Начало Местен фокус Президентът Румен Радев ще участва в отбелязването на 60-годишнината от обявяването на Полски Тръмбеш за град
7770
България

Президентът Румен Радев ще участва в отбелязването на 60-годишнината от обявяването на Полски Тръмбеш за град

Държавният глава Румен Радев ще участва в отбелязването на 60-годишнината от обявяването на Полски Тръмбеш за град, съобщиха от прессекретариата на президентската институция.На християнския празник Рождество Богородично Полски Тръмбеш чества 60 години от обявяването си за град, съобщиха от общинската администрация.

| 08 Септември 2024, 10:38 ч.
Президентът Румен Радев ще участва в отбелязването на 60-годишнината от обявяването на Полски Тръмбеш за град
Президентът Румен Радев ще участва в отбелязването на 60-годишнината от обявяването на Полски Тръмбеш за град
Снимка © DFA

Държавният глава Румен Радев ще участва в отбелязването на 60-годишнината от обявяването на Полски Тръмбеш за град, съобщиха от прессекретариата на президентската институция.

Седем министри от служебния кабинет се предвижда да отговарят на въпроси на депутати в рамките на редовния петъчен парламентарен контрол. Това са служебните министри Иван Кондов, Мария Павлова, Галя Кондева, Петър Димитров, Георги Глушков, Атанас Илков и Виолета Коритарова, съобщи председателят на Народното събрание Рая Назарян в края на вчерашното пленарно заседание.

Преди това народните представители ще обсъдят Законопроект за ратифициране на актовете на Четвъртия извънреден конгрес на Всемирния пощенски съюз (ВПС). Това е първа точка от приетата за днес програма на Народното събрание.

Актовете са свързани с изменения в Общия правилник на ВПС, Всемирната пощенска конвенция и в Споразумението за услугите по пощенските плащания.

Прието е също така и увеличение на бюджета на Всемирния пощенски съюз с 622 240 швейцарски франка за 2024 и 2025 г. Така от 38 890 0

Рекорден бюджет от 5 300 000 лева за граждански проекти е отделила Столична община, написа кметът на София Васил Терзиев в профила си във Фейсбук.

„Независимо дали имате предложение за нова детска площадка, за облагородяване на пространство между блоковете, нови пейки или осветление, изграждане на нови пешеходни пътеки, фитнес на открито или нов паметник – всяка идея е ценна“, допълва Терзиев.

Кметът на София посочва още, че всички получени предложения ще бъдат разгледани в комисии за допустимост и след това ще бъдат публикувани за гласуване от всички граждани.

По думите му,  минималният размер на финансирането на един районен проект е 20 000 лв., а на един общограждански – 250 000 лв.

На интернет-страницата на Столичната община е обяснено, че гражданският бюджет на София е създаден, за да стимулира активното участие на граждани

Служебното правителство одобри допълнителни разходи по бюджетите на Министерството на вътрешните работи (МВР) и Министерството на отбраната (МО) за 2024 г., съобщиха от пресслужбата на Министерския съвет.

Средствата са в размер на 15 млн. лв. и са за финансово обезпечаване на дейностите на МВР и МО в условията на засилен миграционен натиск за периода 1 януари – 31 май 2024 г.

От началото на годината до 9 септември са установени опити на 40 210 души да влязат в страната през българо-турска граница, посочи вчера служебният министър на вътрешните работи Атанас Илков в отговор на парламентарен въпрос от народния представител Калоян Методиев във връзка с приемането на България в Шенген и мигрантския натиск по българо-турската граница.

Към момента миграционният натиск на българо-турска граница е със 72% по-малък спрямо същия период на 2023 г. - 141 428 души, се до

Почетният председател на ДПС Ахмед Доган е в централата на партията, съобщи пресцентърът на ДПС във Фейсбук.

"Д-р Ахмед Доган е обратно в своя дом, централата на ДПС, топло посрещнат от нашите младежи", гласи съобщението.

Общинският съвет в Болярово на днешното си заседание ще разгледа предложение за поемане на краткосрочен общински дълг в размер на 324 000 лв. от фонд ФЛАГ, със срок на изплащане една година. В предварителния дневен ред са включени десет точки, става известно от публикуваните материали за предстоящата сесия на сайта на общинската администрация.

Средствата от заема ще са за подготовка на проект за разкриване на шест нови социални услуги „Резидентна грижа за пълнолетни лица с интелектуални затруднения“ и Център за специализирана подкрепа за лица с увреждания и техните семейства“. За целта се очаква финансиране от над 9,1 млн. лева по Механизма за възстановяване и устойчивост, се посочва още в докладната записка от кмета Христо Христов.

На заседанието си съветниците ще разгледат и молби за отпускане на еднократни помощи на жители на общината – за лече

От 18:30 часа на пл. „Възраждане“ президентът ще участва в тържественото отбелязване и по случай празника ще отправи приветствие към жителите и гостите на града.

На християнския празник Рождество Богородично Полски Тръмбеш чества 60 години от обявяването си за град, съобщиха от общинската администрация. В 18:00 часа ще бъде кулминацията на тържествата на площада в града с изпълнения на младежки самодейни формации. Празникът на града беше съпътстван от десетдневна културна и спортна програма. 
 

Народното събрание разисква проект на решение за освобождаване на Антон Славчев от комисиите за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконното имущество. Проекторешението за освобождаването на Славчев от двете комисии като член и като изпълняващ функциите на председател е внесено от „Продължаваме промяната – Демократична България“ (ПП-ДБ).

Мотивите към проекта на решение представи народният представител Лена Бориславова от ПП-ДБ. Освобождаването на г-н Славчев представлява своеобразен тест за тази зала, кой е готов да намали влиянието на г-н Делян Пеевски в поне една от институциите, които са превзети и са политически мотивирани и не изпълняват функциите си по закон, заяви Бориславова. Сред мотивите тя открои системно неизпълнение на служебните задължения и липса на прозрачност в дейността и на двете комисии, председателствани от Славчев.

Ня

"Възможности за развитие на дамския бизнес чрез европейски проекти и програми" е тема на Дамски бизнес форум. Събитието е насрочено за 8 ноември и отваря врати към нови хоризонти и възможности за успех, посочи Гюлджан Ахмедова от Търговище, която е регионален председател на Българо-турски дамски бизнес клуб – организатор на форума.

Подобно събитие се проведе в Търговище през юни и в него се включиха около 130 участници от двете страни, припомня . 

Вече тече записването за участие. Предварителната програма включва няколко панела. Първият е на тема "Европейски програми и проекти за женско предприемачество". По думите на Ахледова ще бъдат представени вдъхновяващи истории, които описват успеха на дамския бизнес в България и Турция. Вторият панел ще даде практически съвети и насоки за това как се кандидатства успешно за финансиране. Ще бъдат обсъдени предизвикателс

Представители на бизнеса подкрепиха предложената промяна в размера на линията на бедност, синдикатите поискаха промяна в методиката за определянето . Становищата им бяха изразени по време на заседанието на Националния съвет за тристранно сътрудничество (НСТС). Членовете на НСТС обсъдиха проект на постановление на служебното правителство линията на бедност за 2025 г. да бъде 638 лв. За тази година тя е 526 лв. Представителите на бизнеса подкрепиха предложения от кабинета размер, но според Конфедерацията на независимите синдикати в България (КНСБ) линията на бедност за следващата година трябва да бъде по-висока - 667 лв.

От Асоциацията на индустриалния капитал в България подкрепяме проекта за постановление, но ни липсва информация как това увеличение ще се отрази на бюджетните разходи в частичната предварителна оценка на въздействието, каза Валери Велев, член на асоциацията. По д

Тържествена сесия на Общинския съвет в Каспичан се състоя в зала 105 на Народно читалище "Пробуда - 1928". Сесията беше по повод 60-годишнината от обявяването на Каспичан за град.

След като в залата прозвучаха химните на Република България и на Европейския съюз, приветствия отправиха председателят на Общинския съвет Тодор Тодоров, кметът на община Каспичан Златин Ценков и официални гости от украинските град Болград и село Криничное.

Тодор Тодоров заяви пред общинските съветници, кметовете на села от община Каспичан и официалните гости: "Днес е паметен ден за всички жители на град Каспичан. Преди 60 години тук, в землището на село Каспичан, започна строежът на първата жп линия в България - място, което и до днес е символ на новото време, на човешкия прогрес. За кратко време Каспичан се превръща във възлова гара, расте и населеното място, заселват се нови хора и в 1964 г.

Мъж на 77 години от село Мездрея в община Берковица е дал 7500 лева на измамник, който дошъл в дома му, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Монтана.

Към 15:30 часа вчера на домашния телефон на жертвата се обадил непознат мъж, който се представил за д-р Здравков. Той му съобщил, че в дома на дъщеря му е гръмнал бойлер, тя е получила наранявания на очите и за да не ослепее трябва да бъде направена спешна платена операция в лечебно заведение. Следвайки получените указания по телефона, възрастният човек събрал сумата от 7500 лева, сложил ги в хартиен плик и ги предал на непознат мъж, който дошъл на вратата на къщата му в Мездрея. Два часа след това опитал да се свърже с мнимия доктор и след като не успял – позвънил в полицията и разбрал, че е измамен. 

По случая е образувано досъдебно производство по член 209 от Наказателния кодекс, извършен е оглед на място

Не пропускайте важните новини от деня. Последвайте ни в Google News Showcase
Бъдете информани с нашите тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-важните новини и събития от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Прогноза за времето на 21 Септември (Събота) и следващите дни
През нощта все още ще бъде предимно облачно, но само на отделни места в Южна България ще има превалявания. В Източна България ще духа слаб до умерен северен вятър. Минималните темп ...
Прокуратурата и КПК провеждат акция в Хасковско по разследване за неправомерно получаване на евросубсидия
Софийската градска прокуратура и Комисията за противодействие на корупцията (КПК) провеждат акция в Хасковско във връзка с разследване за заявени неверни обстоятелства с цел да бъд ...
В Кюстендил задържаха мъж, заплашвал, че ще взриви жилището си
През изминалата нощ в Кюстендил е задържан 54-годишен мъж, който чрез телефон 112 е подал сигнал, че възнамерява да задейства взривно устройство в жилището си, което се намира в це ...
„Горски срещи“ на Градище тази неделя ще минат под мотото „Ротари твори!“
Празникът „Горски срещи“ в местността Градище тази неделя ще мине под мотото „Ротари твори!“. Това каза Ивелина Елмазова, съсобственик на пространството, с ...
Пръскането срещу комари ще продължи, каза здравният министър Галя Кондева
Пръскането срещу комари ще продължи и до последно ще се обработват биотопите, дори при наличие на много малки количества комари, каза министърът на здравеопазването в служебния каб ...
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Светослав Иванов е кандидатът на „Има такъв народ“ за кмет на варненския район „Приморски“
Светослав Иванов е кандидатът на партия „Има такъв народ“ (ИТН) за кмет на варненския район „Приморски“, съобщи днес на пресконференция в Националния прескл ...
Според председателя на Съюза на офицерите от резерва „Атлантик“ има два пътя пред българската отбрана- ускорено превъоръжаване или въвеждане на високи технологии
Съюзът на офицерите от резерва „Атлантик“ (СОР „Атлантик) организира конференция, посветена на 20 годишнината от членството на България в НАТО.  Конференцият ...
Мартин Димитров и Радан Кънев предупредиха за опасност да загубим безвъзмездно финансиране заради спряна обществена поръчка за митническо оборудване
Депутатът от парламентарната група на "Продължаваме промяната - Демократична България" Мартин Димитров и евродепутатът Радан Кънев предупредиха на брифинг в парламента, че влизанет ...
Трима души са пострадали и са в тежко състояние след катастрофа на пътя Ловеч – Микре, в участъка Соколово – Изворче
Трима души са пострадали и са в тежко състояние след катастрофа на пътя Ловеч – Микре, в участъка Соколово – Изворче.  Това съобщиха от Центъра за спешна медицинск ...
Държавният глава Румен Радев връща за ново обсъждане в Народното събрание промени в Гражданския процесуален кодекс
Държавният глава Румен Радев връща за ново обсъждане в Народното събрание промени в Гражданския процесуален кодекс, направени чрез Преходните и заключителни разпоредби в Закона за ...
Тикер в 12:44 ч.
Светослав Иванов е кандидатът на партия „Има такъв народ“ (ИТН) за к ...
Начало Местен фокус
7770
България

Президентът Румен Радев ще участва в отбелязването на 60-годишнината от обявяването на Полски Тръмбеш за град

Държавният глава Румен Радев ще участва в отбелязването на 60-годишнината от обявяването на Полски Тръмбеш за град, съобщиха от прессекретариата на президентската институция.На християнския празник Рождество Богородично Полски Тръмбеш чества 60 години от обявяването си за град, съобщиха от общинската администрация.

| 08 Септември 2024, 10:38 ч.
СЛУШАЙТЕ НОВИНАТА
Президентът Румен Радев ще участва в отбелязването на 60-годишнината от обявяването на Полски Тръмбеш за град
Президентът Румен Радев ще участва в отбелязването на 60-годишнината от обявяването на Полски Тръмбеш за град
Снимка © DFA

Държавният глава Румен Радев ще участва в отбелязването на 60-годишнината от обявяването на Полски Тръмбеш за град, съобщиха от прессекретариата на президентската институция.

Седем министри от служебния кабинет се предвижда да отговарят на въпроси на депутати в рамките на редовния петъчен парламентарен контрол. Това са служебните министри Иван Кондов, Мария Павлова, Галя Кондева, Петър Димитров, Георги Глушков, Атанас Илков и Виолета Коритарова, съобщи председателят на Народното събрание Рая Назарян в края на вчерашното пленарно заседание.

Преди това народните представители ще обсъдят Законопроект за ратифициране на актовете на Четвъртия извънреден конгрес на Всемирния пощенски съюз (ВПС). Това е първа точка от приетата за днес програма на Народното събрание.

Актовете са свързани с изменения в Общия правилник на ВПС, Всемирната пощенска конвенция и в Споразумението за услугите по пощенските плащания.

Прието е също така и увеличение на бюджета на Всемирния пощенски съюз с 622 240 швейцарски франка за 2024 и 2025 г. Така от 38 890 0

Рекорден бюджет от 5 300 000 лева за граждански проекти е отделила Столична община, написа кметът на София Васил Терзиев в профила си във Фейсбук.

„Независимо дали имате предложение за нова детска площадка, за облагородяване на пространство между блоковете, нови пейки или осветление, изграждане на нови пешеходни пътеки, фитнес на открито или нов паметник – всяка идея е ценна“, допълва Терзиев.

Кметът на София посочва още, че всички получени предложения ще бъдат разгледани в комисии за допустимост и след това ще бъдат публикувани за гласуване от всички граждани.

По думите му,  минималният размер на финансирането на един районен проект е 20 000 лв., а на един общограждански – 250 000 лв.

На интернет-страницата на Столичната община е обяснено, че гражданският бюджет на София е създаден, за да стимулира активното участие на граждани

Служебното правителство одобри допълнителни разходи по бюджетите на Министерството на вътрешните работи (МВР) и Министерството на отбраната (МО) за 2024 г., съобщиха от пресслужбата на Министерския съвет.

Средствата са в размер на 15 млн. лв. и са за финансово обезпечаване на дейностите на МВР и МО в условията на засилен миграционен натиск за периода 1 януари – 31 май 2024 г.

От началото на годината до 9 септември са установени опити на 40 210 души да влязат в страната през българо-турска граница, посочи вчера служебният министър на вътрешните работи Атанас Илков в отговор на парламентарен въпрос от народния представител Калоян Методиев във връзка с приемането на България в Шенген и мигрантския натиск по българо-турската граница.

Към момента миграционният натиск на българо-турска граница е със 72% по-малък спрямо същия период на 2023 г. - 141 428 души, се до

Почетният председател на ДПС Ахмед Доган е в централата на партията, съобщи пресцентърът на ДПС във Фейсбук.

"Д-р Ахмед Доган е обратно в своя дом, централата на ДПС, топло посрещнат от нашите младежи", гласи съобщението.

Общинският съвет в Болярово на днешното си заседание ще разгледа предложение за поемане на краткосрочен общински дълг в размер на 324 000 лв. от фонд ФЛАГ, със срок на изплащане една година. В предварителния дневен ред са включени десет точки, става известно от публикуваните материали за предстоящата сесия на сайта на общинската администрация.

Средствата от заема ще са за подготовка на проект за разкриване на шест нови социални услуги „Резидентна грижа за пълнолетни лица с интелектуални затруднения“ и Център за специализирана подкрепа за лица с увреждания и техните семейства“. За целта се очаква финансиране от над 9,1 млн. лева по Механизма за възстановяване и устойчивост, се посочва още в докладната записка от кмета Христо Христов.

На заседанието си съветниците ще разгледат и молби за отпускане на еднократни помощи на жители на общината – за лече

От 18:30 часа на пл. „Възраждане“ президентът ще участва в тържественото отбелязване и по случай празника ще отправи приветствие към жителите и гостите на града.

На християнския празник Рождество Богородично Полски Тръмбеш чества 60 години от обявяването си за град, съобщиха от общинската администрация. В 18:00 часа ще бъде кулминацията на тържествата на площада в града с изпълнения на младежки самодейни формации. Празникът на града беше съпътстван от десетдневна културна и спортна програма. 
 

Народното събрание разисква проект на решение за освобождаване на Антон Славчев от комисиите за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконното имущество. Проекторешението за освобождаването на Славчев от двете комисии като член и като изпълняващ функциите на председател е внесено от „Продължаваме промяната – Демократична България“ (ПП-ДБ).

Мотивите към проекта на решение представи народният представител Лена Бориславова от ПП-ДБ. Освобождаването на г-н Славчев представлява своеобразен тест за тази зала, кой е готов да намали влиянието на г-н Делян Пеевски в поне една от институциите, които са превзети и са политически мотивирани и не изпълняват функциите си по закон, заяви Бориславова. Сред мотивите тя открои системно неизпълнение на служебните задължения и липса на прозрачност в дейността и на двете комисии, председателствани от Славчев.

Ня

"Възможности за развитие на дамския бизнес чрез европейски проекти и програми" е тема на Дамски бизнес форум. Събитието е насрочено за 8 ноември и отваря врати към нови хоризонти и възможности за успех, посочи Гюлджан Ахмедова от Търговище, която е регионален председател на Българо-турски дамски бизнес клуб – организатор на форума.

Подобно събитие се проведе в Търговище през юни и в него се включиха около 130 участници от двете страни, припомня . 

Вече тече записването за участие. Предварителната програма включва няколко панела. Първият е на тема "Европейски програми и проекти за женско предприемачество". По думите на Ахледова ще бъдат представени вдъхновяващи истории, които описват успеха на дамския бизнес в България и Турция. Вторият панел ще даде практически съвети и насоки за това как се кандидатства успешно за финансиране. Ще бъдат обсъдени предизвикателс

Представители на бизнеса подкрепиха предложената промяна в размера на линията на бедност, синдикатите поискаха промяна в методиката за определянето . Становищата им бяха изразени по време на заседанието на Националния съвет за тристранно сътрудничество (НСТС). Членовете на НСТС обсъдиха проект на постановление на служебното правителство линията на бедност за 2025 г. да бъде 638 лв. За тази година тя е 526 лв. Представителите на бизнеса подкрепиха предложения от кабинета размер, но според Конфедерацията на независимите синдикати в България (КНСБ) линията на бедност за следващата година трябва да бъде по-висока - 667 лв.

От Асоциацията на индустриалния капитал в България подкрепяме проекта за постановление, но ни липсва информация как това увеличение ще се отрази на бюджетните разходи в частичната предварителна оценка на въздействието, каза Валери Велев, член на асоциацията. По д

Тържествена сесия на Общинския съвет в Каспичан се състоя в зала 105 на Народно читалище "Пробуда - 1928". Сесията беше по повод 60-годишнината от обявяването на Каспичан за град.

След като в залата прозвучаха химните на Република България и на Европейския съюз, приветствия отправиха председателят на Общинския съвет Тодор Тодоров, кметът на община Каспичан Златин Ценков и официални гости от украинските град Болград и село Криничное.

Тодор Тодоров заяви пред общинските съветници, кметовете на села от община Каспичан и официалните гости: "Днес е паметен ден за всички жители на град Каспичан. Преди 60 години тук, в землището на село Каспичан, започна строежът на първата жп линия в България - място, което и до днес е символ на новото време, на човешкия прогрес. За кратко време Каспичан се превръща във възлова гара, расте и населеното място, заселват се нови хора и в 1964 г.

Мъж на 77 години от село Мездрея в община Берковица е дал 7500 лева на измамник, който дошъл в дома му, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Монтана.

Към 15:30 часа вчера на домашния телефон на жертвата се обадил непознат мъж, който се представил за д-р Здравков. Той му съобщил, че в дома на дъщеря му е гръмнал бойлер, тя е получила наранявания на очите и за да не ослепее трябва да бъде направена спешна платена операция в лечебно заведение. Следвайки получените указания по телефона, възрастният човек събрал сумата от 7500 лева, сложил ги в хартиен плик и ги предал на непознат мъж, който дошъл на вратата на къщата му в Мездрея. Два часа след това опитал да се свърже с мнимия доктор и след като не успял – позвънил в полицията и разбрал, че е измамен. 

По случая е образувано досъдебно производство по член 209 от Наказателния кодекс, извършен е оглед на място

Към първа страница Новини
Бъдете информани с нашите
тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-вълнуващите новини от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
КЪМ АБОНАМЕНТА
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Прогноза за времето на 21 Септември (Събота) и следващите дни
Прокуратурата и КПК провеждат акция в Хасковско по разследване за неправомерно получаване на евросубсидия
В Кюстендил задържаха мъж, заплашвал, че ще взриви жилището си
„Горски срещи“ на Градище тази неделя ще минат под мотото „Ротари твори!“
Пръскането срещу комари ще продължи, каза здравният министър Галя Кондева
Още от рубриката
ВРЕМЕ ЗА ЧЕТЕНЕ
   
Време за четене - месец Септември
Препоръчани заглавия
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Контекст
Светослав Иванов е кандидатът на „Има такъв народ“ за кмет на варненския район „Приморски“
Контекст
Според председателя на Съюза на офицерите от резерва „Атлантик“ има два пътя пред българската отбрана- ускорено превъоръжаване или въвеждане на високи технологии
Местен фокус
Мартин Димитров и Радан Кънев предупредиха за опасност да загубим безвъзмездно финансиране заради спряна обществена поръчка за митническо оборудване
Местен фокус
Трима души са пострадали и са в тежко състояние след катастрофа на пътя Ловеч – Микре, в участъка Соколово – Изворче
В детайли
Държавният глава Румен Радев връща за ново обсъждане в Народното събрание промени в Гражданския процесуален кодекс
Местен фокус
Заради валежите и наводненията обработката и доставката на пратки в Австрия се извършва с голямо закъснение, съобщиха от "Български пощи"
В детайли
Момче на 14 години беше намерено с различни наранявания на спирка в Стара Загора
Сфера
Прогноза за времето на 21 Септември (Събота) и следващите дни
В детайли
Архив на данните от измервателния пункт на "Линамар Лайт Металс Русе" ЕООД може да се изиска при следващо издаване на разрешителното им за дейност, каза министър Петър Димитров
На преден план
Агенцията по безопасност на храните е затворила 31 обекта при проверки по Черноморието
Още новини
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни.
Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.

NRD24 © 2024 Всички права запазени. Програма на NRD. Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни. Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.


NRD24 © 2024 Всички права запазени.
Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.