Начало Местен фокус Поставят нови пейки от декинг в централната градска част на Попово
7152
България

Поставят нови пейки от декинг в централната градска част на Попово

Поставят нови пейки от декинг в централната градска част на Попово.Дейностите по монтажа са в ход, гражданите могат да се възползват от удобствата на площад „Ал.

| 09 Септември 2024, 17:44 ч.
Поставят нови пейки от декинг в централната градска част на Попово
Поставят нови пейки от декинг в централната градска част на Попово
Снимка © Община Попово

Поставят нови пейки от декинг в централната градска част на Попово. Дейностите по монтажа са в ход, гражданите могат да се възползват от удобствата на площад „Ал. Стамболийски“, съобщиха от общинската управа. 

Балканският творец, преди да бъде опознат в света, първо трябва да бъде опознат от своите съседи. Това заяви проф. Хюсеин Мевсим, професор по български език и литература в Анкарския университет, по време на откриването на паметна плоча на Атанас и Любомир Далчеви в двора на Генералното консулство на България в Солун, Гърция. Плочата е поставена по инициатива на и консулството ни в Солун. 

„В един юнски ден, в зноя, тук, в този град – Солун, който е колкото балканско-ориенталски, толкова е и европейски модерен град, се ражда Атанас, вторият син на семейство Христо и Виктория Далчеви. Атанас се ражда година и седем месеца след първородното отроче Любомир“, посочи проф. Мевсим. 

Проф. Хюсеин Мевсим е автор на книгата “Атанас Далчев в Солун и Истанбул”. 

„Литературната история преди всичко се занимава с хроноса &ndas

Народното събрание разисква проект на решение за освобождаване на Антон Славчев от комисиите за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконното имущество. Проекторешението за освобождаването на Славчев от двете комисии като член и като изпълняващ функциите на председател е внесено от „Продължаваме промяната – Демократична България“ (ПП-ДБ).

Мотивите към проекта на решение представи народният представител Лена Бориславова от ПП-ДБ. Освобождаването на г-н Славчев представлява своеобразен тест за тази зала, кой е готов да намали влиянието на г-н Делян Пеевски в поне една от институциите, които са превзети и са политически мотивирани и не изпълняват функциите си по закон, заяви Бориславова. Сред мотивите тя открои системно неизпълнение на служебните задължения и липса на прозрачност в дейността и на двете комисии, председателствани от Славчев.

Ня

В консултациите, свикани от кмета на Община Монтана, за разпределение на местата в секционните избирателни комисии (СИК), участваха шест парламентарно представени партии и коалиции.

Участниците одобриха предвидените квоти, но не постигнаха съгласие за съставите на СИК в две секции в село Габровница и монтанския квартал Кошарник, заради които „Възраждане“ отказаха да подпишат протокола, като приложиха и особено мнение.

За парламентарните избори на 27 октомври в община Монтана ще има 79 СИК. Общият брой на хората, които ще работят в тях, е 663 души. Деветчленните комисии са 55, а седемчленните - 24. 

С най-много представители са ГЕРБ-СДС – 200 души, от които 79 са на ръководни позиции; ПП-ДБ – 115 представители, от които 46 са на ръководни позиции; „Възраждане“ - 111 представители, от които 45 са на ръководни позиции; "ДПС -

Областният информационен център (ОИЦ) в Разград ще участва в 22-рото издание на инициативата „Мениджър за един ден”, съобщиха от центъра. Тя се осъществява от Джуниър Ачийвмънт – България и е най-значимата и мащабна образователна инициативата за кариерно ориентиране в България. Кампанията започва в началото на септември, а на 24 октомври 2024 г. хиляди кандидати ще влязат в компании, институции и организации, в т.ч. и в офиса на ОИЦ – Разград, отбелязаха от институцията. 

В рамките на един ден участниците – ученици и студенти на възраст от 16 до 29 години, ще получат възможност за кариерно ориентиране и ще се запознаят с реалната работна среда в Областния информационен център в Разград.

В електронната платформа на кампанията ОИЦ - Разград обяви свободни длъжности „Експерт по европейски програми и проекти“. Желаещите ученици

Това, което видяхме след доста оживени дебати, е, че ГЕРБ и БСП оставиха „бухалката“ в ръцете на Делян Пеевски, коментира съпредседателят на „Продължаваме промяната“ (ПП) Асен Василев, след като парламентът не освободи Антон Славчев от антикорупционната комисия.

Проектът на решение за освобождаването на Славчев като и.ф председател на комисиите за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно придобитото имущество, както и като техен член, бе внесено от ПГ на „Продължаваме промяната-Демократична България“. След дълги дебати в пленарната зала то беше отхвърлено от мнозинството.

Антон Славчев остава начело на антикорупционната комисия, въпреки факта, че тя не работи и не виждаме да противодейства корупцията, посочи Василев. 

Той смята, че е не е било необходимо квалифицирано мнозинство за отстраняването на председа

Пейките са край градския фонтан. секретарят на Община Попово Христо Белчев припомни, че фонтанът в града бе завършен през миналата година в изпълнение на инвестиционната програма на Общината. Идеята бе създаване на атрактивна зона за отдих. Вложени бяха над 700 000 лева. 

Фирмата изпълнител на монтажните работи и доставчик на материалите за пейките е поповска. Инвестицията е на стойност 9018 лева.

Както съобщихме, с идеята – облагородяване на места за отдих Община Попово изпълнява два проекта, одобрени от Предприятието за управление на дейностите по опазване на околната среда (ПУДООС). Проектите се реализират в кв. „Невски“ в Попово и в село Цар Асен и всеки е на стойност 15 000 лв. 

През последните години се наблюдава увеличаване на тежките случаи на туберкулоза у нас, но въпреки това честотата на заболеваемост остава много ниска. Туберкулозата в България е почти заличена, но все още се среща. Заболелите през 2013 г. са били около 23 на 100 000 души население, а през 2023 г. техният брой вече е 13 на 100 хиляди. Това каза в интервю пулмологът д-р Евелина Трошанова, управител на Специализирана болница за активно лечение на пневмофтизиатрични заболявания (СБАЛПФЗ) в Бургас.

България е сред първите страни в света при понижаване тежестта на туберкулозата сред обществото, каза още тя. Честотата на заболеваемост от туберкулоза в Румъния е 120 на 100 000 души население, а в Грузия, Армения, Таджикистан и Узбекистан броят на заболелите е малко над 1000 на 100 000 души.

До този момент новооткритите случаи на туберкулоза в Бургаска област са 32, с 16 по-малк

Валери Вълков положи клетва като народен представител от ГЕРБ-СДС на мястото на освободената по-рано днес от 50-ото Народно събрание Екатерина Захариева във връзка с постъпило от нея заявление. 

Председателят на парламента Рая Назарян прочете решението на Централната избирателна комисия, с което обявява  Валери Стефанов Вълков за народен представител от 13 изборен район – Пазарджишки в 50-ото Народно събрание. 

Екатерина Захариева е предложена за еврокомисар от България в новата Европейска комисия с ресор „Стартъпи, изследвания и иновации“.

Извършваме проверка в командването на Военновъздушните сили (ВВС), 12-а авиационна база в Долна Митрополия и 3-а авиационна база в Граф Игнатиево, за да видим дали е спазена нормативната база. Това каза началникът на отбраната адмирал Емил Ефтимов в интервю за катастрофата на учебно-боен самолет L-39ZA, при която двамата пилоти загинаха.

В петък при подготовка за демонстративен полет на авиобаза "Граф Игнатиево" катастрофира учебно-боен самолет L-39 ZA. Загинаха двамата пилоти - майор Петко Димитров и старши лейтенант Венцислав Дункин, от 12-а авиационна база в Долна Митрополия.

Началникът на отбраната изрази дълбоки съболезнования на близките и колегите на загиналите пилоти - майор Петко Димитров и старши лейтенант Венцислав Дункин. Като началник на отбраната, изпитвам неопределима болка при загубата на всеки военнослужещ. Всичко, с което може да помогнем и се полага н

Животните в зоокъта в Разград посрещат есента в обновени домове. След ремонтни дейности са подобрени зоните, където се отглеждат понитата, птиците нанду, козирозите, виетнамските прасета, елените лопатари и ламите, каза зооинженер Ивелин Неделчев, ръководител направление „Зоокът“.

Той обясни, че са подменени покривите на закритите помещения и козирките на навесите, които обитават животните през по-студените сезони. За понитата и за лопатарите са изградени нови комбинирани хранилки с по две зони. Изградени са и пясъчници за понитата и за птиците нанду, в които те си правят "пясъчни бани". По думите на Неделчев ще бъде поставена козирка и на помещението на ламите. Предстои също обновяване на съоръженията за игра в клетката на лъвовете, ще се направи и алпинеум в зоната, където се отглежда гривестият козирог. 

Дейностите са част от поетапното обновяване на

Може би днес или утре ще бъде разчетена т.нар. черна кутия на падналия учебно-боен самолет L-39ZA, каза служебният премиер Димитър Главчев. Той отново изрази съболезнования към близките на загиналите двама пилоти.

Във връзка с трагичния инцидент на „Граф Игнатиево“ и дали трябва да има промени в командването на Военно-въздушните сили, Главчев заяви, че не може да каже дали трябва да има промени, или не, тъй като тече разследване. Той добави, че когато излязат резултатите от него, ще предприеме каквото е необходимо.

На въпрос дали се предвижда увеличение на бюджета на армията за следващата година служебният министър-председател отговори, че и в момента България изпълнява критерия на държава членка на НАТО и отделя 2% от брутния вътрешен продукт за отбранителните способности. Той допълни, че бюджетът показва политиките, които следва правителството, а настоящото

Не пропускайте важните новини от деня. Последвайте ни в Google News Showcase
Бъдете информани с нашите тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-важните новини и събития от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
„Горски срещи“ на Градище тази неделя ще минат под мотото „Ротари твори!“
Празникът „Горски срещи“ в местността Градище тази неделя ще мине под мотото „Ротари твори!“. Това каза Ивелина Елмазова, съсобственик на пространството, с ...
Пръскането срещу комари ще продължи, каза здравният министър Галя Кондева
Пръскането срещу комари ще продължи и до последно ще се обработват биотопите, дори при наличие на много малки количества комари, каза министърът на здравеопазването в служебния каб ...
Кампания за безплатни прегледи за ранно откриване на хронични белодробни заболявания предстои в Търговище
Кампания за безплатни прегледи за ранно откриване на хронични белодробни заболявания предстои в Търговище. Тя ще започне от 26 септември в Медицински център „Солигена“, ...
Партиите и коалициите в Търговище постигнаха съгласие за разпределението на местата в секционните комисии
Партиите и коалициите в Търговище постигнаха принципно съгласие за разпределението на местата в секционните избирателни комисии (СИК) в изборите за народни представители на 27 окто ...
Полицията задържа мъж от Завет за притежание на незаконно оръжие
Полицията задържа 40 – годишен мъж от Завет за притежание на незаконно оръжие, съобщи говорителят на Областната дирекция на МВР в Разград Илияна Георгиева. При полицейска про ...
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Дадени са предписания за разчистване на нерегламентирани сметища на територията на общините Бойчиновци и Монтана
Дадени са предписания за разчистване на нерегламентирани сметища на територията на общините Бойчиновци и Монтана. Това каза министърът на околната среда и водите в служебния кабине ...
Политическите партии и коалиции се разбраха за разпределението на местата в секционните избирателни комисии в община Враца
Политическите партии и коалиции постигнаха съгласие за съставите на секционните избирателни комисии (СИК) в община Враца за извънредните парламентарни избори на 27 октомври. По вре ...
Когато всичко се случва публично и открито, съмненията за каквито и да е манипулации отпадат, заяви служебният министър Валентин Мундров
Вярвам, че когато всичко се случва пред очите на обществото, публично и открито, съмненията за каквито и да е манипулации отпадат. Това заяви служебният министър на електронното уп ...
„Горски срещи“ на Градище тази неделя ще минат под мотото „Ротари твори!“
Празникът „Горски срещи“ в местността Градище тази неделя ще мине под мотото „Ротари твори!“. Това каза Ивелина Елмазова, съсобственик на пространството, с ...
Започна обновяването на пешеходен участък от централната улица „Търговска” в Ямбол
Започнати са дейности по обновяване на втората част от пешеходния участък на улица „Търговска” в Ямбол, . Работата ще се извършва на етапи, а срокът за завършването е 1 ...
Тикер в 11:42 ч.
Дадени са предписания за разчистване на нерегламентирани сметища на територията ...
Начало Местен фокус
7152
България

Поставят нови пейки от декинг в централната градска част на Попово

Поставят нови пейки от декинг в централната градска част на Попово.Дейностите по монтажа са в ход, гражданите могат да се възползват от удобствата на площад „Ал.

| 09 Септември 2024, 17:44 ч.
СЛУШАЙТЕ НОВИНАТА
Поставят нови пейки от декинг в централната градска част на Попово
Поставят нови пейки от декинг в централната градска част на Попово
Снимка © Община Попово

Поставят нови пейки от декинг в централната градска част на Попово. Дейностите по монтажа са в ход, гражданите могат да се възползват от удобствата на площад „Ал. Стамболийски“, съобщиха от общинската управа. 

Балканският творец, преди да бъде опознат в света, първо трябва да бъде опознат от своите съседи. Това заяви проф. Хюсеин Мевсим, професор по български език и литература в Анкарския университет, по време на откриването на паметна плоча на Атанас и Любомир Далчеви в двора на Генералното консулство на България в Солун, Гърция. Плочата е поставена по инициатива на и консулството ни в Солун. 

„В един юнски ден, в зноя, тук, в този град – Солун, който е колкото балканско-ориенталски, толкова е и европейски модерен град, се ражда Атанас, вторият син на семейство Христо и Виктория Далчеви. Атанас се ражда година и седем месеца след първородното отроче Любомир“, посочи проф. Мевсим. 

Проф. Хюсеин Мевсим е автор на книгата “Атанас Далчев в Солун и Истанбул”. 

„Литературната история преди всичко се занимава с хроноса &ndas

Народното събрание разисква проект на решение за освобождаване на Антон Славчев от комисиите за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконното имущество. Проекторешението за освобождаването на Славчев от двете комисии като член и като изпълняващ функциите на председател е внесено от „Продължаваме промяната – Демократична България“ (ПП-ДБ).

Мотивите към проекта на решение представи народният представител Лена Бориславова от ПП-ДБ. Освобождаването на г-н Славчев представлява своеобразен тест за тази зала, кой е готов да намали влиянието на г-н Делян Пеевски в поне една от институциите, които са превзети и са политически мотивирани и не изпълняват функциите си по закон, заяви Бориславова. Сред мотивите тя открои системно неизпълнение на служебните задължения и липса на прозрачност в дейността и на двете комисии, председателствани от Славчев.

Ня

В консултациите, свикани от кмета на Община Монтана, за разпределение на местата в секционните избирателни комисии (СИК), участваха шест парламентарно представени партии и коалиции.

Участниците одобриха предвидените квоти, но не постигнаха съгласие за съставите на СИК в две секции в село Габровница и монтанския квартал Кошарник, заради които „Възраждане“ отказаха да подпишат протокола, като приложиха и особено мнение.

За парламентарните избори на 27 октомври в община Монтана ще има 79 СИК. Общият брой на хората, които ще работят в тях, е 663 души. Деветчленните комисии са 55, а седемчленните - 24. 

С най-много представители са ГЕРБ-СДС – 200 души, от които 79 са на ръководни позиции; ПП-ДБ – 115 представители, от които 46 са на ръководни позиции; „Възраждане“ - 111 представители, от които 45 са на ръководни позиции; "ДПС -

Областният информационен център (ОИЦ) в Разград ще участва в 22-рото издание на инициативата „Мениджър за един ден”, съобщиха от центъра. Тя се осъществява от Джуниър Ачийвмънт – България и е най-значимата и мащабна образователна инициативата за кариерно ориентиране в България. Кампанията започва в началото на септември, а на 24 октомври 2024 г. хиляди кандидати ще влязат в компании, институции и организации, в т.ч. и в офиса на ОИЦ – Разград, отбелязаха от институцията. 

В рамките на един ден участниците – ученици и студенти на възраст от 16 до 29 години, ще получат възможност за кариерно ориентиране и ще се запознаят с реалната работна среда в Областния информационен център в Разград.

В електронната платформа на кампанията ОИЦ - Разград обяви свободни длъжности „Експерт по европейски програми и проекти“. Желаещите ученици

Това, което видяхме след доста оживени дебати, е, че ГЕРБ и БСП оставиха „бухалката“ в ръцете на Делян Пеевски, коментира съпредседателят на „Продължаваме промяната“ (ПП) Асен Василев, след като парламентът не освободи Антон Славчев от антикорупционната комисия.

Проектът на решение за освобождаването на Славчев като и.ф председател на комисиите за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно придобитото имущество, както и като техен член, бе внесено от ПГ на „Продължаваме промяната-Демократична България“. След дълги дебати в пленарната зала то беше отхвърлено от мнозинството.

Антон Славчев остава начело на антикорупционната комисия, въпреки факта, че тя не работи и не виждаме да противодейства корупцията, посочи Василев. 

Той смята, че е не е било необходимо квалифицирано мнозинство за отстраняването на председа

Пейките са край градския фонтан. секретарят на Община Попово Христо Белчев припомни, че фонтанът в града бе завършен през миналата година в изпълнение на инвестиционната програма на Общината. Идеята бе създаване на атрактивна зона за отдих. Вложени бяха над 700 000 лева. 

Фирмата изпълнител на монтажните работи и доставчик на материалите за пейките е поповска. Инвестицията е на стойност 9018 лева.

Както съобщихме, с идеята – облагородяване на места за отдих Община Попово изпълнява два проекта, одобрени от Предприятието за управление на дейностите по опазване на околната среда (ПУДООС). Проектите се реализират в кв. „Невски“ в Попово и в село Цар Асен и всеки е на стойност 15 000 лв. 

През последните години се наблюдава увеличаване на тежките случаи на туберкулоза у нас, но въпреки това честотата на заболеваемост остава много ниска. Туберкулозата в България е почти заличена, но все още се среща. Заболелите през 2013 г. са били около 23 на 100 000 души население, а през 2023 г. техният брой вече е 13 на 100 хиляди. Това каза в интервю пулмологът д-р Евелина Трошанова, управител на Специализирана болница за активно лечение на пневмофтизиатрични заболявания (СБАЛПФЗ) в Бургас.

България е сред първите страни в света при понижаване тежестта на туберкулозата сред обществото, каза още тя. Честотата на заболеваемост от туберкулоза в Румъния е 120 на 100 000 души население, а в Грузия, Армения, Таджикистан и Узбекистан броят на заболелите е малко над 1000 на 100 000 души.

До този момент новооткритите случаи на туберкулоза в Бургаска област са 32, с 16 по-малк

Валери Вълков положи клетва като народен представител от ГЕРБ-СДС на мястото на освободената по-рано днес от 50-ото Народно събрание Екатерина Захариева във връзка с постъпило от нея заявление. 

Председателят на парламента Рая Назарян прочете решението на Централната избирателна комисия, с което обявява  Валери Стефанов Вълков за народен представител от 13 изборен район – Пазарджишки в 50-ото Народно събрание. 

Екатерина Захариева е предложена за еврокомисар от България в новата Европейска комисия с ресор „Стартъпи, изследвания и иновации“.

Извършваме проверка в командването на Военновъздушните сили (ВВС), 12-а авиационна база в Долна Митрополия и 3-а авиационна база в Граф Игнатиево, за да видим дали е спазена нормативната база. Това каза началникът на отбраната адмирал Емил Ефтимов в интервю за катастрофата на учебно-боен самолет L-39ZA, при която двамата пилоти загинаха.

В петък при подготовка за демонстративен полет на авиобаза "Граф Игнатиево" катастрофира учебно-боен самолет L-39 ZA. Загинаха двамата пилоти - майор Петко Димитров и старши лейтенант Венцислав Дункин, от 12-а авиационна база в Долна Митрополия.

Началникът на отбраната изрази дълбоки съболезнования на близките и колегите на загиналите пилоти - майор Петко Димитров и старши лейтенант Венцислав Дункин. Като началник на отбраната, изпитвам неопределима болка при загубата на всеки военнослужещ. Всичко, с което може да помогнем и се полага н

Животните в зоокъта в Разград посрещат есента в обновени домове. След ремонтни дейности са подобрени зоните, където се отглеждат понитата, птиците нанду, козирозите, виетнамските прасета, елените лопатари и ламите, каза зооинженер Ивелин Неделчев, ръководител направление „Зоокът“.

Той обясни, че са подменени покривите на закритите помещения и козирките на навесите, които обитават животните през по-студените сезони. За понитата и за лопатарите са изградени нови комбинирани хранилки с по две зони. Изградени са и пясъчници за понитата и за птиците нанду, в които те си правят "пясъчни бани". По думите на Неделчев ще бъде поставена козирка и на помещението на ламите. Предстои също обновяване на съоръженията за игра в клетката на лъвовете, ще се направи и алпинеум в зоната, където се отглежда гривестият козирог. 

Дейностите са част от поетапното обновяване на

Може би днес или утре ще бъде разчетена т.нар. черна кутия на падналия учебно-боен самолет L-39ZA, каза служебният премиер Димитър Главчев. Той отново изрази съболезнования към близките на загиналите двама пилоти.

Във връзка с трагичния инцидент на „Граф Игнатиево“ и дали трябва да има промени в командването на Военно-въздушните сили, Главчев заяви, че не може да каже дали трябва да има промени, или не, тъй като тече разследване. Той добави, че когато излязат резултатите от него, ще предприеме каквото е необходимо.

На въпрос дали се предвижда увеличение на бюджета на армията за следващата година служебният министър-председател отговори, че и в момента България изпълнява критерия на държава членка на НАТО и отделя 2% от брутния вътрешен продукт за отбранителните способности. Той допълни, че бюджетът показва политиките, които следва правителството, а настоящото

Към първа страница Новини
Бъдете информани с нашите
тематични бюлетини:
Получавайте всеки ден най-вълнуващите новини от рубриката във входящата си поща. Допълнителна информация за регистрацията и процедурата за доставка и анулиране (отмяна) можете да получите в нашият раздел NRD Бюлетини или, като натиснете на връзката или по-долу.
Получавайте най-важните новини и събития от Вашият град. От понеделник до петък от нашия редактор Стела Филипова
КЪМ АБОНАМЕНТА
ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА
„Горски срещи“ на Градище тази неделя ще минат под мотото „Ротари твори!“
Пръскането срещу комари ще продължи, каза здравният министър Галя Кондева
Кампания за безплатни прегледи за ранно откриване на хронични белодробни заболявания предстои в Търговище
Партиите и коалициите в Търговище постигнаха съгласие за разпределението на местата в секционните комисии
Полицията задържа мъж от Завет за притежание на незаконно оръжие
Още от рубриката
ВРЕМЕ ЗА ЧЕТЕНЕ
   
Време за четене - месец Септември
Препоръчани заглавия
ОЩЕ ОТ НОВИНИТЕ ДНЕС
Контекст
Дадени са предписания за разчистване на нерегламентирани сметища на територията на общините Бойчиновци и Монтана
В детайли
Политическите партии и коалиции се разбраха за разпределението на местата в секционните избирателни комисии в община Враца
Местен фокус
Когато всичко се случва публично и открито, съмненията за каквито и да е манипулации отпадат, заяви служебният министър Валентин Мундров
Сфера
„Горски срещи“ на Градище тази неделя ще минат под мотото „Ротари твори!“
Местен фокус
Започна обновяването на пешеходен участък от централната улица „Търговска” в Ямбол
В детайли
България няма никакво отношение към производството и преминаването на пейджърите, взривени в Ливан и Сирия, каза Димитър Главчев
Сфера
Пръскането срещу комари ще продължи, каза здравният министър Галя Кондева
Основна линия
Поемане на краткосрочен общински дълг от 324 хил. лева одобриха единодушно общинските съветници
Контекст
В залата за удостоверяване на машините за изборите ще има вече звук, каза служебният премиер Димитър Главчев
Сфера
Кампания за безплатни прегледи за ранно откриване на хронични белодробни заболявания предстои в Търговище
Още новини
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни.
Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.

NRD24 © 2024 Всички права запазени. Програма на NRD. Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.
ГОРЕ
Не изполваме интернет бисквитки. Не събираме лични данни и не споделяме такива с трети страни. Не прилагаме проследяващи или наблюдаващи маркетингови/рекламни системи.


NRD24 © 2024 Всички права запазени.
Издател Nachrichtenabteilung DRF.
Публикуваното съдържание, текст, снимки и графики е защитено от Германското законодателство за Авторско право.