:32 ч.
Лоши са условията за туризъм по планините, съобщиха от Планинската спасителна служба при БЧК
Лоши са условията за туризъм по планините, съобщиха от Планинската спасителна служба при БЧК
Снимка © БТА

Лоши са условията за туризъм по планините, съобщиха от Планинската спасителна служба (ПСС) при Българския Червен кръст (БЧК).

Окръжният съд в Сливен определи мярка за неотклонение „задържане под стража“ на трима мъже, обвинени за държане с цел разпространение на високорискови наркотици. Това съобщиха от Окръжна прокуратура - Сливен, по чието искане беше взета мярката.

Мъжете с инициали С.С., Д.Б. и С.С. са обвинени че са държали 477 грама метамфетамин, като и прекурсори и съоръжения за производство на високорискови наркотични вещества. Обвиняемите са действали в съучастие в качеството си на съизвършители.

Както съобщихме, тримата бяха задържани на 13 септември при специализирана операция на Главната дирекция "Борба с организираната престъпност" (ГДБОП), под ръководството на Окръжна прокуратура - Сливен.

Определението на Окръжен съд-Сливен подлежи на обжалване пред Апелативен съд-Бургас.

От „Възраждане“ не очакват законопроекта им, с който се дава правна възможност за поставяне на автомати за продажба на лекарства в населени места с недостиг на аптеки, да бъде разгледан на второ четене в пленарна зала. Това коментира в парламента Цончо Ганев, член на парламентарната група на „Възраждане“. Той припомни, че според предлаганите текстове решението къде да се поставят автоматите за лекарства зависи от Министерството на здравеопазването и няма да засегне бизнеса на фармацевтите. Със становища срещу предлаганите промени вече реагираха от Инициативния комитет на магистър-фармацевтите в България, както и от Българския фармацевтичен съюз. 

Цончо Ганев защити законопроекта. Той бе категоричен, че подобни вендинг автомати за продажба на лекарства има в цяла Западна Европа и положението в селата в България е „пълен геноцид“. Говорим

Поредната нива с канабис е разкрита и унищожена в област Хасково, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР.

Става въпрос за 36 растения с височина до 320 сантиметра, открити в землището на харманлийското село Смирненци. Насажденията са били култивирани, тъй като има следи, че са поливани, привързани към дървени колове и окопани.

Според проверката до момента все още не е известен собственикът на парцела, уточниха от полицията.

За по-малко от месец това е четвъртият случай, в който полицаите разкриват на територията на областта парцел със засаден канабис.

На 25 август т.г. при специализирана полицейска акция край село Георги Добрево, община Любимец, в гориста местност, служители на реда разкриха стопанство със 17 канабисови растения, израснали на височина между 3,2-4,2 метра. Бяха събрани данни, че растенията са отглеждани от двама мъже, които бя

Високотехнологични системи ще помогнат на земеделските производители да намалят разходите за вода и торове при храненето на растенията. Технологията беше представена днес по време на откриването на новата демо точка на Европейския цифров иновационен хъб (ЕЦИХ) АгроХъб.БГ във фамилното стопанство на Десислава и Иван Кабурови в село Мало Конаре.

"Хранителният възел, който подава вода и храна, е подпомаган със сензор за климат контрол. По този начин ще се извършва и замерване на слънчевата радиация, температурата и вятъра, а на растението ще бъдат осигурявани необходимите количества влага и хранителни елементи. Това намалява значително разходите за вода и торове и увеличава усвоемостта на растенията. Това е целта на тези машини - да се спестят торовете, да е по-рационално подаването на вода и хранителни вещества и да се увеличи капацитетът на растенията", обясни Иван Кабуров.

Откриха алея на българската шевица в пловдивския парк "Лаута" в район "Тракия". Творбите са изработени от Радина Росенова и Бояна Илиева от Колекция РОД, с подкрепата на Фондация "Пловдив 2019" и Община Пловдив. 

Като най-млад район сме оскъдни на култура и затова се стремим да допринасяме за културното развитие на съгражданите ни, каза кметът на район "Тракия" Георги Гатев. Той припомни, че ежегодно в парка се организира Народен събор. 

Българската шевица е своеобразен Вселенски код, който символизира хармонията и красотата в човешките взаимоотношения, посочиха организаторите. Те припомниха, че от пет години популяризират шевицата и древните български символи. Използвайки магията на фолклора, чрез изрусуване на български шевици от места извън пределите на родината, където има българска диспора, отдаваме заслужена почит и уважение на пазителите на нашия фолклор

На повечето места и облачно и мъгливо, казаха още от ПСС. От вчера на места вали дъжд, още валежи и гръмотевични бури се очакват и днес.

Над планините ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност, съобщиха от Националния институт по метеорология и хидрология. Ще има краткотрайни валежи и гръмотевици. Ще духа слаб и умерен северен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде 20°-21°, на 2000 метра - около 13°.

В момента се ремонтират вторите 200 метра от "Дунав мост 1", съобщи служебният министър на регионалното развитие и благоустройството Виолета Коритарова и допълни, че е получила уверения от изпълнителя на обекта, че ще бъде направено всичко възможно при добри метрологични условия да продължи активната дейност, за да може да бъде съкратен срокът за изпълнение на ремонтните дейности.

Министър Коритарова каза това в отговор на депутатски въпрос по време на изслушване в парламента в рамките на извънредното му заседание.

В изслушването във връзка със затрудненията при преминаването на границите ни с Гърция, Турция и Румъния и инициативата на Гърция и Турция за намиране на алтернативен транспортен коридор и заобикаляне на България участват и служебните министри на транспорта и съобщенията Красимира Стоянова, на вътрешните работи Атанас Илков и на финансите Людмила Петкова.

Сградата на бившето Основно училище „Никола Вапцаров“ в кърджалийския квартал „Веселчане“, затворено в края на 90-те години на миналия век, е в процес на разрушаване, като предстои да бъде съборена и сградата на недостроеното училище в кв. „Възрожденци“. Пред журналисти на работната площадка кметът Ерол Мюмюн каза, че на мястото на освободените терени няма да „изникнат“ нови кооперации. 

„На мястото на училището ще бъде изграден модерен парк със съвременни съоръжения за различните възрасти. Ще има игрище за малките деца. Тоест, ангажиментите, които сме поели в началото на мандата, ги изпълняваме стъпка по стъпка. Както обещахме, във всеки един квартал ще има повече зелени площи, детски площадки, игрища, за да може нашите деца и жители да имат място за отдих“, коментира кметът. 

Той подчерта, че Кърджал

При специализирана операция в Пловдив на 19 септември са открити 80 плочки с радиоактивното вещество америций 241, съобщиха на брифинг от Окръжната прокуратура. 

В лек автомобил, спрян на Околовръстното шосе на Пловдив са били открити 44  плочки с изотоп на америций 241. При последващи претърсвания в Карлово са открити още 35 плочки америций, и в къща в Първенец още една плочка от йонизиращото вещество. Действията по разследването продължават, допълниха от Окръжната прокуратура. Двама души са арестувани за 72 часа, като срещу тях са повдигнати обвинения за участие в организирано престъпно сдружение, чиято цел са незаконни дейности с източници на йонизиращо лъчение. Това са тежки умишлени престъпления, за които е предвиден затвор над пет години, тъй като засягат и здравето на хората. Продължава работата с други двама души, арестувани по случая.

Взети са всички н

Националният съвет за тристранно сътрудничество (НСТС) ще проведе заседание утре, 16 септември, на което ще бъде обсъден проект на Постановление на Министерския съвет (МС) за определяне размера на линията на бедност за страната за 2025 г., внесен от министъра на труда и социалната политика. Това съобщиха от правителствената пресслужба.

Кабинетът предлага от 1 януари 2025 година размерът да е 638 лева. За тази година тя е 526 лв. 

От КНСБ смятат, че линията на бедност за следващата година трябва да е 667 лв., а не 638 лв. В позиция, публикувана на сайта на конфедерацията, се посочва, че не приемат подхода за определянето на размера на линията на бедност и няма да подкрепят така предложения проект на постановление на МС в тази връзка.

КНСБ настоява методиката за определяне на линията на бедност сериозно да се прецизира, като се дефинират минималните потребности

Общинският съвет в Рудозем ще проведе днес извънредно заседание, на което ще бъде разгледан проект на предложение за актуализация на бюджета на общината за 2024 г., съобщиха от Общинската администрация.

Предложението се отнася за промени в капиталовата програма на общината, заяви кметът Недко Кулевски. Актуализацията предвижда пренасочване на средства от гласувани по-рано обекти, които не могат да бъдат завършени в първоначалния срок. Финансирането за тези обекти ще бъде прехвърлено за проектиране за улици и пътища в общината, съгласно внесеното проекторешение.

Днешното заседание на Общинския съвет започва в 18:30 часа. 

Не пропускайте важните новини от деня. Последвайте ни в Google News Showcase
Бъдете информани с нашите тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-важните новини и събития от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Поредица от неизгодни за Община Кърджали договорни сделки е установила проверката на настоящия кмет Ерол Мюмюн, започната в началото на мандата на администрацията
На нарочна пресконференция кметът на Кърджали Ерол Мюмюн оповести част от резултатите от направената от екипа му цялостна проверка на състоянието на Община Кърджали, обявена и запо ...
Представители на Търговище донесоха награди от Фестивала за хора в неравностойно положение в Медовина
Представители на Търговище донесоха награди от Фестивал за хора в неравностойно положение в поповското село Медовина. Отличия са спечелили потребители от Комплекса за социално разв ...
Националният съвет на БСП утвърди листите на коалиция „БСП-Обединена Левица" за парламентарните избори на 27 октомври
Националният съвет на БСП утвърди на свое заседание предизборната платформа и листите с кандидати за народни представители на коалиция „БСП - Обединена Левица” за парла ...
Ивана Томова от Козлодуй стана шампионка по бокс в тежка категория при девойки до 18 години на Държавното първенство
Ивана Томова от Козлодуй стана за пети път шампионка по бокс в тежка категория при девойките до 18 години на Държавното лично първенство за младежи и девойки, проведено в Плевен от ...
Засилен интерес към ваксинирането срещу COVID-19 отчитат от РЗИ – Ямбол
Засилен интерес към ваксинацията срещу COVID-19 отчитат от Регионалната здравна инспекция (РЗИ) в Ямбол. Най-често желаят да се ваксинират хората над 60-65 години. През следващата ...
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Въвежда се временна организация на движението на автомагистрала "Хемус" на 349-ия км край Нови пазар след инцидент с моторист
Временна организация на движението се въвежда по автомагистрала "Хемус" на 349-ия км преди разклона за Нови пазар, съобщиха от Областната дирекция (ОД) на МВР - Шумен. Водач на мот ...
Изстрел във въздуха е бил произведен при спор за паркомясто в София, един човек е откаран в болница
Изстрел във въздуха е бил произведен при спор за паркомясто между група мъже в София, съобщиха от МВР . Инцидентът е станал по-рано тази вечер на ул. „Българска морава“ ...
Служебният кабинет прехвърли стадион "Георги Аспарухов" и комплекс "Герена" за безвъзмездно ползване на Столична община
Служебният кабинет прехвърли стадион "Георги Аспарухов" и комплекс "Герена" за безвъзмездно ползване на Столична община, съобщиха от правителствената пресслужба. Решението е във вр ...
Проверка ще установи какви са били действията на полицаите по случая с пребитата жена в с. Челопеч, съобщи министър Атанас Илков
Разпоредена е вътрешна проверка в Министерството на вътрешните работи (МВР), която трябва да установи как са действали полицаите по случая с пребитата жена в село Челопеч. Това каз ...
Консултативен кабинет за двойки с репродуктивни проблеми ще бъде разкрит в новия Медицински център в Царево
Консултативен кабинет за оказване на помощ за двойки с репродуктивни проблеми ще бъде разкрит в новата сграда на Медицинския център в Царево. Това обяви кметът на Община Царево Мар ...
Тикер в 23:35 ч.
Временна организация на движението се въвежда по автомагистрала "Хемус" на 349-и ...
Начало Сфера
12211
България

Лоши са условията за туризъм по планините, съобщиха от Планинската спасителна служба при БЧК

Над планините ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност, съобщиха от Националния институт по метеорология и хидрология.Ще има краткотрайни валежи и гръмотевици.

| 30 Август 2024, 09:32 ч.
СЛУШАЙТЕ НОВИНАТА
Лоши са условията за туризъм по планините, съобщиха от Планинската спасителна служба при БЧК
Лоши са условията за туризъм по планините, съобщиха от Планинската спасителна служба при БЧК
Снимка © БТА

Лоши са условията за туризъм по планините, съобщиха от Планинската спасителна служба (ПСС) при Българския Червен кръст (БЧК).

Окръжният съд в Сливен определи мярка за неотклонение „задържане под стража“ на трима мъже, обвинени за държане с цел разпространение на високорискови наркотици. Това съобщиха от Окръжна прокуратура - Сливен, по чието искане беше взета мярката.

Мъжете с инициали С.С., Д.Б. и С.С. са обвинени че са държали 477 грама метамфетамин, като и прекурсори и съоръжения за производство на високорискови наркотични вещества. Обвиняемите са действали в съучастие в качеството си на съизвършители.

Както съобщихме, тримата бяха задържани на 13 септември при специализирана операция на Главната дирекция "Борба с организираната престъпност" (ГДБОП), под ръководството на Окръжна прокуратура - Сливен.

Определението на Окръжен съд-Сливен подлежи на обжалване пред Апелативен съд-Бургас.

От „Възраждане“ не очакват законопроекта им, с който се дава правна възможност за поставяне на автомати за продажба на лекарства в населени места с недостиг на аптеки, да бъде разгледан на второ четене в пленарна зала. Това коментира в парламента Цончо Ганев, член на парламентарната група на „Възраждане“. Той припомни, че според предлаганите текстове решението къде да се поставят автоматите за лекарства зависи от Министерството на здравеопазването и няма да засегне бизнеса на фармацевтите. Със становища срещу предлаганите промени вече реагираха от Инициативния комитет на магистър-фармацевтите в България, както и от Българския фармацевтичен съюз. 

Цончо Ганев защити законопроекта. Той бе категоричен, че подобни вендинг автомати за продажба на лекарства има в цяла Западна Европа и положението в селата в България е „пълен геноцид“. Говорим

Поредната нива с канабис е разкрита и унищожена в област Хасково, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР.

Става въпрос за 36 растения с височина до 320 сантиметра, открити в землището на харманлийското село Смирненци. Насажденията са били култивирани, тъй като има следи, че са поливани, привързани към дървени колове и окопани.

Според проверката до момента все още не е известен собственикът на парцела, уточниха от полицията.

За по-малко от месец това е четвъртият случай, в който полицаите разкриват на територията на областта парцел със засаден канабис.

На 25 август т.г. при специализирана полицейска акция край село Георги Добрево, община Любимец, в гориста местност, служители на реда разкриха стопанство със 17 канабисови растения, израснали на височина между 3,2-4,2 метра. Бяха събрани данни, че растенията са отглеждани от двама мъже, които бя

Високотехнологични системи ще помогнат на земеделските производители да намалят разходите за вода и торове при храненето на растенията. Технологията беше представена днес по време на откриването на новата демо точка на Европейския цифров иновационен хъб (ЕЦИХ) АгроХъб.БГ във фамилното стопанство на Десислава и Иван Кабурови в село Мало Конаре.

"Хранителният възел, който подава вода и храна, е подпомаган със сензор за климат контрол. По този начин ще се извършва и замерване на слънчевата радиация, температурата и вятъра, а на растението ще бъдат осигурявани необходимите количества влага и хранителни елементи. Това намалява значително разходите за вода и торове и увеличава усвоемостта на растенията. Това е целта на тези машини - да се спестят торовете, да е по-рационално подаването на вода и хранителни вещества и да се увеличи капацитетът на растенията", обясни Иван Кабуров.

Откриха алея на българската шевица в пловдивския парк "Лаута" в район "Тракия". Творбите са изработени от Радина Росенова и Бояна Илиева от Колекция РОД, с подкрепата на Фондация "Пловдив 2019" и Община Пловдив. 

Като най-млад район сме оскъдни на култура и затова се стремим да допринасяме за културното развитие на съгражданите ни, каза кметът на район "Тракия" Георги Гатев. Той припомни, че ежегодно в парка се организира Народен събор. 

Българската шевица е своеобразен Вселенски код, който символизира хармонията и красотата в човешките взаимоотношения, посочиха организаторите. Те припомниха, че от пет години популяризират шевицата и древните български символи. Използвайки магията на фолклора, чрез изрусуване на български шевици от места извън пределите на родината, където има българска диспора, отдаваме заслужена почит и уважение на пазителите на нашия фолклор

На повечето места и облачно и мъгливо, казаха още от ПСС. От вчера на места вали дъжд, още валежи и гръмотевични бури се очакват и днес.

Над планините ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност, съобщиха от Националния институт по метеорология и хидрология. Ще има краткотрайни валежи и гръмотевици. Ще духа слаб и умерен северен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде 20°-21°, на 2000 метра - около 13°.

В момента се ремонтират вторите 200 метра от "Дунав мост 1", съобщи служебният министър на регионалното развитие и благоустройството Виолета Коритарова и допълни, че е получила уверения от изпълнителя на обекта, че ще бъде направено всичко възможно при добри метрологични условия да продължи активната дейност, за да може да бъде съкратен срокът за изпълнение на ремонтните дейности.

Министър Коритарова каза това в отговор на депутатски въпрос по време на изслушване в парламента в рамките на извънредното му заседание.

В изслушването във връзка със затрудненията при преминаването на границите ни с Гърция, Турция и Румъния и инициативата на Гърция и Турция за намиране на алтернативен транспортен коридор и заобикаляне на България участват и служебните министри на транспорта и съобщенията Красимира Стоянова, на вътрешните работи Атанас Илков и на финансите Людмила Петкова.

Сградата на бившето Основно училище „Никола Вапцаров“ в кърджалийския квартал „Веселчане“, затворено в края на 90-те години на миналия век, е в процес на разрушаване, като предстои да бъде съборена и сградата на недостроеното училище в кв. „Възрожденци“. Пред журналисти на работната площадка кметът Ерол Мюмюн каза, че на мястото на освободените терени няма да „изникнат“ нови кооперации. 

„На мястото на училището ще бъде изграден модерен парк със съвременни съоръжения за различните възрасти. Ще има игрище за малките деца. Тоест, ангажиментите, които сме поели в началото на мандата, ги изпълняваме стъпка по стъпка. Както обещахме, във всеки един квартал ще има повече зелени площи, детски площадки, игрища, за да може нашите деца и жители да имат място за отдих“, коментира кметът. 

Той подчерта, че Кърджал

При специализирана операция в Пловдив на 19 септември са открити 80 плочки с радиоактивното вещество америций 241, съобщиха на брифинг от Окръжната прокуратура. 

В лек автомобил, спрян на Околовръстното шосе на Пловдив са били открити 44  плочки с изотоп на америций 241. При последващи претърсвания в Карлово са открити още 35 плочки америций, и в къща в Първенец още една плочка от йонизиращото вещество. Действията по разследването продължават, допълниха от Окръжната прокуратура. Двама души са арестувани за 72 часа, като срещу тях са повдигнати обвинения за участие в организирано престъпно сдружение, чиято цел са незаконни дейности с източници на йонизиращо лъчение. Това са тежки умишлени престъпления, за които е предвиден затвор над пет години, тъй като засягат и здравето на хората. Продължава работата с други двама души, арестувани по случая.

Взети са всички н

Националният съвет за тристранно сътрудничество (НСТС) ще проведе заседание утре, 16 септември, на което ще бъде обсъден проект на Постановление на Министерския съвет (МС) за определяне размера на линията на бедност за страната за 2025 г., внесен от министъра на труда и социалната политика. Това съобщиха от правителствената пресслужба.

Кабинетът предлага от 1 януари 2025 година размерът да е 638 лева. За тази година тя е 526 лв. 

От КНСБ смятат, че линията на бедност за следващата година трябва да е 667 лв., а не 638 лв. В позиция, публикувана на сайта на конфедерацията, се посочва, че не приемат подхода за определянето на размера на линията на бедност и няма да подкрепят така предложения проект на постановление на МС в тази връзка.

КНСБ настоява методиката за определяне на линията на бедност сериозно да се прецизира, като се дефинират минималните потребности

Общинският съвет в Рудозем ще проведе днес извънредно заседание, на което ще бъде разгледан проект на предложение за актуализация на бюджета на общината за 2024 г., съобщиха от Общинската администрация.

Предложението се отнася за промени в капиталовата програма на общината, заяви кметът Недко Кулевски. Актуализацията предвижда пренасочване на средства от гласувани по-рано обекти, които не могат да бъдат завършени в първоначалния срок. Финансирането за тези обекти ще бъде прехвърлено за проектиране за улици и пътища в общината, съгласно внесеното проекторешение.

Днешното заседание на Общинския съвет започва в 18:30 часа. 

Към първа страница Новини
Бъдете информани с нашите
тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-вълнуващите новини от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
КЪМ АБОНАМЕНТА
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Поредица от неизгодни за Община Кърджали договорни сделки е установила проверката на настоящия кмет Ерол Мюмюн, започната в началото на мандата на администрацията
Представители на Търговище донесоха награди от Фестивала за хора в неравностойно положение в Медовина
Националният съвет на БСП утвърди листите на коалиция „БСП-Обединена Левица" за парламентарните избори на 27 октомври
Ивана Томова от Козлодуй стана шампионка по бокс в тежка категория при девойки до 18 години на Държавното първенство
Засилен интерес към ваксинирането срещу COVID-19 отчитат от РЗИ – Ямбол
Още от рубриката
ВРЕМЕ ЗА ЧЕТЕНЕ
   
Време за четене - месец Септември
Препоръчани заглавия
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Местен фокус
Въвежда се временна организация на движението на автомагистрала "Хемус" на 349-ия км край Нови пазар след инцидент с моторист
Сфера
Изстрел във въздуха е бил произведен при спор за паркомясто в София, един човек е откаран в болница
Сфера
Служебният кабинет прехвърли стадион "Георги Аспарухов" и комплекс "Герена" за безвъзмездно ползване на Столична община
Сфера
Проверка ще установи какви са били действията на полицаите по случая с пребитата жена в с. Челопеч, съобщи министър Атанас Илков
Местен фокус
Консултативен кабинет за двойки с репродуктивни проблеми ще бъде разкрит в новия Медицински център в Царево
Контекст
Поредица от неизгодни за Община Кърджали договорни сделки е установила проверката на настоящия кмет Ерол Мюмюн, започната в началото на мандата на администрацията
Сфера
Чрез машинния вот нямаме възможността за невалидни бюлетини, каза служебният министър на електронното управление Валентин Мундров
На преден план
Нов парк за екстремни спортове бе открит в Ямбол
Основна линия
Партиите и коалициите постигнаха съгласие за състава на местата в секционните избирателни комисии в община Самоков на изборите на 27 октомври
Контекст
Представители на Търговище донесоха награди от Фестивала за хора в неравностойно положение в Медовина
Още новини
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни.
Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.

NRD24 © 2024 Всички права запазени. Програма на NRD. Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни. Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.


NRD24 © 2024 Всички права запазени.
Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.