Начало Сфера Трафикът на граничния пункт "Кулата" е спокоен и няма колона от изчакващи автомобили на изход от България
6665
България

Трафикът на граничния пункт "Кулата" е спокоен и няма колона от изчакващи автомобили на изход от България

Преди обед отново нямаше колона от автомобили, изчакващи да преминат.Вчера преди обяд времето за преминаване през пункта беше около 30 минути, а колоната от автомобили достигаше до 800 метра. Следобед трафикът беше спокоен.

| 08 Септември 2024, 17:44 ч.
Трафикът на граничния пункт
Трафикът на граничния пункт "Кулата" е спокоен и няма колона от изчакващи автомобили на изход от България
Снимка © БТА

Трафикът на граничния пункт "Кулата" е спокоен и няма колона от изчакващи автомобили на изход от България, . 

Българското книжовно дружество, което по-късно става Българска академия на науките (БАН), е без съмнение най-значителният принос към българското възраждане в областта на духовната сфера. Това заяви днес председателят на БАН акад. Юлиан Ревалски на мястото, където през 1869 г. е създадена Академията, а след това е изградена църквата "Възнесение Господне" в Браила. 

Той припомни, че създаването на Българското книжовно дружество е плод на почти 20-годишна дейност на редица български просветители. Акад. Ревалски отбеляза, че "моторите" на този процес са били Марин Дринов, Васил Стоянов и Васил Друмев.

"Само ентусиазмът на тези просветени българи не е бил достатъчен за създаването на дружеството. Нужни са били още две неща. Едното е мястото, където да се създаде това дружество, а другото е било кой ще го подпомогне материално. Румънската земя и румънският народ е мястото

Движението по централната улица в Троян ще бъде временно забранено на 20 септември във връзка с провеждането на Български фестивал на сливата, съобщават от  общинската администрация.

В интервала от 17:30 часа до 19:00 часа на 20 септември (петък) пътните превозни средства няма да могат да преминават в участъка от кръстовището на ул. „Васил Левски“ с ул. „Тома Хитров“ до кръстовището на ул. „Васил Левски“ с ул. „Симеон Велики“. Служители на полицията и общината ще указват обходен маршрут на движение. 

Движението по забранените участъци ще бъде възстановено непосредствено след преминаването на празничното дефиле  на участниците във фестивала.

Посетителите на събитието, придвижващи се с автомобили, ще бъдат насочвани към обособени паркинги. Няма да се допуска паркирането на превозни средства по тротоари,

Общо 160 ентусиасти в Свищов се включиха в доброволческата кампания „Да изчистим България заедно", която се състоя на 14 септември, съобщиха от пресцентъра на общинската администрация.

Оттам посочиха, че 112 от тях са възрастни, а 48 са деца. Въпреки лошото време, участниците  успяха да почистят 14 предварително заявени района и събраха общо 1010 килограма отпадъци.

Представители на общинската администрация избраха да почистят района на река Дунав при местността Паметниците във връзка с тазгодишния акцент на кампанията, насочен към замърсяването на най-застрашените природни обекти – водните басейни. Почистени бяха още районът около Стопанската академия „Димитър А. Ценов“, Стадион „Академик“, свищовските училища и други.

Миналата година в екоинициативата в Свищов взеха участие над 380 доброволци, които събраха близо три тона

Инициативата на Областната администрация в Габрово ще разкаже пет нови вдъхновяващи истории във втората отворена за публиката среща. Тя ще се състои на 20 септември от 15:00 ч. в габровската зала „Възраждане“. Това съобщиха организаторите на събитието. 

Говорители ще бъдат Християн Стоянов, Павел Владев, Васи Маринова - Късева, Преслава Драганова и Александър Савеков. Събитието е с вход свободен и посетителите могат да задават въпроси на говорителите. 

Инициативата ще покаже на младежите от област Габрово различни вдъхновяващи примери за намиране на пътя към успеха, ще ги мотивира, вдъхнови и даде възможност да чуят от първо лице за всички „подводни камъни“, които се крият по пътя към постигането на поставената цел. Събитието се провежда в рамките на Европейската седмица на мобилността, а обединяващата частица между петимата лектори е сп

Мнозинството от населението в Република Северна Македония има български произход, говори български език и принадлежи към българската култура - включително и министър Николоски, заявиха от „Възраждане“ в позиция, изпратена до медиите, по повод думи на вицепремиера и министър на транспорта на Република Северна Македония (РСМ) Александър Николоски в телевизионно интервю по повод липсата на знаме на РСМ при неформалната среща на президентите Румен Радев и Гордана Силяновска-Давкова.

„Азбучна истина е, че еничарите най-много мразят народа, от който са се отделили. Изказването на македонския министър за пореден път потвърждава тази максима. Това обаче не променя факта, че мнозинството от населението в Македония има български произход, говори български език и принадлежи към българската култура - включително и министър Николоски“, се каз

Преди обед отново нямаше колона от автомобили, изчакващи да преминат. Вчера преди обяд времето за преминаване през пункта беше около 30 минути, а колоната от автомобили достигаше до 800 метра. Следобед трафикът беше спокоен.

Парламентарната комисия по труда и социална политика единодушно прие Годишния отчет за изпълнението на бюджета на Държавното обществено осигуряване (ДОО) за 2023 г.

Брутният вътрешен продукт през 2023 г. е 183,7 млрд. лв., като изменението на годишна база е плюс 1,8%, каза Весела Караиванова – Начева, изпълняващ функцията управител на Националния осигурителен институт (НОИ). При запазен размер на осигурителните вноски приходите от тях за 2023 г. са 11 204,8 млн.лв., което е със 124,4 млн.лв повече от плана или ръст от 13,9% спрямо 2022 г.

Общо разходите, включително трансфери, са 21 625,5 млрд. лв., което е изпълнение от 99,2%, допълни тя.

Средната работна заплата за 2023 г. е 2012 лв. Минималната работна заплата през 2023 г. е 780 лв., а минималният осигурителен доход за самоосигуряващите се лица и за земеделските стопани и тютюнопроизводителите от януари д

Международният фестивал „Балканска черга“ събра хора от Балканите в село Шишковци, община Кюстендил. В 12-ото издание се включиха участници от България, Сърбия и Република Северна Македония.

Идеята е да се съберем на една обща черга, да бъдем заедно, на едно място да се веселим, да си покажем бита и традициите, каза Борислав Крумов, който е организатор на изложбата „Облеклото в Краището от началото на 20 век“ - акцент на фестивала.

Всички балкански народи живеем на една черга, животът ни е подобен, всички се печем на един огън и манталитетът ни е един, коментира той.

„Всяка година на фестивала правим тематични неща. Тази година акцент е изложбата, която показва облеклото от началото на 20 век в региона“, обясни Крумов.

Фестивалът предложи богата фолклорна програма, кулинарни изкушения и работилници за деца. В програмата

Мъж на 51 години от Балчик е задържан за убийството на баща си. Това съобщиха на сайта си от Апелативна прокуратура - Варна. Оттам допълват, че Окръжна прокуратура – Добрич ръководи досъдебно производство за извършено убийство в град Балчик.

Сигнал за случилото се е получен в късните часове на 14 септември. Жертва на тежкото криминално престъпление е 71-годишен жител на Балчик. Според установените към момента факти между него и семейството му от дълги години имало проблемни отношения. Възрастният мъж често употребявал алкохол и проявявал агресия към близките си.

Същото се случило и вечерта преди убийството, когато той проявил физическа и вербална агресия към съпругата си. Няколко часа по-късно, синът му, който е на 51 години, установил, че баща му продължава да пие при съседи. Между двамата възникнал конфликт, който ескалирал, и по-младият мъж нанесъл няколко удара

Юристите на ГЕРБ ще направят преглед на законите по Плана за възстановяване и устойчивост, каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов по време на среща с избиратели в столичния район „Искър“, излъчвана на живо във Фейсбук.

По думите на Борисов, според Томислав Дончев до момента са направени едва 5 % плащания по плана и е останала реално една година, за да се направят останалите 95 %. Той припомни, че ГЕРБ вече четвърта година не е в управлението, а на критиките на "Продължаваме промяната - Демократична България", че ако не се приемат няколко конкретни закона, то страната ще загуби финансирането по Плана, допълни, че той и партията му са подкрепили всички законодателни инициативи на "сглобката", включително и този за подаването на сигнали за корупция и злоупотреби. Според Бойко Борисов в Плана от ПП-ДБ са били написани „олигарсите, които трябваше да получат милиардите

Знамената на централния площад "Възраждане" в Плевен днес са свалени наполовина. По този начин Община Плевен отдава своята почит към майор Петко Димитров и старши лейтенант Венцислав Дункин - инструктори в 12-а авиобаза Долна Митрополия, които загинаха при изпълнение на служебния си дълг. Това съобщиха от пресцентъра на общинската администрация.

Плевен е съпричастен към скръбта на семействата, близките и колегите на майор Димитров и старши лейтенант Дункин, допълват от Общината.

В петък при подготовка за демонстративен полет на авиобаза "Граф Игнатиево" катастрофира учебно-боен самолет L-39 ZA. Загинаха двамата пилоти - майор Петко Димитров и старши лейтенант Венцислав Дункин, от 12-а авиационна база в Долна Митрополия. В памет на майор Петко Димитров и старши лейтенант Венцислав Дункин във Въоръжените сили беше обявен тридневен траур. Дни на траур

Не пропускайте важните новини от деня. Последвайте ни в Google News Showcase
Бъдете информани с нашите тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-важните новини и събития от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Тринайсет нелегални мигранти, превозвани в два автомобила, са задържани в Бургас, водачите на колите са арестувани
Тринайсет нелегални мигранти са задържани в Бургас след полицейско преследване. Те са били превозвани в два автомобила с търговищка регистрация, съобщиха от Областната дирекция на ...
Делегация от БАН, дипломати и българи, живеещи в Румъния, отбелязаха 155 години от създаването на Академията в Браила
Делегация на Българската академия на науките (БАН) заедно с дипломати и българи, живеещи в Румъния, посетиха днес Браила. Повод за това е честването на 155-годишнината на Академият ...
Реакциите на правителството на РС Македония не будят оптимизъм за подобряване на отношенията с България
Манипулацията на фактите и истеричните реакции на правителството на Република Северна Македония (РСМ) не будят оптимизъм, че югозападната ни съседка желае отношенията с България да ...
Десет души са задържани от полицията в област Добрич след специализирана полицейска операция за противодействие на престъпността
Десет души са задържани от полицията на територията на област Добрич след специализирана полицейска операция с цел противодействие на престъпността. Това съобщиха от пресцентъра на ...
Атанас Запрянов: Предоставянето на необходимата помощ на Украйна е от съществено значение за подпомагане на страната да надделее във войната
Спешното предоставяне на необходимата помощ на Украйна е от съществено значение за подпомагане на страната да надделее в тази брутална война срещу нейния суверенитет, териториална ...
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Върбица отбелязва тържествено 50 години от обявяването си за град
Върбица отбелязва тържествено 50 години от обявяването си за град. Днес беше открит и традиционният Върбишки панаир с шествие от местния площад, в близост до сградите на местното ч ...
Елена Йончева е предала в йеменския град Сана писмо от името на роднините на българските моряци от кораба "Галакси Лийдър"
Евродепутатът Елена Йончева е предала в йеменския град Сана писмо от името на роднините на българските моряци от кораба "Галакси Лийдър" с молба да им бъде позволено да се приберат ...
Възможностите за задълбочаване на икономическото и инвестиционно сътрудничество между България и Германия обсъдиха президентът Румен Радев и посланик Ирене Планк
Възможностите за задълбочаване на икономическото и инвестиционно сътрудничество между България и Германия обсъдиха президентът Румен Радев и германският посланик Ирене Планк, съобщ ...
Мъж на 51 г. е задържан от полицията в област Добрич заради намерени в негов имот наркотици
Мъж на 51 г. е задържан от полицията днес заради намерени в имот в с. Орляк, община Тервел, наркотици, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР в Добрич. Оттам допълва ...
В декларация учредители, основатели, доайени и бивши областни председатели на ДПС застанаха зад лидера Ахмед Доган
В декларация учредители, основатели, доайени и бивши областни председатели на ДПС застанаха зад лидера Ахмед Доган и Автентичното ДПС, съобщиха от „ДПС пресцентър“ на с ...
Тикер в 06:18 ч.
Върбица отбелязва тържествено 50 години от обявяването си за град. Днес беше отк ...
Начало Сфера
6665
България

Трафикът на граничния пункт "Кулата" е спокоен и няма колона от изчакващи автомобили на изход от България

Преди обед отново нямаше колона от автомобили, изчакващи да преминат.Вчера преди обяд времето за преминаване през пункта беше около 30 минути, а колоната от автомобили достигаше до 800 метра. Следобед трафикът беше спокоен.

| 08 Септември 2024, 17:44 ч.
СЛУШАЙТЕ НОВИНАТА
Трафикът на граничния пункт
Трафикът на граничния пункт "Кулата" е спокоен и няма колона от изчакващи автомобили на изход от България
Снимка © БТА

Трафикът на граничния пункт "Кулата" е спокоен и няма колона от изчакващи автомобили на изход от България, . 

Българското книжовно дружество, което по-късно става Българска академия на науките (БАН), е без съмнение най-значителният принос към българското възраждане в областта на духовната сфера. Това заяви днес председателят на БАН акад. Юлиан Ревалски на мястото, където през 1869 г. е създадена Академията, а след това е изградена църквата "Възнесение Господне" в Браила. 

Той припомни, че създаването на Българското книжовно дружество е плод на почти 20-годишна дейност на редица български просветители. Акад. Ревалски отбеляза, че "моторите" на този процес са били Марин Дринов, Васил Стоянов и Васил Друмев.

"Само ентусиазмът на тези просветени българи не е бил достатъчен за създаването на дружеството. Нужни са били още две неща. Едното е мястото, където да се създаде това дружество, а другото е било кой ще го подпомогне материално. Румънската земя и румънският народ е мястото

Движението по централната улица в Троян ще бъде временно забранено на 20 септември във връзка с провеждането на Български фестивал на сливата, съобщават от  общинската администрация.

В интервала от 17:30 часа до 19:00 часа на 20 септември (петък) пътните превозни средства няма да могат да преминават в участъка от кръстовището на ул. „Васил Левски“ с ул. „Тома Хитров“ до кръстовището на ул. „Васил Левски“ с ул. „Симеон Велики“. Служители на полицията и общината ще указват обходен маршрут на движение. 

Движението по забранените участъци ще бъде възстановено непосредствено след преминаването на празничното дефиле  на участниците във фестивала.

Посетителите на събитието, придвижващи се с автомобили, ще бъдат насочвани към обособени паркинги. Няма да се допуска паркирането на превозни средства по тротоари,

Общо 160 ентусиасти в Свищов се включиха в доброволческата кампания „Да изчистим България заедно", която се състоя на 14 септември, съобщиха от пресцентъра на общинската администрация.

Оттам посочиха, че 112 от тях са възрастни, а 48 са деца. Въпреки лошото време, участниците  успяха да почистят 14 предварително заявени района и събраха общо 1010 килограма отпадъци.

Представители на общинската администрация избраха да почистят района на река Дунав при местността Паметниците във връзка с тазгодишния акцент на кампанията, насочен към замърсяването на най-застрашените природни обекти – водните басейни. Почистени бяха още районът около Стопанската академия „Димитър А. Ценов“, Стадион „Академик“, свищовските училища и други.

Миналата година в екоинициативата в Свищов взеха участие над 380 доброволци, които събраха близо три тона

Инициативата на Областната администрация в Габрово ще разкаже пет нови вдъхновяващи истории във втората отворена за публиката среща. Тя ще се състои на 20 септември от 15:00 ч. в габровската зала „Възраждане“. Това съобщиха организаторите на събитието. 

Говорители ще бъдат Християн Стоянов, Павел Владев, Васи Маринова - Късева, Преслава Драганова и Александър Савеков. Събитието е с вход свободен и посетителите могат да задават въпроси на говорителите. 

Инициативата ще покаже на младежите от област Габрово различни вдъхновяващи примери за намиране на пътя към успеха, ще ги мотивира, вдъхнови и даде възможност да чуят от първо лице за всички „подводни камъни“, които се крият по пътя към постигането на поставената цел. Събитието се провежда в рамките на Европейската седмица на мобилността, а обединяващата частица между петимата лектори е сп

Мнозинството от населението в Република Северна Македония има български произход, говори български език и принадлежи към българската култура - включително и министър Николоски, заявиха от „Възраждане“ в позиция, изпратена до медиите, по повод думи на вицепремиера и министър на транспорта на Република Северна Македония (РСМ) Александър Николоски в телевизионно интервю по повод липсата на знаме на РСМ при неформалната среща на президентите Румен Радев и Гордана Силяновска-Давкова.

„Азбучна истина е, че еничарите най-много мразят народа, от който са се отделили. Изказването на македонския министър за пореден път потвърждава тази максима. Това обаче не променя факта, че мнозинството от населението в Македония има български произход, говори български език и принадлежи към българската култура - включително и министър Николоски“, се каз

Преди обед отново нямаше колона от автомобили, изчакващи да преминат. Вчера преди обяд времето за преминаване през пункта беше около 30 минути, а колоната от автомобили достигаше до 800 метра. Следобед трафикът беше спокоен.

Парламентарната комисия по труда и социална политика единодушно прие Годишния отчет за изпълнението на бюджета на Държавното обществено осигуряване (ДОО) за 2023 г.

Брутният вътрешен продукт през 2023 г. е 183,7 млрд. лв., като изменението на годишна база е плюс 1,8%, каза Весела Караиванова – Начева, изпълняващ функцията управител на Националния осигурителен институт (НОИ). При запазен размер на осигурителните вноски приходите от тях за 2023 г. са 11 204,8 млн.лв., което е със 124,4 млн.лв повече от плана или ръст от 13,9% спрямо 2022 г.

Общо разходите, включително трансфери, са 21 625,5 млрд. лв., което е изпълнение от 99,2%, допълни тя.

Средната работна заплата за 2023 г. е 2012 лв. Минималната работна заплата през 2023 г. е 780 лв., а минималният осигурителен доход за самоосигуряващите се лица и за земеделските стопани и тютюнопроизводителите от януари д

Международният фестивал „Балканска черга“ събра хора от Балканите в село Шишковци, община Кюстендил. В 12-ото издание се включиха участници от България, Сърбия и Република Северна Македония.

Идеята е да се съберем на една обща черга, да бъдем заедно, на едно място да се веселим, да си покажем бита и традициите, каза Борислав Крумов, който е организатор на изложбата „Облеклото в Краището от началото на 20 век“ - акцент на фестивала.

Всички балкански народи живеем на една черга, животът ни е подобен, всички се печем на един огън и манталитетът ни е един, коментира той.

„Всяка година на фестивала правим тематични неща. Тази година акцент е изложбата, която показва облеклото от началото на 20 век в региона“, обясни Крумов.

Фестивалът предложи богата фолклорна програма, кулинарни изкушения и работилници за деца. В програмата

Мъж на 51 години от Балчик е задържан за убийството на баща си. Това съобщиха на сайта си от Апелативна прокуратура - Варна. Оттам допълват, че Окръжна прокуратура – Добрич ръководи досъдебно производство за извършено убийство в град Балчик.

Сигнал за случилото се е получен в късните часове на 14 септември. Жертва на тежкото криминално престъпление е 71-годишен жител на Балчик. Според установените към момента факти между него и семейството му от дълги години имало проблемни отношения. Възрастният мъж често употребявал алкохол и проявявал агресия към близките си.

Същото се случило и вечерта преди убийството, когато той проявил физическа и вербална агресия към съпругата си. Няколко часа по-късно, синът му, който е на 51 години, установил, че баща му продължава да пие при съседи. Между двамата възникнал конфликт, който ескалирал, и по-младият мъж нанесъл няколко удара

Юристите на ГЕРБ ще направят преглед на законите по Плана за възстановяване и устойчивост, каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов по време на среща с избиратели в столичния район „Искър“, излъчвана на живо във Фейсбук.

По думите на Борисов, според Томислав Дончев до момента са направени едва 5 % плащания по плана и е останала реално една година, за да се направят останалите 95 %. Той припомни, че ГЕРБ вече четвърта година не е в управлението, а на критиките на "Продължаваме промяната - Демократична България", че ако не се приемат няколко конкретни закона, то страната ще загуби финансирането по Плана, допълни, че той и партията му са подкрепили всички законодателни инициативи на "сглобката", включително и този за подаването на сигнали за корупция и злоупотреби. Според Бойко Борисов в Плана от ПП-ДБ са били написани „олигарсите, които трябваше да получат милиардите

Знамената на централния площад "Възраждане" в Плевен днес са свалени наполовина. По този начин Община Плевен отдава своята почит към майор Петко Димитров и старши лейтенант Венцислав Дункин - инструктори в 12-а авиобаза Долна Митрополия, които загинаха при изпълнение на служебния си дълг. Това съобщиха от пресцентъра на общинската администрация.

Плевен е съпричастен към скръбта на семействата, близките и колегите на майор Димитров и старши лейтенант Дункин, допълват от Общината.

В петък при подготовка за демонстративен полет на авиобаза "Граф Игнатиево" катастрофира учебно-боен самолет L-39 ZA. Загинаха двамата пилоти - майор Петко Димитров и старши лейтенант Венцислав Дункин, от 12-а авиационна база в Долна Митрополия. В памет на майор Петко Димитров и старши лейтенант Венцислав Дункин във Въоръжените сили беше обявен тридневен траур. Дни на траур

Към първа страница Новини
Бъдете информани с нашите
тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-вълнуващите новини от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
КЪМ АБОНАМЕНТА
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Тринайсет нелегални мигранти, превозвани в два автомобила, са задържани в Бургас, водачите на колите са арестувани
Делегация от БАН, дипломати и българи, живеещи в Румъния, отбелязаха 155 години от създаването на Академията в Браила
Реакциите на правителството на РС Македония не будят оптимизъм за подобряване на отношенията с България
Десет души са задържани от полицията в област Добрич след специализирана полицейска операция за противодействие на престъпността
Атанас Запрянов: Предоставянето на необходимата помощ на Украйна е от съществено значение за подпомагане на страната да надделее във войната
Още от рубриката
ВРЕМЕ ЗА ЧЕТЕНЕ
   
Време за четене - месец Септември
Препоръчани заглавия
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
В детайли
Върбица отбелязва тържествено 50 години от обявяването си за град
Местен фокус
Елена Йончева е предала в йеменския град Сана писмо от името на роднините на българските моряци от кораба "Галакси Лийдър"
Сфера
Възможностите за задълбочаване на икономическото и инвестиционно сътрудничество между България и Германия обсъдиха президентът Румен Радев и посланик Ирене Планк
Сфера
Мъж на 51 г. е задържан от полицията в област Добрич заради намерени в негов имот наркотици
В детайли
В декларация учредители, основатели, доайени и бивши областни председатели на ДПС застанаха зад лидера Ахмед Доган
Сфера
Иновативна технология помага на фермери да намалят потреблението на вода и торове и да повишат качеството на продукцията
В детайли
Евродепутатът Елена Йончева е в Йемен в опит да се срещне с българските моряци от кораба „Галакси лийдър“
Основна линия
Тринайсет нелегални мигранти, превозвани в два автомобила, са задържани в Бургас, водачите на колите са арестувани
Основна линия
Делегация от БАН, дипломати и българи, живеещи в Румъния, отбелязаха 155 години от създаването на Академията в Браила
Контекст
Проблемите на управлението на отпадъците обсъди на среща в Разград ръководството на РИОСВ Русе
Още новини
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни.
Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.

NRD24 © 2024 Всички права запазени. Програма на NRD. Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни. Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.


NRD24 © 2024 Всички права запазени.
Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.