Начало В детайли Близо един килограм хероин задържаха митнически служители в района на „Дунав мост 2“ при Видин
7020
България

Близо един килограм хероин задържаха митнически служители в района на „Дунав мост 2“ при Видин

Два пакета хероин с общо тегло 842,45 грама, скрити в тайник в пода на автомобил, задържаха митнически служители от отдел „Борба с наркотрафика“ в района на граничния контролно-пропускателен пункт (ГКПП) „Дунав мост 2“ при Видин - Калафат, съобщиха от Агенция „Митници“.На 4 септември в района на ТИР Терминал – Видин митническите служители отклонили за сканиране и щателна митническа проверка пристигналия на изходящо трасе лек автомобил с български регистрационни номера.

| 09 Септември 2024, 12:50 ч.
Близо един килограм хероин задържаха митнически служители в района на „Дунав мост 2“ при Видин
Близо един килограм хероин задържаха митнически служители в района на „Дунав мост 2“ при Видин
Снимка © Агенция „Митници“

Два пакета хероин с общо тегло 842,45 грама, скрити в тайник в пода на автомобил, задържаха митнически служители от отдел „Борба с наркотрафика“ в района на граничния контролно-пропускателен пункт (ГКПП) „Дунав мост 2“ при Видин - Калафат, съобщиха от Агенция „Митници“.

Сигнали за опити за телефонни измами в Шумен и село Дибич са приети в дежурната оперативна част на Областната дирекция на МВР - Шумен.

Непознати са се представили за служители на електроразпределителното дружество, като по стационарни телефони са съобщили за задължения за електроенергия. Веднага след това е последвало обаждане от непознат мъж, който се е представил за полицейски служител и е заявил, че става дума за измама. Помолил е хората да им съдействат, за да задържат измамниците, като за целта е трябвало да предадат исканите пари, за да задържат измамниците на място, поясняват от полицията.

От пресцентъра на Областната дирекция на МВР съветват гражданите да не предоставят своите лични данни, както припомнят, че няма практика служителите на електроразпределителното дружество да посещават домовете и да искат парични суми от своите клиенти.

Полицията няма практ

Народното събрание ще обсъди на първо гласуване законопроект за изменение и допълнение на Закона за насърчаване на инвестициите.

Вносител на измененията е Министерският съвет.

В мотивите към законопроекта се изтъква, че с промените се въвеждат мерки по прилагането на европейски регламент за обявяване на някои категории помощи за съвместими с вътрешния пазар. Вносителите посочват, че във връзка с получено становище на Българската агенция за инвестиции, законопроектът е прецизиран, като в текстовете се регламентират приложимите за всеки приоритетен инвестиционен проект изисквания относно инвестициите в дълготрайни материални и нематериални активи и осигуряването на заетост.

Специфицирани са изискванията относно изграждането на индустриални зони и индустриални паркове, технологични паркове, както и изграждане или разширяване на производствени и складови бази с необхо

Трима души са загинали, а 26 са ранени при пътни инциденти в страната през изминалото денонощие, съобщиха на сайта си от Министерството на вътрешните работи (МВР). Тежките пътни произшествия са 20.

От началото на месеца катастрофите са 417, загиналите – 23, а ранените – 549.

От началото на годината пътните произшествия в България са 5181, загиналите – 321, а ранените – 6513. При сравнение с реалните данни за загиналите- 379 през същия период на 2023 г. се отчитат с 58 по-малко загинали участници в движението по пътищата през 2024 г.

За последното денонощие в София са станали 25 леки произшествия и пет тежки, има девет ранени, няма загинали.

Поради обилни валежи и наводнения в страната обработката и доставката на пратките се извършват с голямо закъснение, уведомява пощенският оператор на Австрия, съобщиха от "Български пощи".

При промяна на ситуацията, информация ще бъде публикувана на сайта на „Български пощи“.

След наводненията в Австрия в резултат на бурята "Борис" отпреди дни вече е възстановено движението на влакове по направлението Виена – Залцбург – Мюнхен. Трафикът по тези дестинации ще бъде по-ограничен от нормалното, тъй като все още са възможни проблеми заради придошли води и свлачища по трасето. Големите дъждове във Виена причиниха транспортни проблеми и в австрийската столица, които бяха напълно отстранени и масовият градски транспорт в двумилионния град, включително метрото, възобновиха пълноценно работата си.

Рангел Иванов и Ваня Методиева са кандидатите за кмет на монтанското село Габровница, за които избирателите могат да гласуват на 20 октомври т.г., съобщиха от Общинската избирателна комисия в Монтана.

Иванов е издигнат от партия на Зелените, а Методиева от местна коалиция ГЕРБ /СДС и БНД/. На вота през миналата година, който бе касиран, Иванов спечели битката за кмет на Габровница, а Методиева бе втора.

Избори за кмет на Габровница ще има отново на 20 октомври, тъй като със свое решение от 27 юни 2024 година Върховният административен съд касира резултата от изборите на 29 октомври 2023 година и прекрати правомощията на избрания тогава за кмет Рангел Иванов. Делото се водеше по жалба на загубилия кандидат за кмет Ваня Методиева.

С указ на президента бяха насрочени новите избори за кмет в селото. 

На 4 септември в района на ТИР Терминал – Видин митническите служители отклонили за сканиране и щателна митническа проверка пристигналия на изходящо трасе лек автомобил с български регистрационни номера. В хода на проверката били установени допълнително изградени две нефабрични конструкции (кухини) в пода на превозното средство. В една от тях бил открит найлонов плик, съдържащ пакети с твърда жълто-кафява прахообразна маса. При направен полеви тест веществото реагирало на хероин.

По случая е образовано досъдебно производство под надзора на Окръжна прокуратура (ОП) - Видин. В качеството на обвиняеми са привлечени водачът на превозното средство Х.Я. и пътуващият с него В.Я., съобщиха от Апелативна прокуратура - София.

Намерените при претърсването вещи и предмети са описани и иззети, в това число лек автомобил марка „Пежо“. По искане на прокуратурата спрямо двамата са взети мерки за неотклонение „задържане под стража“. Действията по разследването продължават, уточниха от прокуратурата.

Припомняме, че същия ден на митнически пункт „Калотина“ служителите са задържали над 21 кг канабис при проверка на влизащ в страната товарен автомобил. По случая Софийската окръжна прокуратура е привлякла като обвиняем гражданин на Сърбия.

Двама души са загинали, а 28 са пострадали при 24 тежки катастрофи в страната през изминалото денонощие. Това съобщиха от МВР на своя уебсайт.

В София е регистрирана една тежка катастрофа и 22 леки произшествия. Пострадал е един човек.

От началото на септември при 353 тежки пътнотранспортни произшествия в страната са загинали 20 души, а 467 са ранени. Жертвите на пътя от началото на годината са 318, а пострадалите са 6431 души. Регистрираните тежки катастрофи от началото на годината са 5117.

„Това е доказателство защо Република Северна Македония (РСМ) няма място в ЕС, както и за националното предателство, което извършиха в ПП-ДБ, ДПС и ГЕРБ с вдигане ветото върху присъединяването . Подобен тип реторика и държавни ръководители, които си позволяват да говорят така, нямат място в ЕС“. Така председателят на парламентарната група (ПГ) на „Има такъв народ“ Тошко Йорданов коментира думи на вицепремиера на РСМ и министър на транспорта Александър Николоски в телевизионно интервю, в което коментира липсата на знамето на РСМ при неформалната среща на президентите Румен Радев и Гордана Силяновска-Давкова.

„Аз съм историк, няма обща история поради една проста причина, че те са част от българската история. Тук можем да се съгласим, че имат нещо като история от 1944-45 г., когато ги създават по Коминтерновска линия. Имат история като територия, като

Ахмед Доган или Джевдет Чакъров ще водят листата с кандидати за народни представители в Разград. Това съобщи пред журналисти Бейтула Сали от структурата на ДПС в Самуил. 

Почетният председател на ДПС Ахмед Доган е в централата на партията, съобщи "ДПС пресцентър" във фейсбук страницата си по-рано днес. Ахмед Доган е в централата на партията за консултации за листите с кандидати за депутати, уточниха от пресцентъра на партията пред журналисти.  

В осем общини на областите Хасково и Кърджали, където имаше организации по събирането на отпадъци, като част от националната кампания „Да изчистим България заедно“ на Би Ти Ви, са събрани общо 80 000 килограма отпадъци. Данните съобщиха от пресцентъра на  Регионалната инспекция по опазване на околната среда и водите (РИСВ) - Хасково, която отговоря и за област Кърджали.

Кампанията е преминала успешно  в общините Тополовград, Свиленград, Харманли, Стамболово, Любимец, Джебел и Крумовград, уточниха от РИОСВ.

Служителите от РИОСВ-Хасково също са имали  екип на терен. Те са чистили място, което се намира непосредствено до град Хасково, и за което са имали предварителна информация, че е особено замърсено с големи количества строителни и битови отпадъци. За по-малко от два часа участниците в кампанията са събрали около 50 чувала с боклуци.

Общинските съветници на Добрич приеха кооперативният пазар да бъде преместен на паркинга на площад „Свобода“, като ще заема 116 паркоместа от обозначената синя зона, която със същото решение ще бъде временно спряна. Това стана известно по време на редовното заседание на Общинския съвет днес. Преместването се налага поради предстоящ ремонт на Централния кооперативен пазар на Добрич. 

След близо тричасови дебати и прекъсване за нанасяне на всички предложения в проекта на решение, общинските съветници гласуваха докладната в цялост. Преди това местният парламент се произнесе по всяка една от предложените точки в решението. 

В първоначалния вид на докладната бе предложено пазарът да бъде разделен и преместен на два паркинга, като единият е пред жилищен блок. В комисиите, които разглеждаха предложението, бе постъпила жалба от живущите в кооперацията, че т

Не пропускайте важните новини от деня. Последвайте ни в Google News Showcase
Бъдете информани с нашите тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-важните новини и събития от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Прогноза за времето на 21 Септември (Събота) и следващите дни
През нощта все още ще бъде предимно облачно, но само на отделни места в Южна България ще има превалявания. В Източна България ще духа слаб до умерен северен вятър. Минималните темп ...
Прокуратурата и КПК провеждат акция в Хасковско по разследване за неправомерно получаване на евросубсидия
Софийската градска прокуратура и Комисията за противодействие на корупцията (КПК) провеждат акция в Хасковско във връзка с разследване за заявени неверни обстоятелства с цел да бъд ...
В Кюстендил задържаха мъж, заплашвал, че ще взриви жилището си
През изминалата нощ в Кюстендил е задържан 54-годишен мъж, който чрез телефон 112 е подал сигнал, че възнамерява да задейства взривно устройство в жилището си, което се намира в це ...
„Горски срещи“ на Градище тази неделя ще минат под мотото „Ротари твори!“
Празникът „Горски срещи“ в местността Градище тази неделя ще мине под мотото „Ротари твори!“. Това каза Ивелина Елмазова, съсобственик на пространството, с ...
Пръскането срещу комари ще продължи, каза здравният министър Галя Кондева
Пръскането срещу комари ще продължи и до последно ще се обработват биотопите, дори при наличие на много малки количества комари, каза министърът на здравеопазването в служебния каб ...
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Мартин Димитров и Радан Кънев предупредиха за опасност да загубим безвъзмездно финансиране заради спряна обществена поръчка за митническо оборудване
Депутатът от парламентарната група на "Продължаваме промяната - Демократична България" Мартин Димитров и евродепутатът Радан Кънев предупредиха на брифинг в парламента, че влизанет ...
Трима души са пострадали и са в тежко състояние след катастрофа на пътя Ловеч – Микре, в участъка Соколово – Изворче
Трима души са пострадали и са в тежко състояние след катастрофа на пътя Ловеч – Микре, в участъка Соколово – Изворче.  Това съобщиха от Центъра за спешна медицинск ...
Държавният глава Румен Радев връща за ново обсъждане в Народното събрание промени в Гражданския процесуален кодекс
Държавният глава Румен Радев връща за ново обсъждане в Народното събрание промени в Гражданския процесуален кодекс, направени чрез Преходните и заключителни разпоредби в Закона за ...
Заради валежите и наводненията обработката и доставката на пратки в Австрия се извършва с голямо закъснение, съобщиха от "Български пощи"
Поради обилни валежи и наводнения в страната обработката и доставката на пратките се извършват с голямо закъснение, уведомява пощенският оператор на Австрия, съобщиха от "Български ...
Момче на 14 години беше намерено с различни наранявания на спирка в Стара Загора
Момче на 14 години е настанено в болница с различни наранявания след като е било намерено да лежи на спирка в Стара Загора. Това съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на М ...
Тикер в 12:37 ч.
Депутатът от парламентарната група на "Продължаваме промяната - Демократична Бъл ...
Начало В детайли
7020
България

Близо един килограм хероин задържаха митнически служители в района на „Дунав мост 2“ при Видин

Два пакета хероин с общо тегло 842,45 грама, скрити в тайник в пода на автомобил, задържаха митнически служители от отдел „Борба с наркотрафика“ в района на граничния контролно-пропускателен пункт (ГКПП) „Дунав мост 2“ при Видин - Калафат, съобщиха от Агенция „Митници“.На 4 септември в района на ТИР Терминал – Видин митническите служители отклонили за сканиране и щателна митническа проверка пристигналия на изходящо трасе лек автомобил с български регистрационни номера.

| 09 Септември 2024, 12:50 ч.
СЛУШАЙТЕ НОВИНАТА
Близо един килограм хероин задържаха митнически служители в района на „Дунав мост 2“ при Видин
Близо един килограм хероин задържаха митнически служители в района на „Дунав мост 2“ при Видин
Снимка © Агенция „Митници“

Два пакета хероин с общо тегло 842,45 грама, скрити в тайник в пода на автомобил, задържаха митнически служители от отдел „Борба с наркотрафика“ в района на граничния контролно-пропускателен пункт (ГКПП) „Дунав мост 2“ при Видин - Калафат, съобщиха от Агенция „Митници“.

Сигнали за опити за телефонни измами в Шумен и село Дибич са приети в дежурната оперативна част на Областната дирекция на МВР - Шумен.

Непознати са се представили за служители на електроразпределителното дружество, като по стационарни телефони са съобщили за задължения за електроенергия. Веднага след това е последвало обаждане от непознат мъж, който се е представил за полицейски служител и е заявил, че става дума за измама. Помолил е хората да им съдействат, за да задържат измамниците, като за целта е трябвало да предадат исканите пари, за да задържат измамниците на място, поясняват от полицията.

От пресцентъра на Областната дирекция на МВР съветват гражданите да не предоставят своите лични данни, както припомнят, че няма практика служителите на електроразпределителното дружество да посещават домовете и да искат парични суми от своите клиенти.

Полицията няма практ

Народното събрание ще обсъди на първо гласуване законопроект за изменение и допълнение на Закона за насърчаване на инвестициите.

Вносител на измененията е Министерският съвет.

В мотивите към законопроекта се изтъква, че с промените се въвеждат мерки по прилагането на европейски регламент за обявяване на някои категории помощи за съвместими с вътрешния пазар. Вносителите посочват, че във връзка с получено становище на Българската агенция за инвестиции, законопроектът е прецизиран, като в текстовете се регламентират приложимите за всеки приоритетен инвестиционен проект изисквания относно инвестициите в дълготрайни материални и нематериални активи и осигуряването на заетост.

Специфицирани са изискванията относно изграждането на индустриални зони и индустриални паркове, технологични паркове, както и изграждане или разширяване на производствени и складови бази с необхо

Трима души са загинали, а 26 са ранени при пътни инциденти в страната през изминалото денонощие, съобщиха на сайта си от Министерството на вътрешните работи (МВР). Тежките пътни произшествия са 20.

От началото на месеца катастрофите са 417, загиналите – 23, а ранените – 549.

От началото на годината пътните произшествия в България са 5181, загиналите – 321, а ранените – 6513. При сравнение с реалните данни за загиналите- 379 през същия период на 2023 г. се отчитат с 58 по-малко загинали участници в движението по пътищата през 2024 г.

За последното денонощие в София са станали 25 леки произшествия и пет тежки, има девет ранени, няма загинали.

Поради обилни валежи и наводнения в страната обработката и доставката на пратките се извършват с голямо закъснение, уведомява пощенският оператор на Австрия, съобщиха от "Български пощи".

При промяна на ситуацията, информация ще бъде публикувана на сайта на „Български пощи“.

След наводненията в Австрия в резултат на бурята "Борис" отпреди дни вече е възстановено движението на влакове по направлението Виена – Залцбург – Мюнхен. Трафикът по тези дестинации ще бъде по-ограничен от нормалното, тъй като все още са възможни проблеми заради придошли води и свлачища по трасето. Големите дъждове във Виена причиниха транспортни проблеми и в австрийската столица, които бяха напълно отстранени и масовият градски транспорт в двумилионния град, включително метрото, възобновиха пълноценно работата си.

Рангел Иванов и Ваня Методиева са кандидатите за кмет на монтанското село Габровница, за които избирателите могат да гласуват на 20 октомври т.г., съобщиха от Общинската избирателна комисия в Монтана.

Иванов е издигнат от партия на Зелените, а Методиева от местна коалиция ГЕРБ /СДС и БНД/. На вота през миналата година, който бе касиран, Иванов спечели битката за кмет на Габровница, а Методиева бе втора.

Избори за кмет на Габровница ще има отново на 20 октомври, тъй като със свое решение от 27 юни 2024 година Върховният административен съд касира резултата от изборите на 29 октомври 2023 година и прекрати правомощията на избрания тогава за кмет Рангел Иванов. Делото се водеше по жалба на загубилия кандидат за кмет Ваня Методиева.

С указ на президента бяха насрочени новите избори за кмет в селото. 

На 4 септември в района на ТИР Терминал – Видин митническите служители отклонили за сканиране и щателна митническа проверка пристигналия на изходящо трасе лек автомобил с български регистрационни номера. В хода на проверката били установени допълнително изградени две нефабрични конструкции (кухини) в пода на превозното средство. В една от тях бил открит найлонов плик, съдържащ пакети с твърда жълто-кафява прахообразна маса. При направен полеви тест веществото реагирало на хероин.

По случая е образовано досъдебно производство под надзора на Окръжна прокуратура (ОП) - Видин. В качеството на обвиняеми са привлечени водачът на превозното средство Х.Я. и пътуващият с него В.Я., съобщиха от Апелативна прокуратура - София.

Намерените при претърсването вещи и предмети са описани и иззети, в това число лек автомобил марка „Пежо“. По искане на прокуратурата спрямо двамата са взети мерки за неотклонение „задържане под стража“. Действията по разследването продължават, уточниха от прокуратурата.

Припомняме, че същия ден на митнически пункт „Калотина“ служителите са задържали над 21 кг канабис при проверка на влизащ в страната товарен автомобил. По случая Софийската окръжна прокуратура е привлякла като обвиняем гражданин на Сърбия.

Двама души са загинали, а 28 са пострадали при 24 тежки катастрофи в страната през изминалото денонощие. Това съобщиха от МВР на своя уебсайт.

В София е регистрирана една тежка катастрофа и 22 леки произшествия. Пострадал е един човек.

От началото на септември при 353 тежки пътнотранспортни произшествия в страната са загинали 20 души, а 467 са ранени. Жертвите на пътя от началото на годината са 318, а пострадалите са 6431 души. Регистрираните тежки катастрофи от началото на годината са 5117.

„Това е доказателство защо Република Северна Македония (РСМ) няма място в ЕС, както и за националното предателство, което извършиха в ПП-ДБ, ДПС и ГЕРБ с вдигане ветото върху присъединяването . Подобен тип реторика и държавни ръководители, които си позволяват да говорят така, нямат място в ЕС“. Така председателят на парламентарната група (ПГ) на „Има такъв народ“ Тошко Йорданов коментира думи на вицепремиера на РСМ и министър на транспорта Александър Николоски в телевизионно интервю, в което коментира липсата на знамето на РСМ при неформалната среща на президентите Румен Радев и Гордана Силяновска-Давкова.

„Аз съм историк, няма обща история поради една проста причина, че те са част от българската история. Тук можем да се съгласим, че имат нещо като история от 1944-45 г., когато ги създават по Коминтерновска линия. Имат история като територия, като

Ахмед Доган или Джевдет Чакъров ще водят листата с кандидати за народни представители в Разград. Това съобщи пред журналисти Бейтула Сали от структурата на ДПС в Самуил. 

Почетният председател на ДПС Ахмед Доган е в централата на партията, съобщи "ДПС пресцентър" във фейсбук страницата си по-рано днес. Ахмед Доган е в централата на партията за консултации за листите с кандидати за депутати, уточниха от пресцентъра на партията пред журналисти.  

В осем общини на областите Хасково и Кърджали, където имаше организации по събирането на отпадъци, като част от националната кампания „Да изчистим България заедно“ на Би Ти Ви, са събрани общо 80 000 килограма отпадъци. Данните съобщиха от пресцентъра на  Регионалната инспекция по опазване на околната среда и водите (РИСВ) - Хасково, която отговоря и за област Кърджали.

Кампанията е преминала успешно  в общините Тополовград, Свиленград, Харманли, Стамболово, Любимец, Джебел и Крумовград, уточниха от РИОСВ.

Служителите от РИОСВ-Хасково също са имали  екип на терен. Те са чистили място, което се намира непосредствено до град Хасково, и за което са имали предварителна информация, че е особено замърсено с големи количества строителни и битови отпадъци. За по-малко от два часа участниците в кампанията са събрали около 50 чувала с боклуци.

Общинските съветници на Добрич приеха кооперативният пазар да бъде преместен на паркинга на площад „Свобода“, като ще заема 116 паркоместа от обозначената синя зона, която със същото решение ще бъде временно спряна. Това стана известно по време на редовното заседание на Общинския съвет днес. Преместването се налага поради предстоящ ремонт на Централния кооперативен пазар на Добрич. 

След близо тричасови дебати и прекъсване за нанасяне на всички предложения в проекта на решение, общинските съветници гласуваха докладната в цялост. Преди това местният парламент се произнесе по всяка една от предложените точки в решението. 

В първоначалния вид на докладната бе предложено пазарът да бъде разделен и преместен на два паркинга, като единият е пред жилищен блок. В комисиите, които разглеждаха предложението, бе постъпила жалба от живущите в кооперацията, че т

Към първа страница Новини
Бъдете информани с нашите
тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-вълнуващите новини от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
КЪМ АБОНАМЕНТА
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Прогноза за времето на 21 Септември (Събота) и следващите дни
Прокуратурата и КПК провеждат акция в Хасковско по разследване за неправомерно получаване на евросубсидия
В Кюстендил задържаха мъж, заплашвал, че ще взриви жилището си
„Горски срещи“ на Градище тази неделя ще минат под мотото „Ротари твори!“
Пръскането срещу комари ще продължи, каза здравният министър Галя Кондева
Още от рубриката
ВРЕМЕ ЗА ЧЕТЕНЕ
   
Време за четене - месец Септември
Препоръчани заглавия
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Местен фокус
Мартин Димитров и Радан Кънев предупредиха за опасност да загубим безвъзмездно финансиране заради спряна обществена поръчка за митническо оборудване
Местен фокус
Трима души са пострадали и са в тежко състояние след катастрофа на пътя Ловеч – Микре, в участъка Соколово – Изворче
В детайли
Държавният глава Румен Радев връща за ново обсъждане в Народното събрание промени в Гражданския процесуален кодекс
Местен фокус
Заради валежите и наводненията обработката и доставката на пратки в Австрия се извършва с голямо закъснение, съобщиха от "Български пощи"
В детайли
Момче на 14 години беше намерено с различни наранявания на спирка в Стара Загора
Сфера
Прогноза за времето на 21 Септември (Събота) и следващите дни
В детайли
Архив на данните от измервателния пункт на "Линамар Лайт Металс Русе" ЕООД може да се изиска при следващо издаване на разрешителното им за дейност, каза министър Петър Димитров
На преден план
Агенцията по безопасност на храните е затворила 31 обекта при проверки по Черноморието
Сфера
Прокуратурата и КПК провеждат акция в Хасковско по разследване за неправомерно получаване на евросубсидия
Сфера
В Кюстендил задържаха мъж, заплашвал, че ще взриви жилището си
Още новини
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни.
Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.

NRD24 © 2024 Всички права запазени. Програма на NRD. Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни. Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.


NRD24 © 2024 Всички права запазени.
Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.