Начало Контекст Условията за туризъм са добри, съобщиха от Планинската спасителна служба
8040
България

Условията за туризъм са добри, съобщиха от Планинската спасителна служба

През последното денонощие не е имало инциденти с туристи.В планините ще преобладава слънчево време, съобщи Националният институт по метеорология и хидрология (НИМХ).

| 03 Септември 2024, 09:14 ч.
Условията за туризъм са добри, съобщиха от Планинската спасителна служба
Условията за туризъм са добри, съобщиха от Планинската спасителна служба
Снимка © БТА

Условията за туризъм в планините са добри, съобщиха от Планинската спасителна служба (ПСС) на Българския Червен кръст (БЧК).

Голяма част от град Вършец остава без вода днес и утре заради реконструкция на главен водопровод, съобщиха от местната общинска управа.

Подменят се около 20 метра от главния водопровод по бул. „България“. Улиците, на които ще бъде спряно водоподаването са „Д-р Елена Теодосиева“, „Алеко Константинов“, „Иван Вазов“, „Янко Сакъзов“, „Банкя“, „Александър Стамболийски“, „Тодорини кукли“, „Цар Иван Асен II”, „Цар Симеон“, „Цар Борис“, „Христо Смирненски“, „Климент Охридски“, ниските части на града от центъра към изхода за Монтана, както и високите части в района на климатичното училище.

Ремонтните дейности ще продължат до 20:00 часа на 19 септември. Община Вършец ще осигури вода за битови нужди на жителите за 36-те часа, п

Млад мъж от Враца е задържан с прокурорско постановление за срок до 72 часа заради участие в телефонни измами, извършени на територията на област Враца, съобщиха от Областната дирекция на МВР – Враца. Мъжът е на 29 години, жител е на Враца, и е задържан след оперативно-следствени действия заради три случая на телефонни измами, извършени в периода 5–8 септември.

Според информацията задържаният е направил самопризнания за извършените престъпления, а в хода на разследването е установено, че е съпричастен и към престъпление на територията на РУ Берковица. Повдигнато му е обвинение за по чл.209, ал.1 от Наказателния кодекс, според който, ако някой с цел да набави за себе си или за другиго имотна облага възбуди или поддържа у някого заблуждение и с това причини нему или другиму имотна вреда, се наказва за измама с лишаване от свобода от една до шест години. 

С

С урок по безопасност на движението и велопоход Община Бургас насърчава използването на електрически велосипеди като средство за придвижване. Дейностите са част от инициативата „Байк хъб Бургас“, която ще се състои на 20 септември в Експозиционен център „Флора“ по повод Европейската седмица на мобилността. Това съобщиха от пресцентъра на общинската администрация, която е организатор на събитието.

Кампанията с наслов „Споделени обществени пространство“ има за цел да насърчи обществото към толерантност и безопасност на пътя, за ограничаване на шума и замърсяването на въздуха в населените места, както и за по-добро качество на живота, посочиха от Общината.

Инициативата ще бъде открита на пространството пред Експоцентър „Флора“ с урок по безопасност на движението. Лектор ще бъде Марин Димитров от Областната дирекция на МВР в Бу

Община Шумен ще осигури безплатен транспорт за зрителите на Международния исторически фестивал „Доблест и слава“ на 28 септември, когато през целия ден край Шуменската крепост жители и гости на града ще могат да наблюдават демонстрации, спектакли и възстановка на историческата битка за крепостта, съобщиха от пресцентъра на общинската администрация.

В съботния ден автобусите ще тръгват от паркинга пред сградата на общината в 9:30, 11:30, 15:30 и 16:00 часа, като крайната спирка ще бъде паркингът пред комплекс до Шуменската крепост. По обратния маршрут към града автобусите ще тръгват в 13:30, 16:30, 21:00 и 21:30 часа, отбелязаха от общинския пресцентър. 

Община Шумен и местният клон на Национално дружество „Традиция“, които са организатори на историческия фестивал, отправят покана към жителите и гости на града да се потопят в атмосферата на фе

Официалното откриване на демо точка на Европейския цифров иновационен хъб (ЕЦИХ) АгроХъб.БГ в стопанство "ДЕИВ-2007" в село Мало Конаре, област Пазарджик, ще се състои на 18 септември от 10:00 часа. Демо точката във фамилното стопанство на Десислава и Иван Кабурови е част от технологичната инфраструктура на ЕЦИХ АгроХъб.БГ, която се изгражда на територията на България по проекта с фокус прецизно земеделие AgroDigiRisе, съфинансиран от Програма "Научни изследвания, иновации и дигитализация за интелигентна трансформация" 2021-2027 и Програма "Цифрова Европа" на Европейската комисия (ЕК). Събитието включва демонстрации на технологичните решения в стопанството, както и лекционни панели с практически съвети и технологии за прецизно земеделие и по-конкретно в зеленчукопроизводството, съобщиха от АгроХъб.БГ.

В откриването ще вземат участие експертите от дирекция "Развитие на селските

Слънчево и ясно е.

През последното денонощие не е имало инциденти с туристи.

В планините ще преобладава слънчево време, съобщи Националният институт по метеорология и хидрология (НИМХ). Следобед ще има временни увеличения на облачността, но ще е без валежи. Ще духа умерен вятър от север-североизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 22°, на 2000 метра - около 16°.

Доста скромен и постен ресор за България. За жалост от БСП предупреждавахме, че може да се стигне до подобна ситуация и се оказахме прави. Това коментира пред журналисти Борислав Гуцанов, председател на ПГ на "БСП за България" относно ресора, определен за Екатерина Захариева като еврокомисар. 

Това, което ни притеснява, е че г-жа Захариева е по-скоро специалист като бивш министър в областта на правото и външните работи. Сега предстои представяне пред парламента, което също буди притеснение. В крайна сметка говорим за представянето на България, добави той.

Ние лично се надявахме на енергетика и смятаме, че за страната ни това подхождаше. Виждаме, че Урсула фон дер Лайен е дала доста добри възможности на Румъния, където ще имат втори човек в комисията като вицепрезидент. Отново България е поставена в много неблагоприятна ситуация, а и с този ресор ние сме на последно

Финансовата рамка за миналата година на община Мизия за 2023 г. е в размер на 11 963 944 лв, а днес отчетът за разходването беше приет от Общинския съвет. В приходната част има по-висока събираемост на местните данъци и такси в сравнение с 2022 г., което показва, че администрацията работи добре и се спазва финансова дисциплина, каза председателят на ОбС – Мизия Татяна Спасова. 

Общо 39 на сто бюджета за изразходвани за сектор образование, 23 на сто - за социални дейности, а 14 на сто - за благоустрояване и комунално стопанство. Малко над 46 000 лв са инвестирани за оборудване с детски съоръжения за игри на открито в единствената детска градина "Незабравка" в общината, която разполага и с три бази в селата Софрониево, Крушовица и Липница. И четирите дворни пространства са облагородени, става ясно от отчета на бюджета на община Мизия. За нуждите на градината и нейните

Добив на 656 кубика дърва за отопление през идващия зимен сезон от общинския горски поземлен фонд ще решава днес Общинският съвет в Маджарово. Това е една от четирите докладни за днешната сесия на органа на местното самоуправление, която е публикувана на официалния сайт на институцията. Неин вносител е кметът на общината Ерджан Юсуф.

Ако докладната бъде приета, жителите на общинския център и населените места в общината ще плащат по 36,84 лв. за кубик с ДДС, е залегнало в документа. С твърдото гориво от дървесния вид „Благун“ ще бъдат снабдени и общинските учреждения – детска градина и кметства. Докладната е рутинна и такава бива внасяна всяка година, обясни председателят на Общинския съвет Милен Иванов.

Другите точки в дневния ред на заседанието включват актуализиране на годишната програма за управление на общинската собственост, продажба на общински и

От 12:00 ч. днес до 12:00 ч. на 18 септември (сряда) се ограничава движението в тръбата в посока Перник на тунела „Мало Бучино“ на автомагистрала  „Струма“ за монтаж на носещи конструкции за осветлението, съобщиха от Агенция „Пътна инфраструктура“ (АПИ). 

Трафикът ще преминава двупосочно в тръбата на тунела за София, а скоростта се ограничава до 50 км/час.  Необходимо е шофьорите да се движат с повишено внимание и да следват стриктно създадената организация на движение.

АПИ апелира шофьорите да спазват правилата за движение и да не предприемат рискови изпреварвания, с които застрашават безопасността на всички останали пътуващи. Да не се използват аварийните ленти по автомагистралите за по-бързо придвижване при натоварен трафик, посочват от АПИ. По този начин се възпрепятства преминаването на превозните средства със специ

До месец и половина се очаква решение на Върховния административен съд (ВАС) по казуса с инвестиционното намерение за изграждане на завод за каменна вата с инсинератор за горене на RDF отпадъци край Павликени, с. Върбовка. Това съобщи адвокат Христо Дишев, представляващ Гражданско сдружение „Ти решаваш“ по делото, на пресконференция в Националния пресклуб на .  

Той посочи, че днес се е състояло второто заседание на ВАС по делото, образувано по касационните жалби на „Ти решаваш“ и директора на Регионалната инспекция по околната среда и водите (РИОСВ) – Велико Търново.  

В десетдневен срок страните по делото трябва да подготвим писмени защити и след това в едномесечен срок очакваме съдебно решение, посочи той. Надявам се, че решението ще бъде постановено в името на народа, а не както това на Административния съд в София област

Не пропускайте важните новини от деня. Последвайте ни в Google News Showcase
Бъдете информани с нашите тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-важните новини и събития от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Бъдещи партньорски инициативи обсъдиха кметът на Велико Търново и американският посланик
Бъдещи партньорски инициативи обсъдиха кметът на Велико Търново Даниел Панов и посланикът на САЩ в България Кенет Мертен. Това съобщиха от пресцентъра на Община Велико Търново. В х ...
Президентът Румен Радев ще участва в 79-ата сесия на Общото събрание на ООН от 24 до 26 септември
Президентът Румен Радев ще участва в 79-ата сесия на Общото събрание на ООН от 24 до 26 септември, съобщиха от прессекретариата на държавния глава. Радев ще ръководи българска ...
Политици и институции да се обединим за пресичане антибългарската кампания на политици от РСМ, написа Делян Пеевски
Всички български политици и институции трябва да се обединим, за да пресечем антибългарската кампания на политици от Република Северна Македония (РСМ), написа председателят на парл ...
В Кюстендил ще отбележат Празника на плодородието
Изложение на художествено аранжирани щандове с плодове и зеленчуци, арт ателиета, кулинарни демонстрации, работилници за деца, детски музикален фестивал, улица на занаятите и конце ...
Хора с увреждания от Търговище участваха в демонстративно занятие по пътна безопасност
Хора с увреждания от Търговище участваха в демонстративно занятие по пътна безопасност. Инициативата бе в рамките на Седмицата за пътна безопасност (16-22 септември), организирана ...
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Бъдещи партньорски инициативи обсъдиха кметът на Велико Търново и американският посланик
Бъдещи партньорски инициативи обсъдиха кметът на Велико Търново Даниел Панов и посланикът на САЩ в България Кенет Мертен. Това съобщиха от пресцентъра на Община Велико Търново. В х ...
Националният съвет на БСП утвърди листите на коалиция „БСП-Обединена Левица" за парламентарните избори на 27 октомври
Националният съвет на БСП утвърди на свое заседание предизборната платформа и листите с кандидати за народни представители на коалиция „БСП - Обединена Левица” за парла ...
Ивана Томова от Козлодуй стана шампионка по бокс в тежка категория при девойки до 18 години на Държавното първенство
Ивана Томова от Козлодуй стана за пети път шампионка по бокс в тежка категория при девойките до 18 години на Държавното лично първенство за младежи и девойки, проведено в Плевен от ...
Средният добив при царевицата за зърно в област Добрич е 247,3 кг/дка.
Средният добив при царевицата за зърно в област Добрич е 247,3 кг/дка. Той е най-висок в община Тервел, където земеделците прибират до 425 кг/дка, а най-нисък е в община Генерал То ...
Областен информационен център – Монтана започна годишната си информационна кампания в общините от областта
В периода от 19 септември до 4 октомври Областен информационен център (ОИЦ) – Монтана провежда цикъл от информационни срещи, съобщиха от ОИЦ - Монтана. Срещите са под формата ...
Тикер в 19:27 ч.
Бъдещи партньорски инициативи обсъдиха кметът на Велико Търново Даниел Панов и п ...
Начало Контекст
8040
България

Условията за туризъм са добри, съобщиха от Планинската спасителна служба

През последното денонощие не е имало инциденти с туристи.В планините ще преобладава слънчево време, съобщи Националният институт по метеорология и хидрология (НИМХ).

| 03 Септември 2024, 09:14 ч.
СЛУШАЙТЕ НОВИНАТА
Условията за туризъм са добри, съобщиха от Планинската спасителна служба
Условията за туризъм са добри, съобщиха от Планинската спасителна служба
Снимка © БТА

Условията за туризъм в планините са добри, съобщиха от Планинската спасителна служба (ПСС) на Българския Червен кръст (БЧК).

Голяма част от град Вършец остава без вода днес и утре заради реконструкция на главен водопровод, съобщиха от местната общинска управа.

Подменят се около 20 метра от главния водопровод по бул. „България“. Улиците, на които ще бъде спряно водоподаването са „Д-р Елена Теодосиева“, „Алеко Константинов“, „Иван Вазов“, „Янко Сакъзов“, „Банкя“, „Александър Стамболийски“, „Тодорини кукли“, „Цар Иван Асен II”, „Цар Симеон“, „Цар Борис“, „Христо Смирненски“, „Климент Охридски“, ниските части на града от центъра към изхода за Монтана, както и високите части в района на климатичното училище.

Ремонтните дейности ще продължат до 20:00 часа на 19 септември. Община Вършец ще осигури вода за битови нужди на жителите за 36-те часа, п

Млад мъж от Враца е задържан с прокурорско постановление за срок до 72 часа заради участие в телефонни измами, извършени на територията на област Враца, съобщиха от Областната дирекция на МВР – Враца. Мъжът е на 29 години, жител е на Враца, и е задържан след оперативно-следствени действия заради три случая на телефонни измами, извършени в периода 5–8 септември.

Според информацията задържаният е направил самопризнания за извършените престъпления, а в хода на разследването е установено, че е съпричастен и към престъпление на територията на РУ Берковица. Повдигнато му е обвинение за по чл.209, ал.1 от Наказателния кодекс, според който, ако някой с цел да набави за себе си или за другиго имотна облага възбуди или поддържа у някого заблуждение и с това причини нему или другиму имотна вреда, се наказва за измама с лишаване от свобода от една до шест години. 

С

С урок по безопасност на движението и велопоход Община Бургас насърчава използването на електрически велосипеди като средство за придвижване. Дейностите са част от инициативата „Байк хъб Бургас“, която ще се състои на 20 септември в Експозиционен център „Флора“ по повод Европейската седмица на мобилността. Това съобщиха от пресцентъра на общинската администрация, която е организатор на събитието.

Кампанията с наслов „Споделени обществени пространство“ има за цел да насърчи обществото към толерантност и безопасност на пътя, за ограничаване на шума и замърсяването на въздуха в населените места, както и за по-добро качество на живота, посочиха от Общината.

Инициативата ще бъде открита на пространството пред Експоцентър „Флора“ с урок по безопасност на движението. Лектор ще бъде Марин Димитров от Областната дирекция на МВР в Бу

Община Шумен ще осигури безплатен транспорт за зрителите на Международния исторически фестивал „Доблест и слава“ на 28 септември, когато през целия ден край Шуменската крепост жители и гости на града ще могат да наблюдават демонстрации, спектакли и възстановка на историческата битка за крепостта, съобщиха от пресцентъра на общинската администрация.

В съботния ден автобусите ще тръгват от паркинга пред сградата на общината в 9:30, 11:30, 15:30 и 16:00 часа, като крайната спирка ще бъде паркингът пред комплекс до Шуменската крепост. По обратния маршрут към града автобусите ще тръгват в 13:30, 16:30, 21:00 и 21:30 часа, отбелязаха от общинския пресцентър. 

Община Шумен и местният клон на Национално дружество „Традиция“, които са организатори на историческия фестивал, отправят покана към жителите и гости на града да се потопят в атмосферата на фе

Официалното откриване на демо точка на Европейския цифров иновационен хъб (ЕЦИХ) АгроХъб.БГ в стопанство "ДЕИВ-2007" в село Мало Конаре, област Пазарджик, ще се състои на 18 септември от 10:00 часа. Демо точката във фамилното стопанство на Десислава и Иван Кабурови е част от технологичната инфраструктура на ЕЦИХ АгроХъб.БГ, която се изгражда на територията на България по проекта с фокус прецизно земеделие AgroDigiRisе, съфинансиран от Програма "Научни изследвания, иновации и дигитализация за интелигентна трансформация" 2021-2027 и Програма "Цифрова Европа" на Европейската комисия (ЕК). Събитието включва демонстрации на технологичните решения в стопанството, както и лекционни панели с практически съвети и технологии за прецизно земеделие и по-конкретно в зеленчукопроизводството, съобщиха от АгроХъб.БГ.

В откриването ще вземат участие експертите от дирекция "Развитие на селските

Слънчево и ясно е.

През последното денонощие не е имало инциденти с туристи.

В планините ще преобладава слънчево време, съобщи Националният институт по метеорология и хидрология (НИМХ). Следобед ще има временни увеличения на облачността, но ще е без валежи. Ще духа умерен вятър от север-североизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 22°, на 2000 метра - около 16°.

Доста скромен и постен ресор за България. За жалост от БСП предупреждавахме, че може да се стигне до подобна ситуация и се оказахме прави. Това коментира пред журналисти Борислав Гуцанов, председател на ПГ на "БСП за България" относно ресора, определен за Екатерина Захариева като еврокомисар. 

Това, което ни притеснява, е че г-жа Захариева е по-скоро специалист като бивш министър в областта на правото и външните работи. Сега предстои представяне пред парламента, което също буди притеснение. В крайна сметка говорим за представянето на България, добави той.

Ние лично се надявахме на енергетика и смятаме, че за страната ни това подхождаше. Виждаме, че Урсула фон дер Лайен е дала доста добри възможности на Румъния, където ще имат втори човек в комисията като вицепрезидент. Отново България е поставена в много неблагоприятна ситуация, а и с този ресор ние сме на последно

Финансовата рамка за миналата година на община Мизия за 2023 г. е в размер на 11 963 944 лв, а днес отчетът за разходването беше приет от Общинския съвет. В приходната част има по-висока събираемост на местните данъци и такси в сравнение с 2022 г., което показва, че администрацията работи добре и се спазва финансова дисциплина, каза председателят на ОбС – Мизия Татяна Спасова. 

Общо 39 на сто бюджета за изразходвани за сектор образование, 23 на сто - за социални дейности, а 14 на сто - за благоустрояване и комунално стопанство. Малко над 46 000 лв са инвестирани за оборудване с детски съоръжения за игри на открито в единствената детска градина "Незабравка" в общината, която разполага и с три бази в селата Софрониево, Крушовица и Липница. И четирите дворни пространства са облагородени, става ясно от отчета на бюджета на община Мизия. За нуждите на градината и нейните

Добив на 656 кубика дърва за отопление през идващия зимен сезон от общинския горски поземлен фонд ще решава днес Общинският съвет в Маджарово. Това е една от четирите докладни за днешната сесия на органа на местното самоуправление, която е публикувана на официалния сайт на институцията. Неин вносител е кметът на общината Ерджан Юсуф.

Ако докладната бъде приета, жителите на общинския център и населените места в общината ще плащат по 36,84 лв. за кубик с ДДС, е залегнало в документа. С твърдото гориво от дървесния вид „Благун“ ще бъдат снабдени и общинските учреждения – детска градина и кметства. Докладната е рутинна и такава бива внасяна всяка година, обясни председателят на Общинския съвет Милен Иванов.

Другите точки в дневния ред на заседанието включват актуализиране на годишната програма за управление на общинската собственост, продажба на общински и

От 12:00 ч. днес до 12:00 ч. на 18 септември (сряда) се ограничава движението в тръбата в посока Перник на тунела „Мало Бучино“ на автомагистрала  „Струма“ за монтаж на носещи конструкции за осветлението, съобщиха от Агенция „Пътна инфраструктура“ (АПИ). 

Трафикът ще преминава двупосочно в тръбата на тунела за София, а скоростта се ограничава до 50 км/час.  Необходимо е шофьорите да се движат с повишено внимание и да следват стриктно създадената организация на движение.

АПИ апелира шофьорите да спазват правилата за движение и да не предприемат рискови изпреварвания, с които застрашават безопасността на всички останали пътуващи. Да не се използват аварийните ленти по автомагистралите за по-бързо придвижване при натоварен трафик, посочват от АПИ. По този начин се възпрепятства преминаването на превозните средства със специ

До месец и половина се очаква решение на Върховния административен съд (ВАС) по казуса с инвестиционното намерение за изграждане на завод за каменна вата с инсинератор за горене на RDF отпадъци край Павликени, с. Върбовка. Това съобщи адвокат Христо Дишев, представляващ Гражданско сдружение „Ти решаваш“ по делото, на пресконференция в Националния пресклуб на .  

Той посочи, че днес се е състояло второто заседание на ВАС по делото, образувано по касационните жалби на „Ти решаваш“ и директора на Регионалната инспекция по околната среда и водите (РИОСВ) – Велико Търново.  

В десетдневен срок страните по делото трябва да подготвим писмени защити и след това в едномесечен срок очакваме съдебно решение, посочи той. Надявам се, че решението ще бъде постановено в името на народа, а не както това на Административния съд в София област

Към първа страница Новини
Бъдете информани с нашите
тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-вълнуващите новини от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
КЪМ АБОНАМЕНТА
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Бъдещи партньорски инициативи обсъдиха кметът на Велико Търново и американският посланик
Президентът Румен Радев ще участва в 79-ата сесия на Общото събрание на ООН от 24 до 26 септември
Политици и институции да се обединим за пресичане антибългарската кампания на политици от РСМ, написа Делян Пеевски
В Кюстендил ще отбележат Празника на плодородието
Хора с увреждания от Търговище участваха в демонстративно занятие по пътна безопасност
Още от рубриката
ВРЕМЕ ЗА ЧЕТЕНЕ
   
Време за четене - месец Септември
Препоръчани заглавия
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
На преден план
Бъдещи партньорски инициативи обсъдиха кметът на Велико Търново и американският посланик
Контекст
Националният съвет на БСП утвърди листите на коалиция „БСП-Обединена Левица" за парламентарните избори на 27 октомври
Контекст
Ивана Томова от Козлодуй стана шампионка по бокс в тежка категория при девойки до 18 години на Държавното първенство
Местен фокус
Средният добив при царевицата за зърно в област Добрич е 247,3 кг/дка.
В детайли
Областен информационен център – Монтана започна годишната си информационна кампания в общините от областта
На преден план
Президентът Румен Радев ще участва в 79-ата сесия на Общото събрание на ООН от 24 до 26 септември
Контекст
Засилен интерес към ваксинирането срещу COVID-19 отчитат от РЗИ – Ямбол
Контекст
Изписаха от УМБАЛ Бургас мъж на 54 г., след месец в реанимация с опасност за живота
В детайли
Варненци настояха Общината да създаде зоопатрули
Сфера
Удължава се срокът на инициативата "Идеи за града" на Столичната община
Още новини
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни.
Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.

NRD24 © 2024 Всички права запазени. Програма на NRD. Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни. Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.


NRD24 © 2024 Всички права запазени.
Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.