Начало Сфера Пожар гори в гората до Каменар над Варна
10856
България

Пожар гори в гората до Каменар над Варна

Сигналът за пожар в боровата гора до селото е получен в 20:02 часа. Пламъците горят на същото място, където имаше пожар и през миналата седмица, уточняват от полицията.На място са изпратени два екипа на пожарната с общо седем пожарникари.

| 05 Септември 2024, 21:10 ч.
Пожар гори в гората до Каменар над Варна
Пожар гори в гората до Каменар над Варна
Снимка © / БТА

Пожар гори в района на село Каменар над Варна, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР в крайморския град.

Авиокомпания „Райънеър“ (Ryanair) е превозила над 12 милиона пътници през летище София от 2016 г. насам, откакто извършва полети от и до българската столица. Това съобщиха от пресцентъра на летище София. 

„Райънеър“ изпълнява най-голямото си лятно разписание досега с четири базирани самолета и 40 маршрута, включително пет нови дестинации до Аликанте, Бристол, Копенхаген, Скиатос и Валенсия. Компанията инвестира сериозно в региона, включително в четирите си базирани в София самолета - инвестиция на стойност 400 млн. долара и подкрепа за над 1300 местни работни места, включително 120 високоплатени работни места в авиацията“, посочиха от столичния аеропорт.

Мениджърът на компанията за Централна и Източна Европа, и Прибалтика, Алисия Войчик-Голебиовска, заяви: „Радваме се, че отбелязваме над 12 милиона пътници на „Райънеър&ldquo

Мотоциклетист на 20 години от Шумен е пострадал тежко при пътно произшествие вчера следобед, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция (ОД) на МВР - Шумен. Инцидентът е станал около 13:30 часа на шуменския булевард „Велики Преслав“. Младият мъж загубил контрол над управлявания от него мотоциклет „Сузуки“, излязъл вляво от пътното платно и се ударил в дърво. 

Той е бил откаран за преглед в шуменската болница, където е било установено, че има фрактура на четири ребра, контузия на бял дроб, фрактура на лопатка на лява ръка, след което е настанен за лечение, с опасност за живота, допълниха от пресцентъра на полицията в Шумен. 

Двама души са загинали, а 28 са пострадали при 24 тежки катастрофи в страната през изминалото денонощие, съобщиха от МВР на своя уебсайт по-рано днес. От началото на септември при 353 тежки пътнотранспортни п

Прокурорската колегия на Висшия съдебен съвет (ВСС) прие за сведение заявлението от Божидар Колев - адвокат от Софийска адвокатска колегия, с което се самопредлага за участие в процедурата за избор на главен прокурор, съобщиха от ВСС.

От институцията припомнят, че съгласно приетите правила предложения за кандидатури за главен прокурор могат да правят не по-малко от трима от членовете на Прокурорската колегия на Висшия съдебен съвет и министърът на правосъдието.

Също така отбелязват, че адвокат Колев е заявил желание да се кандидатира за главен прокурор и през 2023 г.

Припомняме, че на 12 септември Пленумът на Висшия съдебен съвет реши да възобнови процедурата за избор на главен прокурор, по предложение на Прокурорската колегия. Според приетия график изборът трябва да бъде проведен на 16 януари. 

Няма опасност България да бъде застигната от циклона, причиняващ опустошителни валежи и наводнения в Централна и Източна Европа. Това беше докладвано на служебния министър-председател Димитър Главчев на среща в Министерския съвет. Той свика работна среща в Министерския съвет заради бедственото положение в редица европейски региони, съобщиха от правителствената информационна служба. Ситуацията се следи всекидневно, беше докладвано на Главчев.

Във фокуса на срещата бяха също превантивните действия, които се правят планово по почистване на речни корита, отводнителни канали и възстановяване на диги. Служебният премиер поиска изготвяне на екшън план в аванс за справяне с бедствия. В тази връзка ще се изпратят писма до областните управители и кметовете за наличностите им като техника и материали за справяне с бедствени ситуации и за превенция.

Възможностите за финансиране на щ

Българското книжовно дружество, което по-късно става Българска академия на науките (БАН), е без съмнение най-значителният принос към българското възраждане в областта на духовната сфера. Това заяви днес председателят на БАН акад. Юлиан Ревалски на мястото, където през 1869 г. е създадена Академията, а след това е изградена църквата "Възнесение Господне" в Браила. 

Той припомни, че създаването на Българското книжовно дружество е плод на почти 20-годишна дейност на редица български просветители. Акад. Ревалски отбеляза, че "моторите" на този процес са били Марин Дринов, Васил Стоянов и Васил Друмев.

"Само ентусиазмът на тези просветени българи не е бил достатъчен за създаването на дружеството. Нужни са били още две неща. Едното е мястото, където да се създаде това дружество, а другото е било кой ще го подпомогне материално. Румънската земя и румънският народ е мястото

Сигналът за пожар в боровата гора до селото е получен в 20:02 часа. Пламъците горят на същото място, където имаше пожар и през миналата седмица, уточняват от полицията.

На място са изпратени два екипа на пожарната с общо седем пожарникари. 

От полицията уточняват, че дежурният в пожарната смята, че екипите ще овладеят пожара.

На място е изпратен и автомобилен патрулен екип от Второ Районно полицейско управление за наблюдение на терен на ситуацията и подаване на своевременна информация за обстановката.

Във връзка с концерта на световноизвестния оперен певец Андреа Бочели в София на Националния стадион „Васил Левски“ се въвеждат промени в организация на градския транспорт, като се осигурява намален интервал на движение, съобщиха от пресцентъра на Столичната община. 

С цел гражданите да могат спокойно да се придвижат, метрото и част от автобусните и трамвайните линии на градския транспорт ще се движат по-често, обясниха от Общината. 

От 16:00 часа до 22:00 часа на 14 септември се забранява престоят и паркирането на пътни превозни средства, с изключение на автомобилите на участниците в концерта, на паркинга на моста пред Националния стадион „Васил Левски”.

Столичната дирекция на вътрешните работи организира постове за контрол и регулиране на движението за горепосоченото време и места. Между 22:00 ч. и 23:30 ч. движението на част от

Акция за насърчаване на разделното събиране и рециклиране на отпадъци от хартия, картон и пластмаса организира община Харманли под надслов „Заедно за природата“, съобщиха от пресслужбата на местната администрация. 

Този четвъртък от общинско дружество „Екоресурс- Харманли" канят всички деца, ученици и техните родители да участват в екоинициативата. В нея всеки, който предаде поне два килограма пластмаса и хартия ще получи награда, допълват от администрацията.

Предаването на материалите за рециклиране ще става в два мобилни пункта, разположени на различни места на територията на града. Отпадъците ще бъдат извозени до сепариращата инсталация за предварително третиране на регионално депо в Харманли, където ще се сортират и балират по класове. Непотребните опаковки, стари вестници и тетрадки ще постъпят за рециклиране и ще бъдат превърнати в суровини з

Общо пет изборни секции в Търговище ще бъдат преместени заради училищен ремонт. Промяната касае секциите, помещаващи се в сградата на Първо средно училище (СУ) „Св. Седмочисленици“ в областния град, информират от пресцентъра на общинската администрация.

Общо 105 ще бъдат избирателните секции в община Търговище в изборите за народни представители на 27 октомври. Броят им е определен със заповед на кмета Дарин Димитров, посочи говорителят на администрацията Станислава Солакова.

Общо пет от секциите ще бъдат преместени заради ремонтите в Първо СУ „Св. Седмочисленици“, които се извършват по Плана за възстановяване и устойчивост. Секции №21 и №23 ще бъдат в Детска ясла №5. Секция №22 остава в сградата на Първо СУ, но ще се помещава в ученическия стол. Секции №24 и №25 ще бъдат преместени в Дневния център за пълнолетни лица с увреждания на ул. &bdq

През следващото денонощие облачността ще бъде разкъсана, в следобедните часове предимно значителна. Главно в Предбалкана и планинските масиви в Югозападна България ще има слаби превалявания от дъжд, съобщиха от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ).

През нощта в по-голямата част от страната вятърът ще стихне, а през деня отново ще духа вятър от изток-североизток и ще бъде слаб до умерен. Минималните температури ще бъдат между 8° и 13°, по Черноморието: 14°-16°; в София - около 10°. Максималните температури - между 21° и 26°, в София - около 22°.

Атмосферното налягане ще е около средното за септември.                 
   
По Черноморието облачността ще е предимно значителна. Възможно е слаб дъжд да превали по южния участък на крайбрежието. Ще духа до у

При 23 тежки катастрофи в страната за изминалото денонощие са ранени 30 души. Това съобщиха от МВР на сайта си. При пътните инциденти няма загинали.

В столицата са станали две тежки и 24 леки пътнотранспортни произшествия. Ранени са трима души.

От началото на месец септември в страната са загинали 20 души и са ранени 497 при 376 тежки катастрофи. От началото на годината при 5140 тежки пътни инциденти са ранени 6461 души и са загинали 318. В сравнение с данните за същия период на миналата година се отчитат 58 загинали на пътя по-малко.

 

Не пропускайте важните новини от деня. Последвайте ни в Google News Showcase
Бъдете информани с нашите тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-важните новини и събития от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Проблемите на управлението на отпадъците обсъди на среща в Разград ръководството на РИОСВ Русе
Директорът на Регионалната инспекция по околната среда и водите (РИОСВ) в Русе Дауд Ибрям и ръководителите на специализираните дирекции в екоинспекцията обсъдиха проблемите на упра ...
Създателите на Българското книжовно дружество са поставили основите на българската държавност още преди Освобождението, заяви посланикът на страната ни в Румъния Радко Влайков
Създателите на Българското книжовно дружество през 1869 година са поставили основите на първата институция на българската държавност още преди Освобождението. Това заяви посланикът ...
Служебно ще бъдат разпределени съставите на секционните избирателни комисии в община Монтана
В консултациите, свикани от кмета на Община Монтана, за разпределение на местата в секционните избирателни комисии (СИК), участваха шест парламентарно представени партии и коалиции ...
Подготовката на изборите върви по график, докладваха министри на служебния Димитър Главчев
Всички дейности, които са отговорност на правителството за подготовка на изборите, вървят по график. Това беше докладвано на свиканата от служебния премиер Димитър Главчев на регул ...
Пчеларството се превръща в скъпо хоби, каза председателят на браншови съюз в Кюстендилско
В Кюстендилско годината беше изключително тежка и за пчелите, и за пчеларите, каза в интервю Тихомир Стоицов, председател на Браншови пчеларски съюз "Пчела" - Кюстендил. По думите ...
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Върбица отбелязва тържествено 50 години от обявяването си за град
Върбица отбелязва тържествено 50 години от обявяването си за град. Днес беше открит и традиционният Върбишки панаир с шествие от местния площад, в близост до сградите на местното ч ...
Елена Йончева е предала в йеменския град Сана писмо от името на роднините на българските моряци от кораба "Галакси Лийдър"
Евродепутатът Елена Йончева е предала в йеменския град Сана писмо от името на роднините на българските моряци от кораба "Галакси Лийдър" с молба да им бъде позволено да се приберат ...
Възможностите за задълбочаване на икономическото и инвестиционно сътрудничество между България и Германия обсъдиха президентът Румен Радев и посланик Ирене Планк
Възможностите за задълбочаване на икономическото и инвестиционно сътрудничество между България и Германия обсъдиха президентът Румен Радев и германският посланик Ирене Планк, съобщ ...
Мъж на 51 г. е задържан от полицията в област Добрич заради намерени в негов имот наркотици
Мъж на 51 г. е задържан от полицията днес заради намерени в имот в с. Орляк, община Тервел, наркотици, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР в Добрич. Оттам допълва ...
В декларация учредители, основатели, доайени и бивши областни председатели на ДПС застанаха зад лидера Ахмед Доган
В декларация учредители, основатели, доайени и бивши областни председатели на ДПС застанаха зад лидера Ахмед Доган и Автентичното ДПС, съобщиха от „ДПС пресцентър“ на с ...
Тикер в 03:16 ч.
Върбица отбелязва тържествено 50 години от обявяването си за град. Днес беше отк ...
Начало Сфера
10856
България

Пожар гори в гората до Каменар над Варна

Сигналът за пожар в боровата гора до селото е получен в 20:02 часа. Пламъците горят на същото място, където имаше пожар и през миналата седмица, уточняват от полицията.На място са изпратени два екипа на пожарната с общо седем пожарникари.

| 05 Септември 2024, 21:10 ч.
СЛУШАЙТЕ НОВИНАТА
Пожар гори в гората до Каменар над Варна
Пожар гори в гората до Каменар над Варна
Снимка © / БТА

Пожар гори в района на село Каменар над Варна, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР в крайморския град.

Авиокомпания „Райънеър“ (Ryanair) е превозила над 12 милиона пътници през летище София от 2016 г. насам, откакто извършва полети от и до българската столица. Това съобщиха от пресцентъра на летище София. 

„Райънеър“ изпълнява най-голямото си лятно разписание досега с четири базирани самолета и 40 маршрута, включително пет нови дестинации до Аликанте, Бристол, Копенхаген, Скиатос и Валенсия. Компанията инвестира сериозно в региона, включително в четирите си базирани в София самолета - инвестиция на стойност 400 млн. долара и подкрепа за над 1300 местни работни места, включително 120 високоплатени работни места в авиацията“, посочиха от столичния аеропорт.

Мениджърът на компанията за Централна и Източна Европа, и Прибалтика, Алисия Войчик-Голебиовска, заяви: „Радваме се, че отбелязваме над 12 милиона пътници на „Райънеър&ldquo

Мотоциклетист на 20 години от Шумен е пострадал тежко при пътно произшествие вчера следобед, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция (ОД) на МВР - Шумен. Инцидентът е станал около 13:30 часа на шуменския булевард „Велики Преслав“. Младият мъж загубил контрол над управлявания от него мотоциклет „Сузуки“, излязъл вляво от пътното платно и се ударил в дърво. 

Той е бил откаран за преглед в шуменската болница, където е било установено, че има фрактура на четири ребра, контузия на бял дроб, фрактура на лопатка на лява ръка, след което е настанен за лечение, с опасност за живота, допълниха от пресцентъра на полицията в Шумен. 

Двама души са загинали, а 28 са пострадали при 24 тежки катастрофи в страната през изминалото денонощие, съобщиха от МВР на своя уебсайт по-рано днес. От началото на септември при 353 тежки пътнотранспортни п

Прокурорската колегия на Висшия съдебен съвет (ВСС) прие за сведение заявлението от Божидар Колев - адвокат от Софийска адвокатска колегия, с което се самопредлага за участие в процедурата за избор на главен прокурор, съобщиха от ВСС.

От институцията припомнят, че съгласно приетите правила предложения за кандидатури за главен прокурор могат да правят не по-малко от трима от членовете на Прокурорската колегия на Висшия съдебен съвет и министърът на правосъдието.

Също така отбелязват, че адвокат Колев е заявил желание да се кандидатира за главен прокурор и през 2023 г.

Припомняме, че на 12 септември Пленумът на Висшия съдебен съвет реши да възобнови процедурата за избор на главен прокурор, по предложение на Прокурорската колегия. Според приетия график изборът трябва да бъде проведен на 16 януари. 

Няма опасност България да бъде застигната от циклона, причиняващ опустошителни валежи и наводнения в Централна и Източна Европа. Това беше докладвано на служебния министър-председател Димитър Главчев на среща в Министерския съвет. Той свика работна среща в Министерския съвет заради бедственото положение в редица европейски региони, съобщиха от правителствената информационна служба. Ситуацията се следи всекидневно, беше докладвано на Главчев.

Във фокуса на срещата бяха също превантивните действия, които се правят планово по почистване на речни корита, отводнителни канали и възстановяване на диги. Служебният премиер поиска изготвяне на екшън план в аванс за справяне с бедствия. В тази връзка ще се изпратят писма до областните управители и кметовете за наличностите им като техника и материали за справяне с бедствени ситуации и за превенция.

Възможностите за финансиране на щ

Българското книжовно дружество, което по-късно става Българска академия на науките (БАН), е без съмнение най-значителният принос към българското възраждане в областта на духовната сфера. Това заяви днес председателят на БАН акад. Юлиан Ревалски на мястото, където през 1869 г. е създадена Академията, а след това е изградена църквата "Възнесение Господне" в Браила. 

Той припомни, че създаването на Българското книжовно дружество е плод на почти 20-годишна дейност на редица български просветители. Акад. Ревалски отбеляза, че "моторите" на този процес са били Марин Дринов, Васил Стоянов и Васил Друмев.

"Само ентусиазмът на тези просветени българи не е бил достатъчен за създаването на дружеството. Нужни са били още две неща. Едното е мястото, където да се създаде това дружество, а другото е било кой ще го подпомогне материално. Румънската земя и румънският народ е мястото

Сигналът за пожар в боровата гора до селото е получен в 20:02 часа. Пламъците горят на същото място, където имаше пожар и през миналата седмица, уточняват от полицията.

На място са изпратени два екипа на пожарната с общо седем пожарникари. 

От полицията уточняват, че дежурният в пожарната смята, че екипите ще овладеят пожара.

На място е изпратен и автомобилен патрулен екип от Второ Районно полицейско управление за наблюдение на терен на ситуацията и подаване на своевременна информация за обстановката.

Във връзка с концерта на световноизвестния оперен певец Андреа Бочели в София на Националния стадион „Васил Левски“ се въвеждат промени в организация на градския транспорт, като се осигурява намален интервал на движение, съобщиха от пресцентъра на Столичната община. 

С цел гражданите да могат спокойно да се придвижат, метрото и част от автобусните и трамвайните линии на градския транспорт ще се движат по-често, обясниха от Общината. 

От 16:00 часа до 22:00 часа на 14 септември се забранява престоят и паркирането на пътни превозни средства, с изключение на автомобилите на участниците в концерта, на паркинга на моста пред Националния стадион „Васил Левски”.

Столичната дирекция на вътрешните работи организира постове за контрол и регулиране на движението за горепосоченото време и места. Между 22:00 ч. и 23:30 ч. движението на част от

Акция за насърчаване на разделното събиране и рециклиране на отпадъци от хартия, картон и пластмаса организира община Харманли под надслов „Заедно за природата“, съобщиха от пресслужбата на местната администрация. 

Този четвъртък от общинско дружество „Екоресурс- Харманли" канят всички деца, ученици и техните родители да участват в екоинициативата. В нея всеки, който предаде поне два килограма пластмаса и хартия ще получи награда, допълват от администрацията.

Предаването на материалите за рециклиране ще става в два мобилни пункта, разположени на различни места на територията на града. Отпадъците ще бъдат извозени до сепариращата инсталация за предварително третиране на регионално депо в Харманли, където ще се сортират и балират по класове. Непотребните опаковки, стари вестници и тетрадки ще постъпят за рециклиране и ще бъдат превърнати в суровини з

Общо пет изборни секции в Търговище ще бъдат преместени заради училищен ремонт. Промяната касае секциите, помещаващи се в сградата на Първо средно училище (СУ) „Св. Седмочисленици“ в областния град, информират от пресцентъра на общинската администрация.

Общо 105 ще бъдат избирателните секции в община Търговище в изборите за народни представители на 27 октомври. Броят им е определен със заповед на кмета Дарин Димитров, посочи говорителят на администрацията Станислава Солакова.

Общо пет от секциите ще бъдат преместени заради ремонтите в Първо СУ „Св. Седмочисленици“, които се извършват по Плана за възстановяване и устойчивост. Секции №21 и №23 ще бъдат в Детска ясла №5. Секция №22 остава в сградата на Първо СУ, но ще се помещава в ученическия стол. Секции №24 и №25 ще бъдат преместени в Дневния център за пълнолетни лица с увреждания на ул. &bdq

През следващото денонощие облачността ще бъде разкъсана, в следобедните часове предимно значителна. Главно в Предбалкана и планинските масиви в Югозападна България ще има слаби превалявания от дъжд, съобщиха от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ).

През нощта в по-голямата част от страната вятърът ще стихне, а през деня отново ще духа вятър от изток-североизток и ще бъде слаб до умерен. Минималните температури ще бъдат между 8° и 13°, по Черноморието: 14°-16°; в София - около 10°. Максималните температури - между 21° и 26°, в София - около 22°.

Атмосферното налягане ще е около средното за септември.                 
   
По Черноморието облачността ще е предимно значителна. Възможно е слаб дъжд да превали по южния участък на крайбрежието. Ще духа до у

При 23 тежки катастрофи в страната за изминалото денонощие са ранени 30 души. Това съобщиха от МВР на сайта си. При пътните инциденти няма загинали.

В столицата са станали две тежки и 24 леки пътнотранспортни произшествия. Ранени са трима души.

От началото на месец септември в страната са загинали 20 души и са ранени 497 при 376 тежки катастрофи. От началото на годината при 5140 тежки пътни инциденти са ранени 6461 души и са загинали 318. В сравнение с данните за същия период на миналата година се отчитат 58 загинали на пътя по-малко.

 

Към първа страница Новини
Бъдете информани с нашите
тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-вълнуващите новини от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
КЪМ АБОНАМЕНТА
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Проблемите на управлението на отпадъците обсъди на среща в Разград ръководството на РИОСВ Русе
Създателите на Българското книжовно дружество са поставили основите на българската държавност още преди Освобождението, заяви посланикът на страната ни в Румъния Радко Влайков
Служебно ще бъдат разпределени съставите на секционните избирателни комисии в община Монтана
Подготовката на изборите върви по график, докладваха министри на служебния Димитър Главчев
Пчеларството се превръща в скъпо хоби, каза председателят на браншови съюз в Кюстендилско
Още от рубриката
ВРЕМЕ ЗА ЧЕТЕНЕ
   
Време за четене - месец Септември
Препоръчани заглавия
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
В детайли
Върбица отбелязва тържествено 50 години от обявяването си за град
Местен фокус
Елена Йончева е предала в йеменския град Сана писмо от името на роднините на българските моряци от кораба "Галакси Лийдър"
Сфера
Възможностите за задълбочаване на икономическото и инвестиционно сътрудничество между България и Германия обсъдиха президентът Румен Радев и посланик Ирене Планк
Сфера
Мъж на 51 г. е задържан от полицията в област Добрич заради намерени в негов имот наркотици
В детайли
В декларация учредители, основатели, доайени и бивши областни председатели на ДПС застанаха зад лидера Ахмед Доган
Сфера
Иновативна технология помага на фермери да намалят потреблението на вода и торове и да повишат качеството на продукцията
В детайли
Евродепутатът Елена Йончева е в Йемен в опит да се срещне с българските моряци от кораба „Галакси лийдър“
Основна линия
Тринайсет нелегални мигранти, превозвани в два автомобила, са задържани в Бургас, водачите на колите са арестувани
Основна линия
Делегация от БАН, дипломати и българи, живеещи в Румъния, отбелязаха 155 години от създаването на Академията в Браила
Контекст
Проблемите на управлението на отпадъците обсъди на среща в Разград ръководството на РИОСВ Русе
Още новини
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни.
Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.

NRD24 © 2024 Всички права запазени. Програма на NRD. Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни. Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.


NRD24 © 2024 Всички права запазени.
Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.