Начало Сфера Десетки пациенти от Силистра получиха достъп до здравните си досиета чрез приложението "еЗдраве"
11999
България

Десетки пациенти от Силистра получиха достъп до здравните си досиета чрез приложението "еЗдраве"

Десетки силистренци посетиха изнесения пункт на Регионалната здравна инспекция (РЗИ) в Силистра, за да получат помощ при регистрацията си в мобилното приложение "еЗдраве".Това съобщиха от инспекцията.

| 04 Септември 2024, 17:37 ч.
Десетки пациенти от Силистра получиха достъп до здравните си досиета чрез приложението
Десетки пациенти от Силистра получиха достъп до здравните си досиета чрез приложението "еЗдраве"
Снимка © БТА

Десетки силистренци посетиха изнесения пункт на Регионалната здравна инспекция (РЗИ) в Силистра, за да получат помощ при регистрацията си в мобилното приложение "еЗдраве". Това съобщиха от инспекцията.

Намирам се в Йемен, където ще се опитам да стигна до българите от кораба „Галакси лийдър“ (Galaxy Leader) - капитанът Любомир Чанев и старши помощник-капитанът Данаил Веселинов, написа евродепутатът от ДПС/"Обнови Европа" Елена Йончева на своята фейсбук страница.

Тя посочва, че двамата български моряци, заедно с екипажа на плавателния съд, са при хутите от 19 ноември 2023 година. 

"Целта е да стигна от град Сана до пристанищния град Ходейда на Червено море, където е корабът с българите", пише Йончева. 

„Това е хуманитарна мисия, с логистичната подкрепа и на ООН, за да се видя с Любомир и Данаил, и да разбера повече за ситуацията. От десет месеца техните семейства не са ги виждали и са изключително разтревожени. До този момент нито един европейски политик не е успял да се срещне с тях, както и с екипажа, в който са и трима граждани на ЕС

Листите ще се редят от колективните органи на партията, каза пред журналисти нечленуващият в парламентарна група депутат Валентин Тончев, който подкрепя почетния председател на ДПС Ахмед Доган, на влизане в централата на партията. Така той отговори на въпроса дали почетният председател Ахмед Доган ще е този, който ще определя кандидатите на формацията за предстоящите избори на 27 октомври.

„Листите ще се редят от колективните органи на партията, нещо, за което Делян Пеевски и групата около него бяха изключени, защото унищожиха колективните органи на партията“, каза Тончев.

Той допълни, че от структурите на ДПС искали Ахмед Доган да води абсолютно всички листи, но по закон това няма как да се получи.

Според Валентин Тончев, от ДПС нееднократно са казвали, че Ахмед Доган се връща в политиката и най-естественото е той да си е на работното място и да упраж

Изразявам своето силно безпокойство, че Областна администрация - Добрич, определени икономически кръгове и институции целенасочено оказват административен натиск за възпрепятстване провеждането на местен референдум. Това заявява в позиция, разпратена до медиите, кметът на община Добричка Соня Георгиева. 

"В качеството си на кмет и жител на Община Добричка се обръщам към широката общественост, провокирана от тревожната ситуация, която се създаде след решението на Добрички общински съвет за произвеждане на референдум на 27 октомври 2024 година", посочва още Георгиева. 

По думите й позицията на Областният управител Румен Русев е странна. "Той първо върна решението за преразглеждане, а след това депозира жалба до Административен съд-Добрич. Най-общо казано, неговите мотиви подлагат под съмнение грамотността и информираността на жителите на община Добричка. Същеврем

Районният съд във Враца постанови днес да бъде взета най-тежката мярка за неотклонение „задържане под стража” спрямо мъж, обвинен за съучастие в телефонни измами, съобщиха от институцията. При постановяването на мярката, съдът е приел, че са налични всички законови предпоставки за това - налице е обосновано предположение за вероятната му съпричастност към деянията, съществува опасност той да се укрие и да извърши престъпление. Освен това Ю. В. е осъждан и настоящото деяние е извършено в изпитателния срок на предишно осъждане. То е за подпомагане на девет граждани на Сирия, които са били без документи за самоличност, да преминат в България в нарушение на закона.

Припомняме, че 29-годишният мъж първоначално бе задържан за 72 часа по искане на Районна прокуратура – Враца. Той е обвинен за това, че в периода от 5 септември до 8 септември т. г., в условията на прод

Пожарните екипи са реагирали на 75 сигнала за произшествия през изминалото денонощие. Това съобщиха на сайта си от Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ (ГДПБЗН). 

Потушени са 44 пожара за изминалите 24 часа. При инцидентите няма загинали и пострадали.

С преки материални щети са осем от пожарите за денонощието. Два от тях са били в жилищни сгради. Без нанесени материални щети са възникнали 36 пожара.

Извършени са 28 спасителни дейности и помощни операции, от които пет при катастрофи.

 

За регистрация в приложението са необходими лична карта, телефонен номер и мобилно устройство с активна интернет връзка. Процесът отнема около пет минути за всеки клиент и се оценява като лесен и удобен от хората, които вече са преминали през пункта, посочиха от инспекцията.

Приложението "еЗдраве" предоставя редица улеснения, включително възможност родителите на деца под 18 години да следят здравния статус и медицинското досие на своите деца чрез своята регистрация.

Целта е всеки пациент да има електронно здравно досие. Там може да види всички направени изследвания, назначени манипулации, имунизации, операции и др. Целта на приложението е контрол от страна на пациента. В бъдеще достъп ще имат и личните лекари. Кампанията има за цел да поопуляризира това здравно досие, защото досега лесен достъп имаха само лицата, които разполагат с електронен подпис, каза Анжела Генова от РЗИ – Силистра.

Пунктът ще бъде на разположение на гражданите и на 5 и 9 септември т.г.  До края на месеца изнесени пунктове ще има и в общините Дулово и Тутракан.

Нови светодиодни  пътни знаци ще бъдат поставени в Троян на местата, където най-често пресичат деца, съобщи Минко Акимов, председател на Ротари клуб – Троян. 

Средствата за закупуване на оборудването са събрани на коледния бал на клуба и чрез лични дарения на ротарианци. Със сумата от 8000 лева са закупени десет комплекта светодиодни знаци, които ще бъдат поставени на най-уязвимите места в града.

По думите на кмета на Троян Донка Михайлова дарението е полезно и в интерес на сигурността на децата на Троян.

Акимов припомни, че това е поредно дарение, след детска площадка в село Орешак, часовник на градския площад и техника за нуждите на общинската болница, което клубът прави на местната общност.

Какво е демокрацията за българите и защо е важно да я разбираме и отстояваме коментираха политологът Любомир Стефанов, политическият психолог Антоанета Христова и председателят на младежката неправителствена организация „България на младите“ Цветомир Николов по повод днешния Международен ден на демокрацията. 

Какво е демокрация

Демокрацията в днешно време свързваме със системата на представителната демокрация и политическите партии. Te позволяват на гражданите да участват директно в политическото управление, излъчвайки свои представители чрез честни и прозрачни избори по дефиницията на международните наблюдателски организации, обясни Любомир Стефанов. По думите му демокрацията е възможност за свобода, равноправие и върховенство на закона. 

Демокрацията не е най-добрата политическа система от хората, но досега друга по-добра

В общо 221 секции ще гласуват имащите право на глас от област Силистра на изборите за народни представители, които ще се състоят на 27 октомври. В 175 от тях ще може да се гласува с машини, съобщи на брифинг председателят на Районната избирателна комисия (РИК) – Силистра Константин Стоилов.

Той допълни още, че със заповеди на кметовете са образувани избирателните секции на територията на всяка община. Те са най много в Силистра – 92. Следват общините Дулово с 42 секции, Тутракан с 27, Главиница с 25, Кайнарджа и Ситово с по 13 и Алфатар с девет. Общият брой на членовете на комисиите ще е 1797.

В изборите за народни представители право на глас имат 113 232  избиратели от област Силистра. 

Въпреки, че изборите няма да са „две в едно“, както беше на 9 юни, от РИК – Силистра не очакват по-малко работа по време на предизборната к

Община Перник ще намали таксите за онлайн обслужване, стана ясно след проведено днес обществено обсъждане по темата.

Според предложението цените на административни услуги по електронен път ще бъдат намалени с десет процента, като същите няма да надвишават 20 лева. 

По време на общественото обсъждане директорът на Международния младежки център (ММЦ) Радостина Раданова внесе предложение, с което бе подложено на обсъждане и изменението на Наредба №2 във връзка с определянето на цените за наемане и настаняване на външни ползватели на центъра. 

Така за предоставяне на нощувки настаняването в двойна стая ще струва 80 лв., а единичното 50 лв. Фиксирани са и такси за наемане и на озвучителна техника, възлизаща на 60 лв. (за 60 мин.). ММЦ предлага използването и на допълнителни услуги и приспособления, сред които шатра, маса за кетъринг, стативи за изложби, лапто

Не смятам, че тонът, който напоследък Република Северна Македония използва, ще им помогне да станат член на ЕС. Това каза пред журналисти служебният премиер Димитър Главчев.

България е предвидим партньор, лоялен на ЕС. Няма с какво да изненадаме останалите държави членки, заяви Главчев. Подкрепяме разширяването и европейската перспектива на държавите от Западните Балкани, каза още той.

Достатъчно компромиси направихме с националната си идентичност. Република Северна Македония просто трябва да спазва изискванията на ЕС, за да стане член на ЕС, добави Главчев.

Преди дни президентството, Министерството на външните работи (МВнР) и политиците в парламента реагираха на думите на вицепремиера и министър на транспорта на Република Северна Македония Александър Николоски, казани в телевизионно интервю. В него той критикува липсата на държавното знаме на РСМ по време на нефо

Не пропускайте важните новини от деня. Последвайте ни в Google News Showcase
Бъдете информани с нашите тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-важните новини и събития от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Полицията разби наркооранжерия във варненското село Просечен
При специализирана операция е разбита наркооранжерия в село Просечен, съобщиха днес от полицията във Варна. Открити са близо 100 растения. Те са били засадени в две стаи в къща в с ...
Временната комисия за кмета на Доспат приключи работа без да приеме доклад за дейността си поради изтекъл срок и липса на кворум
Временна комисия за проверка на факти и обстоятелства за корупционни практики и системна злоупотреба със служебно положение, извършвани в ущърб на гражданите и бизнеса, както и обл ...
Съветът за партньорство към Висшия съдебен съвет ще предложи създаване на съвет по законодателство към Народното събрание
Съветът за партньорство към Висшия съдебен съвет (ВСС) ще отправи предложения до законодателната и изпълнителната власт за създаване на съвет по законодателство към Народното събра ...
Осем души са задържани за участие в престъпна мрежа за трафик на мигранти от Турция през България и Сърбия, съобщи МВР
Осем души са задържани за участие в престъпна мрежа за трафик на мигранти от Турция през България и Сърбия към Западна Южна Европа. Това съобщи пресцентърът на Министерството на въ ...
Откриха алея на българската шевица в пловдивския парк "Лаута"
Откриха алея на българската шевица в пловдивския парк "Лаута" в район "Тракия". Творбите са изработени от Радина Росенова и Бояна Илиева от Колекция РОД, с подкрепата на Фондация " ...
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Служебният премиер Димитър Главчев заминава за САЩ, където ще участва в Срещата на върха за бъдещето
Служебният министър-председател Димитър Главчев заминава утре за Съединените американски щати (САЩ), където ще участва в Срещата на върха за бъдещето, съобщиха от пресслужбата на М ...
Инициативата „На базар сме!“ гостува в Белоградчик
От 20 до 22 септември платформата за събития и креативни решения „Sтетика” гостува в град Белоградчик. Повече от 20 занаятчии, творци и производители участват в инициат ...
Проблемът с почистването на речните корита в страната е изключително тревожен, каза министър Петър Димитров
Проблемът с почистването на речните корита в страната е изключително тревожен – не се вземат никакви мерки, каза министърът на околната среда и водите в служебния кабинет Пет ...
Съдът във Враца остави в ареста 29-годишен мъж за съучастие в телефонни измами
Районният съд във Враца постанови днес да бъде взета най-тежката мярка за неотклонение „задържане под стража” спрямо мъж, обвинен за съучастие в телефонни измами, съобщ ...
Общо 30 са регистрираните нови случаи на туберколоза и рецидиви от началото на годината в Хасково
От началото на годината до 15 септември общо 30 са новите случаи на туберколоза и на рецидиви, регистрирани в Специализираната болница за активно лечение на пневмо-фтизиатрични заб ...
Тикер в 16:40 ч.
Служебният министър-председател Димитър Главчев заминава утре за Съединените аме ...
Начало Сфера
11999
България

Десетки пациенти от Силистра получиха достъп до здравните си досиета чрез приложението "еЗдраве"

Десетки силистренци посетиха изнесения пункт на Регионалната здравна инспекция (РЗИ) в Силистра, за да получат помощ при регистрацията си в мобилното приложение "еЗдраве".Това съобщиха от инспекцията.

| 04 Септември 2024, 17:37 ч.
СЛУШАЙТЕ НОВИНАТА
Десетки пациенти от Силистра получиха достъп до здравните си досиета чрез приложението
Десетки пациенти от Силистра получиха достъп до здравните си досиета чрез приложението "еЗдраве"
Снимка © БТА

Десетки силистренци посетиха изнесения пункт на Регионалната здравна инспекция (РЗИ) в Силистра, за да получат помощ при регистрацията си в мобилното приложение "еЗдраве". Това съобщиха от инспекцията.

Намирам се в Йемен, където ще се опитам да стигна до българите от кораба „Галакси лийдър“ (Galaxy Leader) - капитанът Любомир Чанев и старши помощник-капитанът Данаил Веселинов, написа евродепутатът от ДПС/"Обнови Европа" Елена Йончева на своята фейсбук страница.

Тя посочва, че двамата български моряци, заедно с екипажа на плавателния съд, са при хутите от 19 ноември 2023 година. 

"Целта е да стигна от град Сана до пристанищния град Ходейда на Червено море, където е корабът с българите", пише Йончева. 

„Това е хуманитарна мисия, с логистичната подкрепа и на ООН, за да се видя с Любомир и Данаил, и да разбера повече за ситуацията. От десет месеца техните семейства не са ги виждали и са изключително разтревожени. До този момент нито един европейски политик не е успял да се срещне с тях, както и с екипажа, в който са и трима граждани на ЕС

Листите ще се редят от колективните органи на партията, каза пред журналисти нечленуващият в парламентарна група депутат Валентин Тончев, който подкрепя почетния председател на ДПС Ахмед Доган, на влизане в централата на партията. Така той отговори на въпроса дали почетният председател Ахмед Доган ще е този, който ще определя кандидатите на формацията за предстоящите избори на 27 октомври.

„Листите ще се редят от колективните органи на партията, нещо, за което Делян Пеевски и групата около него бяха изключени, защото унищожиха колективните органи на партията“, каза Тончев.

Той допълни, че от структурите на ДПС искали Ахмед Доган да води абсолютно всички листи, но по закон това няма как да се получи.

Според Валентин Тончев, от ДПС нееднократно са казвали, че Ахмед Доган се връща в политиката и най-естественото е той да си е на работното място и да упраж

Изразявам своето силно безпокойство, че Областна администрация - Добрич, определени икономически кръгове и институции целенасочено оказват административен натиск за възпрепятстване провеждането на местен референдум. Това заявява в позиция, разпратена до медиите, кметът на община Добричка Соня Георгиева. 

"В качеството си на кмет и жител на Община Добричка се обръщам към широката общественост, провокирана от тревожната ситуация, която се създаде след решението на Добрички общински съвет за произвеждане на референдум на 27 октомври 2024 година", посочва още Георгиева. 

По думите й позицията на Областният управител Румен Русев е странна. "Той първо върна решението за преразглеждане, а след това депозира жалба до Административен съд-Добрич. Най-общо казано, неговите мотиви подлагат под съмнение грамотността и информираността на жителите на община Добричка. Същеврем

Районният съд във Враца постанови днес да бъде взета най-тежката мярка за неотклонение „задържане под стража” спрямо мъж, обвинен за съучастие в телефонни измами, съобщиха от институцията. При постановяването на мярката, съдът е приел, че са налични всички законови предпоставки за това - налице е обосновано предположение за вероятната му съпричастност към деянията, съществува опасност той да се укрие и да извърши престъпление. Освен това Ю. В. е осъждан и настоящото деяние е извършено в изпитателния срок на предишно осъждане. То е за подпомагане на девет граждани на Сирия, които са били без документи за самоличност, да преминат в България в нарушение на закона.

Припомняме, че 29-годишният мъж първоначално бе задържан за 72 часа по искане на Районна прокуратура – Враца. Той е обвинен за това, че в периода от 5 септември до 8 септември т. г., в условията на прод

Пожарните екипи са реагирали на 75 сигнала за произшествия през изминалото денонощие. Това съобщиха на сайта си от Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ (ГДПБЗН). 

Потушени са 44 пожара за изминалите 24 часа. При инцидентите няма загинали и пострадали.

С преки материални щети са осем от пожарите за денонощието. Два от тях са били в жилищни сгради. Без нанесени материални щети са възникнали 36 пожара.

Извършени са 28 спасителни дейности и помощни операции, от които пет при катастрофи.

 

За регистрация в приложението са необходими лична карта, телефонен номер и мобилно устройство с активна интернет връзка. Процесът отнема около пет минути за всеки клиент и се оценява като лесен и удобен от хората, които вече са преминали през пункта, посочиха от инспекцията.

Приложението "еЗдраве" предоставя редица улеснения, включително възможност родителите на деца под 18 години да следят здравния статус и медицинското досие на своите деца чрез своята регистрация.

Целта е всеки пациент да има електронно здравно досие. Там може да види всички направени изследвания, назначени манипулации, имунизации, операции и др. Целта на приложението е контрол от страна на пациента. В бъдеще достъп ще имат и личните лекари. Кампанията има за цел да поопуляризира това здравно досие, защото досега лесен достъп имаха само лицата, които разполагат с електронен подпис, каза Анжела Генова от РЗИ – Силистра.

Пунктът ще бъде на разположение на гражданите и на 5 и 9 септември т.г.  До края на месеца изнесени пунктове ще има и в общините Дулово и Тутракан.

Нови светодиодни  пътни знаци ще бъдат поставени в Троян на местата, където най-често пресичат деца, съобщи Минко Акимов, председател на Ротари клуб – Троян. 

Средствата за закупуване на оборудването са събрани на коледния бал на клуба и чрез лични дарения на ротарианци. Със сумата от 8000 лева са закупени десет комплекта светодиодни знаци, които ще бъдат поставени на най-уязвимите места в града.

По думите на кмета на Троян Донка Михайлова дарението е полезно и в интерес на сигурността на децата на Троян.

Акимов припомни, че това е поредно дарение, след детска площадка в село Орешак, часовник на градския площад и техника за нуждите на общинската болница, което клубът прави на местната общност.

Какво е демокрацията за българите и защо е важно да я разбираме и отстояваме коментираха политологът Любомир Стефанов, политическият психолог Антоанета Христова и председателят на младежката неправителствена организация „България на младите“ Цветомир Николов по повод днешния Международен ден на демокрацията. 

Какво е демокрация

Демокрацията в днешно време свързваме със системата на представителната демокрация и политическите партии. Te позволяват на гражданите да участват директно в политическото управление, излъчвайки свои представители чрез честни и прозрачни избори по дефиницията на международните наблюдателски организации, обясни Любомир Стефанов. По думите му демокрацията е възможност за свобода, равноправие и върховенство на закона. 

Демокрацията не е най-добрата политическа система от хората, но досега друга по-добра

В общо 221 секции ще гласуват имащите право на глас от област Силистра на изборите за народни представители, които ще се състоят на 27 октомври. В 175 от тях ще може да се гласува с машини, съобщи на брифинг председателят на Районната избирателна комисия (РИК) – Силистра Константин Стоилов.

Той допълни още, че със заповеди на кметовете са образувани избирателните секции на територията на всяка община. Те са най много в Силистра – 92. Следват общините Дулово с 42 секции, Тутракан с 27, Главиница с 25, Кайнарджа и Ситово с по 13 и Алфатар с девет. Общият брой на членовете на комисиите ще е 1797.

В изборите за народни представители право на глас имат 113 232  избиратели от област Силистра. 

Въпреки, че изборите няма да са „две в едно“, както беше на 9 юни, от РИК – Силистра не очакват по-малко работа по време на предизборната к

Община Перник ще намали таксите за онлайн обслужване, стана ясно след проведено днес обществено обсъждане по темата.

Според предложението цените на административни услуги по електронен път ще бъдат намалени с десет процента, като същите няма да надвишават 20 лева. 

По време на общественото обсъждане директорът на Международния младежки център (ММЦ) Радостина Раданова внесе предложение, с което бе подложено на обсъждане и изменението на Наредба №2 във връзка с определянето на цените за наемане и настаняване на външни ползватели на центъра. 

Така за предоставяне на нощувки настаняването в двойна стая ще струва 80 лв., а единичното 50 лв. Фиксирани са и такси за наемане и на озвучителна техника, възлизаща на 60 лв. (за 60 мин.). ММЦ предлага използването и на допълнителни услуги и приспособления, сред които шатра, маса за кетъринг, стативи за изложби, лапто

Не смятам, че тонът, който напоследък Република Северна Македония използва, ще им помогне да станат член на ЕС. Това каза пред журналисти служебният премиер Димитър Главчев.

България е предвидим партньор, лоялен на ЕС. Няма с какво да изненадаме останалите държави членки, заяви Главчев. Подкрепяме разширяването и европейската перспектива на държавите от Западните Балкани, каза още той.

Достатъчно компромиси направихме с националната си идентичност. Република Северна Македония просто трябва да спазва изискванията на ЕС, за да стане член на ЕС, добави Главчев.

Преди дни президентството, Министерството на външните работи (МВнР) и политиците в парламента реагираха на думите на вицепремиера и министър на транспорта на Република Северна Македония Александър Николоски, казани в телевизионно интервю. В него той критикува липсата на държавното знаме на РСМ по време на нефо

Към първа страница Новини
Бъдете информани с нашите
тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-вълнуващите новини от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
КЪМ АБОНАМЕНТА
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Полицията разби наркооранжерия във варненското село Просечен
Временната комисия за кмета на Доспат приключи работа без да приеме доклад за дейността си поради изтекъл срок и липса на кворум
Съветът за партньорство към Висшия съдебен съвет ще предложи създаване на съвет по законодателство към Народното събрание
Осем души са задържани за участие в престъпна мрежа за трафик на мигранти от Турция през България и Сърбия, съобщи МВР
Откриха алея на българската шевица в пловдивския парк "Лаута"
Още от рубриката
ВРЕМЕ ЗА ЧЕТЕНЕ
   
Време за четене - месец Септември
Препоръчани заглавия
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Местен фокус
Служебният премиер Димитър Главчев заминава за САЩ, където ще участва в Срещата на върха за бъдещето
Основна линия
Инициативата „На базар сме!“ гостува в Белоградчик
Сфера
Проблемът с почистването на речните корита в страната е изключително тревожен, каза министър Петър Димитров
В детайли
Съдът във Враца остави в ареста 29-годишен мъж за съучастие в телефонни измами
Сфера
Общо 30 са регистрираните нови случаи на туберколоза и рецидиви от началото на годината в Хасково
В детайли
Съдът в Кърджали насрочи ново разпоредително заседание по делото с за тежката катастрофа през 2019 г. с участието на Лютви Местан, при която загина бебе
В детайли
Варненският окръжен съд остави в ареста обвиняем за ръководството на престъпна група за отглеждане на наркотици
Местен фокус
Съдът на Европейския съюз образува дело по преюдициалното запитване на ВАС по казуса с Андрей Гюров
В детайли
Вече има сигнали за подготовка за контролиран вот в област Плевен, каза депутатът от "Възраждане" Кирил Тодоров
На преден план
Политици и институции да се обединим за пресичане антибългарската кампания на политици от РСМ, написа Делян Пеевски
Още новини
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни.
Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.

NRD24 © 2024 Всички права запазени. Програма на NRD. Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни. Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.


NRD24 © 2024 Всички права запазени.
Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.