Начало Сфера Районната прокуратура в Шумен привлече към наказателна отговорност криминално проявена жена за държане на високорискови наркотични вещества
12096
България

Районната прокуратура в Шумен привлече към наказателна отговорност криминално проявена жена за държане на високорискови наркотични вещества

Оттам отбелязват, че Ц.М. е задържана за срок до 72 часа с постановление на наблюдаващия случая прокурор.Младата жена опитала да избяга от органите на реда и да изхвърли наркотиците, които носела със себе си, но действията били възпрепятствани.

| 04 Септември 2024, 12:43 ч.
Районната прокуратура в Шумен привлече към наказателна отговорност криминално проявена жена за държане на високорискови наркотични вещества
Районната прокуратура в Шумен привлече към наказателна отговорност криминално проявена жена за държане на високорискови наркотични вещества
Снимка © БТА

Районната прокуратура в Шумен привлече към наказателна отговорност за държане на високорискови наркотични вещества без надлежно разрешително 28-годишна местна жителка, съобщиха от пресцентъра на Апелативната прокуратура във Варна. 

На пътя между селата Самораново и Ресилово, община Дупница, 46-годишна жена е блъсната от автомобил, който е напуснал местопроизшествието, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция (ОД) на МВР - Кюстендил. 

Инцидентът е станал тази нощ. Пострадалата сама е подала сигнал на телефон 112, след това е била откарана с линейка в болницата в Дупница, където е била настанена със счупен глезен. Сутринта от болничното заведение са уведомили полицията, че жената е починала, казаха от ОД на МВР - Кюстендил.

След получения сигнал за инцидента в Районното управление в Дупница са предприети незабавни действия и причинителят на произшествието е установен и задържан. Той е на 26 години от Дупница и работи като шофьор на такси. Според първоначалната информация мъжът е блъснал пешеходката с таксиметровия автомобил. След инцидента се е прибрал и е сменил колата, като е изляз

Възможно е новото ляво обединение да не получи мандат в област Плевен на предстоящите извънредни парламентарни избори на 27 октомври. Това коментира днес на пресконференция в Националния пресклуб на в Плевен Румен Петков, председател на партия АБВ. 

Причината, която беше посочена от Петков и от другия участник в пресконференцията – областният координатор на "Левицата" Иван Мандински, е липсата на диалог на местно ниво. Мандински обясни, че до момента от БСП в Плевен не са потърсени за разговори по повод предстоящото подреждане на листите с кандидати за народни представители. 

"До този момент в област Плевен не са водени разговори за обединени общи действия. Ние от "Левицата" многократно сме заявявали своите препоръки и предложения към националното ръководство на партията, но до този момент не виждаме необходимите стъпки за постигане на с

Младите активисти от "Продължаваме промяната" учредиха днес своята партийна структура  -""Младежи за Промяната", съобщиха от пресцентъра на "Продължаваме промяната" (ПП). На учредяването присъстваха съпредседателите на партията Кирил Петков и Асен Василев, председателят на ПГ на "Продължаваме промяната - Демократична България" Николай Денков и народни представители. Младежите получиха от лидерите на ПП крушово дърво, което да засадят. По думите на Кирил Петков дървото е символ на бъдещето и грижите, които трябва да се полагат, за да расте държавата.

"Влязохме в трудна битка. Но тя не е спринт, нито маратон, а щафета. Затова е ценно, че сме заедно - за да поемете щафетата и да продължите нашата битка напред", каза Кирил Петков.

“Заедно с вас трябва да работим по политики за образование, които подготвят днешните първокласници за пазара на труда след десетки годи

Над 60 колекционерски стари коли бяха представени днес на изложението на ретро автомобили в Смолян. Парадът на ценните возила се провежда за втора година, организиран от Авто-мото ретро клуба в Смолян. "Фиат" от 1935 г. е най-старата кола, участваща в изложението.

Вниманието на познавачите бе привлечено от "Ситроен" DS 20 от 1972 г. – модел, познат от филмите с Луи дьо Фюнес. Сред изложените ретро автомобили присъстваха както коли от социалистическите заводи - "Москвич" 407 от 1963 г., "Варшава" 201 от 1963 г., така и такива западно производство. От старите коли от социалистическите марки по-издръжливи са Волгите, а от западните - "Мерцедес", "БМВ", "Ситроен", "Пежо", коментира Атанас Перфанов, автомобилен специалист.

Колекционирането на ретро автомобили е голяма страст за всички нас, каза Владимир Кехайов, председател на Авто-мото ретро клуба. Според него това хо

Общо четирима са кандидатите за кмет на община Омуртаг в новите избори на 20 октомври т.г. Това съобщи председателят на Общинската избирателна комисия (ОИК) Мина Илиева след изтичането на срока за регистрация на кандидатските листи. 

Кандидатите са издигнати от две политически партии и два инициативни комитета. За кметското място и за гласовете на избирателите в общината според реда на регистрация в ОИК ще се конкурират: Ердоан Ахледов от ДПС, Джунейт Йонузов - независим кандидат; Ешреф Ешрефов - независим кандидат и Мустафа Ахмедов от „ГЕРБ“.

От ОИК обявиха, че за участие в новите избори са се регистрирали общо четири политически партии и два инициативни комитета. Две от тях – НДПС и „Българска нова демокрация“, не са регистрирали кандидатски листи. 

За провеждането на изборите на 20 октомври с решение на ОИК в общината им

Оттам отбелязват, че Ц.М. е задържана за срок до 72 часа с постановление на наблюдаващия случая прокурор. Тя е криминално проявена и осъждана, като е търпяла наказание „лишаване от свобода“ за държане и разпространение на забранени субстанции за срок от 11 месеца, до октомври 2023 г.

Полицаи задържаха 28-годишна шуменка за притежание на наркотични вещества, както информира по-рано днес.

Младата жена опитала да избяга от органите на реда и да изхвърли наркотиците, които носела със себе си, но действията били възпрепятствани. Назначени са експертизи, които да установят точния вид и количества на иззетите вещества, уточняват от пресцентъра на Апелативната прокуратура във Варна. 

Жената е обвинена за престъпление по чл. 354а, ал. 3, т. 1 от Наказателния кодекс, за което се предвижда наказание „лишаване от свобода“ за срок от една до шест  години и налагане на глоба в размер от 2000 до 10 000 лева. Работата по случая продължава под ръководството и надзора на Районната прокуратура в Шумен. В съда вече е внесено искане за налагане на най-тежката мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо обвиняемата, допълват от пресцентъра на съдебната институция във Варна. 

Шуменски криминалисти иззеха и над един килограм наркотици, задържан е местен жител и е пресечена сделка с високорискови вещества. Окръжната прокуратура в Шумен привлече мъж с инициали К.К. като обвиняем за държане с цел разпространение на високорискови наркотични вещества. 

През нощта над западната половина от страната облачността временно ще се разкъса и намалее, вятърът ще отслабне, в много райони до ясно и почти тихо време. Над Източна България облачността ще е значителна, на отделни места с валежи от дъжд  и ще духа до умерен вятър от запад-северозапад. Това съобщиха от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ). Минималните температури ще са от 5°-6° на места по високите западни полета, до 17°-18° в югоизточните райони, в София – около 7°. Атмосферното налягане ще са задържи по-ниско от средното за месеца.

Утре преди обяд ще има повече слънчеви часове, но на отделни места главно в Югоизточна България ще превалява. След обяд облачността ще е значителна и до вечерта на много места в Западна и Централна България ще има валежи от дъжд. Вятърът в по-голямата част от страната ще остане от северозапад, в

Повече от 960 доброволци от община Шумен събраха над 13 тона отпадъци в кампанията на бТВ „Да изчистим България заедно“, съобщиха от пресцентъра на общинската администрация. 

Символичното начало на акцията беше дадено пред сградата на общината, където кметът на областния град проф. Христо Христов, заедно с неговия екип, със служители на администрацията и общинските предприятия, почистиха парка до административната сграда на общината, района на водната каскада, стъпалата към паметник „Създатели на българската държава“ и замърсени терени на Шуменското плато. С чували и ръкавици екипи на администрацията направиха оборка и на парковото пространство на площад „Оборище“ в града, отбелязват от общинския пресцентър. 

В рамките на кампанията днес са почистени 52 терена и две нерегламентирани сметища. Инициативата обедини осем фирми и

С позиция, в която се говори за уволнения, репресии и натиск, оказвани върху държавни и общински служители, както и върху представители на бизнеса, подкрепящи Ахмед Доган, излезе Областният съвет на ДПС в Кърджали.

„През последните месеци сме свидетели на десетки поголовни смени, уволнения и репресии спрямо служители в общините Кърджали, Джебел и Черноочене. Ако някой не е уволнен или освободен, той бива принуден да напусне работа по "собствено" желание. Администрациите в общините Кърджали, Джебел и Черноочене са подложени на психически тормоз и принуждавани да "определят" политическата си позиция чрез подкрепа на подписка за регистриране на партии и коалиции“, се казва в позицията. 

Припомняме, че областната структура сне доверието си както от кметовете на въпросните три общини, така и от председателите на общинските структури. Трите общински структури

От партия „Възраждане“ очакват да бъдат първа политическа сила в община Шумен на предстоящите парламентарни избори и да имат двама депутати от Шуменския избирателен район в парламента. Това казаха на пресконференция на тема “Актуална предизборна обстановка" в Националния пресклуб в Шумен народният представител от Шуменския избирателен район в 50-ото Народно събрание Веселин Вешев и Ивайло Обретенов – председател на групата на "Възраждане" в Общинския съвет в Шумен, който е и общински председател на партията. 

„До няколко дни „Възраждане“ ще регистрира листата си в Шумен за предстоящите парламентарни избори. Тя няма да има големи промени спрямо листата, която бе за предните избори. Очакванията ни са в община Шумен да сме първа политическа сила, тъй като в момента сме втори, с по-малко от хиляда гласа след ГЕРБ. Надяваме се, че има п

Във връзка с провеждането на благотворителния мач между Григор Димитров и Новак Джокович днес от 20:00 часа в зала “Арена София” Столичната община осигурява допълнителен градски транспорт, съобщиха от пресцентъра на Общината. 

По тролейбусни линии № 4, 5 и 11 движението ще е с намален интервал, ще бъдат осигурени допълнителни автобуси по линии № 76, 204, 213 и 604. Автобусите спират и на „Площад на Авиацията“.

От 10:00 часа до 24:00 часа на 17 септември се забранява движението и се разрешава паркирането на пътни превозни средства в крайната дясна лента на двете пътни платна на бул. „Асен Йорданов“ в участъка между бул. „Шипченски проход“ и пл. „Площад на авиацията“, без да се засягат спирките на градския транспорт.

Само при необходимост и по преценка на отдел „Пътна полиция” при Столичнат

Не пропускайте важните новини от деня. Последвайте ни в Google News Showcase
Бъдете информани с нашите тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-важните новини и събития от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Върбица отбелязва тържествено 50 години от обявяването си за град
Върбица отбелязва тържествено 50 години от обявяването си за град. Днес беше открит и традиционният Върбишки панаир с шествие от местния площад, в близост до сградите на местното ч ...
В декларация учредители, основатели, доайени и бивши областни председатели на ДПС застанаха зад лидера Ахмед Доган
В декларация учредители, основатели, доайени и бивши областни председатели на ДПС застанаха зад лидера Ахмед Доган и Автентичното ДПС, съобщиха от „ДПС пресцентър“ на с ...
Евродепутатът Елена Йончева е в Йемен в опит да се срещне с българските моряци от кораба „Галакси лийдър“
Намирам се в Йемен, където ще се опитам да стигна до българите от кораба „Галакси лийдър“ (Galaxy Leader) - капитанът Любомир Чанев и старши помощник-капитанът Данаил В ...
За да бъдат изчистени избирателните списъци от т.нар. мъртви души, е нужна законодателна промяна, каза Росен Карадимов
За да бъдат изчистени избирателните списъци от т.нар. мъртви души, е нужна законодателна промяна и воля на парламента, но това на този етап не е възможно, защото парламентът излиза ...
Изпълнението на местните приходи в бюджета на Община Хасково за 2023 г. е над 100 процента, съобщиха от общинската администрация
Изпълнението на местните приходи в бюджета на Хасково за 2023 година е 100,59 процента, съобщиха от пресцентъра на общинската администрация. При заложени приходи от 37 944 465 лв. ...
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Върбица отбелязва тържествено 50 години от обявяването си за град
Върбица отбелязва тържествено 50 години от обявяването си за град. Днес беше открит и традиционният Върбишки панаир с шествие от местния площад, в близост до сградите на местното ч ...
Елена Йончева е предала в йеменския град Сана писмо от името на роднините на българските моряци от кораба "Галакси Лийдър"
Евродепутатът Елена Йончева е предала в йеменския град Сана писмо от името на роднините на българските моряци от кораба "Галакси Лийдър" с молба да им бъде позволено да се приберат ...
Възможностите за задълбочаване на икономическото и инвестиционно сътрудничество между България и Германия обсъдиха президентът Румен Радев и посланик Ирене Планк
Възможностите за задълбочаване на икономическото и инвестиционно сътрудничество между България и Германия обсъдиха президентът Румен Радев и германският посланик Ирене Планк, съобщ ...
Мъж на 51 г. е задържан от полицията в област Добрич заради намерени в негов имот наркотици
Мъж на 51 г. е задържан от полицията днес заради намерени в имот в с. Орляк, община Тервел, наркотици, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР в Добрич. Оттам допълва ...
В декларация учредители, основатели, доайени и бивши областни председатели на ДПС застанаха зад лидера Ахмед Доган
В декларация учредители, основатели, доайени и бивши областни председатели на ДПС застанаха зад лидера Ахмед Доган и Автентичното ДПС, съобщиха от „ДПС пресцентър“ на с ...
Тикер в 04:19 ч.
Върбица отбелязва тържествено 50 години от обявяването си за град. Днес беше отк ...
Начало Сфера
12096
България

Районната прокуратура в Шумен привлече към наказателна отговорност криминално проявена жена за държане на високорискови наркотични вещества

Оттам отбелязват, че Ц.М. е задържана за срок до 72 часа с постановление на наблюдаващия случая прокурор.Младата жена опитала да избяга от органите на реда и да изхвърли наркотиците, които носела със себе си, но действията били възпрепятствани.

| 04 Септември 2024, 12:43 ч.
СЛУШАЙТЕ НОВИНАТА
Районната прокуратура в Шумен привлече към наказателна отговорност криминално проявена жена за държане на високорискови наркотични вещества
Районната прокуратура в Шумен привлече към наказателна отговорност криминално проявена жена за държане на високорискови наркотични вещества
Снимка © БТА

Районната прокуратура в Шумен привлече към наказателна отговорност за държане на високорискови наркотични вещества без надлежно разрешително 28-годишна местна жителка, съобщиха от пресцентъра на Апелативната прокуратура във Варна. 

На пътя между селата Самораново и Ресилово, община Дупница, 46-годишна жена е блъсната от автомобил, който е напуснал местопроизшествието, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция (ОД) на МВР - Кюстендил. 

Инцидентът е станал тази нощ. Пострадалата сама е подала сигнал на телефон 112, след това е била откарана с линейка в болницата в Дупница, където е била настанена със счупен глезен. Сутринта от болничното заведение са уведомили полицията, че жената е починала, казаха от ОД на МВР - Кюстендил.

След получения сигнал за инцидента в Районното управление в Дупница са предприети незабавни действия и причинителят на произшествието е установен и задържан. Той е на 26 години от Дупница и работи като шофьор на такси. Според първоначалната информация мъжът е блъснал пешеходката с таксиметровия автомобил. След инцидента се е прибрал и е сменил колата, като е изляз

Възможно е новото ляво обединение да не получи мандат в област Плевен на предстоящите извънредни парламентарни избори на 27 октомври. Това коментира днес на пресконференция в Националния пресклуб на в Плевен Румен Петков, председател на партия АБВ. 

Причината, която беше посочена от Петков и от другия участник в пресконференцията – областният координатор на "Левицата" Иван Мандински, е липсата на диалог на местно ниво. Мандински обясни, че до момента от БСП в Плевен не са потърсени за разговори по повод предстоящото подреждане на листите с кандидати за народни представители. 

"До този момент в област Плевен не са водени разговори за обединени общи действия. Ние от "Левицата" многократно сме заявявали своите препоръки и предложения към националното ръководство на партията, но до този момент не виждаме необходимите стъпки за постигане на с

Младите активисти от "Продължаваме промяната" учредиха днес своята партийна структура  -""Младежи за Промяната", съобщиха от пресцентъра на "Продължаваме промяната" (ПП). На учредяването присъстваха съпредседателите на партията Кирил Петков и Асен Василев, председателят на ПГ на "Продължаваме промяната - Демократична България" Николай Денков и народни представители. Младежите получиха от лидерите на ПП крушово дърво, което да засадят. По думите на Кирил Петков дървото е символ на бъдещето и грижите, които трябва да се полагат, за да расте държавата.

"Влязохме в трудна битка. Но тя не е спринт, нито маратон, а щафета. Затова е ценно, че сме заедно - за да поемете щафетата и да продължите нашата битка напред", каза Кирил Петков.

“Заедно с вас трябва да работим по политики за образование, които подготвят днешните първокласници за пазара на труда след десетки годи

Над 60 колекционерски стари коли бяха представени днес на изложението на ретро автомобили в Смолян. Парадът на ценните возила се провежда за втора година, организиран от Авто-мото ретро клуба в Смолян. "Фиат" от 1935 г. е най-старата кола, участваща в изложението.

Вниманието на познавачите бе привлечено от "Ситроен" DS 20 от 1972 г. – модел, познат от филмите с Луи дьо Фюнес. Сред изложените ретро автомобили присъстваха както коли от социалистическите заводи - "Москвич" 407 от 1963 г., "Варшава" 201 от 1963 г., така и такива западно производство. От старите коли от социалистическите марки по-издръжливи са Волгите, а от западните - "Мерцедес", "БМВ", "Ситроен", "Пежо", коментира Атанас Перфанов, автомобилен специалист.

Колекционирането на ретро автомобили е голяма страст за всички нас, каза Владимир Кехайов, председател на Авто-мото ретро клуба. Според него това хо

Общо четирима са кандидатите за кмет на община Омуртаг в новите избори на 20 октомври т.г. Това съобщи председателят на Общинската избирателна комисия (ОИК) Мина Илиева след изтичането на срока за регистрация на кандидатските листи. 

Кандидатите са издигнати от две политически партии и два инициативни комитета. За кметското място и за гласовете на избирателите в общината според реда на регистрация в ОИК ще се конкурират: Ердоан Ахледов от ДПС, Джунейт Йонузов - независим кандидат; Ешреф Ешрефов - независим кандидат и Мустафа Ахмедов от „ГЕРБ“.

От ОИК обявиха, че за участие в новите избори са се регистрирали общо четири политически партии и два инициативни комитета. Две от тях – НДПС и „Българска нова демокрация“, не са регистрирали кандидатски листи. 

За провеждането на изборите на 20 октомври с решение на ОИК в общината им

Оттам отбелязват, че Ц.М. е задържана за срок до 72 часа с постановление на наблюдаващия случая прокурор. Тя е криминално проявена и осъждана, като е търпяла наказание „лишаване от свобода“ за държане и разпространение на забранени субстанции за срок от 11 месеца, до октомври 2023 г.

Полицаи задържаха 28-годишна шуменка за притежание на наркотични вещества, както информира по-рано днес.

Младата жена опитала да избяга от органите на реда и да изхвърли наркотиците, които носела със себе си, но действията били възпрепятствани. Назначени са експертизи, които да установят точния вид и количества на иззетите вещества, уточняват от пресцентъра на Апелативната прокуратура във Варна. 

Жената е обвинена за престъпление по чл. 354а, ал. 3, т. 1 от Наказателния кодекс, за което се предвижда наказание „лишаване от свобода“ за срок от една до шест  години и налагане на глоба в размер от 2000 до 10 000 лева. Работата по случая продължава под ръководството и надзора на Районната прокуратура в Шумен. В съда вече е внесено искане за налагане на най-тежката мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо обвиняемата, допълват от пресцентъра на съдебната институция във Варна. 

Шуменски криминалисти иззеха и над един килограм наркотици, задържан е местен жител и е пресечена сделка с високорискови вещества. Окръжната прокуратура в Шумен привлече мъж с инициали К.К. като обвиняем за държане с цел разпространение на високорискови наркотични вещества. 

През нощта над западната половина от страната облачността временно ще се разкъса и намалее, вятърът ще отслабне, в много райони до ясно и почти тихо време. Над Източна България облачността ще е значителна, на отделни места с валежи от дъжд  и ще духа до умерен вятър от запад-северозапад. Това съобщиха от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ). Минималните температури ще са от 5°-6° на места по високите западни полета, до 17°-18° в югоизточните райони, в София – около 7°. Атмосферното налягане ще са задържи по-ниско от средното за месеца.

Утре преди обяд ще има повече слънчеви часове, но на отделни места главно в Югоизточна България ще превалява. След обяд облачността ще е значителна и до вечерта на много места в Западна и Централна България ще има валежи от дъжд. Вятърът в по-голямата част от страната ще остане от северозапад, в

Повече от 960 доброволци от община Шумен събраха над 13 тона отпадъци в кампанията на бТВ „Да изчистим България заедно“, съобщиха от пресцентъра на общинската администрация. 

Символичното начало на акцията беше дадено пред сградата на общината, където кметът на областния град проф. Христо Христов, заедно с неговия екип, със служители на администрацията и общинските предприятия, почистиха парка до административната сграда на общината, района на водната каскада, стъпалата към паметник „Създатели на българската държава“ и замърсени терени на Шуменското плато. С чували и ръкавици екипи на администрацията направиха оборка и на парковото пространство на площад „Оборище“ в града, отбелязват от общинския пресцентър. 

В рамките на кампанията днес са почистени 52 терена и две нерегламентирани сметища. Инициативата обедини осем фирми и

С позиция, в която се говори за уволнения, репресии и натиск, оказвани върху държавни и общински служители, както и върху представители на бизнеса, подкрепящи Ахмед Доган, излезе Областният съвет на ДПС в Кърджали.

„През последните месеци сме свидетели на десетки поголовни смени, уволнения и репресии спрямо служители в общините Кърджали, Джебел и Черноочене. Ако някой не е уволнен или освободен, той бива принуден да напусне работа по "собствено" желание. Администрациите в общините Кърджали, Джебел и Черноочене са подложени на психически тормоз и принуждавани да "определят" политическата си позиция чрез подкрепа на подписка за регистриране на партии и коалиции“, се казва в позицията. 

Припомняме, че областната структура сне доверието си както от кметовете на въпросните три общини, така и от председателите на общинските структури. Трите общински структури

От партия „Възраждане“ очакват да бъдат първа политическа сила в община Шумен на предстоящите парламентарни избори и да имат двама депутати от Шуменския избирателен район в парламента. Това казаха на пресконференция на тема “Актуална предизборна обстановка" в Националния пресклуб в Шумен народният представител от Шуменския избирателен район в 50-ото Народно събрание Веселин Вешев и Ивайло Обретенов – председател на групата на "Възраждане" в Общинския съвет в Шумен, който е и общински председател на партията. 

„До няколко дни „Възраждане“ ще регистрира листата си в Шумен за предстоящите парламентарни избори. Тя няма да има големи промени спрямо листата, която бе за предните избори. Очакванията ни са в община Шумен да сме първа политическа сила, тъй като в момента сме втори, с по-малко от хиляда гласа след ГЕРБ. Надяваме се, че има п

Във връзка с провеждането на благотворителния мач между Григор Димитров и Новак Джокович днес от 20:00 часа в зала “Арена София” Столичната община осигурява допълнителен градски транспорт, съобщиха от пресцентъра на Общината. 

По тролейбусни линии № 4, 5 и 11 движението ще е с намален интервал, ще бъдат осигурени допълнителни автобуси по линии № 76, 204, 213 и 604. Автобусите спират и на „Площад на Авиацията“.

От 10:00 часа до 24:00 часа на 17 септември се забранява движението и се разрешава паркирането на пътни превозни средства в крайната дясна лента на двете пътни платна на бул. „Асен Йорданов“ в участъка между бул. „Шипченски проход“ и пл. „Площад на авиацията“, без да се засягат спирките на градския транспорт.

Само при необходимост и по преценка на отдел „Пътна полиция” при Столичнат

Към първа страница Новини
Бъдете информани с нашите
тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-вълнуващите новини от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
КЪМ АБОНАМЕНТА
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Върбица отбелязва тържествено 50 години от обявяването си за град
В декларация учредители, основатели, доайени и бивши областни председатели на ДПС застанаха зад лидера Ахмед Доган
Евродепутатът Елена Йончева е в Йемен в опит да се срещне с българските моряци от кораба „Галакси лийдър“
За да бъдат изчистени избирателните списъци от т.нар. мъртви души, е нужна законодателна промяна, каза Росен Карадимов
Изпълнението на местните приходи в бюджета на Община Хасково за 2023 г. е над 100 процента, съобщиха от общинската администрация
Още от рубриката
ВРЕМЕ ЗА ЧЕТЕНЕ
   
Време за четене - месец Септември
Препоръчани заглавия
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
В детайли
Върбица отбелязва тържествено 50 години от обявяването си за град
Местен фокус
Елена Йончева е предала в йеменския град Сана писмо от името на роднините на българските моряци от кораба "Галакси Лийдър"
Сфера
Възможностите за задълбочаване на икономическото и инвестиционно сътрудничество между България и Германия обсъдиха президентът Румен Радев и посланик Ирене Планк
Сфера
Мъж на 51 г. е задържан от полицията в област Добрич заради намерени в негов имот наркотици
В детайли
В декларация учредители, основатели, доайени и бивши областни председатели на ДПС застанаха зад лидера Ахмед Доган
Сфера
Иновативна технология помага на фермери да намалят потреблението на вода и торове и да повишат качеството на продукцията
В детайли
Евродепутатът Елена Йончева е в Йемен в опит да се срещне с българските моряци от кораба „Галакси лийдър“
Основна линия
Тринайсет нелегални мигранти, превозвани в два автомобила, са задържани в Бургас, водачите на колите са арестувани
Основна линия
Делегация от БАН, дипломати и българи, живеещи в Румъния, отбелязаха 155 години от създаването на Академията в Браила
Контекст
Проблемите на управлението на отпадъците обсъди на среща в Разград ръководството на РИОСВ Русе
Още новини
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни.
Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.

NRD24 © 2024 Всички права запазени. Програма на NRD. Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни. Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.


NRD24 © 2024 Всички права запазени.
Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.