Начало Сфера Изключително интензивен е трафикът от леки автомобили и камиони в района на "Дунав мост" при Русе
12384
България

Изключително интензивен е трафикът от леки автомобили и камиони в района на "Дунав мост" при Русе

Останалите камиони изчакват основно в буферния паркинг.От граничния пункт информираха, че за последното денонощие през съоръжението са преминали в двете посоки общо 2695 камиона.

| 06 Септември 2024, 14:14 ч.
Изключително интензивен е трафикът от леки автомобили и камиони в района на
Изключително интензивен е трафикът от леки автомобили и камиони в района на "Дунав мост" при Русе
Снимка © DFA

Изключително интензивен е трафикът от камиони в района на граничния контролно-пропускателен пункт (ГКПП) "Дунав мост" при Русе. Около два километра е опашката от тежкотоварни автомобили в района на граничната зона днес по обед, .

Сирийски гражданин е с опасност за живота, след като е бил наръган с нож от свой сънародник в Харманли, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР в Хасково.

Сигналът за пострадал 24-годишен сириец е подаден вчера, в 15:10 часа, в Районното управление от местната "Спешна помощ". Между него и задържания за нападението е възникнал скандал в района на местния пазар, прераснал в сбиване, при което пострадалият е получил рана в областта на гърба с остър предмет. След преглед, той е транспортиран в болница, в Пловдив с опасност за живота. Нападателят е задържан до 24 часа по заведеното досъдебно производство, допълниха от полицията.

Последният случай на пострадал при побой сирийски гражданин в Харманли е от 12 януари т.г., когато 20-годишен получи наранявания. Жителите на града периодично организират протести срещу местния Регистрационно-приемателен център (РПЦ) за

Ръст с 20 процента на гостите от Скандинавия отчитат в края на активния летен туристически сезон от ваканционно селище "Албена". Резултатите са на база данни от преходната година. За това съобщават от администрацията на "Албена". 

Оттам допълват, че комплексът посреща туристи от северните държави в партньорство с най-големия туристически оператор в региона Nordic Leisure Travel Group, който оперира в Швеция, Норвегия, Дания и Финландия, и разполага със собствена чартърна авиокомпания. В офертите му влизат общо шест от хотелите в "Албена", отговарящи на високите стандарти на туроператора за устойчивост Travel with care. 

"Удовлетворени сме, че резултатите, които постигаме по отношение на нашата "Зелена мисия", се оценяват от скандинавските гости. Тези пазари са изключително чувствителни що се отнася до опазването на околната среда във всеки аспект на човешкия жи

Ниската избирателна активност се дължи, освен на други фактори, и на известни колебания на избирателите в прозрачността на изборния процес. Това каза пред журналисти служебният министър на иновациите и растежа Росен Карадимов.

Правителството е твърдо решено да работи в тази посока, каза още Карадимов, който е определен и за координатор на организационно-техническата подготовка на изборите от страна на правителството.

Шестимата служебни министри, ръководещи отговорните ведомства за организационно-техническата подготовка на изборите, ще участват в работна среща с Централната избирателна комисия (ЦИК) днес.

Работим по въпроса за модерен спасителен кораб и смятам, че до края на годината ще имаме изчистена концепция, която да покаже какво точно ни трябва и как ще бъде използвано то във времето, каза днес във Варна изпълнителният директор на „Морска администрация“ Венцислав Иванов. Той присъства на учение на тема „Провеждане на морска аварийно-спасителна операция“, което е в изпълнение на Националния план за търсене и спасяване в Българския морски отговорен район за търсене и спасяване.

Той допълни, че с обявяването на плана за търсене и спасяване, вече ще е ясно кои от средствата, които са предоставени на „Морска администрация“ от различни институции, са надеждни за работа при определени условия. Когато видим кое в какво състояние е, ще преценим какво точно да добавим към всички тези плавателни средства, за да имаме един завършен модел за работа п

Какво е демокрацията за българите и защо е важно да я разбираме и отстояваме коментираха политологът Любомир Стефанов, политическият психолог Антоанета Христова и председателят на младежката неправителствена организация „България на младите“ Цветомир Николов по повод днешния Международен ден на демокрацията. 

Какво е демокрация

Демокрацията в днешно време свързваме със системата на представителната демокрация и политическите партии. Te позволяват на гражданите да участват директно в политическото управление, излъчвайки свои представители чрез честни и прозрачни избори по дефиницията на международните наблюдателски организации, обясни Любомир Стефанов. По думите му демокрацията е възможност за свобода, равноправие и върховенство на закона. 

Демокрацията не е най-добрата политическа система от хората, но досега друга по-добра

Останалите камиони изчакват основно в буферния паркинг. Времето за престой там е около 12 часа. 

От граничния пункт информираха, че за последното денонощие през съоръжението са преминали в двете посоки общо 2695 камиона. От тях 1263 са влезли в България, а от страната са излезли 1432.

Трафикът на леки автомобили днес по обед също е много интензивен. Шофьорите изчакват между 10 и 15 минути, за да преминат по моста. От граничния пункт посочиха, че се очаква в следобедните часове движението на леки автомобили да се засили. 

Припомняме, че на 10 юли т. г. бе поставено началото на основния ремонт на българския участък на 70-годишното съоръжение. По тази причина в естакадната част на моста движението в продължение на 200 метра се извършва само в едната лента. Служители на "Гранична полиция" регулират движението на превозните средства в района на строително-монтажните дейности.

Граничните власти призовават шофьорите да спазват забраната за изпреварване по мостовото съоръжение и да изпълняват разпорежданията на служителите, които регулират движението.

"Дни на отворените бутилки" ще има във Винпром - Троян от 21 до 23 септември, съобщи на пресконференция Михал Капоун, изпълнителен директор на фирмата за спиртни напитки.

Инициативата е във връзка с Български фестивал на сливата - 2024, на който предприятието е традиционен партньор. 

Фирмата ще отвори врати за посетителите на фестивала, които желаят да се запознаят с начина, по който се произвежда един от най-емблематичните за този край продукти – троянската сливова ракия. Те ще могат да опитат най-добрите селекции от троянска сливова ракия на фирмата, да се насладят на различни сливови продукти и да научат повече за процеса на производство.

Екскурзиите ще се провеждат четири пъти дневно. Осигурен е безплатен транспорт с автобус от центъра на Троян и обратно. За всички посетители над 18 години са подготвени специални изненади. 

По време на ф

Граждани, представители на фирми, учебни заведения и различни организации се включиха днес в почистването на Шумен, част от кампанията на бТВ „Да изчистим България заедно”. 

Служители на общинската администрация, заедно с кмета на областния град проф. Христо Христов и негови заместници, се включиха в инициативата за почистването на зелени зони, пространствата край домове и офиси, обществени и междублокови пространства в Шумен и селата в общината. „Включвам се в инициативата, за да дадем пример на всички шуменци как трябва да се грижат за нашия град, за да го превърнем в едно уютно място“, каза пред репортер кметът проф. Христов. 

В почистването на Шуменското плато, освен служители на Дирекцията на Природен парк (ДПП) „Шуменско плато“, днес се включиха представители на Спортния клуб „Шуменска крепост“, на мест

Служебният министър на външните работи Иван Кондов се срещна с Лоик Ерве, заместник-председател на Сената на Френската република и председател на Групата за приятелство Франция – България, и Оливие Кадик, сенатор, представляващ французите живеещи в чужбина. На срещата присъства и Жоел Мейер, посланик на Френската република в България. Това съобщиха от Министерството на външните работи (МВнР). 

Събеседниците изразиха задоволство от отличните двустранни отношения, основани на взаимно доверие и разбирателство, и се поздравиха с отбелязването през 2024 г. на 145-та годишнина от установяването на дипломатически отношения между България и Франция.

Франция е наш стратегически партньор и съюзник, с когото желаем да продължим активния диалог и сътрудничество на всички нива както на двустранна основа, така и в рамките на ЕС и НАТО, каза Кондов. Дадена бе висока оценка н

Интензивен е трафикът на граничния контролно-пропускателен пункт (ГКПП) "Кулата" на изход от страната, . Към момента няма колона от автомобили, които да изчакват да преминат границата. 

Вчера трафикът на граничния пункт беше спокоен. В петък следобяд, пътуващите също преминаваха без изчакване. 

По гръцки данни през юли тази година през ГКПП „Промахон" са преминали 2 100 000 души, от които 1 087 000 са влезли в Гърция, а 1 013 000 са излезли. През юни трафикът през пункта е бил от 1 150 000 души. Или общо през първите два летни месеца на годината от там са преминали 3 250 000 души. Сходни са данните за 2023 г., когато през същите месеци са преминали 3 290 000 души.

 

 

Днес, 14 септември, е обявен за ден на траур в памет на загиналите в самолетната катастрофа в авиобаза "Граф Игнатиево" пилоти майор Петко Димитров и старши лейтенант Венцислав Дункин. В знак на почит българските знамена са спуснати наполовина, съобщиха от Общината. 

Кметът на община Лом Цветан Петров изказва съболезнования на семействата и близките на майор Петко Димитров и старши лейтенант Венцислав Дункин.

Майор Петко Димитров е роден в Бургас, родителите му се преместват в Лом, където той завършва с отличие средното си образование в Профилирана гимназия „Найден Геров“. След завършването на Висшето военновъздушно училище „Георги Бенковски" в Долна Митрополия, Димитров става един от най-опитните авиационни инструктори. Вторият загинал пилот при самолетната катастрофа в авиобаза "Граф Игнатиево" – 28-годишният старши лейтенант Венцислав Дун

 

Не пропускайте важните новини от деня. Последвайте ни в Google News Showcase
Бъдете информани с нашите тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-важните новини и събития от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Проблемите на управлението на отпадъците обсъди на среща в Разград ръководството на РИОСВ Русе
Директорът на Регионалната инспекция по околната среда и водите (РИОСВ) в Русе Дауд Ибрям и ръководителите на специализираните дирекции в екоинспекцията обсъдиха проблемите на упра ...
Създателите на Българското книжовно дружество са поставили основите на българската държавност още преди Освобождението, заяви посланикът на страната ни в Румъния Радко Влайков
Създателите на Българското книжовно дружество през 1869 година са поставили основите на първата институция на българската държавност още преди Освобождението. Това заяви посланикът ...
Служебно ще бъдат разпределени съставите на секционните избирателни комисии в община Монтана
В консултациите, свикани от кмета на Община Монтана, за разпределение на местата в секционните избирателни комисии (СИК), участваха шест парламентарно представени партии и коалиции ...
Подготовката на изборите върви по график, докладваха министри на служебния Димитър Главчев
Всички дейности, които са отговорност на правителството за подготовка на изборите, вървят по график. Това беше докладвано на свиканата от служебния премиер Димитър Главчев на регул ...
Пчеларството се превръща в скъпо хоби, каза председателят на браншови съюз в Кюстендилско
В Кюстендилско годината беше изключително тежка и за пчелите, и за пчеларите, каза в интервю Тихомир Стоицов, председател на Браншови пчеларски съюз "Пчела" - Кюстендил. По думите ...
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Върбица отбелязва тържествено 50 години от обявяването си за град
Върбица отбелязва тържествено 50 години от обявяването си за град. Днес беше открит и традиционният Върбишки панаир с шествие от местния площад, в близост до сградите на местното ч ...
Елена Йончева е предала в йеменския град Сана писмо от името на роднините на българските моряци от кораба "Галакси Лийдър"
Евродепутатът Елена Йончева е предала в йеменския град Сана писмо от името на роднините на българските моряци от кораба "Галакси Лийдър" с молба да им бъде позволено да се приберат ...
Възможностите за задълбочаване на икономическото и инвестиционно сътрудничество между България и Германия обсъдиха президентът Румен Радев и посланик Ирене Планк
Възможностите за задълбочаване на икономическото и инвестиционно сътрудничество между България и Германия обсъдиха президентът Румен Радев и германският посланик Ирене Планк, съобщ ...
Мъж на 51 г. е задържан от полицията в област Добрич заради намерени в негов имот наркотици
Мъж на 51 г. е задържан от полицията днес заради намерени в имот в с. Орляк, община Тервел, наркотици, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР в Добрич. Оттам допълва ...
В декларация учредители, основатели, доайени и бивши областни председатели на ДПС застанаха зад лидера Ахмед Доган
В декларация учредители, основатели, доайени и бивши областни председатели на ДПС застанаха зад лидера Ахмед Доган и Автентичното ДПС, съобщиха от „ДПС пресцентър“ на с ...
Тикер в 03:54 ч.
Върбица отбелязва тържествено 50 години от обявяването си за град. Днес беше отк ...
Начало Сфера
12384
България

Изключително интензивен е трафикът от леки автомобили и камиони в района на "Дунав мост" при Русе

Останалите камиони изчакват основно в буферния паркинг.От граничния пункт информираха, че за последното денонощие през съоръжението са преминали в двете посоки общо 2695 камиона.

| 06 Септември 2024, 14:14 ч.
СЛУШАЙТЕ НОВИНАТА
Изключително интензивен е трафикът от леки автомобили и камиони в района на
Изключително интензивен е трафикът от леки автомобили и камиони в района на "Дунав мост" при Русе
Снимка © DFA

Изключително интензивен е трафикът от камиони в района на граничния контролно-пропускателен пункт (ГКПП) "Дунав мост" при Русе. Около два километра е опашката от тежкотоварни автомобили в района на граничната зона днес по обед, .

Сирийски гражданин е с опасност за живота, след като е бил наръган с нож от свой сънародник в Харманли, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР в Хасково.

Сигналът за пострадал 24-годишен сириец е подаден вчера, в 15:10 часа, в Районното управление от местната "Спешна помощ". Между него и задържания за нападението е възникнал скандал в района на местния пазар, прераснал в сбиване, при което пострадалият е получил рана в областта на гърба с остър предмет. След преглед, той е транспортиран в болница, в Пловдив с опасност за живота. Нападателят е задържан до 24 часа по заведеното досъдебно производство, допълниха от полицията.

Последният случай на пострадал при побой сирийски гражданин в Харманли е от 12 януари т.г., когато 20-годишен получи наранявания. Жителите на града периодично организират протести срещу местния Регистрационно-приемателен център (РПЦ) за

Ръст с 20 процента на гостите от Скандинавия отчитат в края на активния летен туристически сезон от ваканционно селище "Албена". Резултатите са на база данни от преходната година. За това съобщават от администрацията на "Албена". 

Оттам допълват, че комплексът посреща туристи от северните държави в партньорство с най-големия туристически оператор в региона Nordic Leisure Travel Group, който оперира в Швеция, Норвегия, Дания и Финландия, и разполага със собствена чартърна авиокомпания. В офертите му влизат общо шест от хотелите в "Албена", отговарящи на високите стандарти на туроператора за устойчивост Travel with care. 

"Удовлетворени сме, че резултатите, които постигаме по отношение на нашата "Зелена мисия", се оценяват от скандинавските гости. Тези пазари са изключително чувствителни що се отнася до опазването на околната среда във всеки аспект на човешкия жи

Ниската избирателна активност се дължи, освен на други фактори, и на известни колебания на избирателите в прозрачността на изборния процес. Това каза пред журналисти служебният министър на иновациите и растежа Росен Карадимов.

Правителството е твърдо решено да работи в тази посока, каза още Карадимов, който е определен и за координатор на организационно-техническата подготовка на изборите от страна на правителството.

Шестимата служебни министри, ръководещи отговорните ведомства за организационно-техническата подготовка на изборите, ще участват в работна среща с Централната избирателна комисия (ЦИК) днес.

Работим по въпроса за модерен спасителен кораб и смятам, че до края на годината ще имаме изчистена концепция, която да покаже какво точно ни трябва и как ще бъде използвано то във времето, каза днес във Варна изпълнителният директор на „Морска администрация“ Венцислав Иванов. Той присъства на учение на тема „Провеждане на морска аварийно-спасителна операция“, което е в изпълнение на Националния план за търсене и спасяване в Българския морски отговорен район за търсене и спасяване.

Той допълни, че с обявяването на плана за търсене и спасяване, вече ще е ясно кои от средствата, които са предоставени на „Морска администрация“ от различни институции, са надеждни за работа при определени условия. Когато видим кое в какво състояние е, ще преценим какво точно да добавим към всички тези плавателни средства, за да имаме един завършен модел за работа п

Какво е демокрацията за българите и защо е важно да я разбираме и отстояваме коментираха политологът Любомир Стефанов, политическият психолог Антоанета Христова и председателят на младежката неправителствена организация „България на младите“ Цветомир Николов по повод днешния Международен ден на демокрацията. 

Какво е демокрация

Демокрацията в днешно време свързваме със системата на представителната демокрация и политическите партии. Te позволяват на гражданите да участват директно в политическото управление, излъчвайки свои представители чрез честни и прозрачни избори по дефиницията на международните наблюдателски организации, обясни Любомир Стефанов. По думите му демокрацията е възможност за свобода, равноправие и върховенство на закона. 

Демокрацията не е най-добрата политическа система от хората, но досега друга по-добра

Останалите камиони изчакват основно в буферния паркинг. Времето за престой там е около 12 часа. 

От граничния пункт информираха, че за последното денонощие през съоръжението са преминали в двете посоки общо 2695 камиона. От тях 1263 са влезли в България, а от страната са излезли 1432.

Трафикът на леки автомобили днес по обед също е много интензивен. Шофьорите изчакват между 10 и 15 минути, за да преминат по моста. От граничния пункт посочиха, че се очаква в следобедните часове движението на леки автомобили да се засили. 

Припомняме, че на 10 юли т. г. бе поставено началото на основния ремонт на българския участък на 70-годишното съоръжение. По тази причина в естакадната част на моста движението в продължение на 200 метра се извършва само в едната лента. Служители на "Гранична полиция" регулират движението на превозните средства в района на строително-монтажните дейности.

Граничните власти призовават шофьорите да спазват забраната за изпреварване по мостовото съоръжение и да изпълняват разпорежданията на служителите, които регулират движението.

"Дни на отворените бутилки" ще има във Винпром - Троян от 21 до 23 септември, съобщи на пресконференция Михал Капоун, изпълнителен директор на фирмата за спиртни напитки.

Инициативата е във връзка с Български фестивал на сливата - 2024, на който предприятието е традиционен партньор. 

Фирмата ще отвори врати за посетителите на фестивала, които желаят да се запознаят с начина, по който се произвежда един от най-емблематичните за този край продукти – троянската сливова ракия. Те ще могат да опитат най-добрите селекции от троянска сливова ракия на фирмата, да се насладят на различни сливови продукти и да научат повече за процеса на производство.

Екскурзиите ще се провеждат четири пъти дневно. Осигурен е безплатен транспорт с автобус от центъра на Троян и обратно. За всички посетители над 18 години са подготвени специални изненади. 

По време на ф

Граждани, представители на фирми, учебни заведения и различни организации се включиха днес в почистването на Шумен, част от кампанията на бТВ „Да изчистим България заедно”. 

Служители на общинската администрация, заедно с кмета на областния град проф. Христо Христов и негови заместници, се включиха в инициативата за почистването на зелени зони, пространствата край домове и офиси, обществени и междублокови пространства в Шумен и селата в общината. „Включвам се в инициативата, за да дадем пример на всички шуменци как трябва да се грижат за нашия град, за да го превърнем в едно уютно място“, каза пред репортер кметът проф. Христов. 

В почистването на Шуменското плато, освен служители на Дирекцията на Природен парк (ДПП) „Шуменско плато“, днес се включиха представители на Спортния клуб „Шуменска крепост“, на мест

Служебният министър на външните работи Иван Кондов се срещна с Лоик Ерве, заместник-председател на Сената на Френската република и председател на Групата за приятелство Франция – България, и Оливие Кадик, сенатор, представляващ французите живеещи в чужбина. На срещата присъства и Жоел Мейер, посланик на Френската република в България. Това съобщиха от Министерството на външните работи (МВнР). 

Събеседниците изразиха задоволство от отличните двустранни отношения, основани на взаимно доверие и разбирателство, и се поздравиха с отбелязването през 2024 г. на 145-та годишнина от установяването на дипломатически отношения между България и Франция.

Франция е наш стратегически партньор и съюзник, с когото желаем да продължим активния диалог и сътрудничество на всички нива както на двустранна основа, така и в рамките на ЕС и НАТО, каза Кондов. Дадена бе висока оценка н

Интензивен е трафикът на граничния контролно-пропускателен пункт (ГКПП) "Кулата" на изход от страната, . Към момента няма колона от автомобили, които да изчакват да преминат границата. 

Вчера трафикът на граничния пункт беше спокоен. В петък следобяд, пътуващите също преминаваха без изчакване. 

По гръцки данни през юли тази година през ГКПП „Промахон" са преминали 2 100 000 души, от които 1 087 000 са влезли в Гърция, а 1 013 000 са излезли. През юни трафикът през пункта е бил от 1 150 000 души. Или общо през първите два летни месеца на годината от там са преминали 3 250 000 души. Сходни са данните за 2023 г., когато през същите месеци са преминали 3 290 000 души.

 

 

Днес, 14 септември, е обявен за ден на траур в памет на загиналите в самолетната катастрофа в авиобаза "Граф Игнатиево" пилоти майор Петко Димитров и старши лейтенант Венцислав Дункин. В знак на почит българските знамена са спуснати наполовина, съобщиха от Общината. 

Кметът на община Лом Цветан Петров изказва съболезнования на семействата и близките на майор Петко Димитров и старши лейтенант Венцислав Дункин.

Майор Петко Димитров е роден в Бургас, родителите му се преместват в Лом, където той завършва с отличие средното си образование в Профилирана гимназия „Найден Геров“. След завършването на Висшето военновъздушно училище „Георги Бенковски" в Долна Митрополия, Димитров става един от най-опитните авиационни инструктори. Вторият загинал пилот при самолетната катастрофа в авиобаза "Граф Игнатиево" – 28-годишният старши лейтенант Венцислав Дун

 

Към първа страница Новини
Бъдете информани с нашите
тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-вълнуващите новини от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
КЪМ АБОНАМЕНТА
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Проблемите на управлението на отпадъците обсъди на среща в Разград ръководството на РИОСВ Русе
Създателите на Българското книжовно дружество са поставили основите на българската държавност още преди Освобождението, заяви посланикът на страната ни в Румъния Радко Влайков
Служебно ще бъдат разпределени съставите на секционните избирателни комисии в община Монтана
Подготовката на изборите върви по график, докладваха министри на служебния Димитър Главчев
Пчеларството се превръща в скъпо хоби, каза председателят на браншови съюз в Кюстендилско
Още от рубриката
ВРЕМЕ ЗА ЧЕТЕНЕ
   
Време за четене - месец Септември
Препоръчани заглавия
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
В детайли
Върбица отбелязва тържествено 50 години от обявяването си за град
Местен фокус
Елена Йончева е предала в йеменския град Сана писмо от името на роднините на българските моряци от кораба "Галакси Лийдър"
Сфера
Възможностите за задълбочаване на икономическото и инвестиционно сътрудничество между България и Германия обсъдиха президентът Румен Радев и посланик Ирене Планк
Сфера
Мъж на 51 г. е задържан от полицията в област Добрич заради намерени в негов имот наркотици
В детайли
В декларация учредители, основатели, доайени и бивши областни председатели на ДПС застанаха зад лидера Ахмед Доган
Сфера
Иновативна технология помага на фермери да намалят потреблението на вода и торове и да повишат качеството на продукцията
В детайли
Евродепутатът Елена Йончева е в Йемен в опит да се срещне с българските моряци от кораба „Галакси лийдър“
Основна линия
Тринайсет нелегални мигранти, превозвани в два автомобила, са задържани в Бургас, водачите на колите са арестувани
Основна линия
Делегация от БАН, дипломати и българи, живеещи в Румъния, отбелязаха 155 години от създаването на Академията в Браила
Контекст
Проблемите на управлението на отпадъците обсъди на среща в Разград ръководството на РИОСВ Русе
Още новини
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни.
Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.

NRD24 © 2024 Всички права запазени. Програма на NRD. Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни. Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.


NRD24 © 2024 Всички права запазени.
Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.