Начало Сфера Водата в Твърдица да се ползва само за питейно-битови нужди, призова кметът
12302
България

Водата в Твърдица да се ползва само за питейно-битови нужди, призова кметът

Призоваваме гражданите да използват водните запаси разумно и рационално само и единствено за питейно-битови нужди. Този апел на кмета на община Твърдица Мария Гвоздейкова - Златева беше публикуван на официалната страница на администрацията.В съобщението се посочва, че водните запаси са на критичния минимум и на това се дължат ниското налягане или липсата на вода в чешмите.

| 04 Септември 2024, 13:31 ч.
Водата в Твърдица да се ползва само за питейно-битови нужди, призова кметът
Водата в Твърдица да се ползва само за питейно-битови нужди, призова кметът
Снимка © БТА

Призоваваме гражданите да използват водните запаси разумно и рационално само и единствено за питейно-битови нужди. Този апел на кмета на община Твърдица Мария Гвоздейкова - Златева беше публикуван на официалната страница на администрацията.

Конфискувани препарирани животни от мъж от Разград са предадени на музея в Русе, съобщиха от пресцентъра на Регионалната инспекция по околната среда и водите (РИОСВ) в Русе. Иззетите в полза на държавата над 30 броя препарирани екземпляри или части от тях са предадени на Регионалния исторически музей в Русе за препариране или попълване на музейната сбирка.  

С това приключва случаят, който датира от 2021 г., когато бяха установени участници в нерегламентиран лов на територията на резервата "Воден". При извършен обиск от страна на служители на Областната дирекция на МВР в Разград са конфискувани в полза на държавата установените защитени птици и бозайници – мъртви и препарирани. Сред тях преобладават ловни и пойни видове птици, видри, дива котка, дива коза, ловни трофеи и др. От страна на Районна прокуратура – Разград срещу лицето са предприети процесуално-следс

Специализирана полицейска акция се се състои от полунощ на територията на Пернишка област. Акцията е свързана с Европейския ден без загинали на пътя, който се отбелязва днес, съобщи регионалният говорител на Областната дирекция на МВР Венцислав Алексов.

Заради акцията е засилено присъствието на униформени от пътна, охранителна и териториална полиция. Те извършват проверка на участниците в движението по пътищата. „Осъществява се масиран контрол на пътното движение. Целта е да се подобри и избегне пътният травматизъм и жертвите в този ден“, коментира Алексов. 

Той поясни, че във връзка с акцията на територията на Перник са разположени седем контролни пункта, а в останалите общини от региона те са минимум по три. Сред тях има и такива с приоритет, разположени около училища и детски градини. Дейностите ще продължат и през цялата учебна година. 

Община Ивайловград е реализирала приходи в размер на 832 288 лева от разпореждане с общинско имущество през 2023 година, което е 107 процента от планираното. Това показва отчет на местната администрация, който бе разгледан и приет на заседание на Общинския съвет днес.

Органът на местното самоуправление разисква и гласува по общо 24 точки в дневния ред. Както  писа, повечето бяха свързани с общинската собственост.

Съгласно приетия документ, най-много в местната хазна са влезлите средства от наеми на земи – половин милион лева. Други пера с приходи над 100 000 лева са от отдаване на имущество под наем – 114 000 лева, и от концесии – 107 600 лева. За предходната 2022 година приходите са били 883 799 лева.

Общината разполага с 47 000 декара пасища, мери и ливади и още толкова площи ниви и орна земя. На територията има 115 язовири, но липсв

Президентът Румен Радев прие почетния караул на площад "Свети Александър Невски" на Деня на София. На 17 септември Православната църква почита светите великомъченици Надежда, Вяра, Любов и майка им София. На този ден градът, приел името на храма „Света София“ – Божията премъдрост, отбелязва своя празник.

Тържествен водосвет отслужи българският патриарх и Софийски митрополит Даниил в съслужие със свещеници от българската православна църква. 

В отбелязването на празника на София на площад „Свети Александър Невски” участва и вицепрезидентът Илияна Йотова.

На празника беше извършен и ритуал по издигането на знамето на София в присъствието на кмета на София Васил Терзиев, заместник-председателя на Народното събрание Атанас Атанасов, заместник-кметове на Столичната община, общински съветници, дипломати и граждани.

Припомняме, че

Без пълен консенсус завършиха консултациите за съставите на секционните избирателни комисии в Разград. Представителите на политически сили постигнаха съгласие по разпределението на определените с решение на Районната избирателна комисия (РИК) в Разград ръководни места по длъжности за 66-те постоянни комисии.

Според това решение коалиция „ГЕРБ-СДС“ ще има 66 ръководни постове – по 22 председателски, заместник-председателски и секретарски, както и 108 редови членове. Коалиция „Продължаваме промяната - Демократична България“ ще има 13 председатели, 13 заместник-председатели, 12 секретари и 62 редови членове. Партия „Възраждане“ ще има 12 председатели, 13 заместник - председатели, 13 секретари, 60 редови членове. „Движение за права и свободи“ ще има осем председатели, седем заместник - председатели, осем секретари, 44 редови чле

В съобщението се посочва, че водните запаси са на критичния минимум и на това се дължат ниското налягане или липсата на вода в чешмите. Трайното засушаване, високите температури и липсата на валежи през летните месеци са довели до значително спадане на нивото на подпочвените води.

Община Твърдица, заедно с ВиК, са закупили нови съоръжения - помпи, които да могат да работят на намаления дебит, съобщават от Общината.

Продължителното засушаване, високите температури, липсата на валежи, на снежна покривка, меката зима, липсата на пролетно пълноводие са комплекс от фактори, които се отразяват и водят до намаляване на повърхностния воден отток и на плитките подземни водоносни хоризонти. Това каза днес по време на изслушване в парламента относно водната криза в страната служебният министър на околната среда и водите Петър Димитров. 

Ниската избирателна активност се дължи, освен на други фактори, и на известни колебания на избирателите в прозрачността на изборния процес. Това каза пред журналисти служебният министър на иновациите и растежа Росен Карадимов.

Правителството е твърдо решено да работи в тази посока, каза още Карадимов, който е определен и за координатор на организационно-техническата подготовка на изборите от страна на правителството.

Шестимата служебни министри, ръководещи отговорните ведомства за организационно-техническата подготовка на изборите, ще участват в работна среща с Централната избирателна комисия (ЦИК) днес.

В Плевен партиите и коалициите постигнаха съгласие за съставите на секционните избирателни комисии (СИК) за предстоящите на 27 октомври предсрочни парламентарни избори. Това стана по време на консултации, които се състояха в заседателната зала на Община Плевен в присъствието на кмета д-р Валентин Христов.

В консултациите участваха представители на парламентарно представените политически сили - коалиция ГЕРБ-СДС, коалиция "Продължаваме промяната – Демократична България", партия "Възраждане", ДПС, коалиция "БСП за България", партия "Има такъв народ". 

Направени бяха няколко корекции, които не касаят цялостното разпределение на квотите на партиите. Искам да благодаря на представителите на партиите за коректността, каза след края на консултациите секретарят на Община Плевен Соня Ганева. 

Общо СИК на територията на общината са 161. Предстои да се сформи

Общо 160 ентусиасти в Свищов се включиха в доброволческата кампания „Да изчистим България заедно", която се състоя на 14 септември, съобщиха от пресцентъра на общинската администрация.

Оттам посочиха, че 112 от тях са възрастни, а 48 са деца. Въпреки лошото време, участниците  успяха да почистят 14 предварително заявени района и събраха общо 1010 килограма отпадъци.

Представители на общинската администрация избраха да почистят района на река Дунав при местността Паметниците във връзка с тазгодишния акцент на кампанията, насочен към замърсяването на най-застрашените природни обекти – водните басейни. Почистени бяха още районът около Стопанската академия „Димитър А. Ценов“, Стадион „Академик“, свищовските училища и други.

Миналата година в екоинициативата в Свищов взеха участие над 380 доброволци, които събраха близо три тона

На извънредно заседание днес от 13:00 часа депутатите ще обсъдят на първо четене промени в Закона за местните данъци и такси, се съобщава на сайта на парламента. 

Поправките бяха внесени миналата седмица от депутати от ПГ на ГЕРБ-СДС. Предвижда се да бъде отложено с една година влизането в сила на новия механизъм за изчисляване на таксата за битовите отпадъци.  

Действащите текстове предвиждат от 1 януари 2025 г. да се премине към новия механизъм за формиране на таксата за битови отпадъци за понасяне на разходите от причинителя или притежателя на отпадъците.

Като втора точка в програмата е записано изслушване на служебния вицепремиер и министър на финансите Людмила Петкова и служебния министър на енергетиката Владимир Малинов във връзка с изтичащия срок по приетия с протокол от Министерския съвет доклад за предприемане на действия за изменение на Национа

Няма опасност България да бъде застигната от циклона, причиняващ опустошителни валежи и наводнения в Централна и Източна Европа. Това беше докладвано на служебния министър-председател Димитър Главчев на среща в Министерския съвет. Той свика работна среща в Министерския съвет заради бедственото положение в редица европейски региони, съобщиха от правителствената информационна служба. Ситуацията се следи всекидневно, беше докладвано на Главчев.

Във фокуса на срещата бяха също превантивните действия, които се правят планово по почистване на речни корита, отводнителни канали и възстановяване на диги. Служебният премиер поиска изготвяне на екшън план в аванс за справяне с бедствия. В тази връзка ще се изпратят писма до областните управители и кметовете за наличностите им като техника и материали за справяне с бедствени ситуации и за превенция.

Възможностите за финансиране на щ

Не пропускайте важните новини от деня. Последвайте ни в Google News Showcase
Бъдете информани с нашите тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-важните новини и събития от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Съдът във Враца остави в ареста 29-годишен мъж за съучастие в телефонни измами
Районният съд във Враца постанови днес да бъде взета най-тежката мярка за неотклонение „задържане под стража” спрямо мъж, обвинен за съучастие в телефонни измами, съобщ ...
Съдът в Кърджали насрочи ново разпоредително заседание по делото с за тежката катастрофа през 2019 г. с участието на Лютви Местан, при която загина бебе
Окръжният съд в Кърджали е насрочил за 4 ноември ново разпоредително заседание по делото за тежката катастрофа от 2019 г. край момчилградското село Загорско с участието на Лютви Ме ...
Варненският окръжен съд остави в ареста обвиняем за ръководството на престъпна група за отглеждане на наркотици
Варненският окръжен съд остави в ареста обвиняем за ръководството на организирана престъпна група, занимаваща се с отглеждане, производство и разпространение на наркотични вещества ...
Вече има сигнали за подготовка за контролиран вот в област Плевен, каза депутатът от "Възраждане" Кирил Тодоров
Получаваме десетки, да не кажа стотици, сигнали от нашите структури по места, че се готви масово контролиран вот в област Плевен. Това съобщи на пресконференция в Националния преск ...
В пристанище Бургас започна втората активация на Противоминната военноморска група в Черно море
В пристанище Бургас започна втората активация на Противоминната военноморска група в Черно море (MCM BLACK SEA) от 19 септември, съобщиха от Министерството на отбраната. Противомин ...
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Служебният премиер Димитър Главчев заминава за САЩ, където ще участва в Срещата на върха за бъдещето
Служебният министър-председател Димитър Главчев заминава утре за Съединените американски щати (САЩ), където ще участва в Срещата на върха за бъдещето, съобщиха от пресслужбата на М ...
Инициативата „На базар сме!“ гостува в Белоградчик
От 20 до 22 септември платформата за събития и креативни решения „Sтетика” гостува в град Белоградчик. Повече от 20 занаятчии, творци и производители участват в инициат ...
Проблемът с почистването на речните корита в страната е изключително тревожен, каза министър Петър Димитров
Проблемът с почистването на речните корита в страната е изключително тревожен – не се вземат никакви мерки, каза министърът на околната среда и водите в служебния кабинет Пет ...
Съдът във Враца остави в ареста 29-годишен мъж за съучастие в телефонни измами
Районният съд във Враца постанови днес да бъде взета най-тежката мярка за неотклонение „задържане под стража” спрямо мъж, обвинен за съучастие в телефонни измами, съобщ ...
Общо 30 са регистрираните нови случаи на туберколоза и рецидиви от началото на годината в Хасково
От началото на годината до 15 септември общо 30 са новите случаи на туберколоза и на рецидиви, регистрирани в Специализираната болница за активно лечение на пневмо-фтизиатрични заб ...
Тикер в 16:40 ч.
Служебният министър-председател Димитър Главчев заминава утре за Съединените аме ...
Начало Сфера
12302
България

Водата в Твърдица да се ползва само за питейно-битови нужди, призова кметът

Призоваваме гражданите да използват водните запаси разумно и рационално само и единствено за питейно-битови нужди. Този апел на кмета на община Твърдица Мария Гвоздейкова - Златева беше публикуван на официалната страница на администрацията.В съобщението се посочва, че водните запаси са на критичния минимум и на това се дължат ниското налягане или липсата на вода в чешмите.

| 04 Септември 2024, 13:31 ч.
СЛУШАЙТЕ НОВИНАТА
Водата в Твърдица да се ползва само за питейно-битови нужди, призова кметът
Водата в Твърдица да се ползва само за питейно-битови нужди, призова кметът
Снимка © БТА

Призоваваме гражданите да използват водните запаси разумно и рационално само и единствено за питейно-битови нужди. Този апел на кмета на община Твърдица Мария Гвоздейкова - Златева беше публикуван на официалната страница на администрацията.

Конфискувани препарирани животни от мъж от Разград са предадени на музея в Русе, съобщиха от пресцентъра на Регионалната инспекция по околната среда и водите (РИОСВ) в Русе. Иззетите в полза на държавата над 30 броя препарирани екземпляри или части от тях са предадени на Регионалния исторически музей в Русе за препариране или попълване на музейната сбирка.  

С това приключва случаят, който датира от 2021 г., когато бяха установени участници в нерегламентиран лов на територията на резервата "Воден". При извършен обиск от страна на служители на Областната дирекция на МВР в Разград са конфискувани в полза на държавата установените защитени птици и бозайници – мъртви и препарирани. Сред тях преобладават ловни и пойни видове птици, видри, дива котка, дива коза, ловни трофеи и др. От страна на Районна прокуратура – Разград срещу лицето са предприети процесуално-следс

Специализирана полицейска акция се се състои от полунощ на територията на Пернишка област. Акцията е свързана с Европейския ден без загинали на пътя, който се отбелязва днес, съобщи регионалният говорител на Областната дирекция на МВР Венцислав Алексов.

Заради акцията е засилено присъствието на униформени от пътна, охранителна и териториална полиция. Те извършват проверка на участниците в движението по пътищата. „Осъществява се масиран контрол на пътното движение. Целта е да се подобри и избегне пътният травматизъм и жертвите в този ден“, коментира Алексов. 

Той поясни, че във връзка с акцията на територията на Перник са разположени седем контролни пункта, а в останалите общини от региона те са минимум по три. Сред тях има и такива с приоритет, разположени около училища и детски градини. Дейностите ще продължат и през цялата учебна година. 

Община Ивайловград е реализирала приходи в размер на 832 288 лева от разпореждане с общинско имущество през 2023 година, което е 107 процента от планираното. Това показва отчет на местната администрация, който бе разгледан и приет на заседание на Общинския съвет днес.

Органът на местното самоуправление разисква и гласува по общо 24 точки в дневния ред. Както  писа, повечето бяха свързани с общинската собственост.

Съгласно приетия документ, най-много в местната хазна са влезлите средства от наеми на земи – половин милион лева. Други пера с приходи над 100 000 лева са от отдаване на имущество под наем – 114 000 лева, и от концесии – 107 600 лева. За предходната 2022 година приходите са били 883 799 лева.

Общината разполага с 47 000 декара пасища, мери и ливади и още толкова площи ниви и орна земя. На територията има 115 язовири, но липсв

Президентът Румен Радев прие почетния караул на площад "Свети Александър Невски" на Деня на София. На 17 септември Православната църква почита светите великомъченици Надежда, Вяра, Любов и майка им София. На този ден градът, приел името на храма „Света София“ – Божията премъдрост, отбелязва своя празник.

Тържествен водосвет отслужи българският патриарх и Софийски митрополит Даниил в съслужие със свещеници от българската православна църква. 

В отбелязването на празника на София на площад „Свети Александър Невски” участва и вицепрезидентът Илияна Йотова.

На празника беше извършен и ритуал по издигането на знамето на София в присъствието на кмета на София Васил Терзиев, заместник-председателя на Народното събрание Атанас Атанасов, заместник-кметове на Столичната община, общински съветници, дипломати и граждани.

Припомняме, че

Без пълен консенсус завършиха консултациите за съставите на секционните избирателни комисии в Разград. Представителите на политически сили постигнаха съгласие по разпределението на определените с решение на Районната избирателна комисия (РИК) в Разград ръководни места по длъжности за 66-те постоянни комисии.

Според това решение коалиция „ГЕРБ-СДС“ ще има 66 ръководни постове – по 22 председателски, заместник-председателски и секретарски, както и 108 редови членове. Коалиция „Продължаваме промяната - Демократична България“ ще има 13 председатели, 13 заместник-председатели, 12 секретари и 62 редови членове. Партия „Възраждане“ ще има 12 председатели, 13 заместник - председатели, 13 секретари, 60 редови членове. „Движение за права и свободи“ ще има осем председатели, седем заместник - председатели, осем секретари, 44 редови чле

В съобщението се посочва, че водните запаси са на критичния минимум и на това се дължат ниското налягане или липсата на вода в чешмите. Трайното засушаване, високите температури и липсата на валежи през летните месеци са довели до значително спадане на нивото на подпочвените води.

Община Твърдица, заедно с ВиК, са закупили нови съоръжения - помпи, които да могат да работят на намаления дебит, съобщават от Общината.

Продължителното засушаване, високите температури, липсата на валежи, на снежна покривка, меката зима, липсата на пролетно пълноводие са комплекс от фактори, които се отразяват и водят до намаляване на повърхностния воден отток и на плитките подземни водоносни хоризонти. Това каза днес по време на изслушване в парламента относно водната криза в страната служебният министър на околната среда и водите Петър Димитров. 

Ниската избирателна активност се дължи, освен на други фактори, и на известни колебания на избирателите в прозрачността на изборния процес. Това каза пред журналисти служебният министър на иновациите и растежа Росен Карадимов.

Правителството е твърдо решено да работи в тази посока, каза още Карадимов, който е определен и за координатор на организационно-техническата подготовка на изборите от страна на правителството.

Шестимата служебни министри, ръководещи отговорните ведомства за организационно-техническата подготовка на изборите, ще участват в работна среща с Централната избирателна комисия (ЦИК) днес.

В Плевен партиите и коалициите постигнаха съгласие за съставите на секционните избирателни комисии (СИК) за предстоящите на 27 октомври предсрочни парламентарни избори. Това стана по време на консултации, които се състояха в заседателната зала на Община Плевен в присъствието на кмета д-р Валентин Христов.

В консултациите участваха представители на парламентарно представените политически сили - коалиция ГЕРБ-СДС, коалиция "Продължаваме промяната – Демократична България", партия "Възраждане", ДПС, коалиция "БСП за България", партия "Има такъв народ". 

Направени бяха няколко корекции, които не касаят цялостното разпределение на квотите на партиите. Искам да благодаря на представителите на партиите за коректността, каза след края на консултациите секретарят на Община Плевен Соня Ганева. 

Общо СИК на територията на общината са 161. Предстои да се сформи

Общо 160 ентусиасти в Свищов се включиха в доброволческата кампания „Да изчистим България заедно", която се състоя на 14 септември, съобщиха от пресцентъра на общинската администрация.

Оттам посочиха, че 112 от тях са възрастни, а 48 са деца. Въпреки лошото време, участниците  успяха да почистят 14 предварително заявени района и събраха общо 1010 килограма отпадъци.

Представители на общинската администрация избраха да почистят района на река Дунав при местността Паметниците във връзка с тазгодишния акцент на кампанията, насочен към замърсяването на най-застрашените природни обекти – водните басейни. Почистени бяха още районът около Стопанската академия „Димитър А. Ценов“, Стадион „Академик“, свищовските училища и други.

Миналата година в екоинициативата в Свищов взеха участие над 380 доброволци, които събраха близо три тона

На извънредно заседание днес от 13:00 часа депутатите ще обсъдят на първо четене промени в Закона за местните данъци и такси, се съобщава на сайта на парламента. 

Поправките бяха внесени миналата седмица от депутати от ПГ на ГЕРБ-СДС. Предвижда се да бъде отложено с една година влизането в сила на новия механизъм за изчисляване на таксата за битовите отпадъци.  

Действащите текстове предвиждат от 1 януари 2025 г. да се премине към новия механизъм за формиране на таксата за битови отпадъци за понасяне на разходите от причинителя или притежателя на отпадъците.

Като втора точка в програмата е записано изслушване на служебния вицепремиер и министър на финансите Людмила Петкова и служебния министър на енергетиката Владимир Малинов във връзка с изтичащия срок по приетия с протокол от Министерския съвет доклад за предприемане на действия за изменение на Национа

Няма опасност България да бъде застигната от циклона, причиняващ опустошителни валежи и наводнения в Централна и Източна Европа. Това беше докладвано на служебния министър-председател Димитър Главчев на среща в Министерския съвет. Той свика работна среща в Министерския съвет заради бедственото положение в редица европейски региони, съобщиха от правителствената информационна служба. Ситуацията се следи всекидневно, беше докладвано на Главчев.

Във фокуса на срещата бяха също превантивните действия, които се правят планово по почистване на речни корита, отводнителни канали и възстановяване на диги. Служебният премиер поиска изготвяне на екшън план в аванс за справяне с бедствия. В тази връзка ще се изпратят писма до областните управители и кметовете за наличностите им като техника и материали за справяне с бедствени ситуации и за превенция.

Възможностите за финансиране на щ

Към първа страница Новини
Бъдете информани с нашите
тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-вълнуващите новини от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
КЪМ АБОНАМЕНТА
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Съдът във Враца остави в ареста 29-годишен мъж за съучастие в телефонни измами
Съдът в Кърджали насрочи ново разпоредително заседание по делото с за тежката катастрофа през 2019 г. с участието на Лютви Местан, при която загина бебе
Варненският окръжен съд остави в ареста обвиняем за ръководството на престъпна група за отглеждане на наркотици
Вече има сигнали за подготовка за контролиран вот в област Плевен, каза депутатът от "Възраждане" Кирил Тодоров
В пристанище Бургас започна втората активация на Противоминната военноморска група в Черно море
Още от рубриката
ВРЕМЕ ЗА ЧЕТЕНЕ
   
Време за четене - месец Септември
Препоръчани заглавия
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Местен фокус
Служебният премиер Димитър Главчев заминава за САЩ, където ще участва в Срещата на върха за бъдещето
Основна линия
Инициативата „На базар сме!“ гостува в Белоградчик
Сфера
Проблемът с почистването на речните корита в страната е изключително тревожен, каза министър Петър Димитров
В детайли
Съдът във Враца остави в ареста 29-годишен мъж за съучастие в телефонни измами
Сфера
Общо 30 са регистрираните нови случаи на туберколоза и рецидиви от началото на годината в Хасково
В детайли
Съдът в Кърджали насрочи ново разпоредително заседание по делото с за тежката катастрофа през 2019 г. с участието на Лютви Местан, при която загина бебе
В детайли
Варненският окръжен съд остави в ареста обвиняем за ръководството на престъпна група за отглеждане на наркотици
Местен фокус
Съдът на Европейския съюз образува дело по преюдициалното запитване на ВАС по казуса с Андрей Гюров
В детайли
Вече има сигнали за подготовка за контролиран вот в област Плевен, каза депутатът от "Възраждане" Кирил Тодоров
На преден план
Политици и институции да се обединим за пресичане антибългарската кампания на политици от РСМ, написа Делян Пеевски
Още новини
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни.
Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.

NRD24 © 2024 Всички права запазени. Програма на NRD. Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни. Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.


NRD24 © 2024 Всички права запазени.
Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.