Начало Сфера Горски пожар гори в района на санданското село Плоски
9386
България

Горски пожар гори в района на санданското село Плоски

Гори пожар в района на санданското село Плоски.Служители на Държавно горско стопанство - Сандански гасят огъня, съобщиха от Югозападното държавно предприятие.

| 07 Септември 2024, 17:48 ч.
Горски пожар гори в района на санданското село Плоски
Горски пожар гори в района на санданското село Плоски
Снимка © ЮЗДП

Гори пожар в района на санданското село Плоски. Служители на Държавно горско стопанство - Сандански гасят огъня, съобщиха от Югозападното държавно предприятие. 

Зачестили са сигналите и жалбите за нарушения на Закона за защита от шума в околната среда в Добрич, съобщават от областната администрация.

Поради тази причина областният управител Румен Русев е инициирал и провел среща с представители на Областната дирекция на МВР и Регионалната здравна инспекция (РЗИ) Добрич и експерти от общините в областта, които пряко имат отношение със спазването на разпоредбите и контрола.

Според Русев не е допустимо едни и същи да са нарушителите, които подлагат на тормоз жителите в областта като не спазват закона. 

От областната администрация информират, че в хода на работните срещи е станало ясно, че липсата на синхронизация на общинските наредби за опазване на обществения ред с изискванията на Закона за защита от шума в околната среда, е една от основните причини да не се осъществява ефективен контрол. 

Проблемите, при

Десет души са задържани от полицията на територията на област Добрич след специализирана полицейска операция с цел противодействие на престъпността. Това съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР.

Оттам допълват, че акцията е по заповед на главния секретар на МВР. 

Двама от задържаните са шофирали автомобили под въздействието на алкохол. Други двама са в ареста, защото са седнали зад волана под въздействието на упойващи вещества. Младеж на 16 години и 32-годишен мъж са задържани за притежание на цигара с канабис и пакетче суха маса, реагираща също на канабис.  

Извършени са и няколко проверки на адреси. В Добрич е проверен имот, обитаван от 34-годишен мъж. От жилището са иззети 20 полиетиленови пликчета със суха тревна маса с общо тегло 20 грама, електронна везна и мелничка. 

Проверени са още два адреса в Добрич. В единия, обитава

Два случая на туберкулоза са регистрирани в Бургаска област, показват данните на Регионалната здравна инспекция (РЗИ) в Бургас за периода 9-15 септември 2024 г. До предходната отчетна седмица в областта няма нито един регистриран случай на заболяването. Последната регистрация на туберкулоза в Бургаско е от последната отчетна седмица на август с потвърдени два случая на заразени.

Потвърдените случаи на заразени с COVID-19 в Бургаска област са 20, с ХИВ инфекция – три, а четири души са установени с варицела. С по един потвърден случай са коклюш, вирусен хепатит, марсилска треска и остра вяла парализа, пише в бюлетина, публикуван на сайта на РЗИ - Бургас за периода 9-15 септември. Няма регистриран случаи на западнонилска треска, морбили и маймунска шарка.

С остри респираторни заболявания са установени 189 души в областта. Новооткритите случаи на ентероколит в Бургаска

Футболистите от отбора на Спортист (Драгичево) се заеха да ремонтират съблекалните на стадиона в пернишкото село Рударци. На този етап отборът използва терена заедно с играчи от Рударци. По тази причина те са се заели със задачата да помогнат за облагородяването на сградния фонд на спортното съоръжение, съобщи кметът на Драгичево Виктор Викторов. 

Към момента футболистите заедно с него извършват ремонт на помещенията за домакините и гостите, както и на съдийската стая. 

„Ние сме голям колектив. Всички сме тук, въпреки че няма да играем днес. Има още доста работа, но се надявам до следващия кръг стаите да придобият един по добър и приветлив вид“, коментира Викторов. 

Средствата за дейностите са изцяло финансирани от поддръжници на отбора и кмета на Драгичево. Закупени са нови врати и бойлер. Поставена е също охранителна система, а съвсем

В Ямбол Денят на независимостта на България – 22 септември, ще бъде отбелязан с тържествено честване в двора на Музея на бойната слава. За поредна година ще се състои и традиционният велопоход „Независимост“, става известно от общинския седмичен културен афиш.

Церемонията ще започне в 10:15 ч. с изпълнения на градския Духов оркестър, участието на представителни части военнослужещи от Ямболския гарнизон, ритуал по издигане на националното знаме, благодарствен молебен и слово на кмета Валентин Ревански.

Велопоходът „Независимост“ ще стартира в 11:30 ч. пред сградата на Община Ямбол. Финалната точка на колоездачите ще бъде Археологическият резерват „Тракийски и античен град Кабиле“. Велопоходът няма състезателен характер, но всяка година събира стотици участници.

Празничният 22 септември в Ямбол ще бъде и Ден на отворени врат

Общо 14 горски служители са на терен и правят опити за овладяването на горски пожар, сигнал за който е подаден около 14:30 часа. Гори черен бор, засега низово. Противопожарен горски автомобил участва в гасенето. Два екипа огнеборци също са се включили, посочват още оттам. 

Вчера в района на Сандански отново горя пожар в района на село Виногради, съобщиха от общинската администрация на своята фейсбук страница. На място бяха службата по пожарна безопасност - Сандански, доброволческо формирование към Община Сандански, кметове на населени места и доброволци. Засегнати са храсти, треви и земеделски ниви, посочват от администрацията.

Община Разград се включи в кампанията на бТВ „Да изчистим България заедно”, съобщиха от институцията. В кампанията участие взеха кметът Добрин Добрев, заместник-кметът Полина Иванова и служители в Общинска администрация – Разград. Част от тях бяха с децата си, които също станаха част от екологичната инициатива. 

От сборния пункт на кръстовището на улица „Перистър” и улица „Кресна” служителите тръгнаха в посока бившата Жандармерия, като почистиха участъка край шосето до бензиностанция „Йоана”. По околовръстния път бяха събрани над три кубика отпадъци – пластмасови и стъклени бутилки, мокри кърпички, чашки от кафе и други. Намерени бяха и над десет гуми от автомобили, които ще бъдат транспортирани отделно, добавиха от институцията. 

В екологичната кампания са се включили и различни фирми и институции от

На тържествена сесия на Общинския съвет в Лом по повод празника на града, който се отбелязва в деня на светите мъченици София, Вяра, Надежда и Любов, беше връчен почетния знак на общината на хора и институции, допринесли за развитието и издигането авторитета й. 

Младата дизайнерка Десислава Бисерова Тошева (26г.), за която в последните няколко години пишат най-известните в света модни списания, а нейни тоалети носят световно известни актьори, музиканти, бизнесмени и шоумени, получи почетния знак на Лом от кмета Цветан Петров за своите постижения в света на модата. Пред общинските съветници и граждани на Лом Тошева заяви, че е израснала в крайдунавския град и първите бизнес начинания са започнали в него като дете, когато е събирала цвят от рози от градините на местни хора с тяхно съгласие и правила парфюми. Дизайнерката сподели още, че често през годините се е прибирала в

С поход „По стъпките на Капитан Петко Войвода“ на 22 септември в Смолян ще бъдат отбелязани важни събития от българската история – 116  г. от обявяването на Независимостта, 112 г. от Освобождението на Родопите и 146 г. от Освобождението на България, съобщи Севдалин Райски, председател на Сдружение на планинските водачи „Гид“-Смолян.  Туристи и планинари от различни области в страната ще се включат в лъчовидния поход за отбелязване на годишнините.  

Планинският преход е към „Кокоши връх“ над Смолян, където е било скрито знамето на четата на Капитан Петко Войвода, според разкази на четник от Устово, допълва Райски. Три лъча ще тръгнат на 22 септември към върха -  от вр. Снежанка в Пампорово, от езерото „Рибката“ и от Смолянски езера. След като планинарите от трите лъча стигнат на „Кокоши връх“,

„Това е доказателство защо Република Северна Македония (РСМ) няма място в ЕС, както и за националното предателство, което извършиха в ПП-ДБ, ДПС и ГЕРБ с вдигане ветото върху присъединяването . Подобен тип реторика и държавни ръководители, които си позволяват да говорят така, нямат място в ЕС“. Така председателят на парламентарната група (ПГ) на „Има такъв народ“ Тошко Йорданов коментира думи на вицепремиера на РСМ и министър на транспорта Александър Николоски в телевизионно интервю, в което коментира липсата на знамето на РСМ при неформалната среща на президентите Румен Радев и Гордана Силяновска-Давкова.

„Аз съм историк, няма обща история поради една проста причина, че те са част от българската история. Тук можем да се съгласим, че имат нещо като история от 1944-45 г., когато ги създават по Коминтерновска линия. Имат история като територия, като

През следващото денонощие облачността ще бъде разкъсана, в следобедните часове предимно значителна. Главно в Предбалкана и планинските масиви в Югозападна България ще има слаби превалявания от дъжд, съобщиха от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ).

През нощта в по-голямата част от страната вятърът ще стихне, а през деня отново ще духа вятър от изток-североизток и ще бъде слаб до умерен. Минималните температури ще бъдат между 8° и 13°, по Черноморието: 14°-16°; в София - около 10°. Максималните температури - между 21° и 26°, в София - около 22°.

Атмосферното налягане ще е около средното за септември.                 
   
По Черноморието облачността ще е предимно значителна. Възможно е слаб дъжд да превали по южния участък на крайбрежието. Ще духа до у

Не пропускайте важните новини от деня. Последвайте ни в Google News Showcase
Бъдете информани с нашите тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-важните новини и събития от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Елена Йончева е предала в йеменския град Сана писмо от името на роднините на българските моряци от кораба "Галакси Лийдър"
Евродепутатът Елена Йончева е предала в йеменския град Сана писмо от името на роднините на българските моряци от кораба "Галакси Лийдър" с молба да им бъде позволено да се приберат ...
Очевидно това е поредната провокация на РСМ, целяща да разруши постигнатото до момента, коментира Даниел Митов думи на вицепремиера на РСМ за България
За такава обидна квалификация в една европейска държава се "взима главата" на министър веднага, хвърчат оставки, коментира пред журналисти зам.-председателят на ГЕРБ и бивш външен ...
Около 17% от кандидатите за работа в НСО стигат до назначаване, 50% отпадат още на медицинските прегледи, каза генерал-майор Емил Тонев
От кандидатите за работа в Националната служба за охрана (НСО) 17,5% успяват да бъдат назначени, а около 50% отпадат още на медицинските прегледи. Това каза в първото си интервю н ...
Ремонтът на Дунав мост се извършва в 400-метрова отсечка
С около 200 метра е удължен участъкът, който се ремонтира на Дунав мост при Русе. Въведената временна организация на движение на съоръжението е в същата лента, в която от 10-и юли ...
Община Несебър започва подготовка за строителство на социални жилища
Община Несебър започва подготовка за строителство на социални жилища. Вече е определен парцел, намиращ се на територията на курорта Слънчев бряг. Започва и процедура по изготвяне н ...
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Върбица отбелязва тържествено 50 години от обявяването си за град
Върбица отбелязва тържествено 50 години от обявяването си за град. Днес беше открит и традиционният Върбишки панаир с шествие от местния площад, в близост до сградите на местното ч ...
Елена Йончева е предала в йеменския град Сана писмо от името на роднините на българските моряци от кораба "Галакси Лийдър"
Евродепутатът Елена Йончева е предала в йеменския град Сана писмо от името на роднините на българските моряци от кораба "Галакси Лийдър" с молба да им бъде позволено да се приберат ...
Възможностите за задълбочаване на икономическото и инвестиционно сътрудничество между България и Германия обсъдиха президентът Румен Радев и посланик Ирене Планк
Възможностите за задълбочаване на икономическото и инвестиционно сътрудничество между България и Германия обсъдиха президентът Румен Радев и германският посланик Ирене Планк, съобщ ...
Мъж на 51 г. е задържан от полицията в област Добрич заради намерени в негов имот наркотици
Мъж на 51 г. е задържан от полицията днес заради намерени в имот в с. Орляк, община Тервел, наркотици, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР в Добрич. Оттам допълва ...
В декларация учредители, основатели, доайени и бивши областни председатели на ДПС застанаха зад лидера Ахмед Доган
В декларация учредители, основатели, доайени и бивши областни председатели на ДПС застанаха зад лидера Ахмед Доган и Автентичното ДПС, съобщиха от „ДПС пресцентър“ на с ...
Тикер в 03:15 ч.
Върбица отбелязва тържествено 50 години от обявяването си за град. Днес беше отк ...
Начало Сфера
9386
България

Горски пожар гори в района на санданското село Плоски

Гори пожар в района на санданското село Плоски.Служители на Държавно горско стопанство - Сандански гасят огъня, съобщиха от Югозападното държавно предприятие.

| 07 Септември 2024, 17:48 ч.
СЛУШАЙТЕ НОВИНАТА
Горски пожар гори в района на санданското село Плоски
Горски пожар гори в района на санданското село Плоски
Снимка © ЮЗДП

Гори пожар в района на санданското село Плоски. Служители на Държавно горско стопанство - Сандански гасят огъня, съобщиха от Югозападното държавно предприятие. 

Зачестили са сигналите и жалбите за нарушения на Закона за защита от шума в околната среда в Добрич, съобщават от областната администрация.

Поради тази причина областният управител Румен Русев е инициирал и провел среща с представители на Областната дирекция на МВР и Регионалната здравна инспекция (РЗИ) Добрич и експерти от общините в областта, които пряко имат отношение със спазването на разпоредбите и контрола.

Според Русев не е допустимо едни и същи да са нарушителите, които подлагат на тормоз жителите в областта като не спазват закона. 

От областната администрация информират, че в хода на работните срещи е станало ясно, че липсата на синхронизация на общинските наредби за опазване на обществения ред с изискванията на Закона за защита от шума в околната среда, е една от основните причини да не се осъществява ефективен контрол. 

Проблемите, при

Десет души са задържани от полицията на територията на област Добрич след специализирана полицейска операция с цел противодействие на престъпността. Това съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР.

Оттам допълват, че акцията е по заповед на главния секретар на МВР. 

Двама от задържаните са шофирали автомобили под въздействието на алкохол. Други двама са в ареста, защото са седнали зад волана под въздействието на упойващи вещества. Младеж на 16 години и 32-годишен мъж са задържани за притежание на цигара с канабис и пакетче суха маса, реагираща също на канабис.  

Извършени са и няколко проверки на адреси. В Добрич е проверен имот, обитаван от 34-годишен мъж. От жилището са иззети 20 полиетиленови пликчета със суха тревна маса с общо тегло 20 грама, електронна везна и мелничка. 

Проверени са още два адреса в Добрич. В единия, обитава

Два случая на туберкулоза са регистрирани в Бургаска област, показват данните на Регионалната здравна инспекция (РЗИ) в Бургас за периода 9-15 септември 2024 г. До предходната отчетна седмица в областта няма нито един регистриран случай на заболяването. Последната регистрация на туберкулоза в Бургаско е от последната отчетна седмица на август с потвърдени два случая на заразени.

Потвърдените случаи на заразени с COVID-19 в Бургаска област са 20, с ХИВ инфекция – три, а четири души са установени с варицела. С по един потвърден случай са коклюш, вирусен хепатит, марсилска треска и остра вяла парализа, пише в бюлетина, публикуван на сайта на РЗИ - Бургас за периода 9-15 септември. Няма регистриран случаи на западнонилска треска, морбили и маймунска шарка.

С остри респираторни заболявания са установени 189 души в областта. Новооткритите случаи на ентероколит в Бургаска

Футболистите от отбора на Спортист (Драгичево) се заеха да ремонтират съблекалните на стадиона в пернишкото село Рударци. На този етап отборът използва терена заедно с играчи от Рударци. По тази причина те са се заели със задачата да помогнат за облагородяването на сградния фонд на спортното съоръжение, съобщи кметът на Драгичево Виктор Викторов. 

Към момента футболистите заедно с него извършват ремонт на помещенията за домакините и гостите, както и на съдийската стая. 

„Ние сме голям колектив. Всички сме тук, въпреки че няма да играем днес. Има още доста работа, но се надявам до следващия кръг стаите да придобият един по добър и приветлив вид“, коментира Викторов. 

Средствата за дейностите са изцяло финансирани от поддръжници на отбора и кмета на Драгичево. Закупени са нови врати и бойлер. Поставена е също охранителна система, а съвсем

В Ямбол Денят на независимостта на България – 22 септември, ще бъде отбелязан с тържествено честване в двора на Музея на бойната слава. За поредна година ще се състои и традиционният велопоход „Независимост“, става известно от общинския седмичен културен афиш.

Церемонията ще започне в 10:15 ч. с изпълнения на градския Духов оркестър, участието на представителни части военнослужещи от Ямболския гарнизон, ритуал по издигане на националното знаме, благодарствен молебен и слово на кмета Валентин Ревански.

Велопоходът „Независимост“ ще стартира в 11:30 ч. пред сградата на Община Ямбол. Финалната точка на колоездачите ще бъде Археологическият резерват „Тракийски и античен град Кабиле“. Велопоходът няма състезателен характер, но всяка година събира стотици участници.

Празничният 22 септември в Ямбол ще бъде и Ден на отворени врат

Общо 14 горски служители са на терен и правят опити за овладяването на горски пожар, сигнал за който е подаден около 14:30 часа. Гори черен бор, засега низово. Противопожарен горски автомобил участва в гасенето. Два екипа огнеборци също са се включили, посочват още оттам. 

Вчера в района на Сандански отново горя пожар в района на село Виногради, съобщиха от общинската администрация на своята фейсбук страница. На място бяха службата по пожарна безопасност - Сандански, доброволческо формирование към Община Сандански, кметове на населени места и доброволци. Засегнати са храсти, треви и земеделски ниви, посочват от администрацията.

Община Разград се включи в кампанията на бТВ „Да изчистим България заедно”, съобщиха от институцията. В кампанията участие взеха кметът Добрин Добрев, заместник-кметът Полина Иванова и служители в Общинска администрация – Разград. Част от тях бяха с децата си, които също станаха част от екологичната инициатива. 

От сборния пункт на кръстовището на улица „Перистър” и улица „Кресна” служителите тръгнаха в посока бившата Жандармерия, като почистиха участъка край шосето до бензиностанция „Йоана”. По околовръстния път бяха събрани над три кубика отпадъци – пластмасови и стъклени бутилки, мокри кърпички, чашки от кафе и други. Намерени бяха и над десет гуми от автомобили, които ще бъдат транспортирани отделно, добавиха от институцията. 

В екологичната кампания са се включили и различни фирми и институции от

На тържествена сесия на Общинския съвет в Лом по повод празника на града, който се отбелязва в деня на светите мъченици София, Вяра, Надежда и Любов, беше връчен почетния знак на общината на хора и институции, допринесли за развитието и издигането авторитета й. 

Младата дизайнерка Десислава Бисерова Тошева (26г.), за която в последните няколко години пишат най-известните в света модни списания, а нейни тоалети носят световно известни актьори, музиканти, бизнесмени и шоумени, получи почетния знак на Лом от кмета Цветан Петров за своите постижения в света на модата. Пред общинските съветници и граждани на Лом Тошева заяви, че е израснала в крайдунавския град и първите бизнес начинания са започнали в него като дете, когато е събирала цвят от рози от градините на местни хора с тяхно съгласие и правила парфюми. Дизайнерката сподели още, че често през годините се е прибирала в

С поход „По стъпките на Капитан Петко Войвода“ на 22 септември в Смолян ще бъдат отбелязани важни събития от българската история – 116  г. от обявяването на Независимостта, 112 г. от Освобождението на Родопите и 146 г. от Освобождението на България, съобщи Севдалин Райски, председател на Сдружение на планинските водачи „Гид“-Смолян.  Туристи и планинари от различни области в страната ще се включат в лъчовидния поход за отбелязване на годишнините.  

Планинският преход е към „Кокоши връх“ над Смолян, където е било скрито знамето на четата на Капитан Петко Войвода, според разкази на четник от Устово, допълва Райски. Три лъча ще тръгнат на 22 септември към върха -  от вр. Снежанка в Пампорово, от езерото „Рибката“ и от Смолянски езера. След като планинарите от трите лъча стигнат на „Кокоши връх“,

„Това е доказателство защо Република Северна Македония (РСМ) няма място в ЕС, както и за националното предателство, което извършиха в ПП-ДБ, ДПС и ГЕРБ с вдигане ветото върху присъединяването . Подобен тип реторика и държавни ръководители, които си позволяват да говорят така, нямат място в ЕС“. Така председателят на парламентарната група (ПГ) на „Има такъв народ“ Тошко Йорданов коментира думи на вицепремиера на РСМ и министър на транспорта Александър Николоски в телевизионно интервю, в което коментира липсата на знамето на РСМ при неформалната среща на президентите Румен Радев и Гордана Силяновска-Давкова.

„Аз съм историк, няма обща история поради една проста причина, че те са част от българската история. Тук можем да се съгласим, че имат нещо като история от 1944-45 г., когато ги създават по Коминтерновска линия. Имат история като територия, като

През следващото денонощие облачността ще бъде разкъсана, в следобедните часове предимно значителна. Главно в Предбалкана и планинските масиви в Югозападна България ще има слаби превалявания от дъжд, съобщиха от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ).

През нощта в по-голямата част от страната вятърът ще стихне, а през деня отново ще духа вятър от изток-североизток и ще бъде слаб до умерен. Минималните температури ще бъдат между 8° и 13°, по Черноморието: 14°-16°; в София - около 10°. Максималните температури - между 21° и 26°, в София - около 22°.

Атмосферното налягане ще е около средното за септември.                 
   
По Черноморието облачността ще е предимно значителна. Възможно е слаб дъжд да превали по южния участък на крайбрежието. Ще духа до у

Към първа страница Новини
Бъдете информани с нашите
тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-вълнуващите новини от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
КЪМ АБОНАМЕНТА
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Елена Йончева е предала в йеменския град Сана писмо от името на роднините на българските моряци от кораба "Галакси Лийдър"
Очевидно това е поредната провокация на РСМ, целяща да разруши постигнатото до момента, коментира Даниел Митов думи на вицепремиера на РСМ за България
Около 17% от кандидатите за работа в НСО стигат до назначаване, 50% отпадат още на медицинските прегледи, каза генерал-майор Емил Тонев
Ремонтът на Дунав мост се извършва в 400-метрова отсечка
Община Несебър започва подготовка за строителство на социални жилища
Още от рубриката
ВРЕМЕ ЗА ЧЕТЕНЕ
   
Време за четене - месец Септември
Препоръчани заглавия
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
В детайли
Върбица отбелязва тържествено 50 години от обявяването си за град
Местен фокус
Елена Йончева е предала в йеменския град Сана писмо от името на роднините на българските моряци от кораба "Галакси Лийдър"
Сфера
Възможностите за задълбочаване на икономическото и инвестиционно сътрудничество между България и Германия обсъдиха президентът Румен Радев и посланик Ирене Планк
Сфера
Мъж на 51 г. е задържан от полицията в област Добрич заради намерени в негов имот наркотици
В детайли
В декларация учредители, основатели, доайени и бивши областни председатели на ДПС застанаха зад лидера Ахмед Доган
Сфера
Иновативна технология помага на фермери да намалят потреблението на вода и торове и да повишат качеството на продукцията
В детайли
Евродепутатът Елена Йончева е в Йемен в опит да се срещне с българските моряци от кораба „Галакси лийдър“
Основна линия
Тринайсет нелегални мигранти, превозвани в два автомобила, са задържани в Бургас, водачите на колите са арестувани
Основна линия
Делегация от БАН, дипломати и българи, живеещи в Румъния, отбелязаха 155 години от създаването на Академията в Браила
Контекст
Проблемите на управлението на отпадъците обсъди на среща в Разград ръководството на РИОСВ Русе
Още новини
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни.
Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.

NRD24 © 2024 Всички права запазени. Програма на NRD. Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни. Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.


NRD24 © 2024 Всички права запазени.
Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.