Начало Сфера ЦИК определи Румяна Петрова за председател на Районната избирателна комисия в Перник
9842
България

ЦИК определи Румяна Петрова за председател на Районната избирателна комисия в Перник

Централната избирателна комисия (ЦИК) определи за председател на Районната избирателна комисия (РИК) в Перник юристката Румяна Петрова.За заместник-председатели на комисията са назначени Гинка Симова Мирчева - Теофилова - представител на "ДПС-Ново начало", Донка Ваташка от ПП „Възраждане“, Иво Михайлов от БСП и Лилия Хранова от ПП „Има такъв народ“.

| 07 Септември 2024, 13:11 ч.
ЦИК определи Румяна Петрова за председател на Районната избирателна комисия в Перник
ЦИК определи Румяна Петрова за председател на Районната избирателна комисия в Перник
Снимка © БТА

Централната избирателна комисия (ЦИК) определи за председател на Районната избирателна комисия (РИК) в Перник юристката Румяна Петрова. 

Пожар взе две жертви във Видин, съобщиха от Областната дирекция на МВР (ОД на МВР) в дунавския град.

Днес в 3:57 часа е постъпил сигнал за пожар в апартамент на ул. „Гладстон“ във Видин. Насочените към адреса три екипа пожарникари потушили пламъците. Загинали са двама от обитателите на жилището – 40-годишен мъж и 46-годишна жена. Пострадала е 76-годишна жена, която е настанена за лечение във видинската болница. Оперативна група е извършила оглед, като причината за пожара е в процес на установяване. Случаят е докладван в Окръжна прокуратура – Видин. Разследването продължава в рамките на образувано досъдебно производство.

Вчера през нощта е възникнал пожар в стая на необитаема къща на ул. „Цар Симеон Велики“ в областния град, допълниха от дирекцията на полицията. Два екипа на видинската пожарна служба са потушили пламъците. Унищожени са

С инициативата за най-много изминати крачки „Независима надпревара“, с хоро на крепостта Мисионис и празник в местността „Парка“ в Търговище ще бъде отбелязан 22 септември - Ден на независимостта на България, съобщиха от общинския пресцентър.

Община Търговище обявява инициативата „Независима надпревара“ за четвърта поредна година. Освен празничния 22 септември, с нея ще бъде отбелязана и Европейската седмица на мобилността (16-22 септември), целяща да подобри публичното здраве и да популяризира придвижването със средства, незамърсяващи околната среда, информираха от Общината.

Както съобщихме, през миналата година в инициативата на Община Търговище за най-много изминати крачки „Независима надпревара“ участваха 36 души. 

Желаещите да участват трябва да изпратят до местната администрация екранна снимка на извървени

Пожар гори в района на къмпинг "Каваци" край Созопол. Огънят е тръгнал от хотел "Каваци". Към момента на място са осем противопожарни коли и над 20 огнеборци,  съобщиха от Областната дирекция на МВР в Бургас.

Пожарът гори и в близост до голям супермаркет. Персоналът и посетителите са евакуирани.

Обстановката е изключително сложна заради високите температури, сухите треви и храсти и отривистите пориви на вятъра. Има затворени пътища заради пожара.

Задимяването е голямо, но очакванията са в скоро време огънят да бъде ограничен до определена зона.

Пожар горя днес в местността Юрта в Свети Влас, община Несебър. Сигналът на телефон 112 е подаден около 9:10 часа.

Двама души са загинали и 28 са ранени при 23 тежки пътни произшествия в страната през изминалото денонощие, съобщиха от Министерството на вътрешните работи (МВР) на сайта си. 

В София са станали три тежки катастрофи и 20 леки пътни инцидента. Пострадали са трима души.

От началото на годината при пътни произшествия са загинали 313-ма човека. В сравнение с реалните данни за същия период на 2023 г., през тази година се отчитат 53-ма по-малко загинали участници в движението по пътищата, показва справката на МВР.

 

Тази година приоритет за нас е ограничаването на замърсяванията с отпадъци и премахването на нерегламентираните сметища,  каза служебният министър на околната среда и  водите Петър Димитров, който днес се включи в акция по почистване на морското дъно във Варненския залив край нос Галата. Това съобщи пресцентърът на Министерството на околната среда и водите (МОСВ).

Избрахме плажа на Аспарухово, защото той е третият по замърсеност в България и трябва да вземем мерки по опазването на дюните, които се намират зад него, обясни министърът, цитиран в съобщението.  Димитров отбеляза, че за залива са много характерни останалите в морето стари мрежи – т.нар. мъртви мрежи, които са проблем за морските обитатели, корабоплаването и водолазите. И припомни, че за пореден път МОСВ е основен партньор на кампанията на бТВ „Да изчистим България заедно“. 

За заместник-председатели на комисията са назначени Гинка Симова Мирчева - Теофилова - представител на "ДПС-Ново начало", Донка Ваташка от ПП „Възраждане“, Иво Михайлов от БСП и Лилия Хранова от ПП „Има такъв народ“.

За секретар на РИК е определена Ирена Шаренкова - представител на „Продължаваме промяната - Демократична България“.

До назначаването се стигна след като партиите в Перник не постигнаха съгласие на провелите се през миналата неделя консултации за състав на РИК. Спор породиха секретарското и заместник-председателските места. Той се породи от предложенията на двете крила в ДПС при обявена само една квота за партията. Така се стигна до служебно назначаванеот страна на ЦИК.

РИК - Перник встъпва в правомощията си днес. Съставът е от 13 души.

Служебното правителство ще проведе днес редовното си седмично заседание, съобщиха от пресслужбата на Министерския съвет. 

Дневният ред на заседанието предвижда кабинетът да обсъди и приеме проект на решение за изменение на Програмата за компенсиране на разходите на небитови крайни клиенти за електрическа енергия за периода от 1 юли до 31 декември 2024 г., приета с Решение № 546 на Министерския съвет от 2024 г. Вносител на предложението е министърът на енергетиката. 

Очаква се правителството да обсъди още допълнителни разходи по бюджета на Министерския съвет за 2024 г., както и по бюджетите на няколко министерства -Министерството на външните работи, Министерството на вътрешните работи, Министерството на образованието и науката, Министерството на културата. Допълнителни трансфери по бюджетите на общините също се очаква да бъдат одобрени. 

Одобряване н

В Кюстендил потребители и служители на Център за настаняване от семеен тип за пълнолетни лица с умствена изостаналост се включиха в кампанията на бТВ "Да изчистим България заедно" с почистване на коритото на река Банщица в града.

Служителката в центъра, разположен в село Вратца, община Кюстендил, Славка Симеонова каза , че потребителите на услугата се включват с радост в инициативата.

„Ние всеки ден ги учим да почистват. Първо да хвърлят, а след това да събират", обясни Симеонова. Тя допълни, че е баба на две внучки и ги учи, като видят боклук на земята да го вдигнат и изхвърлят в кошче, но това винаги трябва да става с ръкавици на ръцете. Според нея е по-добре всеки ден да си събираме нещата, а не веднъж в годината да ходим да почистваме боклуците.

Общината и Областната администрация в Кюстендил също ще се включат в инициативата за почистване. Общината е оп

Високотехнологични системи ще помогнат на земеделските производители да намалят разходите за вода и торове при храненето на растенията. Технологията беше представена днес по време на откриването на новата демо точка на Европейския цифров иновационен хъб (ЕЦИХ) АгроХъб.БГ във фамилното стопанство на Десислава и Иван Кабурови в село Мало Конаре.

"Хранителният възел, който подава вода и храна, е подпомаган със сензор за климат контрол. По този начин ще се извършва и замерване на слънчевата радиация, температурата и вятъра, а на растението ще бъдат осигурявани необходимите количества влага и хранителни елементи. Това намалява значително разходите за вода и торове и увеличава усвоемостта на растенията. Това е целта на тези машини - да се спестят торовете, да е по-рационално подаването на вода и хранителни вещества и да се увеличи капацитетът на растенията", обясни Иван Кабуров.

Няма сигнали за произшествия, материални щети и пострадали хора в Русенско при земетресението, регистрирано днес в Румъния. Това съобщи директорът на Регионалната дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението" комисар Светослав Войчев. 

Трусовете са усетени по високите етажи в крайдунавския град. 

Земетресението с магнитуд 5,2 е регистрирано в 17:40 часа местно (и българско) време днес в сеизмичния район Вранча в Източна Румъния, съобщи Аджерпрес, позовавайки се на данни на Националния институт по геофизика. Трусът е бил на дълбочина 140 километра и с епицентър в окръг Бузъу. Усетен и в Букурещ. Според новинарския сайт Хотнюз земетресението е най-силното за 2024 г.

От партия „Възраждане“ очакват да бъдат първа политическа сила в община Шумен на предстоящите парламентарни избори и да имат двама депутати от Шуменския избирателен район в парламента. Това казаха на пресконференция на тема “Актуална предизборна обстановка" в Националния пресклуб в Шумен народният представител от Шуменския избирателен район в 50-ото Народно събрание Веселин Вешев и Ивайло Обретенов – председател на групата на "Възраждане" в Общинския съвет в Шумен, който е и общински председател на партията. 

„До няколко дни „Възраждане“ ще регистрира листата си в Шумен за предстоящите парламентарни избори. Тя няма да има големи промени спрямо листата, която бе за предните избори. Очакванията ни са в община Шумен да сме първа политическа сила, тъй като в момента сме втори, с по-малко от хиляда гласа след ГЕРБ. Надяваме се, че има п

Не пропускайте важните новини от деня. Последвайте ни в Google News Showcase
Бъдете информани с нашите тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-важните новини и събития от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Тринайсет нелегални мигранти, превозвани в два автомобила, са задържани в Бургас, водачите на колите са арестувани
Тринайсет нелегални мигранти са задържани в Бургас след полицейско преследване. Те са били превозвани в два автомобила с търговищка регистрация, съобщиха от Областната дирекция на ...
Делегация от БАН, дипломати и българи, живеещи в Румъния, отбелязаха 155 години от създаването на Академията в Браила
Делегация на Българската академия на науките (БАН) заедно с дипломати и българи, живеещи в Румъния, посетиха днес Браила. Повод за това е честването на 155-годишнината на Академият ...
Реакциите на правителството на РС Македония не будят оптимизъм за подобряване на отношенията с България
Манипулацията на фактите и истеричните реакции на правителството на Република Северна Македония (РСМ) не будят оптимизъм, че югозападната ни съседка желае отношенията с България да ...
Десет души са задържани от полицията в област Добрич след специализирана полицейска операция за противодействие на престъпността
Десет души са задържани от полицията на територията на област Добрич след специализирана полицейска операция с цел противодействие на престъпността. Това съобщиха от пресцентъра на ...
Атанас Запрянов: Предоставянето на необходимата помощ на Украйна е от съществено значение за подпомагане на страната да надделее във войната
Спешното предоставяне на необходимата помощ на Украйна е от съществено значение за подпомагане на страната да надделее в тази брутална война срещу нейния суверенитет, териториална ...
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Върбица отбелязва тържествено 50 години от обявяването си за град
Върбица отбелязва тържествено 50 години от обявяването си за град. Днес беше открит и традиционният Върбишки панаир с шествие от местния площад, в близост до сградите на местното ч ...
Елена Йончева е предала в йеменския град Сана писмо от името на роднините на българските моряци от кораба "Галакси Лийдър"
Евродепутатът Елена Йончева е предала в йеменския град Сана писмо от името на роднините на българските моряци от кораба "Галакси Лийдър" с молба да им бъде позволено да се приберат ...
Възможностите за задълбочаване на икономическото и инвестиционно сътрудничество между България и Германия обсъдиха президентът Румен Радев и посланик Ирене Планк
Възможностите за задълбочаване на икономическото и инвестиционно сътрудничество между България и Германия обсъдиха президентът Румен Радев и германският посланик Ирене Планк, съобщ ...
Мъж на 51 г. е задържан от полицията в област Добрич заради намерени в негов имот наркотици
Мъж на 51 г. е задържан от полицията днес заради намерени в имот в с. Орляк, община Тервел, наркотици, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР в Добрич. Оттам допълва ...
В декларация учредители, основатели, доайени и бивши областни председатели на ДПС застанаха зад лидера Ахмед Доган
В декларация учредители, основатели, доайени и бивши областни председатели на ДПС застанаха зад лидера Ахмед Доган и Автентичното ДПС, съобщиха от „ДПС пресцентър“ на с ...
Тикер в 04:00 ч.
Върбица отбелязва тържествено 50 години от обявяването си за град. Днес беше отк ...
Начало Сфера
9842
България

ЦИК определи Румяна Петрова за председател на Районната избирателна комисия в Перник

Централната избирателна комисия (ЦИК) определи за председател на Районната избирателна комисия (РИК) в Перник юристката Румяна Петрова.За заместник-председатели на комисията са назначени Гинка Симова Мирчева - Теофилова - представител на "ДПС-Ново начало", Донка Ваташка от ПП „Възраждане“, Иво Михайлов от БСП и Лилия Хранова от ПП „Има такъв народ“.

| 07 Септември 2024, 13:11 ч.
СЛУШАЙТЕ НОВИНАТА
ЦИК определи Румяна Петрова за председател на Районната избирателна комисия в Перник
ЦИК определи Румяна Петрова за председател на Районната избирателна комисия в Перник
Снимка © БТА

Централната избирателна комисия (ЦИК) определи за председател на Районната избирателна комисия (РИК) в Перник юристката Румяна Петрова. 

Пожар взе две жертви във Видин, съобщиха от Областната дирекция на МВР (ОД на МВР) в дунавския град.

Днес в 3:57 часа е постъпил сигнал за пожар в апартамент на ул. „Гладстон“ във Видин. Насочените към адреса три екипа пожарникари потушили пламъците. Загинали са двама от обитателите на жилището – 40-годишен мъж и 46-годишна жена. Пострадала е 76-годишна жена, която е настанена за лечение във видинската болница. Оперативна група е извършила оглед, като причината за пожара е в процес на установяване. Случаят е докладван в Окръжна прокуратура – Видин. Разследването продължава в рамките на образувано досъдебно производство.

Вчера през нощта е възникнал пожар в стая на необитаема къща на ул. „Цар Симеон Велики“ в областния град, допълниха от дирекцията на полицията. Два екипа на видинската пожарна служба са потушили пламъците. Унищожени са

С инициативата за най-много изминати крачки „Независима надпревара“, с хоро на крепостта Мисионис и празник в местността „Парка“ в Търговище ще бъде отбелязан 22 септември - Ден на независимостта на България, съобщиха от общинския пресцентър.

Община Търговище обявява инициативата „Независима надпревара“ за четвърта поредна година. Освен празничния 22 септември, с нея ще бъде отбелязана и Европейската седмица на мобилността (16-22 септември), целяща да подобри публичното здраве и да популяризира придвижването със средства, незамърсяващи околната среда, информираха от Общината.

Както съобщихме, през миналата година в инициативата на Община Търговище за най-много изминати крачки „Независима надпревара“ участваха 36 души. 

Желаещите да участват трябва да изпратят до местната администрация екранна снимка на извървени

Пожар гори в района на къмпинг "Каваци" край Созопол. Огънят е тръгнал от хотел "Каваци". Към момента на място са осем противопожарни коли и над 20 огнеборци,  съобщиха от Областната дирекция на МВР в Бургас.

Пожарът гори и в близост до голям супермаркет. Персоналът и посетителите са евакуирани.

Обстановката е изключително сложна заради високите температури, сухите треви и храсти и отривистите пориви на вятъра. Има затворени пътища заради пожара.

Задимяването е голямо, но очакванията са в скоро време огънят да бъде ограничен до определена зона.

Пожар горя днес в местността Юрта в Свети Влас, община Несебър. Сигналът на телефон 112 е подаден около 9:10 часа.

Двама души са загинали и 28 са ранени при 23 тежки пътни произшествия в страната през изминалото денонощие, съобщиха от Министерството на вътрешните работи (МВР) на сайта си. 

В София са станали три тежки катастрофи и 20 леки пътни инцидента. Пострадали са трима души.

От началото на годината при пътни произшествия са загинали 313-ма човека. В сравнение с реалните данни за същия период на 2023 г., през тази година се отчитат 53-ма по-малко загинали участници в движението по пътищата, показва справката на МВР.

 

Тази година приоритет за нас е ограничаването на замърсяванията с отпадъци и премахването на нерегламентираните сметища,  каза служебният министър на околната среда и  водите Петър Димитров, който днес се включи в акция по почистване на морското дъно във Варненския залив край нос Галата. Това съобщи пресцентърът на Министерството на околната среда и водите (МОСВ).

Избрахме плажа на Аспарухово, защото той е третият по замърсеност в България и трябва да вземем мерки по опазването на дюните, които се намират зад него, обясни министърът, цитиран в съобщението.  Димитров отбеляза, че за залива са много характерни останалите в морето стари мрежи – т.нар. мъртви мрежи, които са проблем за морските обитатели, корабоплаването и водолазите. И припомни, че за пореден път МОСВ е основен партньор на кампанията на бТВ „Да изчистим България заедно“. 

За заместник-председатели на комисията са назначени Гинка Симова Мирчева - Теофилова - представител на "ДПС-Ново начало", Донка Ваташка от ПП „Възраждане“, Иво Михайлов от БСП и Лилия Хранова от ПП „Има такъв народ“.

За секретар на РИК е определена Ирена Шаренкова - представител на „Продължаваме промяната - Демократична България“.

До назначаването се стигна след като партиите в Перник не постигнаха съгласие на провелите се през миналата неделя консултации за състав на РИК. Спор породиха секретарското и заместник-председателските места. Той се породи от предложенията на двете крила в ДПС при обявена само една квота за партията. Така се стигна до служебно назначаванеот страна на ЦИК.

РИК - Перник встъпва в правомощията си днес. Съставът е от 13 души.

Служебното правителство ще проведе днес редовното си седмично заседание, съобщиха от пресслужбата на Министерския съвет. 

Дневният ред на заседанието предвижда кабинетът да обсъди и приеме проект на решение за изменение на Програмата за компенсиране на разходите на небитови крайни клиенти за електрическа енергия за периода от 1 юли до 31 декември 2024 г., приета с Решение № 546 на Министерския съвет от 2024 г. Вносител на предложението е министърът на енергетиката. 

Очаква се правителството да обсъди още допълнителни разходи по бюджета на Министерския съвет за 2024 г., както и по бюджетите на няколко министерства -Министерството на външните работи, Министерството на вътрешните работи, Министерството на образованието и науката, Министерството на културата. Допълнителни трансфери по бюджетите на общините също се очаква да бъдат одобрени. 

Одобряване н

В Кюстендил потребители и служители на Център за настаняване от семеен тип за пълнолетни лица с умствена изостаналост се включиха в кампанията на бТВ "Да изчистим България заедно" с почистване на коритото на река Банщица в града.

Служителката в центъра, разположен в село Вратца, община Кюстендил, Славка Симеонова каза , че потребителите на услугата се включват с радост в инициативата.

„Ние всеки ден ги учим да почистват. Първо да хвърлят, а след това да събират", обясни Симеонова. Тя допълни, че е баба на две внучки и ги учи, като видят боклук на земята да го вдигнат и изхвърлят в кошче, но това винаги трябва да става с ръкавици на ръцете. Според нея е по-добре всеки ден да си събираме нещата, а не веднъж в годината да ходим да почистваме боклуците.

Общината и Областната администрация в Кюстендил също ще се включат в инициативата за почистване. Общината е оп

Високотехнологични системи ще помогнат на земеделските производители да намалят разходите за вода и торове при храненето на растенията. Технологията беше представена днес по време на откриването на новата демо точка на Европейския цифров иновационен хъб (ЕЦИХ) АгроХъб.БГ във фамилното стопанство на Десислава и Иван Кабурови в село Мало Конаре.

"Хранителният възел, който подава вода и храна, е подпомаган със сензор за климат контрол. По този начин ще се извършва и замерване на слънчевата радиация, температурата и вятъра, а на растението ще бъдат осигурявани необходимите количества влага и хранителни елементи. Това намалява значително разходите за вода и торове и увеличава усвоемостта на растенията. Това е целта на тези машини - да се спестят торовете, да е по-рационално подаването на вода и хранителни вещества и да се увеличи капацитетът на растенията", обясни Иван Кабуров.

Няма сигнали за произшествия, материални щети и пострадали хора в Русенско при земетресението, регистрирано днес в Румъния. Това съобщи директорът на Регионалната дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението" комисар Светослав Войчев. 

Трусовете са усетени по високите етажи в крайдунавския град. 

Земетресението с магнитуд 5,2 е регистрирано в 17:40 часа местно (и българско) време днес в сеизмичния район Вранча в Източна Румъния, съобщи Аджерпрес, позовавайки се на данни на Националния институт по геофизика. Трусът е бил на дълбочина 140 километра и с епицентър в окръг Бузъу. Усетен и в Букурещ. Според новинарския сайт Хотнюз земетресението е най-силното за 2024 г.

От партия „Възраждане“ очакват да бъдат първа политическа сила в община Шумен на предстоящите парламентарни избори и да имат двама депутати от Шуменския избирателен район в парламента. Това казаха на пресконференция на тема “Актуална предизборна обстановка" в Националния пресклуб в Шумен народният представител от Шуменския избирателен район в 50-ото Народно събрание Веселин Вешев и Ивайло Обретенов – председател на групата на "Възраждане" в Общинския съвет в Шумен, който е и общински председател на партията. 

„До няколко дни „Възраждане“ ще регистрира листата си в Шумен за предстоящите парламентарни избори. Тя няма да има големи промени спрямо листата, която бе за предните избори. Очакванията ни са в община Шумен да сме първа политическа сила, тъй като в момента сме втори, с по-малко от хиляда гласа след ГЕРБ. Надяваме се, че има п

Към първа страница Новини
Бъдете информани с нашите
тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-вълнуващите новини от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
КЪМ АБОНАМЕНТА
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Тринайсет нелегални мигранти, превозвани в два автомобила, са задържани в Бургас, водачите на колите са арестувани
Делегация от БАН, дипломати и българи, живеещи в Румъния, отбелязаха 155 години от създаването на Академията в Браила
Реакциите на правителството на РС Македония не будят оптимизъм за подобряване на отношенията с България
Десет души са задържани от полицията в област Добрич след специализирана полицейска операция за противодействие на престъпността
Атанас Запрянов: Предоставянето на необходимата помощ на Украйна е от съществено значение за подпомагане на страната да надделее във войната
Още от рубриката
ВРЕМЕ ЗА ЧЕТЕНЕ
   
Време за четене - месец Септември
Препоръчани заглавия
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
В детайли
Върбица отбелязва тържествено 50 години от обявяването си за град
Местен фокус
Елена Йончева е предала в йеменския град Сана писмо от името на роднините на българските моряци от кораба "Галакси Лийдър"
Сфера
Възможностите за задълбочаване на икономическото и инвестиционно сътрудничество между България и Германия обсъдиха президентът Румен Радев и посланик Ирене Планк
Сфера
Мъж на 51 г. е задържан от полицията в област Добрич заради намерени в негов имот наркотици
В детайли
В декларация учредители, основатели, доайени и бивши областни председатели на ДПС застанаха зад лидера Ахмед Доган
Сфера
Иновативна технология помага на фермери да намалят потреблението на вода и торове и да повишат качеството на продукцията
В детайли
Евродепутатът Елена Йончева е в Йемен в опит да се срещне с българските моряци от кораба „Галакси лийдър“
Основна линия
Тринайсет нелегални мигранти, превозвани в два автомобила, са задържани в Бургас, водачите на колите са арестувани
Основна линия
Делегация от БАН, дипломати и българи, живеещи в Румъния, отбелязаха 155 години от създаването на Академията в Браила
Контекст
Проблемите на управлението на отпадъците обсъди на среща в Разград ръководството на РИОСВ Русе
Още новини
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни.
Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.

NRD24 © 2024 Всички права запазени. Програма на NRD. Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни. Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.


NRD24 © 2024 Всички права запазени.
Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.