Начало Сфера Заради опасност от пожари за втори път се удължава забраната за машинни полски дейности след 11:00 часа в област Хасково
12273
България

Заради опасност от пожари за втори път се удължава забраната за машинни полски дейности след 11:00 часа в област Хасково

За втори път със заповед на областния управител Мехмед Атаман се удължава забраната за машинни полски дейности след 11:00 часа в област Хасково заради опасност от пожари, съобщиха от пресцентъра на областната администрация.Заповедта се издава в съотвествие със Закона за защита при бедствия.

| 05 Септември 2024, 14:19 ч.
Заради опасност от пожари за втори път се удължава забраната за машинни полски дейности след 11:00 часа в област Хасково
Заради опасност от пожари за втори път се удължава забраната за машинни полски дейности след 11:00 часа в област Хасково
Снимка © БТА

За втори път със заповед на областния управител Мехмед Атаман се удължава забраната за машинни полски дейности след 11:00 часа в област Хасково заради опасност от пожари, съобщиха от пресцентъра на областната администрация.

Общинските съветници на Добрич не приеха предложението на кмета на Община Добрич Йордан Йорданов за изменение в структурата на общинската администрация и създаването на нова длъжност – заместник-кмет с ресор „Обществен ред и сигурност“. 

В мотивите за създаване на това звено е записано, че в общинска администрация постъпват много сигнали за извършени нарушения по спазване на нормативните актове, издадени от Общинския съвет, които определят като контролиращ кмета на общината. По своята същност сигналите са от разнороден характер, което означава, че е необходимо да участват инспектори с различни професионални компетентности от различни звена на общинската администрация. "Стиковането на контролни групи се оказва труден процес, от една страна като организация, а от друга - като подчиненост. Това води до риск за ефективната защита на обществения ред и сигурнос

Едва два процента от населението нямат достъп до аптека на територията на общината, в която живее. Това каза пред журналисти магистър-фармацевтът Димитър Маринов, председател на Българския фармацевтичен съюз. Представители на Българския фармацевтичен съюз (БФС), на Асоциацията на собствениците на аптеки (АСА), на Националната аптечна камара (НАК), на Инициативния комитет от магистър-фармацевти (ИКМФ) и на Националната аптечна браншова организация (НАБО) изразиха пред журналисти единодушното си мнение против приетите на първо четене в пленарна зала промени, според които ще бъде възможна продажбата на лекарства чрез автомати, разположени извън аптеки.

Аптеките в България са 3266, посочи Маринов. По думите му в ЕС на 4122 души има една аптека, което означава, че в страната ни аптеките на глава от населението са близо два пъти повече.

С промяна в Закона за здравното осигуряв

Преговарящите от парламентарно представените партии и коалиции приеха разпределението на състава на секционните избирателни комисии в Димитровград, предложено от кмета Иво Димов, без възражения по време на провелите се консултации, съобщиха от пресцентъра на общинска администрация.

За предстоящите на 27 октомври избори за Народно събрание на територията на община Димитровград ще бъдат сформирани 90 избирателните секции със 736 членове.

Най-много - 219 места в секционните избирателни комисии са отредени за Коалиция ГЕРБ-СДС. Тя ще има по 30 председателски места, заместник – председателски и секретарски места, и 129 членове. 

Общо 125 са места за "Продължаваме промяната - Демократична България" с 18 председателски, 17 заместник - председателски позиции, 18 секретари и 72 членове. 

Политическа партия „Възраждане” има 122 места, от к

Във връзка с поредните обидни квалификации към България и българския народ на официални лица от Република Северна Македония, категорично отказваме да влизаме в подобен неевропейски и несъвместим с доброто възпитание тон. Това заявяват в позиция от Министерството на външните работи и добавят, че "нашите партньори са уведомени за непредизвиканите провокации, целящи включително разрушаване на диалога".

За пореден път припомняме ключовото значение на развитието на добросъседски отношения за европейското бъдеще на Република Северна Македония, посочват от външно министерство.

Президентът на Република Северна Македония Гордана Силяновска-Давкова посети миналата седмица България и се срещна с държавния глава Румен Радев. Силяновска посети страната ни по повод гостуването на Националната опера и балет на РСМ, която ще представи в София операта „Набуко“ от Джузепе Верд

От 12:00 ч. днес до 12:00 ч. на 18 септември (сряда) се ограничава движението в тръбата в посока Перник на тунела „Мало Бучино“ на автомагистрала  „Струма“ за монтаж на носещи конструкции за осветлението, съобщиха от Агенция „Пътна инфраструктура“ (АПИ). 

Трафикът ще преминава двупосочно в тръбата на тунела за София, а скоростта се ограничава до 50 км/час.  Необходимо е шофьорите да се движат с повишено внимание и да следват стриктно създадената организация на движение.

АПИ апелира шофьорите да спазват правилата за движение и да не предприемат рискови изпреварвания, с които застрашават безопасността на всички останали пътуващи. Да не се използват аварийните ленти по автомагистралите за по-бързо придвижване при натоварен трафик, посочват от АПИ. По този начин се възпрепятства преминаването на превозните средства със специ

От 9-и до 15-и септмври няма да бъде позволено косенето на трева и машинното почистване, включително почистването на храсти, свързани с поддържането на пасища и обработваеми земи.
Няма да се допуска и балирането и извозването на сено и слама.

Заповедта се издава в съотвествие със Закона за защита при бедствия.

Ограничението, което бе валидно през целия летен сезон, вече веднъж бе удължено от първи до осми септември. Последният пожар в региона на 3 септември в землището на любимецкото село Оряхово, който унищожи селскостопански постройки и необитаема къща, тръгна именно от пасище. 

Със специално видео от Министерството на отбраната (МО) отдадоха почит към хората и поклон към военните пилоти майор Петко Димитров и старши лейтенант Венцислав Дункин на страницата си във Фейсбук. 

„Българската армия изгуби двама от най-опитните и мотивирани авиатори, посветени на воинския си дълг и отдадени на страната си, оставили видима следа с делата си“, пишат от военното министерство.  

Майор Димитров и старши лейтенант Дункин остават в мислите и сърцата ни завинаги, допълват от МО.

Видеото завършва с думите „Орлите не умират – те отлитат.“

Първият основен ремонт на трета детска градина - сграда „Зорница“ в Хасково, чието здание е строено през 60-те години на миналия век, започна днес със символично откриване на строителната площадка.

Кметът на Община Хасково Станислав Дечев и директорът на „Зорница“ Красимира Стоева дадоха начало на изпълнението на проекта. По него освен модернизация, предстои и въвеждане на мерки за постигане на енергиен клас А на сградата.

Дейностите са финансирани с 1 728 960 лева. Сумата е осигурена от Националния план за възстановяване и устойчивост, процедура „Модернизация на образователната среда“, припомни кметът на Хасково.

Станислав Дечев благодари на екипа си, работил по изграждането на проекта. Според него ще се извърши преустройство на вътрешното пространство за обособяване на три градински групи със собствени гардеробни, складови и с

На пътя между селата Самораново и Ресилово, община Дупница, 46-годишна жена е блъсната от автомобил, който е напуснал местопроизшествието, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция (ОД) на МВР - Кюстендил. 

Инцидентът е станал тази нощ. Пострадалата сама е подала сигнал на телефон 112, след това е била откарана с линейка в болницата в Дупница, където е била настанена със счупен глезен. Сутринта от болничното заведение са уведомили полицията, че жената е починала, казаха от ОД на МВР - Кюстендил.

След получения сигнал за инцидента в Районното управление в Дупница са предприети незабавни действия и причинителят на произшествието е установен и задържан. Той е на 26 години от Дупница и работи като шофьор на такси. Според първоначалната информация мъжът е блъснал пешеходката с таксиметровия автомобил. След инцидента се е прибрал и е сменил колата, като е изляз

За такава обидна квалификация в една европейска държава се "взима главата" на министър веднага, хвърчат оставки, коментира пред журналисти зам.-председателят на ГЕРБ и бивш външен министър Даниел Митов думите в телевизионно интервю на вицепремиера и министър на транспорта на Република Северна Македония (РСМ ) Александър Николоски по повод липсата на знамето на страната му при неформалната среща у нас между президентите Румен Радев и Гордана Силяновска-Давкова.

Ескалацията в реториката на Скопие стигна дотам, че да се говори по такъв непристоен начин, добави Митов. Според него министър на правителство в европейска държава няма право да използва такива думи по отношение не просто на съседна, но и на която и да било друга европейска държава, европейски народ. Очевидно това е поредната провокация на РСМ, целяща да разруши постигнатото до момента, е изводът на Даниел Митов. Според н

Общо 6811 замърсени зони и нерегламентирани сметища са почистени в рамките на 12-ото издание на „Да изчистим България заедно“. Това е пореден нов рекорд, като за миналата година броят на изчистените зони е бил 6092, съобщават от Би Ти Ви.

По думите им възстановените и облагородени пространства тази година са 175.

В 12-ото издание на кампанията „Да изчистим България заедно“ са се включили 699 детски градини и учебни заведения от цялата страна. Техният брой е с 100 повече от предходното издание, като през 2023 г. общият им брой бе 596, а през 2022 г. – 575, отбелязват от Би Ти Ви. 

„Тази кампания отдавна се превърна в нещо много по-голямо от ежегодна инициатива – тя е символ на сплотеност, грижа и надежда за по-чиста България. Заедно, с постоянство и личен пример, можем да продължим да променяме света около нас и да ост

Не пропускайте важните новини от деня. Последвайте ни в Google News Showcase
Бъдете информани с нашите тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-важните новини и събития от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Върбица отбелязва тържествено 50 години от обявяването си за град
Върбица отбелязва тържествено 50 години от обявяването си за град. Днес беше открит и традиционният Върбишки панаир с шествие от местния площад, в близост до сградите на местното ч ...
В декларация учредители, основатели, доайени и бивши областни председатели на ДПС застанаха зад лидера Ахмед Доган
В декларация учредители, основатели, доайени и бивши областни председатели на ДПС застанаха зад лидера Ахмед Доган и Автентичното ДПС, съобщиха от „ДПС пресцентър“ на с ...
Евродепутатът Елена Йончева е в Йемен в опит да се срещне с българските моряци от кораба „Галакси лийдър“
Намирам се в Йемен, където ще се опитам да стигна до българите от кораба „Галакси лийдър“ (Galaxy Leader) - капитанът Любомир Чанев и старши помощник-капитанът Данаил В ...
За да бъдат изчистени избирателните списъци от т.нар. мъртви души, е нужна законодателна промяна, каза Росен Карадимов
За да бъдат изчистени избирателните списъци от т.нар. мъртви души, е нужна законодателна промяна и воля на парламента, но това на този етап не е възможно, защото парламентът излиза ...
Изпълнението на местните приходи в бюджета на Община Хасково за 2023 г. е над 100 процента, съобщиха от общинската администрация
Изпълнението на местните приходи в бюджета на Хасково за 2023 година е 100,59 процента, съобщиха от пресцентъра на общинската администрация. При заложени приходи от 37 944 465 лв. ...
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Върбица отбелязва тържествено 50 години от обявяването си за град
Върбица отбелязва тържествено 50 години от обявяването си за град. Днес беше открит и традиционният Върбишки панаир с шествие от местния площад, в близост до сградите на местното ч ...
Елена Йончева е предала в йеменския град Сана писмо от името на роднините на българските моряци от кораба "Галакси Лийдър"
Евродепутатът Елена Йончева е предала в йеменския град Сана писмо от името на роднините на българските моряци от кораба "Галакси Лийдър" с молба да им бъде позволено да се приберат ...
Възможностите за задълбочаване на икономическото и инвестиционно сътрудничество между България и Германия обсъдиха президентът Румен Радев и посланик Ирене Планк
Възможностите за задълбочаване на икономическото и инвестиционно сътрудничество между България и Германия обсъдиха президентът Румен Радев и германският посланик Ирене Планк, съобщ ...
Мъж на 51 г. е задържан от полицията в област Добрич заради намерени в негов имот наркотици
Мъж на 51 г. е задържан от полицията днес заради намерени в имот в с. Орляк, община Тервел, наркотици, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР в Добрич. Оттам допълва ...
В декларация учредители, основатели, доайени и бивши областни председатели на ДПС застанаха зад лидера Ахмед Доган
В декларация учредители, основатели, доайени и бивши областни председатели на ДПС застанаха зад лидера Ахмед Доган и Автентичното ДПС, съобщиха от „ДПС пресцентър“ на с ...
Тикер в 04:09 ч.
Върбица отбелязва тържествено 50 години от обявяването си за град. Днес беше отк ...
Начало Сфера
12273
България

Заради опасност от пожари за втори път се удължава забраната за машинни полски дейности след 11:00 часа в област Хасково

За втори път със заповед на областния управител Мехмед Атаман се удължава забраната за машинни полски дейности след 11:00 часа в област Хасково заради опасност от пожари, съобщиха от пресцентъра на областната администрация.Заповедта се издава в съотвествие със Закона за защита при бедствия.

| 05 Септември 2024, 14:19 ч.
СЛУШАЙТЕ НОВИНАТА
Заради опасност от пожари за втори път се удължава забраната за машинни полски дейности след 11:00 часа в област Хасково
Заради опасност от пожари за втори път се удължава забраната за машинни полски дейности след 11:00 часа в област Хасково
Снимка © БТА

За втори път със заповед на областния управител Мехмед Атаман се удължава забраната за машинни полски дейности след 11:00 часа в област Хасково заради опасност от пожари, съобщиха от пресцентъра на областната администрация.

Общинските съветници на Добрич не приеха предложението на кмета на Община Добрич Йордан Йорданов за изменение в структурата на общинската администрация и създаването на нова длъжност – заместник-кмет с ресор „Обществен ред и сигурност“. 

В мотивите за създаване на това звено е записано, че в общинска администрация постъпват много сигнали за извършени нарушения по спазване на нормативните актове, издадени от Общинския съвет, които определят като контролиращ кмета на общината. По своята същност сигналите са от разнороден характер, което означава, че е необходимо да участват инспектори с различни професионални компетентности от различни звена на общинската администрация. "Стиковането на контролни групи се оказва труден процес, от една страна като организация, а от друга - като подчиненост. Това води до риск за ефективната защита на обществения ред и сигурнос

Едва два процента от населението нямат достъп до аптека на територията на общината, в която живее. Това каза пред журналисти магистър-фармацевтът Димитър Маринов, председател на Българския фармацевтичен съюз. Представители на Българския фармацевтичен съюз (БФС), на Асоциацията на собствениците на аптеки (АСА), на Националната аптечна камара (НАК), на Инициативния комитет от магистър-фармацевти (ИКМФ) и на Националната аптечна браншова организация (НАБО) изразиха пред журналисти единодушното си мнение против приетите на първо четене в пленарна зала промени, според които ще бъде възможна продажбата на лекарства чрез автомати, разположени извън аптеки.

Аптеките в България са 3266, посочи Маринов. По думите му в ЕС на 4122 души има една аптека, което означава, че в страната ни аптеките на глава от населението са близо два пъти повече.

С промяна в Закона за здравното осигуряв

Преговарящите от парламентарно представените партии и коалиции приеха разпределението на състава на секционните избирателни комисии в Димитровград, предложено от кмета Иво Димов, без възражения по време на провелите се консултации, съобщиха от пресцентъра на общинска администрация.

За предстоящите на 27 октомври избори за Народно събрание на територията на община Димитровград ще бъдат сформирани 90 избирателните секции със 736 членове.

Най-много - 219 места в секционните избирателни комисии са отредени за Коалиция ГЕРБ-СДС. Тя ще има по 30 председателски места, заместник – председателски и секретарски места, и 129 членове. 

Общо 125 са места за "Продължаваме промяната - Демократична България" с 18 председателски, 17 заместник - председателски позиции, 18 секретари и 72 членове. 

Политическа партия „Възраждане” има 122 места, от к

Във връзка с поредните обидни квалификации към България и българския народ на официални лица от Република Северна Македония, категорично отказваме да влизаме в подобен неевропейски и несъвместим с доброто възпитание тон. Това заявяват в позиция от Министерството на външните работи и добавят, че "нашите партньори са уведомени за непредизвиканите провокации, целящи включително разрушаване на диалога".

За пореден път припомняме ключовото значение на развитието на добросъседски отношения за европейското бъдеще на Република Северна Македония, посочват от външно министерство.

Президентът на Република Северна Македония Гордана Силяновска-Давкова посети миналата седмица България и се срещна с държавния глава Румен Радев. Силяновска посети страната ни по повод гостуването на Националната опера и балет на РСМ, която ще представи в София операта „Набуко“ от Джузепе Верд

От 12:00 ч. днес до 12:00 ч. на 18 септември (сряда) се ограничава движението в тръбата в посока Перник на тунела „Мало Бучино“ на автомагистрала  „Струма“ за монтаж на носещи конструкции за осветлението, съобщиха от Агенция „Пътна инфраструктура“ (АПИ). 

Трафикът ще преминава двупосочно в тръбата на тунела за София, а скоростта се ограничава до 50 км/час.  Необходимо е шофьорите да се движат с повишено внимание и да следват стриктно създадената организация на движение.

АПИ апелира шофьорите да спазват правилата за движение и да не предприемат рискови изпреварвания, с които застрашават безопасността на всички останали пътуващи. Да не се използват аварийните ленти по автомагистралите за по-бързо придвижване при натоварен трафик, посочват от АПИ. По този начин се възпрепятства преминаването на превозните средства със специ

От 9-и до 15-и септмври няма да бъде позволено косенето на трева и машинното почистване, включително почистването на храсти, свързани с поддържането на пасища и обработваеми земи.
Няма да се допуска и балирането и извозването на сено и слама.

Заповедта се издава в съотвествие със Закона за защита при бедствия.

Ограничението, което бе валидно през целия летен сезон, вече веднъж бе удължено от първи до осми септември. Последният пожар в региона на 3 септември в землището на любимецкото село Оряхово, който унищожи селскостопански постройки и необитаема къща, тръгна именно от пасище. 

Със специално видео от Министерството на отбраната (МО) отдадоха почит към хората и поклон към военните пилоти майор Петко Димитров и старши лейтенант Венцислав Дункин на страницата си във Фейсбук. 

„Българската армия изгуби двама от най-опитните и мотивирани авиатори, посветени на воинския си дълг и отдадени на страната си, оставили видима следа с делата си“, пишат от военното министерство.  

Майор Димитров и старши лейтенант Дункин остават в мислите и сърцата ни завинаги, допълват от МО.

Видеото завършва с думите „Орлите не умират – те отлитат.“

Първият основен ремонт на трета детска градина - сграда „Зорница“ в Хасково, чието здание е строено през 60-те години на миналия век, започна днес със символично откриване на строителната площадка.

Кметът на Община Хасково Станислав Дечев и директорът на „Зорница“ Красимира Стоева дадоха начало на изпълнението на проекта. По него освен модернизация, предстои и въвеждане на мерки за постигане на енергиен клас А на сградата.

Дейностите са финансирани с 1 728 960 лева. Сумата е осигурена от Националния план за възстановяване и устойчивост, процедура „Модернизация на образователната среда“, припомни кметът на Хасково.

Станислав Дечев благодари на екипа си, работил по изграждането на проекта. Според него ще се извърши преустройство на вътрешното пространство за обособяване на три градински групи със собствени гардеробни, складови и с

На пътя между селата Самораново и Ресилово, община Дупница, 46-годишна жена е блъсната от автомобил, който е напуснал местопроизшествието, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция (ОД) на МВР - Кюстендил. 

Инцидентът е станал тази нощ. Пострадалата сама е подала сигнал на телефон 112, след това е била откарана с линейка в болницата в Дупница, където е била настанена със счупен глезен. Сутринта от болничното заведение са уведомили полицията, че жената е починала, казаха от ОД на МВР - Кюстендил.

След получения сигнал за инцидента в Районното управление в Дупница са предприети незабавни действия и причинителят на произшествието е установен и задържан. Той е на 26 години от Дупница и работи като шофьор на такси. Според първоначалната информация мъжът е блъснал пешеходката с таксиметровия автомобил. След инцидента се е прибрал и е сменил колата, като е изляз

За такава обидна квалификация в една европейска държава се "взима главата" на министър веднага, хвърчат оставки, коментира пред журналисти зам.-председателят на ГЕРБ и бивш външен министър Даниел Митов думите в телевизионно интервю на вицепремиера и министър на транспорта на Република Северна Македония (РСМ ) Александър Николоски по повод липсата на знамето на страната му при неформалната среща у нас между президентите Румен Радев и Гордана Силяновска-Давкова.

Ескалацията в реториката на Скопие стигна дотам, че да се говори по такъв непристоен начин, добави Митов. Според него министър на правителство в европейска държава няма право да използва такива думи по отношение не просто на съседна, но и на която и да било друга европейска държава, европейски народ. Очевидно това е поредната провокация на РСМ, целяща да разруши постигнатото до момента, е изводът на Даниел Митов. Според н

Общо 6811 замърсени зони и нерегламентирани сметища са почистени в рамките на 12-ото издание на „Да изчистим България заедно“. Това е пореден нов рекорд, като за миналата година броят на изчистените зони е бил 6092, съобщават от Би Ти Ви.

По думите им възстановените и облагородени пространства тази година са 175.

В 12-ото издание на кампанията „Да изчистим България заедно“ са се включили 699 детски градини и учебни заведения от цялата страна. Техният брой е с 100 повече от предходното издание, като през 2023 г. общият им брой бе 596, а през 2022 г. – 575, отбелязват от Би Ти Ви. 

„Тази кампания отдавна се превърна в нещо много по-голямо от ежегодна инициатива – тя е символ на сплотеност, грижа и надежда за по-чиста България. Заедно, с постоянство и личен пример, можем да продължим да променяме света около нас и да ост

Към първа страница Новини
Бъдете информани с нашите
тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-вълнуващите новини от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
КЪМ АБОНАМЕНТА
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Върбица отбелязва тържествено 50 години от обявяването си за град
В декларация учредители, основатели, доайени и бивши областни председатели на ДПС застанаха зад лидера Ахмед Доган
Евродепутатът Елена Йончева е в Йемен в опит да се срещне с българските моряци от кораба „Галакси лийдър“
За да бъдат изчистени избирателните списъци от т.нар. мъртви души, е нужна законодателна промяна, каза Росен Карадимов
Изпълнението на местните приходи в бюджета на Община Хасково за 2023 г. е над 100 процента, съобщиха от общинската администрация
Още от рубриката
ВРЕМЕ ЗА ЧЕТЕНЕ
   
Време за четене - месец Септември
Препоръчани заглавия
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
В детайли
Върбица отбелязва тържествено 50 години от обявяването си за град
Местен фокус
Елена Йончева е предала в йеменския град Сана писмо от името на роднините на българските моряци от кораба "Галакси Лийдър"
Сфера
Възможностите за задълбочаване на икономическото и инвестиционно сътрудничество между България и Германия обсъдиха президентът Румен Радев и посланик Ирене Планк
Сфера
Мъж на 51 г. е задържан от полицията в област Добрич заради намерени в негов имот наркотици
В детайли
В декларация учредители, основатели, доайени и бивши областни председатели на ДПС застанаха зад лидера Ахмед Доган
Сфера
Иновативна технология помага на фермери да намалят потреблението на вода и торове и да повишат качеството на продукцията
В детайли
Евродепутатът Елена Йончева е в Йемен в опит да се срещне с българските моряци от кораба „Галакси лийдър“
Основна линия
Тринайсет нелегални мигранти, превозвани в два автомобила, са задържани в Бургас, водачите на колите са арестувани
Основна линия
Делегация от БАН, дипломати и българи, живеещи в Румъния, отбелязаха 155 години от създаването на Академията в Браила
Контекст
Проблемите на управлението на отпадъците обсъди на среща в Разград ръководството на РИОСВ Русе
Още новини
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни.
Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.

NRD24 © 2024 Всички права запазени. Програма на NRD. Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни. Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.


NRD24 © 2024 Всички права запазени.
Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.