Начало Сфера Жители на Кюстендил и Дупница сигнализират за телефонни измамници
7388
България

Жители на Кюстендил и Дупница сигнализират за телефонни измамници

Четирима граждани са сигнализирали РУ Кюстендил, че са получили обаждания по телефона от лица, представящи се за полицаи, които искали пари, за да бъде заловен престъпник с веществено доказателство, информират от полицията в Кюстендил.В телефонния разговор полицаите казвали, че по- късно ще посочат къде да бъдат оставени парите.

| 02 Септември 2024, 15:22 ч.
Жители на Кюстендил и Дупница сигнализират за телефонни измамници
Жители на Кюстендил и Дупница сигнализират за телефонни измамници
Снимка © Елица Иванова

Четирима граждани са сигнализирали РУ Кюстендил, че са получили обаждания по телефона от лица, представящи се за полицаи, които искали пари, за да бъде заловен престъпник с веществено доказателство, информират от полицията в Кюстендил. В телефонния разговор полицаите казвали, че по- късно ще посочат къде да бъдат оставени парите.

Фармацевтите са готови на протест заради приетите преди дни на първо четене промени в Закона за лекарствените продукти в хуманната медицина. Това съобщават от Българския фармацевтичен съюз (БФС). В промените се посочва, че държавата ще финансира аптеки, включително и денонощни, или продажбата на лекарства чрез автомати в населени места, за които е установен недостиг на аптеки. На 12 септември депутатите приеха на първо четене предложените промени.

По време на среща, състояла се на 14 септември, представители на всички централни органи на БФС, председателите на регионалните фармацевтични колегии, представители на Асоциацията на собствениците на аптеки, на Националната аптечна камара, на Инициативен комитет от магистър-фармацевти и на Национална аптечна браншова организация „са изразили възмущението си от дискусията в пленарната зала“, както и сериозното си притеснени

Пожар гори в района на къмпинг "Каваци" край Созопол. Огънят е тръгнал от хотел "Каваци". Към момента на място са осем противопожарни коли и над 20 огнеборци,  съобщиха от Областната дирекция на МВР в Бургас.

Пожарът гори и в близост до голям супермаркет. Персоналът и посетителите са евакуирани.

Обстановката е изключително сложна заради високите температури, сухите треви и храсти и отривистите пориви на вятъра. Има затворени пътища заради пожара.

Задимяването е голямо, но очакванията са в скоро време огънят да бъде ограничен до определена зона.

Пожар горя днес в местността Юрта в Свети Влас, община Несебър. Сигналът на телефон 112 е подаден около 9:10 часа.

Националният съвет за тристранно сътрудничество (НСТС) ще проведе днес заседание, на което ще бъде обсъден проект на постановление на Министерския съвет (МС) за определяне размера на линията на бедност за страната за 2025 г., внесен от министъра на труда и социалната политика. Това съобщиха от правителствената пресслужба.

Кабинетът предлага от 1 януари 2025 година линията на бедност да е 638 лева. За тази година тя е 526 лв. 

От КНСБ смятат, че линията на бедност за следващата година трябва да е 667 лв., а не 638 лв. В позиция, публикувана на сайта на конфедерацията, се посочва, че синдикатът не приема подхода за определянето на размера на линията на бедност и няма да подкрепи така предложения проект на постановление на МС.

КНСБ настоява методиката за определяне на линията на бедност сериозно да се прецизира, като се дефинират минималните потребности, ко

Данните показват, че всеки пети българин е получил подкрепа от Европейския социален фонд през последните седем години, съобщи Ивайло Иванов, служебен министър на труда и социалната политика на откриването на форума „Европа е с мен“, организиран от Управляващия орган на Програма „Развитие на човешките ресурси“.

Конференцията е под надслов „Новите технологии – поглед към бъдещето“ и има за цел да представи влиянието на дигиталната трансформация върху приоритетите на Програма „Развитие на човешките ресурси“ в областта на пазара на труда, социалното включване и младежката заетост.

Министър Иванов информира на откриването, че благодарение на програмата за развитие на човешките ресурси над 100 хиляди заети и безработни са преминали обучение и са станали по-компетентни на пазара на труда. Близо 90 000 българи са започнали но

Специалисти от Лесотехническия университет в София обследват дървесните видове в Русе. „Обърнахме се към тях, с научни знания те да определят какви нови дървесни видове и храсти да насадим, как да се поливат, за да не се допуска, предвид промяната на климата, масово измиране на дървесни видове. Тревата е жълта, измряха брезите, измряха иглолистните, измряха кестените. Явно трябва нови дървесни видове“, каза кметът на Русе Пенчо Милков.

В края на август част от липа пред Доходното здание в градската градина на Русе беше паднала и се наложи да бъде премахната от служители на общинското предприятие "Паркстрой". 

„В цяла България има нужда от актуализация на видовия състав във връзка с климатичните промени. Това е една от задачите ни. Освен това се планира да се опишат нови технологии за поддържане на зелените насаждения. Целият този труд ще бъде подн

От полицията допълват, че обикновено такива обаждания получават възрастни хора на стационарни телефони.

В края на миналата седмица в РУ Дупница са постъпили 4 сигнала от граждани, които са получили телефонни обаждания от представили се за лекари и полицаи, искащи пари, за да помогнат на пострадали техни роднини.

От полицията Кюстендил призовават гражданите да не дават пари, поискани по телефона.

Официалното откриване на демо точка на Европейския цифров иновационен хъб (ЕЦИХ) АгроХъб.БГ в стопанство "ДЕИВ-2007" в село Мало Конаре, област Пазарджик, ще се състои на 18 септември от 10:00 часа. Демо точката във фамилното стопанство на Десислава и Иван Кабурови е част от технологичната инфраструктура на ЕЦИХ АгроХъб.БГ, която се изгражда на територията на България по проекта с фокус прецизно земеделие AgroDigiRisе, съфинансиран от Програма "Научни изследвания, иновации и дигитализация за интелигентна трансформация" 2021-2027 и Програма "Цифрова Европа" на Европейската комисия (ЕК). Събитието включва демонстрации на технологичните решения в стопанството, както и лекционни панели с практически съвети и технологии за прецизно земеделие и по-конкретно в зеленчукопроизводството, съобщиха от АгроХъб.БГ.

В откриването ще вземат участие експертите от дирекция "Развитие на селските

Служители на сектор „Пътна полиция“ – Разград са установили за седмица общо 1154 нарушения, съобщи говорителят на Областната дирекция (ОД) на МВР в Разград Илияна Георгиева. Нарушенията на Закона за движение по пътищата са установени в периода от 9 до 15 септември 2024 година. През посочената седмица eкипите на „Пътна полиция“ при Областна дирекция на МВР - Разград са съставили 1732 фиша и 83 акта. Четири от актовете са издадени на неправоспособни водачи, посочи Георгиева. 

Установени са четирима шофьори, седнали зад волана след употреба на алкохол. При един от тях концентрацията е била над 1,2 промила.

Прекратени са регистрациите на осем моторни превозни средства. В четири от случаите причината е неправоспособност на водачите, в други три – употребата на алкохол. Прекратена е регистрацията на автомобил на водач, седнал зад волана

Община Пазарджик започва реформи в сметопочистването и сметоизвозването, с цел значително подобряване на качеството на услугите и ефективното управление на отпадъците, съобщиха от общинския пресцентър. Част от средствата, необходими за реализацията на реформата, ще бъдат осигурени чрез наскоро поискания кредит за покриване на досегашните дългове и ще бъдат насочени за закупуването на оборудване, което ще гарантира ефективното стартиране на Общинско предприятие “Чистота”, съобщиха от местната администрация.

В Общинския съвет се внася нова Наредба за общинските предприятия, а впоследствие и устройствен правилник на Оперативна програма “Чистота”. Средствата за инвестицията ще бъдат включени в бюджета на Община Пазарджик и в план-сметката за разходите, свързани с отпадъците за 2025 година, добавиха още от Община Пазарджик.

Със създаването на Общинско

Търговищкият окръжен съд постанови мярка за неотклонение „задържане под стража“ за тримата, привлечени към наказателна отговорност за ръководене и участие в организирана престъпна група, занимаваща се с държане и разпространение на акцизни стоки без бандерол, действала на територията на областта. За четвъртия участник мярката е „домашен арест“, съобщиха от пресслужбата на институцията. 

И. И. (на 51 г.) е привлечен като обвиняем за ръководене на групата, а П. С. (на 43 г.), С. А. (53 г.) и В. С. (на 67 г.) за участие в същата – престъпления по чл. 234, ал. 3, т. 1 и чл. 321 от НК. И четиримата са осъждани. 

Съдът постанови мярка за неотклонение „задържане под стража“  за И. И. , П. С. и С. А., вземайки предвид, че целта на мярката е да обезпечи присъствието на обвиняемите в хода на разследването и съществува реална

С около 200 метра е удължен участъкът, който се ремонтира на Дунав мост при Русе. Въведената временна организация на движение на съоръжението е в същата лента, в която от 10-и юли т. г. се извършват строително-монтажни дейности, като се работи в отсечка с дължина повече от 400 метра. Това съобщиха от Агенция "Пътна инфраструктура" (АПИ).

В участъка, по който сега се поставя началото на ремонта, са демонтирани мантинелите, мостовите отводнители, фрезована е асфалтобетоновата настилка и е разрушена хидроизолацията. Работи се по демонтажа на стария пешеходен парапет, стълбовете за осветление и осветителните тела. Планирано е разкъртване на тротоарната конзола и демонтаж на съществуващите стоманобетонни пътни панели. 

От АПИ обясняват, че в първия участък от 200 метра се работи все още по обновяване на антикорозионното покритие на стоманената носеща конструкция, демонта

Не пропускайте важните новини от деня. Последвайте ни в Google News Showcase
Бъдете информани с нашите тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-важните новини и събития от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Проблемите на управлението на отпадъците обсъди на среща в Разград ръководството на РИОСВ Русе
Директорът на Регионалната инспекция по околната среда и водите (РИОСВ) в Русе Дауд Ибрям и ръководителите на специализираните дирекции в екоинспекцията обсъдиха проблемите на упра ...
Създателите на Българското книжовно дружество са поставили основите на българската държавност още преди Освобождението, заяви посланикът на страната ни в Румъния Радко Влайков
Създателите на Българското книжовно дружество през 1869 година са поставили основите на първата институция на българската държавност още преди Освобождението. Това заяви посланикът ...
Служебно ще бъдат разпределени съставите на секционните избирателни комисии в община Монтана
В консултациите, свикани от кмета на Община Монтана, за разпределение на местата в секционните избирателни комисии (СИК), участваха шест парламентарно представени партии и коалиции ...
Подготовката на изборите върви по график, докладваха министри на служебния Димитър Главчев
Всички дейности, които са отговорност на правителството за подготовка на изборите, вървят по график. Това беше докладвано на свиканата от служебния премиер Димитър Главчев на регул ...
Пчеларството се превръща в скъпо хоби, каза председателят на браншови съюз в Кюстендилско
В Кюстендилско годината беше изключително тежка и за пчелите, и за пчеларите, каза в интервю Тихомир Стоицов, председател на Браншови пчеларски съюз "Пчела" - Кюстендил. По думите ...
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Върбица отбелязва тържествено 50 години от обявяването си за град
Върбица отбелязва тържествено 50 години от обявяването си за град. Днес беше открит и традиционният Върбишки панаир с шествие от местния площад, в близост до сградите на местното ч ...
Елена Йончева е предала в йеменския град Сана писмо от името на роднините на българските моряци от кораба "Галакси Лийдър"
Евродепутатът Елена Йончева е предала в йеменския град Сана писмо от името на роднините на българските моряци от кораба "Галакси Лийдър" с молба да им бъде позволено да се приберат ...
Възможностите за задълбочаване на икономическото и инвестиционно сътрудничество между България и Германия обсъдиха президентът Румен Радев и посланик Ирене Планк
Възможностите за задълбочаване на икономическото и инвестиционно сътрудничество между България и Германия обсъдиха президентът Румен Радев и германският посланик Ирене Планк, съобщ ...
Мъж на 51 г. е задържан от полицията в област Добрич заради намерени в негов имот наркотици
Мъж на 51 г. е задържан от полицията днес заради намерени в имот в с. Орляк, община Тервел, наркотици, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР в Добрич. Оттам допълва ...
В декларация учредители, основатели, доайени и бивши областни председатели на ДПС застанаха зад лидера Ахмед Доган
В декларация учредители, основатели, доайени и бивши областни председатели на ДПС застанаха зад лидера Ахмед Доган и Автентичното ДПС, съобщиха от „ДПС пресцентър“ на с ...
Тикер в 04:56 ч.
Върбица отбелязва тържествено 50 години от обявяването си за град. Днес беше отк ...
Начало Сфера
7388
България

Жители на Кюстендил и Дупница сигнализират за телефонни измамници

Четирима граждани са сигнализирали РУ Кюстендил, че са получили обаждания по телефона от лица, представящи се за полицаи, които искали пари, за да бъде заловен престъпник с веществено доказателство, информират от полицията в Кюстендил.В телефонния разговор полицаите казвали, че по- късно ще посочат къде да бъдат оставени парите.

| 02 Септември 2024, 15:22 ч.
СЛУШАЙТЕ НОВИНАТА
Жители на Кюстендил и Дупница сигнализират за телефонни измамници
Жители на Кюстендил и Дупница сигнализират за телефонни измамници
Снимка © Елица Иванова

Четирима граждани са сигнализирали РУ Кюстендил, че са получили обаждания по телефона от лица, представящи се за полицаи, които искали пари, за да бъде заловен престъпник с веществено доказателство, информират от полицията в Кюстендил. В телефонния разговор полицаите казвали, че по- късно ще посочат къде да бъдат оставени парите.

Фармацевтите са готови на протест заради приетите преди дни на първо четене промени в Закона за лекарствените продукти в хуманната медицина. Това съобщават от Българския фармацевтичен съюз (БФС). В промените се посочва, че държавата ще финансира аптеки, включително и денонощни, или продажбата на лекарства чрез автомати в населени места, за които е установен недостиг на аптеки. На 12 септември депутатите приеха на първо четене предложените промени.

По време на среща, състояла се на 14 септември, представители на всички централни органи на БФС, председателите на регионалните фармацевтични колегии, представители на Асоциацията на собствениците на аптеки, на Националната аптечна камара, на Инициативен комитет от магистър-фармацевти и на Национална аптечна браншова организация „са изразили възмущението си от дискусията в пленарната зала“, както и сериозното си притеснени

Пожар гори в района на къмпинг "Каваци" край Созопол. Огънят е тръгнал от хотел "Каваци". Към момента на място са осем противопожарни коли и над 20 огнеборци,  съобщиха от Областната дирекция на МВР в Бургас.

Пожарът гори и в близост до голям супермаркет. Персоналът и посетителите са евакуирани.

Обстановката е изключително сложна заради високите температури, сухите треви и храсти и отривистите пориви на вятъра. Има затворени пътища заради пожара.

Задимяването е голямо, но очакванията са в скоро време огънят да бъде ограничен до определена зона.

Пожар горя днес в местността Юрта в Свети Влас, община Несебър. Сигналът на телефон 112 е подаден около 9:10 часа.

Националният съвет за тристранно сътрудничество (НСТС) ще проведе днес заседание, на което ще бъде обсъден проект на постановление на Министерския съвет (МС) за определяне размера на линията на бедност за страната за 2025 г., внесен от министъра на труда и социалната политика. Това съобщиха от правителствената пресслужба.

Кабинетът предлага от 1 януари 2025 година линията на бедност да е 638 лева. За тази година тя е 526 лв. 

От КНСБ смятат, че линията на бедност за следващата година трябва да е 667 лв., а не 638 лв. В позиция, публикувана на сайта на конфедерацията, се посочва, че синдикатът не приема подхода за определянето на размера на линията на бедност и няма да подкрепи така предложения проект на постановление на МС.

КНСБ настоява методиката за определяне на линията на бедност сериозно да се прецизира, като се дефинират минималните потребности, ко

Данните показват, че всеки пети българин е получил подкрепа от Европейския социален фонд през последните седем години, съобщи Ивайло Иванов, служебен министър на труда и социалната политика на откриването на форума „Европа е с мен“, организиран от Управляващия орган на Програма „Развитие на човешките ресурси“.

Конференцията е под надслов „Новите технологии – поглед към бъдещето“ и има за цел да представи влиянието на дигиталната трансформация върху приоритетите на Програма „Развитие на човешките ресурси“ в областта на пазара на труда, социалното включване и младежката заетост.

Министър Иванов информира на откриването, че благодарение на програмата за развитие на човешките ресурси над 100 хиляди заети и безработни са преминали обучение и са станали по-компетентни на пазара на труда. Близо 90 000 българи са започнали но

Специалисти от Лесотехническия университет в София обследват дървесните видове в Русе. „Обърнахме се към тях, с научни знания те да определят какви нови дървесни видове и храсти да насадим, как да се поливат, за да не се допуска, предвид промяната на климата, масово измиране на дървесни видове. Тревата е жълта, измряха брезите, измряха иглолистните, измряха кестените. Явно трябва нови дървесни видове“, каза кметът на Русе Пенчо Милков.

В края на август част от липа пред Доходното здание в градската градина на Русе беше паднала и се наложи да бъде премахната от служители на общинското предприятие "Паркстрой". 

„В цяла България има нужда от актуализация на видовия състав във връзка с климатичните промени. Това е една от задачите ни. Освен това се планира да се опишат нови технологии за поддържане на зелените насаждения. Целият този труд ще бъде подн

От полицията допълват, че обикновено такива обаждания получават възрастни хора на стационарни телефони.

В края на миналата седмица в РУ Дупница са постъпили 4 сигнала от граждани, които са получили телефонни обаждания от представили се за лекари и полицаи, искащи пари, за да помогнат на пострадали техни роднини.

От полицията Кюстендил призовават гражданите да не дават пари, поискани по телефона.

Официалното откриване на демо точка на Европейския цифров иновационен хъб (ЕЦИХ) АгроХъб.БГ в стопанство "ДЕИВ-2007" в село Мало Конаре, област Пазарджик, ще се състои на 18 септември от 10:00 часа. Демо точката във фамилното стопанство на Десислава и Иван Кабурови е част от технологичната инфраструктура на ЕЦИХ АгроХъб.БГ, която се изгражда на територията на България по проекта с фокус прецизно земеделие AgroDigiRisе, съфинансиран от Програма "Научни изследвания, иновации и дигитализация за интелигентна трансформация" 2021-2027 и Програма "Цифрова Европа" на Европейската комисия (ЕК). Събитието включва демонстрации на технологичните решения в стопанството, както и лекционни панели с практически съвети и технологии за прецизно земеделие и по-конкретно в зеленчукопроизводството, съобщиха от АгроХъб.БГ.

В откриването ще вземат участие експертите от дирекция "Развитие на селските

Служители на сектор „Пътна полиция“ – Разград са установили за седмица общо 1154 нарушения, съобщи говорителят на Областната дирекция (ОД) на МВР в Разград Илияна Георгиева. Нарушенията на Закона за движение по пътищата са установени в периода от 9 до 15 септември 2024 година. През посочената седмица eкипите на „Пътна полиция“ при Областна дирекция на МВР - Разград са съставили 1732 фиша и 83 акта. Четири от актовете са издадени на неправоспособни водачи, посочи Георгиева. 

Установени са четирима шофьори, седнали зад волана след употреба на алкохол. При един от тях концентрацията е била над 1,2 промила.

Прекратени са регистрациите на осем моторни превозни средства. В четири от случаите причината е неправоспособност на водачите, в други три – употребата на алкохол. Прекратена е регистрацията на автомобил на водач, седнал зад волана

Община Пазарджик започва реформи в сметопочистването и сметоизвозването, с цел значително подобряване на качеството на услугите и ефективното управление на отпадъците, съобщиха от общинския пресцентър. Част от средствата, необходими за реализацията на реформата, ще бъдат осигурени чрез наскоро поискания кредит за покриване на досегашните дългове и ще бъдат насочени за закупуването на оборудване, което ще гарантира ефективното стартиране на Общинско предприятие “Чистота”, съобщиха от местната администрация.

В Общинския съвет се внася нова Наредба за общинските предприятия, а впоследствие и устройствен правилник на Оперативна програма “Чистота”. Средствата за инвестицията ще бъдат включени в бюджета на Община Пазарджик и в план-сметката за разходите, свързани с отпадъците за 2025 година, добавиха още от Община Пазарджик.

Със създаването на Общинско

Търговищкият окръжен съд постанови мярка за неотклонение „задържане под стража“ за тримата, привлечени към наказателна отговорност за ръководене и участие в организирана престъпна група, занимаваща се с държане и разпространение на акцизни стоки без бандерол, действала на територията на областта. За четвъртия участник мярката е „домашен арест“, съобщиха от пресслужбата на институцията. 

И. И. (на 51 г.) е привлечен като обвиняем за ръководене на групата, а П. С. (на 43 г.), С. А. (53 г.) и В. С. (на 67 г.) за участие в същата – престъпления по чл. 234, ал. 3, т. 1 и чл. 321 от НК. И четиримата са осъждани. 

Съдът постанови мярка за неотклонение „задържане под стража“  за И. И. , П. С. и С. А., вземайки предвид, че целта на мярката е да обезпечи присъствието на обвиняемите в хода на разследването и съществува реална

С около 200 метра е удължен участъкът, който се ремонтира на Дунав мост при Русе. Въведената временна организация на движение на съоръжението е в същата лента, в която от 10-и юли т. г. се извършват строително-монтажни дейности, като се работи в отсечка с дължина повече от 400 метра. Това съобщиха от Агенция "Пътна инфраструктура" (АПИ).

В участъка, по който сега се поставя началото на ремонта, са демонтирани мантинелите, мостовите отводнители, фрезована е асфалтобетоновата настилка и е разрушена хидроизолацията. Работи се по демонтажа на стария пешеходен парапет, стълбовете за осветление и осветителните тела. Планирано е разкъртване на тротоарната конзола и демонтаж на съществуващите стоманобетонни пътни панели. 

От АПИ обясняват, че в първия участък от 200 метра се работи все още по обновяване на антикорозионното покритие на стоманената носеща конструкция, демонта

Към първа страница Новини
Бъдете информани с нашите
тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-вълнуващите новини от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
КЪМ АБОНАМЕНТА
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Проблемите на управлението на отпадъците обсъди на среща в Разград ръководството на РИОСВ Русе
Създателите на Българското книжовно дружество са поставили основите на българската държавност още преди Освобождението, заяви посланикът на страната ни в Румъния Радко Влайков
Служебно ще бъдат разпределени съставите на секционните избирателни комисии в община Монтана
Подготовката на изборите върви по график, докладваха министри на служебния Димитър Главчев
Пчеларството се превръща в скъпо хоби, каза председателят на браншови съюз в Кюстендилско
Още от рубриката
ВРЕМЕ ЗА ЧЕТЕНЕ
   
Време за четене - месец Септември
Препоръчани заглавия
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
В детайли
Върбица отбелязва тържествено 50 години от обявяването си за град
Местен фокус
Елена Йончева е предала в йеменския град Сана писмо от името на роднините на българските моряци от кораба "Галакси Лийдър"
Сфера
Възможностите за задълбочаване на икономическото и инвестиционно сътрудничество между България и Германия обсъдиха президентът Румен Радев и посланик Ирене Планк
Сфера
Мъж на 51 г. е задържан от полицията в област Добрич заради намерени в негов имот наркотици
В детайли
В декларация учредители, основатели, доайени и бивши областни председатели на ДПС застанаха зад лидера Ахмед Доган
Сфера
Иновативна технология помага на фермери да намалят потреблението на вода и торове и да повишат качеството на продукцията
В детайли
Евродепутатът Елена Йончева е в Йемен в опит да се срещне с българските моряци от кораба „Галакси лийдър“
Основна линия
Тринайсет нелегални мигранти, превозвани в два автомобила, са задържани в Бургас, водачите на колите са арестувани
Основна линия
Делегация от БАН, дипломати и българи, живеещи в Румъния, отбелязаха 155 години от създаването на Академията в Браила
Контекст
Проблемите на управлението на отпадъците обсъди на среща в Разград ръководството на РИОСВ Русе
Още новини
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни.
Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.

NRD24 © 2024 Всички права запазени. Програма на NRD. Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни. Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.


NRD24 © 2024 Всички права запазени.
Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.