Начало Контекст Условията за туризъм в планините са добри, следобед може да има локални превалявания, предупреждават от Планинската спасителна служба на БЧК
12107
България

Условията за туризъм в планините са добри, следобед може да има локални превалявания, предупреждават от Планинската спасителна служба на БЧК

В следобедните часове се очаква увеличение на облачността и може да има локални превалявания.Съоръженията в курортите работят според летния им график.

| 05 Септември 2024, 09:27 ч.
Условията за туризъм в планините са добри, следобед може да има локални превалявания, предупреждават от Планинската спасителна служба на БЧК
Условията за туризъм в планините са добри, следобед може да има локални превалявания, предупреждават от Планинската спасителна служба на БЧК
Снимка © Минко Чернев

Условията за туризъм са добри, съобщиха от Планинската спасителна служба (ПСС) на Българския Червен кръст (БЧК). Температурите варират между 9 и 15°. За момента времето е слънчево и тихо.

Районна прокуратура – Видин внесе в съда обвинителен акт срещу 57-годишен мъж, привлечен като обвиняем за извършени от него в условията на домашно насилие престъпления, съобщиха от Апелативна прокуратура – София.

На 24 април т.г. мъжът се прибрал вкъщи след полунощ в нетрезво състояние. Между съпрузите възникнало спречкване. Обезпокоена от агресивното му поведение съпругата се обадила на сина си с молба да подаде сигнал на телефон 112, което той направил.

Непосредствено след това обвиняемият влязъл в спалнята при съпругата си с нож в ръка. Гневно замахнал към нея и го опрял в гърдите , отправяйки закана с убийство. В опит да го спре, жената се принудила да хване ножа откъм острието и така успяла да го отмъкне от нападателя. Така получила порезна рана на ръката.

Извършителят на деянията е бил задържан от пристигналите полицейски служители. Делото срещу

Безплатен курс за обучение по професия „Здравен асистент“ за безработни организират от Университетската многопрофилна болница за активно лечение (УМБАЛ) „Дева Мария“ в Бургас, съобщиха от пресцентъра на лечебното заведение. Курсът започва от 1 октомври и е насочен към безработни граждани, регистрирани в Бюрото по труда в крайморския град.

Желаещите да се запишат могат да го направят, като се свържат с Учебния отдел на болницата на тел.: 0889 332 260, или онлайн на сайта на лечебното заведение, посочиха от УМБАЛ „Дева Мария“.

Безплатният курс за здравен асистент ще е под формата на дуално обучение, включващ теоретична част и платен стаж. След успешно провеждане на обучението, курсистите ще имат възможност да сключат пълноправен трудов договор за период от 18 месеца. Те ще получат и свидетелство за професионална квалификация по специално

Ресорът, който България получи е изключително важен, заяви пред български журналисти в Страсбург Екатерина Захариева. По-рано днес тя бе предложена от Урсула фон дер Лайен за еврокомисар за стартъпи, изследвания и иновации. 

"Искам да изкажа благодарност на председателя на Европейската комисия госпожа Урсула фон дер Лайен и на българското правителство за това доверие и за номинацията. Осъзнавам отговорността. Тя е голяма. Ресорът, който България получи е изключително важен и в центъра на досегашната и на следващата комисия", отбеляза Екатерина Захариева.

По думите й засилването на иновациите и изследванията ще направи нашата икономика по-конкурентоспособна и е пряко свързано с увеличаване на конкурентоспособността на ЕС и на европейската икономика.

Захариева отказа да отговаря на журналистически въпроси, докато не мине процедурата по изслушванията. 

На първото заседание на пленума на Висшия съдебен съвет (ВСС), определено за предложения за кандидатури за главен прокурор, такива не постъпиха. 

Преди дни бе гласуван график, според който на 16 януари трябва да бъде проведен изборът.

Според хорнограмата с дати в четири поредни заседания до 10 октомври могат да постъпват кандидатури. На 24 октомври е крайният срок на кандидатите да представят концепция, а ВСС има задължение да ги публикува. До 26 ноември две от комисиите към Прокурорската колегия следва да приемат доклади за професионалните и нравствени качества на кандидатите, които ден по-късно да бъдат обсъдени на заседание на колегията.

На 5 декември Пленумът на ВСС трябва да посочи час за изслушване на кандидатите. Крайният срок за представяне на становища и въпроси към кандидатите е 8 януари 2025 година, а на 16 януари следва да се проведе изслушване и

Националната служба за охрана (НСО) въвежда ограничения за полетите с дронове над Велико Търново на 22 септември, съобщиха от пресцентъра на Община Велико Търново.

Със заповед на началника на НСО генерал-майор Емил Тонев за гарантиране на мерките за сигурност по време на националните чествания на Независимостта на България, за времето от 7:00 до 13:00 ч. и от 17:00 до 22:00 ч. се забранява използването на безпилотни летателни апарати – дронове, с център площад „Цар Асен“.

Главната дирекция „Гражданска въздухоплавателна администрация“ следва да наложи забрана за всички видове безпилотни летателни средства, планери, аеростати и пилотирани въздухоплавателни средства, с изключение на излитащите и кацащите самолети от и на Летище Горна Оряховица. 

НСО въвежда мерки и за гражданите, които желаят да присъстват, на кулминацията на търже

В следобедните часове се очаква увеличение на облачността и може да има локални превалявания.

Съоръженията в курортите работят според летния им график.

Няма инциденти с туристи през изминалото денонощие.

От Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ) съобщиха, че в планините ще преобладава слънчево време, но около и след обяд ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали и прегърми. Ще духа слаб до умерен вятър, предимно от север-северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 23°, на 2000 метра - около 16°.

Централната избирателна комисия (ЦИК) взе решение на днешното си заседание да изпрати осем писма до компетентните районни прокуратури за сезиране с оглед налични данни за гласуване повече от един път на избиратели в изборите за Европейски парламент.

Според данните 54 души са гласували повече от един път. Направена е проверка и в Главна дирекция „Гражданска регистрация и административно обслужване“ по случая. 

Припомняме, че европейските избори се състояха между 6-и и 9 юни. В новия Европейски парламент има 720 депутати от 27-те страни членки на Европейския съюз, с 15 повече от предишния парламент. Разпределението отчита населението на страните, както и нуждата от минимално ниво на представителство на гражданите от по-малките страни. България запазва броя си евродепутати - 17.

Парламентът ще обсъди проект на решение за освобождаване на Антон Славчев като изпълняващ функциите председател на Комисията за противодействие на корупцията и на Комисията за отнемане на незаконно придобитото имущество, както и като член на двата органа. Точката е втора за днес според приетата програма за работа на Народното събрание и е внесена от Николай Денков и група народни представители от парламентарната група на „Продължаваме промяната - Демократична България“.

Първа точка е първото гласуване на промени в Закона за пряко участие на гражданите в държавната власт и местното самоуправление, предложени от ПГ на „Има такъв народ“. Авторите предлагат минимално необходимият брой подписи за предложение за произвеждане на референдуми да е определен в закона не в твърдо число, както е сега за национален референдум – 200 хиляди или 400 хиляди граждан

Олимпийският шампион по борба - свободен стил от Париж 2024 Магомед Рамазанов стана почетен гражданин на Велико Търново на официална церемония днес. Неговият треньор Мирослав Колев получи наградата „Велико Търново“.

Решението за удостояването на Рамазанов с почетната титла бе взето на заседание на Общинския съвет на 29 август с пълно единодушие, каза председателят на Общинския съвет Венцислав Спирдонов. Почетните знаци на олимпийския шампион бяха връчени от кмета на Велико Търново Даниел Панов.

За мен е голяма чест да бъда почетен гражданин на Велико Търново – старата столица на България, каза след получаването на отличието Рамазанов. Той посочи, че амбициите му са да се посвети на интензивни състезания в подготовка за следващия олимпийски цикъл. „Искам да направя своя максимум и отново да спечеля злато на следващата олимпиада“, каза шампион

С общоградска церемония на площад „Хаджи Димитър“ в Сливен ще бъде отбелязан Денят на независимостта на България на 22 септември, съобщиха от пресцентъра на община Сливен.

Общината е организатор на събитието заедно с Центъра за подготовка на специалисти – Сливен.

Церемонията включва ритуал по издигане на националното знаме и полагане на венци и цветя пред паметника на Хаджи Димитър и сливенските възрожденци. Предвиден е и празничен концерт на сливенския ансамбъл за народни песни и танци.

Събитията по повод обявяването на независимостта на България, провъзгласена на 22 септември (5 октомври нов стил) 1908 година, ще започнат от 20 септември с празничния концерт на самодейните състави на пенсионерските клубове от община Сливен в Градската градина. За петъчния ден е планирано и представяне на новите издания на книгите от трилогията на Цончо Родев &b

Партиите и коалициите в Търговище постигнаха принципно съгласие за разпределението на местата в секционните избирателни комисии (СИК) в изборите за народни представители на 27 октомври. В консултациите, свикани от кмета Дарин Димитров на 19 септември, участваха представители на всички парламентарно представени политически сили, информират от пресцентъра на общинската администрация. 

Общо 844 ще са членовете на всички 105 секционни избирателни комисии в общината в предстоящите избори. Най-много места в тях има Коалиция "ГЕРБ – СДС" – 250, от които 104 са на ръководни позиции в комисиите. Коалиция "Продължаваме промяната – Демократична България“ има 143 места. От тях 61 са на ръководни позиции. „Възраждане“ е със 139 места, от които 60 са ръководни. С по 104 места в комисиите са ДПС, Коалиция „БСП за България“ и партия „И

Не пропускайте важните новини от деня. Последвайте ни в Google News Showcase
Бъдете информани с нашите тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-важните новини и събития от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Общинският съвет в Ново село не прие отчета на бюджета на общината за 2023 г.
На днешното заседание на Общинския съвет осем от десет присъстващи съветници гласуваха с „въздържал се“ и така отчетът на бюджета на община Ново село за 2023 г. не беше ...
Не се появяват нови сметища на местата с осигурено видеонаблюдение, каза служебният министър на околоната среда и водите
Не се появяват нови сметища на местата с осигурено видеонаблюдение. Това каза служебният министър на околната среда и водите в служебния кабинет Петър Димитров по време на парламен ...
Трима охранители са с повдигнати обвинения заради побой над двама мъже пред дискотека в "Студентски град"
Софийската районна прокуратура привлече към наказателна отговорност трима души, нанесли телесни повреди на двама мъже пред заведение в ж. к. „Студентски град“, съобщиха ...
Трамвайният транспорт се превръща в абсолютен приоритет на транспорта на София, заяви общинският съветник Борис Бонев
Трамвайният транспорт се превръща в абсолютен приоритет на транспорта на София. Това заяви общинският съветник Борис Бонев от "Продължаваме промяната-Демократична България" ("Спаси ...
Мартин Димитров и Радан Кънев предупредиха за опасност да загубим безвъзмездно финансиране заради спряна обществена поръчка за митническо оборудване
Депутатът от парламентарната група на "Продължаваме промяната - Демократична България" Мартин Димитров и евродепутатът Радан Кънев предупредиха на брифинг в парламента, че влизанет ...
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Общинският съвет в Ново село не прие отчета на бюджета на общината за 2023 г.
На днешното заседание на Общинския съвет осем от десет присъстващи съветници гласуваха с „въздържал се“ и така отчетът на бюджета на община Ново село за 2023 г. не беше ...
Предстои поставянето на 12 нови камери за следене на скоростта на автомобилите в София, съобщи общинският съветник Борис Бонев
Предстои поставянето на 12 нови камери за следене на скоростта на автомобилите в София, съобщи общинският съветник Борис Бонев от "Продължаваме промяната - Демократична България" ( ...
Осем души са задържани за участие в престъпна мрежа за трафик на мигранти от Турция през България и Сърбия, съобщи МВР
Осем души са задържани за участие в престъпна мрежа за трафик на мигранти от Турция през България и Сърбия към Западна Южна Европа. Това съобщи пресцентърът на Министерството на въ ...
Откриха алея на българската шевица в пловдивския парк "Лаута"
Откриха алея на българската шевица в пловдивския парк "Лаута" в район "Тракия". Творбите са изработени от Радина Росенова и Бояна Илиева от Колекция РОД, с подкрепата на Фондация " ...
Без пълен консенсус завършиха консултациите за съставите на секционните избирателни комисии в Разград
Без пълен консенсус завършиха консултациите за съставите на секционните избирателни комисии в Разград. Представителите на политически сили постигнаха съгласие по разпределението на ...
Тикер в 14:52 ч.
На днешното заседание на Общинския съвет осем от десет присъстващи съветници гла ...
Начало Контекст
12107
България

Условията за туризъм в планините са добри, следобед може да има локални превалявания, предупреждават от Планинската спасителна служба на БЧК

В следобедните часове се очаква увеличение на облачността и може да има локални превалявания.Съоръженията в курортите работят според летния им график.

| 05 Септември 2024, 09:27 ч.
СЛУШАЙТЕ НОВИНАТА
Условията за туризъм в планините са добри, следобед може да има локални превалявания, предупреждават от Планинската спасителна служба на БЧК
Условията за туризъм в планините са добри, следобед може да има локални превалявания, предупреждават от Планинската спасителна служба на БЧК
Снимка © Минко Чернев

Условията за туризъм са добри, съобщиха от Планинската спасителна служба (ПСС) на Българския Червен кръст (БЧК). Температурите варират между 9 и 15°. За момента времето е слънчево и тихо.

Районна прокуратура – Видин внесе в съда обвинителен акт срещу 57-годишен мъж, привлечен като обвиняем за извършени от него в условията на домашно насилие престъпления, съобщиха от Апелативна прокуратура – София.

На 24 април т.г. мъжът се прибрал вкъщи след полунощ в нетрезво състояние. Между съпрузите възникнало спречкване. Обезпокоена от агресивното му поведение съпругата се обадила на сина си с молба да подаде сигнал на телефон 112, което той направил.

Непосредствено след това обвиняемият влязъл в спалнята при съпругата си с нож в ръка. Гневно замахнал към нея и го опрял в гърдите , отправяйки закана с убийство. В опит да го спре, жената се принудила да хване ножа откъм острието и така успяла да го отмъкне от нападателя. Така получила порезна рана на ръката.

Извършителят на деянията е бил задържан от пристигналите полицейски служители. Делото срещу

Безплатен курс за обучение по професия „Здравен асистент“ за безработни организират от Университетската многопрофилна болница за активно лечение (УМБАЛ) „Дева Мария“ в Бургас, съобщиха от пресцентъра на лечебното заведение. Курсът започва от 1 октомври и е насочен към безработни граждани, регистрирани в Бюрото по труда в крайморския град.

Желаещите да се запишат могат да го направят, като се свържат с Учебния отдел на болницата на тел.: 0889 332 260, или онлайн на сайта на лечебното заведение, посочиха от УМБАЛ „Дева Мария“.

Безплатният курс за здравен асистент ще е под формата на дуално обучение, включващ теоретична част и платен стаж. След успешно провеждане на обучението, курсистите ще имат възможност да сключат пълноправен трудов договор за период от 18 месеца. Те ще получат и свидетелство за професионална квалификация по специално

Ресорът, който България получи е изключително важен, заяви пред български журналисти в Страсбург Екатерина Захариева. По-рано днес тя бе предложена от Урсула фон дер Лайен за еврокомисар за стартъпи, изследвания и иновации. 

"Искам да изкажа благодарност на председателя на Европейската комисия госпожа Урсула фон дер Лайен и на българското правителство за това доверие и за номинацията. Осъзнавам отговорността. Тя е голяма. Ресорът, който България получи е изключително важен и в центъра на досегашната и на следващата комисия", отбеляза Екатерина Захариева.

По думите й засилването на иновациите и изследванията ще направи нашата икономика по-конкурентоспособна и е пряко свързано с увеличаване на конкурентоспособността на ЕС и на европейската икономика.

Захариева отказа да отговаря на журналистически въпроси, докато не мине процедурата по изслушванията. 

На първото заседание на пленума на Висшия съдебен съвет (ВСС), определено за предложения за кандидатури за главен прокурор, такива не постъпиха. 

Преди дни бе гласуван график, според който на 16 януари трябва да бъде проведен изборът.

Според хорнограмата с дати в четири поредни заседания до 10 октомври могат да постъпват кандидатури. На 24 октомври е крайният срок на кандидатите да представят концепция, а ВСС има задължение да ги публикува. До 26 ноември две от комисиите към Прокурорската колегия следва да приемат доклади за професионалните и нравствени качества на кандидатите, които ден по-късно да бъдат обсъдени на заседание на колегията.

На 5 декември Пленумът на ВСС трябва да посочи час за изслушване на кандидатите. Крайният срок за представяне на становища и въпроси към кандидатите е 8 януари 2025 година, а на 16 януари следва да се проведе изслушване и

Националната служба за охрана (НСО) въвежда ограничения за полетите с дронове над Велико Търново на 22 септември, съобщиха от пресцентъра на Община Велико Търново.

Със заповед на началника на НСО генерал-майор Емил Тонев за гарантиране на мерките за сигурност по време на националните чествания на Независимостта на България, за времето от 7:00 до 13:00 ч. и от 17:00 до 22:00 ч. се забранява използването на безпилотни летателни апарати – дронове, с център площад „Цар Асен“.

Главната дирекция „Гражданска въздухоплавателна администрация“ следва да наложи забрана за всички видове безпилотни летателни средства, планери, аеростати и пилотирани въздухоплавателни средства, с изключение на излитащите и кацащите самолети от и на Летище Горна Оряховица. 

НСО въвежда мерки и за гражданите, които желаят да присъстват, на кулминацията на търже

В следобедните часове се очаква увеличение на облачността и може да има локални превалявания.

Съоръженията в курортите работят според летния им график.

Няма инциденти с туристи през изминалото денонощие.

От Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ) съобщиха, че в планините ще преобладава слънчево време, но около и след обяд ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали и прегърми. Ще духа слаб до умерен вятър, предимно от север-северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 23°, на 2000 метра - около 16°.

Централната избирателна комисия (ЦИК) взе решение на днешното си заседание да изпрати осем писма до компетентните районни прокуратури за сезиране с оглед налични данни за гласуване повече от един път на избиратели в изборите за Европейски парламент.

Според данните 54 души са гласували повече от един път. Направена е проверка и в Главна дирекция „Гражданска регистрация и административно обслужване“ по случая. 

Припомняме, че европейските избори се състояха между 6-и и 9 юни. В новия Европейски парламент има 720 депутати от 27-те страни членки на Европейския съюз, с 15 повече от предишния парламент. Разпределението отчита населението на страните, както и нуждата от минимално ниво на представителство на гражданите от по-малките страни. България запазва броя си евродепутати - 17.

Парламентът ще обсъди проект на решение за освобождаване на Антон Славчев като изпълняващ функциите председател на Комисията за противодействие на корупцията и на Комисията за отнемане на незаконно придобитото имущество, както и като член на двата органа. Точката е втора за днес според приетата програма за работа на Народното събрание и е внесена от Николай Денков и група народни представители от парламентарната група на „Продължаваме промяната - Демократична България“.

Първа точка е първото гласуване на промени в Закона за пряко участие на гражданите в държавната власт и местното самоуправление, предложени от ПГ на „Има такъв народ“. Авторите предлагат минимално необходимият брой подписи за предложение за произвеждане на референдуми да е определен в закона не в твърдо число, както е сега за национален референдум – 200 хиляди или 400 хиляди граждан

Олимпийският шампион по борба - свободен стил от Париж 2024 Магомед Рамазанов стана почетен гражданин на Велико Търново на официална церемония днес. Неговият треньор Мирослав Колев получи наградата „Велико Търново“.

Решението за удостояването на Рамазанов с почетната титла бе взето на заседание на Общинския съвет на 29 август с пълно единодушие, каза председателят на Общинския съвет Венцислав Спирдонов. Почетните знаци на олимпийския шампион бяха връчени от кмета на Велико Търново Даниел Панов.

За мен е голяма чест да бъда почетен гражданин на Велико Търново – старата столица на България, каза след получаването на отличието Рамазанов. Той посочи, че амбициите му са да се посвети на интензивни състезания в подготовка за следващия олимпийски цикъл. „Искам да направя своя максимум и отново да спечеля злато на следващата олимпиада“, каза шампион

С общоградска церемония на площад „Хаджи Димитър“ в Сливен ще бъде отбелязан Денят на независимостта на България на 22 септември, съобщиха от пресцентъра на община Сливен.

Общината е организатор на събитието заедно с Центъра за подготовка на специалисти – Сливен.

Церемонията включва ритуал по издигане на националното знаме и полагане на венци и цветя пред паметника на Хаджи Димитър и сливенските възрожденци. Предвиден е и празничен концерт на сливенския ансамбъл за народни песни и танци.

Събитията по повод обявяването на независимостта на България, провъзгласена на 22 септември (5 октомври нов стил) 1908 година, ще започнат от 20 септември с празничния концерт на самодейните състави на пенсионерските клубове от община Сливен в Градската градина. За петъчния ден е планирано и представяне на новите издания на книгите от трилогията на Цончо Родев &b

Партиите и коалициите в Търговище постигнаха принципно съгласие за разпределението на местата в секционните избирателни комисии (СИК) в изборите за народни представители на 27 октомври. В консултациите, свикани от кмета Дарин Димитров на 19 септември, участваха представители на всички парламентарно представени политически сили, информират от пресцентъра на общинската администрация. 

Общо 844 ще са членовете на всички 105 секционни избирателни комисии в общината в предстоящите избори. Най-много места в тях има Коалиция "ГЕРБ – СДС" – 250, от които 104 са на ръководни позиции в комисиите. Коалиция "Продължаваме промяната – Демократична България“ има 143 места. От тях 61 са на ръководни позиции. „Възраждане“ е със 139 места, от които 60 са ръководни. С по 104 места в комисиите са ДПС, Коалиция „БСП за България“ и партия „И

Към първа страница Новини
Бъдете информани с нашите
тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-вълнуващите новини от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
КЪМ АБОНАМЕНТА
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Общинският съвет в Ново село не прие отчета на бюджета на общината за 2023 г.
Не се появяват нови сметища на местата с осигурено видеонаблюдение, каза служебният министър на околоната среда и водите
Трима охранители са с повдигнати обвинения заради побой над двама мъже пред дискотека в "Студентски град"
Трамвайният транспорт се превръща в абсолютен приоритет на транспорта на София, заяви общинският съветник Борис Бонев
Мартин Димитров и Радан Кънев предупредиха за опасност да загубим безвъзмездно финансиране заради спряна обществена поръчка за митническо оборудване
Още от рубриката
ВРЕМЕ ЗА ЧЕТЕНЕ
   
Време за четене - месец Септември
Препоръчани заглавия
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Местен фокус
Общинският съвет в Ново село не прие отчета на бюджета на общината за 2023 г.
На преден план
Предстои поставянето на 12 нови камери за следене на скоростта на автомобилите в София, съобщи общинският съветник Борис Бонев
Контекст
Осем души са задържани за участие в престъпна мрежа за трафик на мигранти от Турция през България и Сърбия, съобщи МВР
Контекст
Откриха алея на българската шевица в пловдивския парк "Лаута"
В детайли
Без пълен консенсус завършиха консултациите за съставите на секционните избирателни комисии в Разград
Основна линия
Общинският съвет в Каолиново актуализира бюджета и инвестиционната програма на общината за 2024 г. на днешното си заседание
На преден план
НСО въвежда ограничения за полетите с дронове над Велико Търново на 22 септември
Сфера
Община Варна възлага независим одит на "Градски транспорт" ЕАД
В детайли
Кампании за събиране на опасни отпадъци ще се проведат в края на септември в Перник
Контекст
Община Созопол ще закупи нов репатриращ автомобил за премахване на неправилно паркирани коли
Още новини
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни.
Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.

NRD24 © 2024 Всички права запазени. Програма на NRD. Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни. Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.


NRD24 © 2024 Всички права запазени.
Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.