Начало Сфера Като закононарушение определи лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов решението на ЦИК да регистрира двете крила на ДПС в един и същи час
13559
България

Като закононарушение определи лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов решението на ЦИК да регистрира двете крила на ДПС в един и същи час

Централната избирателна комисия (ЦИК) прие на 2 септември паралелно заявления за участие в изборите на двете крила в ДПС -на поддръжниците на Ахмед Доган, и на привържениците на Делян Пеевски.„В крайна сметка ДПС на Доган създаде ДПС на Пеевски – това е един поколенчески конфликт вътре в една корпоративна, олигархична структура, каквато представлява ДПС и каквито, между другото, са всички останали политически партии в България с изключение на „Възраждане““, допълни Костадинов.

| 04 Септември 2024, 20:44 ч.
Като закононарушение определи лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов решението на ЦИК да регистрира двете крила на ДПС в един и същи час
Като закононарушение определи лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов решението на ЦИК да регистрира двете крила на ДПС в един и същи час
Снимка © БТА

Като закононарушение определи лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов решението на ЦИК да регистрира двете крила на ДПС в един и същи час. Няма разлика между ДПС на Доган и ДПС на Пеевски, каза още той в ефира на БТВ.

В общо 234 секции ще гласуват имащите право на глас от област Видин на предстоящите избори за народни представители на 27 октомври. Това става известно от решение на Районната избирателна комисия (РИК) – Видин за формиране на единните номера на избирателните секции в пети изборен район, публикувано на сайта на комисията.

Със заповеди на кметовете са образувани избирателните секции на територията на всяка община. В най-много секции ще се гласува във Видин – 120, в Белоградчик - 18 секции, в Бойница – пет, в Брегово - 12, в Грамада – в девет, в Димово –24, в Кула –12, в Макреш и Ново село –  по седем, в Ружинци и Чупрене – по десет.

РИК – Видин е определила броя членове на секционните избирателни комисии (СИК), като в секциите с до 500 избиратели включително комисиите ще бъдат от седем членове, а тези с над 500 изб

Включването на България в Програмата за безвизово пътуване на САЩ обсъдиха на среща служебният министър на външните работи Иван Кондов и извънредният и пълномощен посланик на САЩ в България Кенет Мертен. Това съобщи Министерството на външните работи (МВнР) на своята интернет страница.

„Включването на България в Програмата за безвизово пътуване на САЩ е от изключително важно значение и ще демонстрира стратегическия характер на отношенията между нашите две страни“, подчерта Кондов. Той посочи, че до края на годината ще започне информационна кампания, насочена към повишаване на обществената осведоменост за Програмата и за разясняване на условията и процеса по кандидатстване за виза за САЩ. Целта на кампанията е понижаване на процента на отказите, което е необходим критерий за премахване на визите. От страна на посланик Мертен бе потвърдена готовността на посолството в

"Дни на отворените бутилки" ще има във Винпром - Троян от 21 до 23 септември, съобщи на пресконференция Михал Капоун, изпълнителен директор на фирмата за спиртни напитки.

Инициативата е във връзка с Български фестивал на сливата - 2024, на който предприятието е традиционен партньор. 

Фирмата ще отвори врати за посетителите на фестивала, които желаят да се запознаят с начина, по който се произвежда един от най-емблематичните за този край продукти – троянската сливова ракия. Те ще могат да опитат най-добрите селекции от троянска сливова ракия на фирмата, да се насладят на различни сливови продукти и да научат повече за процеса на производство.

Екскурзиите ще се провеждат четири пъти дневно. Осигурен е безплатен транспорт с автобус от центъра на Троян и обратно. За всички посетители над 18 години са подготвени специални изненади. 

По време на ф

Целта на срещата е да бъдат елиминирани потенциални възможности за изкривяване на изборния процес. Това каза служебният премиер Димитър Главчев пред журналисти по повод работната среща на шестима служебни министри с Централната избирателна комисия (ЦИК), която предстои в 14:00 ч.

„Трябва да бъде подобрено взаимодействието на изпълнителната власт с ЦИК. Комисията е основният орган, който организира и провежда изборите, а изпълнителната власт и Министерският съвет в частност имат повече спомагателна и логистична роля. Искам да се засили ролята им, дотолкова, за да могат да бъдат предотвратени всякакви изкривявания на изборния процес“, аргументира се Главчев.

Сред предложенията, които служебните министри и представителите на ЦИК ще обсъждат днес, е и при необходимост да се осигурят експерти от държавната администрация със съответния професионален опит, които да

Автомагистрала "Хемус" е отворена, движението е възстановено, съобщиха от Областната дирекция на МВР - Шумен. Временна организация на движението беше въведена по-рано днес на 363-ия километър на автомагистрала „Хемус“ след катастрофа между два камиона.

Водач на товарен автомобил „Фолксваген“ със софийска регистрация се е движил от Варна към Шумен. На около 200 метра след бензиностанция, той е застигнал водач на тежкотоварен автомобил „МАН“ с варненска регистрация и го е ударил, след което в крайпътната канавка са се преобърнали двата камиона, съобщиха от полицията.

Както съобщихме, пътни полицаи от Нови пазар са тествали двамата шофьори на товарните автомобили за управление след употреба на алкохол и наркотични вещества. Водачът на камиона „Фолксваген“, на 24 години от Аксаково, е дал положителна на канабис проба. Пробите н

Централната избирателна комисия (ЦИК) прие на 2 септември паралелно заявления за участие в изборите на двете крила в ДПС -на поддръжниците на Ахмед Доган, и на привържениците на Делян Пеевски. 

„В крайна сметка ДПС на Доган създаде ДПС на Пеевски – това е един поколенчески конфликт вътре в една корпоративна, олигархична структура, каквато представлява ДПС и каквито, между другото, са всички останали политически партии в България с изключение на „Възраждане““, допълни Костадинов.

От „Възраждане“ сме предупреждавали многократно, че този конфликт може да приключи с жертви, каза още той.

Костадин Костадинов разказа, че във вторник е видял как в сградата на Народното събрание се разхождат хора, „които откровено приличаха на престъпни мутри, бяха си ги докарали и от едната, и от другата фракция“. 

Според лидера на „Възраждане“ председателят на Народното събрание може да забрани достъпа до сградата, а основанието  - опасения, че може да има нарушение на обществения ред. Той допълни, че случилото се в ЦИК показва, че държавата липсва.

Световният ден на сърцето – 29 септември, ще бъде отбелязан за втора поредна година в Троян. Това съобщи на пресконференция д-р Петьо Маринов, началник на отделението по хирургия в Многопрофилната болница за активно лечение (МБАЛ) - Троян и член на управителния съвет на Дружеството на кардиолозите в България.

Отбелязването на знаковата дата ще се осъществи в партньорство между МБАЛ – Троян, Община Троян и две големи троянски фирми. През последните години Денят на сърцето прераства в Седмица на сърцето, разказа д-р Маринов. 

В седмицата преди 29 септември ще бъдат изнесени две лекции, свързани със сърдечните заболявания, подготвени са и информационни материали за значимостта на сърдечно-съдовите заболявания и възможностите за тяхната превенция. Те ще се разпространяват във фирмите партньори и в информационните центрове на болницата и общината.

На 3

Ръст с 20 процента на гостите от Скандинавия отчитат в края на активния летен туристически сезон от ваканционно селище "Албена". Резултатите са на база данни от преходната година. За това съобщават от администрацията на "Албена". 

Оттам допълват, че комплексът посреща туристи от северните държави в партньорство с най-големия туристически оператор в региона Nordic Leisure Travel Group, който оперира в Швеция, Норвегия, Дания и Финландия, и разполага със собствена чартърна авиокомпания. В офертите му влизат общо шест от хотелите в "Албена", отговарящи на високите стандарти на туроператора за устойчивост Travel with care. 

"Удовлетворени сме, че резултатите, които постигаме по отношение на нашата "Зелена мисия", се оценяват от скандинавските гости. Тези пазари са изключително чувствителни що се отнася до опазването на околната среда във всеки аспект на човешкия жи

В първия учебен ден популярният кулинар Ути Бъчваров ще представи урок по здравословно хранене на малки и големи в Стара Загора. Това съобщиха от Община Стара Загора, които са съорганизатор на инициативата, съвместно с фирма „Градус-1“ ЕООД.

На площада пред местната администрация Бъчваров ще демонстрира бързо, лесно, вкусно и здравословно приготвяне на храна. Присъстващите ще могат да се насладят на тематичен шоу спектакъл с участието на деца и родители. Ще бъдат приготвени шестметрови туист сандвичи с крехко пилешко месо. „Вкусните сандвичи ще са нагледно доказателство за това, че храната може да е едновременно и вкусна, и здравословна. Най-важният урок, който ще научат родителите и децата, е, че домашно приготвената храна е най-здравословна“, посочиха организаторите.

По време на събитието ще бъдат направени порции, които ще бъдат раздадени на вс

От 12:00 ч. днес до 12:00 ч. на 18 септември (сряда) се ограничава движението в тръбата в посока Перник на тунела „Мало Бучино“ на автомагистрала  „Струма“ за монтаж на носещи конструкции за осветлението, съобщиха от Агенция „Пътна инфраструктура“ (АПИ). 

Трафикът ще преминава двупосочно в тръбата на тунела за София, а скоростта се ограничава до 50 км/час.  Необходимо е шофьорите да се движат с повишено внимание и да следват стриктно създадената организация на движение.

АПИ апелира шофьорите да спазват правилата за движение и да не предприемат рискови изпреварвания, с които застрашават безопасността на всички останали пътуващи. Да не се използват аварийните ленти по автомагистралите за по-бързо придвижване при натоварен трафик, посочват от АПИ. По този начин се възпрепятства преминаването на превозните средства със специ

Актуализацията на бюджета на община Добрич за 2024 година приеха съветниците по време на редовното си заседание днес. Чрез актуализацията бяха трансформирани средства от фонд „Резерв" към други пера по бюджета, за които е гласувано на предходни заседания.

С решение на Общински съвет град Добрич на предходно заседание бе създаден Общински културен институт „Добрич“ като самостоятелно юридическо лице, което е второстепенен разпоредител на бюджет. За тази цел е необходимо да се прехвърли предвидения остатък от дирекция "Хуманитарни дейности" в частта за оркестрите, към новия институт, който ще изпълнява тази дейност. Това е посочено в докладната записка. Там са описани всички промени, който трябва да бъдат направени. 

Допълнителна парична вноска за „Градски транспорт - Добрич“ ЕООД в максимален размер 500 000 лева е изплатена на отделни тр

Костадин Костадинов допълни, че в парламента има страх от Делян Пеевски. „Има огромен страх – тези, които са зависими от него, които управляваха с него, които му сядаха по скутовете и пиха мазни кафета с него. Нас защо не ни е страх“, заяви Костадинов.

Не пропускайте важните новини от деня. Последвайте ни в Google News Showcase
Бъдете информани с нашите тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-важните новини и събития от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Възможностите за задълбочаване на икономическото и инвестиционно сътрудничество между България и Германия обсъдиха президентът Румен Радев и посланик Ирене Планк
Възможностите за задълбочаване на икономическото и инвестиционно сътрудничество между България и Германия обсъдиха президентът Румен Радев и германският посланик Ирене Планк, съобщ ...
Мъж на 51 г. е задържан от полицията в област Добрич заради намерени в негов имот наркотици
Мъж на 51 г. е задържан от полицията днес заради намерени в имот в с. Орляк, община Тервел, наркотици, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР в Добрич. Оттам допълва ...
Иновативна технология помага на фермери да намалят потреблението на вода и торове и да повишат качеството на продукцията
Високотехнологични системи ще помогнат на земеделските производители да намалят разходите за вода и торове при храненето на растенията. Технологията беше представена днес по време ...
Община Монтана ще изтегли кредит за екологичен градски транспорт
Обществено обсъждане за параметрите на два кредита от фонд „Флаг“ за проект "Мобилност и зелен транспорт в общините Враца и Монтана" се проведе в Община Монтана. На общ ...
Прокуратурата в Смолян измени от „домашен арест“ в „подписка“ мярката на обвинен в убийство на съселянин
Окръжна прокуратура - Смолян измени мярката от „домашен арест“ в „подписка“ на 72-годишен Кирил Пенчев, привлечен като обвиняем за убийство на съселянин, ка ...
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Върбица отбелязва тържествено 50 години от обявяването си за град
Върбица отбелязва тържествено 50 години от обявяването си за град. Днес беше открит и традиционният Върбишки панаир с шествие от местния площад, в близост до сградите на местното ч ...
Елена Йончева е предала в йеменския град Сана писмо от името на роднините на българските моряци от кораба "Галакси Лийдър"
Евродепутатът Елена Йончева е предала в йеменския град Сана писмо от името на роднините на българските моряци от кораба "Галакси Лийдър" с молба да им бъде позволено да се приберат ...
Възможностите за задълбочаване на икономическото и инвестиционно сътрудничество между България и Германия обсъдиха президентът Румен Радев и посланик Ирене Планк
Възможностите за задълбочаване на икономическото и инвестиционно сътрудничество между България и Германия обсъдиха президентът Румен Радев и германският посланик Ирене Планк, съобщ ...
Мъж на 51 г. е задържан от полицията в област Добрич заради намерени в негов имот наркотици
Мъж на 51 г. е задържан от полицията днес заради намерени в имот в с. Орляк, община Тервел, наркотици, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР в Добрич. Оттам допълва ...
В декларация учредители, основатели, доайени и бивши областни председатели на ДПС застанаха зад лидера Ахмед Доган
В декларация учредители, основатели, доайени и бивши областни председатели на ДПС застанаха зад лидера Ахмед Доган и Автентичното ДПС, съобщиха от „ДПС пресцентър“ на с ...
Тикер в 04:05 ч.
Върбица отбелязва тържествено 50 години от обявяването си за град. Днес беше отк ...
Начало Сфера
13559
България

Като закононарушение определи лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов решението на ЦИК да регистрира двете крила на ДПС в един и същи час

Централната избирателна комисия (ЦИК) прие на 2 септември паралелно заявления за участие в изборите на двете крила в ДПС -на поддръжниците на Ахмед Доган, и на привържениците на Делян Пеевски.„В крайна сметка ДПС на Доган създаде ДПС на Пеевски – това е един поколенчески конфликт вътре в една корпоративна, олигархична структура, каквато представлява ДПС и каквито, между другото, са всички останали политически партии в България с изключение на „Възраждане““, допълни Костадинов.

| 04 Септември 2024, 20:44 ч.
СЛУШАЙТЕ НОВИНАТА
Като закононарушение определи лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов решението на ЦИК да регистрира двете крила на ДПС в един и същи час
Като закононарушение определи лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов решението на ЦИК да регистрира двете крила на ДПС в един и същи час
Снимка © БТА

Като закононарушение определи лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов решението на ЦИК да регистрира двете крила на ДПС в един и същи час. Няма разлика между ДПС на Доган и ДПС на Пеевски, каза още той в ефира на БТВ.

В общо 234 секции ще гласуват имащите право на глас от област Видин на предстоящите избори за народни представители на 27 октомври. Това става известно от решение на Районната избирателна комисия (РИК) – Видин за формиране на единните номера на избирателните секции в пети изборен район, публикувано на сайта на комисията.

Със заповеди на кметовете са образувани избирателните секции на територията на всяка община. В най-много секции ще се гласува във Видин – 120, в Белоградчик - 18 секции, в Бойница – пет, в Брегово - 12, в Грамада – в девет, в Димово –24, в Кула –12, в Макреш и Ново село –  по седем, в Ружинци и Чупрене – по десет.

РИК – Видин е определила броя членове на секционните избирателни комисии (СИК), като в секциите с до 500 избиратели включително комисиите ще бъдат от седем членове, а тези с над 500 изб

Включването на България в Програмата за безвизово пътуване на САЩ обсъдиха на среща служебният министър на външните работи Иван Кондов и извънредният и пълномощен посланик на САЩ в България Кенет Мертен. Това съобщи Министерството на външните работи (МВнР) на своята интернет страница.

„Включването на България в Програмата за безвизово пътуване на САЩ е от изключително важно значение и ще демонстрира стратегическия характер на отношенията между нашите две страни“, подчерта Кондов. Той посочи, че до края на годината ще започне информационна кампания, насочена към повишаване на обществената осведоменост за Програмата и за разясняване на условията и процеса по кандидатстване за виза за САЩ. Целта на кампанията е понижаване на процента на отказите, което е необходим критерий за премахване на визите. От страна на посланик Мертен бе потвърдена готовността на посолството в

"Дни на отворените бутилки" ще има във Винпром - Троян от 21 до 23 септември, съобщи на пресконференция Михал Капоун, изпълнителен директор на фирмата за спиртни напитки.

Инициативата е във връзка с Български фестивал на сливата - 2024, на който предприятието е традиционен партньор. 

Фирмата ще отвори врати за посетителите на фестивала, които желаят да се запознаят с начина, по който се произвежда един от най-емблематичните за този край продукти – троянската сливова ракия. Те ще могат да опитат най-добрите селекции от троянска сливова ракия на фирмата, да се насладят на различни сливови продукти и да научат повече за процеса на производство.

Екскурзиите ще се провеждат четири пъти дневно. Осигурен е безплатен транспорт с автобус от центъра на Троян и обратно. За всички посетители над 18 години са подготвени специални изненади. 

По време на ф

Целта на срещата е да бъдат елиминирани потенциални възможности за изкривяване на изборния процес. Това каза служебният премиер Димитър Главчев пред журналисти по повод работната среща на шестима служебни министри с Централната избирателна комисия (ЦИК), която предстои в 14:00 ч.

„Трябва да бъде подобрено взаимодействието на изпълнителната власт с ЦИК. Комисията е основният орган, който организира и провежда изборите, а изпълнителната власт и Министерският съвет в частност имат повече спомагателна и логистична роля. Искам да се засили ролята им, дотолкова, за да могат да бъдат предотвратени всякакви изкривявания на изборния процес“, аргументира се Главчев.

Сред предложенията, които служебните министри и представителите на ЦИК ще обсъждат днес, е и при необходимост да се осигурят експерти от държавната администрация със съответния професионален опит, които да

Автомагистрала "Хемус" е отворена, движението е възстановено, съобщиха от Областната дирекция на МВР - Шумен. Временна организация на движението беше въведена по-рано днес на 363-ия километър на автомагистрала „Хемус“ след катастрофа между два камиона.

Водач на товарен автомобил „Фолксваген“ със софийска регистрация се е движил от Варна към Шумен. На около 200 метра след бензиностанция, той е застигнал водач на тежкотоварен автомобил „МАН“ с варненска регистрация и го е ударил, след което в крайпътната канавка са се преобърнали двата камиона, съобщиха от полицията.

Както съобщихме, пътни полицаи от Нови пазар са тествали двамата шофьори на товарните автомобили за управление след употреба на алкохол и наркотични вещества. Водачът на камиона „Фолксваген“, на 24 години от Аксаково, е дал положителна на канабис проба. Пробите н

Централната избирателна комисия (ЦИК) прие на 2 септември паралелно заявления за участие в изборите на двете крила в ДПС -на поддръжниците на Ахмед Доган, и на привържениците на Делян Пеевски. 

„В крайна сметка ДПС на Доган създаде ДПС на Пеевски – това е един поколенчески конфликт вътре в една корпоративна, олигархична структура, каквато представлява ДПС и каквито, между другото, са всички останали политически партии в България с изключение на „Възраждане““, допълни Костадинов.

От „Възраждане“ сме предупреждавали многократно, че този конфликт може да приключи с жертви, каза още той.

Костадин Костадинов разказа, че във вторник е видял как в сградата на Народното събрание се разхождат хора, „които откровено приличаха на престъпни мутри, бяха си ги докарали и от едната, и от другата фракция“. 

Според лидера на „Възраждане“ председателят на Народното събрание може да забрани достъпа до сградата, а основанието  - опасения, че може да има нарушение на обществения ред. Той допълни, че случилото се в ЦИК показва, че държавата липсва.

Световният ден на сърцето – 29 септември, ще бъде отбелязан за втора поредна година в Троян. Това съобщи на пресконференция д-р Петьо Маринов, началник на отделението по хирургия в Многопрофилната болница за активно лечение (МБАЛ) - Троян и член на управителния съвет на Дружеството на кардиолозите в България.

Отбелязването на знаковата дата ще се осъществи в партньорство между МБАЛ – Троян, Община Троян и две големи троянски фирми. През последните години Денят на сърцето прераства в Седмица на сърцето, разказа д-р Маринов. 

В седмицата преди 29 септември ще бъдат изнесени две лекции, свързани със сърдечните заболявания, подготвени са и информационни материали за значимостта на сърдечно-съдовите заболявания и възможностите за тяхната превенция. Те ще се разпространяват във фирмите партньори и в информационните центрове на болницата и общината.

На 3

Ръст с 20 процента на гостите от Скандинавия отчитат в края на активния летен туристически сезон от ваканционно селище "Албена". Резултатите са на база данни от преходната година. За това съобщават от администрацията на "Албена". 

Оттам допълват, че комплексът посреща туристи от северните държави в партньорство с най-големия туристически оператор в региона Nordic Leisure Travel Group, който оперира в Швеция, Норвегия, Дания и Финландия, и разполага със собствена чартърна авиокомпания. В офертите му влизат общо шест от хотелите в "Албена", отговарящи на високите стандарти на туроператора за устойчивост Travel with care. 

"Удовлетворени сме, че резултатите, които постигаме по отношение на нашата "Зелена мисия", се оценяват от скандинавските гости. Тези пазари са изключително чувствителни що се отнася до опазването на околната среда във всеки аспект на човешкия жи

В първия учебен ден популярният кулинар Ути Бъчваров ще представи урок по здравословно хранене на малки и големи в Стара Загора. Това съобщиха от Община Стара Загора, които са съорганизатор на инициативата, съвместно с фирма „Градус-1“ ЕООД.

На площада пред местната администрация Бъчваров ще демонстрира бързо, лесно, вкусно и здравословно приготвяне на храна. Присъстващите ще могат да се насладят на тематичен шоу спектакъл с участието на деца и родители. Ще бъдат приготвени шестметрови туист сандвичи с крехко пилешко месо. „Вкусните сандвичи ще са нагледно доказателство за това, че храната може да е едновременно и вкусна, и здравословна. Най-важният урок, който ще научат родителите и децата, е, че домашно приготвената храна е най-здравословна“, посочиха организаторите.

По време на събитието ще бъдат направени порции, които ще бъдат раздадени на вс

От 12:00 ч. днес до 12:00 ч. на 18 септември (сряда) се ограничава движението в тръбата в посока Перник на тунела „Мало Бучино“ на автомагистрала  „Струма“ за монтаж на носещи конструкции за осветлението, съобщиха от Агенция „Пътна инфраструктура“ (АПИ). 

Трафикът ще преминава двупосочно в тръбата на тунела за София, а скоростта се ограничава до 50 км/час.  Необходимо е шофьорите да се движат с повишено внимание и да следват стриктно създадената организация на движение.

АПИ апелира шофьорите да спазват правилата за движение и да не предприемат рискови изпреварвания, с които застрашават безопасността на всички останали пътуващи. Да не се използват аварийните ленти по автомагистралите за по-бързо придвижване при натоварен трафик, посочват от АПИ. По този начин се възпрепятства преминаването на превозните средства със специ

Актуализацията на бюджета на община Добрич за 2024 година приеха съветниците по време на редовното си заседание днес. Чрез актуализацията бяха трансформирани средства от фонд „Резерв" към други пера по бюджета, за които е гласувано на предходни заседания.

С решение на Общински съвет град Добрич на предходно заседание бе създаден Общински културен институт „Добрич“ като самостоятелно юридическо лице, което е второстепенен разпоредител на бюджет. За тази цел е необходимо да се прехвърли предвидения остатък от дирекция "Хуманитарни дейности" в частта за оркестрите, към новия институт, който ще изпълнява тази дейност. Това е посочено в докладната записка. Там са описани всички промени, който трябва да бъдат направени. 

Допълнителна парична вноска за „Градски транспорт - Добрич“ ЕООД в максимален размер 500 000 лева е изплатена на отделни тр

Костадин Костадинов допълни, че в парламента има страх от Делян Пеевски. „Има огромен страх – тези, които са зависими от него, които управляваха с него, които му сядаха по скутовете и пиха мазни кафета с него. Нас защо не ни е страх“, заяви Костадинов.

Към първа страница Новини
Бъдете информани с нашите
тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-вълнуващите новини от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
КЪМ АБОНАМЕНТА
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Възможностите за задълбочаване на икономическото и инвестиционно сътрудничество между България и Германия обсъдиха президентът Румен Радев и посланик Ирене Планк
Мъж на 51 г. е задържан от полицията в област Добрич заради намерени в негов имот наркотици
Иновативна технология помага на фермери да намалят потреблението на вода и торове и да повишат качеството на продукцията
Община Монтана ще изтегли кредит за екологичен градски транспорт
Прокуратурата в Смолян измени от „домашен арест“ в „подписка“ мярката на обвинен в убийство на съселянин
Още от рубриката
ВРЕМЕ ЗА ЧЕТЕНЕ
   
Време за четене - месец Септември
Препоръчани заглавия
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
В детайли
Върбица отбелязва тържествено 50 години от обявяването си за град
Местен фокус
Елена Йончева е предала в йеменския град Сана писмо от името на роднините на българските моряци от кораба "Галакси Лийдър"
Сфера
Възможностите за задълбочаване на икономическото и инвестиционно сътрудничество между България и Германия обсъдиха президентът Румен Радев и посланик Ирене Планк
Сфера
Мъж на 51 г. е задържан от полицията в област Добрич заради намерени в негов имот наркотици
В детайли
В декларация учредители, основатели, доайени и бивши областни председатели на ДПС застанаха зад лидера Ахмед Доган
Сфера
Иновативна технология помага на фермери да намалят потреблението на вода и торове и да повишат качеството на продукцията
В детайли
Евродепутатът Елена Йончева е в Йемен в опит да се срещне с българските моряци от кораба „Галакси лийдър“
Основна линия
Тринайсет нелегални мигранти, превозвани в два автомобила, са задържани в Бургас, водачите на колите са арестувани
Основна линия
Делегация от БАН, дипломати и българи, живеещи в Румъния, отбелязаха 155 години от създаването на Академията в Браила
Контекст
Проблемите на управлението на отпадъците обсъди на среща в Разград ръководството на РИОСВ Русе
Още новини
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни.
Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.

NRD24 © 2024 Всички права запазени. Програма на NRD. Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни. Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.


NRD24 © 2024 Всички права запазени.
Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.